ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
טוב אז יש לי שאלה קצת מוזרה. שאלה שלא מצאתי אפילו קצה של תשובה ברחבי האינרטנט (השאלה כל כך מעניינת אותי שאני שוקל לשלוח מייל לחברה) קניתי את kone xtd אז מעבר להיותו עכבר מצוין! (יכלו לעשות אותו קצת יותר קל + עוד כמה אופציות לתוכנה לא היו מזיקות) עכשיו לעכבר יש ארבעה לדים בעלי צבעים שונים ותהיתי לי, לכמה זמן הנורות הללו מספיקות. האם אלו נורות הלד הרגילות שעובדות כחמש שנים ברציפות? או שהן אמורות להחזיק יותר זמן?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המאז המדהים של אנרמקס הCS-5190AL? אני כבר הזמנתי אותו ! אתם אומרים שהוא שווה את הכסף ?(1300 שקל) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_329&products_id=2888 עריכה: טוב עכשי ושמתי לב שזה מנצזר את השם של החנות מהלינקים אז הנה לינק אחר שאני מקווה שיעבוד http://www.enermax.com.tw/cs-5190al001.htm יש פה גם תמונות....
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הסורק הנ"ל ורציתי לברר אם הוא טוב לעבודות גרפיקה ואנימציה... תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לקנות מקלדת למחשב נייח. חשוב לי שתהיה מוארת, אני יכול להגדיר את "גיימר" בזמני הפנוי (כשיש זמן והאישה לא מציקה). לאחר בדיקה ברשת ובפורום כאן ההתלבטות שלי היא בין razer blackwidow לבין coolermaster quick fire? כמה שאלות ברשותכם.. 1. שניהם מוארות? או אחת מהן? 2. הן מגיעות בעברית? 3. שמתי לב שבאשכול הראשון שנעוץ מדובר על הרעש שהן עושות, מי עושה יותר רעש והאם זה סטנדרטי למקלדות מכניות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי הרבה רעש בעולם על המקלדות האלו. מה מיוחד בהם? ומה זה בכלל? :-\
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ניקיתי את המקלדת שלי ורציתי לשתף. עשיתי טעות כששטפתי גם את המקשים הגדולים כמו ה SPACE, SHIFT, ALT כו'.. כי הגריז\וזלין ירד חלקית לפי דעתי בגלל זה ה BACKSPACE מרעיש יותר מהרגיל. ותסלחו לי על האיכות
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי שני שאלות: יש לי סט מקלדת ועכבר אלחוזטיים לייזר וrf 2.4hgz teac sx-60 שעלה לי לפני 3 שנים כ250 שקל לאחרונה היה לי הרבה פאשלות עם המקלדת(למשל בזמן משחקים) והלחצן בעכבר נלחץ רק אם לוחצים ממש חזק או מוצאים את הנקודה המיוחדת אני ממש אוהב את העכבר ומחפש בדיוק עוד אחד כמוהו אולי דגם חדש יותר? על העכבר כתוב דגם sx-60 ועל העכברים שמוכרים בנפרד כתוב op 1400 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1016 או הדגם הכי חדש op 1700 שרוצים בשבילו 170 שקל כששסט חדש עולה 200 אני לא רוצה להוציא יותר מדי כסף על סט חדש smx-100 של מקלדת ועכבר רק בשביל העכבר איפה אני יכול למצוא עכבר בדיוק כמו אצלי? פשוט כחלק מסט קוראים לו sx-60 ובנפרד אין לי מושג 2: אני מתחיל לימודים עוד מעט ל…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי מחליף מקלדת ישנה אלחוטית של לוגיטק שוקל אם לקחת מכאנית, אף פעם לא שיחקתי באחת, רעש הקלדה וקושיות מקשים נראה לי מרגיז, תמיד הסתדרתי עם מקלדת רגילה אבל מוכן לנסות להעלות את הרמה שלי במשחקים חשוב לי שיהיו כפתורי מדיה, מחשבון וכו.. ו\או כפתורים לתכנות. RGB לא מעניין, אבל לא מתנגד . תקציב נראה לי עד 400 לא סגור, חבר מחר טס ללונדון אז אפשר משם Amazon.co.uk או משהו, אנסה למצוא גם חנות מקומית . חשבתי אוליי Corsair K55 Corsair K68, פתוח להצעות תעזרו בבקשה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את המחשב הזה : Intel Celeron 266Mhz Intel 440EX לוח אם 3DFX VOODOO 3000 16MB + TV כרטיס קול של SPACE WALKER זיכרון 128 SDRAM דיסק קשיח 20GB :
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריץ המלצה לאל פסק , יש לי הפסקות חשמל בחורף ולכן כדי להגן אל המחשבאני צריך אל פסק טו בסביבות 300 עד 500 ש"ח החומרה שלי : Thermaltake Silent PurePower 410Watt amd 3000 64 bit box 939 Thermaltake מאוורר למעבד שלי msi k8n neo2 platinum idetion Sapphire ATI Radeon X800XL 256MB ViVo Retail AGP adata 1024 512x2 400 asus dvdrw lg cdrom x52 תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
על איזה מארז אתם ממליצים +PS 400W או אחר אבל יותר מ-300? אין לי יותר מדי תקציב לזה ואני לא יודע במה עדיף להשקיע יותר במארז או בספק.. אז מה אתם מציעים במחיר שסימנתי? המחשב לא מיועד ל-OC, אולי ממש קל אבל לא משהו רציני.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אני מחפשת לקנות מדפסת, שמטרתה להדפיס עבודות ויצירות של ילדה מוגבלת וכשרונית במיוחד, בעצם חשוב שתהיה ברזולוציה טובה( לא חייב מקצועי מאד) והדפסה בקצב סביר, וכמובן לא מועדת לקלקולים במהרה. חשוב לי גם מחיר זול.( נגיד עד שלושמאות) אשמח לקבל המלצה. לא מבינה בזה הרבה. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי סורק 1200 USB של Mustek וגם אני, כמו כולם מאוכזב מהחברה ומתוסכל מהעובדה שלמרות ששילמתי כסף על הסורק שלי, הוא פשוט לא קיים. כרגע אני שוקל אפשרות לקנות סורק חדש, חשוב מאוד שהוא לא יהיה עבה כמו הסורק שלי, הוא צריך להיות USB והכי חשוב שהוא יפעל בXP. אני לא מחפש איכות ממעלה ראשונה וגם לא מחיר בשמיים. הצעות יתקבלו בברכה. אגב, מישהו רוצה לקנות את שלי? ;D
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לבחור סורק לפרויקט במכללה שמתאים לתנאים הבאים אם למישהו בא לעזור אני אשמח (: הסורק צריך לשמש לעיבוד וסריקת תמונות ברזולוציה גבוהה ביותר של 1024DPI הקובץ צריך להגיע ל0.5GB גודל דפים עד A3 אין הגבלת תקציב צריך את זה דחוף לעכשיו תודה [br]פורסם בתאריך: 26.02.2008 בשעה 22:24:39 נו מישהו? זה ממש דחוףףףף
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה/קישור לרכישה של כבל USB-C שמאפשר לחבר את המחשב הנייד ל-KVM מובנה במסך (דגם gigabyte m27q אם זה משנה). קניתי כבל מ-ALIEXPRESS שלא עובד: https://www.aliexpress.com/item/1005001299588690.html הבאתי את הכבל מהמשרד ואיתו עובד, כך שאין בעיה במסך או בנייד עצמו, רק צריך למצוא כבל מתאים... תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, החלטתי לפנק את עצמי ככה בלי סיבה ולקנות עכבר טוב כרגע אלו שתי האפשרויות שעלו לי בראש, ובדיוק מצאתי דיל שנגמר עוד כמה ימים.. את הלוג'טק אפשר להשיג ב75$ ואת הרייזר אפשר אפשר להשיג ב85$ (אפשר את הMAMBA להשיג ב80$ אבל זה לא נראה לי הכי כדאי).. הלוג'יטק - סוללה חזקה יותר ריזר- איכות בניה גבוה יותר עמדת טעינה- יתרון עצום בשבילי כרגע אני נוטה לכיוון הרייזר כי הם תיקנו בעכבר הזה בערך את רוב המגרעות של הMAMBA וזה מחיר ממש זול.. מה אתם אומרים? מה כדאי?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מקלדת חדשה ואף פעם לא ניסיתי מקלדת מכנית . יש לי תקציב של 70 דולר , אין לי בעיה לקנות מחו"ל אך עניין האחריות קצת בעייתי. תודה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד (בנוסף למחשב הנייח) וחשבתי לקנות מתאם Infra דרך USB, כדי שאני אוכל לחבר את הלפטופ לרשת הביתית בלי להתעסק עם יותר מדי חוטים, וגם כדי שאני אוכל לקחת את זה איתי ולחבר למשל למחשבים של חברים שלי דרך ה-USB. מהם המהירויות של התקן הזה, והאם זה מאפשר הורדות/גלישה באינטרנט/ משחקי רשת בקצב סביר? אני לא צריך משהו יותר מדי. חיפשתי ב-Google וראיתי שמוכרים ב-p1000 את זה: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3128741#detail *אם כבר אז כבר - חיפשתי עוד וראיתי משהו הרבה יותר זול אבל נראה שונה כי לפי התמונה זה חיבור ישיר בלי חוט (כמו diskOnKey), אבל עולה 90 ש"ח. אין מצב שהנייד יהיה מול הנייח, אבל מה הטווח של הסיפור הזה? מה אומרים? Vega
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת אם אפשר לקנות מאארז של alienware בכלל ובארץ כי באתר לא ראיתי בנפרד מארזים למכירה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההבדל בין : microsoft lifecam cinema ל logitech c510 hd? המחיר שלהן בסביבות 300 שח במצלמת לוג'יטק C510 מצויין 8MB צילום סטילס כמה יש בסינמה? איזו מצלמה כדאי לרכוש? מצטער על ריבויו השאלות אבל זה ממש מתסכל אותי תודה מראש נתנאל
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! הבאתי מחבר ג'ויסטיק לסימולטור טיסה אבל הוא ישן והחיבור שלו הוא של 15 פינים (GAMEPORT) ואין לי כזה חיבור במחשב... מה אני יכול לעשות?? ובלי תגובות לא עוזרות כמו תקנה חדש. תודה רבה ויום טוב
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חושב שהגיע הזמן להתחדש טיפה אז באתי להתייעץ עם המומחים בנושא http://zap.co.il/model.aspx?modelid=695020 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=714412 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=691670 יש חנות אחת שיש בה את הכל ביחד (ז"א משלוח אחד) וזה יוצא סה"כ 850¤ (פנדס לצורך העניין, אם הם עושים צרות אז תגידו) או שאם אני קונה כל מוצר מחנות אחרת בנפרד זה ייצא לי 790¤ מה אתם אומרים?הייתם משנים משהו?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה העכבר הכי טוב שאפשר לקנות בטווח של 200-400 שקל?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לשים מקלדת בסלון (להפוך את הטלביזיה לעוד עמדה של המחשב) והמרחק הוא בערך 8-10 מטר ושתי קירות השאלה היא אם bluetooth יכול להתגבר על זה או שעדיף פשוט למתוח כבל USB?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קראתי בנושא במקלדות המכאניות אני לא אחד שכותב הרבה אלה יותר משחקי FPS שלוחץ הרבה על W A S D ואני מחפש מקלדת עם סוויצים רכים כמה שאפשר כי היד מתעייפת מהר עד 500 תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-