עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Cypherlz,

אהלן , אני רוצה לקנות אוזניות ישלי 500 שקל (אבל עדיף כמה שפחות) ואני קונה בסניף של KSP \ IVORY אילת כרגע ישלי RAZER ELECTRA היו אצלי כמעט שנתיים והם ממש כואבות לי באוזניים בשימוש ארוך חשבתי ללכת על הG430 או SIBERIA V2

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. חברה אני צריך שתעזרו לי קניתי כרטיס מסך ולא קיבלתי תקבל של ה 6 pin אז נדפקתי עכשיו אני צריך ספק שאני מקבל איתו תכבל הזה מישהו יכול להמליץ לי משהו לא יותר מדי כסף הכי קצת שאפשר אבל אפשר קצת גבוהה לא מעלה 600 שקל אבל לנסות באמת כמה שפחות תודה מראש תודה רבה !! סליחה אם עשיתי טעות בפורום או משהו!

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by demultiplexer,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך במחיר של בסביבות 1000 שקל וחשבתי על asus v7700 64 delux אני רוצה את העריכת ויחדאו ואת היציאה לטלויזיה וכו אבל אין לי מה לעשות עם המשקפיים אז חשבתי למה לא לקנות כרטיס של חברה אחרת שיש לה כניסות ויציאות וידאו אבל בלי המשקפיים ואולי אם פילטרים יותר טובים 0- -יש למישהוא הצעות ? גם על כרטיס מסך אחר בסביבות 1000 שקל וגם על גי טי אס של חברה אחרת

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by THE-MASTER,

זקוק להמלצה לעכבר מותאם לכף היד אורטופדית בטווח מחירים של עד 200 שקל.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by X,

אני מתכוון כמובן לסרטון הידוע שבו לוקחים מעבד AMD - המחשב נתקע, ומהמעבד יוצא עשן והוא נשרף!!! עד עכשיו תמיד האמנתי לכל אנשי הפורום הזה שצידדו כמובן ב-AMD עקב עלויותיו ומהירות השעון, אך מסתבר שהוא פחות אמין ויציב, לפחות לפי הסרטון הזה (תקנו אותי אם אני טועה)... כלומר עד עכשיו הייתי בטוח לקנות AMD, אבל עכשיו נראה שכדאי פשוט להסתמך על ה-P4.....האמנם?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. הייתי רוצה לקבל את המלצותיכם לגבי תצורת המחשב ואם אפשר המלצות היכן לקנות תודה נעם

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Johnny,

שלום לכולם, הזמנתי השבוע מחשב חדש עם מעבד פנטיום 4 2.0 נורטווד (0.13 מיקרון). איך אני יכול להבדיל בין אותו המעבד שבנוי בטכנולוגית ה-0.18 מיקרון למעבד שבנוי בטכנולוגית ה-0.13 מיקרון ? מישהו מכיר אולי תוכנה שתוכל להבדיל בינהם ולגלות איזה מעבד קיבלתי ? דרך אגב ההפרש במחירים שלהם הוא מעל 1000 ש"ח. תודות...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by DoKing,

אני מעוניין ליקנות ספק בעל הנתונים הבאים- שיש לו כבר חיבורים ל-sata מותאם גם ל -sli וגם למעבדים כפוליי ליבה בקיצור ספק עם כל הפונקציות הכי חדישות בעל הספק של 480W ומעלה בתקציב של עד 500 שקל אני צריך המלצה למוצר הכי טוב והכי מישתלם... נ.ב האם כדיי ליקנות ספק יד שניה? איך אני יכול לדעת אם הוא עדיין תקן לחלוטין ושהוא לא עומד להישרף או משהו כזה...?

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מה כדאי לקנות מבחינת עלות המכשיר + עלויות דיו?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by rino,

אני לא מתכונן להעמיס את המחשב שלי וגם לא משחק משחקים אני מבקש המלצות על ספק זול ,אמין ושקט ככל הניתן . מה יש לכם להציע?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. ממה שראיתי מארזי עץ לא יהיה להם ביקוש רב מדי מה לגבי מארזי אלומיניום בעבודת יד? האם לדעתכם יהיה ביקוש? [בהזמנה אישית, החל משלב הסקיצה והרעיונות] במחיר של כ-500 עד 1500 ש"ח למארז? [תלוי בגודל, כמות החומרים והצורה הכללית]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by MightYaad,

אני רוצה לקנות גיימפאד בתקציב של עד 300 ש"ח את אלה אני כבר מכיר אז אין טעם להציע לי אותם... logitec chillstream logitec Rumblepad 2 logitech dual action תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, אני מעוניין לקנות את הסט BlueTrack 3000 של מייקרוסופט שעובד בתדר 2.4GHz אבל מפחד שיהיו בעיות בגלל שיש לי בחדר טלפון אלחוטי של יונידן שעובד באותו התדר. האם זה בעייתי?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by VegansXe,

שלום חברים, מישהו מתעסק קצת בעניין מסגרות דיגיטליות? אני מחפש לקרוב מסגרת של 10" או יותר מכך, אך משהו עם רזולוצייה איכותית ולא נקודות עלובות על המסך.... תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני מעוניין לקנות עכבר אלחוטי באם לקנות עכבר אינפרה או בלוטוס ? מה ההבדל בביצועים שלהם? מי יותר איכותי? ואם אפשר המלצות לעכבר עד 200 שח ....אם אפשר לינק . תודה רבה .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by benyben,

שלום אני משתמש כבר די זמן ב logitech X-230, אבל אני חושב שזמנם הגיע. הבאס בא והולך (משום מה כאשר אני לוחץ את הווסת של הבא כלפי פנים, הבאס עובד נהדר, אבל כאשר אני משחרר את הלחיצה, הוא נעלם). אני מחפש רמקולים לפחות באותה רמה (מבחינת ווליום ובאס) אין לי מושג איך אפילו מחפשים (: לפי אמזון, הרמקולים שלי הם 40 וואט, אז אני מניח שאני צריך לפחות 40 http://www.amazon.com/Logitech-2-Piece-Speakers-Ported-Subwoofer/dp/B0002SQ0A4/ref=pd_sxp_f_pt תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by yoni8866,

שלום, אני כרגע מחפש עכבר חדש. עד עכשיו השתמשתי בעכבר+מקלדת של מיקרוסקופ, אבל אני והעכבר הזה לא כל כך מסתדרים. אני מתעסק ביום יום בעריכה וגרפיקה, Premire ו-After Effects, ואני צריך עכבר טוב שיעבוד עם זה. אני גם משחק ורוצה שהעכבר יהיה מיועד לגיימינג, אבל יותר חשוב לי עניין העריכה. ב-TMS הציעו לי Logitech G500, אבל לפי מה שהבנתי זה עכבר בעיקר לגיימינג. לא יודע בדיוק מה טווח המחירים של עכברים, אני אני מוכן להשקיע משהו כמו 400 ש"ח בעכבר, אבל חשוב לי שהוא יגיב כמו שצריך לכל תנועה ולחיצה ויהיה מדויק. תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by TNT,

אני יודע שזה נדוש השאלה הזאת אבל בכול זאת, אני זקוק לתשובות. יש הרבה צורבים חדשים נהירים היום 24x, 32x, 40x. כולם פחות או יותר צורבים באותה מהירות, וגם הפרשיי המחירים לא גדולים. אז מה שמבדיל אחד מהשני זה קריאה ,קריאת אודיו, צריבת הגנות של אודיו ומשחקים, קריאת CDRW, רעש ועוד.... אני מסתובב כל היום משווה צורבים ועדיין אין לי החלטה. יש את plextor 24 ו 40 ויש את asus 32 ואת richo 24 ואת mitsumi 32 ואת yamaha 24 ואת LITEON 32.... כולם מהירים אין הפרשגדול ביניהם, אבל כמו שאמרתי זה לא הכל וגם חשוב שיהיו שקטים, כי YAMAHA הקודמים ממש מרעישים. אז מישהו יכול לתת הצעות , אשמח לקבל הרבה...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אבא שלי מעוניין לרכוש מחשב כף-יד והוא לא מבין כל כך במחירים וגם אני לא (למרות שהמחיר הזה נראה לי מטורף...), אז אני סומך עליכם שתיעצו לי איזה מחשב כף-יד הכי טוב יש כיום בתקציב הזה... תודה לכל העוזרים..

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by matan789,

שלום יש לי שאלה מאיפה אפשר להוריד את התוכנה Adobe Photoshop תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by sxs,

חברים וחברות יקרים: אני ידעתי את זה כל הזמן! לא יכול להיות שהטמפרטורת של המעבדים שלנו יהי כל-כך נמוכות באופן משמעותי מלוחות אחרים. מעבד 1.4Ghz ב- 43 מעלות?! לא ייתכן! ולכן, ייצא סוף סוף עידכון ביוס(גירסה רישמית, לא בטא) שבין היתר גם פתר את הבעיה הזאת של הטמפרטורות. ועכשיו, הטמפרטורות הן: AMD 1.4Ghz עומד על: 55 מעלות ב-Idle. לוח עומע על: 27 מעלות ב-Idle. רוצו לעדכן את ביוסיכם!!! להורדת הביוס הרישמי החדש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ybe,

אני מעונין לרכוש דיסק קשיח בנפח של 40G .כמעט כל יום ישנן הודעות בפורום הממליצות או &quotקוטלות&quot את כל הדיסקים הקשיחים הנ&quotל.מכיוון שזה המבחר שממנו חייבים לרכוש ,אז על מה באמת אתם ממליצים?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by eyal,

קיבלתי עם הכרטיס מסך של MSI משקפי 3D ואני לא מוצא את הדרייוורים לXP ומה אפשר לעשות איתם?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by itayze,

רציתי לבדוק את הכרטיס המסך שלי לפני שאני יחליף אותו לאחד טוב יותר בקרוב ( gf2 mx 400 ל gf4 ti 4400) אז הורדתי את התוכנה ועשיתי בדיקה וקיבלתי 4721 האם זוהי תוצאה טובה ואני יוכל לשחק במשחקים ברצולוציה גבוהה ושהמשחק לא יתחיל להיעצר ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by jackass,

רציתי לקנות את COMPUCASE CI-6A19 אבל ראיתי שיש יותר זולים של SIMBADDA שנראים טוב ובאים גם עם 2 מאווררים וספק 400W... מה אתם אומרים עדיף? או שיש מארז אחר? כאילו אין לי בעייה לקנות את הCOMPUCASE אבל אני מעדיף לחסוך... ד"א הוא בא עם מאווררים?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.