ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום המקלדת שלי שהיתה די לבנה נהפכה להיות די שחורה מהליכלוך ורציתי לנקות אותה , אני גם מרגיש שלפעמים מקשים נתקעים לי ואני צריך ללחוץ יותר חזק בשביל שהם יעבדו. אז איך אני מנקה את המקלדת? יש לכם שיטה מסויימת? זה יכול לעזור לתקיעות שיש לי במקלדת?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה המצב, במשרד של אבא שלי יש מספדת עם נייר רציף, כבר אין כאלה הרבה בשוק והן מאוד מאוד נוחות לעבודה וגם המדפסת שיש לו שם היא סופר איכותית ומקצועית ואין תקציב או מקום לאיזה מפלצת לייזר של HP וזה לא בא בחשבון. Houston Instrument JetPro V100 זה הדגם. החברה היא חלק מ- Summagrapihcs corporation התאגיד הזה כנראה פשט את הרגל, בכל מקרה אי אפשר למצוא הרבה מידע לגבי החברה HI או בכלל כל התאגיד הזה. מה שכרגע קורה זה שיש דרייבר לDOS אבל לא לWINDOWS וכשעובדים עם תוכנה X בWINDOWS ושומרים את הקבצים בWINDOWS פשוט אי אפשר להדפיס מDOS. מה שאני מבקש ממכם זה אם אתם יכולים, למצוא דרייבר למדפסת הזאת, אם יש לכם מידע על החברה או כל דבר שיכול לעזור, אם מישהו פה יודע איך יוצרים דרייבר ומה דרוש בשביל…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי 5 שנים עם HP F380, התפגרה לי המדפסת.... אני מחפש מדפסת איכותית ואמינה משולבת עם סורק. התקציב נע בין 300-400 ש"ח. ברירת המחדל היא HP 4580.. אבל לפני שאני הולך עם העדר, רציתי לדעת אם יש משהו טוב יותר בתקציב שעומד לרשותי? השיקולים הם אמינות-איכות ההדפסה/סריקה-מחיר מחסניות הצבע בסדר הזה בדיוק נפח הדפסות חודשי: בערך 50-80 דפים להערכתי, לא משהו רציני אבל מדפסת חייבת להיות אמינה ואיכותית - יותר מה F380 ז"ל לגבי פקס - לא חשוב שיהיה, אבל אם יהיה אז אחלה כרגע אני האופציות הן: HP 4580 - נפוצה, מחירי מחסניות דיו סבירים, רק שנה אחרית CANON MX 320 - אחריות ל3 שנים, דיו יקר, מגיע עם כבל USB מה דעתכם בנושא?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה, התחילו בעיות במדפסת שלי HP 8500.(האמת שבחודש הראשון כשקניתי אותה החליפו לי אותה פעמיים כי איכשהו קיבלתי פעמיים מדפסת "חדשה" מקולקלת) ללא כל סיבה נראית לעין המדפסת מחליטה שמחסניות הדיו חסרות ואו פגומות.(התחיל בדיו השחור, וכיום כל המחסניות מצהירות על אותה בעיה) יש לציין שהמחסניות מקוריות מלאות, ולא חסר דיו. אם אני מנתק את המדפסת מהחשמל ומחזיר לאחר כחצי שעה אז אני יכול להדפיס לרגע קט, אבל זה חוזר שוב לאחר זמן קצר ולא נותן להדפיס יותר. בחיפוש בפורום של HP מסתבר שזו בעיה מוכרת וידועה בדגם הנ"ל. http://h30434.www3.hp.com/t5/Ink-Toner-Cartridge-Printhead/Officejet-Pro-8500-A909g-Ink-Cartridge-damaged-or-missing-NOT/td-p/839499 http://h30434.www3.hp.c…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
עכבר: Razer DeathAdder -- אייבורי: 265 משטח לעכבר: Razer Sphex Mouse Pad -- קיי.אס.פי: 75 מקלדת: Razer Blackwidow ultimate -- אייבורי: 410 אוזניות: Razer Megalodon -- קיי.אס.פי ראשל"צ: 650 מסך: Dell U2311H -- אייבורי: 890 סה"כ: 2,290 ש"ח יש כבוד? וכל זה רק בשביל Battlefield 3 שעתיד לצאת
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי BROTHER DCP 130C. חשבתי אולי לקנות בקבוק גדול של דיו שחור ולמלא את המיכל דיו המקורי שלי ע"י מזרק. חשבתי לקדוח חור ולמלא ולסתום אותו בסיליקון או סלוטייפ. מישהו ניסה דבר כזה? תודה לכל העונים.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש מחשב p1 133 - יש מניעה שדיסק קשיח בנפח 20 או 40 gb יפעל אצלו? או שעלולות לצוץ בעיות - אין לי את דגם הלוח אם או חברה(אין לי כוח ללכת אליו).
-
שלום לכולם בהמלצת הפורום בזמנו , (שנה וחצי פלוס מינוס ) קניתי את הסט הנ"ל. אני מאוד מרוצה , נוח, נראה טוב , והכי חשוב חסכוני מאוד בסוללות. התחילו בעיות בקליטה , כבר זה לא קולט מרחוק ורק שאני מקריב זה עובד כראוי. החלפתי סוללות (למרות שהם עוד מלאות). האם יש דרך לפתור? האם מישהו נתקל בתופעה דומה? טנקס.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=31679&iszap=1 https://www.cubeex.co.il/מסך-acer-nitro-xv273k-4k בהתחלה תכננתי לקנות את הACER NITRO XV273K 4K אבל הביקורות עליו לא טובות בכלל זליגת אור ובהירות חזקה מידי וכדומה לכן התוכנית שלי מחר בעיקרון היא לקנות את הAW3418DW יש סיבה כלשהיא שאני לא אקנה אותו או המלצות אחרות עד 4000-4500 שקל?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף אותה כי היא אלחוטית... למישהו יש הצעות?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הי אני מעוניין להשלים את חווית המשחק שלי עם ג'ויסטיק לטיסה במקום המקלדת (אני מקווה שאיתו אני אצליח להטיס) אני יודע שLOGITECH הם הטובים בתחום אבל אשמח גם להיווכח אחרת התקציב כרגע פתוח ללא מגבלה, אם אפשר המלצות ממי שסימולטורים זה בנשמה אצלו -- אני פתוח גם להזמנות מחו"ל לדברים שאין בארץ תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם אל פסק מהסוג הנ"ל ? ואיך הוא לעומת ADVICE PR 750 ? יש לי מסך 17 אינץ(CRT) ומחשב P4 עם ספק 350W ובכלל לא ברור לי מה ההבדל בין שתי הסדרות-אם מישהו יודע... תודה מראש....
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם כנראה עקב החלפת לוח ומחסור בחיבור- PS/2 אאלץ להוסיף למפרט שאני בונה מקלדת או עכבר המחוברים ב-USB 1. האם יש חשיבות רצינית לסימונים ש- PS/2 אחד מיועד למקלדת ושני לעכבר, או שניתן לחבר אחד לחיבור המיועד לשני ללא בעיה? 2. האדם לו אני בונה את המחשב משתמש כבר שנים במקלדות ועכברים (אופטיים) פשוטים ובחלק מהזמן גם ג'נרים. הם מחזיקים אצלו זמן רב והוא מרוצה מהם. כעת נראה שיצטרך להחליף אחד מהם וסביר שלא יחפש דברים מיוחדים, מלאי כפתורים אלא ילך על אותו סגנון של ציוד פשוט וזול. עדיין, היות ואני מעריכה שגם בדרגה מחיר זו יש טובים יותר, טובים פחות וכאלה מהם באמת רצוי להמנע, אשמח לקבל המלצה למקלדות יחסית פשוטות (אין צורך בכפתורי מולטימדיה רבים, בוודאי לא בפונקציות מסובכות או מתוח…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מחפש מדפסת לייזר שמדפיסה רק שחור-לבן. בשביל סבא שלי. חשוב לו שחיצונית היא תהיה בצבע שחור ושתהיה אמינה אבל פשוטה לתפעול. אשמח להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת לגיימינג בתקציב הנ"ל. אין לי מושג בתחום כך שהתקציב טיפה גמיש אני מעדיף מקלדת מוארת בצבעים (אם יש אפשרות להחלפת צבעים כמו בalienware חשוב לי עברית על המקלדת. בנוגע לדרגת קושי: עד היום השתמשתי במקלדת של הasus g53j וזה היה לי ממש נוח למשחקים. כמו כן יש לי מקלדת microsoft kc-0405 קצת ישנה אבל סבירה אז זה הכיוון. אני יעדיף להרגיש קודם מקלדות טובות אבל אני לא יודע איפה, אם יש מקום באיזור רחובות זה יהיה מצוין, גם תל אביב טוב. דובי.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Corsair K55 או Cougar 450K? אם יש לכם המלצות למקלדות דומות אז תציעו.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבא שלי מעוניין לרכוש מחשב כף-יד והוא לא מבין כל כך במחירים וגם אני לא (למרות שהמחיר הזה נראה לי מטורף...), אז אני סומך עליכם שתיעצו לי איזה מחשב כף-יד הכי טוב יש כיום בתקציב הזה... תודה לכל העוזרים..
