עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני מבקש לחסוך מקום בסלון ולא להעמיד עוד מכשיר - והפעם על הפרק ממיר עידן פלוס המצב כיום זה שיש לי מחשב נט טופ שמחובר ל TV ןדרכו אני צופה בתכנים אני מבקש למצוא ממיר איכותי בפורמט HD שיחובר למחשב - לא מעוניין בדונגל האם קיים? למישהו יש ניסיון עם כזה? מה העלות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Surgeon13,

יש למישהו ניסיון עם הסט הזה? איך הוא מבחינת מרחקי קליטה ושידור מהחיישן? איך הסט מבחינת זלילת סוללות? נוחות? אם מישהו מכיר סט מעניין במחיר דומה אשמח להמלצות גם כן.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. ראיתי הרבה רעש בעולם על המקלדות האלו. מה מיוחד בהם? ומה זה בכלל? :-\

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by generalA,

ברשותי מקלדת קוואנטום סופר איכותית שעלתה 30 ש"ח לפני 3 שנים באופיס דיפו (שהם עוד יקרנים). רציתי לדעת למה כשאני מוריד את כל ששת הברגים אני לא מצליח לפתוח את המקלדת לצורך מודינג (לד כחול אולטרי) ...???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אהלן, התקציב הוא 400 שקלים, וחשוב שהיא תהיה אמינה ושהדיו יהיה זול. איכות ההדפסה חשובה פחות. תודה, עדי.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Night,

משהו ביתי לסטודנט, שחור לבן כמובן הכי חשוב שיהיה אמין ותחזוקה זולה (טיונרים..), במחיר שפוי עד כמה שאפשר יש לכם המלצות מיוחדות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by cerfus,

אני קונה מחשב חדש ב KSP עם מעבד AMD X2 3800, שאמור לשמש בעיקר לאינטרנט, מוזיקה וסרטים. כולם אמרו לי לא לקנות את כל אותם מארזים ג'נריים פשוטים שיש שם, אבל אני לא רוצה להשקיע 450 ש"ח במארז Compucase + ספק 400W. יש למישהו הצעה למארז שם שיספיק למה שאני צריך? אם החיסכון ב 200 ש"ח האלה הוא קריטי אני יכול לוותר על זה ולהשקיע 450 ש"ח.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום. יש לי מחשב ביתי רגיל שהספק שלו הוא 500W אני רוצה להזמין UPS אבל אני לא יודע איזה אני צריך ??? ראיתי שיש מייצב חשמל ויש אל-פסק רגיל מה ההבדל? מישהו יכול להמליץ לי? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_8_210_1341&products_id=7555 איך הFים הולכים? כאילו F1 F2 F3 וכו'.. אמרו לי שF5 זה לא רענן ALT +F4 זה לא סגור וכו'.. האם זה נכון? והאם יש את המקלדת http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=1,CONTENTID=5013 בארץ?? תודהההההה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by nir2711,

שלום לכולם יש לי ידית משחק XBOX 360 אם מתאם על חוטי .. הכול עבד סבבה ופתאום המתאם לא עובד כאילו שווק חיים תגידי כול היציאות דפוקות אבל לא ... למשהו כראה כזה דבר ???? או יודדע איך לפתור את זה ????

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. הממממםם.. למה אין דבר כזה "פורום מדפסות"? (ולא רק פה). פשוט אני מרגיש די מטופש לשאול את השאלה במקום שכולם מתעסקים במקלדות מכניות ועכברים לגיימינג. נו, טוב... עם המיליון סוגים של נייר זה ממש לא קל לעשות את הבחירה הנכונה, לכן אני מוכרח לקבל פה עזרה. בזמנו היה לי נסיון הדפסה על גבי נייר שזכור לי רק כ-"120 גרם" (הוא היה אחלה להזרקת דיו, לא יודע לגבי לייזר). היה לו לובן מצויין, גימור מאוד חלק אך הוא היה "חד צדדי". צדו השני של הדף לא היה מיועד להדפסה. שם הוא היה יותר כהה וצהוב והדיו היה קצת נמרח עליו. אני מחפש סוג נייר דומה לו, רק שיהיה זהה בשני צדי הדף. ז"א: לא משהו עבה במיוחד, העובי של ה-120 גרם נראה לי בול (אבל אני אקבל גם סוג שהוא יותר עבה). גימור ללא …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by טל קורקוס,

קניתי את זה בזיג זג עלה לי 62 ש"ח שווה ? או להחזיר ? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_1057&products_id=5584

