ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אני קורא נתונים של מדפסת לייזר מסויימת (SAMSUNG CLX-3175FN אם זה ממש רלוונטי), ויש בה שני נתונים שאני לא מבין את המשמעות שלהם: יחידת פיתוח יחידת עודפים שני הנתונים הללו נמדדים במספר דפים. מה המשמעות שלהם?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי לפני שנה וחצי בערך את העכבר, ומהיום הראשון הייתה לי בעיה כשהייתי חוזר ממצב של SLEEP למחשב העכבר היה כבוי, ורק אם הייתי מנתק ומכניס חזרה את העכבר זה היה מסתדר. בהתחלה הייתי בתוך שזה בגלל הלוח אם המיושן שהיה לי אבל שבוע שעבר קניתי מחשב חדש עם לוח אם של ASUS ועדיין יש לי את הבעיה הזאת... למישהו יש מושג איך אפשר לתקן את זה? זה בלתי נסבל כל פעם להכניס את היד מאחרי המחשב
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תחילה יש לי את אותו עכבר רק הדגם הישן DPI 1.8 , פשוט הוא נהרס - גם איתו הDPI לא מגיב כשאני רוצה לשנות. חשבתי זאת בעיה של העכבר. עכשיו הגיע החדש ואותה בעיה. מחקתי את הדרייבר הקודם והתקנתי את הדרייבר שמתאים לחחדש . מה עושים? הסתדרתי. אם מחברים את העבר לUSB3 אז יש תבעיה. מה זה כך צריך להיות?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הייתי שמח לקבל המלצה למדפסת ביתית משולבת. אלה התכונות שחשובות לי: חובה: - מזין מסמכים אוטומטי (עבור סריקה ומשלוח פקסים). - רשת אלחוטית. - הדפסה בצבע. - מחיר דיו שפוי. - גודל מתאים לבית. נחמד שיהיה: - הדפסה דו-צדדית. - הדפסה דרך הטלפון / אינטרנט. אנחנו לא מדפיסים המון. הגבלת תקציב - 900 ש"ח, אבל כמובן עדיף כמה שפחות. למעשה אחרי מחקרים מצאה חן בעיניי Brother MFC-J470DW, אבל נראה שמחסניות הדיו שלה יקרות מאוד (כמעט 400 ש"ח לסט להבנתי) ולכן אשמח לשמוע את דעתכם. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חבריםיש ברשותי סט של מיקרוסופט wireless multimedia 1.1 ואני חושב שהגיע הזמן להחליף אותו. האמת שחוץ מהכפתור של המחשבון לא יצא לי להשתמש בכפתורי קיצור של המקלדת אז זה לא כל כך קריטי לי. בעכבר רצוי שיהיה שני כפתורים שיהיה אפשר לשים בהם קיצורים. יש לכם בראש איזה סטים מומלצים שאני יכול לקנות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני עכשיו מחליף עכבר אז אני רוצה את דעתכם עכבר או track ball עדיין לא חברות או דגמים אלא הקונספט עצמו תנו ל בעדים ונגדים תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ובכן!! לכל אלה שכל הזמן ממליצים על מסך שטוח!! זה סתם בזבוז כסף לדעתי!!!! הוא פחות טוב ממסך שולחני רגיל!!! היה לי מסך 19 אינץ ששבק חיים!! למרבה המזל אבא שלי מנוי על גלובס ....וכמו שאתם יודעים ...מי שחותם להם בקבל מסך שטוח!!! ובכן אבא שלי חתם לשנתיים וקיבל את המסך השטוח בחינם! קיבלתי את המסך בזמן מה שנקרה.... אבל!....דעתי עדיין נשארה ...עדיך מסך רגיל!! יכול להיות שאני אתחלף עם אחותי במסך יש לך LG
