ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש כרטיס שיאפשר לי לכידה של וידאו. כרגע יש לי את FLYTV PRIME SPO שהוא כרטיס PCI ישן מאוד. אני מחפש כרטיס PCI או PCI-E. ראיתי את הכרטיסים של ATI ורציתי חוו"ד לגביהם: http://www.amd.com/uk/products/pctv/tv-wonder-tuners/Pages/tv-wonder-product-matrix.aspx אני לא מעוניין בכרטיס מבוסס USB משום שאני מעדיף כרטיס עצמאי עם זכרון ויכולות משלו. אני לא מצאתי יותר מידי אופציות בארץ האומנם? תודה ממתין לתגובות!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו ראיתם אני מנסה להרכיב מחשב טוב שיהיה כמה שיותר שקט.. עכשיו מצאתי בפנדה משהו דיי מוזר Akasa Paxmate Noise Reduction זה אמור להיות ספוג איטום מבודד לרעש בשביל המארז.. יש לי 2 שאלות בקשר למוצר הזה: 1. זה עובד בכלל?? ??? 2. האם זה מפריע לקירור (מונע איוורר במארז?) והאם זה שווה את המחיר??? תודה על העזרה..
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מקלדת שתיהיה טובה לי לגיימינג וגם לעריכה חשוב שיהיה במקלדת כפתורים נוספים שניתנים לתיכנות, מינימום 6 תקציב פחות בעייתי כרגע אבל לא צריך להשתגע מחפש את התמורה הטובה ביותר למחיר תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מקלדת מכנית למחשב הבא שלי אבל הייתי רוצה להתנסות בה קודם. האם יש חנויות שיש בהם עמדות התנסות למקלדות? לאלה שהתקשרתי לא היו.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני סורק מופיע לי פס צהוב בשני הצדדים לכל אורך הסריקה. הבעיה הזאת לא היתה קיימת בעבר. אני יכול למקם את התמונה באמצע אבל בכל זאת אני מעוניין לדעת אם יש פתרון לבעיה ???
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם קיים בישראל משהו שדומה לזה ואם כן איפה אפשר לקנות ומה פחות או יותר המחיר שלו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני שחקן Counter-Strike, וברשותי העכבר Logitech MX 518 - שאלתי היא, האם כדאי לקנות פד, האם זה יותר טוב לעכבר, לחיישן האופטי שלו? ככה הוא לגמרי בסדר, לא קופץ, עכבר טוב מאד > יש לי שולחן מעץ, אם זה חשוב... כמה והאם כדאי להשקיע בפד לעכבר בשביל גיימינג? תודה רבה לעונים!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך החלון נראה למישהו יש תמונות, האם הוא עגול יפה או סתם מרובע כזה מישהו קנה מפנדה ויכול לצלם ולהעלות?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, לא בטוח אם זה המקום הנכון אבל מכיוון שאני משתמש בכל שקעי הUSB3 במארז שלי (רק האוקולוס ריפט עם שני החיישנים לוקח 3...) אני מחפש דוק של לפחות 4 חיבורי USB3 ורצוי שיגיע עם כבל ארוך בכדי שאוכל להציב אותו יפה על השולחן. אשמח להמלצות, בתודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חשבתי על ה CM Advance II ועל המקלדת Thermaltake Chellanger Pro מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש להורים שלי מדפסת משולבת פקס וסורק התקציב הוא עד סביבות 400 ש"ח רצוי שהדיו יהיה כמובן זול ואם ניתן גם למילוי עצמי (מה שלא עבד כל כך טוב בHP) בנוסף הם מפנטזים על להדפיס כמה תמונות פוטו מדי פעם (זה בכלל ריאלי ומשתלם בימינו ? אני נוטה לחשוב שלא...) אני כבר לא בעניין, אבל פעם בHP היו מחסניות מיוחדות לזה זה עדיין קיים בימינו ? *אין צורך ברשת אלחוטית, המחשב צמוד למדפסת הם די מאוכזבים מHP, ושמעתי על בראדר דברים טובים לאחרונה, אז המלצה בכיוון תתקבל בברכה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התקלקלו לי האוזניות שלי. השימושים העיקריים שלי הם שמיעת מוזיקה(פאוור מטאל בעיקר) ושיחות בסקייפ בעיקר. פה ושם קצת גיימינג לא רציני מאוד. אשמח המלצה על אוזניות שמתאימות לשימושים שלי בסביבות 100-300 שקלים, העדפה לKSP כי זה ליד הבית שלי אבל לא לחוץ מידי לקנות שם. נ"ב - אם אפשר גם שיהיה מיקרופון מובנה(אבל לא חובה אם זה בא על חשבון איכות באותו מחיר כי יש לי גם ככה מצלמה עם מיק מובנה). יום טוב, עודד
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בעיקרון אני אקנה בבאג, ונכנסתי לאתר ויש שם כל מיני פדים של RAZER. העכבר שעומד לרשותי הוא MX1100 , ואשמח שתתאימו לי פד מתאים. לאוו דווקא למשחקים, אלא לנוחות ומהירות העכבר. התקציב כמו המחירים הנ"ל. הנה המבחר: http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=604&t=9
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש אל פסק למחשב: amd 3500+, gigabyte k8nslipro, 480V HEC מסך: LG Flatroon F900B 19" ראיתי את זה .. http://www.mono1.co.il/Product.asp?Pid=00750&Cat2Cat1ID=26&Cat2ID=244&aff=Zap מה אתם אומרים עליו ? והאם יש יותר טובים ממנו בפחות מחיר ? ומה אתם אומרים על זה http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?came=10&g_id=6462371 ? תודה רבה רבה !!!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עם אפשרות להוסיף במקרה הצורך, MSI KT3-ARU AMD XP 1800 MUSHKIN 256MB DDR 3000 Maxtor 40GB 7200RPM D740X Retail SUMA GEFORCE 4 TI 4200 SE 64MB ASUS CD X 52 TASK CASE - TK3003 Screwless ARCTIC SILVER 3 Mitsumi floppy 1.44 FLATRON 17 795 FT יצא לי בפנד'ס 5,372 ¤... הרבה מתחת לתקציב, אבל זה לא בשבילי, זה בשביל ילד צעיר שקונים לו מחשב למשחקים, לא בשביל איזה תותח, אז חבל להוציא הרבה כסף סתם, במסגרת המחיר הזה, פלוס מינוס 500 שקל, מה אתם אומרים ? תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זאת המטרה שלי! יש לי 30 אלף למחשב! איזה לקנות?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהוא יודע איזה חנויות מוכרות לוחות אם של אביט (חוצ מ-exlmarket)
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. אני מחפש אוזניות אלחוטיות שאפשר לחבר אותן למחשב. אני רוצה להזמין אותן מ EBAY. סכום בין 20-40 דולר. מדובר באוזניות שתישבות על כל האוזן אוזניות קשת נקראות. אם יש משהו בארץ שהוא זול וטוב אני אשמח גם לקבל הצעות תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה צורב כדאי לקנות ?? של איזה חברה ?? איזה מהירות כדאי ?? לא משנה כסף עכשיו... אלא יותר איזה חברה כדאי... תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.3698 איך הוא לעומת העכבר שיש לי עכשיו? (העכבר המעפן שבא עם ערכת ה cordless desktop ex110 קישור: http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/154&cl=us,en ) ואיך הוא לעומת עכברים אחרים בשוק? (לא מתכוון לעכברי הגיימרים המטורפים.. היותר פשוטים) אם יש לכם המלצות אחרות לעכברים טובים עד 100 ש"ח אני אשמח לשמוע.. (אלחוטי, וכדאי עם יותר מ-3 כפתורים)
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כמו שכתוב בכותרת אני מחפש עכבר גדול פיזית אלחוטי עם צריכת סוללה נמוכה ושיחזיק כמה שנים טובות. בריפרוף ברשת הבנתי שיש הבדלים בין חיישן אופטי לליזר ולא כ"כ הבנתי מה טוב יותר, לכן לא משנה לי הסוג. אשמח לקבל הצעות ! תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 50 CDR ו 50 CDRW מישהוא יכול להמליץ לי על חברות מצויינות גם ל CDR וגם ל CDRW? מחיר זה לא העיקרון אלה החברה עצמה, אני לא מדבר על האלה ב 2 שקל או פחות אז... דיסקים טובים, לא מפונקים, ושהצריבה בהם היא חלקה כמה שיותר. יש המצלות?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי, אני מחפש אזניות עם מיקרופון + מקלדת למשחקים ובעיקר ל counter strike. המחיר המתוכנן לשניהם ביחד היה 400 שקלים אבל אני יכול לגרד ולהגיע ל 500. ראיתי פה לא מעט המלצות אבל שום דבר במחירים שציינתי. ראיתי ב KSP את המקלדות : [h=1]Corsair Raptor K30[/h][h=1]Razer DeathStalker Essential[/h][h=1]Logitech Gaming Keyboard G105 Retail[/h]ובחריגה קטנה את : [h=1]Corsair Raptor K40[/h] בתחום האזניות ראיתי את : [h=1]Corsair Raptor HS30[/h] אשמח להמלצות בנושא מאחר ואין לי שמץ של מושג בתחום. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לקחנו לסיבוב את הטייק החדש של ענקית האודיו לעולם הגיימינג, אוזניות ה-GSP 500 המאסיביות, ויצאנו עם מסקנות מעניינות בהחלט לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-