עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by USR,

יום אחד הדלקתי את המחשב ופתאום התחילו להופיע לי על כל המסך מלא אותיות משונות והרבה אפסים ולפעמים הכל עוסד חלק ואחר כך ב-WINDOWS המחשב ניתקע ושעושים RESTART כל האותיות וכל הבלאגן חוזר מה עושים לעזעזל אני עצבני :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מחפש מקלדת למשחקים, חשוב לי שהמקשים יהיו שקטים ומוארים. וכמו כן חשוב עברית במקלדת. כמו שציינתי התקציב הוא בסביבות ה300 תודה רבה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by sixclub,

מישהו יודע האם מוכרים בארץ מסך TFT של הרקולס (חוץ מפנדה)? Hercules Prophet view 720/920

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by vip133,

בס"ד אני מתלבט בין עכבר גיימרים כמו ה g300 לבין גיימפד של razer onza... ממה שהבנתי הגיימפד מאוד נוח אבל אני לא יודע עד כמה זה מתאים למשחקי fps במחשב שבדרך כלל אין בהם aim assist וגם ממה שהבנתי בשביל עכבר גיימירים צריך גם פד טוב... מה אתם אומרים כדאי ? תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by edi,

מאות שקלים על דיו, קראתי על הערכה למילוי ידני וזה באמת יותר זול. אבל אם כבר אני מזריק דיו לבד בשביל מה אני צריך ערכה ב-276 ש"ח, יש לי מזרק וחשבתי לקנות דיו פשוט - כזה של עט נובע ב-20 ש"ח(ממילא אני מדפיס רק טקסט...) ובכדי לנקות את שאריות הדיו מה רע באציטון או אפילו מים??? אני בטוח שיש חבר´ה שכבר ניסו שיטות ייעול כאלה ואולי יכולים לתת לי טיפ או שניים???

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by L.I.C,

מה המחיר של מעבד האתלון XP של AMD, ועד לאיזה מהירויות הוא יכול להגיע? מה המחיר הכי נמוך? (תודה...)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. יש לי מדפסת אפסון R270, אני מדפיס המון, על דיסקים בעיקר. בהדפסה הוא כותב לי: parts inside your printer are at the end of their service life. see your printer documentation והיה מדפיס פה ושם- עכשיו 2 הנורות האדומות מהבהבות והמדפסת לא מגיבה. זו כבר מדפסת שנייה שלי, היה לי אותו דגם לפני כשנה וגם לה קרה אותו דבר עד שהשגתי עוד אחת דומה. מקריאה רבה הבנתי שהבעיה ב"מיכל פדים" שמתמלא, כשהדיו נזרק בניקויים. לא חייב להחליף,אבל יש פיצר שמאפס את מונה ההדפסות (בגלל המונה הגובהה זה קורה). הורדתי את ה SSC SERVICE וניסיתי לאפס- אך שום כלום, לא עזר. אין יותר את הדגם הזה,חישפתי גם יד שנייה- ולא מצאתי. כיוון שיש לי ארגז ,וכמות גדולה של דיו חלופי לדגם הזה ספציפי- אני זקוק למדפסת דומה/תיקון. מ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לצרכי משרד ביתי אני חשבתי לרכוש שתי מדפסות 1. דיו משולבת כולל פקס (כמו 6500) להדפסות בצבע, צילומים, סריקה וכו' 2. לייזר פשוטה שחור ולבן לצרכי הדפסות של מסמכים והפצתם (לא דרושה איכות מדהימה) האם השילוב נכון ואיזו מדפסת לייזר לרכוש ? (אין לי בעיית מקום) התקציב לשתיהם יחד 1200 ש"ח

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by SomeBody_IT,

בקשת המלצה - אוזניות קשת איכותיות עד 300 ש"ח . מישהו ניסה את אוזניות הגיימנג של שיאומי? , איך הם?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by z17,

מה ההבדל בין WOW מוגבל ולבין WOW לא מוגבל בתודה מראש Z!7

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by shlosi,

הי כולם, יש לי זוג רמקולים חזקים שמחוברים למחשב ולפני כמה ימים התחילו להוציא צליל ססטי קבוע. הצליל כמובן מתגבר ככל שמגבירים את הסאונד של המחשב. הנחתי שמדובר באחת משתי האופציות- * יש לי השראה של חוטי חשמל קרובים על החוטים של הרמקולים והם גורמים לצלילים. * הרמקולים התעייפו אחרי 8 שנים שהם איתי והגיע הזמן להחליפם. העניין הוא שעכשיו חיברתי אזניות (אזניות אולפן מוניטור איכותיות) והסאונד הסטטי נשמע גם בהן. מכאן אני מבין שהבעייה היא לא ברמקולים/אזניות, אלא במחשב. רעיון מה קרה/איך אפשר לפתור את העניין? רב תודות!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by maormark,

שלום כל המדפסות שראיתי בזאפ עם ציון על הפנים אני מחפש מדפסת משולבת עם פקס במחיר עד 500 שח ואני לא מוצא נראה שכל המדפסות על הפנים, מישהו יכול להמליץ לי על משהו שבאמת טוב ואמין, ושמחיר הדיו לא בשמיים תודה חבר'ה אשמח אם עוד אנשים יגידו שהם מצטרפים לבקשה שלי, ומי שבדק ויוכל לכתוב לי כאן מאוד יעזור, תודה שוב.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי, למישהו כאן יש את העכבר הנל ויכול לספק חוות דעת אמיתית ממשתמש ביתי ? אני לא ממש סומך על כל הביקורות.. אם מישהו יכול להפנות אותי לביקורת שלילית על העכבר, שיש בה תגובות [לבדוק אם הקוראים סותרים]. בעיקרון הכף יד שלי : [צולם ב5800 ] http://img46.imageshack.us/i/28122009016.jpg/ אז אני מחפש עכבר גדול ואלחוטי עם חיישן טוב [בכלל לא אכפת לי מDPI].

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by guy94,

שלום אני קונה מחשב חדש, התקשרתי לכמה חברות איזה 4-5 חברות לפחות ושלחתי להם מפרט כל החנויות עשו לי בעיות עם המארז... ENERMAX S710-B הם אמרו שבגלל שזה 350 וואט אין כזה דבר, וזה לא מאושר והם עובדים רק עם מארזים מאושרים של אזטק...(הייבואנית של AMD) למה לעזאזל אי אפשר לקנות את זה ?!!??!! בחברות מחשבים רגילות אגב המחשב יהיה עם AMD ATHLON XP 1700 ולוח אם של ASUS A7V266-E או GIGABYTE GA-7VTX-H האם למישהו יש מארז כזה של ENERMAX ומעבד XP ??

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. השימושים הם ביתיים ולא משרדיים או מאסיביים מידיי. דרושה מדפסת שתשמש כמדפסת, מכונת צילום, וסורק. פקס לא בגדר חובה. המדפסת צריכה להיות אמינה ואיכותית מחברה טובה. התקציב הוא עד 1000 ש"ח אך כמובן שאם לא נחוץ כל התקציב לשימושים הללו אז עדיף לנצל כמה שפחות (אך אם צריך אפשר אף לחרוג במעט). תודה רבה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by manenbu,

אהלן, העכבר שלי ללפטופ התקלקל. אז אני מחפש משהו חדש שיעבוד טוב לגיימינג, יהיה קל ונייד, ויהיה עם כבל. מה יש?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by eliil1,

אני רוצה להחליף אותה כי היא אלחוטית... למישהו יש הצעות?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by shimronfio,

האם הפד והעכבר יעבדו טוב ביחד?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by House M.D.,

אני מעוניין בעכבר + מקלדת ביחד 300 ש"ח. אני לא צריך עכבר עם DPI גבוה וכל זה, אני מעוניין במשהו שיהיה נוח ליד להחזיק בו. מומלץ שיהיה חוטי, יש לי עכשיו סט אלחוטי והקליטה ממש גרועה. כמו כן אני צריך מקשים בעברית במקלדת. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by X,

אני מתכוון כמובן לסרטון הידוע שבו לוקחים מעבד AMD - המחשב נתקע, ומהמעבד יוצא עשן והוא נשרף!!! עד עכשיו תמיד האמנתי לכל אנשי הפורום הזה שצידדו כמובן ב-AMD עקב עלויותיו ומהירות השעון, אך מסתבר שהוא פחות אמין ויציב, לפחות לפי הסרטון הזה (תקנו אותי אם אני טועה)... כלומר עד עכשיו הייתי בטוח לקנות AMD, אבל עכשיו נראה שכדאי פשוט להסתמך על ה-P4.....האמנם?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by J0n1,

אני צריך למצוא מדפסת לסטודנטית. אני חושב שעדיף לייזר, אבל אני מתאר לעצמי שיש פה אנשים שמבינים יותר טוב... הדרישות: 1. אין צורך בצבעוני 2. אורך חיים ארוך 3. אחזקה זולה 4. המדפסת תתדפיס כ1600 דפים בסימסטר 5. אם אפשר, אפשרות לחבר שני מחשבים (יש ראוטר אם זה משנה) מה לדעתכם צריך? אני חושב שלייזר. יש לכם הצעות למדפסת טובה? אשמח למדפסות מתחת ל500 שקל. תודה :]

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שימוש עיקרי- עבודת עריכת וידאו,ואינטרנט, מידי פעם סרטים על הפלזמה מהמיטה. יכול לעבוד גם 10-12 שעות. לא משחק בכלל ! עכבר-רצוי אלחוטי. מקלדת- לא חשוב. חשוב שיהיה נוח, יפה ואסטתי למשרד. דיי ננעלתי על שילוב של MX1000 ו לוגיטק מדיה עלית, חוטית. הקנייה מלוגיק (איתם אני עובד קבוע), תעלה לי 550 שקלים. חשבתי לנסות ולראות מה יש עוד להציע ב 550 שקלים: 1. MX3000 - המקלדת נראית אחלה, השאלה איך העכבר המוצע ביחס ל MX1000 ? מה לגבי טעינה/סוללות, מחזיר זמן רב? 2. Logitech S510 Media Remote PS2 I USB Cordless Desktop - איך הסט יחד עם השלט? העכבר שלו פשוט מידי ביחס למה שחשבתי? תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by demultiplexer,

מי יודע איפה אפשר לקנות אותו ומה המחיר שלו בערך ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. לדוגמה כפות סוכר 2 אני תקווה שאני בפורום הנכון תודה רבה נעם

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. יש לי מדפסת HP PSC 1513 עם ראשי דיו 132 ו-136 מקוריים. איפה אני יכול להזדכות עליהם? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים