ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום! אנ רוצה לקנות עכבר חדש אני חושב לקנות את הSENSEI אבל לא בטוח לגביו יש לי את הDEATHADDER לא הגרסא של 2013 והוא לא ממש מתאים לי אני מחזיק את העכבר בCLAW והפאד שלי זה 4HD חשבתי על KONE ועל IMPERATOR אבל אני לא סגור התקציב הוא עד 400 שקל יש הצעות? משחק בFPS וסטארקראפט 2
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הגעתי למסקנה שאני רוצה עכבר אלחוטי ולכן ההתלבטות הקודמת שלי בין ה- MX518 ל- G5 כבר לא רלוונטית. השימושים: שימושים כלליים - הרבה משחקים והרבה אינטרנט. הדגש על נוחות. אני משחק הרבה, וגם במולטיפלייר, אבל ברמה שלא קרובה אפילו לחצי-תחרותית. אז איך העכבר? האם ההרגשה דומה ל- MX518 שמאוד מאוד אהבתי? ולמה אין לו כפתור צדדי של forward? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, כיום אני מחפש לרכוש מקלדת מכאנית עם Red Switch בגודל חצי. בארץ אני מתקשה למצוא מותג מוכר שעומד לדרישות שלי. מצאתי בKSP את המקלדת SpeedLink Ultor Illuminated שהוא בעל מקשים מכאנים אדומים אך מסוג Kaihua Kailh. מה דעתכם על המקדלת הזאת ועד כמה ההבדל גדול בין מקשים מכאנים מסוג Kaihua Kailh לבין Cherry MX? הסכום שכרגע אני מוכן להוציא זה 400 ש"ח קישור לSpeedLink Ultor בKSP לחץ כאן קישור למוצר באתר היצרן לחץ כאן קישור לביקורת באנגלית לחץ כאן תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם ספק כוח 400 יחזיק את הכרטיס הזה? או שאפשר גם עם 350?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכם, רציתי לקנות מדפסת חדשה, לאחר ש-2 מדפסות שקניתי ללא יעוץ מפורום כלשהו היו גרועות ביותר, וחשבתי שהרעיון הטוב ביותר הוא להתייעץ איתכם. התקציב שלי הוא 300-400 ש"ח (אני יודע שנמוך). ומה שאני מצפה לה זה מדפסת שלא מדפיסה באיכות יוצת מן הכלל ולא לייזר ולא פטנטים אחרים, אלא היא רק יכולה להדפיס רגיל, לא מתקלקלת, הדיו שלה לא נגמר כ"כ מהר (מכסניות דיו גדולות יחסית), והדפים שלה לא נתקעים (שמאגר הדפים לא יהיה מעל הדפסת, זה גורם לתקיעתם). המדפסת צריכה להיות מאופיס דיפו. אני יודה מאוד לכל מי שיעזור :-*
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השימוש הוא ביתי ובערך 80% שחור לבן, 20% צבע. לא יודע מה עדיף לי מבחינת חסכוניות (לייזר\דיו). אין צורך בשירותים נלווים (פקס, סורק...). אגב חשבתי גם על רכישת 2 מדפסות, לייזר שחור לבן + דיו להדפסות צבע, אז זוהי גם אפשרות.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רצוי אלחוטי עם wifi ,אבל גודל קטן בראש הרשימה שמעתי גם על מדפסת לייזר שחסכונית בדיו,אבל אין לי מושג מה החסרונות,לכן אשמח להמצתכם משהו כזה למשל http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=787382 חשבתי גם על זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=840350
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי עכבר Deathadder והכפתור של הגלגלת כבר לא מגיב תמיד ומציק. אני רוצה עכבר שיחליף אותו ולאו דווקא Deathadder בגלל עמידות יחסית נמוכה משום מה וגם בגלל המחיר. שיהיה יותר זול מה- Deathadder בעל צורה פיזית דומה ל- Deathadder תאורה לא רלוונטית חוטית שיהיה לפחות כפתור אחד אגודל לרוב לFPS אם ה-Deathadder עדיין עכבר רלוונטי בשוק תגידו לי. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_8_210_1341&products_id=7555 איך הFים הולכים? כאילו F1 F2 F3 וכו'.. אמרו לי שF5 זה לא רענן ALT +F4 זה לא סגור וכו'.. האם זה נכון? והאם יש את המקלדת http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=1,CONTENTID=5013 בארץ?? תודהההההה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הראשון זה המארז של צ'יפטק שהוא פול טואר, אם אני אקח אותו אז זה יהיה +ספק של HEC , מה עדיף ? והכי חשוב למה יותר עדיף ? תודה לכל העונים ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבקשה בגוף ההודעה אלחוטי בלבד תודה מראש לא משנה המחיר ,שיהיה עכבר בן zone [עדיפות ללוג'יטק], עדיפות לתדר RF חוצה קירות[חובה]
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי אני רוצה מדפסת פשוטה אבל מרוב מבחר אני כבר לא בטוח מה יותר טוב הדרישות שלי הן מינימליות שחור לבן דו צדדי כמה שיותר חסכוני-לייזר/החדשות של HP שאומרים עליהן שהן מאוד חסכוניות? ליין שיש לו טיונרים לא מקוריים/ממשיך להדפיס גם אחרי שהנורה נדלקת (אין לי מושג אפילו איפה לחפש את המידע הזה) ואם אין קפיצה גדולה מידי במחיר אז גם WIFI המליצו לי על CANON/BROTHER ומרוב המלצות אני כבר אבוד
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, זה דיון אחרון ואני רוצה לשאול אתכם מה יותר שווה.. 1.אני יודע שהרבה יגידו שה-SS V2 נוחות יותר/יפות יותר/שוות יותר/מצדיקות את המחיר ומצד שני יש כאלה שאומרים על ה-V2 שהן לא כאלה טובות, העוצמה חלשה יחסית ויש להם פאקים שנהרסים אחרי פרק זמן קצר, ראיתי המון פרסומים באינטרנט שהאוזניות קיבלו 10/10 הרבה מאמרים/סיקורים/סרטונים. זה סרטון על האוזניות V2 של SS, סתם בצבע כחול : .עכשיו לפי סרטון זה הבחור מסביר הכל בצורה ברורה ונכונה אבל משהו לא מוצא חן בעיני היו כמה דברים שם שהוא אומר שהם לא כלכך טובים כמו עוצמה חלשה וצריך להיזהר עליהן...! בכל זאת המקרופון חמוד החיברוים בסדר והציון הוא 9/10. -פה לא ראיתי מבחן טסט של דיבור אל המיק' מי שיכול להשיג לי אני אשמח. פה יש 7.1 …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב... זה הסיפור.... יש לי מחשב מלפני כמה שנים טובות (3 או 4) ואז Windows 95 היה ה"דבר" וזה דרש 5 דריורים לפחות... וכמובן שהטכנאי סידר לי 5 דריורים מה שגרם לכך שלכל דריו יהייה 2 GB וכמובן שהיום זה צחוק... ולכן כמו ילד גדול חיברתי את כולם ל-2 כוננים (D ו C)... טוב מאושר ושמח הורדתי איזה משהו מהאינטרנט וכמובו שהנורטון כמו ילד טוב קפץ ישר ובדק את הקובץ אבל הוא מסר לי הודעה שיש לי בעיה ב- BOOT RECORDS ואני כמו טיפש לא חברתי את זה לסיפור הדריורים וציוותי על הנורטון לתקן זאת ואז המחשב עשה RESET ולהפלאתי הנרוטון פיצל לי את דריו D לעוד 3 דריורים כמו שהיה לפני האיחוד אך דריו D הלך לי וכול פעם שאני מנסה לגעת בו נתקע המחשב ואם אני מוחק משהו המחשב נתקע גם.... עכשיו מה קורה... הלך לי …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכתבה המקבילה באנגלית: מקורות: http://www.engadget.com/2011/06/23/amenbo-five-finger-mouse-has-one-up-on-mickey-video/ http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=810869
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש לרכוש מיקרופון למחשב שיכול לשמש בצורה מספקת לטובת הקלטות של קולות לדוגמה לתוך סרטונים שאני עורך. אני מחפש משהו בתקציב נוח של נגיד עד 80 דולר אבל אני דיי גמיש. עדיף עם חיבור USB. כמובן שאם אפשר, אז לנצל את מבצעי הבלאק פריידי. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
בקרוב אני הולך לקבל לביקורת HTC VIVE (אולי 1.5?). אשמח להמלצות איך אני יכל להעביר כבל D.PORT TO HDMI באורך של כ45 מטר ושזה עדיין יעבוד חלק. בחדר שלי כרגע אין מספיק מקום לזוז ולנוע בשביל ROOM SCALE VR, והאפשרות הייחידה שלי היא הסלון אשר נמצא כ30 מטר מהחדר ועם ההצמדה לקירות והאקסטרה כבל לתנועה עם גלגלת על הקיר זה יגיע לאורך מלחיץ של 45 מטר... השאלה היא האם הVIVE מגיע עם מגבר, אם כן האם הוא מספיק חזק? ואם לא איזה מגבר מומלץ לקנות בשביל מרחקים כאלה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ידית משחק XBOX 360 אם מתאם על חוטי .. הכול עבד סבבה ופתאום המתאם לא עובד כאילו שווק חיים תגידי כול היציאות דפוקות אבל לא ... למשהו כראה כזה דבר ???? או יודדע איך לפתור את זה ????
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! הבאתי מחבר ג'ויסטיק לסימולטור טיסה אבל הוא ישן והחיבור שלו הוא של 15 פינים (GAMEPORT) ואין לי כזה חיבור במחשב... מה אני יכול לעשות?? ובלי תגובות לא עוזרות כמו תקנה חדש. תודה רבה ויום טוב
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש גויסטיק עם דגש ל d pad , היה לי מקודם Rumble pad 2 של לוג'יטק שהיה מעולה!, קניתי F510 והפאד שלו נורא , לא מדויק . אני משחק פיפא ופשוט הפאד מעאפן לאללה. יש המלצה לפאד מדוייק להפליא? לא משנה לי חוטי או אלחוטי.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לעכבר למחשב נייד שיש לאחותי... אם אפשר גם את החנות שקונים אותו או לינק לחנות.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הסורק הנ"ל ורציתי לברר אם הוא טוב לעבודות גרפיקה ואנימציה... תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
טוב חברים אז אני צריך עזרה, איזה סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים אופטיים כדאי לקנות ? יש רק תנאי חשוב שהוא מעגן לטעינת העכבר ושלא יהיה יקר מידי, בתודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-