עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. מארז את 1.1K משהו יפה אבל עדיף משהו ממש טוב זה מאז טוב? Thermaltake Eureka Black Aluminium או שיש משהו באותו מחיר רק יותר טוב?

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום, אני מעוניין לקנות מדפסת ציבעונית כאשר שאר הפיצ'רים פחות חשובים (כגון סורק/פקס וכו' - כי היום עושים הכל באימייל). נניח לשני קבוצות מחיר נורמאליות : כ-500-800 ש"ח ו- 900-1200 ש"ח (חבל לעשות דיון על מחירים של כ-200 ש"ח שעלות הדיו יותר גבוהה). הדברים שצריך בחשבון (ותתקנו אותי אם אני טועה): 1. עלות השוואתית בין ביצועים 2. איכויות (רזולוציה וכו'). 2. אורך חיים 3. עלות החזקה (האם אפשר להניח שמכוונים בכל הסוגים הדפסה באותה רזולוציה?), בעיקר עלות החלפת דיו/תוף וכו'. 4. התאמה לטכנולוגיה, למשל: א. אפשרויות חיבור לרשת ביתית קווית או אלחוטית (בלייזר למשל עלות מדפסת צבעונית רישתית היא 4 א' - סכום הזוי, אך מה העלות להפוך אחת יותר זולה משמעותית עם מודם או משהו אחר לרישתית/אלחוטית…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by A.Z.P,

היי, המקלדת A4TECH KL-7MU שלי מתחילה להראות סימנים של ניוון (בכל זאת כבר איזה 4 שנים של שימוש) אז חשבתי להתחדש במקלדת חדשה. התקציב די צנוע ואין לי דרישות גבוהות, רק שתהיה נוחה, בתצורה סטנדרטית, מקשי קיצורים (ווליום,HOME) ואם אפשר שתהייה גם שקטה דהיינו. הדרישות הן כמובן בהשוואה למקלדות אחרות בתקציב כזה ואני לא מצפה למקלדת מושלמת, אלא הכי טוב שאפשר במסגרת. ראיתי את הLOGITECH MEDIA KEYBOARD 600, יש משהו יותר טוב ממנה? השימוש הוא להקלדה ולגיימינג. אם יש מקלדת שבאמת שווה את זה וחורגת מהתקציב תציעו לי אני אשמח לבדוק גם אותן (כמובן לא ב250 ש"ח אלא יותר באזור עד 150). תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by z999,

שלום, התחלתי לפתח CTS, ולכן אני מחפש עכבר חדש שאפשר להשתמש בו גם ביד ימין וגם בשמאל. אני צריך עכבר שישמש אותי גם לגיימינג, יהיו לו כפתורים בצד וכמובן, יהיה סימטרי. חיפושי מצאו לי רק את הSteelseries Xai, שלא מצאתי בזאפ אבל ראיתי שכן קיים בחנויות בארץ, רציתי לשאול איפה אפשר לקנות אותו ויותר חשוב, איפה אפשר לנסות אותו, באיזור השרון? כמה הוא עולה בארץ? המחיר שלו טיפה גבוה בשבילי (אני גם אצטרך לקנות ביחד איתו מאוספד קשיח), האם קיימות אלטרנטיבות? תודה, זיו

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by FireCharge,

כתבתי בפורום לפני חודש לגבי מקלדת ואני ארצה לקנות אחת בחודש הקרוב אם ישאר לי תקציב מהsummer sale בSteam. אני מחפש מקלדת לגיימינג בסביבות ה200-300 שקל. ראיתי את ה CM Storm Trigger לפני חודש אבל מסתבר שכבר לא מוכרים אותה בארץ, ולהזמין מחו"ל יהיה בעייתי כי זה עוד יותר יגביה את המחיר. לגבי פיצ'רים: אני די תלוי מאוד במקשי מדיה, כבר ממש התרגלתי לזה כי היו לי כאלה בשלוש המקלדות האחרונות אז בכל צורה שהיא אני צריך מקשי מדיה. יהיה נחמד אם יהיו מקשי מאקרו משולבים אבל זה פחות חשוב לי. חוץ מזה לא ממש אכפת לי אם היא מכאנית או לא אבל אם היא כן אז אני יחסית רגיש לרעש, אז סוויטצ'ים שחורים לפי מה שהבנתי יחסית זולים ולא ממש רועשים, אז זה יהיה הכי טוב כי הם גם טובים לגיימינג לפי מה שקראתי. ח…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ^GunX^,

