עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by shaithebest,

שלום חברים לא יודע אם אני בקטגוריה הנכונה אבל יש לי ג'ויסטיק SPEEDLINK 360 STYLE GAMEPAD USB עכשיו למה רכשתי? אני שונא קונסולות אבל מכור למשחקי PC ואחי הקטן קורע אותי בפליי סטיישן בפיפא 09 ובפרו אבולושן 09 אבל מצד שני אני בPC מנצח ברמה של WORL CLASS אז קניתי את הג'ויסטיק כדי שאני אהיה על המקלדת מול אחי על הג'ויסטיק ונתנקם בו על כל ההשפלות הקיצר לא עובד אני מחבר את הגויסטיק למחשב האור דולק הכל סבבה אבל לא מגיב לא מצליח לשחק איתו אני גם לא מוצא את ההגדרות במשחק לג'ויסטיק עזרה פליז

• 6 תגובות
    • 4.1k צפיות
  2. בנתיים אני מאד נהנה מהאיכות שלו וברוב המשחקים שבדקתי הוא פועל טוב, הבעיה היא במשחק האהוב עלי - GRID... הVBRATION לא פועל.. ניסיתי לחפש פתרונות אבל לא מצאתי... תודה לעוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  3. אהלן אני ממש רוצה להספיק לנצל את המבצע של אופיס דיפו 1+1 וחשבתי לקחת עכבר ורמקולים. בעכבר אני מתלבט בעיקר בין הלוג'יטק G5 לMX518 למרות שהציעו לי את הG9 שנראה פחות נוח. מה אתם אומרים? בנוסף אני מעוניין לקנות מערכת רמקולים 2.1 שוב בעיקר למשחקים ומוזיקה (מחבר אותה למחשב ולקונסולה). חשבתי על ה VS2421וAltec Lansing שנראים לי די טוב למרות שכמה אמרו לי שהם לא כל כך מוצלחים.. כיום אני משתמש ברמקולים די ישנים ששוים מקסימום 70 ש"ח >< אשמח לעצות תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  4. שלום, אני מעוניין בהמלצה למדפסת לייזר שחור לבן עד 400 ש"ח שתהיה מדפסת חסכונית. תודה

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  5. שאלת תם - מה ההבדל בין עכברים שונים? במה מתאפיין ההבדל? לי יש עכבר פשוט USB של לוג'יטק, יש לי אותו כבר 4 שנים והוא מצוין ומאד נח מה מיוחד יותר בעכבר לייזר או בכל העכברים היקרים יותר מהסטנדרט? (שלי עלה בזמנו 100 ש"ח היום כאלה עולים בערך 45 ש"ח)

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  6. אני מיתלבט הין שני עכברים למחשב הנייד שלי. Microsoft Wireless Notebook Laser Mouse 7000 Microsoft Bluetooth Notebook Mouse 5000 שניהם אלחוטיים , פשוט הראשון מיתחבר עם דונגל USB והשני דרך BT. הדילמה היא כזאת: עם אני קונה את העכבר הראשון , עם הדונגל של ה USB אז אני תמיד יצתרך להוציא/להכניס את הדונגל כידי להישתמש בעכבר אבל אז יציאת ה BT תישאר פנוייה לדברים אחרים כגון פלאפון, אוזנייה/אוזניות וגם יהיו לי עוד 2 יציאות USB פנויות. לעומת זאת עם אני קונה את העכבר עם ה BT אז יציאת ה BT תמיד תהייה תפוסה אבל אני לא יצתרך להיתעסק עם הדונגל של ה USB כל הזמן.

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  7. Started by rooten,

יש לי רשת ביתית, ותמיד הייתי מדפיס דרך מדפסת שמחוברת למחשב אחר ברשת. אחרי שפירמטתי את המחשב שאליו מחוברת המדפסת, אני לא מצליח להדפיס דרך המחשב שלי. הרשת עובדת בסדר(זה מזהה את שני המחשבים והמדפסות) אבל כשאני מנסה להדפיס אני מקבל הודעת שגיאה שה- spooler subsystem app הפסיקה לעבוד ונסגרה. מה אפשר לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  8. Started by RYaniv,

בעקרון אני והשותפה שלי (סטודנטים) רוצים לקנות מדפסת שתעבוד ברשת (עדיפות לאחת שמתחברת לרשת עצמאית ולא זקוקה למחשב שיעבוד בזמן ההדפסה), ואני מאמין שנלך על שחור לבן כדי לחסוך קצת כסף וזיהום לעולם, וגם כי הן יותר מהירות. לפי מה שהבנתי רוב המדפסות שעונות להגדרות האלה הן משולבות סורק ופקס, אז אין לי בעיה כי אני מאמין שבסורק נוכל למצוא שימוש. כמו כן, חשוב שהמדפסת תדע לעבוד טוב עם ויסטה. התקציב, כמובן, סטודנטיאלי. עדיפות לכמה שפחות אבל לפי דעתי לא נמצא משהו מתחת ל 500 ש"ח (שיתחלקו בינינו כך שנוכל לחיות עם זה). תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  9. אני צריך המלצה למדפסת משולבת (scanner/copier/printer) לבית להדפסת עבודות/צילום דפים וכולי.. (לסטודנס). חשבתי על ה HP DeskJet 5610 שמגיע גם עם פקס - יתרון או ה Lexmark X4550 שבאה בלי פקס , אבל היא אלחוטית

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by daniel123,

טוב אז יש לי בעיה במדפסת כשאני רוצה להדפיס משהו יש חלון של הדפשסה הכל טוב ויפה הליזר קורא את גודל הדף כמו שזה אמור להיות לפחות, אז כשזה מפסיק לבדוק זה פשוט מוציא את הדף בלי שהדפיס משהו, אבל כשאני עושה print sample מ-printer assistant זה עושה בסדר, זה ממש מוזר לא יודע מה לעשות לשלוח לתיקון? ???

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  11. Started by x-pert,

אהלן, יש לי עכבר די פשוט כבר כמה שנים, אופטי וחוטי של מייקרוסופט ואני מחפש לשדרג קצת את איכות החיים שלי על המחשב. מצד שני, אני לא גיימר גדול ככה שאין לי טעם לרכוש משהו מאוד מתקדם, אני מחפש המלצה גם בעניין הזה וגם בעניין מקלדת ופד. יש לי מקלדת פשוטה של לוג'יטק וגם פה אני מחפש שדרוג, ופד די פשוט לעכבר, עם סיליקון מגביה כזה. ראיתי באתר של לוג'יק פי.סי שיש להם שם מבצעים על עודפים של עכברים ומקלדות של לוג'יטק, הייתי שמח לקבל המלצה לשדרוג מתוך מה שמוצג שם במבצע, הנה הלינקים: עכברים: http://www.logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=mou-out מקלדות: http://www.logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=key-out במקלדות מה שראיתי ותפס אותי היה ה-Wave Keyboard למרות שאני ממש לא משוכנע שאני …

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  12. יש לי כרגע מדפסת hp deskjet 5550 (דיו שחור - 56, צבעוני - 57). האם המדפסת טובה ? האם היא יותר מדיי ישנה? דיו שחור מקורי בחנות השכונתית עולה 130 ש"ח , חיקוי 80 ש"ח . יש 10 ש"ח זיכוי על החזרת ראש מקורי, ו5 ש"ח על החזרת מחסנית חיקוי. בKSP, המחיר של ראש דיו שחור מקורי 56 הוא 66 ש"ח. האם יש בKSP זיכוי על החזרת ראש דיו מקורי/חיקוי? והאם יש במקום אחר? ולשאלה עצמה: האם שווה לי לקנות דיו או לקנות מדפסת חדשה (משולבת?) הנה כמה דגמים שמצאתי: ‏HP Deskjet D1560‎ ‎Warranty‎ ‎ 1 Year‎ מחיר למזומן: 155 ¤ Canon‎ PIXMA iP1800‎ Warranty 1 Year מחיר למזומן: 174 ¤ Canon‎ ‏PIXMA MP140 All-in-One photo printer‎ Warranty 1 Year מחיר למזומן: 240 ¤ HP ‏Deskjet F2280 All-in-One‎ ‎Warranty‎ ‎ 1 Year‎…

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  13. מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים עד 400 ש"ח בסה"כ (עדיף פחות) לשימוש משרדי. המקלדת צריכה להיות קטנה ולהכיל מקשי מולטימדיה בסיסים ושהעכבר יהיה בעל לחצני אחורה קדימה וקל יחסית

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  14. שלום לכולם, אני מחפש מדפסת הזרקת דיו שתוכל להדפיס על דיסקים CD/DVD המיועדים לכך (printable). כמו כן אשמח מאוד אם המכשיר יהיה משולב וגם אם יתמוך בחיבור לרשת במקום למחשב ספציפי (לא משנה אם חוטי או אלחוטי). התקציב שלי הוא בסביבות ה-500 ש"ח, יש משהו באזור התקציב הזה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by AmitMa,

אני מחפש שלט למחשב (למדיה סנטר כמובן) בתקציב של 100-200. אני מעדיף כמה שיותר זול אבל אם יהיה משהו פצצה ב 200 אז יכול להיות סבבה. מישהו יודע איפה אפשר לקנות?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  16. Started by RoNeR,

הורדתי את הדריבר של לוגיטק לסט שלי lx500 והוא מזהה רק את המקלדת... בהתחלה גם את המקלדת הוא לא זיהה לאחר הפעלה מחדש הופיע לי לשונית חדשה בתוכנה בשם my keyboard ואין שום זכר לmy mouse אני חייב להתקין תדריבר של העכבר למה אני משתגע... שאני מוזיז את הגלגלת של העכבר זה עושה לי הקודם והבא ואני רגיל להשתמש בגלגלת של העכבר בכל אתר... איך אני יכול להוסיף את הmy mouse לתוכנה הבנתי שזאת בעיה די נפוצה.. וניסיתי כמה פיתרונות שקיבלו אנשים בגוגל ושום דבר לא הצליח

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  17. Started by THELAD,

פירמטתי את המחשב לפני כמה ימים, ואני לא מוצא את הדיסק שמכיל את הדרייבר של המצלמה הזאת והיא מסרבת לעבוד בלי דרייבר. חיפשתי בגוגל, אבל אין אתר מסודר שמכיל את הדרייברים האלו, ולא ראיתי של-silver line יש איזשהו אתר שמכיל דרייברים של המוצרים שלה. למישהו יש מושג היכן אני יכול למצוא את הדרייברים למצלמה הזאת כדי שאני לא אצטרך לזרוק אותה?

• 3 תגובות
    • 4k צפיות
  18. שלום רב, כמו שכתבתי בכותרת. מכיוון שזה קצת מוזר לי לעבוד עם מקלדת שלא כוללת אותיות בעיברית, אני מנסה לרכז מספר דגמים שכן כוללים. תודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  19. למישהו יש רעיון? (חשבתי על RAZER LACHESIS) ...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אז...בהמשך לנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=376097.0;topicseen מה אני אמור לעשות כדי להדפיס על דיסקים פרינטאייבלים בעזרת מדפסת HP psc 1315 שברשותי?

• 10 תגובות
    • 4k צפיות
  21. Started by zeez100,

לכל המומחים מי יכול לענות לי איזה חברה עדיפה מדפסות משולבות אשמח עם תערו לי בזה

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  22. Started by shlom_eminob,

בס"ד שלום אנשים אני רוצה לדעת אם אם זה משנה לקנות כבל מאריך של 2 מטר או של 5 מטר או שזה פוגע בביצועים, אני לא יודע איך USB עובד בטורים שולח פקג' וממתין או הוא יכול לשלוח כמה פקג'ים אחד אחרי השני. ואם הכבל המאריך אמור לתמוך ב-USB 2 או שאין דבר כזה?

23. Started by davidt99,

היי, יש לי הגה מהישנים, התקע שלו הוא כמו החיבור למסך רק עם יותר פינים (7 למעלה ו-8 למטה). רציתי לשאול עם יש כבל שממיר את התקע ל-USB, עדיף שלא מהאינטרנט (בגלל המשלוח) אבל זו גם אופציה. בתודה מראש הטופיק!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by nadavbu,

אני מחפש מדפסת משולבת עם פקס בתקציב של עד 500 ש"ח. לא ממש חשוב החברה, אבל עניין מחיר הדיו והחסכוניות מאוד חשוב.

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  25. באוזניות שיש לי היום לי יש דבר אחד מעצבן כשאני מדבר עם הצד השני אני שומע את עצמי דרך האוזניות אני יודע שיש על כל מיני מכשירים אחרים אבל אני מחפש אוזניות שהמיקרופון מחובר אליהן כיחידה אחת. ממישהו מכיר אוזניות עם מקרופון שאין בהם את הבעיה הזאת ?

• 0 תגובות
    • 811 צפיות

דיונים חדשים בפורומים