עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. היי, אני קונה מחשב חדש כולל כל הציוד ההקפי ב TMS, לכן אשמח אם תמליצו לי על ציוד שנמצא שם. מאפייני השימוש לי בעכבר: 1. אני אוחז את העכבר עם האצבעות (fingertip grip, מצורפת תמונה שלי), ומבחינתי עכברים גנריים לא פחות נוחים מעכברים ארגונומיים, לעיתים יותר. 2. השימושים שלי במחשב הם משחקים, גלישה באינטרנט, ותכנות. 3. אני משתמש בעכבר עם רגישות דיפולטיבית (נמוכה), וממש לא צריך כפתורים שמשנים אותה תוך כדי משחק. 4. בעקרון כפתורים אקסטרה בעכבר יכולים להיות נחמד, אבל אני רגיל לעכברים בלי, כך שזה ממש לא קריטי. מה שחשוב הוא שהם לא יהיו במיקום בעייתי כך שילחצו בטעות. 5. אני נוטה להרים את העכבר מהמשטח הרבה. בגדול אני מתלבט בין ה G400, לעכברים של RAZER באותו טווח מחירים. אני יודע שאסתדר…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by OnlyOne,

שלום לכם. היה לי את המדפסת LEXMARK X1190 והיא התקלקלה. ונשאר לי ערכת מיליו דיו של עד 5000 עמודים,עכשיו בגלל שיש לי את הערכה חבל לי לזרוק אותה לפח ולבזבז כסף בקניית דיו. הערכת דיו מתאימה למחסניות 16,17,71 והמדפסת שאני מתכנן לקנות משתמשת ב14 שכן בתקופה שקניתי את הערכה לא היו המחסניות של ה14. בקיצור אחרי כל הסיפור השאלה שלי היא: האם הדיו או אותו דיו בכל המחסניות של לקסמרק?(או האם הערכה שלי תתאים למחסנית החדשה?) המדפסת שאני מתכנן עליה היא LEXMARK X2650 תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by onn_the_vy,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1009703894&start=0]תוכנה[/link] על ידי athlon

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. יש לי כרטיס מסך gtx 1050ti winforce oc רציתי לשדרג את המסך שלי (יש לי מן קריעות כאלה במסך שקורה לי שאני משחק) רצוי מאמזון - שלא יעבור את ה1000 ש"ח כולל משלוח/מכס/שמכס וכל זה, אם אפשר מסך טוב שיתאים לגיימינג בבקשה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by RONG23,

קשה לי להחליט מה עדיף? שניהם נראים טוב, למשחקים וגם לשימוש רגיל. היה לי mx 518 שהיה אחלא. אשמח לחוות דעת תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Evil Activities,

שלום! אנ רוצה לקנות עכבר חדש אני חושב לקנות את הSENSEI אבל לא בטוח לגביו יש לי את הDEATHADDER לא הגרסא של 2013 והוא לא ממש מתאים לי אני מחזיק את העכבר בCLAW והפאד שלי זה 4HD חשבתי על KONE ועל IMPERATOR אבל אני לא סגור התקציב הוא עד 400 שקל יש הצעות? משחק בFPS וסטארקראפט 2

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by composite,

הגעתי למסקנה שאני רוצה עכבר אלחוטי ולכן ההתלבטות הקודמת שלי בין ה- MX518 ל- G5 כבר לא רלוונטית. השימושים: שימושים כלליים - הרבה משחקים והרבה אינטרנט. הדגש על נוחות. אני משחק הרבה, וגם במולטיפלייר, אבל ברמה שלא קרובה אפילו לחצי-תחרותית. אז איך העכבר? האם ההרגשה דומה ל- MX518 שמאוד מאוד אהבתי? ולמה אין לו כפתור צדדי של forward? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by BlackTalon,

כשאני סתם גולש באינטרנט....קורה תמיד שהמסך מקבל פתאום גוון יותר צהוב ואז לבן זה כבר לא לבן וזה מעצבן...זה קורה, ושוב פעם חוזר כל הזמן....מה אני עושה עם זה?? יש לי CTX PR705F 17"

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_8_210_1341&products_id=7555 איך הFים הולכים? כאילו F1 F2 F3 וכו'.. אמרו לי שF5 זה לא רענן ALT +F4 זה לא סגור וכו'.. האם זה נכון? והאם יש את המקלדת http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=1,CONTENTID=5013 בארץ?? תודהההההה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by puNani,

קיבלתי את המחשב החדש, ועל ההתחלה כשחיברתי את העכבר LOGITECH MOUSEMAN WHEEL OPTICAL שלי לכניסת ה USB במחשב הוא קירטעה בצורה נורא מוזרה (זז לכמה שניות, פתאום נעצר ואחרי 3 שניות הגיע למיקומו החדש)... בהתחלה זה היה נראה כאילו המחשב חושב הרבה וטוען כל מיני דברים ולכן יש קירטועים אבל זה נשאר כל זמן. ניסתי לחבר לכל אחת מ 4 כניסות ה USB במחשב שלי וקיבלתי את אותה התוצאה ולכן מצאתי מתאם USB ל PS/2 וחיברתי אותו ל PS/2 והכל עבד בסדר (חשבתי שהבעיה היא בעכבר אולי). לא מזמן חיברתי גם את המצלמה שלי (LOGITECH QUICKCAM EXPRESS) לכניסת ה USB וקיבלתי את אותה התוצאה רק בוידאו - אני רואה את עצמי בסרטון לכמה שניות, פתאום זה נתקע, ואחרי 3 שניות בערך זה מריץ במהירות את כל מה שהיה אמור להיראות בזמ…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by shnozlid,

שלום! אני מעוניין שיחוברו למחשב שלי שתי מקלדות: אחת בהתקן USB ואחת בהתקן הרגיל. כמובן שאני מעוניין שהם יעבדו בו זמנית כדי שאני ואחי נשחק PES יחד. השאלה האם זה אפשרי? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום. מחשב נייח. חיברתי לחיבור המיקרופון אזניות Apple (מקוריות, אשר מגיעות עם האייפון. הלבנות המוכרות). המחשב אינו מזהה אותן כמיקורפון, ואיני יכול לבצע שיחה באופן הזה. האם יש פתרון לכך? אם מישהו יודע - אשמח לשמוע. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by devilh,

יש לי מפצל USB 1.1 - ורציתי לדעת מה ההבדל בתחלס(חוץ כמובן מהמהירות) בין 1.1 ל-2,והאם יש אפשרות פיזית להפוך אותו למפצל 2 (נכון-אפשר לרכוש חדש,אבל כל העיניין שלי פה זה בעשייה הפיזית)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. המצב היום: שני מחשבים מופעלים. למניעת סירבול: רק לאחד יש רמקולים כניסה: 3.5 איך אפשר לשמוע מהשני? 1. מיתוג. האם אפשר לעשות מיתוג לרמקולים בלבד? אני צריך את שני המחשבים פתוחים. 2. האם אפשר ששני המחשבים ישדרו על אותם רמקולים?

15. Started by waizman,

1. לכמה זמן מספיק UPS של 1000VA בהנחה שמסך 17" ומחשב יחוברו אליו? 2. כל כמה זמן צריך להחליף לו סוללה? 3. יש לי אלפסק של 320VA והבטריה שלו די גמורה (בטריה של 12v, 4Ah). אני יכול להחליף אותה באחת עם אותו מתח אך Ah גדול יותר? יהיה שיפור ב VA שלו או שזה ישאר 320? זהו בערך

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by DiSc@MaN,

???

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכם, רציתי לקנות מדפסת חדשה, לאחר ש-2 מדפסות שקניתי ללא יעוץ מפורום כלשהו היו גרועות ביותר, וחשבתי שהרעיון הטוב ביותר הוא להתייעץ איתכם. התקציב שלי הוא 300-400 ש"ח (אני יודע שנמוך). ומה שאני מצפה לה זה מדפסת שלא מדפיסה באיכות יוצת מן הכלל ולא לייזר ולא פטנטים אחרים, אלא היא רק יכולה להדפיס רגיל, לא מתקלקלת, הדיו שלה לא נגמר כ"כ מהר (מכסניות דיו גדולות יחסית), והדפים שלה לא נתקעים (שמאגר הדפים לא יהיה מעל הדפסת, זה גורם לתקיעתם). המדפסת צריכה להיות מאופיס דיפו. אני יודה מאוד לכל מי שיעזור :-*

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. השימוש הוא ביתי ובערך 80% שחור לבן, 20% צבע. לא יודע מה עדיף לי מבחינת חסכוניות (לייזר\דיו). אין צורך בשירותים נלווים (פקס, סורק...). אגב חשבתי גם על רכישת 2 מדפסות, לייזר שחור לבן + דיו להדפסות צבע, אז זוהי גם אפשרות.

19. אני מכבה אותו בלילה, ונגיד שב 9 בבוקר ידלק לבד וימשיך הורדות וכן הלאה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by OR007,

הראשון זה המארז של צ'יפטק שהוא פול טואר, אם אני אקח אותו אז זה יהיה +ספק של HEC , מה עדיף ? והכי חשוב למה יותר עדיף ? תודה לכל העונים ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. האם ישנו התקן שמחברים למדפסת רגילה שמשדר וקולט בלוטות' כך שאפשר להדפיס בה בלי להגיע אליה פיזית אלא פשוט על ידי חיפוש ההתקן ב"מדפסות" ושם הוא יופיע ויתאפשר להדפיס? אם יש כזה אשמח לקישור לקנייה או לביקורת. תודה רבה.

22. Started by Alex122,

היי אני מחפש עכבר אלחוטי לשימוש כללי האחיזה שלי היא palm grip אני צריך 4 כפתורים הניתנים לתיכנות בעכבר, בנוסף ל 2 כפתורים והגלגלת הרגילים... מעניין אם יש משהו במיוחד עם הבלאק פריידיי... אפשר גם מחו"ל אך העדיפות לקנות בארץ

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by AngelicDemon,

היי אני רוצה מדפסת פשוטה אבל מרוב מבחר אני כבר לא בטוח מה יותר טוב הדרישות שלי הן מינימליות שחור לבן דו צדדי כמה שיותר חסכוני-לייזר/החדשות של HP שאומרים עליהן שהן מאוד חסכוניות? ליין שיש לו טיונרים לא מקוריים/ממשיך להדפיס גם אחרי שהנורה נדלקת (אין לי מושג אפילו איפה לחפש את המידע הזה) ואם אין קפיצה גדולה מידי במחיר אז גם WIFI המליצו לי על CANON/BROTHER ומרוב המלצות אני כבר אבוד

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Dolev Binness,

שלום, מחפש מדפסת לייזר שמדפיסה רק שחור-לבן. בשביל סבא שלי. חשוב לו שחיצונית היא תהיה בצבע שחור ושתהיה אמינה אבל פשוטה לתפעול. אשמח להמלצות.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by טל קורקוס,

קניתי את זה בזיג זג עלה לי 62 ש"ח שווה ? או להחזיר ? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_1057&products_id=5584

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים