ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
היי, אני קניתי את המארז טרנספורמר וכידוע המאווררים שלו ממש רועשים, לכן אני מתכוון להחליף רותם ולקנות חדשים. ראיתי את דגמי המאווררים של TT שנקראים SILENTCAT, והביצועים שלהם די מרשימים אבל יש משהו שאני לא מבין: בנתונים שלהם כתוב-Rated Voltage ו-Started Voltage, ולמיטב ידיעתי אלו הם מאווררים רגילים שלא משנים את המהירות שלהם או את ה-V שהם מקבלים. אז למה יש 2 נתונים??? דבר נוסף הוא, שבמאוורר של ה-120mm כתוב שיש לו- 16dba ו- 62cfm, שזה המון, והוא בכלל לא מרעיש ( לפי הנתונים ), הביצועים של המאוורר הזה כלכך גבוהים עד שזה מחשיד. נראה לכם שהנתונים הם נכונים וככה המאוורר יעבוד לי בזמן שאני שם אותו במארז בלי ירידה משמעותית בביצועים עם אותו רעש ואותה תפוקת אויר בו זמנית??? וגם כתוב שה…
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
משהו ביתי לסטודנט, שחור לבן כמובן הכי חשוב שיהיה אמין ותחזוקה זולה (טיונרים..), במחיר שפוי עד כמה שאפשר יש לכם המלצות מיוחדות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את המקלדת מפלונטר. נראית ומרגישה מצוין... כשאני לוחץ fn + 8 המקלדת לא מגיבה, זה אמור להאיר... חשבתי שאולי זה לא מתאים ללוח אם או משהו כזה.. מישהו מכיר את המקלדת הזאת?
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
בכל כבל VGA וDVI שראיתי יש כאלה חלקים עבים כעין משקולות שמתלבשים על הכבל לפני החיבור עצמו, מישהו יודע למה זה מיועד? למה שמים את זה, זה סתם מעבה את הכבל בחלקים האלו.... סתם שאלה כללית....
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
איך הספק הזה בשביל המחיר שלו? (200 ש"ח) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3214 ואהוא יחזיק את המערכת הזאת? p4 prescott 2.8ghz 1024 MB ram DDR400 MSI 865P neo 2 apollo 6800NU 2 כוננים,2 מאווררים של 80 מ"מ וכונן קשיח אחד ואם הספק לא טוב תציעו לי בבקשה הצעה יותר טובה, אבל ההצעות צריכות להיות מוגבלות לחנויות בבאר שבע, ולא בשום מקום אחר,ובכלל עדיף שיהיה בKSP תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
טוב, אז אני יודע שזה לא ספק ברמה הכי גבוהה שיש, אבל הוא יחזיק לי את המערכת הזאת? Core 2 Duo E6300 DFI Infinity 975X CORSAIR XMS2 1GB SAPPHIRE X1900XT בהתחלה רציתי לקחת את האנרמקס535 אבל הוא יקר בצורה לא אנושית. ויש מצב פיצפון שהספייר הזה מחזיק CF של שני X1900XTים?
-
- 10 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מחשב כף יד שישמש אותי אך ורק בתור GPS, אני לא רוצה משהו יקר מידי אני צריך משהו פשוט שיהיה לי רק בשביל זה ואני ממש לא מתמצא בכל מה שקשור לזה... אז אם יש מכשיר שהוא יעודי לדבר כזה שאתם מכירים אני ישמח לקבל המלצה
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות סורק עם feeder לצורך סריקת תמונות ישנות. תקציב: עד 1500 ש"ח. חשוב שהסורק יגיע עם תוכנה שמסוגלת לסרוק ולחתוך את התמונות כמו שצריך. מחיפושים שעשיתי מצאתי שקודאק בדיוק מוציאים ליין של מוצרים יעודיים שנקראים Picture Saver Scanning System, אבל לפי המכירה המוקדמת הם ממש לא בתקציב (1700$). גם דגמים ישנים כמו i1220 לא נראים בתקציב... ראיתי בפורום פה המליצו על Microtek 5950SD, אבל לפי הגדרות היצרן: The document feeder is not designed for scanning photos; doing so may damage your originals. Microtek accepts no responsibility for damage that may arise from misuse of equipment. מישהו יכול להמליץ (מתוך ניסיון) על כזה סורק? תודה, יואב
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום,ברשותי מזה זמן רב סט מקלדת+עכבר של לוג'יטק מדגם cordless deskopt ex 110 פירמטתי את המחשב ומאז משום מה אני לא מצליח להפעיל את המקלדת,יש לציין שהעכבר עובד מצוין,הורדתי דרייבר מהאתר שלהם שם גם התוכנה אומרת שמצב הסוללות הוא טוב כך שזו לא הבעיה ,מה יכולה להיות עוד סיבה לזה שזה לא עובד?
-
- 6 תגובות
- 12k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לפד המתאים לעכבר שציינתי למעלה אבל מה שחשוב שהוא יקנה באיבורי (כי אני בדרך לשמה) ואם אפשר שהוא יכנס במבצע של הבלאקפריידי כלומר מהאופציות הבאו בלבד : כי יש חמישים אחוז הנחה http://www.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=2665&filters%5B1616%5D%5B%5D=1618&filters%5B1616%5D%5B%5D=1623&filters%5B1616%5D%5B%5D=1619 עדיך שחור או משהו ניטרלי יחסית אם אין משהו ממולץ אז שיהיה קשור לחנות תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברצוני לשאול האם זה נכון, שמחסניות טונר/דיו חלופיות, נותנות את אותם איכות ההדפסה והתפוקה של המחסניות המקוריות בכל מדפסות הלייזר וההזרקת דיו, ולא מזיקות למדפסות, בניגוד למה שהיצרנים טוענים? אני שואל זאת, עקב מודעותי הרבה יותר כיום לתופעת ההשבתה המתוכננת של מוצרים (ביניהם גם מדפסות ומחסניות/ראשי ההדפסה שלהן), וגם בגלל המקרה הבא: באתר הזה: http://topdocumentaryfilms.com/light-bulb-conspiracy/, אשר מאפשר לצפות בחינם בסרט "קונספירציית הנורה החשמלית", מצאתי את התגובה הבאה של jimmy kraktov: "Computer inkjet printers were (still are?) sold at a loss and the manufacturers made money selling their own brand of replacement ink cartridges, for a LOT more than they were worth. Some U…
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין כמה מקלדות בסביבות ה600 שקל. (שכולל עברית כמובן..) - logitech s510 .. (מקלדת, עכבר,שלט אלחוטי) וזה היה ניראה חבילה טובה.. - G15 המפורסמת עם הצג LCD והתאורה.. והמוכר אמר לי שהיא בעברית (פעם ראשונה שאני שומע את זה..) אבל מצד שני היא לא אלחוטית ומאוד חשוב לי שזה יהיה אלחוטי.. -הלוג'יטק LX710.. -לוג'יטק MX3000 אשמח אם תעזרו לי בבחירה ותתנו לי התרונות/חסרונות של כל אחת.. תודה רבה לעוזרים ומקווה לתשובות, דניאל.
-
- 8 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה החלטתי לרכוש את העכבר הבא: Logitech MX 518. ברגע זה, ברשותי העכבר הבא: Microsoft Wireless Optical Mouse 2.0, ואינני משתמש במשטח כלשהו לעכבר. שמעתי שיש איזו חברה דנית שמצטיינת במשטחיה המעולים, האם כדאי להשקיע במשטח בכלל? בלעדיו נח לי, אבל האם זה בסדר לעכבר? האם היעדר ממשטח מזיק לעינית האופטית שלו? אשמח לראות תגובות, תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר שיתאים למשחקים (בעיקר קאונטר סטרייק)... לא אל חוטי.. עד 200 ש"ח חשבתי על הmx510 של לוג'יטק אבל אני רוצה לשאול אותכם קודם...
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לקבל המלצה למקלדת Bluetooth עבור iPad Air 2. מעוניין להשקיע עד בערך 150 שקלים. חשבתי על LG Rolly או Logitech K380 ואשנח לחוות דעת עליהם מנסיון או על אחרים. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מקווה שהנושא קשור לפורום לא מצאתי פורום טוב יותר... יש לי פאלם פיילוט palm m515 ורציתי לדעת האם אפשר להעביר את כל אנשי הקשר באוטולוק אקספרס אל הפאלם ראיתי מישהו שעשה את זה רק אני לא יודע איך... נתקלתי בזה ששתי הפורמטים הם שונים של ההאוטלוק זה pst ושל הפאלם זה aba אם מישהו העביר פעם או יודע איך להעביר ויכול לעזור... תודה לעוזרים!!! סליחה על הדאבל פוסינג לא שמתי לב!
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
איזו חברה עדיפה ולאיזו לא להתקרב? משולבת פקס+סורק חשוב שלא תהיה איטית- מהירות הדפסה שחור לבן של 17 ומעלה איכות הדפסה סבירה + האם יש פרמטרים שחשוב לבדוק לפני הקניה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מעונין לקנות מארז חדש עם נעילה קידמית או עם מנעול בכדי שלא יכלו להפעיל את המחשב או לכבות או איזה פטנט שלו יכלו ללחוץ על הכפתור הכיבוי
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אין לי דרישות מיוחדות רק שיהיו כפתורי מולטימדיה ומחשבון אבל חובה שזה יהיה בלבן בגלל שעל שחור יראו מאוד בבירור את השערות של הכלבה שלי... תודה[br]פורסם בתאריך: 11.08.2007 בשעה 17:38:19 עבר יום בלי אף תגובה
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם נתקעתי בבעית מקום במארז ובמדרבורד שלי (ASUS P5AD2 DELUXE) ועכשיו יש שם שני חריצי PCIe X1..ואני צריך עוד חריצי PCI רגילים..השאלה שלי היא האם יש כזה דבר סוג של ממיר או מתאם מ-PCIe X1 ל-PCI רגיל? אני יודע שיש מ-PCIe X1 ל-X16 אבל זה עדיין יהיה PCIe ואני צריך PCI רגיל..תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
-
-
שלום, אני מתכנן ליקנות עכבר של לוגיטק MX 500 או את הMX 510 וראיתי מידע על העכברים באתר של לוגיטק ורשום שלשניהם יש 800 DPI ולאחד יש 5.8 מגה פיקסל ולשני 4.3 אם אני לא טועה... השאלה שלי היא, מה זה DPI ומה הקטע של המגה פיקסל בעכבר??? אני יודע שמגה פיקסל יש במצלמות דיגיטליות אבל לא הבנתי איך זה מתקשר בדיוק בכבר, אם מישהו מכיר את הנושא ויודע אפילו קצת אני יודה לו...
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרגע Performance MX שעושה בעיות (דבל קליק ). הכול מה שמצאתי באינטרנט לא עזר והחלטתי להחליף. אני לא גיימר וצריך עכבר בעיקר לשימושים כללים. מה אתם ממליצים, MX חדש או G700?
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-