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל זאת הודעה ראשונה שלי מזל טוב לי.. אני מחפש אוזניות טובות למשחקים בעיקר וגם למוזיקה וסרטים וכל השאר שיהיה מיקרופון שיהיה טוב למשחקים כמו קונטר סטרייק שיהיו נוחות כי האוזניות שלי מוחצות לי תאוזניות והם ממש לא נוחות שיהיה עוצמה גבוהה כאילו שאני יוכל להגביל הרבה ולשמוע ממש כמו מרמקול אני חשבתי על אלה: SteelSerios SteelSound 4H http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=17496&catid= התקציב שלי הוא עד 350 ש"ח מקסימום! ותודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לכל מי שיש בעיות או לא יודע איך לחפש דרייברים יש פה לינק ישיר לאתר החברה יש שם טבלה שמפרטת בצורה ברורה לאיזה דגמים של MUSTEK יש דרייברים ל-XP ולאיזה צריכים עוד להמתין משם אתם יכולים להוריד בדיוק את אותם דרייברים שאצלי עובדים כל כך טוב. http://www.mustek.com/Support/winxp.html
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מקלדת של TEAC (בשקל 90), כפתורי הF מתוכנתים בה לעשות גם דברים אחרים, לדוג' F5 עושה "OPEN FILE". אני לא מצליץ לגרום לFים לעשות את הדברים הסטנדריטיים (אני רוצה לרענן עם F5 לדוג'). התקנת הדרייבר מוסיפה תוכנה שנותנת לשלוט על הכפתורים. זה נותן לי לבחור בין האופציה הקיימת שזה OPEN FILE לבין WEB SITE ואז אפשר להגדיר כתובת אינטרנט לבין SHORT CUT ואז זה פותח לי את PROGRAM FILES ונותן לבחור תוכנה. קיצר, איך אני מגדיר שF5 יעשה רענון נורמאלי? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז אני מחפש המלצה למחשב לשימושים כללים - לא גיימינג. העכבר ייקנה כנראה מAMAZON או EBAY. התקציב הינו עד 40$ שהעדיפות היא להשתמש בפחות. (לפי סדר חשיבות) עכבר עמיד אלחוטי בצבע אחר (עדיפות לאדום). אין עדיפות לחברה מסוימת למרות שיש לי ניסיון טוב עם לוג'יטק. תודה אה ומאוד מומלץ שיהיה לו כפתור אחורה קדימה ( איך אפשר בלי זה???? )
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פתאום חשבתי על זה.. אני קונה מחשב חדש (המפרט שלו באשכול: המחשב החדש שלי! תנו דיעה!). עכשיו, יש בו מעבד AMD 1.47GHZ שכמובן בא עם מאוורר אבל לפי מה שהבנתי הוא נוטה להתחמם... האם כדאי לי לקנות עוד מאוורר? מה המחירים? מה כדאי? איך מחברים אותו למחשב? צריכים לעשות חור במארז?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לפני יומיים נפל על המקלדת שלי קלסר עב קרס מגובה רב ושבר שתי מקשים כך שאני חייב להחליף מקלדת. יש לי צורך במקלדת עם קליטה חזקה כדי שיקלוט גם מהסלון (יש לי עכבר mx620 עם תדר 2.4gh והוא קולט מצויין מהסלון שבמרחק כ5 מטר מהמחשב) תודה , רותם. עריכה : 1)אין לי צורך במקשים עם כיתוב בעברית לכן אין לי בעיה להזמין מאיביי 2)אם יש סט משתלם שכולל מקלדת ועכבר במעבר לתקציב אני אשמח לשמוע.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה אני מעדיף עכבר אלחוטי לגיימרים שמעתי שחייב חוטי בשביל לקבל ביצועים מקסימליים האם זה באמת כזה משנה ? חשבתי על G7 של לוגיטק אבל זמן העבודה של הבטריה שלו 12שעות וזה בעסה להטעין כל פעם , אני לא מבין בכל המשקולות האלה שמוסיפים אז אם אפשר משהו מובנה כבר או הסבר איך זה עובד , אם חייב להיות חוטי אז תנו לי המלצה על משהו טוב עד 470 ש"ח תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה קצת מוזרה - כל פעם שאני מנסה להדפיס, התוכנה שממנה אני מנסה (וורד לדוגמה), מתרסקת. זה קורה גם עם תוכנת התחזוקה של המדפסת - כשאני עושה פעולות תחזוקה הכל בסדר אבל אם אני מנסה להדפיס דף ניסיון (כמו אחרי ההתקנה), גם תוכנת התחזוקה מרסקת. כמובן שהסרתי והתקנתי מחדש ולא עזר. אנ יעובד עם windows 7 והורדתי את הדרייברים מהאתר של לקסמרק. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
