עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ThE_BesT,

ברשותי בסביבות ה-1800 ש"ח תנו לי מפרט הכי טוב שאפשר במחיר הזה ושיהיה הכי יעיל הכולל מעבד AMD לוח אם זכרון וכרטיס מסך... בבקשה עזרו לי זה דחוף לי...

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Cereal Killer,

שלום אנשים יש לי ~2000 ש"ח לקנות מסך מה אתם ממליצים לי גודל 19 - יתרון

• 11 תגובות
    • 970 צפיות
  3. אני קונה בזמן הקרוב מאוד MAXTOR 40GB 7200 RPM יש לי מחשב פנטיום 2 ולוח אם לפנטיום שתיים. מישהו אמר לי שמחשבי פנטיום 2 אינם קולטים מהירות 7200 RPM או שאינם קולטים HARDDISK של 40 GB. לפני כמה זמן חבר שלי הביא לי HARDISK של 40 GB (נראה לי SEGATTE משהו כזה לא יודע איזה מהירות) וHARDISK פעל מצוין האיש ההוא אמר לי שBIOS לא קולט את MAXTOR 40GB 7200 RPM ??? ??? ??? האם זה נכון ????????????????? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  4. Started by huber,

פה יש רמקולים ממכרז שהייתי רוצה לרכוש למחשבי עבור צפיית סרטי DIVX ומשחקים. שווים 979 ש"ח?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. אני רוצה לקנות רמקולים 2.1. איזה רמקולים הכי טוב בשבילי לקנות? התקציב: לא יותר מ-300 ש"ח! -------------------------------------------------------------------------------- אפשר לנעול, הפורום הלא נכון, לא שמתי לב שיש פורום אודיו.

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  6. Started by JUVE,

מבקש לדעת מי היבואנים של GIGABYTE בארץ + מספר טלפון תודה

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  7. שלום, חיפשתי קודם כל בפורום וראיתי שעדיף לקנות מקלדת מכנית שהיא יותר איכותית, אבל אני מחפש מקלדת שבהקלדה היא תזכיר מקלדת של מחשב נייד שקטה ולטעמי יותר נוחה. כרגע יש לי מקלדת של רייזר LYCOSA, אצל כבר 3 שנים וכל המקשים דביקים ואי אפשר לנקות את זה והמון מהם כבר מקולפים... אני מחפש להשקיע עד 300 שקל, אהבתי את התאורה כמו ברייזר שיש לי התאורה הכחולה, לא משנה לי שיש רק אותיות באנגלית.. על מה אתם ממליצים? תודה לעונים!

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Ym92,

אהלן. טוב, אני צרכן גדול של חיבורי USB וצריך הרבה כאלו במחשב, הזמנתי לפני כמה ימים מחשב ואני יודע שהלוח אם (DS3L) מגיע עם ארבעה מאחורה בלבד. אני כרגע משתמש בשישה במחשב הנוכחי. בואו נגיד שסך הכל אני רוצה שמונה אז אני צריך: - USB HUB חיצוני עם 5 פורטים לפחות. או, שגם אני חושב שאני יותר מעדיף.. - כרטיס שיוכל לשבת בחריץ הרחבה של המארז ויתחבר ל- בלוח אם (לאן אמור להתחבר? ) נראה לי משהו בסגנון הזה: http://cgi.ebay.com/6-port-USB-2-High-Speed-PCI-Card-Front-Floppy-Bay-Hub_W0QQitemZ170158823762QQihZ007QQcategoryZ90718QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting לא? אשמח להמלצות ולמחירים נורמליים, עדיף מחנות בארץ (אפשרות גם לאיבי..) תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by yirmi_opp,

יש איזה לוח עם יותר מ2 יציאות IDE, של חיבור כוננים.? לא יצא לי לראות עד עכשיו... אם אין, מישהו יודע למה אין? אם יש, האם זה לוח לשרתים וכאלה או שיש גם למחשבים ביתיים?

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  10. Started by srulikg,

אני מתכוון למסך הזה: https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=932665 יש לו גם פנל IPS וגם display port והוא זול. מה דעתכם? כדאי?

11. Started by nikita,

לחברה שלי נשרף לוח האם והיא רוצה לקנות חדש. הציעו לה לוח אם TGA במחיר 490 ש"ח כולל התקנה (יש לה מחשב פנטיום 3 800). היא רוצה לדעת אם לוח האם הזה אמין ויחזיק מעמד. תודה

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  12. Started by wooper,

שלום אני מרוצה מהמדפסת חוץ מזה שאני לא מדפיס הרבה ומתבזבז לי הרבה דיו יש לי 4 ראשי דיו 2 שחור 2 צבעוני כמעט תמיד אני מדפיס בשחור אז באפשרויות עשיתי הדפסה בשחור לבן אבל בכל זאת זה מבזבז לי מהדיו הצבעוני כל 3 שבועות אני צריך לקנות צבע האם יש דרך לחסוך בדיו? תודה

13. אז בקצרה ולעניין יש לי ספקית אינטרנט זהב 015 אחת הגרועות אם לא הגרועה ביותר, 3 שנים ברציפות האינטרנט מתנתק בזמן האחרון(חצי שנה אחרונה) כל יום, והיום כל חצי שעה!!!! אני לא עומד בזה החליפו לי מודם על היום הראשון של האינטרנט לפני 3 שנים הכל עבד והמודם החדש תמיד התנתק לי, החלפתי 3 מחשבים כי אמרו שזה בעיה במחשב ואז לא הבנתי בזה ולא עזר כלום לא עוזר החלטתי שאני לא רוצה לאכול חרא. עכשיו שמעתי שלהתנתק מספקית זה קשה איך עושים את זה? ואיזו ספקית אתם ממליצים בשירות של 1.5 מגהבייט גלישה? אחת שלא תגביל את הGB בחודש,תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מעדיף מקלדת חוטית ושתהיה צרה (כל המרובע בצד ימין מספרים\חצים לא יהיו בשימוש ולכן אני לא צריך את החלק הזה)... מישהו יודע איפה אפשר לרכוש? (עדיף באינטרנט).

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכולם! אני זקוק למקלדת שקטה מהרגיל... ושלא תיהיה הסיליקון הנוראית עדיף מקלדת שנמכרת בבאג הבנתי שזה משהו שקשור לסוויצ'ים חומים מאחד התרדים פה... יש המלצות?.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Greave,

הכותרת אומרת את הרוב. מחפש סורק אמין, בעיקר לסריקת מאמרים באנגלית והקראתם במחשב. בטווח הסורקים עד 300-350 ש"ח, האם הסורק הנ"ל מומלץ? תודה לעונים, נועם.

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  17. Started by omer1234,

אני מקווה שזה הפורום שאני צריך לשאול את השאלה אם לא אז סליחה מראש. יש לי שאלה וזה פשוט לא נראה לי הגיוני. איך ייתכן שמארז הכולל ספק של 350W ומעלה יעלה בערך ולעיתים פחות מספק בלבד??? פשוט רציתי להוסיף כמה מאווררים ליופי ואיזה אחד למעבד והספק שיש לי כרגע 230W לא יספיק, ואז חיפשתי ספק חדש של 400 ומעלה וראיתי שיותר משתלם לי לקנות כבר מארז עם ספק ו2 מאוורים שכלולים בספק וזה יעלה כמעט כמו הספק שרציתי לקנות Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  18. Started by ElEmEnt,

אפשר בבקשה?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  19. Started by Electric Boom,

, הג'נרי המסוקס שלי(איי כמה שחלון מוסיף),300W מחברה שכוחת אל,לא מספק יותר ת'סחורה. הפעם אין ברירה(אני קונה מקסימום בעוד שבוע מהיום),צריך למצוא לו יורש. קודם כל אלה הדברים שאמורים לעזור לכם לעזור לי(מגניב): x800 XTPE-minimum-350W maxtor diamond max 9 8 mb buffer 80 gig's ATA 133 prim barackuda IV 2 mb buffer 60 gig's ATA 100 sec LG dvd drive LG burner 48*24*48 2*92 מ"מ 2*80 מ"מ 1*120 מ"מ בקרוב שידרוג פלטפורמה(אומר החלפת שילוש,הכרטיס החדש מסביר...),כמובן לאחת חזקה מבוססת 939 או 775 לא הוחלט,תתחשבו גם בזה,אם זה מעניין(לא אמור)כרגע יש לי 768 pc 2700 ASUS 533-vm p4 2.4 כמובן שהבאה תכלול 1024 אולי II ,מעבד עם דרישות,לוח מפחיד ****ומתוכנן OC**** אני בטוח שחשוב לצי…

• 32 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. אני מחפש סט של מקלדת ועכבר לשימוש ארוך (8 שעות ביום) שיהיו נוחים ואמינים יחסית. יש לי ניסיון טוב עם לוג'יטק ומיקרוסופט אבל אני לא סגור עליהן בהכרח או דגם מסויים. חשוב שהמקלדת תהיה נוחה ואלחוטית (העכבר לא ממש פקטור חשוב, יש לי עכבר נוסף שאני אוהב במידת הצורך) אחד הסטים שחשבתי עליהם הוא ה-Microsoft Sculpt Comfort Desktop אבל לא ראיתי אותו בחנות ולא ניסיתי אותו וגם לא ראיתי עליו ביקורת אמיתית אחת. אני אשמח לקבל עליו חוות דעת או המלצה על סט אחר (או רק מקלדת אחרת) תקציב - בתקווה לא לעבור את ה-200 שח עבור מקלדת בלבד או 300 עבור סט.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני גר בחיפה ואשמח למצוא שותף שיקנה איתי במבצע של 1+1 וככה נקבל הנחה משמעותית. אני מעוניין באוזניות SteelSeries 7H. אם מישהו מעוניין שיגיב באשכול ואני אשלח לו את הפלאפון שלי בפרטי! אשמח להענות.. מחר המבצע מסתיים.

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  22. Started by yosda-boy,

אני מקבל הרבה חופשות מהעבודה בזמן האחרון, ואני מחפש מקלדת לגיימרים תקציב בילתי מוקבל.

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  23. Started by Holy,

שאלה שמטרידה אותי כבר די הרבה זמן, במארז chieftec מה זה הדבר הסגול המאד לא ברור הזה שנמצא בחלק הקדמי של המארז מאחורי המגירה של ההרדיסק? הכוונה לדבר הזה עם ה-4 ריבועים אם אני לא טונה שנמצא מאחורי המאורר הקדמי של המארז? עריכת המודר: כותרת לא ברורה.

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  24. Started by קוזמו,

ישמש גם לדברים אחרים, אך בסופו של דבר מה שחשוב זה ביצועים ב-FPS ונוחות לאורך זמן. יש סיבה לא ללכת על ה-Logitech G502 Proteus Core? משהו טוב יותר באותו מחיר?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. הפרט הזה: מעבד- Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box- 815 ש"ח מפנדה זכרון- GEIL 1GB (2X512MB) PC2-5300 667MHz DDR2 Dual Channel 800ש"ח מפנדה לוח אם -ASUS P5LD2 Intel 945P chipset 865 ש"ח בפנדה -Leadtek Winfast PX 7900GT 256MB 256bit PCI-E VIVO-כרטיס מסך 2070 ש"ח דיסק קשיח- דיסק קשיח- Hitachi Deskstar 160GB 7.2K 8Mb Buffer SATA II ולמוכר להגיד ""T7K250"" שם דגם חדש חשובבבבב 580 ש"ח צורב- LG GSA-4167B DVDRW Bulk -240 מפנדה ש"ח מארז- Compucase 6A19-2F Midi 300 ש"ח ספק-HEC 550W WIN550 460 מזיגזג- ש"ח סך הכל 6170ש" שיהיה חזק לעוד הרבה שנים שיחזיק גם שדרוכים כבדים וזהו תודה.....

• 3 תגובות
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.