עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. האם למישהו יש המלצות למקלדת טובה עם מקשים נוחים? לא מעניינים אותי דברים כמו "מקלדת מולטימדיה", "מקלדת אינטרנט" ושאר השטויות; זו גם לא צריכה להיות מקלדת אלחוטית. חשוב לי רק שהמקשים שלה יהיו נוחים להקלדה אינטנסיבית, ושיהיה לה חיבור usb. אה, וכמובן רצוי שהמחיר יהיה שפוי.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. כתוב לי מטלית אנטיסטטית אבל אני לא יודע מזה.... ואם לא איתה אז תמליצו לי עם מה כן,כי המסך שלי מלוכלך קצת,והייתי רוצה לנקות אותו

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. 12592933 onn16@speedy.co.il תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by X,

האם שווה להשקיע בלוח של ה-KT333 או להסתפק בלוח הדי ישן של ה-266? ואני רוצה GA ולא ASUS כי אני רוצה את הכ.רשת המובנה...או שמא עדיף לקחת ASUS+כ.רשת?! ???

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Bah_gots_pIII_450,

כשאני רוצה להרכיב רכיבים שונים למחשב, אני לא מחבר ישר את כולם נכון? אני קודם כל מחבר רק לוח אם, מעבד, זיכרון, HD, כ. מסך, cd-rom, floppy , PS. לראות אם הכל מתערבב טוב ואז לחבר התקנים נוספים? מה עוד אני צריך לדעת?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Aganathon,

אני רוצה לבקש מאבא שלי שיקנה לי סט אלחוטי של לוג'יטק בארה"ב, מהסיבה הפשוטה שהם עולים שם פחות מחצי. האם יש דרך להוסיף אותיות עבריות למקלדת - כאלה שמגרדים ?? מדבקות שקופות ? אם כן מישהו יודע איפה אפשר להשיג כאלה ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני רוצה לקנות איזה סט מקלדת ועכבר אופטי אלחוטיים למחשב החדש ,המקלדת שעכשיו אני משתמש בה נמצאת אצלי עוד מתקופת הפנטיום 2 שהיה לי, כך שחשבתי שאם זה אכן דבר שמחזיק מעמד כל כך הרבה זמן וגם זה אחד הדברים שמשתמשים בו הכי הרבה אחרי הכל אז שכדאי להשקיע במשהו איכותי ואלחוטי (חרוז ;D ) אני מתלבט בין "Logitech Cordless Desktop® Optical" http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_8_207&products_id=968 שההתקשורת בין המקלדת לעכבר מבוצעת על ידי גלי רדיו מוצפנים לבין "Logitech Cordless Desktop MX for Bluetooth" http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_8_207&products_id=5253 שההתקשורת היא ע"י Bluetooth 1.האם Bluetooth נותן יתרון\שיפור כל שהו ? או שזה רק גימיק ? 2…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by s1nus,

http://www.thermaltake.com/xaserCase/eclipse/silver/eclipsesilver.htm thermalrock eclipse בא עם 2 מאווררי 12 ס"מ מאחורה ומקדימה.. מישהו שמע עליו? ראה ביקורות? איך הזרימת אוויר שלו וכו..

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by yair23,

שלום, מאחר והחורף מתקרב רציתי לקנות אל-פסק .. עשיתי חיפוש קצר בזאפ ורק התבלבלתי עוד יותר .. איזה סוג של אל-פסק אני צריך .. ושל איזה עוצמה ? יש לי מסך CRT 19 .. רמקולים CREATIVE INSPIRE 4.1 ספק במחשב 400W AMD Athlon XP 2000 - 1677MHz, Samsung 512MB DDR PC2700, WD 80GB 8MB Cache, Leadtek GF4 Ti 4200 128MB 4X AGP, LG Flatron F900P

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני תקוע בצרה צרורה ??? מערכת הפעלה WIN8 בגרסת 64 סיביות - ולא מצליח להדפיס למדפסת לייזר ש/ל מיסוג XEROX PHASER 3150 מערכת ההפעלה מזהה את המדפסת בשמה הנכון כהתקן USB+ היא עובדת במערכת הפעלה מקבילית מיסוג XP 1. ניסיתי דרייברים שעבדו ב XP ( אני דילגתי על WIN7 אז לא הפעלתי אותה שם ) - לא מצליח 2. כמובן חיפשתי באתר של XEROX = אין! 3. ניסתי דרייברים עם מספרים קרובים....לא עוזר 4. אין דרייברים "קרובים" ל WIN7 מי עוזר לי למצוא פתרון ? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by oriel10,

שלום, צריך המלצות לאוזניות לגיימינג, PC, תקציב עד סביבות 500-600 שקל. לא ממש מבין בכל התחום של האוזניות, משנה שהם יתחברו בUSB (יותר איכותי?)? שמעתי המלצות על ה Sennheiser GSP 350, אבל הם יצאו לפני שנתיים, הם עדיין מספיק טובות לשוק? אשמח להמלצות.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by alfus73,

היי. יש לי שולחץ עץ ואני חושש שהגה עם גומיות לא ייתפס לי על השולחן. האם יש שיטה לתפוס את ההגה לשולחן באופן אחר שלא באמצעות גומיות וואקום? אני מחפש הגה ל- PC רוטט עד 350 ש"ח

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by maxwell10,

מחפש מקלדת עם חיבור USB ועם כניסת USB שאוכל לחבר בה DOK מעדיף מקלדת עם שוליים צרים ככל האפשר ולא כמו המקלדות הענקיות של microsoft שתופסות חצי מהשולחן. משהו בגודל הזה: http://angelo.mandato.com/wp-content/uploads/2008/02/dell-multimedia-keyboard.jpg ועדיף זול ככל האפשר תודה[br]פורסם בתאריך: 5.07.2010 בשעה 14:48:40 עזרה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by yakir8,

שלום יש לי מדפסת HP ישנה יחסית עם יצאת LPT עכשיו אני רוצה לחבר אותה למחשב הניד של אחותי אבל יש לה רק כניסת USB ואין LPT אז רציתי לדעת אם יש מתאם לזה ואם יש אפו אני יכול לקנות אחד כזה. ואם זה יעבוד לי. תודה מראש

15. היי רכשתי את הג'וי פאד הזה ואני מרוצה ממנו מאוד,מהיר,מדויק ובעל רטט טוב מאוד אך קיימת בו בעיה אחת בלבד זה המכשיר http://pc210.com/prohtml/45-0-1344-JT-U5542-JT-U166-.html#review לצערי הרב אינני יכול לשנות את הגדרות הכפתורים במשחקים למשל ב NFS MOST WANTED \ CARBON LOST PLANET האם מישהו יוכל לעזור לי בכך?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by disturbia,

העכבר שיש לי כרגע גוסס ומתפרע... שירת אותי 5 שנים והגיע הזמן להחליפו אני מחפש עכשיו טוב שאוכל לגלוש איתו ולשחק איתו (שיהיה אפשר לכוון כמו שצריך), לא צריך אחד מיוחד לגיימרים שעולים מעל 200 שקל כי אני לא גיימר כבד התקציב שלי הוא 100 שקל לא יותר אם אפשר הצעות רק מTMS KSP או אפילו אייבורי תודה מראש !!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by RonenIL,

אני לא מוצא שום מארז טוב שהוא זול.... ושהוא בתקציב שלי... אני הולך להריץ מע' חדשה של מעבד 920, 2 כוננים קשיחים , 7600GT פחות או יותר ככה שאני צריך ספק טוב שיחזיק את המע' לאורך זמן. בגלל זה ספק טוב עולה בסביבות 400 ש"ח קשה לי למצוא מארז טוב.... הצלחתי להשיג את 3D AURORA של GIGABYTE ב- 600 ש"ח...השאלה אם כדאי לחרוג מהתקציב בשבילו... (אני לא נעול על שום חנות אינטרנט, עדיף זיגזג כי אני סומך עליהם)

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by shimon-med,

שלום - אני מתבלט בין שני סטים של עכבר ומקלדת לקניה בארה"ב. הראשון - logitech cordless wave pro יחד עם העכבר mx1100. השני Wireless Desktop MK710. הנה הקישורים שלהם: http://www.logitech.com/en-roeu/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/4677 http://www.logitech.com/en-roeu/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/6541 יש למישהו דעה איזה מבין השניים עדיף? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ^DaRk-MiNd^,

שמתי לב שיש לי שקית אוטמה ליד המחשב כבר הרבה זמן פתחתי אותה ומצאתי סידי וכרטיס אני סרקתי ומראה לכם כאן אם תוכלו לעזור לי נ.ב זה לאהסידי של הדריייברים שלי והכרטיס עצמו בתוך המחשב (של הוודו 2) למתקשים לקרוא: כתוב בהם ATL, NPN, GS ועוד דברים שאולי מובנים לכם

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. 2 שאלות : 1. האם בטכנולוגיה של כיום ניתן להכניס כמיליארד טרנזיסטורים על גביי שכבת סיליקון אחת ? 2. אם נשווה את שני המחשבים הבאים - איזהו המחשב המהיר יותר: א. Cray 2 (שנת 93) ב. המחשב הנישא (לפטופ) המתקדם ביותר כיום בשוק. אשמח לתשובה מהירה, תודה, יוני. עריכת המודר: כותרת.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by נתנאל אברהם,

היי חברים. רציתי לשאול האם עכבר שמחובר למחשב ל usb 2 יש קצב העברת נתונים נמוכה מל usb 3 ? רציתי גם לשאול אם אני משתמש במפצל usb מהמחשב ולמפצל מחוברים גם מקלדת גם עכבר וגם מצלמה זה יפגע/יחלק את קצב העברת הנתונים למחשב? האם עדיף לפצל אותם בלוח אם עצמו? תודה!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני מחפש סט יחסית זול של מקלדת ועכבר ל- HTPC דרישות: 2.4GHZ WIRELESS משדר זעיר מקלדת קטנה עכבר שיכול לעבור על זכוכית (לא חובה) בעקרון יש לי את הסט הזה: http://www.a4tech.com/product.asp?cid=100&scid=156&id=601 ואני סהכ דיי מרוצה ממנו יכול להיות שאני יקנה עוד אחד כזה נכון זה לא ברמה של לוג'יטק, אבל למה שאני צריך זה אמור לעשות את העבודה בכל זאת אולי את הסט הזה אני יעביר ל-HTPC ויקנה לי עכבר ומקלדת אחרים למישהו יש המלצה על סט טוב ב- EBAY/DX? האם העכברים שאמורים להיות לוג'יטק מקורי ב- DX הם באמת לוג'יטק? לדוגמה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.45240 תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by avivboker,

אני רוצה להחליף את המקלדת שלי ואת העכבר התקציב שלי הוא בערך 200 שקל לעכבר ו200 למקדת אני מעדיף עכבר חוטי (למשחקים) שיהיה נוח וטוב מקלדת לא משנה לי חוטי או לא רק המחשב שלי נמצא בחדר חשוך ואני צריך להדליק אור חיצוני כדי לראות את המקשים אז חשבתי על מקלדת עם תאורה אחורית תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. טוב אני גיימר בן 22 שעד היום שיחק עם עכבר ומקלדת ששווים 100 שקל - אני כן יודע שעכבר תורם במשחקים אבל אין לי מושג מה תורם מקלדת (בכל אופן שני אלה לא הפריעו לי להיות שחקן טוב ) אז אני קונה מחשב חדש (משהו איכותי, סוף סוף) והחלטתי על הדרך להתפנק גם במקלדת ועכבר חדשים אז ידע בנושא - אין לי אני מחפש מקלדת, עכבר ופאד אגב שידועים בשוק כטובים ואיכותיים לגיימרים ושהמחיר שלהם משתלם. משתלם- שכן יתנו לי הרגשה טובה יותר אבל מצד שני, לא לבזבז יותר מדיי כסף, כי בכל זאת כמו שאמרתי, אני משחק בסדר גמור עם ציוד מלפני כמה שנים שאז עלה לי 100 שקל עריכה - שכחתי גם אוזניות אני צריך

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. יש לי mx518 שהפסקתי להשתמש בו אחרי שהוא גרם לי כאבים כרוניים בשורש כף הייד ,וחזרתי ללוגיטק פיילוט (כן ,כן זה עם הגולה ) הענתיקה . תוך זמן קצר הכאבים חלפו ולא חזרו . אני מייחס זאת לעובדה הפשוטה שהפיילוט הרבה יותר נמוך ,קומפקטי ויותר ארגונומי לבעלי ידיים קטנות מהממוצע. ניסיתי להשתמש ב-mx518 בשילוב עם כרית מיוחדת , אולם לא הצלחתי להתרגל לכך וחזרתי שוב לפיילוט . אני מחפש מאז ,עכבר לייזר חוטי לגיימרים שיהיה נמוך ונוח גם לבעלי ידיים קטנות מהממוצע. האם g9 הוא הפתרון או שיש משהו עדיף? [br]פורסם בתאריך: 15.08.2007 בשעה 00:04:26 ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.