ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
מידי פעם אני מנקה את החלק העליון של המקשים באמצעות מטלית אבל בצידי המקשים מצטברת זוהמה וזה ממש מגעיל
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מדפסת לייזר צבעונית משולבת (AIO), חסכונית, איכות הדפסה גבוהה ומהירה. סורק ברמת הפרדה גבוהה (1200dpi לפחות) וחיבוריות טובה לממשקים (פלאפון, טאבלט ווירלס וכו'). תקציב עד 500$. יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני צריך דיסק 40GB, 7200RPM, ATA100 חשבתי בטבעיות ללכת על ה-IBM החדש, 60GXP, אבל מסתבר שהוא בעייתי (אמינות...) *הכי* חשוב לי זה אמינות... אז מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
איזה צורב תומך בדיסקים של 800MB/90 MIN? אני מעוניין לקנות צורב וזה מאוד חשוב לי מכיוון שאני צורב המון סרטים וחלקם מעל 700MB אנא- ענו רק אם אתם בטוחים כי אני אקנה לפי ההמלצות תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הקיירו2 אולטרה ייצא רק בתחילת השנה הבאה :( דרעק ואני בניתי עליו עוד בסוף השנה הזאתי.... איזה פאק!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול הלכתי עם חבר שלי לקנות למכשיר הפליסטישן 2 החדש שלו אקדח רוטט עם כוונת אלחוטי ולאחר שיטוט קצר מצאנו אקדח מענין העונה לכל הציפיות של חברי שמיד החליט לקנות אותו ב- 350 שקל וקיבל גם משחק מתנה. כשחזרנו לביתו וחיברנו את האקדח לפליסטישן 2 הבחנתי כי החיבור הינו חיבור USB רגיל כמו שיש למחשב השולחני הרגיל (שאחד כמהו נמצא שוכב בביתי). שיחקנו בו והיה מענה ביותר לשחק במשחק time crisis שאותו הוא קיבל מתנה. מיד עלה בראשי רעיון, לקנות גם את האקדח כזה או אחר למחשב שלי והתחלתי בהתחלה לחפש אקדח למחשב, דבר שהתגלה כבלתי אפשרי, בכל חנות שנכנסתי אמרו שיש להם רק כאלה המתחברים לפליסטישן אחד או שתיים או לשניהם. ולכן חזרתי עצוב ללא שום אקדח ועם כאב חזק בלב שלא אוכל לנסות לשחק במשחקים הישנים ו…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצות למקלדת ועכבר אלחוטיים בסביבות 200-400 ש"ח לשימוש כללי במחשב (ולמשחקים אבל לא צריך משהו רציני) הדברים שחשובים לי זה שגם המקלדת וגם העכבר יעבדו טוב בטווח של 2-3 מטרים, יהיו חסכוניים בסוללות עד כמה שאפשר ושהעכבר יעבוד על כל משטח (שוב עד כמה שאפשר). אשמח לשמוע המלצות[br]פורסם בתאריך: 14.10.2009 בשעה 23:44:06 אגב קצת יוצא מהמחיר שרציתי אבל מישהו ניסה את Logitech Cordless Desktop Wave ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות עכבר חברים המליצו לי על G5 או MX518 אני לא מבין כזה גדול לדברים האלה אבל אני הולך לתת שיפור רציני לאביזרי הגיימינג שלי אשמח אם תעזרו לי לבחור בתודה שי בן יהודה
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מארז חדש ואני צריך לדעת אם זה נכון שמארז מאלומיניום מרעיש יותר ממארז מפח ( ששניהם בעובי 1mm ) ובנוסף האים עדיף לקנות מארז מפח עם 2 מאוררי 12CM + מאוורר למעבד- BigTyphoon או מאוורר לכרטיס מסך בסך 200 ש"ח. או אותו מארז באותו עובי שעשוי מאלומיניום עם 3 מאוררי 12cm( השלישי הנוסף מאחורה ) אבל בלי הקירור למעבד או לכרטיס מסך? ודבר אחרון רציתי לדעת... האם לחלון גדול בדלת המארז יהיה השפעה גדולה לרעה על המארז מבחינת טמ"פ ורעש? ( חלון כמו של ה-SOPRANO או של ה-ANTEC Super LANBOY )
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש סורק בעל איכות מעולה לצורך סריקת אלבומי תמונות ישנים ותיקון התמונות בפוטושופ. המטרה היא לסרוק כמה שיותר תמונות בכמה שפחות זמן מבלי לפגוע בתמונות. ממה שהבנתי יש שני סוגי סורקים שיכולים לשמש אותי. שניהם עם feeder, אחד סורק ושומר את החומר על כרטיס זיכרון שניתן להרחיב בתוך הסורק, סורק כל תמונה בנפרד. אחר שמתחבר למחשב, מכניסים כמות מסויימת של תמונות בfeeder והוא סורק ושומר רגיל. הבקשה שלי שהסורק יעלה לכל היותר 500 שקל, לא חייב להיות נייד או אלחוטי. העיקר שיהיה מהיר מאוד. (10 שניות לתמונה נשמע לי סביר, לכל היותר) כמו כן, מדפסת פקס וכל השאר לא נחוצים לי כאן. תודה על העזרה, איב
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. אני מחפש אוזניות אלחוטיות שאפשר לחבר אותן למחשב. אני רוצה להזמין אותן מ EBAY. סכום בין 20-40 דולר. מדובר באוזניות שתישבות על כל האוזן אוזניות קשת נקראות. אם יש משהו בארץ שהוא זול וטוב אני אשמח גם לקבל הצעות תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אילו אוזניות לקנות? תקציב: עד 300 ש"ח חריגה: עד 50 ש"ח עדיף שלא מה השימושים: בעיקר להשתקת רעשים מבחוץ (שיהיו אטומות) ובנוסף שיתאימו גם לגיימינג בקשות מיוחדות: השתקת רעשים מבחוץ (חשוב!) אם אפשר שיהיה mixer לשיחות וגיימינג כלומר שבאותו הזמן שאני משחק, אני אוכל לדבר ללא הפרעה למשחק. מחו"ל או מהארץ? מהארץ תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש מקלדת אלחוטית בלוטות' לטבלט LG G PAD שתהיה בדיוק בגודל של הטבלט (8 אינצ') כדי ששניהם יכנסו ל Case אחד. משהו בסגנון הזה: http://www.ebay.com/itm/Ultra-Slim-Leather-Case-Cover-Bluetooth-keyboard-Gift-for-8-3-LG-G-Pad-V500-/251530012429?pt=US_Tablet_eReader_Cases_Covers_Keyboard_Folios&var=&hash=item3a905b670d תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אני מחפש מצלמת רשת איכותית לטובת פרויקט שאני מבצע בתחום זיהוי פנים. בתום הפרויקט התמונות ילקחו על ידי מצלמות של סמארטפונים שלהבנתי באיכות גבוהה יותר מהמצלמות במחשב, ולכן אני צריך מצלמת מחשב ברמה יותר גבוהה מאשר זו שמספיקה לוידאו צ'אט. התקציב יכול להיות מעל 300 אם יש בכך צורך, אבל כמובן מה שיותר איכותי במה שפחות כסף... (לא רוצה למצוא עצמי משלם הרבה כסף למשהו שלא יתרום לי). אשמח להמלצותכם.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עובד הרבה עם תוכנות שמצריכות שימוש בPAN עם הלחיצה ממושכת על הגלגלת של העכבר. דבר זה גורם לעכברים אצלי להיהרס שוב ושוב. יש המלצה לעכבר איכותי שלא ייהרס? לא צריך כפתורים מיוחדים ועיצוב מוגזם. נח לי עם עכבר פשוט. רק שיחזיק מעמד. עדיף אלחוטי.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים אני רוצה לקנות מקלדת חדשה וראיתי שהמקלדת G213 prodigy קרצה לי לעין ונראה שהיא עומדת בדרישות שלי ואני מעוניין לקנות אותה אבל לפני שאקנה אשמח לדעת מה דעתכם עליה (לאלה שיש או שניסו בעבר) איך התאורה שלה אם יש אור בחדר ואם צריך להתאמץ בשביל לראות את מה שמואר מהמקלדת אני גם לא מחפש מכאנית כי לא אוהב אבל מחפש משהו עם RGB אז אם יש לכם המלצות למשהו אחר אשמח לשמוע תודה!!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
העכבר יהיה בשימוש בסלון עם ה HTPC שלי, יש מצב טוב מאד מאד מאד שאשתמש במחשב כדי להריץ תוכנות CAD, משחק מדי פעם.. מה קיים בתקציב שלי?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, קודם כל - אני מקווה שרשמתי את השאלה במקום הנכון, פשוט לא מצאתי פורום יותר מתאים מזה. לא מזמן קניתי PC חדש ומצויין. עד אותו הרגע הייתי עם מחשב Mac (מקבוק פרו ואיימק) והייתי משתמש בשידור לטלווזיה עם הAppleTV המעולה שהיה מעביר אות בצורה מצויינת, מהירה וחלקה. הייתי מעוניין לדעת האם יש סטירמר כזה גם למחשבי PC שיעביר את המסך בצורה אלחוטית למסך ללא חיבור לHDMI? *קניתי את הChromecast למען המטרה הזאת אבל נוכחתי לדעת שהוא לא משרת את הצרכים שלי שכן הוא תלוי בדפדפן Chorme (המצויין!) אבל אינו מעביר את כלל המסך של המחשב אל הטלווזיה. אשמח לקבל המלצה לסטרימר לפי הדרישות הנ"ל. תודה וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי במחשב סי די רום צורב ושני הארד דיסקים, איך עדיף לחבר רת כבל ה-IDE, ישנם רק שתי יציאות בלוח, ה-HD הראשון במהירות 7200 והשני 5400, תודה מראש :AR15:
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום, חבר של אבא שלי שבדיוק צריך לסוע לחיפה, יעבור דרך NoaComp ויביא לי את המוצרים שלי P: לשלם במזומן = הכי טוב והכי בטוח! בקיצור, בנתיים אני סגור על זה G5 + Steelpad QcK למישהו יש הערה / המלצה אחרונה? אם למישהו יש הערה חיובית אז סבבה.. אבל אם למישהו יש שלילית אז הוא חייב להגיב! אני חוזר אם למישהו יש הערה שלילית אז הוא חייב להגיב! (: תודה
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תשמעו קרתה לי בעיה מאוד מוזרה,יש לי sb vibra שבד"כ אי אפשר לשמוע איתו מספר דברים ביחד(למשל: פעמיים בווינאמפ) אבל עם win xp אפשר, אז התלהבתי מהקטע. ופתאום עכשיו אחרי ששמעתי מספר דברים ביחד(איזה 7 שירים ביחד בווינאמפ - סתם בשביל לנסות), פתאום הרמקולים כאילו נדפקו אני שומע כמו רעשים כאלה של פצפוצים - שיט זה אומר שהרמקולים הלכו סופית? יתכן שזה קרה בגלל ששמעתי מספר דברים ביחד? יש לי רמקולים creative pcworks. 2 רמקולים + סאב
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למשל במארז Raidmax 868 יש ספק ריידמקס עם 420W ... אז אני רוצה לדעת אם הוא ג'נרי..
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-