ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אני גולש במקום עבודה שלי ויש לי בעיה קטנה עם אבטחת מידע (הם יותר גרועים מ...) והבעיה הזאת צצה במיוחד שאני מתחיל לבצע Downloads. יש למישהו רעיון/תוכנה שמסתירה את ה Netbios Name ???
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! רכשתי רמקולים של קריאטיב דגם: a220 חיברתי את הרמקולים למחשב הנורת ביקורת עובדת וברגע שמגבירים את הווליום ישנו צליל חזק מהסאב והרמקולים ואין שמע מה הסיבה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היום קיבלתי כמתנה מארה"ב את הספק ENERMAX EG301P-VE 300W והנה כמה מהחויות המצמררות והמדהימות שעברתי איתו: הספק עצמו הוא ספק 300W עם שני מאוררים מובנים ובעל Fan Speed Monitorung Function (שליטה על המהירות של המאוררים) אשר עלה 49$ לא כולל משלוח. היום בסופה של מלאכת הרכבת הספק במארז, בדיוק כאשר סיימתי להרכיב אותו ולחבר ללוח ולשאר ההתקנים הכנסתי את הכבל של המתח ו... שמעתי פיצוץ נחמד מהספק אשר הקפיץ את הפקק בבית וכמעט הוריד לי את הלב לכפות הרגליים. המחשבה הראשונה שעלתה לי היא שהמתח מוגדר ל 110V ולא 230V (המתח התקני בארה"ב), ישר בדקתי והתברר שאכן הדבר כך! העולם החויר מול עיני! חשבתי שאיבדתי אותו לבטח, העברתי את הספק ל 230V. אח"כ פתחתי אותו כדי לבדוק אם הפיוז נשרף אך הוא היה ת…
-
היי אני מחפש מקלדת אלחוטית בלוטות' לטבלט LG G PAD שתהיה בדיוק בגודל של הטבלט (8 אינצ') כדי ששניהם יכנסו ל Case אחד. משהו בסגנון הזה: http://www.ebay.com/itm/Ultra-Slim-Leather-Case-Cover-Bluetooth-keyboard-Gift-for-8-3-LG-G-Pad-V500-/251530012429?pt=US_Tablet_eReader_Cases_Covers_Keyboard_Folios&var=&hash=item3a905b670d תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מדפסת מסוג לקסמרק 1270 . ומחשב נייד עם win7 ו- 64 סיביות . הורדתי את הדרייבר המתאים מהאתר וכאשר אני מנסה להדפיס המדפסת עושה רעשים של הדפסה , אך לבסוף יוצא מסמך ריק . אוודה אם תוכלו למוא לי פתרון בנושא . תודה מראש אסף asafrejuwan@gmail.com
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב כרגע מחובר לרסיבר ולכן כל פעם שאני רוצה סאונד במחשב אני צריך להעביר ברסיבר למחשב ואז זה בעצם מנטרל לי את הטלויזיה.. רציתי לדעת אם יש איזה מפצל שאפשר לחבר למחשב כדי שאני יוכל להוציא מהמחשב חיבור גם לרסיבר וגם לזוג רמקולים קטנים ליד המחשב ..
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה לינק: מפנדה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=12217 מנעה מחשבים: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4624 המחיר אמנם בסביבות ה-400 ש"ח... אבל לדעתי זה שווה את זה...
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעונין במקלדת לצורכי הקלדה לא למשחקים בכלל. מוארת עם תאורה מלאה שתהיה בעברית אני רוצה שתהיה גם אלחוטית. היחידה שמצאתי זה הLogitech Wireless Illuminated Keyboard K800 אבל לא מצאתי חנות שמוכרת אותיות בעברית מוארות. יש המלצות? תודה מחיר: 500 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אז ככה אני קונה לוח אם MSI KT333 ULTRA ולפי מיטב הבנתי הלוח הנל מגיע עם כרטיס רשת ONBOARD לכן אני מתלבט בשאלה האם להוסיף למפרט שלי כרטיס קול או שהכרטיס קול על הלוח יספיק את דרישותי אם אני יוסיף חשבתי ללכת על FORTISSIMO של HERCULAS איך הבחירה? והם באמת כדי להשקיע 51 דולר בפורטיסימו או שהאיכות שלו דומה לזאת של הכרטיס על הלוח?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, מזמן לא הייתי פעיל כאן בHWZONE לאחרונה אתר גיימינג החליט לשתף איתי פעולה ולצאת בבלוג כתבות שאני מריץ מספר ימים.(ממוצע צפיות של 250, כאשר אין תוכן) בתור כתבת פתיחה החלטתי לצאת בדירוג קצת שונה של עשרה עכברי גיימינג שלדעתי, נמצאים בשימוש המירבי ביותר קיום ובעתיד הקרוב.. בהמשך יעשו סיקורים ודירוגים דומים לגבי ציוד נוסף. רציתי לדעת אם זה אפשרי מכם חברי הפורום לקבל משוב לגבי עכברים שונים שאת הנתונים אני אשכלל לתוצאה סופית. אני לא מעוניין בויכוחים מיותרים לגבי העכבר של מי יותר טוב, ואת הנתונים היבשים לגבי כל עכבר כבר יש לי... אני ארשום את רשימת העכברים, אם לדעתכם כדאי להוסיף עכבר\להוריד, בכיף, ביקורות תמיד מתקבלות בשמחה אם יש לכם את אחד העכברים, אני אשמח לסקירה קצרה בצורה …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי על ה Iiyama Vision Master 451 Pro. האם הוא באמת הכי טוב ? יש לי תקציב של עד 3500שח. ואני רוצה רק CRT ולא LCD. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז אולי חלקכם ראו שיש ספקים של חברה בשם Channel Well Tech בחנות מסוימת בארץ יש כמה דגמים שנראו לי באופן מוזר דומים מאוד ל Antecים החדשים אבל זה לא העניין על פניו, לפי ההספק הרשום והמחיר הזול, זה נראה כמו עוד ספק ג'נרי אז מסתבר שלא, Channel Well Tech הם לא ג'נריים, הם ספקים טובים הם מיוצרים באותו מפעל עם ה Antec SmartPower (מה שיכול להסביר את הדמיון במראה החיצוני) מובן שהם קצת פחות איכותיים, אבל עדיין איכותיים במחיר סביר בהזדמנות זאת אני רוצה להתנצל ששפטתי מוקדם מדי ואמרתי שהספקים האלה נראים לי ג'נריים
