ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני צריך עכבר למשחקים פה ושם (אני לא גיימר כבד) הדרישה העיקרית היא שהלחיצה על הכפתורים תהיה שקטה. רצוי שגם יהיה אלחוטי . תקציב של 200-300 אך אפשר גם יותר אם צריך.. העיקר שלחיצה על כפתורים לא תייצר קול או לפחות כמה שפחות רעש. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
העכבר יהיה בשימוש בסלון עם ה HTPC שלי, יש מצב טוב מאד מאד מאד שאשתמש במחשב כדי להריץ תוכנות CAD, משחק מדי פעם.. מה קיים בתקציב שלי?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה עם מיקרופון משולב , שתיהיה איכותית עם תמונה טובה. אם אפשר לינק לחנות באזור השפלה... KSP , IQPC , OFFICE DEPOT , ועוד חנויות באזור פה... (סביבות אשדוד / גדרה / רחובות) תודה !!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי סט מקלדת ועכבר (BlueTooth) של לוגי'טק , ונשבר לי הBlueTooth Reciver , אם אני אקנה מתאם BlueTooth רגיל זה יעבוד? תודה.[br]פורסם בתאריך: 12.07.2008 בשעה 17:07:57 UP!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש סורק בעל איכות מעולה לצורך סריקת אלבומי תמונות ישנים ותיקון התמונות בפוטושופ. המטרה היא לסרוק כמה שיותר תמונות בכמה שפחות זמן מבלי לפגוע בתמונות. ממה שהבנתי יש שני סוגי סורקים שיכולים לשמש אותי. שניהם עם feeder, אחד סורק ושומר את החומר על כרטיס זיכרון שניתן להרחיב בתוך הסורק, סורק כל תמונה בנפרד. אחר שמתחבר למחשב, מכניסים כמות מסויימת של תמונות בfeeder והוא סורק ושומר רגיל. הבקשה שלי שהסורק יעלה לכל היותר 500 שקל, לא חייב להיות נייד או אלחוטי. העיקר שיהיה מהיר מאוד. (10 שניות לתמונה נשמע לי סביר, לכל היותר) כמו כן, מדפסת פקס וכל השאר לא נחוצים לי כאן. תודה על העזרה, איב
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש מקלדת אלחוטית בלוטות' לטבלט LG G PAD שתהיה בדיוק בגודל של הטבלט (8 אינצ') כדי ששניהם יכנסו ל Case אחד. משהו בסגנון הזה: http://www.ebay.com/itm/Ultra-Slim-Leather-Case-Cover-Bluetooth-keyboard-Gift-for-8-3-LG-G-Pad-V500-/251530012429?pt=US_Tablet_eReader_Cases_Covers_Keyboard_Folios&var=&hash=item3a905b670d תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז אולי חלקכם ראו שיש ספקים של חברה בשם Channel Well Tech בחנות מסוימת בארץ יש כמה דגמים שנראו לי באופן מוזר דומים מאוד ל Antecים החדשים אבל זה לא העניין על פניו, לפי ההספק הרשום והמחיר הזול, זה נראה כמו עוד ספק ג'נרי אז מסתבר שלא, Channel Well Tech הם לא ג'נריים, הם ספקים טובים הם מיוצרים באותו מפעל עם ה Antec SmartPower (מה שיכול להסביר את הדמיון במראה החיצוני) מובן שהם קצת פחות איכותיים, אבל עדיין איכותיים במחיר סביר בהזדמנות זאת אני רוצה להתנצל ששפטתי מוקדם מדי ואמרתי שהספקים האלה נראים לי ג'נריים
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מדפסת הזרקת דיו רגילה רגילה אבל אני אפילו לא טורח לקנות לה ראשי דיו ציבעוניים מפני שהדפסה איתה בצבע משולה להתאבדות כלכלית. שמתי עין על המדפסת הזאת בטכנולוגיית LED שיש הטוענים שהיא חסכונית יותר אפילו ממדפסות דומות שעובדות בשיטת הלייזר (שגם כך ידועות כחסכניות במיוחד,לעומת מדפסות הזרקת דיו) אני מדבר על דגם: hl-3040cn http://www.freedio.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2223&catId=120 כנראה שמבחינת איכות הדפסה ועלות ,גם במקרה של המדפסת הזאת, עדיין יהיה עדיף יהיה עדיף להשתמש בשירותיה של חנות הצילום הסמוכה. אולם יש לי את הצורך מדי פעם בהדפסה של תמונות אישיות שאני לא מעוניין בשום פנים ואופן למסור להדפסה בחנות הצילום ,עקב החשש שזה יודלף לאינטרנט בידי אחד העובדים (שחלק גדול…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום תעזרו לי בבקשה לבחור סורק... אני צריך סורק איכותי... לא צריך רזולוציות מטורפות... לא חייב סורק שקופיות, אבל אפשר... תקציב: 1500 שח... מקווה שתעזרו לי
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז אני מחפש המלצה למחשב לשימושים כללים - לא גיימינג. העכבר ייקנה כנראה מAMAZON או EBAY. התקציב הינו עד 40$ שהעדיפות היא להשתמש בפחות. (לפי סדר חשיבות) עכבר עמיד אלחוטי בצבע אחר (עדיפות לאדום). אין עדיפות לחברה מסוימת למרות שיש לי ניסיון טוב עם לוג'יטק. תודה אה ומאוד מומלץ שיהיה לו כפתור אחורה קדימה ( איך אפשר בלי זה???? )
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדפסת רגילה עם הזרקת דיו צבעוני ושיהיה אפשר לחבר מיכלים חיצוניים שקופים לצורך מילוי
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני גרפיקאי מתחיל ואני צריך המלצות למדפסת ביתית\לעסק צבעונית חסכונית ואיכותית ככל האפשר . על המדפסת לטפל גם בדפי A3 ולהיות מסוגלת לטפל בדפים עבים יותר מ-75 גרם (דפי A4 רגילים למדפסת) עד 250 גרם. (אני מתכוון לרכוש דיו בזול במילוי ע"י חנויות מקצועיות שעוסקות בכך). התקציב כ-5000 ש"ח (גמיש) אבל אם יש מדפסת איכותית וחסכונית שיכולה לעשות את העבודה בחצי המחיר אז בבקשה תציינו אותה. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי במחשב סי די רום צורב ושני הארד דיסקים, איך עדיף לחבר רת כבל ה-IDE, ישנם רק שתי יציאות בלוח, ה-HD הראשון במהירות 7200 והשני 5400, תודה מראש :AR15:
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול הלכתי עם חבר שלי לקנות למכשיר הפליסטישן 2 החדש שלו אקדח רוטט עם כוונת אלחוטי ולאחר שיטוט קצר מצאנו אקדח מענין העונה לכל הציפיות של חברי שמיד החליט לקנות אותו ב- 350 שקל וקיבל גם משחק מתנה. כשחזרנו לביתו וחיברנו את האקדח לפליסטישן 2 הבחנתי כי החיבור הינו חיבור USB רגיל כמו שיש למחשב השולחני הרגיל (שאחד כמהו נמצא שוכב בביתי). שיחקנו בו והיה מענה ביותר לשחק במשחק time crisis שאותו הוא קיבל מתנה. מיד עלה בראשי רעיון, לקנות גם את האקדח כזה או אחר למחשב שלי והתחלתי בהתחלה לחפש אקדח למחשב, דבר שהתגלה כבלתי אפשרי, בכל חנות שנכנסתי אמרו שיש להם רק כאלה המתחברים לפליסטישן אחד או שתיים או לשניהם. ולכן חזרתי עצוב ללא שום אקדח ועם כאב חזק בלב שלא אוכל לנסות לשחק במשחקים הישנים ו…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי דיסק Seagate Baracudda 40GB שמותקן במחשב עם לוח ASUS CUV4X-C על הדיסק יש רק Partition אחד והא משמש כמחסן! על הדיסק יש חומר מאוד מאוד חשוב לי! :'( על המחשב סיימתי בזה הרגע להתקין SBS2000 לאחר כמעט שבוע של תלאות שהמחשב עשה לי בין היתר בגלל מודול זיכרון דפוק וכבל 80Pin פצוע.... עכשיו לאחר סיום ההתקנה של מערכת ההפעלה המחשב לא מוכן לגשת אל הדיסק (מפאת מגבלת נפח/Bios) שאני מריץ Disk Manager הוא מוכן להכין את הדיסק לשימוש רק לאחר מחיקת החומר מעל גבי הדיסק... מה עושים???
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב. ברשותי הטלוויזיה - Samsung LCD 32' LA32s81B שרק שבת קודמת תליתי בשעה טובה על הקיר. אני מעוניין להעביר קבל וידיאו באורך של כ-15/10 מטר,מהמחשב לטלויזיה. הכבל עובר בקיר. בקיצור,ראיתי חנות שמוכרת את הכבל SVGA באורך הרצוי ממש זול,והייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין חיבור VGA ל-SVGA. חיפשתי בויקיפדיה,אך לא ממש הבנתי את ההבדלים. הייתי רוצה לדעת האם שווה לי לקנות את ה-SVGA שהוא יותר זול מה-VGA, ואם אפשר,גם את ההבדלים בינהם. בתודה מראש, רועי.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הממממםם.. למה אין דבר כזה "פורום מדפסות"? (ולא רק פה). פשוט אני מרגיש די מטופש לשאול את השאלה במקום שכולם מתעסקים במקלדות מכניות ועכברים לגיימינג. נו, טוב... עם המיליון סוגים של נייר זה ממש לא קל לעשות את הבחירה הנכונה, לכן אני מוכרח לקבל פה עזרה. בזמנו היה לי נסיון הדפסה על גבי נייר שזכור לי רק כ-"120 גרם" (הוא היה אחלה להזרקת דיו, לא יודע לגבי לייזר). היה לו לובן מצויין, גימור מאוד חלק אך הוא היה "חד צדדי". צדו השני של הדף לא היה מיועד להדפסה. שם הוא היה יותר כהה וצהוב והדיו היה קצת נמרח עליו. אני מחפש סוג נייר דומה לו, רק שיהיה זהה בשני צדי הדף. ז"א: לא משהו עבה במיוחד, העובי של ה-120 גרם נראה לי בול (אבל אני אקבל גם סוג שהוא יותר עבה). גימור ללא …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! קיבלתי לידי את הכרטיס פיירווייר בתצלום ולא הבנתי כל כך מה הסיבה שיש לו חיבור ממש על הכרטיס? לא קיבלתי דרייבר לכרטיס האם צריך? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה לינק: מפנדה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=12217 מנעה מחשבים: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4624 המחיר אמנם בסביבות ה-400 ש"ח... אבל לדעתי זה שווה את זה...
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול איך המקלדת שמופיעה בכותרת הנ"ל? והאם יש למישהו אותה שיכול להמליץ לי עליה,או על מקלדת אחרת בתקציב הזה של 140 שקלים?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין ליקנות ספק בעל הנתונים הבאים- שיש לו כבר חיבורים ל-sata מותאם גם ל -sli וגם למעבדים כפוליי ליבה בקיצור ספק עם כל הפונקציות הכי חדישות בעל הספק של 480W ומעלה בתקציב של עד 500 שקל אני צריך המלצה למוצר הכי טוב והכי מישתלם... נ.ב האם כדיי ליקנות ספק יד שניה? איך אני יכול לדעת אם הוא עדיין תקן לחלוטין ושהוא לא עומד להישרף או משהו כזה...?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום יש לי את המשחק Guitar Hero 3 למחשב אני מחפש גיטרה שתתחבר למחשב ותתאים למשחק כמה זה בערך עולה? ואיפה אפשר לקנות??? תודה רבה מראש ברק גונן
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע משהו על העכבר שנמכר כאן http://www.my-deal.co.il/ביגוד%20ותכשיטים/deals/עכבר-אלחוטי?aff_id=aff_id20 האם הוא קרוב למקור ושווה את הכסף או סתם חיקוי סיני עלוב?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-