שלום , אני צריך המלצה על מכשיר משולב שכולל מדפסת ,סורק ופקס - בעיקר חשוב שהאיכות הדפסה תיהיה כמו שצריך (תמונות) ושבסורק יהיו את כל האפשרויות של מכונת צילום רגילה (הגדלה הקטנה וכל זה..) חשבתי בנתיים על ה HP OFFICEJET 1200DP אם מישהו מכיר.. עם מיכלי דיו נפרדים. אם אפשר גם שתיהיה כמה שיותר חסכונית בדיו... תודה. *התקציב הוא עד 1000 , כמובן שכמה שפחות יותר טוב...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אז בקצרה ולעניין יש לי ספקית אינטרנט זהב 015 אחת הגרועות אם לא הגרועה ביותר, 3 שנים ברציפות האינטרנט מתנתק בזמן האחרון(חצי שנה אחרונה) כל יום, והיום כל חצי שעה!!!! אני לא עומד בזה החליפו לי מודם על היום הראשון של האינטרנט לפני 3 שנים הכל עבד והמודם החדש תמיד התנתק לי, החלפתי 3 מחשבים כי אמרו שזה בעיה במחשב ואז לא הבנתי בזה ולא עזר כלום לא עוזר החלטתי שאני לא רוצה לאכול חרא. עכשיו שמעתי שלהתנתק מספקית זה קשה איך עושים את זה? ואיזו ספקית אתם ממליצים בשירות של 1.5 מגהבייט גלישה? אחת שלא תגביל את הGB בחודש,תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by RedHat_Lover,

מישהו יודע מהו הסטפינג הכי טוב? שמעתי למשל על AGOIA ועוד כמה... אני מדבר על ההכי טוב מבחינת היכולת להגיע למהירויות יותר גבוהות....

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. בבקשה המלצות על מקלדת מולטימידה עד 50 ש"ח יפה

10. Started by ilia121,

אהלן אנשים, אני מחפש מדפסת לייזר שחור לבן, שתהיה הכי משתלמת פר דף... אם יש הצעות אני אשמח! תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by MishaK,

הצורב הבא שלי הולך להיות סקאזי על 100%, ורציתי לדעת, האם הבקר מגיע ביחד עם הצורב?או שצריך לקנות בניפרד?

12. Started by The_Moose,

שלום, אני רוצה לדעת מה הקשר בין שני מספרים אילו. אם איני טועה, FPS , הוא מספר הפעמים שהכרטיס הגרפי זורק תמונה למסך, בשנייה אחת. ולגבי Refresh Rate זהו מספר הפעמים לשנייה שהכרטיס הגרפי צובע את המסך מחדש. האם Refresh Rate נכון ל-2D ו- FPS נכון ל-3D ? לא ברור לי מה קורה כאשר הקצב רענון במחשב הוא נניח 85HZ אבל המשחק שאני משחק כרגע רץ ב-60FPS נניח... אז מה קורה עכשיו? האם אחד מהם משפיע על השני, או שבמעבר למשחק 3D לדוגמא, משתלט המאיץ על המסך והוא זה שקובע עכשיו את קצב הרענון? בבקשה אודה לכם על הסבר.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by JoniBm,

שלום לכולם! אני מחפש מקלדת שתיהיה טובה לי לגיימינג וגם לעריכה חשוב שיהיה במקלדת כפתורים נוספים שניתנים לתיכנות, מינימום 6 תקציב פחות בעייתי כרגע אבל לא צריך להשתגע מחפש את התמורה הטובה ביותר למחיר תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. איך החלון נראה למישהו יש תמונות, האם הוא עגול יפה או סתם מרובע כזה מישהו קנה מפנדה ויכול לצלם ולהעלות?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Haflo,

יש לי דיסק Seagate Baracudda 40GB שמותקן במחשב עם לוח ASUS CUV4X-C על הדיסק יש רק Partition אחד והא משמש כמחסן! על הדיסק יש חומר מאוד מאוד חשוב לי! :'( על המחשב סיימתי בזה הרגע להתקין SBS2000 לאחר כמעט שבוע של תלאות שהמחשב עשה לי בין היתר בגלל מודול זיכרון דפוק וכבל 80Pin פצוע.... עכשיו לאחר סיום ההתקנה של מערכת ההפעלה המחשב לא מוכן לגשת אל הדיסק (מפאת מגבלת נפח/Bios) שאני מריץ Disk Manager הוא מוכן להכין את הדיסק לשימוש רק לאחר מחיקת החומר מעל גבי הדיסק... מה עושים???

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Necessary_Evil,

שבת שלום אנשים, אני צריכה את עזרתכם... לקחתי מחשב, פנטיום 1 משהו, והוצאתי את הHD, CD, כונן דיסקטים, כרטיס מסך וכרטיס קול והעברתי אותם למחשב פנטיום 1 משהו יותר טוב (ככה אבא אומר...). הפעלתי את המחשב ואחרי הבדיקת זיכרון הוא כותב floppy disk(s) fail (40) על ההארד דיסק מותקן WIN98SE. גם בביוס הוא לא מזהה את הדיסק והוא מג'ומפר כמו שצריך. החזרתי את הדיסק למחשב הקודם אבל עם כרטיס מסך אחר וגם שם הוא לא מזהה את הדיסק...ולא שיניתי שום דבר בביוס... עזרה תתקבל בברכה תודה!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by or,

מישהוא יודע איזה חנויות מוכרות לוחות אם של אביט (חוצ מ-exlmarket)

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Trumpeldor,

אני מחפש להורים שלי מדפסת משולבת פקס וסורק התקציב הוא עד סביבות 400 ש"ח רצוי שהדיו יהיה כמובן זול ואם ניתן גם למילוי עצמי (מה שלא עבד כל כך טוב בHP) בנוסף הם מפנטזים על להדפיס כמה תמונות פוטו מדי פעם (זה בכלל ריאלי ומשתלם בימינו ? אני נוטה לחשוב שלא...) אני כבר לא בעניין, אבל פעם בHP היו מחסניות מיוחדות לזה זה עדיין קיים בימינו ? *אין צורך ברשת אלחוטית, המחשב צמוד למדפסת הם די מאוכזבים מHP, ושמעתי על בראדר דברים טובים לאחרונה, אז המלצה בכיוון תתקבל בברכה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני מחפש כרטיס טלוויזיה חיצוני שיאפשר לי הקלטה מהממיר YES MAX AverTV HD Volar Pro - הכרטיס הזה מתאים? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6379 אם לא ישנן אופציות נוספות עד 300 שקלים?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי לפני בערך שנתיים הביאו לי מארהב את המקלדת הנל (כן זו שעולה יותר מ1000שח בארץ) אני לא יודע איך זה קרה אבל הסוללה שלה הרוסה (מחזיק שעתיים במקום חצי שנה בערך) היא כל הזמן יוצאת מסנכרון, נתקעת (זה נראה ככה: "מה נשמעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע...") הבעיה שאין לי קבלה עליה וחבל לי לזרוק אותה לזבל יש דרך לתקן או לנצל את האחריות (הם אמורים לתת ל3 שנים) ץודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. כמו ראיתם אני מנסה להרכיב מחשב טוב שיהיה כמה שיותר שקט.. עכשיו מצאתי בפנדה משהו דיי מוזר Akasa Paxmate Noise Reduction זה אמור להיות ספוג איטום מבודד לרעש בשביל המארז.. יש לי 2 שאלות בקשר למוצר הזה: 1. זה עובד בכלל?? ??? 2. האם זה מפריע לקירור (מונע איוורר במארז?) והאם זה שווה את המחיר??? תודה על העזרה..

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם אני רוצה להציג מצגת ושתהיה לי יכולת לכתוב למצגת תוך כדי הצגה חשבתי לקנות משהו כזה: https://tinyurl.com/y9ytffsw האם זה מתאים? ואם כן האם זה הגודל הדרוש לכתיבה ברורה עם שירטוטים פשוטים? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. לא כל כך חשובה לי החברה. אם תהיה לה תמיכה ברשת חוטית זה יהיה אחלה, כמו כן טעינת דפים רבים לצילום תהיה אופציה טובה. גם הדפסה דו צדדית תהיה נחמדה. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by guy94,

יש לי סי די רום מסוג ASUS CD-S500/A... יש לי וינדוס XP וכשאני מנסה להפעיל את אפשרות ה - DMA (כי יש לי בעייה שזה ב PIO כשאני מנסה להעתיק קבצים מהסי די רום ולשמוע מוזיקה בו זמנית מהארד דיסק אז כל המחשב מאט פתאום ושומעים שהשיר מקרטע) אני מפעיל את ה - DMA ואז עושה RESET (למרות שהמחשב לא מבקש) וכשאני נכנס לראות האם זה נהיה DMA... זה רושם לי ש Transfer Mode: DMA If Availbale Current Transfer Mode: Pio ONly צריפתי תמונה להמחשת הבעייה... אם מישהו יותר איך לפתור את זה.. אז בבקשה תעזרו

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by guy94,

היום במזל טוב קיבלתי את הכרטיס מסך החדש שלי (HERUCLES 3D PROPHET TI 200) רציתי לחבר את הTV OUT לטלויזייה אז יש את החוט הזה שבא עם הכרטיס מסך, אליו מה אני צריך לחבר (לפי מה שראיתי זה יציאת RCA פשוטה) ובטלויזיה שלי יש 21 פינים, אני צריך ממיר מ RCA ל 21 פינים ?! או שיש עוד דרך לחב ר?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים