עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Aganathon,

אני רוצה לבקש מאבא שלי שיקנה לי סט אלחוטי של לוג'יטק בארה"ב, מהסיבה הפשוטה שהם עולים שם פחות מחצי. האם יש דרך להוסיף אותיות עבריות למקלדת - כאלה שמגרדים ?? מדבקות שקופות ? אם כן מישהו יודע איפה אפשר להשיג כאלה ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by arik100,

טוב אז אני מחפש המלצה למחשב לשימושים כללים - לא גיימינג. העכבר ייקנה כנראה מAMAZON או EBAY. התקציב הינו עד 40$ שהעדיפות היא להשתמש בפחות. (לפי סדר חשיבות) עכבר עמיד אלחוטי בצבע אחר (עדיפות לאדום). אין עדיפות לחברה מסוימת למרות שיש לי ניסיון טוב עם לוג'יטק. תודה אה ומאוד מומלץ שיהיה לו כפתור אחורה קדימה ( איך אפשר בלי זה???? )

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by eyal00,

איזה מארז עדיף זה http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=79_62&products_id=1882&osCsid=4200926c908ba4b27c608ba1c0c942b0 או זה http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=79_120&products_id=1896&osCsid=4200926c908ba4b27c608ba1c0c942b0 או שיש מארז+ספק באותו מחיר שעדיף משניהם,רק שיהיה מאותה חנות. תודה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by OnlyOne,

היי, קיבלתי מחבר כ45 בולים למגה בעיר(המבצע הזה של הבולים...) אז יש לי אפשרות לקחת את אחד מהמוצרים הבאים ב50 ש''ח... האחד זה הגה ps2-AndGame 2 In 1 Turbo Racing Wheel http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=1285&affid=1492 האפשרות השנייה זה מקלדת ועכבר אלחוטיים של teac. לא מצאתי את המוצר באינטרנט... מה דעתכם? היה לי את ההגה הזה(שנשבר) - http://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=908090&Cat2Cat1ID=40&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he שדווקא נהנתי ממנו... המקלדת ועכבר שיש לי הם: מקלדת של cliker ועכבר ג'נרי...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום, יש לי לפטופ lenovo yoga 900. אני מעוניין לקנות lenovo thinkPad Ultra Dock אני מעוניין לחבר את המחשב דרך ה docking station לשני מסכים חיצוניים. עתה, ראיתי ב - http://www.future-x.at/images/datasheet/s252032.pdf שבחיבור של שני מסכים, הרזולוציה המקסימלית הנתמכת היא 2048x1152 / 60Hz אני מעוניין להציב את המסכים במצב אנכי (כלומר להפוך אותם לפי כיוון השעון, ככה שיהיו כמו "ספר פתוח"). האם הנ"ל אפשרי? מאחר ואז הרזולוציה בכל מסך תהיה 1152x2048 / 60Hz אני רוצה לוודא שהנ"ל אפשרי מבחינת ה docking station והכרטיס מסך שיש לי ב yoga 900. תודה רבה לעוזרים!!!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by demultiplexer,

מי יכול למצוא לי כתובת באינרטנט שיש בה מאגר תמונות סטילס שצולמו עם המצלמות: sony dcr pc110e או עם המסרטה דיגיטלית של jvc

7. Started by y_i_c,

בביוס של הלוח GA-7Vtx-e יש פרמטר שנקרה FDC מישהו יודע מה זה???????????????.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by The_Moose,

שלום, אני רוצה לדעת מה הקשר בין שני מספרים אילו. אם איני טועה, FPS , הוא מספר הפעמים שהכרטיס הגרפי זורק תמונה למסך, בשנייה אחת. ולגבי Refresh Rate זהו מספר הפעמים לשנייה שהכרטיס הגרפי צובע את המסך מחדש. האם Refresh Rate נכון ל-2D ו- FPS נכון ל-3D ? לא ברור לי מה קורה כאשר הקצב רענון במחשב הוא נניח 85HZ אבל המשחק שאני משחק כרגע רץ ב-60FPS נניח... אז מה קורה עכשיו? האם אחד מהם משפיע על השני, או שבמעבר למשחק 3D לדוגמא, משתלט המאיץ על המסך והוא זה שקובע עכשיו את קצב הרענון? בבקשה אודה לכם על הסבר.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by maxwell10,

