עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by monya2007,

שלום לכולם, לאחרונה נשברה לי המקלדת והחלתתי שזו הפעם האחרונה שאני קונה מקלדת רגילה (למרות שהיא היתה דיי טובה) לכן אני רוצה המלצות למקלדת גיימינג אני משחק הרבה אבל ממש הרבה במחשב לרוב משחקי MMORPG (משחק תפקידים מרובה משתתפים) וMMOFPS (משחק יריות מרובה משתתפים) כנראה שזה מגיע לשורה תחתונה של LOGITECH VS. RAZER (כמו תמיד) אז הפעם זה Logitech G15 Gaming Keyboard Vs. Razer Lycosa Gaming Keyboard אז אם למישהו יש המלצות או חוות דעת אישיות אודה לכם מאוד בתודה, עמנואל.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום,אני מתלבט בין שני כרטיסי המסך הבאים: GAINWARD GF3 TI500 TV JUMBO-1000 nis Chaintech Geforce 3 Titanium 128MB DDR TV-OUT DVI RETAIL - 850 nis שניהם מבוססים על הTI200, מגיעים עם 128 DDR. רציתי לדעת איז המהם מומלץ יותר, אני מתכנן OC לכרטיס ככה שזו תכונה חשובה- כמו כן ביצועים. הבעיה לא כספית, לכן לא להתייחס לתמורה שניתנת למחיר. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם אני מתלבט בין 2 דגמים 'סטים עבור מחשב שנמצא בסלון, מרחק 3-5 מטר... מחפש רק 2.4GHZ. שהטווח יהיה טוב , תודה GIGABYTE GK-KM7500 - בעלות 230 כולל משלוח. http://www.zulashops.co.il/product.asp?productid=2640&CatCode= TEAC SMX-10 בעלות של 180 באייבורי וקיאספי..אחריות ל3 שנים. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3300 תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Vlad3,

מאיפה הכי זול ואמין לקנות את ה - Filco הבאה http://www.diatec.co.jp/en/det.php?prod_c=763

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. זו הדיגיטלית שבחרתי, שיקולים : 1. עד 2000 ש"ח 2. בעיקר תמונות משפחה 3. הדפסה (אם בכלל), בגודל תמונות סטנדרטיות (בטח לא A4) 4. איכות תמונה סבירה בהחלט, דומה לפיתוח מצלמת פילים רגילה דעתכם (בהתחשב בשיקולים שלי)? במידה וביכולתכם להציע לי מצלמה אחרת בהתחשב בשיקולים שלי, אשמח מאוד לשמוע ! תודה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום המחשב שלי מחובר לטלוויזיה דרך קיר משותף וברצוני לרכוש מקלדת אלחוטית שתשלוט על המחשב והמדיה סנטר (VISTA?) אני מעוניין במקלדת משולבת עכבר(TRACKBALL) בסכום של עד 800ש"ח +- חובה עם עברית צרובה /מדבקות ובונוס של מקשים מוארים (ניתן לוותר) יש לי שאלת תם האם אפשר לעבוד עם מקלדת אלחוטית בנוסף למקלדת חוטית USB או צריך לנתק את אחת מהן חזור למעלה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, כאשר אני מנסה לשלוח פקס, והשליחה נכשלת במדפסת מסוג hp 4500 all in one,המדפסת ישר מנסה להדפיס את הסריקה שהיא ביצעה. איך ניתן לבטל הניסיון להדפסה אוטמטית לאחר כשלון שליחת פקס במדפסת זו? תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by slim_shady,

חבר שלי קנה לא מזמן והוא לא יודע איזה משקל כדאי לו לשים... אז הוא ביקש ממני לשים פה פוסט ולשאול את כל בעלי העכבר הזה מה המשקל שאתם שמים...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by r1plet,

שלום, לפני מספר ימים רכשתי את הDEATHADDER 3.5G של RAZER והעכבר הוא פשוט תענוג. מה שכן, אני שחקן שרגיל לשחק בלי פד לעכבר, על השולחן העץ שלי שיש לו טקסטורה כמעט חלקה לגמרי ואני בטוח ב100% שהTRACKING מדוייק והכול קשיח. רגלי הטפלון של העכבר כל-כך חלקות שתזוזת עכבר כזו עוד לא הכרתי, ואני לא רוצה לאבד את זה. האם באמת נחוץ לרכוש פד לעכבר כדי לשמור על רגליות הטפלון, או שהן לא באמת נשחקות על משטח קשיח בצורה שתגרום לי לשים לב?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by HeAd^ShoT,

אהלן חברה.... עוד מעט אני עושה שידרוג דיי כללי למחשב... המפרט עצמו יהיה ברובו לאוברקלוקינג ואני עדיין מתלבט על הספק כוח למפרט. זה המפרט: AMD Athlon64 3000+ Venice OEM Thermaltake BigThyphoon DFI LanParty UT nf4 Ultra-D Mushkin 512x2 PC3200 DDR400 BH-5 kit Leadtek GeForce 6200TD PCI-E Westren Digital 80G SATA עכשיו כל הזמן הזה חשבתי על הספק של TT http://www.tr2tt.com/products/psu/w006970/w006970.htm אבל הרבה אנשים אמרו שהוא לא משהו בכלל ("חרא ספק" "תחליף לספק אחר הוא זבל") אבל בכל זאת הוא מגיע עם כמה אקסטרות כמו סליבינג לחוטים.. הוא צבוע שחור והוא גם לא ייקר בכלל. השאלה שלי היא אם אני אקנה אותו הוא לא יעמוד באוברקלוק של 500-700MHZ? מה הסיבה שלא ממליצים לקנות אותו? האמפר ב…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by rotem15,

למישהו יש המלצה על מתקן\מעמד ללפטופ שמתאים למגוון שימושים - בישיבה על כורסא נוחה בהישענות אחרונה, על ספה, במיטה וכו' - ? משהו כמו זה למשל: http://www.top-desk.co.il/ ראיתי כמה אופציות דרך גוגל, אבל אשמח להמלצה ממישהו שמרוצה ממשהו שכבר יש לו, ואם אפשר, אז גם בפחות מ270 שקל... תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום, בקרוב אני מזמין מחשב חדש (שנעזרתי בהרכבתו בפורום זה) ורציתי לקבל ייעוץ לגבי ציוד היקפי. שימוש המחשב הוא בעיקרו למשחקי מחשב. דגש - אני לא משחק כלל במולטיפלייר. לגבי עכבר+מקלדת, התלבטותי היא בין Logitech Media Combo MK200 לבין אחיו האלחוטי MK260. העדפתי היא לאלחוטי מטעמי נוחות, אך איני בטוח אם זה יפגע לי בחווית המשחק עקב חוסר קליטה וכ"ו. לא יצא לי כלל לעבוד עם אביזרים אלחוטיים למעט בקר אלחוטי xbox360 למחשב שאין לי בעיות איתו בכלל ואני מאד מרוצה ממנו. אשמח לקבל ייעוץ בעניין. תודה רבה! לירן

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by huber,

מהם שני האופציות בצד ימין של הטבלה שמוגדרים כ NOT SUPPORTED??? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Batels,

אני מעדיפה מדפסת סוג של משולבת, זתומרת שיהיה בה סורק הדפסה ולא חובה פקס, אפילו עדיף שלא אם יוצא יותר זול. המחיר הגבוה ביותר בערך 300 שקל.. אני צריכה גם מדפסת שהדיו שלה לא כזה יקר.. לחברה שלי יש מדפסת של canon גרסא MX455 שהמלצתם לה פה והיא ממש מרוצה אבל היא עלתה לה כמעט 400 שקל והיא גם אלחוטית וגם הצבע קצת יקר אבל היא מצוינת. אז אני לא צריכה אלחוטית ואני אשמח גם לדיו זול. תודה רבה על העזרה! (:

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. השאלה בכותרת. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Rin,

היי , אני צריך מדספת , מהירה , שחור לבן , טיונר מחזיק הרבה הכיוון שלי הוא איזשהו טיונר ( מה יש היום? ) , אבל אני לא יודע ( בגלל זה אני פה ) המדספת היא לבית , לאבא שלי , שיש לו עסק קטן שהוא צריך להדפיס כל מיני חשבנוניות , לא מאוד מסיבי אשמח לכמה המצלות ולינקים כמובן שעדיף הכי משתלם מבחינת מחיר , תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by menis,

v1.03 for Plextor PX-W2410A | D/L Mirror - | Flash Utility - Mirror - -------------------------------------------------------------------------------- What's New: 1. The occasion where it returns from stand-by mode of the Windows2000, correction of the trouble which transfer mode from the DMA is modified to the PIO 2. With the WinXP, correspondence to the problem where the disk of the AutoRun is not automatically executed after the first initializing the after the power source throwing. 3. When the packet format it does the CD-R disk with WinXp environment, after ejecting that media, it inserts, the Audio CD and misconception recognition correction of the trouble whic…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by מנטה ריי,

המחשב מחובר לטלויזה בסלון. המרחק מהמחשב לסלון 5 מטר שבדרך יש קיר לבנים. האם קיים עכבר שיכול לשלוט טוב על המחשב או פתרון יותר אלגנטי דמוי שלט ? בזמנו מכרו את עכבר BLUETOOTH של לוג'יטק שיצורו הופסק וקראתי תגובות שהוא יעיל. http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=30404 אשמח לשמוע את דעתכם.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by JCohen,

חבר'ה, מה אתם אומרים על המערכת הבאה, שתשמש כמכונת משחקים: AMD Athlon 1.4GHz Gigabyte GA-7VTXE Micron 256MB DDR PC2100 Fujitsu HD 40GB, ATA100, 7200RPM ASUS V7700 Deluxe ASUS X50 AOpen Midi Tower 300W Creative Live!Value Creative PC-Works 2+1 SamSung 955DF הצעות לשיפור?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by nadav275,

שבת שלום מחפש מקלדת אלחוטית לסלון שתכלול גם כדור עקיבה(במקום עכבר). שתהיה קטנה ואסטטית, ובמחיר סביר. דרישה הגיונית? תודה, נדב

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by someone,

איך הוא נראה לכם? והאם למישהו יש ביקורות מהאינטרנט? ודבר שני, הוא בא עם ספק כח נמוך יחסית... רק 300WAT אבל מאושר AMD. אתם חושבים שהוא יחזיק מערכת של RADEON 9700 וXP1900?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם!!! לאחרונה קניתי Genius EasyPen i405 (משטח עם עט כתיבה) בשביל להשלים את האפשרות שלי לשימוש המחשב כמחברת! השאלה שלי היא כזו.... כשאני כותב את כל הטקסטים בוורד ואז אני צריך להוסיף סרטוט להמשך הטקסט, איך אני עושה את זה? אני לא רוצה לפתוח את הצייר, לצייר ואז להדביק... אני רוצה לראות איך זה יצא על הדף שבו אני כותב... פעם אחת הצלחתי לעשות משהו בסגנון אבל זה היה מלפני המון זמן ולכן אני לא זוכר... בייחוד כשיש עכשיו את האופיס 2007. תודה רבה לעוזרים!

23. Started by audigyy,

בבבבבבבבאאאאאאאאססססססססההההההההההה!!!!!!!!!!!! ב א ס ה!!! דווקא כשקניתי את הGXP60 שלי סמכתי עליהם... אבל כשהפעלתי תמחשב אחרי שלחצתי על כפתור RESET נדהמתי לגלות שהוא באמת הלך לי!! מת לגמרי!!! הבאתי את הדיסק בחזרה ליבואן והם צריכים עכשיו לתת לי חדש... הדיסק שלהם דווקא מאוד טוב - הכי מהיר והכי שקט - אבל האמינות - א כ ז ב ה! תגובות??? ???

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by אריק9,

אהלן אנשים, קצת חקרתי את העיניין הזה של העכברי "מאקרו" ומה שעיניין אותי זה לדעת את סוגי העכברים שיש עליהם את האפשרות הזאת. ניסיתי למצוא דגמים ספציפיים אבל כשמצאתי הבנתי שיש כאלה שלא תומכים בכל משחקי ה FPS ולפעמים עושים בעיות. אז אשמח אם תוכלו לתת לי את הדגם "המתקדם" של האפשרות "מאקרו". תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by DAN,

http://members.tripod.de/x3dfx/ דן

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים