עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ali_g,

שלום לכל חברי הפורום אני מתנצל מראש אם התוכן לא קשור לפורום הזה אני מעוניין לבנות CHIP MOD לPS2 מרמת הנגד עד לשלב ההתקנה הפיזית אם מישהו כאן יוכל לכוון אותי לאתרים הדנים בזה או מידע פרטי אני אשמח ואודה לו

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אהלן, התקציב הוא 400 שקלים, וחשוב שהיא תהיה אמינה ושהדיו יהיה זול. איכות ההדפסה חשובה פחות. תודה, עדי.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Mesatla,

אני חייב שולחן חדש למחשב השלחן העכשיוי שלי ממש מעיק עלי אין מקום למקלדת ולעכבר על המשטח הזה היוצא מהשולחן .. אני מחפש משהו שיכול לאפשר לי שטח עבודה טוב וגם שהמסך המפלצתי שלי יוכל לעמוד עליו (22CRT ) ואולי גם המארז (אם לא אפשרי אז על הרצפה) בנוסף הייתי רוצה שתמליצו לי על עכבר טוב למשחקים וגם מקלדת. [br]פורסם בתאריך: 10.07.2008 בשעה 11:00:46 תעשו טובה תענומה אני צריך להקפיץ בשביל זה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by talisman,

היי אני רוצה לקנות gamepad טוב למחשב. על איזה אתם ממליצים? (אין ממש הגבלה במחיר עד גבול הסביר - כמה מאות שקלים). תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by jackhammer,

יש לנו במשרד מדפסת טושיבה מדגם e-studio 355SE הבוקר הופיע אייקון מוזר ליד המגש הראשון (במסך כמובן) אני מצרף תמונה. מאז שהופיע האייקון, כל מי ששולח הדפסה צריך ללכת למדפסת ולבחור ידנית את המגש הבעיה שזה אמור להיות לצאת אוטומטית דרך המגש הראשון. בקיצור אני מנסה לפתור את הבעיה אבל יש לי הרגשה שהאייקון המוזר הזה הוא הגורם לבעיה. רק שאני לא יודע מה זה אומר. יש למישהו מושג? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש לי בבית כבל USB למדפסת שאינני זוכר מאיפה הוא ואני לא בטוח אם הוא USB1.1 או 2.0. איך אוכל לבדוק את התקן שלו? והאם זה באמת רלוונטי בחיבור מדפסת...? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מדפסת Brother. נדרשת תשובה מהירה. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by omersh83,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14803 מעוניין לקנות אותה לדעת עם זה שווה או לא

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Fateless,

החלטתי שאני קונה את העכבר האופטי Logitech G400s. איזה משלושת הפדים הבאים הכי מומלץ עבורו לדעתכם? Steelseries Qck Razer Goliathus SPEED Edition Razer Goliathus CONTROL Edition אשמח גם להסבר. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. לדוגמה כפות סוכר 2 אני תקווה שאני בפורום הנכון תודה רבה נעם

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, יש לי אייפון ודונגל bluetooth שמחובר למחשב. האם ניתן בצורה הזו להשתמש במקלדת של המחשב לאייפון? אם כן כיצד? תודה על העזרה, ערן

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by גיתית קוליץ,

הי, אני מחפשת לקנות מדפסת, שמטרתה להדפיס עבודות ויצירות של ילדה מוגבלת וכשרונית במיוחד, בעצם חשוב שתהיה ברזולוציה טובה( לא חייב מקצועי מאד) והדפסה בקצב סביר, וכמובן לא מועדת לקלקולים במהרה. חשוב לי גם מחיר זול.( נגיד עד שלושמאות) אשמח לקבל המלצה. לא מבינה בזה הרבה. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by nadav159,

שלום. עוד מעט יש לי יום הולדת אז החלטתי לקנות עכבר גיימינג וגם אחרי שקניתי פד חדש החלטתי שאני הולך לקנות עכבר גיימינג. אני לרוב משתמש באחיזת Claw לפעמים באחיזת Plam. הפד שלי זה http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-OEM-Boxed-Razer-Goliathus-Mouse-pad-speed-edition-Size-444-x-350-x/665518636.html [Razer Goliathus Mouse pad / speed edition / Size: 444 x 350 x 4.0 mm התקציב שלי זה 260 שקל בארץ[מחנויות בארץ] ולקנות מחול עד 45 דולר[לא משנה איזה חנות]. המשחק שאני משחק לרוב זה csgo. אני ימיני,מה שחשוב לי שעכבר היה נוח ושיוכל לעזור לי להוציא את מירב היכולות שלי כשחקן. ואם אפשר שהיה מקורי ובעל אחריות[שני הדברים הקודמים לא חובה מומלצים]. ואם אפשר הסבר על העכבר ששלחת…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Höd Aşulin,

שלום,יש לי מערכת קולנוע ביתית מסוג samsung hte450k שמחוברת למחשב בכניסה אופטית. המערכת אמורה לספק סאונד בתצורת 5.1 אבל כשאני בודק את הסאונד הרמקולי סראונד לא עובדים לבד אלא רק בשילוב עם הרמקולים הקדמיים רציתי לדעת איך אפשר לסדר את זה שהמערכת תהיה 5.1 וכל רמקול יתן סאונד בנפרד

