ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל בין : microsoft lifecam cinema ל logitech c510 hd? המחיר שלהן בסביבות 300 שח במצלמת לוג'יטק C510 מצויין 8MB צילום סטילס כמה יש בסינמה? איזו מצלמה כדאי לרכוש? מצטער על ריבויו השאלות אבל זה ממש מתסכל אותי תודה מראש נתנאל
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי. חפרתי את כל KSP, ואני פשוט לא מוצא עכבר אלחוטי נורמאלי. תקציב: 50 עד 200 שקל. מטרה: גלישה, תכנות ומדי פעם משחקי אסטרטגיה ופה ושם פעולה. כל עכבר שמוצא חן בעיניי שמצאתי ב-KSP נקטל על ידי גולשים באמאזון, אם זה עכבר פשוט או של רייזר. אשמח להמלצות. חשוב לי נורא לקנות מ-KSP כי הם ממש קרובים אלי. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מדפסת שתהיה טובה ואמינה, ושהדיו שלה יהיה זול. אין לי ממש תקציב מוגדר, רק חשוב לי שהדיו יהיה זול (וגם טוב, כמובן). אז בקיצור, מה המדפסת הכי משתלמת שיש? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מקלדת של 100-200 ש"ח, אבל מהייאוש אני מוכן לשלם יותר... חזרתי עכשיו מהחנות השכונתית, כל המקלדות שראיתי שם וניסיתי עד עכשיו זה זבל שצריך לשרוף. אני לא מבין את היצרנים האלו, כמה לקוחות עקומים\ננסים הם חושבים שיש להם? חזרתי עם מקלדת kb-8510 made in china שנראתה לי פחות או יותר נסבלת, ואני רוצה להגיד: אנשים! תתרחקו מהמקלדת הזאת!! ממבט ראשון היא נראת בסדר. אבל עכשיו אני מגלה כמה היא נוראה. היא מתפרקת תוך כדי כתיבה. הסינים המטומטמים האלו שמו 2 גומיות עגולות בקוטר של 5 מ"מ (לא מגזים) והדביקו אותם עם דבק של גן ילדים. כששמתי אותה על השולחן הגומיות האלו נפלו ועכשיו המקלדת גולשת על כל השולחן ללא מעצורים. האנטר לא עובד! הוא כל כך גדול שחייבים ללחוץ עליו בדיוק באמצע, אחרת המק…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
יש פער מחירים מאוד גדול (350-650), היקרים הם של היבואן הרישמי של לוגיטק, מעתק. יש למישהו ניסיון עם היבואנים הלא רשמיים או המלצה קונקרטית איפה לקנות ? יש בכלל משמעות ליבואן ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, התקציב הוא 400 שקלים, וחשוב שהיא תהיה אמינה ושהדיו יהיה זול. איכות ההדפסה חשובה פחות. תודה, עדי.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר שנתיים וחצי יש לי UPS של ADVICE, עד עכשיו הייתי מאוד מרוצה. היום בבוקר הייתה פתאום הפסקת חשמל, ה-UPS עשה איזה ציפצופון ונכבה יחד עם המחשב והמסך. אחרי שהחשמל חזר ואני קצת נרגעתי מהעצבים, התקשרתי לשירות של ADVICE ושם אמרו לי לפי תאור התקלה שכנראה הלך המצבר ושבגלל שעבר זמן האחריות (שנתיים) אני צריך להגיע לראש-העין ולשם 280 ש"ח על התיקון (מחיר מבצע הם קוראים לזה). בקיצור, במחיר כזה אני לא מתקן אלא קונה חדש. ולא קונה ADVICE. ראיתי בזאפ UPS נחמד וזול (שעולה כמו התיקון): http://zap.co.il/model.asp?model_id=360426 של Eitan Engineering, מישהו מכיר אותם ? אפילו אתר שלהם לא מצאתי... אשמח לקבל המלצות בכל מקרה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים! מחפש המלצה למדפסת משובלת (סורק+פקס עצמאי) עם יכולת הדפסה על דיסקים. איכות ההדפסה לא מאוד חשובה ונפח העבודות קטן. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים . רציתי לדעת מי יותר טוב משתי המדפסות ומי היא הכי כידאית . ויש לי עוד שאלה :- כמה עולה טוניר להדפסה בכל אחת מהן( שחור כמובן )? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב החדש, ועל ההתחלה כשחיברתי את העכבר LOGITECH MOUSEMAN WHEEL OPTICAL שלי לכניסת ה USB במחשב הוא קירטעה בצורה נורא מוזרה (זז לכמה שניות, פתאום נעצר ואחרי 3 שניות הגיע למיקומו החדש)... בהתחלה זה היה נראה כאילו המחשב חושב הרבה וטוען כל מיני דברים ולכן יש קירטועים אבל זה נשאר כל זמן. ניסתי לחבר לכל אחת מ 4 כניסות ה USB במחשב שלי וקיבלתי את אותה התוצאה ולכן מצאתי מתאם USB ל PS/2 וחיברתי אותו ל PS/2 והכל עבד בסדר (חשבתי שהבעיה היא בעכבר אולי). לא מזמן חיברתי גם את המצלמה שלי (LOGITECH QUICKCAM EXPRESS) לכניסת ה USB וקיבלתי את אותה התוצאה רק בוידאו - אני רואה את עצמי בסרטון לכמה שניות, פתאום זה נתקע, ואחרי 3 שניות בערך זה מריץ במהירות את כל מה שהיה אמור להיראות בזמ…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה הדיל שמציעים בלייזרליין. להוסיף עוד 300. http://www.laserline.co.il/pl_product~1640~2~3.htm דעת נגד אמרה לי שאין הבדל ניכר במחיר בין טונר סטרטר לטונר מלא. ושלדרוש אחריות של 300 שקל למוצר שעולה 300 שקל זה קצת מוגזם.