מחפש מקלדת עם חיבור USB ועם כניסת USB שאוכל לחבר בה DOK מעדיף מקלדת עם שוליים צרים ככל האפשר ולא כמו המקלדות הענקיות של microsoft שתופסות חצי מהשולחן. משהו בגודל הזה: http://angelo.mandato.com/wp-content/uploads/2008/02/dell-multimedia-keyboard.jpg ועדיף זול ככל האפשר תודה[br]פורסם בתאריך: 5.07.2010 בשעה 14:48:40 עזרה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ktanta harta,

באחת החנויות מרמת גן שלא אציין את שמה יש את המוצר הזה האם הוא מתאים לכל לוחות האם או רק ללוחות אם של SHUTTLE? שחכתי לתת כתובת לאתר המוצר: http://us.shuttle.com/specs_access.asp?pro_id=235

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by yoav9,

די כבר די כבר די כבר, זוכרים את הצורב שלי aopen x24 טוב כזה.... הוא ממשיך, אני יהרוג אותו (רק חבל שהוא לא חיי) זוכרים את הבעיה שהוא לא צרב לי מדיסקים לדיסקים... יענטו on the fly ואז זה עבד, יופי, עכשיו זה כן צורה אבל אני לא יכול לראות אותם, ככה שזה לא ממש עוזר לי, לא רק אני, פשוט הדיסקים לא קריאים, ולפי מה שהבנתי זה רק מדיסק לדיסק, יענטו כאשר אני צורב מהמחשב לדיסק הכול טוב!!! אהההההההה אני הולך לירות במישהו > :( :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :bash: :bash: :'( :'(

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. יש לי מדפסת הזרקת דיו רגילה רגילה אבל אני אפילו לא טורח לקנות לה ראשי דיו ציבעוניים מפני שהדפסה איתה בצבע משולה להתאבדות כלכלית. שמתי עין על המדפסת הזאת בטכנולוגיית LED שיש הטוענים שהיא חסכונית יותר אפילו ממדפסות דומות שעובדות בשיטת הלייזר (שגם כך ידועות כחסכניות במיוחד,לעומת מדפסות הזרקת דיו) אני מדבר על דגם: hl-3040cn http://www.freedio.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2223&catId=120 כנראה שמבחינת איכות הדפסה ועלות ,גם במקרה של המדפסת הזאת, עדיין יהיה עדיף יהיה עדיף להשתמש בשירותיה של חנות הצילום הסמוכה. אולם יש לי את הצורך מדי פעם בהדפסה של תמונות אישיות שאני לא מעוניין בשום פנים ואופן למסור להדפסה בחנות הצילום ,עקב החשש שזה יודלף לאינטרנט בידי אחד העובדים (שחלק גדול…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Joli,

http://www.dealextreme.com/p/dvb-t-digital-tv-usb-2-0-dongle-with-remote-28891 אני לא כ"כ מבין, אבל לאלו שכן הוא שווה את המחיר או שזה סתאם חארטה??

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by RDS,

טוב כמו שכתבתי בכותרת יש לי בעיה בהגה הזה של לוג'יטק... אני לא יודע למה, אבל יש לא נטייה ימינה... זאת אומרת, שכאשר אני משחק, ומעביר את ציר ההגה למצב מאוזן, במשחק המכונית בכל זאת פונה ימינה.... אשמח לפתרונות.... ד"א במשחק הוא NFS Crabon... אם זה יעזור

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by TUCG,

טוב, החלטתי שהגיע הזמן להתקדם עם הטכנולוגיה ולקנות סורק. באיזה דברים כדאי לי להתחשב בבחירת הסורק שאני אקנה (מחיר, באנדל, איכות סריקה (?), מה עוד - תגידו לי אתם) ? ועל איזה סורק אתם ממליצים?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Infarlock,

ערב טוב! לפני 3 הגיע אליי עכבר גיימינג חדש בשם 6D gamer mouse שהזמנתי חוץ מזה שהוא ענק יש בו 2 בעיות: 1: המהירות האנכית שלו טיפה יותר איטית מהמהירות האופקית, זה די מורגש וזה ממש מפריע. 2: אני רוצה לערוך לו את המהירות של הלחצן של ה DPI ואין לי מושג איך, העכבר כל פעם מהיר או איטי מדי, ניסיתי גם להשתמש בהגדרות של העכבר בלוח בקרה וזה תמיד מהיר או איטי מדי וזה משגע אותי. או שלפעמים במשחקים זה איטי\מהיר ואז מחוץ למשחק זה להפך ונורא קשה להתרגל לזה. ניסיתי להתרגל למהירות איטית יותר אבל זה משגע אותי שהמהירויות שלו ללמעלה ולמטה שונה מימין ושמאל. לעכבר הקודם שלי שעלה איזה 40 שקל לא היו שטויות כאלו אבל כבר זרקתי אותו לפח =\

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ThE_BesT,

הציעו לי כרטיס מסך gf2 mx 400 64 mb של חברת pcpartner השאלה שלי היא אם שמעתם על דבר כזה??

