ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
מחפש תיק איכותי למחשב נייד, לא גב(יכול להיות שאני טועה ומומלץ גב?). שיהיה מקום למחשב ולכבלים, אולי גם להארדיסק חיצוני בעתיד. כיסים לכל מיני שטויות-גם אופציה. חשוב שגם יראה טוב ואסטטי. לא רושם תקציב עדיין, כי יתכן שאזמין מחו"ל, משמע יותר זול. אשמח אם תציעו דגמים\חברות מומלצות של תיקים. תודה, שבת שלום.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לעכבר יש לי כבר 3 עכברים בבית שקניתי ולא טובים בשבילי, כרגע עדיין משתמש בישן שדי נהרס ונשבר הדרישות: שיעבוד חלק ללא קירטועים עם תגובה טובה על משטחים רבים אבל חשוב ביותר על משטח שנראה כמו עץ כלומר לא משטח מיוחד לעכבר ולא חלק 5 כפתורים (ימין, שמאל, קדימה אחורה, וגלגלת לחיצה) מבנה ארגונומי-רגיל ליד גדולה כמו הM705, לא מיני\לפטופ\מתקלפים למיניהם בלוטופ, ללא דונגל שיכבה אוטומטית מתי שהמחשב נכבה או לא בשימוש, נראה לי שכל החדשים עושים את זה מעדיף שהחיישן יהיה במרכז או מקסימום טיפה למעלה או למטה אבל לא בצד כרגע העכבר שאני משתמש בו נראה ככה כמו זה עם הגימור מט, אז קניתי אותו בפחות מ20$ באיביי ולא קיים שם יותר http://www.dhgate.com/product/usb-rechargeable-5d-wireles…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם.. קיבלתי את העכבר הנ"ל עם הערכה האלחוטית של לוג'יטק (Logitech Optical Cordless Desktop). ושמתי לב שהאור בעכבר לעלום אינו נחבא... כלומר הוא כל הזמן נשאר עם פולסים קצרים כאלה ואף פעם אינו נכבה לגמרי.. עכשיו כבר החלפתי את הבטריות פעמיים בתקופה של בערך חודשיים, ודווקא השימוש בו לא היה אינטנסבי במיוחד.. השאלה שלי היא - האם לעוד יש ניסיון איתו והוא אמור להמשיך ולהישאר דולק ככה במקום לכבות את העכבר לאחר תקופה מסויימת של חוסר פעילות ובכך לחסוך חיי בטריה. לדעתי זה הגיוני אם הוא היה מכבה את עצמו לאחר 5 דקות של חוסר פעילות.. לא?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתקליט לי 24/7 מהמצלמה ושאני יוכל להגדיר לה כמות מסויימת מהדיסק הקשיח כדאי שכל פעם תמחק את ההקלטה הישנה ביותר אם אפשר אני צריך שהיא תקליט ביותר ממצלמה אחת. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעונין לרכוש דיסק קשיח בנפח של 40G .כמעט כל יום ישנן הודעות בפורום הממליצות או "קוטלות" את כל הדיסקים הקשיחים הנ"ל.מכיוון שזה המבחר שממנו חייבים לרכוש ,אז על מה באמת אתם ממליצים?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אחרי עדכון חלונות 8, לא 8.1, האחרון (KB2883201) העכבר של רוקאט לא מגיב (ניתוק וחיבור ליואסבי - אין אפילו תאורה או שום דבר אחר) יש רעיון ? כיוון שטחן אפילו תאורה אז אני לא חושב שזה קשור לדרייבר אשמח לעזרתכם
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן את ה-QuickCam Communicate Deluxe ויש לי שאלה קצת מוזרה: איך מכוונים את המצלמה?? נראה כי זה בלתי אפשרי בהתחשב בזה שכשמנסים להזיז אותה היא חוזרת למקומה הטבעי עם מעין קפיץ... מה אני מפספס?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מצלמה בעלת יציאת BNC , ברצוני לראות את הוידאו במחשב, על מנת ללכוד וידאו במסך ולהקליט בעצם את הוידאו שלה. רציתי לדעת איזה אפשרויות עומדות ברשותי על מנת לחברה, כמובן שככל שיותר זול יותר טוב .. המחשב הוא מחשב רגיל.. HDMI,VGA תודה מראש, ניר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הצרכים בסיסיים, שתדפיס ותסרוק. אני קונה אותה בחצי מחיר במבצע במבה של אופיס דיפו. עריכה: המדפסת נרכשה, אני מתנצל שפתחתי את הת'רד כבר בחנות, אני אשתדל להעלות ביקורת שלה בקרוב.