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by dkaro,

שלום, מחפש סט (או בנפרד, לא כזה משנה לי) עכבר + מקלדת. הדרישות: חיבור: אלחוטי. שימוש: אינטרנט + משחקי יריות. מחיר: עד 300 ש"ח, אם כי עדיפות לכמה שיותר זול. אני לא זקוק לאיזה עכבר עם רמת דיוק של גיימרים מקצועניים.. חברה: עדיפות ללוג'יטק. הסיבה היא שיש לי היום גיימפאד שלהם - סתם בשביל להשלים סט. חוץ מזה, שהבנתי שיש להם את ה- Unifying Receiver לפי מה שהבנתי זה אומר שאפשר לחבר מספר מכשירי לוג'יטק במקביל על אותו מקלט? האם אוכל לחבר באיזושהי צורה גם את הגיימפאד שכבר יש לי, וגם את העכבר + מקלדת (סט או בנפרד) - שלושתם על אותו מקלט? אם כן זה יהיה ממש נח מבחינת חסכון במקום, במקלטים ובחיבורי USB. אם באמת ישנה אופציה כזו אשמח אם תפנו אותי אליה. הגיימפאד אגב הוא: Cordless rumblepad …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Bee2BeeFree,

היי חברה, עוד מעט יש לי יומולדת וחשבתי לקנות משהו מיוחד למחשב, חשבתי על nvidia shield או 3D Vision 2 אבל לאחר כמה סיקורים ירדתי משניהם, מישהו יכול לעזור לי למצוא גאדג׳ט מגניב שישדרג את החוויה? טווח ההשקה בסביבות ה1000-1500 שקל, תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היי אני מעוניין לקנות בKSP מצלמה כזו ,ראיתי שיש 2 חברות טובות , השאלה איזה מהם באמת טוב למערכת WIN7 64 ביט?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by theman miki,

תגידו... מה יותר כדאי לי לקנות? ATHLON XP 1700? INTEL PENTIUM 4 1600? ולמה? (אל תחשבו שאני לא מבין בזה.. אני רק רוצה עצות)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by MishaK,

הצורב הבא שלי הולך להיות סקאזי על 100%, ורציתי לדעת, האם הבקר מגיע ביחד עם הצורב?או שצריך לקנות בניפרד?

20. http://www.qpad.se/modules/news/index.php?category=Webshop http://www.xraypad.com/products.html http://www.steelseries.com/products/steelpad http://tms.co.il/product_info.php?products_id=895 http://jetcom.co.il/shop/index.php?cPath=61&osCsid=26079bbdb212d4c279d20b4c50ba2619 http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=XRAYBK1&Cat2Cat1ID=1449&Cat2ID=1815 בגדול ההתלבטות שלי בין Thunder9 QPAD® Pro Gaming Gear Steelpad 4S מה הפד הכי טוב בעולם הוא אחד מהם או שיש עוד מתחרים ? אני חושב ש 4S הטוב בעולם אני טועה? קניתי את ה-G5 (המשטח הכי טוב ל-G5 שיש לי.... + ה-MX 500 שיש לי 2 משטחים ....) אני קונה בסופו של דבר רק ל-G5 משטח שהכי מתאים לו.... אך אשמח לשמוע מה הכי מתאים ל…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מכשיר אחד שכולל הכל... מחיר 1500 תקרה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by cerfus,

אני קונה מחשב חדש ב KSP עם מעבד AMD X2 3800, שאמור לשמש בעיקר לאינטרנט, מוזיקה וסרטים. כולם אמרו לי לא לקנות את כל אותם מארזים ג'נריים פשוטים שיש שם, אבל אני לא רוצה להשקיע 450 ש"ח במארז Compucase + ספק 400W. יש למישהו הצעה למארז שם שיספיק למה שאני צריך? אם החיסכון ב 200 ש"ח האלה הוא קריטי אני יכול לוותר על זה ולהשקיע 450 ש"ח.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שימוש עיקרי- עבודת עריכת וידאו,ואינטרנט, מידי פעם סרטים על הפלזמה מהמיטה. יכול לעבוד גם 10-12 שעות. לא משחק בכלל ! עכבר-רצוי אלחוטי. מקלדת- לא חשוב. חשוב שיהיה נוח, יפה ואסטתי למשרד. דיי ננעלתי על שילוב של MX1000 ו לוגיטק מדיה עלית, חוטית. הקנייה מלוגיק (איתם אני עובד קבוע), תעלה לי 550 שקלים. חשבתי לנסות ולראות מה יש עוד להציע ב 550 שקלים: 1. MX3000 - המקלדת נראית אחלה, השאלה איך העכבר המוצע ביחס ל MX1000 ? מה לגבי טעינה/סוללות, מחזיר זמן רב? 2. Logitech S510 Media Remote PS2 I USB Cordless Desktop - איך הסט יחד עם השלט? העכבר שלו פשוט מידי ביחס למה שחשבתי? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש לי מדפסת אפסון R270, אני מדפיס המון, על דיסקים בעיקר. בהדפסה הוא כותב לי: parts inside your printer are at the end of their service life. see your printer documentation והיה מדפיס פה ושם- עכשיו 2 הנורות האדומות מהבהבות והמדפסת לא מגיבה. זו כבר מדפסת שנייה שלי, היה לי אותו דגם לפני כשנה וגם לה קרה אותו דבר עד שהשגתי עוד אחת דומה. מקריאה רבה הבנתי שהבעיה ב"מיכל פדים" שמתמלא, כשהדיו נזרק בניקויים. לא חייב להחליף,אבל יש פיצר שמאפס את מונה ההדפסות (בגלל המונה הגובהה זה קורה). הורדתי את ה SSC SERVICE וניסיתי לאפס- אך שום כלום, לא עזר. אין יותר את הדגם הזה,חישפתי גם יד שנייה- ולא מצאתי. כיוון שיש לי ארגז ,וכמות גדולה של דיו חלופי לדגם הזה ספציפי- אני זקוק למדפסת דומה/תיקון. מ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.