עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by watch out,

הי כמו שבמדפסת דיו יש אופציה לבדוק כמה דיו יש ברצוני לבדוק כמה הדפסות זמין בטונר מלא שקניתי למדפסת השאלה איך? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by mccartney,

היי! מישהו יכול לחוות דעה על המדפסת HL-2035 של BROTHER? (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=718598) מחוות דעת מאתר amazon וזאפ עולה שהיא מרעישה עד חצי שעה לאחר שהיא מסיימת להדפיס, מישהו מכיר ויודע האם זה עד כדי כך גרוע? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. איפה בארץ ניתן להשיג צמידים ומשטחים מרחיקי חשמל סטטי, כגון: http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=188581&SRCCODE=WEBINKPLP&CMP=OTC-INKTOMI ו- http://www.matdepot.com/ProductDetails.cfm?&DID=1&Product_ID=2&CATID=2&objectgroup_id=2 ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ronimenashe,

היי מחפש לקנות לבן שלי מקלדת גיימרים טובה מה יש מומלץ בטווח המחירים 500-700 שקל, ועדיף מקלדת שלא עושה רעש שלוחצים על כפתורים. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by USR,

יום אחד הדלקתי את המחשב ופתאום התחילו להופיע לי על כל המסך מלא אותיות משונות והרבה אפסים ולפעמים הכל עוסד חלק ואחר כך ב-WINDOWS המחשב ניתקע ושעושים RESTART כל האותיות וכל הבלאגן חוזר מה עושים לעזעזל אני עצבני :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by dw,

הי, אני בטוח שאתם רואים את הנושא הזה כמה פעמים ביום, אבל אני ממש צריך עזרה בנושא: המחשב צריך לכלול: מעבד ~ 1700MHZ 256 MB זיכרון פנימי HD 40 GB כרטיס מסך סביר (לא יקר מדי) מסך 17 שטוח הצעות (PENTIUM או AMD) יתקבלו בברכה :

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Chain ReAction,

מה דעתכם על הכרטיס קול הנ"ל? כדאי לי לקנות אותו?

8. השימושים הם ביתיים ולא משרדיים או מאסיביים מידיי. דרושה מדפסת שתשמש כמדפסת, מכונת צילום, וסורק. פקס לא בגדר חובה. המדפסת צריכה להיות אמינה ואיכותית מחברה טובה. התקציב הוא עד 1000 ש"ח אך כמובן שאם לא נחוץ כל התקציב לשימושים הללו אז עדיף לנצל כמה שפחות (אך אם צריך אפשר אף לחרוג במעט). תודה רבה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Mr Gadget,

איך הם המדפסות המושלבות שיש כיום בשוק? למשל ניקח לדוגמא את EPSON Stylus CX3200 - USB איך היא? למישהו יש ניסיון איתה או ביקורת? והאם כדאי לקנות תחליפי דיו למדפסות? או לקנות ראשיי דיו מקוריים? והאם תחליפים פוגעים במדפסת?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. רציתי לשאול אתכם המומחים....... קיבלתי גיימקיוב מארה"ב ורשום על האריזה שהוא עובד ב-120V. מה אני אמור לעשות? איזה סוג של שנאי אני אמור לקנות? אני יודע שצריך שנאי שמעביר ממתח של 110V ל-220V....אבל האם אמור להיות לו הספק ספציפי? האם ניתן לחבר שנאי שכזה למפצל שקע החשמל? תודה מראש....

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by shnozlid,

שלום! אני מעוניין שיחוברו למחשב שלי שתי מקלדות: אחת בהתקן USB ואחת בהתקן הרגיל. כמובן שאני מעוניין שהם יעבדו בו זמנית כדי שאני ואחי נשחק PES יחד. השאלה האם זה אפשרי? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by alexrta,

ערב טוב לכולם! בעוד זמן קצר מגיעים אלינו אורחים מארה"ב והם מביאים לנו מצלמה דיגיטלית... את פרטי המצלמה ניתן למצוא כאן: http://www.imaging-resource.com/PRODS/A303/A303A.HTM אני לא מבין כלום במצלמות ולכן אני צריך לדעת האם מצלמה זאת טובה והאם היא שווה את מחירה : 250$ תודה מראש שנה טובה!!! נ.ב אני לא בטוח שהפורום ( חומרה אחרת וציוד הקפי ) הוא המתאים לנושא זה אם לא אז אני מצטער... :-\

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. ניסיתי בכמה חנויות מחשבים שכונתיות וגם בכמה חנויות אלקטרוניקה ולא היה להם

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by AMIT_MEG,

יש לי די וי די של pilot divx ואני רואה את הכתוביות הפוך למשל פצצה אז זה כך הצצפ ויתקשרתי לחברה ועם אמרו לי שאני צריך לעדכן ואני לא יודע מאיפה להוריד תודה לעוזרים הדגם divx 565 סליחה על השגיעות כתיב

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם מתעניין ברכישת מקלדת לוג'יטק K810. האם האותיות בעברית מוארות ? התקשרתי לברר ב- KSP, אך משומה רוצים שאגיע לסניף כדי לברר... אשמח אם מישהו יוכל עזור, תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by CyborgRAT,

שלום! רכשתי את העכבר G400 והגדרתי את שני הכפתורים משמאל כ-"DPI Shift". הגדרתי את ה-"DPI Shift" ל- 200 DPI, עכשיו שני הכפתורים שהגדרתי כ-"DPI Shift" משנים את המהירות ל- 200 DPI ברגע שאני לוחץ עליהם, השאלה היא איך אני מגדיר שרק אחד מהם ישנה את המהירות ל- 200 DPI והכפתור השני ישנה את המהירות ל- 400 DPI. תודה מראש. -מתן

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. שלום! התלבטתי בין כמה סוגי עכברים : Logitech G5 Razer Diamondback 3G מי מהם יותר טוב? השימוש הוא בעיקר למשחקים, אם יש עכברים באותו טווח מחיר (אני קונה בארה"ב לא יודע כמה זה עולה בארץ), הצעות יתקבלו בברכה...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. לא יודע מה איתכם, אבל אני לא ראיתי שום הבדל.... זה בגלל שNVIDIA השתמשו בטכנולוגיה של 3DFX כאשר הם רכשו אותם?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ilanb0,

חמי רכש מצלמה למחשב אבל לטענתו המסך הוא בעל מסגרת מעוגלת והמצלמה לא נתפסת במסגרת המסך. המצלמה היא HD6000 של מיקרוסופט והמסך הוא סמסונג B2230. איני גר קרוב אליו כדי להגיע ולבדוק אבל נניח שהוא באמת צודק - מה הפתרון?

20. האם ישנו התקן שמחברים למדפסת רגילה שמשדר וקולט בלוטות' כך שאפשר להדפיס בה בלי להגיע אליה פיזית אלא פשוט על ידי חיפוש ההתקן ב"מדפסות" ושם הוא יופיע ויתאפשר להדפיס? אם יש כזה אשמח לקישור לקנייה או לביקורת. תודה רבה.

21. Started by Alex122,

היי אני מחפש עכבר אלחוטי לשימוש כללי האחיזה שלי היא palm grip אני צריך 4 כפתורים הניתנים לתיכנות בעכבר, בנוסף ל 2 כפתורים והגלגלת הרגילים... מעניין אם יש משהו במיוחד עם הבלאק פריידיי... אפשר גם מחו"ל אך העדיפות לקנות בארץ

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ali_g,

שלום לכל חברי הפורום אני מתנצל מראש אם התוכן לא קשור לפורום הזה אני מעוניין לבנות CHIP MOD לPS2 מרמת הנגד עד לשלב ההתקנה הפיזית אם מישהו כאן יוכל לכוון אותי לאתרים הדנים בזה או מידע פרטי אני אשמח ואודה לו

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למכשיר משולב - מדפסת צבעונית סורק ופקס. מבחינת צרכים: מדפסת צבעונית (ואני מניח שזה פוסל לייזר בגלל המחיר) - איכות הדפסה סבירה, אנחנו כולו סטודנטים. עדיף חסכונית בדיו. סורק - סורק פשוט, אין צרכים גרפיים. פקס - סטנדרטי. יש לנו רשת ביתית אז עדיפות למדפסת שתתחבר לראוטר במקום שתהיה תלוייה באחד המחשבים למרות שאם זה ממש מקפיץ את המחיר אז נוותר. מבחינת תקציב, לפי סקירה ראשונית בזאפ, אזור ה500 יראה סביר, עדיף כמובן כמה שפחות. הנה מיון ראשוני לפי זאפ, אני מקווה שזה מקל על ההמלצה: http://www1.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Printer&orderby=price&DB379696=379697&DB5756=5758&DB5620=5621&DB379699=379700 תודה מראש!

24. היי משומה עוצמת הרטט בבקר נחלשה,האם ישנה דרך להגבירה? לא נגעתי בבקר כחודשיים והיום לראשונה הבעיה החלה. בברכה,

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני חייב את הדרייבר לכרטיס קול הבא: Sound Blaster PCI128 Software הוא של החברה: Creative!! דחוף אנשים !! שהדרייברים יתמכו בWinXp ואם אין את הדרייברים לאקספי אז ל Win2000 דחוף בבקשה אנשים !!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.