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ללא עיכובים נגיע לענין, הקיצר יש לי קובץ image ששוקל 750 מגה, והקיבולת של הדיסקים הכי גדולים שלי היא 700 מה לעשות? הנה תמונה שאולי תעזור לכם לפתור את הבעיה. יש לכם אולי עצה אייך לחלק את הקובץ הנ''ל, או משהו אחר? בתודה, מאיר. לכל העונים הקובץ מובטח משרת מהיר. (ובכן אני יודע שזה נשמע קצת לא מוסרי אבל אעשה הכל שאתם תחכימו, גם אם זה אומר לתת לכם כתובת עסיסית בתמורה.)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השימושים שלי הם כתיבה , תכנות וקצת משחקים מדי פעם. אני רוצה שהקליטה תהיה טובה ויציבה. אני מעדיף שהעכבר יהיה לייזר , מדויק ככל האפשר ושיהיה נוח. המקלדת אני מעדיף מקלדת שהיא תהיה בנויה טוב , עם זמן סוללה ארוך ככל האפשר וגם כמובן שתהיה נוחה. האפשרויות שראיתי הן: Microsoft Wireless Desktop 3000 או Logitech Wireless Combo MK520
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
ראיתי בפורום פה שהמקלדת הזו מאד מומלצת ונוחה, ובאמת הצלחתי להניח את ידיי עליה בסניף של אופיס דיפו והתרשמתי מאד. שאלתי היא כזאת: המקלדת מגיעה בסט של מקלדת ועכבר: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5660 במחיר של אזור ה - 350. לעומת זאת - אם אני רוצה לרכוש רק את המקלדת, ללא עכבר (לא סט) ובחיבור חוטי, אז אפשר למצוא אותה רק בחנויות יותר מפוקפקות ובמחיר של אזור ה - 290, 300. http://www.1pc.co.il/logitechwavecordedusbheb-p-6032.html. אם בכל זאת אני מתעקש ורוצה את המקלדת ללא העכבר - אבל עדיין אלחוטית - המחיר של מרקיע שחקים לאזור ה - 400 שקלים במקרה הטוב. http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=28945. לפי מה שהבנתי - יש שני גירסאו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באתר http://www.exlmarket.co.il יש את ה ATI RADEON 8500 שכביכול הוא אמיתי ואוטנתי: כרטיס מסך: ATI Radeon 8500 64MB DDR Dual Head תמיכה מלאה ב: DirectX 7, MPEG2,OpenGL 1.3 מהיר ביותר, ATI's TRUFORM, SMARTSHADER, SMOOTHVISION, HYPER ZII 64MB RAM DDR, Supports DirectX 8.1 יצרן: ATI דגם: ATI Radeon 8500 64MB DDR Radeon 8500 :Chipset זיכרון: 64 MB DDR חיבור: AGP מערכת הפעלה: כל מערכות ההפעלה למעט: Windows 95, Win NT 3.51,4 אחר: OEM Version -------------- אז ככה כתוב יצרן ATI והדגם המתאים... בינתיים הכל נראה טוב, עכשיו כתוב WINDOWS95 ו NT לא מתאים.. XP יתאים? והכי חשוב כתוב שזה גרסת OEM... זה לא אומר שזה לא מקורי.. פשוט בלי הקופסא ושאר הדברים המהודרים... בשבילי זה לא חשוב, הע…
-
מחפש מקלדת למשחקים, חשוב לי שהמקשים יהיו שקטים ומוארים. וכמו כן חשוב עברית במקלדת. כמו שציינתי התקציב הוא בסביבות ה300 תודה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-