ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אם אני מחבר רק אחד אז יש תגובה אבל אם אני מנסה לחבר את שתיהם ביחד אז או שאחד עובד או ששתיהם לא עובדים כרגע אפילו כשאני מחבר אחד גם לא עובד. על הגו'ייסטיק: מהבהב בקצב איטי ללא הפסקה בשתיהם...ואם אני עושה את החיפוש על השדר כדי שימצא את הגוייסטיק, הוא מוצא ולאחר מכן שוב מתחיל להבהב לסרוגין הצעות?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי , כשאני גולל עם הגלגלת העליונה במצב גלילה חופשית /חלק , ואני מפסיק לגלול , על המסך מופיעות מספר תזוזות קטנות של המסך הנגלל . הגילול לא נעצר מיד , אלא יש דיליי קטן . עד כמה שזה נשמע מינורי זה מציק לי בעין נורא. זה קורה רק בגלילה במצב חופשי /חלק . תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלו אנשים. אני מניח שכולכם מכירים כבר את התכונה הזו, ותוכלו לענות לי על השאלה הפשוטה : למה לכל הרוחות אני לא יכול לראות באיזו מהירות עובד הזכרון שלי ! אני רואה כמות, אבל מתחתיו אין מהירות ! אה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
אני בקושי מצליח לגרור תיקיה בלי שהיא תיפתח, או בלחיצה על תיקיה נפתח לי גם הקובץ בתוך התיקיה... בהגדרות מוגדר שפתיחת התיקיה תיהיה בשתי לחיצות ועל SLOW... לאחר כמה שנים טובות הגיע הזמן להחליף או שיש מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
מתלבט בין הG5 של לוגטי'ק לבין הG9 לבין הDEATHADDER של רייזר לבין ה MX518. מה אומרים? לכל אחד יש היתרונות וחסרונות משלו, לדוגמא הG9 מכיל צורה קצת יותר קטנה שפחות נוחה ליידים גדולות. יש לי ידיים גדולות ומחפש עכבר סופר נוח גם לעבודה יום יומית, וכמובן שצריך להיות מאוד מדוייק ומהיר (למשחקים).
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי דיסק Seagate Baracudda 40GB שמותקן במחשב עם לוח ASUS CUV4X-C על הדיסק יש רק Partition אחד והא משמש כמחסן! על הדיסק יש חומר מאוד מאוד חשוב לי! :'( על המחשב סיימתי בזה הרגע להתקין SBS2000 לאחר כמעט שבוע של תלאות שהמחשב עשה לי בין היתר בגלל מודול זיכרון דפוק וכבל 80Pin פצוע.... עכשיו לאחר סיום ההתקנה של מערכת ההפעלה המחשב לא מוכן לגשת אל הדיסק (מפאת מגבלת נפח/Bios) שאני מריץ Disk Manager הוא מוכן להכין את הדיסק לשימוש רק לאחר מחיקת החומר מעל גבי הדיסק... מה עושים???
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני תקוע בצרה צרורה ??? מערכת הפעלה WIN8 בגרסת 64 סיביות - ולא מצליח להדפיס למדפסת לייזר ש/ל מיסוג XEROX PHASER 3150 מערכת ההפעלה מזהה את המדפסת בשמה הנכון כהתקן USB+ היא עובדת במערכת הפעלה מקבילית מיסוג XP 1. ניסיתי דרייברים שעבדו ב XP ( אני דילגתי על WIN7 אז לא הפעלתי אותה שם ) - לא מצליח 2. כמובן חיפשתי באתר של XEROX = אין! 3. ניסתי דרייברים עם מספרים קרובים....לא עוזר 4. אין דרייברים "קרובים" ל WIN7 מי עוזר לי למצוא פתרון ? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך הוא בכללי? טוב? מאורר היטב? יש נפח גדול? אם לא אפשר המלצה למארז אחר במחיר תואם (לא פחות)?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1009433902&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי G5 מנועה ומקלדת מולטימדיה גם כן של לוג'יטק ויש לי כמה שאלות. 1. אני באמת היחיד שחושב שהמשקל של העכבר מספיק ללא המשקולות והמשקולות סתם עושות אותו כבד מידיי? 2. רק אני מרגיש שכשיש משקולות במשקל כבד יחסית אז מרגישים בצורה מוגזמת שהמשקל בתוך העכבר ממוקד על האיזור האמצעי-אחורי? 3. איזה שימוש ננתם אצלכם לכפתור שליד הבוהן? הקטע של "הקודם" שיגע אותי.. הייתי לוחץ עליו בטעות והוא היה זורק אותי דפים אחורה.. וגם בלי "הבא" הוא לא ממש שווה לדעתי.. בינתיים עשיתי אותו Middle Button בנוסף לגלגלת ואני משתמש בו כדי לפתוח ולסגור טאבים בפיירפוקס כי הגלגלת קשה ללחיצה... תודה לכל מי שיענה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברים, מישהו מכיר פיתרון לבעיה הזאת? :'(
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, המערכת הישנה מתה ורכשתי לוג'יטק Z533. מערכת 2.1. כאשר אין מוזיקה או סאונד, יוצא רעש סטטי מהרמקולים. הרעש יוצא גם אם המחשב כבוי. עוצמת הרעש תלויה באופן ישיר מכמה שאני מגביר את המערכת. הרעש לא תלוי במחשב (הנמכת הסאונד במערכת ההפעלה לא משנה את כמות הרעש, ניתוק כבל ה AUX לא משנה את עוצמת \ כמות הרעש). הרעש הוא רעש בצורת: ססססססססססססססססססססססס מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
2 שאלות : 1. האם בטכנולוגיה של כיום ניתן להכניס כמיליארד טרנזיסטורים על גביי שכבת סיליקון אחת ? 2. אם נשווה את שני המחשבים הבאים - איזהו המחשב המהיר יותר: א. Cray 2 (שנת 93) ב. המחשב הנישא (לפטופ) המתקדם ביותר כיום בשוק. אשמח לתשובה מהירה, תודה, יוני. עריכת המודר: כותרת.
-
להלן מה שמוזר: תחילה חשבתי להתמקד בטיפים לניקוי משטחי הסריקה. בינתיים זה לא עזר ומסתבר שכאשר אני סורק דף עם טקסט בתוכו (כלומר דף מודפס) הקווים האנכיים מופיעים במד ימין שלו. כאשר אני סורק דף חלק, הם מופיעים בצד השמאלי שלו. איזה הסבר טכני או לוגי ניתן לתת לתופעה כזו? IMG_20180331_0002.pdf IMG_20180331_0001.pdf
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1008618734&start=0]תוכנה[/link] על ידי YuvYuv
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
:spiny: מה כדאי יותר? האם שווה לשלם פי 1.5-2 בשביל LCD?!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר חנות בארץ שמוכרת זרוע למסך מחשב שמתחבר לשולחן במחיר סביר (<150)? משהו דומה לזה (מוכר לא שולח לארץ): https://www.amazon.co.uk/VonHaus-Monitor-Bracket-Screens-Rotation/dp/B0119NXXYQ/ref=s9_simh_gw_g147_i3_r?_encoding=UTF8&fpl=fresh&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=&pf_rd_r=W8YVBS01CFTD4GAQ3H1B&pf_rd_t=36701&pf_rd_p=16f14aeb-bd11-4e9e-8c26-9ca0139074ee&pf_rd_i=desktop ראיתי בכמה חנויות בארץ רק בסביבות 300 ש"ח והמשלוח מEbay דיי גבוהה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המקלדת שלי ואת העכבר התקציב שלי הוא בערך 200 שקל לעכבר ו200 למקדת אני מעדיף עכבר חוטי (למשחקים) שיהיה נוח וטוב מקלדת לא משנה לי חוטי או לא רק המחשב שלי נמצא בחדר חשוך ואני צריך להדליק אור חיצוני כדי לראות את המקשים אז חשבתי על מקלדת עם תאורה אחורית תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם אני שוקל לשדרג את המחשב שלי בעזרת הרכיבים הבאים רציתי לדעת את דעתכם לוח אם-giga-byte ga-7vtx-h מעבד-athlon xp 1600 plus זיכרון-micron ddr 256mb pc-2100 הארד דיסק-seagate baracuda 40gb 7200 r.p.m מארז- aopen kf-45 300w כרטיס מסך-asus geforce3 ti200 deluxe או elsa geforce3 ti200 מסך-samsung 19" 955df אקבל הצעות ורעיונות בברכה בעיקר לגבי המסך והכרטיס מסך
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת מקומית ברשת. אני רוצה להדפיס ממנה אבל אינני יודע מה ה IP הקבוע שלה (יש לה IP קבוע). אני רוצה לשלוח פקודת הדפסה ישירות אליה. איך ניתן לעשות זאת? האם יש תוכנה (שלא צריכה התקנה כי אסור להתקין תוכנות במחשב הזה) שעושה זאת? ועוד שאלה, האם אני יכול לראות קובץ LOG של כל ההדפסות שנעשו למדפסת זו? אני רוצה לראות מי הדפיס וכמה הדפיסו ממנה. האם ניתן לשנות קובץ זה? אם כן, היכן הוא נמצא (אני רוצה שרק אני אוכל לשנותו ולקרוא אותו כי אני אדמין). חבר שלי בנה תוכנה ב C# שעושה את זה. אני לא רוצה להעתיק ממנו את הקוד כרגע כי אני רוצה משהו יותר מקצועי ומסודר. ועוד שאלה, האם ניתן לפנות למדפסת דרך שרת FTP? אם כן, כיצד ניתן לעשות זאת? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-