עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Rule The Pc,

שלום, יש לי לפטופ של HP ואני רוצה לקנות תחנת עגינה, ראיתי שלושה דגמים אבל אני לא כל כך הבנתי מה ההבדלים ביניהם, אם מישהו יוכל לעזור זה יהיה מעולה תודה. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=21762#details http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5564&perur=2&t=16&c=296 http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=3261

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Markis,

שלום האם אפשר להשתמש במצלמה כדי לצלם מסמכים ולהעביר אותם למחשב ברמה טובה במום סורק הצורך הוא צילום מסמכים נייד שיבוא במקום סורק כשנמצאים מחוץ לבית או למשרד אודה על הצעות ורעיונות

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. יש לי מדפסת הזרקת דיו רגילה רגילה אבל אני אפילו לא טורח לקנות לה ראשי דיו ציבעוניים מפני שהדפסה איתה בצבע משולה להתאבדות כלכלית. שמתי עין על המדפסת הזאת בטכנולוגיית LED שיש הטוענים שהיא חסכונית יותר אפילו ממדפסות דומות שעובדות בשיטת הלייזר (שגם כך ידועות כחסכניות במיוחד,לעומת מדפסות הזרקת דיו) אני מדבר על דגם: hl-3040cn http://www.freedio.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2223&catId=120 כנראה שמבחינת איכות הדפסה ועלות ,גם במקרה של המדפסת הזאת, עדיין יהיה עדיף יהיה עדיף להשתמש בשירותיה של חנות הצילום הסמוכה. אולם יש לי את הצורך מדי פעם בהדפסה של תמונות אישיות שאני לא מעוניין בשום פנים ואופן למסור להדפסה בחנות הצילום ,עקב החשש שזה יודלף לאינטרנט בידי אחד העובדים (שחלק גדול…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. התחברתי עם בזק לפני שבועיים, ואני רוצה לקנות מכשיר פקס פשוט לבית, שאני מקסימום אשתמש בו איזה פעם או פעמיים בחודש. חשבתי לקנות סתם משהו פשוט ב-100 שקל, אבל אני רואה שהכל מתחיל מ-500 שקלים והלאה, ויש כאלה עם המלצות על הפנים בזאפ. אז למישהו יש נסיון עם פקס פשוט וזול, שעושה את העבודה וישמש לשליחת פקסים בודדים בחודש? חשבתי להתקשר לבזקסטור ולקנות דרכם פקס, אבל הם אפילו לא עונים לי ואין לי כוח ליסוע עד לת"א לחנות שלהם (שעה נסיעה).

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. לא מזמן רכשתי מחשב חדש והלד של העכבר נשאר דולק קבוע גם אחרי כיבוי המחשב (ומסרב להתכבות) עד הפעם הבאה שאני מדליק אותו. האם זה נורמלי?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by RDS,

טוב כמו שכתבתי בכותרת יש לי בעיה בהגה הזה של לוג'יטק... אני לא יודע למה, אבל יש לא נטייה ימינה... זאת אומרת, שכאשר אני משחק, ומעביר את ציר ההגה למצב מאוזן, במשחק המכונית בכל זאת פונה ימינה.... אשמח לפתרונות.... ד"א במשחק הוא NFS Crabon... אם זה יעזור

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. איזה רמקולים לא יקרים למחשב תוכלו להמליץ לי לקנות? http://zap.co.il/models.asp?sog=C-Speakers אפשר כמה המלצות? נגיד בטווח מחירים בין 150-300 ש"ח. (אם מומלץ משהו יותר יקר אז אשמח להמלצות נוספות) אבא שלי רוצה לקנות רמקולים למחשב הנייד.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by omerbar,

קניתי לפני 11 יום את המקלדת Razer Arctosa Black on Black הבעיה שהכתב על המקשים הוא שחור ולכן אני לא יכול לקרוא אותו יש לי את כל מה שהביאו לי בKSP את הקופסא ועד הניירת האם כדאי לי להחזיר את המקלדת לחנות לקבל זיכוי או החזר של כסף להוסיף 200 שקל ולקנות את הלייקוסה שעולה 400 שקל או שכדאי לי להחליף לרייזר ארקטוסה הסילבר ככה שאני יוכל לקרוא את המקשים ולא להקליד על עיוור או שאולי ללכת לאיש מקצוע שיצבע לי את האותיות והסמלים בכסוף משהו שכנראה יעלה לי פחות מ200 שקל אבל יהיה פחות מקצועי אז שלוש אפשרויות איש מקצוע זיכוי ולהחליף למקלדת סילבר החזר ולהוסיף 200 שקל ולקנות את הלייקוסה המוארת בלדים מאחורי כל מקש ומקש כולל מקשי המולטימדיה תודה לעוזרים רק רציתי להוסיף שאני לא מציע לאף אחד לק…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. תחילה יש לי את אותו עכבר רק הדגם הישן DPI 1.8 , פשוט הוא נהרס - גם איתו הDPI לא מגיב כשאני רוצה לשנות. חשבתי זאת בעיה של העכבר. עכשיו הגיע החדש ואותה בעיה. מחקתי את הדרייבר הקודם והתקנתי את הדרייבר שמתאים לחחדש . מה עושים? הסתדרתי. אם מחברים את העבר לUSB3 אז יש תבעיה. מה זה כך צריך להיות?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Joli,

http://www.dealextreme.com/p/dvb-t-digital-tv-usb-2-0-dongle-with-remote-28891 אני לא כ"כ מבין, אבל לאלו שכן הוא שווה את המחיר או שזה סתאם חארטה??

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by jj516,

אני רוצה לקנות 50 CDR ו 50 CDRW מישהוא יכול להמליץ לי על חברות מצויינות גם ל CDR וגם ל CDRW? מחיר זה לא העיקרון אלה החברה עצמה, אני לא מדבר על האלה ב 2 שקל או פחות אז... דיסקים טובים, לא מפונקים, ושהצריבה בהם היא חלקה כמה שיותר. יש המצלות?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Stasik,

האם קיימת אפשרות לשלב בין הדריברים שיפעלו ביחד? כי כשמותקן אצלי דריברים של ASUS ואני מתקין דריברים של NVIDIA אז האייקון של ASUS נעלם! האם יש אפשרות לשלב ביניהם?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by PeaS,

עד עכשיו לא מצאתי הבדל רציני בין שני הלוחות, חוץ מזה שלEpox בOC יש יתרון, עם כל האפשרויות שיש לו. הפרש המחירים הוא 2$, ככה שהמחיא לא קובע פה. על איזה לוח ללכת? ויש גם את גרסת הפלוס של ה8K3A, הכוללת RAID, והיא יקרה יותר ב10$ דולר.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by johnwoo,

אני מעוניין לקיים למידה מקוונת בנושאים שונים באוניברסיטה. התוכנה שאני אשתמש בה היא SKYPE (אם יש תוכנה עדיפה אחרת, אני אשמח לדעת). בנוסף, אני מעוניין במיקרופון לצורכי תקשורת במשחקים (COD 4). 1) איזה מצלמה ומיקרופון מומלצים לי מבחינת יחס עלות/תועלת עבור השימושים שלי. 90%- למידה מקוונת 10%- תקשורת במשחקים 2)מה מחירם והיכן ניתן להשיגם?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by R.V.,

אני מאוניין לקנות עכבר חדש ולא יודע איזה ליבחור כולם אותו מחירים פחות או יותר וגם מיבחינת נתונים הם זהים. אלה העכברים שאני חושב אליהם. 1. LOGITECH G5 Gaming Laser Mouse New החדש ב305 שח 2. MICROSOFT SideWinder GAMING Mouse ב305 שח 3. Razer Lachesis Gaming Mouse ב420 שח האם יש אבדל ממש משמאותי שאני ירגיש בו בין הRAZER לבין שני העכברים האחרים וששווה לי לשלם הרבה יותר אליו? נ.ב. יש גם את RAZER DiamondBack 3G FROST BLUE ב275 שח רק שהוא אם 1800 DPI האם שווה לי?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by noodle,

