ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1009703894&start=0]תוכנה[/link] על ידי athlon
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי משהו בעל הדי וי די הזה של סוני הצליח להוריד סרט VCD מהאינטרנט והצליח לראות אותו על הדי וי די הזה של סוני ואם כן שיגיד לי איך הוא עשה את ההישג המדהים הזה? והכי חשוב באיזה דיסק הוא השתמש? כי הדי וי די הזה קורא רק CDRW ולא כל חברה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על הסופרנו של טרמלנטייק? אני מדבר על זה http://www.thermaltake.com/images/cases/products/soprano/vb1000sws/swsenlargedView.jpg אני מזמין מחשב מ-ksp וחשבתי לקחת אותו כי אין להם מארזים נורמלים אחרים... מגיע עם 2 מאווררי 120 ועוד אחד של 90 תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! התלבטתי בין כמה סוגי עכברים : Logitech G5 Razer Diamondback 3G מי מהם יותר טוב? השימוש הוא בעיקר למשחקים, אם יש עכברים באותו טווח מחיר (אני קונה בארה"ב לא יודע כמה זה עולה בארץ), הצעות יתקבלו בברכה...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב זו מדפסת שבקושי הייתה בשימוש.. חבר שלי ניסה לצלם משהו והוא אמר שזה לא הצליח. הלכתי אליו וניסיתי אני בעצמי לצלם משהו. הדבר בלתי אפשרי מסיבה אחת - המנורות מתריעות על כך שיש בעיה בנייר או עם מחסניות ההדפסה. בדקתי האם יש דפי נייר תקועים, וכמובן התשובה היא : לא! מה שכן, ראשי הדיו לא זזים באופן חופשי וכאשר הם כן זזים, הם עושים רעש נורא ונותנים מכות בצדדים של המדפסת, אי אפשר גם להחליף את הראשים באופן נורמלי, צריך לעשות זאת בכוח. עכשיו אני שואל אתכם - מה הבעיה ומה כדאי לעשות? חשוב לציין כי אני לא מתכוון להתעסק עם המדפסת יותר מדי כדי שלא אואשם אחר כך שהרסתי אותה. האם לשלוח את המדפסת לתיקון או להגיד לו לקנות חדשה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העכבר הנוכחי שלי הלך לעולמו אחרי שהגלגלת שלו נהרסה לגמרי אז איזה עכבר הכי טוב בתקציב של 200 שקל (אני מוכן לחרוג ל250 עם העכבר מצדיק את ההפרש) חשוב ש- העכבר יהיה עם כמה כפתורים(יותר מה2 הבסיסיים והגלגלת) ועדיף שהעכבר יהיה אלחוט (עם יש בתקציב שלי עכבר אל חוטי נטען זה יהיה נחמד)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתקליט לי 24/7 מהמצלמה ושאני יוכל להגדיר לה כמות מסויימת מהדיסק הקשיח כדאי שכל פעם תמחק את ההקלטה הישנה ביותר אם אפשר אני צריך שהיא תקליט ביותר ממצלמה אחת. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לקנות מקלדת למחשב נייח. חשוב לי שתהיה מוארת, אני יכול להגדיר את "גיימר" בזמני הפנוי (כשיש זמן והאישה לא מציקה). לאחר בדיקה ברשת ובפורום כאן ההתלבטות שלי היא בין razer blackwidow לבין coolermaster quick fire? כמה שאלות ברשותכם.. 1. שניהם מוארות? או אחת מהן? 2. הן מגיעות בעברית? 3. שמתי לב שבאשכול הראשון שנעוץ מדובר על הרעש שהן עושות, מי עושה יותר רעש והאם זה סטנדרטי למקלדות מכניות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים! רציתי לדעת איזה עכבר כדאי לי להביא (בעיקר בישביל מישחקים מגוף ראישון לדוגמא:battelfield 3,mw3,ואולי rage חח...אבל לא רק...) יש לי 4 אופציות : Cyborg R.A.T 3 Razer DeathAdder 3500 (Razer DeathAdder 3.5) SteelSeries Xai RUSE Edition עם תוכלו לעזור אני אשמח וגם אם אפשר לדעת מה ההעדפה השניה שלכם למקרה שלא יהיה להם במלאי. וגם אם אפשר ייעוץ לגביי רמקולים למחשב במחיר עד 500 שח למטרת מישחקי מחשב וסרטים חשוב שיהיה 4 רמקולים כי אני תולה אותם ועוד יותר חשוב זה שהסאב יהיה חזק בישביל החוויה של המישחקי מחשב... מה שעוד חשוב לציין זה שאת העכבר אני קונה ברשת pcgames ואת הרמקולים בדיוטי פרי יש שם חנות של באג עם אני לא טועה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להריץ תוכנה יחסית כבדה מדיסק און קי בגלל שחסמו את האפשרות בבית ספר להתקין קבצים על המחשב. האם כל דיסק און קי יאפשר זאת?? אם צריך משהו מיוחד תוכלו להמליץ לי על משהו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מדפסת משולבת עם סורק. אין לי צורך בWIFI או פקס, רק משהו פשוט לסטודנט. תקציב עד 300 שקלים. יש לי התלבטות בין 2 מדפסות: [TABLE=class: grid, width: 500] [TR] [TD]דגם[/TD] [TD]Canon mp 235[/TD] [TD]HP deskjet ink advantage 2515[/TD] [/TR] [TR] [TD]מחיר מדפסת[/TD] [TD]189[/TD] [TD]255[/TD] [/TR] [TR] [TD]מחיר דיו[/TD] [TD]45- גודל רגיל[/TD] [TD]66 - גודל רגיל[/TD] [/TR] [TR] [TD]כמות דפים לראש דיו[/TD] [TD]?[/TD] [TD]220[/TD] [/TR] [/TABLE] ה-Canon היא יותר זולה מבחינת מספסת אבל הHP כמו שהסבירו לי היא יותר חסכונית בדיו כי היא מסוג INK ADVaNTAGE... לא כ"כ יודע אם זה באמת נכון. ניסיתי למצוא מידי לגבי כמה דפים היא מדפיסה אבל לא מצאתי אפילו לא באתר שלהם. הסיבה שבחרתי בדגם…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פתחתי תראד בפורום אמריקאי ( נקרא לו ), שביקשתי מכולם לתת חוות דעת, לפי דעתם, מה המשטחים ה Hard ו - Cloth הכי מומלצים לשימוש. בנתיים הרשימה נראית ממש טוב. מבחינתי זה עשה את העבודה, כי מצאתי מחליף ל SX שחיפשתי כל כך הרבה זמן. הוא מופיע בסוף הרשימה אתם תוכלו לרכוש אותו ישירות מהחנות עם משלוח אם אתם מתגעגעים לביצועים של SX ויותר, לפי מה שהמוכר אמר למישהו נוסף בפורום. אני הוספתי את סוג המשטח או סוג ה Surface שהמשטח עצמו מספק. כרגע התראד מתמקד ב Hard ו ה- Cloth זה סוג של בונוס לצורך השוואה או עזרה באיתור משהו יותר טוב שמישהו מחפש. Currently Full List : Hard: Steelseries 9HD ( Plastic ) Razer Scarab ( Fractal 2.0 coating ?) fUnc F-10 XL ( Smooth surface ? / Polycarbo…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם בהמלצת הפורום בזמנו , (שנה וחצי פלוס מינוס ) קניתי את הסט הנ"ל. אני מאוד מרוצה , נוח, נראה טוב , והכי חשוב חסכוני מאוד בסוללות. התחילו בעיות בקליטה , כבר זה לא קולט מרחוק ורק שאני מקריב זה עובד כראוי. החלפתי סוללות (למרות שהם עוד מלאות). האם יש דרך לפתור? האם מישהו נתקל בתופעה דומה? טנקס.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכתבה המקבילה באנגלית: מקורות: http://www.engadget.com/2011/06/23/amenbo-five-finger-mouse-has-one-up-on-mickey-video/ http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=810869
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, קניתי מדפסת חדשה WIFI של HP, דגם 4500 התקנתי בשלוחני שלי ובלפטופ של ג'יגהבייט, עובד סבבה אין בעיות. ואז התקנתי על המחשבים של אמא שלי, אחד דל שני פוג'יקום ושניהם לא מוכנים להדפיס. את ההתקנה ביצעתי בדיוק אותו דבר מהדיסק שהגיע עם המדפסת. בדל אני מנסה להדפיס מוורד ומקבל הודעה שלא ניתן להדפיס כי לא הותקנה מדפסת, אם אני מנסה להדפיס דף נסיון של ווינדוס אני מקבל הודעה שההדפסה נכשלה והאם אני מעוניין לפתור את הבעייה. בפוג'יקום אם אני מדפיס בוורד אז כלום לא קורה, הסמל של המדפסת כן מופיע לפחות משנייה למטה אבל זהו, חוצמזה כלום, ואם אני מנסה דף נסיון של ווינדוס אז אותה שגיאה כמו בדל. אין בעייה תקשורת, המדפסת מגיבה לפינג. נסיתי לחבר את המדפסת לפוג'יקום עם הכבל עדיין אותה שגיאה. נסית…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
^ מה שמפריע לי, היא המדפסת שברשותי, L7580 HP, שדורשת להחליף את הדיו לחדש. ויהי מה. דהיינו, בהנחה שאני רוצה להדפיס בשחור, ונגמר למדפסת הדיו הצהוב, היא תטיל וטו על כל פעול אשר אחפוץ בה. אשמח לשמוע על דגמים של מדפסות, על כמה לפחות, שלא עושות את התרגיל ה"מסריח" הזה. הדבר הזה פשוט מרתיח אותי. תודה ויום נעים (:
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מארז זול (לא יותר מ-400 כולל ספק) שיהיה נוח, שקט, זול עם ספק נורמלי. הומלץ לי על: http://www.pch.co.il/docs/pd-909764041.htm כי יש לו 2 מאווררים של 120 (שקט) ושיש לו ספק יחסית טוב. אם משהו יוכל להסביר לי את ההבדל בינו לבין: http://www.pch.co.il/docs/pd1712863686.htm אז אשמח. בנוסף, מה לגבי: http://www.isracomp.com/TohenMainF.asp?idd=14&cat=Case כאשר מדובר ב-TK-6007 או TK-6200? אודה לכם על תגובותיכם והמלצותיכם!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה כבל צריך לחבר ליציאה הדיגיטלית של ה- AUDIGY? כבל LINE-IN רגיל? (בננה לשחור אדום...)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, למישהו כאן יש את העכבר הנל ויכול לספק חוות דעת אמיתית ממשתמש ביתי ? אני לא ממש סומך על כל הביקורות.. אם מישהו יכול להפנות אותי לביקורת שלילית על העכבר, שיש בה תגובות [לבדוק אם הקוראים סותרים]. בעיקרון הכף יד שלי : [צולם ב5800 ] http://img46.imageshack.us/i/28122009016.jpg/ אז אני מחפש עכבר גדול ואלחוטי עם חיישן טוב [בכלל לא אכפת לי מDPI].
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין בעכבר + מקלדת ביחד 300 ש"ח. אני לא צריך עכבר עם DPI גבוה וכל זה, אני מעוניין במשהו שיהיה נוח ליד להחזיק בו. מומלץ שיהיה חוטי, יש לי עכשיו סט אלחוטי והקליטה ממש גרועה. כמו כן אני צריך מקשים בעברית במקלדת. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי שאלה ואני יודע שהיא מאוד מאוד טפשית, אבל אני לא רוצה בסוף להידפק. האם המארז של sunbeam הטרנספורמר מתאים לספק כוח של enermax הליברטי 400W וללוח אם INTEL P4 socket 775??? תודה רבה, אם הכול מתאים אני מזמין היום ( אם תענו לי היום ) ;D
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח !! אז ככה יש לי מחשב שיושב בסלון עם שולחן מחשב מסך מקלדת ועכבר, אז חיברתי גם אותו לטלוויזיה שבסלון. והמרחק בין המחשב לסלון עצמו סביבות 3-4 מטר. רציתי לשמוע מכם המלצות לכבי סט מקלדת ועכבר אלחוטי. אופן השימוש הוא באמת יהיה אולי פעם בשבוע... לגלישה אולי באינטרנט ככה, או לאיזה משחק נחמד. אני מחפש סט לא יקר , ובעיקר שיהיה 2.4GHZ, כי להבנתי הקליטה שלהם מצויינת ולא בא לי שזה יקרטע... 1. איך דעתכם על זה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1DJV8AKB01 2. ומה אתם ממליצים, טווח מחיר עד 350 בערך... אופן השימוש באמת לא צריך משהו יקר.. 3. תודה !.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך למצוא מדפסת לסטודנטית. אני חושב שעדיף לייזר, אבל אני מתאר לעצמי שיש פה אנשים שמבינים יותר טוב... הדרישות: 1. אין צורך בצבעוני 2. אורך חיים ארוך 3. אחזקה זולה 4. המדפסת תתדפיס כ1600 דפים בסימסטר 5. אם אפשר, אפשרות לחבר שני מחשבים (יש ראוטר אם זה משנה) מה לדעתכם צריך? אני חושב שלייזר. יש לכם הצעות למדפסת טובה? אשמח למדפסות מתחת ל500 שקל. תודה :]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין שיחוברו למחשב שלי שתי מקלדות: אחת בהתקן USB ואחת בהתקן הרגיל. כמובן שאני מעוניין שהם יעבדו בו זמנית כדי שאני ואחי נשחק PES יחד. השאלה האם זה אפשרי? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף אותה כי היא אלחוטית... למישהו יש הצעות?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-