עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני חייב את הדרייבר לכרטיס קול הבא: Sound Blaster PCI128 Software הוא של החברה: Creative!! דחוף אנשים !! שהדרייברים יתמכו בWinXp ואם אין את הדרייברים לאקספי אז ל Win2000 דחוף בבקשה אנשים !!!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by OnlyOne,

שלום לכם. היה לי את המדפסת LEXMARK X1190 והיא התקלקלה. ונשאר לי ערכת מיליו דיו של עד 5000 עמודים,עכשיו בגלל שיש לי את הערכה חבל לי לזרוק אותה לפח ולבזבז כסף בקניית דיו. הערכת דיו מתאימה למחסניות 16,17,71 והמדפסת שאני מתכנן לקנות משתמשת ב14 שכן בתקופה שקניתי את הערכה לא היו המחסניות של ה14. בקיצור אחרי כל הסיפור השאלה שלי היא: האם הדיו או אותו דיו בכל המחסניות של לקסמרק?(או האם הערכה שלי תתאים למחסנית החדשה?) המדפסת שאני מתכנן עליה היא LEXMARK X2650 תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by CyborgRAT,

שלום! רכשתי את העכבר G400 והגדרתי את שני הכפתורים משמאל כ-"DPI Shift". הגדרתי את ה-"DPI Shift" ל- 200 DPI, עכשיו שני הכפתורים שהגדרתי כ-"DPI Shift" משנים את המהירות ל- 200 DPI ברגע שאני לוחץ עליהם, השאלה היא איך אני מגדיר שרק אחד מהם ישנה את המהירות ל- 200 DPI והכפתור השני ישנה את המהירות ל- 400 DPI. תודה מראש. -מתן

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by talisman,

היי אני רוצה לקנות gamepad טוב למחשב. על איזה אתם ממליצים? (אין ממש הגבלה במחיר עד גבול הסביר - כמה מאות שקלים). תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ofir_16,

אהלן אני עומד לרכוש מעבד amd athlon xp 1600, ואני מתלבט בין איזה לוח לקנות. אני מתלבט בין שתי לוחות של ג'יגה בייט אחד ה - H והשני P. הבנתי שההבדל בהם הוא רק שב - H יש כרטיס רשת וב - P אין. לי זה ממש לא משנה עם יש או אין כרטיס רשת. עכשיו באתר שלהם ראיתי שיש גם הבדל גם ב AGP, ל H יש AGP X4 ול P יש AGP PRO. עכשיו גם ראיתי שיש עוד כמה שטויות אז מבחינת ביצועים איזה לוח הכי מומלץ בלי קשר למחיר או לכרטיס רשת??? תודה מראש אופיר

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Satya4bs,

שלום קניתי לפני חדשיים שלושה עכבר G9 וחפני כ חודש כנראה הלייזר הפסיק לעבוד אני לא מבין למה זה קרה העכבר לא רץ על המסך אבל המקשים ימין ושמאל עובדים מה זה יכול להיות שלחתי אותו בחזרה לחנות ממנו קניתי ועד עכשיו לא קיבלתי אותו רציתי לדעת מה יכל לגרום לבעיה תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by gggilad13,

אני מחפש מארז למחשב ומה שאני רוצה שיהיה בו זה: 1. שיהיה יחסית שקט. 2. שיקרר טוב אבל לא צריך יותר מידי (אני לא הולך לעשות אוברקלוקינג) 3. שיהיה מעוצב יפה - לא נראה לי שאני הולך לעשות לו ממש מודינג אז שיהיה כבר יפה ועם "מודינג מהמיפעל"... 4. המחיר שאני מחפש הוא בערך 500 ש"ח פלוס מינוס. אני מוכן להשקיע במשהו כמו מארז יקר של טרמאלטייק (800 ש"ח...). חשבתי על המארז SCORPIO של RAIDMAX

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by u_o,

אני צריך לבחור סורק לפרויקט במכללה שמתאים לתנאים הבאים אם למישהו בא לעזור אני אשמח (: הסורק צריך לשמש לעיבוד וסריקת תמונות ברזולוציה גבוהה ביותר של 1024DPI הקובץ צריך להגיע ל0.5GB גודל דפים עד A3 אין הגבלת תקציב צריך את זה דחוף לעכשיו תודה [br]פורסם בתאריך: 26.02.2008 בשעה 22:24:39 נו מישהו? זה ממש דחוףףףף

9. היי, החלטתי לפנק את עצמי ככה בלי סיבה ולקנות עכבר טוב כרגע אלו שתי האפשרויות שעלו לי בראש, ובדיוק מצאתי דיל שנגמר עוד כמה ימים.. את הלוג'טק אפשר להשיג ב75$ ואת הרייזר אפשר אפשר להשיג ב85$ (אפשר את הMAMBA להשיג ב80$ אבל זה לא נראה לי הכי כדאי).. הלוג'יטק - סוללה חזקה יותר ריזר- איכות בניה גבוה יותר עמדת טעינה- יתרון עצום בשבילי כרגע אני נוטה לכיוון הרייזר כי הם תיקנו בעכבר הזה בערך את רוב המגרעות של הMAMBA וזה מחיר ממש זול.. מה אתם אומרים? מה כדאי?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by shimon-med,

שלום, יש לי סט אלחוטי של מקלדת ועכבר logitech cordless 3000. מזה כחודש, לאחר ההתקנה של win7, העכבר מגמגם לי כאשר אני לוחץ - כלומר המחשב לא קולט כל לחיצה שלי ולפעמים כשאני לוחץ הרבה זמן אז הוא מקבל את זה כלחיצה כפולה, כאילו לעתים הוא מקבל את הסיגנל ולעתים יש השהייה מסויימת. יש לציין כי זה קיים אך ורק בעכבר, ללא בעיה במקלדת, וכי אין בעיה בעקיבה של העכבר, אלא רק בלחצנים. כאשר הייתי עם מערכת הפעלה XP הבעיה לא היתה קיימת. בנוסף, כאשר אני מחבר עכבר חוטי רגיל למחשב, אין לו כל בעיה. כבר הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייבר מהאתר של לוגיטק, אל ללא שינוי. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Symbore,

טוב אז יש לי שאלה קצת מוזרה. שאלה שלא מצאתי אפילו קצה של תשובה ברחבי האינרטנט (השאלה כל כך מעניינת אותי שאני שוקל לשלוח מייל לחברה) קניתי את kone xtd אז מעבר להיותו עכבר מצוין! (יכלו לעשות אותו קצת יותר קל + עוד כמה אופציות לתוכנה לא היו מזיקות) עכשיו לעכבר יש ארבעה לדים בעלי צבעים שונים ותהיתי לי, לכמה זמן הנורות הללו מספיקות. האם אלו נורות הלד הרגילות שעובדות כחמש שנים ברציפות? או שהן אמורות להחזיק יותר זמן?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Chain ReAction,

מה דעתכם על הכרטיס קול הנ"ל? כדאי לי לקנות אותו?

13. מה אתם אומרים על המאז המדהים של אנרמקס הCS-5190AL? אני כבר הזמנתי אותו ! אתם אומרים שהוא שווה את הכסף ?(1300 שקל) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_329&products_id=2888 עריכה: טוב עכשי ושמתי לב שזה מנצזר את השם של החנות מהלינקים אז הנה לינק אחר שאני מקווה שיעבוד http://www.enermax.com.tw/cs-5190al001.htm יש פה גם תמונות....

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מדפסת Brother. נדרשת תשובה מהירה. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by avi12641,

אני צריך מקלדת מסוג Low Profile, כלומר עם המקשים שטוחים - לא גבוהים. תכונות דרושות: חובה Number Pad. ללא מקשי מדיה או מקשים נוספים - רק דברים שיש במקלדת סטנדרטית. מקלדת חוטית ולא אלחוטית. מחיר: עד 200 ₪, מבלי לחרוג. תודה רבה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Regev,

יש לי את המחשב הזה : Intel Celeron 266Mhz Intel 440EX לוח אם 3DFX VOODOO 3000 16MB + TV כרטיס קול של SPACE WALKER זיכרון 128 SDRAM דיסק קשיח 20GB :

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Ibrow-Now,

מי יותר שקט, Seagate או IBM ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אבא שלי מעוניין לרכוש מחשב כף-יד והוא לא מבין כל כך במחירים וגם אני לא (למרות שהמחיר הזה נראה לי מטורף...), אז אני סומך עליכם שתיעצו לי איזה מחשב כף-יד הכי טוב יש כיום בתקציב הזה... תודה לכל העוזרים..

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יש לי 2-3 כניסות DP שהם אני משער DISPLAY PORT, האם יהיה הבדל בגרפיקה בין אם אני אחבר את הכבל DP מהכרטיס מסך ישירות לכניסת DVI במסך מחשב או שאני אשים מתאם DVI TO DP בכניסה למסך מחשב? האם ארגיש שינוי קל בגרפיקה? האם עדיין אני אקבל את כל התכונות של DP ? כנ"ל כבל מDP מהכרטיס מסך לטלויזיה ,האם מתאם HDMI TO DP שאני אחבר בכניסה לטלויזיה ייעשה הבדל?(בעיקר בגרפיקה)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ShorTy,

אהלן, ברצוני לרכוש מקלדת מכאנית לגיימינג, חשוב לי שתהיה שקטה ומוארת, כרגע אני משתמש במקלדת של לוג'טיק והמקשים די רכים, אשמח למשהו דומה. בקשר לסוויצ'ים ולצבעם אני פחות מבין לכן הנני כאן, כמו שאמרתי שקטה, מוארת, לא צריך יותר מדי מקשי מאקרו וכו'. התנסתי אצל חבר במקלדת של רייזר, אין לי מושג מה הדגם אבל הייתי שמח על המלצה למקלדת מאותה החברה. תודה מראש, גל.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by gadits,

שלום לכולם השבוע רכשתי מדפסת CANON PIXMA IP3000 דרך אגב מה דעתכם עליה?!?! אבל קודם כל לעניינו אני מעוניין לרכוש נייר מיוחד ליצירת עטיפות לDVD ...השתמשתי בכמה סוגי נייר והתוצאות פשוט מזעזעות!!! בנייר רגיל התמונה לא חדה! בנייר 160 גרם לא הצלחתי להדפיס וכל הדיו נמרח כי התברר לי שהוא לא מתאים להזרקת דיו בנייר 90 גרם מט התוצאות לא היו משהו בכלל רזולוציה מזעזעת!!! אני רוצה לדעת על איזה נייר הכי כדאי לי להדפיס עטיפה לDVD כדי לקבל את התמונה החדה הטובה והיפה ביותר!?!?! ואם אפשר אז גם לינק בבקשה מאיפה אפשר לרכוש נייר כזה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Vega,

שלום, יש לי מחשב נייד (בנוסף למחשב הנייח) וחשבתי לקנות מתאם Infra דרך USB, כדי שאני אוכל לחבר את הלפטופ לרשת הביתית בלי להתעסק עם יותר מדי חוטים, וגם כדי שאני אוכל לקחת את זה איתי ולחבר למשל למחשבים של חברים שלי דרך ה-USB. מהם המהירויות של התקן הזה, והאם זה מאפשר הורדות/גלישה באינטרנט/ משחקי רשת בקצב סביר? אני לא צריך משהו יותר מדי. חיפשתי ב-Google וראיתי שמוכרים ב-p1000 את זה: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3128741#detail *אם כבר אז כבר - חיפשתי עוד וראיתי משהו הרבה יותר זול אבל נראה שונה כי לפי התמונה זה חיבור ישיר בלי חוט (כמו diskOnKey), אבל עולה 90 ש"ח. אין מצב שהנייד יהיה מול הנייח, אבל מה הטווח של הסיפור הזה? מה אומרים? Vega

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני מחפש את המסך aoc ft700, אם למישהו יש אותו אני נוכן לקנות ב 500 שקל איימיל: doronbachar@gmail.com טלפאון : 09-7964182

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by נומאד,

מבוסס n force או לוח עם צ'יפסט של VIA kt266a ? ראיתי שבמבחנים מסוימים הKT עוקף את NFORCE וההפך, ואל תתחילו לצעוק יש לו כרטיס מסך מובנה בעל ביצועים גבוהים יחסית לכרטיסים מובנים אחרי, מובנה זה דרעק, אין צורך לתרץ למה, ואני לא מאמין שמישהו פה יהיה מוכן לשחק DOOM3 עם כרטיס מובנה, לפי מה שהבנתי/קראתי ג'י פורס 3 בקושי יעמוד במשימה של להריץ אותו.(כולה 15 פריימים לשניה) בכל מקרה מובנה לא מומלץ(לגיימרים שביננו), אולי אפשר לבטל את המובנה כלומר לקבל לוח בלי כרטיס מסך? הלוואי, יחסוך קצת כסף. טוב אם אני כבר כאן אז למה לא איזה זיכרון DDR אתם ממליצים, אני רוצה לקנות אני רוצה משהו איכותי, במחיר סביר משהו עד 400 שקל האם לקנות לוח a7m266 זה מתכון בטוח לצער עמוק לאחר שיצאו לוחות KT266A ? בת…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם, אני מחפש מכשיר משולב, צבעוני, כולל פקס לצרכים בייתיים ותקציב קטן. אחרי סיבוב קטן ברשתות אני רואה שיש שלושה מכשירים שמתאימים לתקציב שלי (500, 600) HP OfficeJet 5610 Brother MFC215 - (רק לוודא הדגם הזה כולל פקס אבל לא כולל פידר של כמה דפים). Lexmark X8350 רציתי לדעת מה אתם ממליצים מבין השלושה. תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים