עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. מדפסת Brother. נדרשת תשובה מהירה. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by lofty,

עריכה: הסתדרתי

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Voodoo3fan,

אני מעוניין לקנות את הסורק הנ"ל ורציתי לברר אם הוא טוב לעבודות גרפיקה ואנימציה... תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by alonpartuk,

שלום לכולם . לפני כמה ימים מצאתי בבית שרת הדפסת ורציתי להתמש בו. השרת הוא של EDIMAX הדגם אני חושב הוא printsir plus ps901 ככה הוא נראה: http://img265.imageshack.us/my.php?image=1203hh0.gif שאני מחבר אותו למדפסת ואז לרשת האורות בסוויץ נדלקים ונכבים כמה שניות ואז המדפסת מוציאה דף , ניסיתי להוסיף אדפסת רשת דרך הוינדואז אבל המחשב אומר לי שהוא לא מוצא. מה אני צריך לעשות כדי להגדיר אותה/להתקין האם יש למכשיר IP מסויים? בקיצור מה אני עושה כדי לגרום לו לעבוד! בתודה מראש לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Chura,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2131 ? רק ב100 ש"ח פחות... חן

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Lioriii,

אני ממש לא יודע איזה לוח אם לקנות .... אני רוצה משהו עם כרטיס מסך וכרטיס קול משהו טוב שיהיה אפשרות לכוון את ה-TRABLE ואת ה-BASS בפקדים מתקדמים. שמעתי על ASUS A7N266 איך הוא?? ואיזה בורד יותר טוב GYGABYTE או MSI תתנו לי בבקשה דגמים לא יקרים אם אתם אומרים לא לקחת לוחות אם בלי כרטיס מסך וכרטיס קול!! תודה רבה!!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היה לי כרטיס רשת EW-7128G במחשב הישן שלא היה בשימוש (שנה עד היום) ולא עובד.. אני צריך המלצה לאחד עד 100 שקל (מכל חנות שיש באזור השפלה מומלץ KSP) הלוח אם שלי הוא P67X-UD3-B3 ומערכת ההפעלה WIN 7 64BIT! תודה על העזרה!!!!!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני מחפש מקלדת אלחוטית, אבל לא בסט. מסתבר שאין דבר כזה בארץ, מבקש עזרה!!! תודה, דור לוי

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by J.allmighty,

היום הלך לי הספק, כנראה בגלל המתח הדפוק שיש לי בבית( Thermaltake) גם הלוח כנראה הלך אבל זה סיפור אחר אני צריך עכשיו לקנות ספק + UPS , נתחיל בשאלה.. אם אני מכניס ספר ג'נרי וקונה UPS יש סיכוי לבעיות ? (אני מתכוון לבעיות מתח ) איזה ספק לקחת ? (אם לא גנרי אז OCZ או דומה אבל לפחות 3 שנים אחריות) ואיזה UPS לקנות ? (אין לי שמץ) המפרט: כדי לדעת מה להציע: p4 3 ht geil X2 512 CDRW + DVDRW פלופי radeon 9800 pro 3 דיסקים (120x3 wd ) כרטיס קול ,רשת , מודם ,בקר פאן. עכשיו לשאלה האחרונה (אני רושם כאן כי אין טעם לפתוח עוד תר'ד) על איזה לוח ללכת ? (היה לי p4p800se ) עדיין באחריות אני צריך לוח לraid 0 , 4 כניסות sata, רשת, קול. לא מבצע OC גיימר לגבי סכום: אין לי בעיה של תקציב , אני צריך…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Teknik,

שלום לכולם, ניקיתי את המקלדת שלי ורציתי לשתף. עשיתי טעות כששטפתי גם את המקשים הגדולים כמו ה SPACE, SHIFT, ALT כו'.. כי הגריז\וזלין ירד חלקית לפי דעתי בגלל זה ה BACKSPACE מרעיש יותר מהרגיל. ותסלחו לי על האיכות

