עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. ברשותי עכבר של ארגן 520 רגליות הטפלון שלו מואד קטנות ולא איכותיות זה לא ממש נורא אבל ..אם יש אפשרות לקנות מדבקות או פיתרון אחר ? אני זוכר שבעכברים הישנים חיברתי זכוכיות ששברתי מגולות זה היה טס!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. איזה פילטרי 2D יותר איכותיים, של CREATIVE או HERCULES (בכרטיסי מסך)? (או שווים) בכלל, איך הכרטיסים של קריאטיב

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by itaysk,

סתם שאלה מפגרת ;D למה לא סידרו אותם לפי סדר ה א"ב ? עכשיו כשאתם חושבים על זה זה אולי נראה לכם לא נוח אבל אם הייתם נולדים לזה זה היה מאוד מקל על הכתיבה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. יש לי את הדגם MX500, נקנה לפני שנתיים בערך. עבד מצויין עד לפני כמה דקות, כשהגלגלת של העכבר הפסיקה לפעול פתאום (כשאני רוצה לגלגל למטה באתרים לדוגמה וכו'). הפעלה מחדש של המחשב לא עוזרת. מה יכולות להיות הסיבות? מעל לגלגלת יש שני כפתורים, שהם משמשים כתחליף בשבילה, ושניהם עובדים (איתם אפשר לגלגל בעמוד למטה או למעלה, אבל זה לא נוח).

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Joli,

http://www.dealextreme.com/p/dvb-t-digital-tv-usb-2-0-dongle-with-remote-28891 אני לא כ"כ מבין, אבל לאלו שכן הוא שווה את המחיר או שזה סתאם חארטה??

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by amirx19,

מתכנן לקנות אוזניות עם מיקרופון והתקציב לא סגור כרגע, אבל אני מחפש מוצר איכותי. אם אתם ממש מתעקשים אז התקציב נע בין 300 ל-1,000 ש"ח. ראיתי שיש אוזניות שמתחברות בחיבור USB ויש כאלה שמתחברות בחיבור עגול (3.5 ?) הישן. 1. מה ההבדלים ? 2. יתרונות חסרונות לכל אחד מהם ? 3. האם בשימוש באוזניות עם החיבור העגול זה אומר שבכל פעם אצטרך לנתק אותם על מנת לחבר רמקולים או שאפשר לחבר רמקולים במקביל ? קראתי את הביקורת על ה-HyperX Cloud Alpha. תודה

7. Started by KoM,

האם סידירומים וצורבים יכולים לההרס מחום רב אשר הם נמצאים בו, ולא לתפקד כראוי באותו הזמן?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by dark-paladin,

אני מתכנן להחליף את ה G7 הישן שלי, כי די, תם ונשלם זמנו היקר מתחת לידי הימינית. מאוד קשה לי לבחור בין שלולשת העכברים שרשמתי למעלה, בבקשה תצביעו אך ורק אם אתם מבינים ולא בגלל רק שיש לכם עכבר כזה או אחר תודה מראש ;D

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by maxwell10,

מחפש מקלדת עם חיבור USB ועם כניסת USB שאוכל לחבר בה DOK מעדיף מקלדת עם שוליים צרים ככל האפשר ולא כמו המקלדות הענקיות של microsoft שתופסות חצי מהשולחן. משהו בגודל הזה: http://angelo.mandato.com/wp-content/uploads/2008/02/dell-multimedia-keyboard.jpg ועדיף זול ככל האפשר תודה[br]פורסם בתאריך: 5.07.2010 בשעה 14:48:40 עזרה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. אני רוצה להדפיס על דף גלוסס תמונות אני רוצה שזמן הדפסה יהיה מהיר , ושהדפס לא תהיה כמו תמונות שמפתחים בחנות צילום על איזה חומר אני צריך להדפיס?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by avivi85,

תקשיבו יש לי גויסטק למחשב, של מטוס יעני, אבל הוא ממש ממש ישן, ממש! יש לו חיבור של 15 פינים, ואין לי חיבור כזה במארז, (COLLER MASTEר 690) . קיצר הצלחתי להביא חיבור של 15 פינים מהמחשב הישן, הוצאתי אותו, וכשבאתי לחבר, לא הצלחתי לימצוא על הלוח אם חיבור כזה..(Gigabyte GA-P43-ES3G), זה הכבל: הכבל עצמו: http://img249.imageshack.us/img249/9716/dsc00485mi.jpg החיבור לבחוץ: http://img97.imageshack.us/img97/9769/dsc00486xw.jpg החיבור ללוח אם: http://img576.imageshack.us/img576/2408/dsc00487c.jpg יש לי משהו לעשות עם החיבור הזה..? או שזה אבוד עם הלוח אם הזה? הצעות למישהו?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by baba69,

יש לי במחשב סי די רום צורב ושני הארד דיסקים, איך עדיף לחבר רת כבל ה-IDE, ישנם רק שתי יציאות בלוח, ה-HD הראשון במהירות 7200 והשני 5400, תודה מראש :AR15:

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by !_Evil_!,

אני מקווה שאני יצליח להחזיר את הספק שמקבלים איתו כי אני קונה ליברטי. עכשיו המפרט הזה יכנס בו: מעבד Intel Pentium D 930 3.0GHz 2x2 MB לוח אם GIGABYTE GA-8I945P-PRO ספק כח Enermax Liberty 400W שלוש שנות אחריות דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS כרטיס מסך POINT OF VIEW GEFORCE 7600GS 512MB זכרון DDR2 1G Mb 667MHz Twinmos יהיה מרחב עבודה? לא יהיה בעיה של מקום? עם לא תמליצו לי על מארז שעונה לדרישטת שלי עד 300 שקל(אני לא רוצה טרנספורמר)

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by smootskin,

אני מחפש תחליף ראוי שזול יותר מה Logitech G29. אישתי לא מרשה לי לקנות את ההגה כי הוא יקר מדי המלצות בבקשה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Zeev86,

היי. חפרתי את כל KSP, ואני פשוט לא מוצא עכבר אלחוטי נורמאלי. תקציב: 50 עד 200 שקל. מטרה: גלישה, תכנות ומדי פעם משחקי אסטרטגיה ופה ושם פעולה. כל עכבר שמוצא חן בעיניי שמצאתי ב-KSP נקטל על ידי גולשים באמאזון, אם זה עכבר פשוט או של רייזר. אשמח להמלצות. חשוב לי נורא לקנות מ-KSP כי הם ממש קרובים אלי. תודה!

16. יש לי מדפסת הזרקת דיו רגילה רגילה אבל אני אפילו לא טורח לקנות לה ראשי דיו ציבעוניים מפני שהדפסה איתה בצבע משולה להתאבדות כלכלית. שמתי עין על המדפסת הזאת בטכנולוגיית LED שיש הטוענים שהיא חסכונית יותר אפילו ממדפסות דומות שעובדות בשיטת הלייזר (שגם כך ידועות כחסכניות במיוחד,לעומת מדפסות הזרקת דיו) אני מדבר על דגם: hl-3040cn http://www.freedio.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2223&catId=120 כנראה שמבחינת איכות הדפסה ועלות ,גם במקרה של המדפסת הזאת, עדיין יהיה עדיף יהיה עדיף להשתמש בשירותיה של חנות הצילום הסמוכה. אולם יש לי את הצורך מדי פעם בהדפסה של תמונות אישיות שאני לא מעוניין בשום פנים ואופן למסור להדפסה בחנות הצילום ,עקב החשש שזה יודלף לאינטרנט בידי אחד העובדים (שחלק גדול…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by yuvyuv,

האם הישוע הגיע ?! הייתכן שיש רמקולים טובים וזולים...? תראו את המחירים של הרמקולים של Hercules בארץ: הסט הראשון הוא 5.1 והוא עולה 380 ש"ח שזה מחיר זול מאוד בשביל כזה סט.. הסט השני הוא 4.1 והוא עולה 230 ש"ח שגם זה מחיר זול מאוד בשבילו... עוד פרטים ניתן לראות כאן. השאלה הגדולה היא עד כמה הם איכותיים לעומת הרמקולים המובילים בשוק (Altec...). מישהו קרא ביקורת עליהם ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by OnlyOne,

היי, קיבלתי מחבר כ45 בולים למגה בעיר(המבצע הזה של הבולים...) אז יש לי אפשרות לקחת את אחד מהמוצרים הבאים ב50 ש''ח... האחד זה הגה ps2-AndGame 2 In 1 Turbo Racing Wheel http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=1285&affid=1492 האפשרות השנייה זה מקלדת ועכבר אלחוטיים של teac. לא מצאתי את המוצר באינטרנט... מה דעתכם? היה לי את ההגה הזה(שנשבר) - http://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=908090&Cat2Cat1ID=40&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he שדווקא נהנתי ממנו... המקלדת ועכבר שיש לי הם: מקלדת של cliker ועכבר ג'נרי...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by דובי770,

אני מחפש מדפסת להדפסה בשחור לבן, שתהיה גם כן סורק. הסורק זה לא קריטי כל כך. אני אמור להדפיס הרבה דפים (בערך 10-60 ביום) כך שאני צריך מדפסת עם מיכל גדול, אני לא כ"כ מבין במדפסות. כמובן עדיף מדפסת שעלות החלפת הדיו לא תהיה יקרה מאוד. אשמח להמלצות. מבחינת התקציב אין לי מושג אבל אני לא רוצה לשלם 600 ש"ח אלא כמה שפחות.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני מחפש עכבר אופטי לא אלחוטי!! תקציב עד 300 שקל אני מעדיף שהיהי אפילו עד 200 אני אפשר להגיד חצי גיימר תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני מחפש מקלדת אלחוטית, אבל לא בסט. מסתבר שאין דבר כזה בארץ, מבקש עזרה!!! תודה, דור לוי

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ybe,

האם אתם יכולים להמליץ על אתר/מאמר הסוקרים בפירוט רב ואף מסבירים את ההגדרות השונות ב - bios (בצרה כללית, לא עבור לוח אם מסוים) ובנוסף אף ממליצים על ההגדרות האופטימיליות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ThE_BesT,

הציעו לי כרטיס מסך gf2 mx 400 64 mb של חברת pcpartner השאלה שלי היא אם שמעתם על דבר כזה??

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by barak gonen,

שלום יש לי את המשחק Guitar Hero 3 למחשב אני מחפש גיטרה שתתחבר למחשב ותתאים למשחק כמה זה בערך עולה? ואיפה אפשר לקנות??? תודה רבה מראש ברק גונן

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום, אחרי שקניתי לפני הרבה זמן מדפסת לייזר :חסכונית" בהמלצת מוכר "חביב" באופיס דיפו מדגם ML 1640 של SAMSUNG והיתאכזבתי קשות מהתפוקה הנמוכה שלה של 1500 דפים לטיונר, החלטתי לקנות מדפסת חדשה. אני סטודנט ומדפיס הרבה מאוד , אני מחפש מדפסת חסכונית כלומר שתיתן לי כמות מכובדת של דפים לטיונר. התקציב עד 1000 שקל למרות שהייתי מעדיף לא לעבור את ה600, אני מעדיף לשלם פעם אחת מחיר גבוהה בשביל המדפסת ולקבל תמורה מבחינת כמות ההדפסות. אני צריך שחור לבן בלבד ולא צריך שתעשה שום דבר מעבר להדפסה. תודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים