ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אנשים אני אשמח לדעת מאיפה אני קונה איזה פאד יפה וטוב לעכבר...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך למצוא מדפסת לסטודנטית. אני חושב שעדיף לייזר, אבל אני מתאר לעצמי שיש פה אנשים שמבינים יותר טוב... הדרישות: 1. אין צורך בצבעוני 2. אורך חיים ארוך 3. אחזקה זולה 4. המדפסת תתדפיס כ1600 דפים בסימסטר 5. אם אפשר, אפשרות לחבר שני מחשבים (יש ראוטר אם זה משנה) מה לדעתכם צריך? אני חושב שלייזר. יש לכם הצעות למדפסת טובה? אשמח למדפסות מתחת ל500 שקל. תודה :]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנשים סוף סוף סיימתי עם ההתעסקות של החומרה בבית בזאת שקיבלתי סוף סוף את ה 3D Prophet FDX 8500LE של הרקולס כמובן סיממתי את מערכת האופטימלית לדעתי (אחרי כל כך הרבה תכנון...) המערכת שנותנת את היחס של העלות\ביצועים הכי טוב : XP1600 Asus Av7266E (עם RAID כמובן ...) 256 DRR Game Theater (כנראה הקנייה הכי טובה בכל העולם ) מארז ENERMAX נפלא... מודם 56K (לצורכי גיבוי בלבד) שני כרטיסי רשת של Genius SWITCH של Genius אינטרנט - By ADSL :smoke: (שלושה מחשבים יושבים על הרשת ... עם אינטרנט) מערכת קולנוע ביתית מגבר 400W של AIWA סט של 5 רמקולים למערכת (חסר לי עדיין SUB :-/ ) (הנ"ל האחרונים משלימים את ה XP בצורה נפלאה...) DVD - ASUS *16 Aopen CDWriter 24*12*40…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום יש לי את ה-Extreme 3D Pro של Logitech http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/joysticks/devices/291&cl=roeu,en דיי מיציתי אותו אני מחפש מערכת של סימולטור שתכלול (ג'ויסטיק, מצערת ואם אפשר איזה לוח בקרה של כמה כפתורים) אין לי תקציב מיוחד, אני רק מעוניין לראות מהם האפשרויות שיש לי
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם כנראה עקב החלפת לוח ומחסור בחיבור- PS/2 אאלץ להוסיף למפרט שאני בונה מקלדת או עכבר המחוברים ב-USB 1. האם יש חשיבות רצינית לסימונים ש- PS/2 אחד מיועד למקלדת ושני לעכבר, או שניתן לחבר אחד לחיבור המיועד לשני ללא בעיה? 2. האדם לו אני בונה את המחשב משתמש כבר שנים במקלדות ועכברים (אופטיים) פשוטים ובחלק מהזמן גם ג'נרים. הם מחזיקים אצלו זמן רב והוא מרוצה מהם. כעת נראה שיצטרך להחליף אחד מהם וסביר שלא יחפש דברים מיוחדים, מלאי כפתורים אלא ילך על אותו סגנון של ציוד פשוט וזול. עדיין, היות ואני מעריכה שגם בדרגה מחיר זו יש טובים יותר, טובים פחות וכאלה מהם באמת רצוי להמנע, אשמח לקבל המלצה למקלדות יחסית פשוטות (אין צורך בכפתורי מולטימדיה רבים, בוודאי לא בפונקציות מסובכות או מתוח…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למכשיר משולב - מדפסת צבעונית סורק ופקס. מבחינת צרכים: מדפסת צבעונית (ואני מניח שזה פוסל לייזר בגלל המחיר) - איכות הדפסה סבירה, אנחנו כולו סטודנטים. עדיף חסכונית בדיו. סורק - סורק פשוט, אין צרכים גרפיים. פקס - סטנדרטי. יש לנו רשת ביתית אז עדיפות למדפסת שתתחבר לראוטר במקום שתהיה תלוייה באחד המחשבים למרות שאם זה ממש מקפיץ את המחיר אז נוותר. מבחינת תקציב, לפי סקירה ראשונית בזאפ, אזור ה500 יראה סביר, עדיף כמובן כמה שפחות. הנה מיון ראשוני לפי זאפ, אני מקווה שזה מקל על ההמלצה: http://www1.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Printer&orderby=price&DB379696=379697&DB5756=5758&DB5620=5621&DB379699=379700 תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אממ יהיה אפשר לעשות איתו שדרוגים עתידיים נגיד יש לי שתי ג'יגה זכרון אני יוכל להוסיף עוד שתיים ועוד דברים כאלה?..........תודה מראש לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד אני מתלבט בין עכבר גיימרים כמו ה g300 לבין גיימפד של razer onza... ממה שהבנתי הגיימפד מאוד נוח אבל אני לא יודע עד כמה זה מתאים למשחקי fps במחשב שבדרך כלל אין בהם aim assist וגם ממה שהבנתי בשביל עכבר גיימירים צריך גם פד טוב... מה אתם אומרים כדאי ? תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר חדשים אני רוצה חוטיים הקצבתי 200 לעכבר ו200 למקלדת עם חריגה של 50 שקל אם זה באמת משתלם, עכבר הבנתי שהכי טוב במחיר כזה זה ה G400 של Logitech ומקלדת אני לא יודע מה הכי כדי ראיתי את אלה: 1) Logitech G105 2) Microsoft Sidewinder X4 3) Roccat Arvo Compact Gaming Keyboard אם אתם מכירים עכבר יותר טוב עד 200 שקל ומקלדת יותר טובה אשמח לשמוע וגם לדעת מה עדיף מבין כל ה3
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! התלבטתי בין כמה סוגי עכברים : Logitech G5 Razer Diamondback 3G מי מהם יותר טוב? השימוש הוא בעיקר למשחקים, אם יש עכברים באותו טווח מחיר (אני קונה בארה"ב לא יודע כמה זה עולה בארץ), הצעות יתקבלו בברכה...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ללא עיכובים נגיע לענין, הקיצר יש לי קובץ image ששוקל 750 מגה, והקיבולת של הדיסקים הכי גדולים שלי היא 700 מה לעשות? הנה תמונה שאולי תעזור לכם לפתור את הבעיה. יש לכם אולי עצה אייך לחלק את הקובץ הנ''ל, או משהו אחר? בתודה, מאיר. לכל העונים הקובץ מובטח משרת מהיר. (ובכן אני יודע שזה נשמע קצת לא מוסרי אבל אעשה הכל שאתם תחכימו, גם אם זה אומר לתת לכם כתובת עסיסית בתמורה.)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איפה בארץ ניתן להשיג צמידים ומשטחים מרחיקי חשמל סטטי, כגון: http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=188581&SRCCODE=WEBINKPLP&CMP=OTC-INKTOMI ו- http://www.matdepot.com/ProductDetails.cfm?&DID=1&Product_ID=2&CATID=2&objectgroup_id=2 ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני מתנצל מראש אם התוכן לא קשור לפורום הזה אני מעוניין לבנות CHIP MOD לPS2 מרמת הנגד עד לשלב ההתקנה הפיזית אם מישהו כאן יוכל לכוון אותי לאתרים הדנים בזה או מידע פרטי אני אשמח ואודה לו
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני עובד על Rapberry Pi 3 (Model B) ולפרויקט הספציפי שאני עובד עליו אני צריך לקנות כפתור קטן, משהו אסתטי שיתחבר לרספברי דרך usb. ראיתי שיש המון דברים בסגנון בחו"ל, אבל אני קצת לחוץ בזמן, במיוחד עם העיכובים במשלוחים שקורים בשבועות האחרונים. האם מישהו מכיר מקום בארץ שניתן להשיג בו דברים מהסוג הזה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, העכבר שלי ללפטופ התקלקל. אז אני מחפש משהו חדש שיעבוד טוב לגיימינג, יהיה קל ונייד, ויהיה עם כבל. מה יש?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
או במילים אחרות כמה ואט צריך להיות הספק... הא, ואיך הספקים של TT ואיך הספק הזה ספציפית: ThermalTake TT-W0067RI THERMALTAKE 460W ACTIVE PFC + 120mm FAN with BLUE LED +PCI-E +24-pin +SATA
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
PowerStrip "Designed to compliment the native Windows Display Properties sheet under Microsoft Windows 95/98/NT, the PowerStrip combines advanced, multi-monitor API support with extensive programmable hardware support. A simple toolbar and menu that pops up from the system tray provides configuration and fast access to your favorite display settings, incremental enlargement and reduction of desktop size, comprehensive color calibration controls with gamma hotheys, the ability to associate specific applications with custom display settings, graphics system diagnostics, flexible font controls, extensive hotkey and screen saver support, a database of over 1000 monitors, and …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום המקלדת שלי שהיתה די לבנה נהפכה להיות די שחורה מהליכלוך ורציתי לנקות אותה , אני גם מרגיש שלפעמים מקשים נתקעים לי ואני צריך ללחוץ יותר חזק בשביל שהם יעבדו. אז איך אני מנקה את המקלדת? יש לכם שיטה מסויימת? זה יכול לעזור לתקיעות שיש לי במקלדת?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה המצב, במשרד של אבא שלי יש מספדת עם נייר רציף, כבר אין כאלה הרבה בשוק והן מאוד מאוד נוחות לעבודה וגם המדפסת שיש לו שם היא סופר איכותית ומקצועית ואין תקציב או מקום לאיזה מפלצת לייזר של HP וזה לא בא בחשבון. Houston Instrument JetPro V100 זה הדגם. החברה היא חלק מ- Summagrapihcs corporation התאגיד הזה כנראה פשט את הרגל, בכל מקרה אי אפשר למצוא הרבה מידע לגבי החברה HI או בכלל כל התאגיד הזה. מה שכרגע קורה זה שיש דרייבר לDOS אבל לא לWINDOWS וכשעובדים עם תוכנה X בWINDOWS ושומרים את הקבצים בWINDOWS פשוט אי אפשר להדפיס מDOS. מה שאני מבקש ממכם זה אם אתם יכולים, למצוא דרייבר למדפסת הזאת, אם יש לכם מידע על החברה או כל דבר שיכול לעזור, אם מישהו פה יודע איך יוצרים דרייבר ומה דרוש בשביל…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! אני מתכנן בימים אלו רכישה של מדפסת פוטו בשביל המצלמה הדיגיטלית שלי (Olympus C-740) המדפסת צריכה להיות באיכות סטנדרטית ולהדפיס תמונות בגודל מקס' של A4. אין לי מושג כמה מדפסת כזו אמורה לעלות ולכן אני לא מגדיר תקציב אבל שתהיה מדפסת טובה (לא מקצועית, אבל שלא יתביישו בתוצאות) ובתקציב ממוצע. תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות לגיימינג כבר די הרבה זמן אבל בגלל שיש לי מספר דרישות אני לא מוצא משהו שמתאים לי בדיוק... אני רוצה אוזניות איכותיות בעיקר לגיימינג אבל אני רוצה להשתמש בהן גם עם הגלקסי שלי, הייתי רוצה שהכבל היה מתנתק מהאוזניות ולא יהיה מחובר בצורה קבועה והתקציב שלי הוא מתחת ל 150$. אז אם מישהו יכול לעזור עם זה אני מודה לו מראש ומקווה שתעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות עכבר ומקלדת אלחוטיים ואיכותיים. יש לכם המלצות מנסיון אישי ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי אני מעוניין להשלים את חווית המשחק שלי עם ג'ויסטיק לטיסה במקום המקלדת (אני מקווה שאיתו אני אצליח להטיס) אני יודע שLOGITECH הם הטובים בתחום אבל אשמח גם להיווכח אחרת התקציב כרגע פתוח ללא מגבלה, אם אפשר המלצות ממי שסימולטורים זה בנשמה אצלו -- אני פתוח גם להזמנות מחו"ל לדברים שאין בארץ תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי את המחשב לפני כשבועיים כבר קיבלתי את כל החלקים חץ מהכרטיס מסך והמארז שאותם קניתי בפנדה. בפנדה אמרו לי שיש להם את הכרטיס מסך וקר אתה מארז אין וזה יגיע תוך שבועיים.. אמרו שבועיים והתקשרתי אליהם, עכשיו הם אומרים שזה יגיע בסוף החודש בערך וכבר נמאס לי.. כמה זמן אפשר לחכות?! אז יש לי 2 אפשרויות עכשיו: 1. לבטל את הזמנה ולהזמין מחנות אחרת 2. לקחת מהם מארז אחר אז יש לי בערך 570 שקל שזה המחיר של המארז הזה + סםק 400 וואט של HEC.. אני רוצה הצעות נוספות למארז + סםק איכותי 400W מינימום וכדאי שהמארז יהיה יפה תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם אל פסק מהסוג הנ"ל ? ואיך הוא לעומת ADVICE PR 750 ? יש לי מסך 17 אינץ(CRT) ומחשב P4 עם ספק 350W ובכלל לא ברור לי מה ההבדל בין שתי הסדרות-אם מישהו יודע... תודה מראש....
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-