ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
לקחנו לסיבוב את הטייק החדש של ענקית האודיו לעולם הגיימינג, אוזניות ה-GSP 500 המאסיביות, ויצאנו עם מסקנות מעניינות בהחלט לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! רציתי אם אפשר המלצה לעכבר שיהיה כמה שיותר קל ובאמת כמה שיותר מדוייק לא משנה המחיר, ואם אפשר שיהיה אלחוטי ומותאם גם ליד שמאל. תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כתוב לי מטלית אנטיסטטית אבל אני לא יודע מזה.... ואם לא איתה אז תמליצו לי עם מה כן,כי המסך שלי מלוכלך קצת,והייתי רוצה לנקות אותו
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב בקרוב ואני רוצה לשאול עם המארז הוא באמת חלק חשוב? או שזה סתם להיתלהבות? ועם זה חלק חשוב מישהו יודע אולי עם יש מארז טוב עם ספק ב-400ש"ח? תודה מראש, gonzila
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם כן... יש משהו מומלץ ? עד עכשיו לא השתמשתי... אבל אולי... תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברה, עוד מעט יש לי יומולדת וחשבתי לקנות משהו מיוחד למחשב, חשבתי על nvidia shield או 3D Vision 2 אבל לאחר כמה סיקורים ירדתי משניהם, מישהו יכול לעזור לי למצוא גאדג׳ט מגניב שישדרג את החוויה? טווח ההשקה בסביבות ה1000-1500 שקל, תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות איזה מבין המדפסות שרשמתי מומלץ לרכוש. מיועדת להדפסות לא רבות של טקסטים. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1300_2624&products_id=18944 פלוס http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_1586&products_id=18955 עבור GAMING מה דעתכם? שילוב טוב? מתלבט בעיקר לגבי המשטח והאם הוא טוב יחד עם העכבר הזה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מארז בתקציב נמוך מקסימום 400, המראה החיצוני ממש לא משנה. שיהיה כלול בתוכו ספק שיחזיק מערכת משחקים (350+) ושיתאים למידות האלו: אורך:46cm רוחב:24cm עומק:50cm ובבקשה מהחנות ממורי מחשבים תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני לא יודע אם זה הפורום הנכון . רכשתי מתאם רשת אלחוטי של TP LINK במטרה למקם אותו בחדר ילדים אך פתאום עלה בי החשש האם זה מסוכן מבחינת קרינה? שאלת המפתח שעליה אני לא מוצא תשובה ודאית היא האם זה נכון שבשונה מראוטר - שגם משדר וגם קולט - כרטיס רשת אלחוטי רק קולט ולא משדר, ולכן הקרינה שלו קטנה יותר עד לא קיימת. חשוב לי לציין שאין לי ראוטר בבית מצ"ב תמונה עם כל הפרטים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איזה צורב כדאי לקנות ?? של איזה חברה ?? איזה מהירות כדאי ?? לא משנה כסף עכשיו... אלא יותר איזה חברה כדאי... תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי לכולם יש לי בעיה קטנה. מאד הייתי רוצה להחזיק מדפסת בבית, הבעיה היא שבגלל שאני מדפיס ממש מעט, ופעם ב, אז כל פעם כשאני קונה מדפסת, המדפסת או הדיו נהרסים ומפסיקים לעבוד, עקב חוסר השימוש הזה. זה קרה לי כבר 3 פעמים, עד שהתייאשתי והפסקתי לקנות מדפסת/דיו חדש. אני תוהה לעצמי אולי דפוס השימוש המועט הזה לא מתאים למדפסות הזרקת דיו, אבל אולי אם אעבור למדפסת לייזר, זה כן ישרוד משתמש כזה שבקושי משתמש? מדפסות לייזר נהיו זולות, ואפשר להשיג היום אחת זולה במחיר של החל מ-300שח. לדוגמא: https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-printer&db6754951=6755030&orderby=price …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במחשב. משחקים כמו פאר קריי, קרייסיס, קוד וכו' כי לדעתי זה בלתי אפשרי ליצור דיוק כמו עם עכבר במשחקים כאלה, ועוד שבמקלת יהיו כפתורים נוספים לשימוש מה שלא יהיה בגיימפאד
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זאת המטרה שלי! יש לי 30 אלף למחשב! איזה לקנות?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם במחשבים ניידים מבחינת ביצועים צריכת חשמל
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. אני מחפש אוזניות אלחוטיות שאפשר לחבר אותן למחשב. אני רוצה להזמין אותן מ EBAY. סכום בין 20-40 דולר. מדובר באוזניות שתישבות על כל האוזן אוזניות קשת נקראות. אם יש משהו בארץ שהוא זול וטוב אני אשמח גם לקבל הצעות תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תשמעו קרתה לי בעיה מאוד מוזרה,יש לי sb vibra שבד"כ אי אפשר לשמוע איתו מספר דברים ביחד(למשל: פעמיים בווינאמפ) אבל עם win xp אפשר, אז התלהבתי מהקטע. ופתאום עכשיו אחרי ששמעתי מספר דברים ביחד(איזה 7 שירים ביחד בווינאמפ - סתם בשביל לנסות), פתאום הרמקולים כאילו נדפקו אני שומע כמו רעשים כאלה של פצפוצים - שיט זה אומר שהרמקולים הלכו סופית? יתכן שזה קרה בגלל ששמעתי מספר דברים ביחד? יש לי רמקולים creative pcworks. 2 רמקולים + סאב
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות את האוזניות האלה, אני לא משחק הרבה במחשב הרבה אבל אני צריך אוזניות שיתאימו גם למוסיקה אז רציתי לדעת אם שומעים בהם טוב גם למוזיקה או שזה יותר למשחקים ועדיף לקנות אוזניות שהם יותר נחשבות למוזיקה ואם צריך אז לקנות מיקרופון בנפרד, וגם רציתי לדעת כמה האוזניות האלו עולות בארץ בגרסה בלי ה-USB. אם יש לכם אוזניות טובות אחרות להמליץ(אבל לא האזניות היקרות מאוד) אז תמליצו ;D תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
החלטתי שאני קונה את העכבר האופטי Logitech G400s. איזה משלושת הפדים הבאים הכי מומלץ עבורו לדעתכם? Steelseries Qck Razer Goliathus SPEED Edition Razer Goliathus CONTROL Edition אשמח גם להסבר. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני סורק מופיע לי פס צהוב בשני הצדדים לכל אורך הסריקה. הבעיה הזאת לא היתה קיימת בעבר. אני יכול למקם את התמונה באמצע אבל בכל זאת אני מעוניין לדעת אם יש פתרון לבעיה ???
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני חודשיים קניתי G400 של לוג'יטק ואיתו פד זול ב20 שקל, כמו שהבטיחו לי בחנות הוא נהרס תוך חודשיים (במרכז שלו העכבר כבר לא זז חלק, כאילו שהמשטח מחוספס מידי) ואני עכשיו רוצה לקנות לו פד איכותי שיחזיק המון זמן. אני אשמח לקבל המלצות עד 150 שקל. בנוסף בקשר לבעיה שיש לי: אני משחק SC2 וגולל את המסך ע"י לחיצה על הגלגלת. הקטע המוזר הוא שפעם בכמה זמן קורה שלחיצה על הגלגלת מקפיצה לי את המסך כאילו גללתי למקום ממש רחוק, למרות שלא עשיתי את זה. למישהו יש מושג מה גורם לזה?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת המלצה לכרטיס קול שתומך ב 64BIT WINDOWS 7 ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
העכבר שיש לי כרגע גוסס ומתפרע... שירת אותי 5 שנים והגיע הזמן להחליפו אני מחפש עכשיו טוב שאוכל לגלוש איתו ולשחק איתו (שיהיה אפשר לכוון כמו שצריך), לא צריך אחד מיוחד לגיימרים שעולים מעל 200 שקל כי אני לא גיימר כבד התקציב שלי הוא 100 שקל לא יותר אם אפשר הצעות רק מTMS KSP או אפילו אייבורי תודה מראש !!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חשבתי על ה CM Advance II ועל המקלדת Thermaltake Chellanger Pro מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-