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Bah_gots_pIII_450,

עשקו את חבר שלי עם PIII800 128 SDRAM ולוח מסריח של אינטל עם שלושה חריצי PCI וללא AGP! אה, וגם כן עם ATI 8Mb עכשיו יש מאיצים PCI שיכולים איכשהו להריץ משחקים מודרניים?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני מחפש מצלמה עם מיקרופון משולב , שתיהיה איכותית עם תמונה טובה. אם אפשר לינק לחנות באזור השפלה... KSP , IQPC , OFFICE DEPOT , ועוד חנויות באזור פה... (סביבות אשדוד / גדרה / רחובות) תודה !!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. היי, אני צריך המלצות למקלדת ועכבר אלחוטיים בסביבות 200-400 ש"ח לשימוש כללי במחשב (ולמשחקים אבל לא צריך משהו רציני) הדברים שחשובים לי זה שגם המקלדת וגם העכבר יעבדו טוב בטווח של 2-3 מטרים, יהיו חסכוניים בסוללות עד כמה שאפשר ושהעכבר יעבוד על כל משטח (שוב עד כמה שאפשר). אשמח לשמוע המלצות[br]פורסם בתאריך: 14.10.2009 בשעה 23:44:06 אגב קצת יוצא מהמחיר שרציתי אבל מישהו ניסה את Logitech Cordless Desktop Wave ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום, אני מחפש להחליף את המדפסת HP שלי, למדפסת ALL IN ONE, אלחוטית שכוללת פקס וסורק. קודם כל, איך המדפסות האלחוטיות? שוות משהו?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by puNani,

פתאום חשבתי על זה.. אני קונה מחשב חדש (המפרט שלו באשכול: המחשב החדש שלי! תנו דיעה!). עכשיו, יש בו מעבד AMD 1.47GHZ שכמובן בא עם מאוורר אבל לפי מה שהבנתי הוא נוטה להתחמם... האם כדאי לי לקנות עוד מאוורר? מה המחירים? מה כדאי? איך מחברים אותו למחשב? צריכים לעשות חור במארז?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by R.V.,

אני מאוניין לקנות עכבר חדש ולא יודע איזה ליבחור כולם אותו מחירים פחות או יותר וגם מיבחינת נתונים הם זהים. אלה העכברים שאני חושב אליהם. 1. LOGITECH G5 Gaming Laser Mouse New החדש ב305 שח 2. MICROSOFT SideWinder GAMING Mouse ב305 שח 3. Razer Lachesis Gaming Mouse ב420 שח האם יש אבדל ממש משמאותי שאני ירגיש בו בין הRAZER לבין שני העכברים האחרים וששווה לי לשלם הרבה יותר אליו? נ.ב. יש גם את RAZER DiamondBack 3G FROST BLUE ב275 שח רק שהוא אם 1800 DPI האם שווה לי?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

שלום, אני קונה מחשב בקרוב ואני רוצה לשאול עם המארז הוא באמת חלק חשוב? או שזה סתם להיתלהבות? ועם זה חלק חשוב מישהו יודע אולי עם יש מארז טוב עם ספק ב-400ש"ח? תודה מראש, gonzila

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. קניתי מדפסת DeskJet D2563 HP ויש לי בעיה. התקנתי את הדרייברים ואת התוכנה של HP. המדפסת מוגדרת וגם התוכנה של HP כותבת שהכל בסדר, אבל שאני מנסה להדפיס, לא משנה אם זה תמונה מהאינטרנט, מסך אופיס או כל דבר אחר, המדפסת רק לוקחת דף ולא מדפיסה. גם ה TEST שזה מדפיס שמגדירים את המדפסת לא הודפס. הדבר היחיד שהודפס זה דף alignment אחרי שהכנסתי את הראשי דיו. חשבתי שהמדפסת תקולה ולכן החלפתי אותה בחדשה אבל עדיין זה לא עובד! מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.