ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
קודם כל זאת הודעה ראשונה שלי מזל טוב לי.. אני מחפש אוזניות טובות למשחקים בעיקר וגם למוזיקה וסרטים וכל השאר שיהיה מיקרופון שיהיה טוב למשחקים כמו קונטר סטרייק שיהיו נוחות כי האוזניות שלי מוחצות לי תאוזניות והם ממש לא נוחות שיהיה עוצמה גבוהה כאילו שאני יוכל להגביל הרבה ולשמוע ממש כמו מרמקול אני חשבתי על אלה: SteelSerios SteelSound 4H http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=17496&catid= התקציב שלי הוא עד 350 ש"ח מקסימום! ותודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
iiyama VM pro pro 411 mag 796 fd flat sony e220 wega lg flatron 795 ft סמסונג מקביל משהו כלשהו טוב במחיר ? התקציב הוא כ1500 שימוש משחקים אינטרנט גם תוכנות גרפיקה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לא כל כך חשובה לי החברה. אם תהיה לה תמיכה ברשת חוטית זה יהיה אחלה, כמו כן טעינת דפים רבים לצילום תהיה אופציה טובה. גם הדפסה דו צדדית תהיה נחמדה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום במזל טוב קיבלתי את הכרטיס מסך החדש שלי (HERUCLES 3D PROPHET TI 200) רציתי לחבר את הTV OUT לטלויזייה אז יש את החוט הזה שבא עם הכרטיס מסך, אליו מה אני צריך לחבר (לפי מה שראיתי זה יציאת RCA פשוטה) ובטלויזיה שלי יש 21 פינים, אני צריך ממיר מ RCA ל 21 פינים ?! או שיש עוד דרך לחב ר?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפשת את המאפיינים הבאים: - משולבת - מדפסת, סורק, מכונת צילום, פקס - הזרקת דיו - אלחוטית (אין צורך בחיבור חוטי לרשת) - עלויות דיו נמוכות - דו צדדית - אם נגמר הדיו הצבעוני, המדפסת מאפשרת להדפיס בשחור. גם מאפשרת להשתמש בשאר הפונקציות כמו סורק ושליחת פקס, אם נגמר אחד ממיכלי הדיו (הייתה לי פעם מדפסת משולבת שלא אפשרה לעשות כלום במקרה כזה). תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין את הג'ויסטיק הנ''ל עכשיו שאלה האם הוא בא עם רטט?? אני מתוכנן להזמין מפה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1217
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע מהו הסטפינג הכי טוב? שמעתי למשל על AGOIA ועוד כמה... אני מדבר על ההכי טוב מבחינת היכולת להגיע למהירויות יותר גבוהות....
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש עכבר בחיבור חוטי למשחקים, חשוב לי שהוא יהיה קל מאוד ונוח,יש לי עבר אלחוטי ובגלל שהוא די כבד יש לי כאבים בפרקים ביד ימיו,מה יהיה הכי טוב בשבילי?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר במקלט (חדר מקלט) ואני גולש במחשב נייד בקומה העליונה (שתי קומות מעל), בכל אופן, היה לי כרטיס רשת של tplink הרגיל והסטנדרטי שלהם והוא היה סביר מבחינת קליטה אבל נהרס לי יחסית מהר, הכרטיס קצת קיבל זווית והתחיל לרקוד בחיבור USB (אני לא משתמש עדין). אח"כ קניתי TPlink עם אנטנה חיצונית שקלט טוב יותר אבל גם הוא נהרס, (שוב בחיבור). אשמח לקבל המלצה לכרטיס רשת קטן!, ראיתי שיש כמה סוגים אבל אני לא סגור על הקליטה שלהם. האם יש כרטיס רשת שהוא לא בולט החוצה וקולט טוב?, אני יודע שזה אחד על חשבון השני אבל אולי יש כרטיס עם אנטנה פנימית מסולסלת שיכול לעשות את העבודה. גם כרטיס עם קליטה סבירה ויקר יתקבל בברכה. במידה ואין כזה שעונה על כל הקריטריונים, על איזה כרטיס הייתם ממליצ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי מדפסת HP DESKJET 930C ושני הראשים שלי התיבשו (היו דיי גמורים, אבל שכבו בארון איזה שנה והתיבשו לחלוטין). ראשים חדשים מקוריים יעלו לי 300 שקל (לשניהם, שחור וצבעוני). יש איזה חלופה שממלאים בראשים הקיימים שיש לי, או ראשים לא מקוריים זולים יותר? אם כן, מאיפה אני יכול להשיג כאלה בחיפה, ומה בנוגע לאיכות הצבע, אורך החיים של הראש וכו, מה בעצם שונה ראש מקורי מלא מקורי? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי סי די רום מסוג ASUS CD-S500/A... יש לי וינדוס XP וכשאני מנסה להפעיל את אפשרות ה - DMA (כי יש לי בעייה שזה ב PIO כשאני מנסה להעתיק קבצים מהסי די רום ולשמוע מוזיקה בו זמנית מהארד דיסק אז כל המחשב מאט פתאום ושומעים שהשיר מקרטע) אני מפעיל את ה - DMA ואז עושה RESET (למרות שהמחשב לא מבקש) וכשאני נכנס לראות האם זה נהיה DMA... זה רושם לי ש Transfer Mode: DMA If Availbale Current Transfer Mode: Pio ONly צריפתי תמונה להמחשת הבעייה... אם מישהו יותר איך לפתור את זה.. אז בבקשה תעזרו
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
קניתי את העכבר של לוג'יטק, הMEDIAPLAY ויש לי איתו בעיה קטנה... כשאני מזיז אותו לכיוון מסויים אז מדי פעם הסימן של העכבר יורד לי משהו כמו רבע מסך למטה, למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איפה אפשר להשיג ולקנות פאנל חדש של לG9. אני מתכוון לפאנל המקורי של העכבר, לא השני שמונע החלקה בגלל זיעה. הסיבה שבגללה אני רוצה לקנות פאנל חדש זה שהפאנל הנוכחי כנראה קיבל כמה צ'אפחות וכולו עכשיו עושה רעשים והוא לא יושב בכלל טוב על העכבר, זה מאוד מעיק על חוויית המשחק/גלישה/ניווט לא משנה מה אני עושה זה מרגיש כאילו הפלסטיק לא יושב טוב ועומד להתפרק. אודה לכם אם תעזרו לי למצוא חנות שמוכרת פאנל כזה מקורי.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש סט של מקלדת ועכבר לשימוש ארוך (8 שעות ביום) שיהיו נוחים ואמינים יחסית. יש לי ניסיון טוב עם לוג'יטק ומיקרוסופט אבל אני לא סגור עליהן בהכרח או דגם מסויים. חשוב שהמקלדת תהיה נוחה ואלחוטית (העכבר לא ממש פקטור חשוב, יש לי עכבר נוסף שאני אוהב במידת הצורך) אחד הסטים שחשבתי עליהם הוא ה-Microsoft Sculpt Comfort Desktop אבל לא ראיתי אותו בחנות ולא ניסיתי אותו וגם לא ראיתי עליו ביקורת אמיתית אחת. אני אשמח לקבל עליו חוות דעת או המלצה על סט אחר (או רק מקלדת אחרת) תקציב - בתקווה לא לעבור את ה-200 שח עבור מקלדת בלבד או 300 עבור סט.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מחפש אזניות משולבות מיקרופון אלחוטיות או אפילו משהו בסגנון של טלפון לשיחות סקייפ. חשוב שיהיו עמידות, אני לא יודע עד כמה האזניות הקלאסיות המאסיביות יתאימו למקרה, כי בכל זאת זה לצורך סקייפ בלבד ודרושה ניידות (אולי אפילו משהו לאוזן אחת או רמקול קטן?? ) אני יודע שהבקשה מעורפלת, פשוט לא מצליח להתמקד על רעיון כיצד לנייד שיחת סקייפ. אשמח לתגובות אפילו אם זה רק כיוון מחשבה... תקציב התחלתי נגיד 200 ש"ח ואין בעיה לעלות.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש המון דגמים, למישהוא יש טיפים ? אני כרגע נוטה לכיוון זירוקס / בראדר . טווח מחירים בסביבות ה 600 שח. למישהוא יש המלצות ? או לפחות ממה להיתרחק ? (HP לדוגמא..)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לפני בערך שנתיים הביאו לי מארהב את המקלדת הנל (כן זו שעולה יותר מ1000שח בארץ) אני לא יודע איך זה קרה אבל הסוללה שלה הרוסה (מחזיק שעתיים במקום חצי שנה בערך) היא כל הזמן יוצאת מסנכרון, נתקעת (זה נראה ככה: "מה נשמעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע...") הבעיה שאין לי קבלה עליה וחבל לי לזרוק אותה לזבל יש דרך לתקן או לנצל את האחריות (הם אמורים לתת ל3 שנים) ץודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מקלדת של TEAC (בשקל 90), כפתורי הF מתוכנתים בה לעשות גם דברים אחרים, לדוג' F5 עושה "OPEN FILE". אני לא מצליץ לגרום לFים לעשות את הדברים הסטנדריטיים (אני רוצה לרענן עם F5 לדוג'). התקנת הדרייבר מוסיפה תוכנה שנותנת לשלוט על הכפתורים. זה נותן לי לבחור בין האופציה הקיימת שזה OPEN FILE לבין WEB SITE ואז אפשר להגדיר כתובת אינטרנט לבין SHORT CUT ואז זה פותח לי את PROGRAM FILES ונותן לבחור תוכנה. קיצר, איך אני מגדיר שF5 יעשה רענון נורמאלי? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מדפסת מסוג לקסמרק 1270 . ומחשב נייד עם win7 ו- 64 סיביות . הורדתי את הדרייבר המתאים מהאתר וכאשר אני מנסה להדפיס המדפסת עושה רעשים של הדפסה , אך לבסוף יוצא מסמך ריק . אוודה אם תוכלו למוא לי פתרון בנושא . תודה מראש אסף asafrejuwan@gmail.com
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב כרגע מחובר לרסיבר ולכן כל פעם שאני רוצה סאונד במחשב אני צריך להעביר ברסיבר למחשב ואז זה בעצם מנטרל לי את הטלויזיה.. רציתי לדעת אם יש איזה מפצל שאפשר לחבר למחשב כדי שאני יוכל להוציא מהמחשב חיבור גם לרסיבר וגם לזוג רמקולים קטנים ליד המחשב ..
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אילו אוזניות לקנות? תקציב: עד 300 ש"ח חריגה: עד 50 ש"ח עדיף שלא מה השימושים: בעיקר להשתקת רעשים מבחוץ (שיהיו אטומות) ובנוסף שיתאימו גם לגיימינג בקשות מיוחדות: השתקת רעשים מבחוץ (חשוב!) אם אפשר שיהיה mixer לשיחות וגיימינג כלומר שבאותו הזמן שאני משחק, אני אוכל לדבר ללא הפרעה למשחק. מחו"ל או מהארץ? מהארץ תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב בקרוב ואני רוצה לשאול עם המארז הוא באמת חלק חשוב? או שזה סתם להיתלהבות? ועם זה חלק חשוב מישהו יודע אולי עם יש מארז טוב עם ספק ב-400ש"ח? תודה מראש, gonzila
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-