11. הבקשה בגוף ההודעה אלחוטי בלבד תודה מראש לא משנה המחיר ,שיהיה עכבר בן zone [עדיפות ללוג'יטק], עדיפות לתדר RF חוצה קירות[חובה]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by !_Evil_!,

אני מקווה שאני יצליח להחזיר את הספק שמקבלים איתו כי אני קונה ליברטי. עכשיו המפרט הזה יכנס בו: מעבד Intel Pentium D 930 3.0GHz 2x2 MB לוח אם GIGABYTE GA-8I945P-PRO ספק כח Enermax Liberty 400W שלוש שנות אחריות דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS כרטיס מסך POINT OF VIEW GEFORCE 7600GS 512MB זכרון DDR2 1G Mb 667MHz Twinmos יהיה מרחב עבודה? לא יהיה בעיה של מקום? עם לא תמליצו לי על מארז שעונה לדרישטת שלי עד 300 שקל(אני לא רוצה טרנספורמר)

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היי חברים ברשותי היום סט מקלדת ועכבר Microsoft wireless keyboard 1000, העכבר שהגיע כחלק מהסט משום מה רשום Microsoft wireless optical mouse 2000 בכל מקרה, הסט עצמו די אחלה בשבילי - חוץ מדבר אחד.. אם אני משתמש בו למשחקי מחשב, המקלדת לא מצליחה ממש להתמודד עם כמה מקשים שנלחצים בו-זמנית. נגיד לחיצה על shift ועוד מקש... זה מג'עג'ע מאוד ולפעמים נקלט הshift, לרוב לא.. ובכלל לרוב לחיצה על שני מקשים בו-זמנית אפילו מבטלים אחד את השני ואף אחד כאילו לא נלחץ.. זה די מתסכל.. נסיתי להחליף סוללות במקלדת, זה לא ממש עזר וגם התוכנה של המקלדת והעכבר אומרת שמצב הסוללות טוב בשניהם. אז אני צריך מקלדת קצת יותר נורמלית ברמת השידור. הייתי מעדיף כבר אולי לקנות סט מקלדת+עכבר אלחוטיים כי זה …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by asafgolan,

אני מחפש מדפסת שתהיה טובה ואמינה, ושהדיו שלה יהיה זול. אין לי ממש תקציב מוגדר, רק חשוב לי שהדיו יהיה זול (וגם טוב, כמובן). אז בקיצור, מה המדפסת הכי משתלמת שיש? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by eyal00,

שלום, אני מעוניין בהמלצה לעכבר אלחוטי למחשב נייד. עד עכשיו היה לי LOGITECH M705 ולא הייתי כל כך מרוצה. הוא לא היה מגיב כל כך טוב,ולפעמים היה נדרש להקליק יותר מפעם אחת שיעבוד... אולי העכבר היה תקול מהתחלה... בכל מקרה, אם יש עכבר טוב יותר בתקציב הזה אני יעדיף. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by vacuuuum,

אני צריך מקלדת של 100-200 ש"ח, אבל מהייאוש אני מוכן לשלם יותר... חזרתי עכשיו מהחנות השכונתית, כל המקלדות שראיתי שם וניסיתי עד עכשיו זה זבל שצריך לשרוף. אני לא מבין את היצרנים האלו, כמה לקוחות עקומים\ננסים הם חושבים שיש להם? חזרתי עם מקלדת kb-8510 made in china שנראתה לי פחות או יותר נסבלת, ואני רוצה להגיד: אנשים! תתרחקו מהמקלדת הזאת!! ממבט ראשון היא נראת בסדר. אבל עכשיו אני מגלה כמה היא נוראה. היא מתפרקת תוך כדי כתיבה. הסינים המטומטמים האלו שמו 2 גומיות עגולות בקוטר של 5 מ"מ (לא מגזים) והדביקו אותם עם דבק של גן ילדים. כששמתי אותה על השולחן הגומיות האלו נפלו ועכשיו המקלדת גולשת על כל השולחן ללא מעצורים. האנטר לא עובד! הוא כל כך גדול שחייבים ללחוץ עליו בדיוק באמצע, אחרת המק…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by danvish,