שלום לכם, היום קניתי את העכבר logitech mx518, חיברתי אותה ללפטופ של חבר ועבד יופי, חזרתי לבית חיברתי אותו למחשב שלי ועבד יופי הוצאתי אותו התקנתי את התוכנה ומאז הוינדוס לא מזהה שאני מחבר את העכבר פשוט כלום לא קורה, אבל שאני מחבר את העכבר האור האדום נדלק מלמטה. ניסיתי את העכבר על מחשב של חבר ואותו דבר, לא קורה כלום שאני מחבר את העכבר, כמובן שניסיתי להסיר ולהתקין את התוכנה מחדש אבל הוינדוס עדיין לא מזהה את העכבר, וניסיתי בכל החיבורי USB שיש לי במחשב. יש לי עכבר אלחוטי שעובד יופי בכל חיבורי ה-USB, כך שהבעיה בעכבר כנראה. windows 7 pro 64 bit מה ניתן לעשות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. לוג'יטק הוציאה עכבר חדש למשחקי MMO, לוג'יטק G600: http://www.logitech.com/en-roeu/mice-pointers/mice/g600-mmo-gaming-mouse - 20 כפתורים הניתנים לתכנות - זכרון פנימי לאחסון פרופילים - מותאם לשימוש ביד ימין - תומך ב-Logitech Gaming Software מה דעתכם על העכבר הזה? האם הייתם רוכשים אותו?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Gilladriel,

הבנתי שבעדכונים מאוחרים יותר שיפרו את ה Lift off distance. משהו כמו מ45 מ"מ ל 15 בלבד. מישהו? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by orenweb,

מישהו יודע משהו על העכבר שנמכר כאן http://www.my-deal.co.il/ביגוד%20ותכשיטים/deals/עכבר-אלחוטי?aff_id=aff_id20 האם הוא קרוב למקור ושווה את הכסף או סתם חיקוי סיני עלוב?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום, אני מחפש להחליף את המדפסת HP שלי, למדפסת ALL IN ONE, אלחוטית שכוללת פקס וסורק. קודם כל, איך המדפסות האלחוטיות? שוות משהו?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Bragiz,

אז אני מחפש לקנות אוזניות גיימינג ואני מעריץ די גדול של SS למען האמת , ראיתי היום שהם זמינות באייבורי אז חשבתי ללכת על זה , מצד שני הבנתי שיש להן בעיה רצינית עם המיקרופון , מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by shgec,

שלום. אני צריך עכבר למשחקים פה ושם (אני לא גיימר כבד) הדרישה העיקרית היא שהלחיצה על הכפתורים תהיה שקטה. רצוי שגם יהיה אלחוטי . תקציב של 200-300 אך אפשר גם יותר אם צריך.. העיקר שלחיצה על כפתורים לא תייצר קול או לפחות כמה שפחות רעש. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by zabi_g,

היי, אני מחפש אזניות עם מיקרופון + מקלדת למשחקים ובעיקר ל counter strike. המחיר המתוכנן לשניהם ביחד היה 400 שקלים אבל אני יכול לגרד ולהגיע ל 500. ראיתי פה לא מעט המלצות אבל שום דבר במחירים שציינתי. ראיתי ב KSP את המקלדות : [h=1]Corsair Raptor K30[/h][h=1]Razer DeathStalker Essential[/h][h=1]Logitech Gaming Keyboard G105 Retail[/h]ובחריגה קטנה את : [h=1]Corsair Raptor K40[/h] בתחום האזניות ראיתי את : [h=1]Corsair Raptor HS30[/h] אשמח להמלצות בנושא מאחר ואין לי שמץ של מושג בתחום. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by guy94,

רציתי לדעת האם יש הבדל משמעותי בין מערכת ADA890 לבין ADA880 של Altec אני מתכוון לקנות את אחד מהשניים בנוסף לכרטיס קול של Hercules Game Theather 6.1 עוד חודש בערך אחרי המשכורת... בנוסף רציתי לדעת מה ההבדל בין ה AUDIGY לבין ה LIVE הרגיל ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Cereal Killer,

אני עכשיו מחליף עכבר אז אני רוצה את דעתכם עכבר או track ball עדיין לא חברות או דגמים אלא הקונספט עצמו תנו ל בעדים ונגדים תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.