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי בבית כבל USB למדפסת שאינני זוכר מאיפה הוא ואני לא בטוח אם הוא USB1.1 או 2.0. איך אוכל לבדוק את התקן שלו? והאם זה באמת רלוונטי בחיבור מדפסת...? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by omersh83,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14803 מעוניין לקנות אותה לדעת עם זה שווה או לא

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום התקנתי מחדש את הווינדוס, והגלגלת של העכבר לא עובדת כלומר, הלחצן עצמו פועל, אך לא מאפשר לגלגל דפים הן באינטרנט והן במחשב עצמו למטה ולמעלה יש פתרון לזה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by CaRTeR,

טוב חברים אז אני צריך עזרה, איזה סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים אופטיים כדאי לקנות ? יש רק תנאי חשוב שהוא מעגן לטעינת העכבר ושלא יהיה יקר מידי, בתודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Pc_Master,

איך אני יודע שהלוח משומש? החליפו לי לוח ASUS A7V133 והוא ניראה לוח שונה מימה שקניתי, התופסנים של הזכרונות שונים ו המדבקה של ה צ'יפ של הביוס כתוב 1004 ובמה שקניתי היה כתוב 1005A זה אומר שהלוח משומש?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום אנשים! מחפש המלצה למדפסת משובלת (סורק+פקס עצמאי) עם יכולת הדפסה על דיסקים. איכות ההדפסה לא מאוד חשובה ונפח העבודות קטן. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום חברים . רציתי לדעת מי יותר טוב משתי המדפסות ומי היא הכי כידאית . ויש לי עוד שאלה :- כמה עולה טוניר להדפסה בכל אחת מהן( שחור כמובן )? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Silver Blaze,

טוב... זה הסיפור.... יש לי מחשב מלפני כמה שנים טובות (3 או 4) ואז Windows 95 היה ה"דבר" וזה דרש 5 דריורים לפחות... וכמובן שהטכנאי סידר לי 5 דריורים מה שגרם לכך שלכל דריו יהייה 2 GB וכמובן שהיום זה צחוק... ולכן כמו ילד גדול חיברתי את כולם ל-2 כוננים (D ו C)... טוב מאושר ושמח הורדתי איזה משהו מהאינטרנט וכמובו שהנורטון כמו ילד טוב קפץ ישר ובדק את הקובץ אבל הוא מסר לי הודעה שיש לי בעיה ב- BOOT RECORDS ואני כמו טיפש לא חברתי את זה לסיפור הדריורים וציוותי על הנורטון לתקן זאת ואז המחשב עשה RESET ולהפלאתי הנרוטון פיצל לי את דריו D לעוד 3 דריורים כמו שהיה לפני האיחוד אך דריו D הלך לי וכול פעם שאני מנסה לגעת בו נתקע המחשב ואם אני מוחק משהו המחשב נתקע גם.... עכשיו מה קורה... הלך לי …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by benor,

יש לי מערכת מחוברת למחשב האם אני יכול איכשהו להקליט רדיו למחשב??

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by lofty,

שלום חברים, כיום אני מחפש לרכוש מקלדת מכאנית עם Red Switch בגודל חצי. בארץ אני מתקשה למצוא מותג מוכר שעומד לדרישות שלי. מצאתי בKSP את המקלדת SpeedLink Ultor Illuminated שהוא בעל מקשים מכאנים אדומים אך מסוג Kaihua Kailh. מה דעתכם על המקדלת הזאת ועד כמה ההבדל גדול בין מקשים מכאנים מסוג Kaihua Kailh לבין Cherry MX? הסכום שכרגע אני מוכן להוציא זה 400 ש"ח קישור לSpeedLink Ultor בKSP לחץ כאן קישור למוצר באתר היצרן לחץ כאן קישור לביקורת באנגלית לחץ כאן תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by LIOR42,

מחפש המלצה לעכבר מדויק לעבודות שצורכות דיוק מרבי

24. Logitech Cordless Desktop Wave http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=686936 315 ש"ח עם חמש שנים אחריות בIQPC מקווה שזה יהיה הנסיון האחרון עם אלחוטי מוצלח ולא מה שהיה עד עכשיו! האם הסט מומלץ יש הצעות אחרות? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ToMeRv32,

קניתי את המוצר הבא מeBay: עבד במשך שעה ומשהו ואח"כ הפסיק. בדקתי עם 2 מקלדות כדי לוודא, זה פועל לשנייה (המקלדת עושה אורות בקאפס לוק וכו') ואז מפסיק.. אין לי כוח להזמין שוב מeBay או להתלונן או אנערף מה, יש דרך לתקן את זה או שאני אלך לקנות בKSP מחר? פשוט חבל לי על הזמן..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.