ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אהלן, הבעיה היא חדשה מהיום, אתמול המדפסת עבדה כמו שצריך . . יש לי 2 יציאות יו-אס-בי (מחשב נייח), לא משנה לאיזו מהן אני מחבר את המדספת אני מקבל שגיאה "USB Device Not Recognized" אבל כאשר אני מחבר עכבר/מקלדת/כל ציוד אחר שמחובר ביו אס בי לאחת מן היציאות או שתיהן - הכל עובד כמו שצריך. הייתי משוכנע שהבעיה היא בכבל USB אך כשחיברתי את אותו כבל למחשב הנייד, המדפסת (והפקס, הסורק, צילום) עבדה כמה שצריך. המדפסת היא מסוג HP OFFICEJET 4500. אשמח לעזרתכם, אייל.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אחרי עדכון חלונות 8, לא 8.1, האחרון (KB2883201) העכבר של רוקאט לא מגיב (ניתוק וחיבור ליואסבי - אין אפילו תאורה או שום דבר אחר) יש רעיון ? כיוון שטחן אפילו תאורה אז אני לא חושב שזה קשור לדרייבר אשמח לעזרתכם
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה, התחילו בעיות במדפסת שלי HP 8500.(האמת שבחודש הראשון כשקניתי אותה החליפו לי אותה פעמיים כי איכשהו קיבלתי פעמיים מדפסת "חדשה" מקולקלת) ללא כל סיבה נראית לעין המדפסת מחליטה שמחסניות הדיו חסרות ואו פגומות.(התחיל בדיו השחור, וכיום כל המחסניות מצהירות על אותה בעיה) יש לציין שהמחסניות מקוריות מלאות, ולא חסר דיו. אם אני מנתק את המדפסת מהחשמל ומחזיר לאחר כחצי שעה אז אני יכול להדפיס לרגע קט, אבל זה חוזר שוב לאחר זמן קצר ולא נותן להדפיס יותר. בחיפוש בפורום של HP מסתבר שזו בעיה מוכרת וידועה בדגם הנ"ל. http://h30434.www3.hp.com/t5/Ink-Toner-Cartridge-Printhead/Officejet-Pro-8500-A909g-Ink-Cartridge-damaged-or-missing-NOT/td-p/839499 http://h30434.www3.hp.c…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מצלמה בעלת יציאת BNC , ברצוני לראות את הוידאו במחשב, על מנת ללכוד וידאו במסך ולהקליט בעצם את הוידאו שלה. רציתי לדעת איזה אפשרויות עומדות ברשותי על מנת לחברה, כמובן שככל שיותר זול יותר טוב .. המחשב הוא מחשב רגיל.. HDMI,VGA תודה מראש, ניר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד שלום, אשמח לעזרה במציאת הכרטיס האידיאלי מבחינתי לשימושים שפורטו בכותרת (קליטה והקלטה של שידורי עידן+ לא הכרחיים). במחשב יש לי יציאות pci-ex1 (ולא 16X) פנויות. אין צורך בהקלטת תכני HD, אלא בהמרת וידאו מקלטות לפורמט דיגיטלי באיכות המקסימלית. ראיתי מס' המלצות על הכרטיס הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6386&added=1 . האם הוא הכי טוב גם עבורי, או שמא יש כרטיס זול יותר שיספיק לי? שאלה כללית: כמה נפח בערך תופסת שעה של וידאו מומר? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ללא עיכובים נגיע לענין, הקיצר יש לי קובץ image ששוקל 750 מגה, והקיבולת של הדיסקים הכי גדולים שלי היא 700 מה לעשות? הנה תמונה שאולי תעזור לכם לפתור את הבעיה. יש לכם אולי עצה אייך לחלק את הקובץ הנ''ל, או משהו אחר? בתודה, מאיר. לכל העונים הקובץ מובטח משרת מהיר. (ובכן אני יודע שזה נשמע קצת לא מוסרי אבל אעשה הכל שאתם תחכימו, גם אם זה אומר לתת לכם כתובת עסיסית בתמורה.)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני מעלה מדיסקט הפעלה את המחשב ורוצה לגשת לאחד הכוננים וכל הכוננים שלי במחשב הם סקזי, הוא יזהה את הכוננים האלה מדוס ? או שקודם צריך להתקין איזה תוכנה שתגרום לו לזהות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לפני מספר ימים גיליתי שההארדיסק בין השנה של Western Digital במחשב הישן שלי פועל רק על PIO ולא על DMA למרות שהוא מוגדר לפעול על DMA אם אפשר. הוא 30GB ו-ATA 66 אני חושב. לפני זה הוא היה על Ultra DMA Mode 2 או 3 אני לא זוכר. מה זה אומר? שההארדיסק גוסס? גם משחקים לא זזים שם כמו שצריך עכשיו.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות עכבר ומקלדת אלחוטיים ואיכותיים. יש לכם המלצות מנסיון אישי ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאות שקלים על דיו, קראתי על הערכה למילוי ידני וזה באמת יותר זול. אבל אם כבר אני מזריק דיו לבד בשביל מה אני צריך ערכה ב-276 ש"ח, יש לי מזרק וחשבתי לקנות דיו פשוט - כזה של עט נובע ב-20 ש"ח(ממילא אני מדפיס רק טקסט...) ובכדי לנקות את שאריות הדיו מה רע באציטון או אפילו מים??? אני בטוח שיש חבר´ה שכבר ניסו שיטות ייעול כאלה ואולי יכולים לתת לי טיפ או שניים???