שלום לכולם, בגלל בעיות צוואר אני מחפש אוזניות גיימינג מסוג in-ear. אחרי מחקר קצר ההתלבטות שלי היא בעיקר בין: http://ksp.co.il/?uin=22747 - Roccat Syva לבין https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13016 - SteelSeries Flux יש הבדל במחיר שלא נעלם מעיניי, אבל אני יכול להרשות אותו לעצמי אם האוזניות של SteelSeries איכותיות הרבה יותר. השימושים זה גיימינג מכל הסוגים, ובגלל שהן אוזניות ניידות אז גם שמיעת מוסיקה, דיבור בסלולרי וכו. תודה רבה (: נ.ב - וויתרתי על ה-Razer Hammerhead מכיוון שהבנתי שהן מאד כבדות בבאסים ואיכותיות פחות בכל הקשור לצלילים בטווח הבינוני-גבוה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Innovision Geforce 2MX 400 32Mb + TV OUT או Hercules 3dprophet 4500 64MB + TVOUT יש לי מחשב AMD ATHLON XP 1700

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Johnny,

הנה לכם סיבה מספיק טוה למה AMD על הפנים... http://www.extremcooling.de/Download/THG_CPU_Cooling.avi

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by card,

שלום כבר כמה פעמים אני נתקל במוצר הבא באיביי: http://www.ebay.com/itm/I-Rocks-Slim-Isolation-Pantograph-Keyboard-IRK01W-White-/121085301150 הם דואגים להדגיש שם כמה וכמה פעמים, שזה: "100% Real Pentagraph Isolation Keyboard" מה זה Pentagraph Isolation? ולמה זה טוב? תודה card

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, יש לי אייפון ודונגל bluetooth שמחובר למחשב. האם ניתן בצורה הזו להשתמש במקלדת של המחשב לאייפון? אם כן כיצד? תודה על העזרה, ערן

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום חבר'ה אני מחפש עכבר גיימינג איכותי למחשב החדש שלי, לפי מה שבדקתי אני משתמש באחיזת Fingertip כך שאני מחפש עכבר קטן וקל, שיאפשר תנועה קלה עם קצות האצבעות. חשבתי על ה Steelseries Sensei Raw שנראה לי מושלם מבחינת גודל וציפוי אך קראתי שאתם לא אוהבים אותו כל כך מנגד ביקורות מאוד טובות כך שאני לא יודע על מה ללכת. מבקש המלצה לעכבר בסגנון ומשטח מתאים. תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by jackhammer,

יש לנו במשרד מדפסת טושיבה מדגם e-studio 355SE הבוקר הופיע אייקון מוזר ליד המגש הראשון (במסך כמובן) אני מצרף תמונה. מאז שהופיע האייקון, כל מי ששולח הדפסה צריך ללכת למדפסת ולבחור ידנית את המגש הבעיה שזה אמור להיות לצאת אוטומטית דרך המגש הראשון. בקיצור אני מנסה לפתור את הבעיה אבל יש לי הרגשה שהאייקון המוזר הזה הוא הגורם לבעיה. רק שאני לא יודע מה זה אומר. יש למישהו מושג? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם, אני מחפש מכשיר משולב, צבעוני, כולל פקס לצרכים בייתיים ותקציב קטן. אחרי סיבוב קטן ברשתות אני רואה שיש שלושה מכשירים שמתאימים לתקציב שלי (500, 600) HP OfficeJet 5610 Brother MFC215 - (רק לוודא הדגם הזה כולל פקס אבל לא כולל פידר של כמה דפים). Lexmark X8350 רציתי לדעת מה אתם ממליצים מבין השלושה. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by MisterL,

קניתי מדפסת כזאת היום והתקנתי את הדרייברים, המדפסת מדפיסה אבל איך אני משתמש בסורק? צריך תוכנה מיוחדת? יש כזה כפתור במדפסת עם ציור של סורק אבל כשאני לוחץ עליו לא קורה כלום... :\ תודה לעוזרים :>

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.