עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ronimenashe,

היי מחפש לקנות לבן שלי מקלדת גיימרים טובה מה יש מומלץ בטווח המחירים 500-700 שקל, ועדיף מקלדת שלא עושה רעש שלוחצים על כפתורים. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. פעם ראשונה שאני בונה מחשב עם SATA ומישהו אמר לי שאני צריך לבחור ספק מתח עם יציאה מיוחדת ל - SATA ואולי אפילו ל - PCI-EXPRESS האם ע"י ספקים ישנים יותר ללא יציאות יעודיות אני מתפשר על משהו? תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by metttalllica92,

אהלן! אני מחפש לרכוש מיקרופון למחשב שיכול לשמש בצורה מספקת לטובת הקלטות של קולות לדוגמה לתוך סרטונים שאני עורך. אני מחפש משהו בתקציב נוח של נגיד עד 80 דולר אבל אני דיי גמיש. עדיף עם חיבור USB. כמובן שאם אפשר, אז לנצל את מבצעי הבלאק פריידי. תודה רבה.

4. Started by maxxy,

אני צריך מארז זול (לא יותר מ-400 כולל ספק) שיהיה נוח, שקט, זול עם ספק נורמלי. הומלץ לי על: http://www.pch.co.il/docs/pd-909764041.htm כי יש לו 2 מאווררים של 120 (שקט) ושיש לו ספק יחסית טוב. אם משהו יוכל להסביר לי את ההבדל בינו לבין: http://www.pch.co.il/docs/pd1712863686.htm אז אשמח. בנוסף, מה לגבי: http://www.isracomp.com/TohenMainF.asp?idd=14&cat=Case כאשר מדובר ב-TK-6007 או TK-6200? אודה לכם על תגובותיכם והמלצותיכם!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by the_lighting,

אני רוצה לקנות מקלדת אלחוטית במחיר סביר, אבל אני לא רוצה שיגיע עם זה עכבר! יש לי כבר MX1000 יש אפשרות כזאת?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכם.. קיבלתי את העכבר הנ"ל עם הערכה האלחוטית של לוג'יטק (Logitech Optical Cordless Desktop). ושמתי לב שהאור בעכבר לעלום אינו נחבא... כלומר הוא כל הזמן נשאר עם פולסים קצרים כאלה ואף פעם אינו נכבה לגמרי.. עכשיו כבר החלפתי את הבטריות פעמיים בתקופה של בערך חודשיים, ודווקא השימוש בו לא היה אינטנסבי במיוחד.. השאלה שלי היא - האם לעוד יש ניסיון איתו והוא אמור להמשיך ולהישאר דולק ככה במקום לכבות את העכבר לאחר תקופה מסויימת של חוסר פעילות ובכך לחסוך חיי בטריה. לדעתי זה הגיוני אם הוא היה מכבה את עצמו לאחר 5 דקות של חוסר פעילות.. לא?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי חבר'ה, אני מחפש מקלדת למדיה-סנטר בסלון ומתעניין במקלדת הזו: http://www.ione.com.tw/2011/3_2P_multi.html הסיבות שהמקלדת הזו מעניינת אותי: 1. גודל קומפקטי אך לא קטן מדי. המקלדת בגודל כמו של מקלדת לפטופ ונוחה להקלדה. 2. עכבר TRACKBALL מדוייק - 1000DPI. 3. סוללות נטענות כלולות. 4. עובדת ב-RF 2.4GHZ ולכן הטווח גדול ולא צריך קשר עין עם המקלט. 5. ביקורות טובות על המוצר והמלצות גם ב-KSP שמוכרים את המוצר. חבר שהראה לי את המקלדת הזו מלכתחילה ומתעניין בה גם כן, יצר קשר עם היבואן והשיג מחיר מעולה עליה אם תהיה קנייה קבוצתית (מחיר של 175 ש"ח - הנחה של 75 ש"ח לעומת KSP ויותר לעומת חנויות אחרות, כלומר 30% הנחה). אם יש מי שמתעניין, שיגיב פה בפורום ואם נגיע למספיק קונים (אני חושב שביקש…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by StreetRacer,

ההגה כבר קיים בשוק לפחות שנה וחצי, האם כדאי לחכות לדגם הבא (אם בכלל יהיה) או שפשוט לקנות עכשיו ?

9. Started by Pc_Master,

איך אני יודע שהלוח משומש? החליפו לי לוח ASUS A7V133 והוא ניראה לוח שונה מימה שקניתי, התופסנים של הזכרונות שונים ו המדבקה של ה צ'יפ של הביוס כתוב 1004 ובמה שקניתי היה כתוב 1005A זה אומר שהלוח משומש?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by yaloner,

כבר שנתיים וחצי יש לי UPS של ADVICE, עד עכשיו הייתי מאוד מרוצה. היום בבוקר הייתה פתאום הפסקת חשמל, ה-UPS עשה איזה ציפצופון ונכבה יחד עם המחשב והמסך. אחרי שהחשמל חזר ואני קצת נרגעתי מהעצבים, התקשרתי לשירות של ADVICE ושם אמרו לי לפי תאור התקלה שכנראה הלך המצבר ושבגלל שעבר זמן האחריות (שנתיים) אני צריך להגיע לראש-העין ולשם 280 ש"ח על התיקון (מחיר מבצע הם קוראים לזה). בקיצור, במחיר כזה אני לא מתקן אלא קונה חדש. ולא קונה ADVICE. ראיתי בזאפ UPS נחמד וזול (שעולה כמו התיקון): http://zap.co.il/model.asp?model_id=360426 של Eitan Engineering, מישהו מכיר אותם ? אפילו אתר שלהם לא מצאתי... אשמח לקבל המלצות בכל מקרה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by itzik_touch,

מה אתם אומרים איזה עכבר טוב לפי דעתכם ??? אני לא ממש יודע מה יותר טוב ולכן אני שואל אותכם! G500 או RAZER בכללי ומה אתם מציעים לי לקנות ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by shimon-med,

שלום, יש לי סט אלחוטי של מקלדת ועכבר logitech cordless 3000. מזה כחודש, לאחר ההתקנה של win7, העכבר מגמגם לי כאשר אני לוחץ - כלומר המחשב לא קולט כל לחיצה שלי ולפעמים כשאני לוחץ הרבה זמן אז הוא מקבל את זה כלחיצה כפולה, כאילו לעתים הוא מקבל את הסיגנל ולעתים יש השהייה מסויימת. יש לציין כי זה קיים אך ורק בעכבר, ללא בעיה במקלדת, וכי אין בעיה בעקיבה של העכבר, אלא רק בלחצנים. כאשר הייתי עם מערכת הפעלה XP הבעיה לא היתה קיימת. בנוסף, כאשר אני מחבר עכבר חוטי רגיל למחשב, אין לו כל בעיה. כבר הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייבר מהאתר של לוגיטק, אל ללא שינוי. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם, אני מחפש מכשיר משולב, צבעוני, כולל פקס לצרכים בייתיים ותקציב קטן. אחרי סיבוב קטן ברשתות אני רואה שיש שלושה מכשירים שמתאימים לתקציב שלי (500, 600) HP OfficeJet 5610 Brother MFC215 - (רק לוודא הדגם הזה כולל פקס אבל לא כולל פידר של כמה דפים). Lexmark X8350 רציתי לדעת מה אתם ממליצים מבין השלושה. תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by iakovl,

עד היום הסתדרתי מצוין בלי מדפסת אבל ימי הסטודנטיות שלי מתקרבים ולכן יש צורך במשהו שיהיה זמין בבית לעת צרה הדרישות סוג : AIO, עדיפות לתוספת פקס (לא מזיק) תקציב: בקרוב סטודנט, תבינו לבד חברה: יש לי הכרות טובה עם HP אבל נסמוך עליכם חיבור: הכל הולך שוקל בנתיים את /HP Officejet J4580/4500

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by PHOENIX18,

אני כנראה עומד לקנות אותה,מצאתי אותה בעברית סוף סוף אבל חשוב לי לדעת עד כמה היא משדרגת את חווית המשחק כיום יש לי מקלדת מדיה של לוג'יטק

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by niv0us,

אני מעוניין לקנות מחשב כף יד עם מערכת GPS. אני לא בטוח מה לקנות. אנשים מסויימים המליצו לי על חברות שונות (MIO, PALM וASUS). שני המכשירים שהכי נראו לי עד עכשיו היו: PALM Tungsten TX/T5. יש באפשרותי לקנות את המכשיר בארה"ב. כעת יש ברשותי PALM M130 שבו בעיות רבות כמו עיבוד המידע כאשר נגמר לא החשמל... אשמח לקבל הצעות למחשבי כיף יד, והאם כדי לקנות אותם בארץ או בארה"ב. אין צורך בטלפון במכשיר. בתודה מראש... ניב

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני חייב את הדרייבר לכרטיס קול הבא: Sound Blaster PCI128 Software הוא של החברה: Creative!! דחוף אנשים !! שהדרייברים יתמכו בWinXp ואם אין את הדרייברים לאקספי אז ל Win2000 דחוף בבקשה אנשים !!!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by CyborgRAT,

שלום! רכשתי את העכבר G400 והגדרתי את שני הכפתורים משמאל כ-"DPI Shift". הגדרתי את ה-"DPI Shift" ל- 200 DPI, עכשיו שני הכפתורים שהגדרתי כ-"DPI Shift" משנים את המהירות ל- 200 DPI ברגע שאני לוחץ עליהם, השאלה היא איך אני מגדיר שרק אחד מהם ישנה את המהירות ל- 200 DPI והכפתור השני ישנה את המהירות ל- 400 DPI. תודה מראש. -מתן

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. האם נכון שכל המעבדים של איי אם די הם על אותה תושבת ? ואם כן האם ניתן לחבר מעבד חדש חדש על לוח ישן יחסית ? עד איזו מהירות תומך הלוח asus av7133

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. שלום חבר'ה אני מחפש עכבר גיימינג איכותי למחשב החדש שלי, לפי מה שבדקתי אני משתמש באחיזת Fingertip כך שאני מחפש עכבר קטן וקל, שיאפשר תנועה קלה עם קצות האצבעות. חשבתי על ה Steelseries Sensei Raw שנראה לי מושלם מבחינת גודל וציפוי אך קראתי שאתם לא אוהבים אותו כל כך מנגד ביקורות מאוד טובות כך שאני לא יודע על מה ללכת. מבקש המלצה לעכבר בסגנון ומשטח מתאים. תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Ivan,

בדקתי ומויסטה וגם W7 פורמט מלא כותב אפסים על כל הקונן ומוחק כל מה היה עליו קודם. גם אני לא ידעתי זאת http://support.microsoft.com/kb/941961

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי אז קודם כל, אציין שלעומת רוב קהל היעד של הפורום הזה (כך הבנתי) - אני לא גיימר. למרות שאני לא גיימר, אני משתמש בעכבר (ובמחשב בכלל) ככלי עבודה באופן אינטנסיבי מאד,... בעיקר פיתוח תוכנה/עיבוד תמונה/גלישה ברשת. עד היום שימשו אותי 2 עכברים: * עכבר אלחוטי: Logitech MX700 - שעדיין משתמש אותי בחלק ניכר מהזמן [עד שאני מגלה ששכחתי לטעון אותו ואז עובר לחוטי] ... ברשותי מבערך 2004. * עכבר חוטי: Microsoft Intellimouse Explorer - ששימש אותי נאמנה מסוף שנות ה90 לדעתי, ועכשיו התחיל לפקשש... הגיע הזמן להחליף אותו. שניהם סיפקו לי את כפתורי הBack/Next בצד שכבר התרגלתי אליהם מאד... ואת הנוחות בכף היד. והגיע הזמן להתחדש באחד חוטי חדש... מחיפושים ברשת, הבנתי שהעכברים האיכותיים מתחל…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by avi12641,

אני צריך מקלדת מסוג Low Profile, כלומר עם המקשים שטוחים - לא גבוהים. תכונות דרושות: חובה Number Pad. ללא מקשי מדיה או מקשים נוספים - רק דברים שיש במקלדת סטנדרטית. מקלדת חוטית ולא אלחוטית. מחיר: עד 200 ₪, מבלי לחרוג. תודה רבה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. עכבר: Razer DeathAdder -- אייבורי: 265 משטח לעכבר: Razer Sphex Mouse Pad‎ -- קיי.אס.פי: 75 מקלדת: Razer Blackwidow ultimate -- אייבורי: 410 אוזניות: Razer Megalodon -- קיי.אס.פי ראשל"צ: 650 מסך: Dell U2311H -- אייבורי: 890 סה"כ: 2,290 ש"ח יש כבוד? וכל זה רק בשביל Battlefield 3 שעתיד לצאת

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. דבר ראשון אני מצטער מראש אם זה לא הפורום הכון לשאול בו את השאלה, עברתי על כול הפורומים והוא נראה לי הכי מתאים... יש לי 3 יצאות מהכרטיס קול וגם הרמקולים וגם האוזניות מתחברים ליצאה האמצעית, רציתי לדעת אם יש דרך לחבר גם את הרמקולים וגם את האוזניות למחשב בלי שאני אצטרך להתעסק עם החיבורים שם כול פעם שאני רוצה להחליף בין הרמקולים לאוזניות. אם זה אפשרי ויש דרך גם לשלוט בנפרד על העוצמה של כול אחד מהם (יעני שהאוזניות יהיו חזקות והרמקולים חלשים או להפך) אני מאוד אשמח לדעת גם איך עושים את זה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים