עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by galza,

היי, לפני איזה חודש רכשתי מרכזיית USB 3 של טרנסנד אשר מגיע עם כבל קצר שמתחבר ליציאת USB 3 אחורית ובגלל שהוא קצר אז הגישה אם אני רוצה לחבר משהו מקדימה די קשה ולא נוחה.הבנתי שברגע שמחברים כבל מאריך או פשוט יותר ארוך אז יש חשש לאיבוד נתונים ושבעצם זה לא יתן ביצועים טובים.השאלה האם בכלל אני קונה כבל מאריך של 1.8 מטר נגיד לUSB 3 האם יש משהו איכותי ספציפי או שכולם אותו דבר והאם באמת הם עובדים בצורה מיטבית... פשוט ליציאות האחוריות זה לא נוח לחבר דיסק און קי כי צריך להתכופף (המחשב נמצא מתחת לשולחן) והייתי רוצה פתרון...לא אכפת לי אפילו להתפשר על כבל מאריך שאפשר לחבר התקן אחד בלבד....אשמח לתגובות והסברים בתודה מראש גל

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by rom2311,

שלום, אני מחפש מקלדת לגיימינג במחיר של עד ל500 ש"ח. בנוסף אשמח לדעת מה זה switches?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Guarding angel,

מחפש מדפסת משולבת + פקס עד 450ש"ח מאיזורבת ים,חולון וראשל"צ

4. Started by Swed,

שלום אני כבר הרבה זמן רוצה לקנות הגה למחשב לכל המשחקי מירוצים שלי.. עכשיו אני לא יודע מה לעשות.. מצד אחד אני רוצה שזה באמת יהיה אמיתי ומצד שני אני לא רוצה לשים 1500 שקל על כזה דבר.. יש לי אפשרות לקנות מאיבי כדאי לקנות משם ולהביא G25 ? המחיר שם יותר מציאותי מאשר בארץ.. והאם הוא באמת שווה תכסף ? אשמח לעזרה נ.ב. בהרבה אתרים רשום שאין תמיכה בויסטה כאילו לא רשום שהדרייבר תואם ויסטה או 7 אשמח לדעת אם זה תואם ואין בעיות התקנה !

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by psychuil,

אני שוקל ברצינות לקנות אותו, אבל הצורה היחודית מדאיגה אותי, אם למישהו יש אחד, יש מצב שאני אוכל לנסות אותו כדי לראות אם הוא נוח בכלל?

6. Started by yarin153,

אני צריך שלט עם IR RECIEVER וEMITTER ומצאתי שלט טוב באייבי של HP הבעיה זה שכתוב עליו WIN VISTA ואני לא יודע אם הוא יתאים גם לWIN7 זה לא חנות בארץ שאני יקח תסיכון .... מישהו יודע אם זה יעבוד לי ? השלט: http://cgi.ebay.com/NEW-HP-MCE-REMOTE-CONTROL-USB-IR-RECEIVER-IR-Emitter-/350361473901?pt=LH_DefaultDomain_0 תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by puNani,

פתאום חשבתי על זה.. אני קונה מחשב חדש (המפרט שלו באשכול: המחשב החדש שלי! תנו דיעה!). עכשיו, יש בו מעבד AMD 1.47GHZ שכמובן בא עם מאוורר אבל לפי מה שהבנתי הוא נוטה להתחמם... האם כדאי לי לקנות עוד מאוורר? מה המחירים? מה כדאי? איך מחברים אותו למחשב? צריכים לעשות חור במארז?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Blade2k,

I want 2 know i have asus a7a 266 can i use athlon xp? what memory does it uses? Thanks.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by demultiplexer,

מי יכול למצוא לי כתובת באינרטנט שיש בה מאגר תמונות סטילס שצולמו עם המצלמות: sony dcr pc110e או עם המסרטה דיגיטלית של jvc

10. Started by contA-,

שלום לכולם! אני מתכנן לקנות מארז וכפי שסיפרתי בכותרת התקציב שלי הוא 400 ש"ח. הדרישות של המארז הן: *שהוא יהיה מארז Tower (לא משנה איזה,העיקר לא ATX) *שיהיו בו הכנות ל-4 מאווררים לפחות (ושיהיו מקדימה ומאחורה-ואם יש,אני אשמח גם אם יהיה אחד בדלת המארז). *שיתאים לפנטיום 4. *שיהיה מארז עם יכולות של זרימת אוויר טובה ככל האפשר. תודה רבה לעוזרים!

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. רציתי לדעת מה לדעתכם בטוח ומה לא לחבר או לנתק ממחשב בזמן שהוא עובד: כרטיסי PCI הארד דיסקים - הייתי מחבר ומנתק כשהייתה לי מגירה בשביל זה במחשב, אבל אפשר גם בלי? כונני דיסקטים - חיברתי כמה פעמים ולא נראה לי שיש עם זה בעייה או שכן? כוננים אופטיים SCSI SATA מאווררים - כולנו כבר חיברנו וניתקנו אלף פעם, אבל אני חושב שיש כאלה שאומרים שזה רע. ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. השאלה בכותרת... MX518+steel pad qck שזה 320 ש"ח... או ששוה להשקיע על G5 ולהוסיף בהמשך את הפד הזה? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by itaysk,

סתם שאלה מפגרת ;D למה לא סידרו אותם לפי סדר ה א"ב ? עכשיו כשאתם חושבים על זה זה אולי נראה לכם לא נוח אבל אם הייתם נולדים לזה זה היה מאוד מקל על הכתיבה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Gil80,

היי, אני לא יודע איזו חברה כדאי מבחינת אמינות, מחיר וכו' ולכן אשמח לעזרה. הפרמטרים: 1. תאורה כחולה. 2. סוויצ'ים חומים. 3. כבל USB ארוך (כמו שמגיע עם ה- blackwidow ultimate שאגב יש לי אותה אבל היא רועשת בטירוף. סוויצ'ים כחולים וגם לד אחד הפסיק לעבוד). 4. כפתורי מאקרו בצד שמאל. 5. אופציונאלי - כפתורי מדיה. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם! עוד כמה ימים אני מתכוון לקנות מחשב משחקים חדש. עם המחשב אני מתכוון לקנות ציוד היקפי הכולל : - אוזניות - SteelSeries 7H USB מחיר 656ש'ח - עכבר -LogiTech G5 Laser Mouse מחיר 265ש'ח - פאד לעכבר SteelSeries S&S ש'ח130 אשמח לשמוע את חוות דעכתם על המוצרים הנ'ל במיוחד על האוזניות כי השאר זה יותר קטע אישי אבל עדיין גם עליהם אשמח לשמוע!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. האם הם נותנות חווית סראונד אמיתית ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by jonid14,

רציתי לדעת עד כמה מטרים אפשר לחבר מאריכי USB כדי להטעין פלאפון (דרך המתח ולא מהמחשב) בלי שהמתח יירד יותר מדי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by אישי555,

שלחתי מסמך בן 4 דפים להדפסה ומשום מה המדפסת הדפיסה אותו יותר מפעמיים ועוד המשיכה להדפיס אז הוצאתי את הדפים וכך הפסקתי את הפעולה. אני לא רואה אייקון של המדפסת ליד השעון ולא יודע איך מבטלים את זה. יש לי זירוקס. מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by primo,

אני צריך המלצה לעכבר למחשב נייד שיש לאחותי... אם אפשר גם את החנות שקונים אותו או לינק לחנות.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by SpLiNtEr,

ערב טוב. ברשותי הטלוויזיה - Samsung LCD 32' LA32s81B שרק שבת קודמת תליתי בשעה טובה על הקיר. אני מעוניין להעביר קבל וידיאו באורך של כ-15/10 מטר,מהמחשב לטלויזיה. הכבל עובר בקיר. בקיצור,ראיתי חנות שמוכרת את הכבל SVGA באורך הרצוי ממש זול,והייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין חיבור VGA ל-SVGA. חיפשתי בויקיפדיה,אך לא ממש הבנתי את ההבדלים. הייתי רוצה לדעת האם שווה לי לקנות את ה-SVGA שהוא יותר זול מה-VGA, ואם אפשר,גם את ההבדלים בינהם. בתודה מראש, רועי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Mr Gadget,

יש לי אל-פסק ויש לו יציאה כמו של ספק מתח,מסך כמו לכול אל פסק עכשיו אני רוצה לדעת אם יש למכירה רב שקע(6 שקעים נגיד) במקום שיתחבר למתח קיר שיתחבר ל UPS כלומר שיהיה לו מצד שני את הראש שמתחבר לאל פסק. לא נראה לי שזה בעייה להכין את זה אם לא קיים אבל אם קיים רציתי לדעת מה ההפרשים בין מפצל רגיל למפצל הזה תודה...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי אז קודם כל, אציין שלעומת רוב קהל היעד של הפורום הזה (כך הבנתי) - אני לא גיימר. למרות שאני לא גיימר, אני משתמש בעכבר (ובמחשב בכלל) ככלי עבודה באופן אינטנסיבי מאד,... בעיקר פיתוח תוכנה/עיבוד תמונה/גלישה ברשת. עד היום שימשו אותי 2 עכברים: * עכבר אלחוטי: Logitech MX700 - שעדיין משתמש אותי בחלק ניכר מהזמן [עד שאני מגלה ששכחתי לטעון אותו ואז עובר לחוטי] ... ברשותי מבערך 2004. * עכבר חוטי: Microsoft Intellimouse Explorer - ששימש אותי נאמנה מסוף שנות ה90 לדעתי, ועכשיו התחיל לפקשש... הגיע הזמן להחליף אותו. שניהם סיפקו לי את כפתורי הBack/Next בצד שכבר התרגלתי אליהם מאד... ואת הנוחות בכף היד. והגיע הזמן להתחדש באחד חוטי חדש... מחיפושים ברשת, הבנתי שהעכברים האיכותיים מתחל…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by pro,

המארז שבכתבה בעמוד הראשי הוא מתאים גם לPC?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by itayze,

פורסמה באתר הודעה שלמי שי כרטיס voodo ישן הוא יקבל תמורה עם יקנה כרטיס מסך ג'יפורס זה קיים בישראל? איפה? כי פשוט לאח שלי יש voodo3 ו rtcw לא עולה אצלו אזז אולי הוא יקנה חדש ועוד משהו כמה כסף מקבלים בחזרה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by eyal00,

איזה מארז עדיף זה http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=79_62&products_id=1882&osCsid=4200926c908ba4b27c608ba1c0c942b0 או זה http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=79_120&products_id=1896&osCsid=4200926c908ba4b27c608ba1c0c942b0 או שיש מארז+ספק באותו מחיר שעדיף משניהם,רק שיהיה מאותה חנות. תודה

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.