ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי מתנה לבחור לקבל חינם או עכבר או מקלדת של מיקרוסופט עכבר: Microsoft Standard Wireless Optical Mouse Black bx4-00001 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_297_1349&products_id=7926 מקלדת: Microsoft® Digital Media Keyboard OEM http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_210_1341&products_id=7555 זה רק הדגמים האלה אי אפשר לקבל משהו אחר.....גם לא בתוספת תשלום בעיקרון אני צריך גם עכבר וגם מקלדת......אבל אני לוקח אחד מהם ואת השניה אני קונה פשוטה בסביבות ה-50 שקל. איזה מהם עדיף לקחת? או אתם הייתם לוקחים...
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אם כן... יש משהו מומלץ ? עד עכשיו לא השתמשתי... אבל אולי... תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה עכבר אלחוטי מומלץ בעל חמישה כפתורים למחשב נייד תקציב 200 שקל כמובן עדיף כמה שיותר זול כי אני לא מחפש משהוא מטורף רק שיעבוד לאורך זמן. הזמנתי לא מזמן עכבר של RAPOO מאיביי ועכשיו יש בעיות עם הגלגלת.
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, עד עכשיו היה לי מקלדת מולטימדיה של לוג'יטק ועכבר MX 500. העכבר מת, והמקלדת מקרטעת (מעל 5 שנים). הגיע הזמן לסט חדש. אני כותב דיי הרבה (מתכנת), כלומר המקלדת לעבודה ולא למשחקים. הדרישות שלי: מקלדת מספיק גדולה ומרווחת. (שכפתורי החיצים יהיו בנפרד ולא בתוך בלאגן). עכבר דומה ל MX 500, עכבר גדול שמתלבש על היד. חוטי /אלחוטי לא משנה לי (עדיפות לאלחוטי, להתקדם במעט). סכום כמו שאמרתי 500 ש"ח. חשבתי על הסט Logitech mx 3200, מה אתם אומרים? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אז ככה, אני קונה מחשב חדש מ-KSP, ולמארזים שם כולם או שאין בכלל ספק או שהוא ג'נרי... אני רוצה המלצה לספק איכותי עד 200 שח, חשבתי אולי על ה-TT 300W PFC שעולה לי בערך 190 שח אבל אני ממש צריך המלצות! תודה
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
היי לכולם, אני חדש פה, ואני יודע שהשאלה בטח נשאלה הרבה פעמים, אבל הפעם עם דרישות יותר ספציפיות : אני צריך מקלדת לגיימינג, מכנית, לא יקרה מדי, שתשמש בעיקר ל-FPS כפתורי מאקרו - לא חשוב, אבל אם יהיו 3-4 אני לא אכעס תאורת מקשים - לא חובה עברית על המקלדת - רצוי, אבל לא חובה nkro טוב ו-anti-ghosting שקטה, מקשים שלא נלחצים בטעות בקלות צגים למיניהם - לא ממש מעניין אותי למישהו יש המלצה על משהו שעונה לדרישות ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי. יש לי כרגע בבית עכבר razer cooperhead ופד לעכבר 5L steelseries. עכשיו בעקרון אני לא כל כך מרוצה מהפד הזה הוא לא עובד מושלם עם העכבר ואני מעוניין לקנות פד חדש.(חוץ מזה שהוא קצת מתקלף ועוד כל מיני שטויות). רציתי לדעת על מה אתם ממלצים ולמה.(בבקשה רק אם יש לכם נסיון עם הציוד או התנסתם איתו בעבר באיזשהו אופן). אני אישית מתלבטת בין 3 פדים עקריים steelseries qck לבין razer golaitus לבין razer mantis. נא לזכור שיש לי עכבר razer copperhead. עכשיו השימוש העקרי בעכבר +פד זה משחקי רשת first person shooting and 3rd person shooting מה שזה אומר שאני צריך דיוק מירבי.(שמתי לב של כל גרסא של פד יש ספיד וקנוטרול). זה לגבי העכבר. לגבי האוזניות אני רוצה לקנות את steelsound 5hv2. עכשיו שתי …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אז יש לי את האוזניות בלוטוס האלה - http://eu.akg.com/akg-product-detail_eu/k-830-bt.html ויש לי גם את מתאם הבלוטוס הזה - http://www.ebay.com/itm/180983402049 ומשום מה, למרות שהאוזניות אמורות לדבר עם המשדר זה לא הולך. לא מצליח לחבר בין האוזניות למשדר. מישהו מכיר מתאם בלוטוס שיוכל לעבוד בוודאות עם האוזניות האלה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות שלט אלחוטי ב-EBAY. מה זה OEM? והאם יש הבדל בינו לבין השלט המקורי שנמכר על ידי מייקרוסופט? מה עם השלט הזה: http://cgi.ebay.com/BRAND-NEW-WIRELESS-CONTROLLER-for-MICROSOFT-XBOX-360_W0QQitemZ310152058088QQcmdZViewItemQQptZVideo_Games_Accessories?hash=item483680d4e8&_trksid=p3286.c0.m14
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
יש לי כרגע סורק במכשיר משולב של HP 5783. הסריקה במכשיר הזה די איטית. אני צריך לסרוק עכשיו הרבה תמונות ורוצה לקנות לשם כך סורק חדש שיהיה מהיר יותר. חשבתי על cannon lide 110 או epson v33 שהם די זולים (כ-400 ש"ח). חשוב לי רק לדעת אם הם יהיו משמעותית יותר מהירים מה-HP? כי רק בגלל זה אני רוצה סורק חדש...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני צריך ייעוץ מקצועי לקניית מארז למחשב שלי. חשוב להזכיר: אין הגבלה של תקציב, העיקר שיהי טוב. להלן הפירוט של החלקים כרגע במחשב שלי (שאמורים להשפיע על איזה מארז אפשרי לקנות וכו') לוח אם: Intel Bay Field D865GBF 6 PCI, 1 AGP, 4 DIMM, Audio, Video, LAN מעבד: Intel pentium 4 2600 (2.6) 13*200 כרטיס מסך: Radeon 9200 se 128 mb זיכרון: ישנם שלושה מקלות, PC3200 DDR SDRAM מקל אחד 256 mb מקל שני 256 mb מקל שלישי 512 mb שני צורבים: אחד צורב "קומבו" אחד צורב DVD (לא שזה משנה). דיסק קשיח (פנימי) SAMSUNG 80 GB כונן דיסקטים 1.44 רגיל זהו זה מה שחשוב לדעתי לבחירת המארז הנכון לא אכפת לי להשקיע, אני רוצה שיהי מארז עם ספק כוח חזק, עם מאווררים להכל, וגם שיהי יפה, שקוף יהי נחמד א…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האחיזה שלי היא מסוג Fingertip, תקציב עד 450 ש"ח למלקדת+עכבר, אפשר לחרוג עד עוד 50 ש"ח. אני משחק יחסית מעט ובעיקר חשוב לי שהציוד יהיה כמה שיותר פשוט ונוח: מקלדת בגודל מלא, תגובה טובה של המקשים ובלי כפתורים מיותרים לגלישה, כיבוי וכל מיני כאלה, אבל אפשר שתהיה שליטה על ווליום. אני עוד לא סגור אם אני רוצה ציוד חוטי או אלחוטי, אשמח לשמוע יתרונות/חסרונות של שניהם והאם אני בכלל צריך ציוד חוטי אם אני לא גיימר כבד. אשמח להמלצות.
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
את 621 במקום ATP3, את 641 במקום ATP5.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=28151 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=28189 בטאב של המפרט הטכני יש וידאו. נראים טוב. יש למישהו אחד מהם בבית?
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
איזה משני המארזים האלה טוב יותר? אני מרכיב מפרט למחשב שלא הולך לעבור oc בכלל. Evergreat NT-989-B2 Midi 300Wp4 או A-OPEN QF45A נמקו את תשובתכם .
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה לפני מספר ימים התקנתי את המשחק red alert 2 (עותק חוקי, נקנה ב-officedepot ) במחשב שלי p3 800 . ההתקנה עברה בצורה חלקה לגמרי.כשאני מנסה לשחק מופיעה דרישה להכניס את דיסק המשחק לDVD (תוצרת hitachi) למרות שהדיסק כבר נמצא שם. מה עשיתי.. כמובן הוצאתי והכנסתי את הדיסק אבל זה לא עזר.הכנסתי לכונן את דיסק המשחק השני(הצד השני במערכה) אבל גם לא עזר.כצעד של ייאוש הסרתי את ההתקנה והתקנתי מחדש את המשחק אבל עדיין הבעיה לא נפתרה. מידע נוסף כל המשחקים האחרים שלי כולל חדשים,רצו ועדיין רצים חלק לחלוטין באמצעות הכונן. מה עושים ??? ???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברת ASUS הוציאה גירסת BIOS חדשה ללוח ASUS A7V133 שתןמך במעבד XP כדאי לשדרג את ה BIOS שלי ? הגירסה שיש לי היא 1005A והגירסה החדשה היא 1007
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי את המיקלדת מיקרוסופט ELIT ואני מעוניין לרכוש את ה - 5000 החדש שהוא גם לשמאליים שאלתי היא האם הוא יעבוד עם המקלט הקיים או יחייב חיבור מקלט שלו בגלל שהוא עובד בטכנולוגית לייזר. בעבר רכשתי עכבר של מיקרוסופט ולא היתה לו כל בעיה להסתנכרן עם המיקלדת מול המקלט אבל הם היו מאותה תקופה טכנולוגית. חשוב לציין שהיה עכבר איתה אבל לא התאים לי.ראיתי את העכבר בביקורות והוא ניראה רגיל לכל דבר מלבד החיישן מלמטה. תודה רבה ואשמח לקבל תשובה לפני רכישה.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
קרה לכם פעם שהמחשב שלכם נדלק לבד?? השינוי היחדי שבוצע במחשב לפני שהבעיה התחילה הוא הוספת מאורר ועידכון ביוס?????? למישהו יש מושג למה?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אחד הכרטיסים של הסדרה הוא בעל 270mhz core !!!!! ו 500mhz memory והוא יעלה רק 190$. יש אפילו מהירויות יותר מדהימות אבל אין פירוט צחירים. זה נשמע לכם הגיוני ששניה אחרי שהוציאו סדרה חדשה, יוציאן עוד אחת ?! תחשבו על איזה מהירויות אפשר להגיע ב אובר קלוק...
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
כן... הוא הגיע!!!! כרטיס מסך - GeForce 3 TI 200 128 MB כרטיס קול - Hercules Gamessround Fartisimo דיסק קשיח - MAXTOR (D740-6XL) 60GB 7200 rpm קונן דיסקים - ASUS DVD 16X 48X זיכרון פנימי - 256MB DDR כונן דיסקטים - TEAC 1.44 רמקולים - Multimedia Nightness Conbulse A-815 מקלדת - TORBO-WIN עכבר - Logitech (אופטי) מממ... מה עוד? מה אתם חושבים? נ.ב: מערכת הפעלה למי שחשוב לדעת - Windows XP
-
- 43 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מוכן להשקיע 1500 ש"ח בכרטיס מסך רמקולים ועים נשאר צורב ומסך למי שיש רעיונות שיכתוב בבקשה בבקשה מחירים שם ספק (לינק) ושם יצרן וכמובן סוג תודה!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלט XBOX מקורי אלחוטי למחשב יעשה בעיות אם משחקים מסויימים או שהוא מטעים לכל המשחקים אני רוצה לדעת לפני שאני קונה למשחקים כמו CRYSIS,Assassins Creed,Need For Speed Call Of Duty BattleField....
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-