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש עכבר חוטי הדומה לעכבר לוגיטק M305, מאפיינים חשובים: - משקל דומה - גלגלת עם קליקים - גלגלת עם כפתורים הצידה(ימינה\שמאלה, קדימה\אחורה) - גודל וצורה דומים תקציב עד 250 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14803 מעוניין לקנות אותה לדעת עם זה שווה או לא
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברים וחברות יקרים: אני ידעתי את זה כל הזמן! לא יכול להיות שהטמפרטורת של המעבדים שלנו יהי כל-כך נמוכות באופן משמעותי מלוחות אחרים. מעבד 1.4Ghz ב- 43 מעלות?! לא ייתכן! ולכן, ייצא סוף סוף עידכון ביוס(גירסה רישמית, לא בטא) שבין היתר גם פתר את הבעיה הזאת של הטמפרטורות. ועכשיו, הטמפרטורות הן: AMD 1.4Ghz עומד על: 55 מעלות ב-Idle. לוח עומע על: 27 מעלות ב-Idle. רוצו לעדכן את ביוסיכם!!! להורדת הביוס הרישמי החדש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מבקש לחסוך מקום בסלון ולא להעמיד עוד מכשיר - והפעם על הפרק ממיר עידן פלוס המצב כיום זה שיש לי מחשב נט טופ שמחובר ל TV ןדרכו אני צופה בתכנים אני מבקש למצוא ממיר איכותי בפורמט HD שיחובר למחשב - לא מעוניין בדונגל האם קיים? למישהו יש ניסיון עם כזה? מה העלות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש למישהו ניסיון עם הסט הזה? איך הוא מבחינת מרחקי קליטה ושידור מהחיישן? איך הסט מבחינת זלילת סוללות? נוחות? אם מישהו מכיר סט מעניין במחיר דומה אשמח להמלצות גם כן.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המדפסת היא phaser 3117 (זירוקס)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מתכונן להעמיס את המחשב שלי וגם לא משחק משחקים אני מבקש המלצות על ספק זול ,אמין ושקט ככל הניתן . מה יש לכם להציע?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי הרבה רעש בעולם על המקלדות האלו. מה מיוחד בהם? ומה זה בכלל? :-\
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך להדפיס בעיקר מסמכים, והבנתי שמדפסות לייזר הרבה יותר משתלמות, וחסכוניות בדיו, ורציתי לברר אם זה נכון הציעו לי lexmark E120 ב380 שח לטענתם דיו שמספיק ל 2500 דפים. אם שמעתם עליה משהו אני אשמח לדעת! הרזולוציה שלה היא רק 600X600 זה אמור להפריע לי באיזושהיא צורה?? או שזה רלוונטי רק להדפסת תמונות? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אני מחפשת לקנות מדפסת, שמטרתה להדפיס עבודות ויצירות של ילדה מוגבלת וכשרונית במיוחד, בעצם חשוב שתהיה ברזולוציה טובה( לא חייב מקצועי מאד) והדפסה בקצב סביר, וכמובן לא מועדת לקלקולים במהרה. חשוב לי גם מחיר זול.( נגיד עד שלושמאות) אשמח לקבל המלצה. לא מבינה בזה הרבה. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היה לי כרטיס רשת EW-7128G במחשב הישן שלא היה בשימוש (שנה עד היום) ולא עובד.. אני צריך המלצה לאחד עד 100 שקל (מכל חנות שיש באזור השפלה מומלץ KSP) הלוח אם שלי הוא P67X-UD3-B3 ומערכת ההפעלה WIN 7 64BIT! תודה על העזרה!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ב KSP עם מעבד AMD X2 3800, שאמור לשמש בעיקר לאינטרנט, מוזיקה וסרטים. כולם אמרו לי לא לקנות את כל אותם מארזים ג'נריים פשוטים שיש שם, אבל אני לא רוצה להשקיע 450 ש"ח במארז Compucase + ספק 400W. יש למישהו הצעה למארז שם שיספיק למה שאני צריך? אם החיסכון ב 200 ש"ח האלה הוא קריטי אני יכול לוותר על זה ולהשקיע 450 ש"ח.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-