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמת רשת זולה שתהיה באיכות סבירה, חשבתי על Logitech Webcam C200 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741795 או Microsoft LifeCam VX3000 http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=501066 מישהו מכיר את אחד הדגמים ויודע להגיד אם הוא טוב או לא? או יכול להמליץ על מצלמה אחרת?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מתכנן להקים משרד עריכה לשונית והפסקת ספרים בביתי, ודרושה לי מדפסת חזקה, שיכולה להדפיס גם על נייר של 160 גרם, ובלי בעיה תדפיס במהירות 100 עמודים, בשחור לבן בעיקר אך גם לפעמים תמונות בצבע. כמו כן, אני מחפש מדפסת כזו שתהיה משולבת בפקס-סורק. ואם היא חסכונית בצבע זה מצויין כמובן... תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לצרכי משרד ביתי אני חשבתי לרכוש שתי מדפסות 1. דיו משולבת כולל פקס (כמו 6500) להדפסות בצבע, צילומים, סריקה וכו' 2. לייזר פשוטה שחור ולבן לצרכי הדפסות של מסמכים והפצתם (לא דרושה איכות מדהימה) האם השילוב נכון ואיזו מדפסת לייזר לרכוש ? (אין לי בעיית מקום) התקציב לשתיהם יחד 1200 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניינת לרכוש מדפסת לייזר, בעלת המאפיינים הבאים: דופלקס מובנה - חובה! טונר חלופי או מקורי במחיר הגיוני (באיזור ה-100 ש"ח לכ-3000 דף) בעקרון התפקסתי על מספר דגמים: brother 2250DN brother 2240 D brother 7060 משולבת מ.צילום וסורק קודם שאלה עקרונית - עד כמה חשוב שהמדפסת תהיה מדפסת רשת? כלומר, חשוב לי שבעתיד תהיה לי אפשרות לחבר עוד מחשבים לאותה מדפסת. השאלה היא האם לצורך כך המדפסת חייבת להיות מדפסת רשת? או שמספיק שמחשב אחד יהיה מחובר למדפסת ושאר המחשבים יתקשרו ביניהם ב-WIFI? אשמח להבהרה של הנושא הזה כי אני יכולה לחסוך כמה שקלים ולרכוש את ה- 2240 של ברודר או את המשולבת באותו מחיר של ה-2250 בחנתי גם את סדרת 400 (401,411,431) של OKI, אבל ירדתי מזה בגלל מחיר הטונר הל…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה-G9 שלי כבר מתקלף כולו ומחפש תחליף - חשוב שתהיה הגלגלת שמסתובבת באופן חופשי. מנסיון גם עם ה-G5 (שיש G500 באותה הצורה) - אני מעדיף עכבר גדול יותר, וכך הגעתי למועמדים הרשומים בכותרת. מה ההבדלים בין העכברים שגורמים להפרש מחירים כה משמעותי בינהם?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב p2 350 עם כרטיס מסך riva tnt ו win 98. ואי אפשר פתאום(לפני כן היה אפשר) להעלות את הרזולוציה מעל 640x480, בדקתי ומצאתי שהכרטיס קול והמודם יושבים על אותו Irq - 10 . יתכן שזה משפיע על הכרטיס מסך? או שיש לכם איזה פיתרון אחר לפתור את הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. מחשב נייח. חיברתי לחיבור המיקרופון אזניות Apple (מקוריות, אשר מגיעות עם האייפון. הלבנות המוכרות). המחשב אינו מזהה אותן כמיקורפון, ואיני יכול לבצע שיחה באופן הזה. האם יש פתרון לכך? אם מישהו יודע - אשמח לשמוע. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היא ישנה אבל אני רגיל אליה וזו שאצלי כבר זמנהעבר כמעט לחלוטין. אני לא מוצא בארץ איפה מוכרים כזו תאמת גם לא בחו"ל. אם מישהו יודע אם עדיין מוכרים אותה ואיפה אשמח לקבל עדכון. ואם איןאותה יותר למכירה אז מה המקלדת הכי קרובה לזו ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לרכוש הארד דיסק חיצוני ורציתי לשמוע המלצות על חברות טובות, על חנויות אמינות באינטרנט ועל הקיבולת המומלצת. התקציב שלי נע סביב ה - 500 ש"ח אבל אם זה אומר שאני אקנה הארד דיסק שלא יספיק לי בעוד שנתיים אז אני יכולה להגדיל את התקציב. אשמח לעזרתכם בנושא (:
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Logitech MX-510 Performance Optical (red) Mouse - RETAIL Logitech® Media Keyboard Elite - PS2 איך?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד שלום, אשמח לעזרה במציאת הכרטיס האידיאלי מבחינתי לשימושים שפורטו בכותרת (קליטה והקלטה של שידורי עידן+ לא הכרחיים). במחשב יש לי יציאות pci-ex1 (ולא 16X) פנויות. אין צורך בהקלטת תכני HD, אלא בהמרת וידאו מקלטות לפורמט דיגיטלי באיכות המקסימלית. ראיתי מס' המלצות על הכרטיס הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6386&added=1 . האם הוא הכי טוב גם עבורי, או שמא יש כרטיס זול יותר שיספיק לי? שאלה כללית: כמה נפח בערך תופסת שעה של וידאו מומר? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון למסך הזה: https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=932665 יש לו גם פנל IPS וגם display port והוא זול. מה דעתכם? כדאי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אז קודם כל סליחה על הבעיה שהייית לי עם הודעות לא הבנתי איך זה הפך לשלוש ונסיתי למחוק אותם והיה לי שגיאה במחשב אז אני מבקש סליחה לחברי האתר. :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :( :(
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שזה נדוש השאלה הזאת אבל בכול זאת, אני זקוק לתשובות. יש הרבה צורבים חדשים נהירים היום 24x, 32x, 40x. כולם פחות או יותר צורבים באותה מהירות, וגם הפרשיי המחירים לא גדולים. אז מה שמבדיל אחד מהשני זה קריאה ,קריאת אודיו, צריבת הגנות של אודיו ומשחקים, קריאת CDRW, רעש ועוד.... אני מסתובב כל היום משווה צורבים ועדיין אין לי החלטה. יש את plextor 24 ו 40 ויש את asus 32 ואת richo 24 ואת mitsumi 32 ואת yamaha 24 ואת LITEON 32.... כולם מהירים אין הפרשגדול ביניהם, אבל כמו שאמרתי זה לא הכל וגם חשוב שיהיו שקטים, כי YAMAHA הקודמים ממש מרעישים. אז מישהו יכול לתת הצעות , אשמח לקבל הרבה...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי את המדפסת כבר כמה שנים ולארחונה התחלתי להשתמש בדיו לא מקורי. אבל פתאום עכשיו כשהחלפתי המדפסת מזהה אותם והכל אבל כשהיא מדפיסה, היא בעצם לא מדפיסה כלום, כאילו הדיו לא יוצא בכלל. יוצא רק דף מלוכלך קצת... מישהו יודע מה אני יכולה לעשות מעבר לאופציות של הניקוי ראש וכל האפשרויות ניקוי של המדפסת?? פליז פליז צריכה להדפיס דחוף!!! תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
פשוט יש ים דגמים ואני לא ממש מתמצא... חשבתי על mp610 אם מישהו מכיר את הדגם הזה (מניסיון אישי ולא ממפרט זה לא אומר לי כלום) אשמח אם הוא ימליץ לי עליו... הדרישות שלי: איכות הדפסה וסריקה מעולה, סריקה גם כשהדף אינו כתוב בעט(כתב עיפרון חלש ודהוי(לא מוגזם)). הדיו צריך להיות יחסית זול ואם קרה מצב שלא הדפסתי חצי שנה שלא יתיבש לי או משו. *עדיפות למדפסות בעלות מסך lcd. תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-