עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by below_z,

אני מחפש אזניות משולבות מיקרופון אלחוטיות או אפילו משהו בסגנון של טלפון לשיחות סקייפ. חשוב שיהיו עמידות, אני לא יודע עד כמה האזניות הקלאסיות המאסיביות יתאימו למקרה, כי בכל זאת זה לצורך סקייפ בלבד ודרושה ניידות (אולי אפילו משהו לאוזן אחת או רמקול קטן?? ) אני יודע שהבקשה מעורפלת, פשוט לא מצליח להתמקד על רעיון כיצד לנייד שיחת סקייפ. אשמח לתגובות אפילו אם זה רק כיוון מחשבה... תקציב התחלתי נגיד 200 ש"ח ואין בעיה לעלות.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by PeaS,

עד עכשיו לא מצאתי הבדל רציני בין שני הלוחות, חוץ מזה שלEpox בOC יש יתרון, עם כל האפשרויות שיש לו. הפרש המחירים הוא 2$, ככה שהמחיא לא קובע פה. על איזה לוח ללכת? ויש גם את גרסת הפלוס של ה8K3A, הכוללת RAID, והיא יקרה יותר ב10$ דולר.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. היי אני מחפש מקלדת אלחוטית בלוטות' לטבלט LG G PAD שתהיה בדיוק בגודל של הטבלט (8 אינצ') כדי ששניהם יכנסו ל Case אחד. משהו בסגנון הזה: http://www.ebay.com/itm/Ultra-Slim-Leather-Case-Cover-Bluetooth-keyboard-Gift-for-8-3-LG-G-Pad-V500-/251530012429?pt=US_Tablet_eReader_Cases_Covers_Keyboard_Folios&var=&hash=item3a905b670d תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי לפני בערך שנתיים הביאו לי מארהב את המקלדת הנל (כן זו שעולה יותר מ1000שח בארץ) אני לא יודע איך זה קרה אבל הסוללה שלה הרוסה (מחזיק שעתיים במקום חצי שנה בערך) היא כל הזמן יוצאת מסנכרון, נתקעת (זה נראה ככה: "מה נשמעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע...") הבעיה שאין לי קבלה עליה וחבל לי לזרוק אותה לזבל יש דרך לתקן או לנצל את האחריות (הם אמורים לתת ל3 שנים) ץודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Pitzinyelo,

מה המשמעות של ספק כוח עם המושג הנ"ל? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_295&products_id=2276 אני רוצה לקנות את הספק הזה אבל לא מעניינים אותי איזה פיצ'רים מיוחדים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ffooxx,

מעונין במקלדת לצורכי הקלדה לא למשחקים בכלל. מוארת עם תאורה מלאה שתהיה בעברית אני רוצה שתהיה גם אלחוטית. היחידה שמצאתי זה הLogitech Wireless Illuminated Keyboard K800 אבל לא מצאתי חנות שמוכרת אותיות בעברית מוארות. יש המלצות? תודה מחיר: 500 ש"ח

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by dudimalka,

יש לי את העכבר הזה כבר חודשיים ויש לי שתי שאלות: יש לו אפשרות מאקרו (פקודות מאקרו) ועד עכשיו לא הבנתי מה זה ולמה זה משמש ושאלה שניה קניתי את העכבר מאייבורי מחשבים וכתוב לי שיש לי אחריות 3 שנים במעבדות אייבורי מחשבים-מחירו היה 250 שקלים לעומת זאת בחנות אחרת הוא עולה כפול בסביבות ה500 שקל אבל זה אחריות ע"י היבואן הרשמי מה ההבדל ומה זה אומר? מה אם יתקלקל לי העכבר לא יחליפו לי אותו בחדש? תודה על העזרה..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by m_g,

קניתי לפני שנה וחצי בערך את העכבר, ומהיום הראשון הייתה לי בעיה כשהייתי חוזר ממצב של SLEEP למחשב העכבר היה כבוי, ורק אם הייתי מנתק ומכניס חזרה את העכבר זה היה מסתדר. בהתחלה הייתי בתוך שזה בגלל הלוח אם המיושן שהיה לי אבל שבוע שעבר קניתי מחשב חדש עם לוח אם של ASUS ועדיין יש לי את הבעיה הזאת... למישהו יש מושג איך אפשר לתקן את זה? זה בלתי נסבל כל פעם להכניס את היד מאחרי המחשב

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by gggilad13,

קניתי את העכבר של לוג'יטק, הMEDIAPLAY ויש לי איתו בעיה קטנה... כשאני מזיז אותו לכיוון מסויים אז מדי פעם הסימן של העכבר יורד לי משהו כמו רבע מסך למטה, למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. בין : "עכבר אופטי -ליזר- אלחוטי נטען המתקדמת והאיכותית ביותר בעולם מבצע מיוחד דגם GPT" ל "עכבר אופטי לייזר אלחוטי מתקדם תוצר A4TECH וטעינת סוללות. דגם ומק¨ט: RP-648 " מה כדאי?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by gal426,

היי חברים אני רוצה לקנות מקלדת חדשה וראיתי שהמקלדת G213 prodigy קרצה לי לעין ונראה שהיא עומדת בדרישות שלי ואני מעוניין לקנות אותה אבל לפני שאקנה אשמח לדעת מה דעתכם עליה (לאלה שיש או שניסו בעבר) איך התאורה שלה אם יש אור בחדר ואם צריך להתאמץ בשביל לראות את מה שמואר מהמקלדת אני גם לא מחפש מכאנית כי לא אוהב אבל מחפש משהו עם RGB אז אם יש לכם המלצות למשהו אחר אשמח לשמוע תודה!!

12. Started by avi12641,

אני צריך עזרה בקניית מקלדת, כאשר למקשים יש את אחד מהמאפיינים הבאים: בתחילת המקש יש מין קימור, כך שאני יכול להחליק את האצבע - כמו שבמחשב נייד אפשר. המקש הוא שטוח, כדי שאוכל להחליק את האצבע - כמו במחשב נייד. תכונות שדרושות במקלדת: במקלדת צריך להיות Number Pad. אני לא רוצה שום מקשים נוספים (מקשי מדיה וכו'). מקשי ה-Home-End צריכים להיות מסודרים באופן הבא:_______Home___End ___Insert___Page Up Delete___Page Down המקלדת צריכה להיות עם חוט. דוגמא למקלדת שיכולה להתאים לי: Rapoo 5GHz 8200P (הבעיות היחידות הן: זה סט שמגיע עם עכבר, והיא אלחוטית) תודה רבה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by guy94,

יש לי סי די רום מסוג ASUS CD-S500/A... יש לי וינדוס XP וכשאני מנסה להפעיל את אפשרות ה - DMA (כי יש לי בעייה שזה ב PIO כשאני מנסה להעתיק קבצים מהסי די רום ולשמוע מוזיקה בו זמנית מהארד דיסק אז כל המחשב מאט פתאום ושומעים שהשיר מקרטע) אני מפעיל את ה - DMA ואז עושה RESET (למרות שהמחשב לא מבקש) וכשאני נכנס לראות האם זה נהיה DMA... זה רושם לי ש Transfer Mode: DMA If Availbale Current Transfer Mode: Pio ONly צריפתי תמונה להמחשת הבעייה... אם מישהו יותר איך לפתור את זה.. אז בבקשה תעזרו

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום, אני גרפיקאי מתחיל ואני צריך המלצות למדפסת ביתית\לעסק צבעונית חסכונית ואיכותית ככל האפשר . על המדפסת לטפל גם בדפי A3 ולהיות מסוגלת לטפל בדפים עבים יותר מ-75 גרם (דפי A4 רגילים למדפסת) עד 250 גרם. (אני מתכוון לרכוש דיו בזול במילוי ע"י חנויות מקצועיות שעוסקות בכך). התקציב כ-5000 ש"ח (גמיש) אבל אם יש מדפסת איכותית וחסכונית שיכולה לעשות את העבודה בחצי המחיר אז בבקשה תציינו אותה. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by FireCharge,

כתבתי בפורום לפני חודש לגבי מקלדת ואני ארצה לקנות אחת בחודש הקרוב אם ישאר לי תקציב מהsummer sale בSteam. אני מחפש מקלדת לגיימינג בסביבות ה200-300 שקל. ראיתי את ה CM Storm Trigger לפני חודש אבל מסתבר שכבר לא מוכרים אותה בארץ, ולהזמין מחו"ל יהיה בעייתי כי זה עוד יותר יגביה את המחיר. לגבי פיצ'רים: אני די תלוי מאוד במקשי מדיה, כבר ממש התרגלתי לזה כי היו לי כאלה בשלוש המקלדות האחרונות אז בכל צורה שהיא אני צריך מקשי מדיה. יהיה נחמד אם יהיו מקשי מאקרו משולבים אבל זה פחות חשוב לי. חוץ מזה לא ממש אכפת לי אם היא מכאנית או לא אבל אם היא כן אז אני יחסית רגיש לרעש, אז סוויטצ'ים שחורים לפי מה שהבנתי יחסית זולים ולא ממש רועשים, אז זה יהיה הכי טוב כי הם גם טובים לגיימינג לפי מה שקראתי. ח…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אז ככה אני קונה לוח אם MSI KT333 ULTRA ולפי מיטב הבנתי הלוח הנל מגיע עם כרטיס רשת ONBOARD לכן אני מתלבט בשאלה האם להוסיף למפרט שלי כרטיס קול או שהכרטיס קול על הלוח יספיק את דרישותי אם אני יוסיף חשבתי ללכת על FORTISSIMO של HERCULAS איך הבחירה? והם באמת כדי להשקיע 51 דולר בפורטיסימו או שהאיכות שלו דומה לזאת של הכרטיס על הלוח?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. למשל במארז Raidmax 868 יש ספק ריידמקס עם 420W ... אז אני רוצה לדעת אם הוא ג'נרי..

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by barak gonen,

שלום יש לי את המשחק Guitar Hero 3 למחשב אני מחפש גיטרה שתתחבר למחשב ותתאים למשחק כמה זה בערך עולה? ואיפה אפשר לקנות??? תודה רבה מראש ברק גונן

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by galCool,

האם הספק הזה? http://www.fsp-group.com.tw/english/1_product/2_detail.asp?mainid=1&fid=52&proid=196 יותר טוב מזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4014 ? ומה ההבדל בין זה: http://www.fsp-group.com.tw/english/1_product/2_detail.asp?mainid=1&fid=100&proid=476 לזה http://www.fsp-group.com.tw/english/1_product/2_detail.asp?mainid=1&fid=53&proid=89 וזה: http://www.fsp-group.com.tw/english/1_product/2_detail.asp?mainid=1&fid=100&proid=477 תודה!!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. טוב אז ככה לא מזמן קניתי את הגימפאד הזה - זה גימפאד של ריזר חוטי ל360 וPC יש לו אישור רישמי של MS ככה שמי שפוחד מחסימה שלו בעדכון תוכנה לא לפחד בגדול לפני הביקורת הכתובה עשיתי ווידיאו באנגלית צולעת ב2 חלקים פתיחה לחוד וביקורת לחוד הכנסתי ביקורת צולעת על פיבל 3 בחלק השני אבל נו טוב נעבור על הגימפאד אנלוגיות -יותר טובות מהמקורי D-PAD -מוזר כי הוא בנוי מכפתורים אבל הרבה יותר נוח מהמקורי יותר נוח גם מזה בדול שוק 3 ובערך בנוחות של הD-PAD שנינטנדו בדרך כלל מכניסה לכימפאדים שלה אבל לא נוח כמו הD-PAD בסאטורן כפתורי התפריט -התחלה ואפשרויות במיקום מוזר ופחות נוחות בגלל זה מהמקורי הבית באותו המיקום ואותי נוחות במפרים (כפתורי גב ר…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. חג שמח לכם! הכותרת ממצה את השאלה, איזה רמקולים נראה לכם כדאי לקחת? רציתי בהתחלה לקחת את הX16 אבל אני לא מוצא מקום אחד שהמחיר פחות מ600 ש"ח ואין לי כרגע את הכסף. על פניו הX13 זו הבחירה הבטוחה אבל הבנתי שהXforce גם כן טובים מאוד לא? מה נראה לכם?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. היי חבר'ה אני מעדיף עכבר אלחוטי לגיימרים שמעתי שחייב חוטי בשביל לקבל ביצועים מקסימליים האם זה באמת כזה משנה ? חשבתי על G7 של לוגיטק אבל זמן העבודה של הבטריה שלו 12שעות וזה בעסה להטעין כל פעם , אני לא מבין בכל המשקולות האלה שמוסיפים אז אם אפשר משהו מובנה כבר או הסבר איך זה עובד , אם חייב להיות חוטי אז תנו לי המלצה על משהו טוב עד 470 ש"ח תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Tiger,

שלום אני מעוניין לדעת איפה אפשר למצוא מבחר של סוגים של headsets (אוזניות+מיקרופון) ... האם יש מבחר בבאג או בכל חנות מחשבים אחרת ??? בתודה מראש :-*

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. העכבר יהיה בשימוש בסלון עם ה HTPC שלי, יש מצב טוב מאד מאד מאד שאשתמש במחשב כדי להריץ תוכנות CAD, משחק מדי פעם.. מה קיים בתקציב שלי?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by kinggil,

שלום אני מעוניין לקנות עכבר MX 500 העכבר נראה לי אחלה, כרגע יש לי עכבר ג'נרי ששובר לי את היד דגם: SWOP-35 , האם הייה שינוי ? תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.