פעם בכמה זמן מומלץ לעשות Cleaning למדפסת Brother?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי חברה, תעזרו לי בבקשה לבחור מארז. הקריטריונים החשובים לי: קריטריון ראשון: קירור. המחשב מיועד למשחקים, לכן דרושה תנועת אוויר טובה במארז. ל-sunbeam אפשר לאוורר מאוורר אחד של 120 ועוד 3 של 80 (אחד למעלה! לאיפה שהחום אוהב לעלות!). ל-thermal יש שני 120 מקדימה ומאחורה ועוד אחד של 90 בצד (האם נותן קירור יותר טוב מה-sunbeam?) קריטריון שני: המחיר. sunbeam transformer עולה 400 ש"ח. thrmaltake soprano עולה 480 ש"ח ה-thrmaltake עולה 80 ש"ח יותר. האם מצדיק את המחיר? קריטריון שלישי: מודולריות, screwfree. כמה שיותר מודולריות, כמה שפחות ברגים, ככה יותר טוב. קריטריון רביעי: יופי. יופי זה יותר עניין של טעם, אבל אולי בכל זאת, מה דעתכם? הנה לינק ל-thermaltake: http://www.thermaltake.com/…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדפסת רגילה עם הזרקת דיו צבעוני ושיהיה אפשר לחבר מיכלים חיצוניים שקופים לצורך מילוי
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1008618734&start=0]תוכנה[/link] על ידי YuvYuv
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מדפסת משולבת + פקס עד 450ש"ח מאיזורבת ים,חולון וראשל"צ
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני צריך עכבר למשחקים פה ושם (אני לא גיימר כבד) הדרישה העיקרית היא שהלחיצה על הכפתורים תהיה שקטה. רצוי שגם יהיה אלחוטי . תקציב של 200-300 אך אפשר גם יותר אם צריך.. העיקר שלחיצה על כפתורים לא תייצר קול או לפחות כמה שפחות רעש. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר במקלט (חדר מקלט) ואני גולש במחשב נייד בקומה העליונה (שתי קומות מעל), בכל אופן, היה לי כרטיס רשת של tplink הרגיל והסטנדרטי שלהם והוא היה סביר מבחינת קליטה אבל נהרס לי יחסית מהר, הכרטיס קצת קיבל זווית והתחיל לרקוד בחיבור USB (אני לא משתמש עדין). אח"כ קניתי TPlink עם אנטנה חיצונית שקלט טוב יותר אבל גם הוא נהרס, (שוב בחיבור). אשמח לקבל המלצה לכרטיס רשת קטן!, ראיתי שיש כמה סוגים אבל אני לא סגור על הקליטה שלהם. האם יש כרטיס רשת שהוא לא בולט החוצה וקולט טוב?, אני יודע שזה אחד על חשבון השני אבל אולי יש כרטיס עם אנטנה פנימית מסולסלת שיכול לעשות את העבודה. גם כרטיס עם קליטה סבירה ויקר יתקבל בברכה. במידה ואין כזה שעונה על כל הקריטריונים, על איזה כרטיס הייתם ממליצ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השבוע נאלצתי לקנות מדפסת חדשה ובחרתי במדפסת מדגם MFC-J740DW של Brother. הם ממליצים להשתמש להדפסת תמונות בנייר מיוחד שלהם. יש לי נייר HP Premium Photo Paper ממדפסת HP שקניתי לפני כמה שנים טובות ומעולם לא השתמשתי בו. האם יש סיבה לא להשתמש בו עכשיו? יכול להיות שלמרות שנראה שמדובר בנייר איכותי המדפסת של Brother לא תדע להתמודד איתו טוב? יש סיכוי שיגרם למדפסת עצמה נזק?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-