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי לכולם כנראה עקב החלפת לוח ומחסור בחיבור- PS/2 אאלץ להוסיף למפרט שאני בונה מקלדת או עכבר המחוברים ב-USB 1. האם יש חשיבות רצינית לסימונים ש- PS/2 אחד מיועד למקלדת ושני לעכבר, או שניתן לחבר אחד לחיבור המיועד לשני ללא בעיה? 2. האדם לו אני בונה את המחשב משתמש כבר שנים במקלדות ועכברים (אופטיים) פשוטים ובחלק מהזמן גם ג'נרים. הם מחזיקים אצלו זמן רב והוא מרוצה מהם. כעת נראה שיצטרך להחליף אחד מהם וסביר שלא יחפש דברים מיוחדים, מלאי כפתורים אלא ילך על אותו סגנון של ציוד פשוט וזול. עדיין, היות ואני מעריכה שגם בדרגה מחיר זו יש טובים יותר, טובים פחות וכאלה מהם באמת רצוי להמנע, אשמח לקבל המלצה למקלדות יחסית פשוטות (אין צורך בכפתורי מולטימדיה רבים, בוודאי לא בפונקציות מסובכות או מתוח…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי די וי די של pilot divx ואני רואה את הכתוביות הפוך למשל פצצה אז זה כך הצצפ ויתקשרתי לחברה ועם אמרו לי שאני צריך לעדכן ואני לא יודע מאיפה להוריד תודה לעוזרים הדגם divx 565 סליחה על השגיעות כתיב
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מקלדת למשחקים, חשוב לי שהמקשים יהיו שקטים ומוארים. וכמו כן חשוב עברית במקלדת. כמו שציינתי התקציב הוא בסביבות ה300 תודה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם. המקלדת שברשותי עושה לי בושות והגיע הזמן להחליף (thermaltake meka g-unit) נקנתה בערך לפני 5 שנים.. צריך מקלדת טובה ומדוייקת ל WoW בלבד - כל לחיצת כפתור חייבת להיות בצורה מדויקת ומיידית -לפעמים גם שילובי כפתורים. אשמח להמלצה על מקדלת שתספק את הסחורה - לא אכפת לי אם היא תהיה מכנית או לא העיקר שתספק את הסחורה ובטווח מחירים של עד 400 שקל. בנוסף אם המחירים פה בארץ מופקעים ועדיף להזמין מחו"ל אין לי בעיה להמתין קצת. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן את ה-QuickCam Communicate Deluxe ויש לי שאלה קצת מוזרה: איך מכוונים את המצלמה?? נראה כי זה בלתי אפשרי בהתחשב בזה שכשמנסים להזיז אותה היא חוזרת למקומה הטבעי עם מעין קפיץ... מה אני מפספס?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך סט עם טווח קליטה גבוה בשביל לשלוט על מסך הטלוויזיה כאשר המחשב נמצא בחדר סמוך. צריך שהוא יעבור קירות. יש דבר כזה? 300-400 ש"ח. אם אין סט בתקציב הזה, אז עכבר לפחות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להציג מצגת ושתהיה לי יכולת לכתוב למצגת תוך כדי הצגה חשבתי לקנות משהו כזה: https://tinyurl.com/y9ytffsw האם זה מתאים? ואם כן האם זה הגודל הדרוש לכתיבה ברורה עם שירטוטים פשוטים? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים אני יודע שמדפסות זה נושא פחות חם ומגניב אבל אני מחפש מדפסת צבעונית עם יכולת סריקה ל SMB (תיקיה משותפת של WINDOWS ) באופן מפתיע הפיצר המאוד נוח הזה לא זוכה להתיחסות במפרטי המדפסות וזה סוג של ניחוש אם הממשק של המדפסת יתמוך בזה או לא ... יש יודעי דבר בקהל ??
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
CPU: Inetl P4 2.26GHZ 533MHZ 478PIN 512 Cache Motherboard: EPoX EP-4G4A+ Memory: Corsair 512MB DDR CMX256A-3000C2 Hard Drive: Western Digital 80GB 7200RPM 8MB Video Card: SUMA Platinium GForce4 TI4600SE 128MB DVI Sound Card: Hercules Game Theater XP 6.1 CD-ROM: Asus CD X 52 DVD: Aopen DVD 1648 Floppy: Teac Floppy Drive 1.44 Case: Dragon DA-01BLD Full Tower Power Supply: Antec TruePower 430 Watt מה אתם אומרים ?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני צריך משטח לעכבר שכולל כרית וגם כרית למקלדת ובאופיס דיפו זה בסביבות ה-80 שקל למשטח\כרית איכותית. איפה ניתן לקנות כאלו במחירים יותר סבירים? תודה!,
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש מחשב p1 133 - יש מניעה שדיסק קשיח בנפח 20 או 40 gb יפעל אצלו? או שעלולות לצוץ בעיות - אין לי את דגם הלוח אם או חברה(אין לי כוח ללכת אליו).
-
-
ה-G9 שלי כבר מתקלף כולו ומחפש תחליף - חשוב שתהיה הגלגלת שמסתובבת באופן חופשי. מנסיון גם עם ה-G5 (שיש G500 באותה הצורה) - אני מעדיף עכבר גדול יותר, וכך הגעתי למועמדים הרשומים בכותרת. מה ההבדלים בין העכברים שגורמים להפרש מחירים כה משמעותי בינהם?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-