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך יודעים אם לוח אם עבר עדכון BIOS לצורך עבודה עם athlon xp ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש עכבר חדש אני מעוניין בg5 או deathadder איזה עכבר טוב יותר למשחקים מגוף ראשון כגון קאונטר סטרייק או שאולי יש לכם המלצה אחרת הסכום הוא עד 300 שקל ולא להמליץ לי על mx518 כי יש לי עכבר כזה = ]
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה עדיף לי לקנות , אם זה ה Hec300watt או generic 400watt עקרונית , אין לי עוד תקציב לקנות ספק של חברה ידועה שהוא יותר מ 300 וואט , ואמרו לי שיהיה לי קשה לעשות אובר קלוק עם ספק של 300 , אז חשבתי על ג'נריק 400... בקשר למפרט שלי , תוכלו למצוא אותו כאן ועד כמה זה ישפיע כל ספק על האובק קלוק... נ.ב יש לי בסך הכל כונן סידירום 1 (dvd) כונן קשיח אחד , ויהיו משהו כמו 2-4 מאווררים. (לא כולל מאורר של המעבד או של הספק עצמו) תודה אנשים.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך הוא בכללי? טוב? מאורר היטב? יש נפח גדול? אם לא אפשר המלצה למארז אחר במחיר תואם (לא פחות)?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לוג'יטק הוציאה עכבר חדש למשחקי MMO, לוג'יטק G600: http://www.logitech.com/en-roeu/mice-pointers/mice/g600-mmo-gaming-mouse - 20 כפתורים הניתנים לתכנות - זכרון פנימי לאחסון פרופילים - מותאם לשימוש ביד ימין - תומך ב-Logitech Gaming Software מה דעתכם על העכבר הזה? האם הייתם רוכשים אותו?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש תוכנה לראות טלווזיה ל כרטיס מסך Voodo 3500 AGP התוכנה נקראת וירטואל ראלטי אני עובד מערכת הפעלה XP הצילו הצילו הצילו
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הממממםם.. למה אין דבר כזה "פורום מדפסות"? (ולא רק פה). פשוט אני מרגיש די מטופש לשאול את השאלה במקום שכולם מתעסקים במקלדות מכניות ועכברים לגיימינג. נו, טוב... עם המיליון סוגים של נייר זה ממש לא קל לעשות את הבחירה הנכונה, לכן אני מוכרח לקבל פה עזרה. בזמנו היה לי נסיון הדפסה על גבי נייר שזכור לי רק כ-"120 גרם" (הוא היה אחלה להזרקת דיו, לא יודע לגבי לייזר). היה לו לובן מצויין, גימור מאוד חלק אך הוא היה "חד צדדי". צדו השני של הדף לא היה מיועד להדפסה. שם הוא היה יותר כהה וצהוב והדיו היה קצת נמרח עליו. אני מחפש סוג נייר דומה לו, רק שיהיה זהה בשני צדי הדף. ז"א: לא משהו עבה במיוחד, העובי של ה-120 גרם נראה לי בול (אבל אני אקבל גם סוג שהוא יותר עבה). גימור ללא …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני נדלקתי על המארז הזה מה אתם אומרים עליו ? למישהו יש נסיון איתו, כדי לקנות ? ובעיה נוספת - יהיה חבל לחורר אותו
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום תעזרו לי בבקשה לבחור סורק... אני צריך סורק איכותי... לא צריך רזולוציות מטורפות... לא חייב סורק שקופיות, אבל אפשר... תקציב: 1500 שח... מקווה שתעזרו לי
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
חג שמח לכם! הכותרת ממצה את השאלה, איזה רמקולים נראה לכם כדאי לקחת? רציתי בהתחלה לקחת את הX16 אבל אני לא מוצא מקום אחד שהמחיר פחות מ600 ש"ח ואין לי כרגע את הכסף. על פניו הX13 זו הבחירה הבטוחה אבל הבנתי שהXforce גם כן טובים מאוד לא? מה נראה לכם?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ של HP ואני רוצה לקנות תחנת עגינה, ראיתי שלושה דגמים אבל אני לא כל כך הבנתי מה ההבדלים ביניהם, אם מישהו יוכל לעזור זה יהיה מעולה תודה. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=21762#details http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5564&perur=2&t=16&c=296 http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=3261
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-