ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
-
-
מחפש רמקולים חדשים בסביבות 200-300 שקל ולא יודע מה לקנות עד עכשיו היה לי רמקולים + סאב של altec lensing ועשה את העבודה מעולה 9 שנים אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני רוצה להרכיב רכיבים שונים למחשב, אני לא מחבר ישר את כולם נכון? אני קודם כל מחבר רק לוח אם, מעבד, זיכרון, HD, כ. מסך, cd-rom, floppy , PS. לראות אם הכל מתערבב טוב ואז לחבר התקנים נוספים? מה עוד אני צריך לדעת?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש פד טוב שלא הורס את העכבר אני מתכוון לגומי\בד מחיר עד 200 שח תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעדיפה מדפסת סוג של משולבת, זתומרת שיהיה בה סורק הדפסה ולא חובה פקס, אפילו עדיף שלא אם יוצא יותר זול. המחיר הגבוה ביותר בערך 300 שקל.. אני צריכה גם מדפסת שהדיו שלה לא כזה יקר.. לחברה שלי יש מדפסת של canon גרסא MX455 שהמלצתם לה פה והיא ממש מרוצה אבל היא עלתה לה כמעט 400 שקל והיא גם אלחוטית וגם הצבע קצת יקר אבל היא מצוינת. אז אני לא צריכה אלחוטית ואני אשמח גם לדיו זול. תודה רבה על העזרה! (:
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למשל במארז Raidmax 868 יש ספק ריידמקס עם 420W ... אז אני רוצה לדעת אם הוא ג'נרי..
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
העכבר הזה אצלי מאז שאני זוכר את עצמי (יחד עם ה-Elite Keyboard). בימים האחרונים הוא מתחיל לקרטע (בעיה במגעים). איזה עכבר נחשב תחליף ראוי בשבילו? תקציב בסביבות 200 ש"ח. חובה: ארגונומי (יד ימין) שני הכפתורים בצד מדויק (עדיין גיימר מדי פעם) רצוי: שחור אלחוטי כפתור לשינוי רגישות
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש קופסת מיתוג , לשני מחשבים אבל אני רוצה קופסת מיתוג שכל החיבורים יהיו מאחורה ! אני רוצה להניח את זה על השולחן מחשב ושיהיה מינימום בלגן בחוטים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי 450 שקל ב גיי מחשבים את LD 256 DDR 2100 ונשאר לי גם הקודם SAMSUNG 128 DDR 2100 אז קודם יכולתי להגידר ב BIOS מצב TURBO עכשיו אם אני מגדיר TURBO המערכת ההעפלה לא עולה לי ויש הודעות שגיע!!!! בXP (לא נסיתי מערכת אחרת ונסיתי פורמט!!!) אבל כך הכל מצוין! ומה דתעכם על חברת LD?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוויזיה שאליו אני מחבר את מצלמת הווידאו שלי. חשבתי שדרך שיתוף שולחן העבודה יוכל עמיתי לראות את השיחה אולם דבר זה הוא איטי מאוד...... מאוד האם יש איזושהיא תוכנה שתוכל לעזור?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
על עכבר אני דיי סגור, נראה לי אני ייקח את הG5 של Logitech, אלא אם כן משהו ישכנע אותי אחרת ולגביי המקלדת אין לי מושג אז בבקשה תעזרו =]
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
בבבבבבבבאאאאאאאאססססססססההההההההההה!!!!!!!!!!!! ב א ס ה!!! דווקא כשקניתי את הGXP60 שלי סמכתי עליהם... אבל כשהפעלתי תמחשב אחרי שלחצתי על כפתור RESET נדהמתי לגלות שהוא באמת הלך לי!! מת לגמרי!!! הבאתי את הדיסק בחזרה ליבואן והם צריכים עכשיו לתת לי חדש... הדיסק שלהם דווקא מאוד טוב - הכי מהיר והכי שקט - אבל האמינות - א כ ז ב ה! תגובות??? ???
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מדבר על מקורי ולא חיקויים.. מחיפוש שעשיתי בזאפ החנות הכי זולה ה"איי ניד דיו" מישהו מכיר? יכול לתת המלצות או להזהיר? המדפסת שלי דרך אגב היא HP L7590.. גם איבורי דרך אגב מאוד זולים בתחום הזה..
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי ...אחרי 6 שנים הסוס עבודה שלי מתחיל להתעייף ......פעם הימיני עובד פעם לא בא לו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=502960 ואני לא יכול לסמוך עליו יותר לצערי כאשר אני חייב זום (כפתור ימיני) בבטפילד 2 השאלה מה לקחת ? את אחיו הבכור (+2 כפתורים בצד) ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=30388 או להשקיע יותר ולקחת לייזר אבל עדיין לא ייקר ....? http://www.zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=464167# יש לו גם 2 כפתורים צדדיים ? לא ראיתי ... השאלה אם יש הבדל בכלל במשחקים בין לייזר לאופטי ? (ההבדלים בין המשטחים שהלייזר יכול לעבוד עליהם זה ידוע אבל זה לא מעניין....) ? 10X !
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מישהו יודע אם מארזי ה ARX הנוכחיים יתמכו פיזית בלוחות ה BTX שיבואו בעתיד ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זולה בסיביות ה300+ ש"ח, למטרות הדפסת מסמכים, וסריקה בסיסית... בעלי ראשי דיו זולים... עדיפות לזמינות מיידית באזור חיפה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מארז חדש ואני צריך לדעת אם זה נכון שמארז מאלומיניום מרעיש יותר ממארז מפח ( ששניהם בעובי 1mm ) ובנוסף האים עדיף לקנות מארז מפח עם 2 מאוררי 12CM + מאוורר למעבד- BigTyphoon או מאוורר לכרטיס מסך בסך 200 ש"ח. או אותו מארז באותו עובי שעשוי מאלומיניום עם 3 מאוררי 12cm( השלישי הנוסף מאחורה ) אבל בלי הקירור למעבד או לכרטיס מסך? ודבר אחרון רציתי לדעת... האם לחלון גדול בדלת המארז יהיה השפעה גדולה לרעה על המארז מבחינת טמ"פ ורעש? ( חלון כמו של ה-SOPRANO או של ה-ANTEC Super LANBOY )
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר בדיקה קצת יותר מעמיקה החלטתי לנסות להשיג את הדגם הזה. מן הסתם רציתי קודם לראות כמה היא עולה פה. לא יכול למצוא את המוצר בשום אתר. מישהו מוכר את המצלמה הזאת בארץ? מישהו יכול להפנות אותי לחנות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעונין לקנות משולבת לייזר חיבור ישיר לרשת עם גודל דפים עד A3 כולל תודה MAZAM
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אחי מחפש מדפסת הזרקת דיו פשוטה משולבת עם סורק, שחור לבן, לשימוש ביתי ולימודי, בתקציב של כ-200 ש"ח. עדיפות לחנות באיזור ירושלים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בסלון מחשב HTPC שמחובר לטלויזיה וככה אני רואה סרטים וסדרות, אפילו משחק במשחקים לפעמים. בשביל לא להפריע לסביבה החלטתי לקנות אוזניות אלחוטיות. חשוב לי איכות השמע ומאוד חשוב לי שיהיו נוחות לשימוש ממושך. התקציב הוא בערך 500-600 ש"ח. מאוד אשמח לקבל המלצות. תודה !
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה הדגם בדיוק Microsoft - Wireless Mobile BlueTrack Mouse 4000 (Retail) קניתי ב KSP לפי מה שאני יודע אין על ה Dongle אחריות... השאלה שלי איפה אפשר לקנות רק את ה nano transmiter הזה. זה לא סיפור שעולה הרבה כסף אבל מחיפוש שלי בגוגל לא מצאתי דברים דומים מאחר וזה לא בלוטוס אלא טכנולוגיה של מיקרוסופט שעובדת ב 2.4 ghz help help help תודה רבה ליאור. נ.ב תזהרו לא לשבור את שלכם זה עדין רצח.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יש המלצה על מתקן\מעמד ללפטופ שמתאים למגוון שימושים - בישיבה על כורסא נוחה בהישענות אחרונה, על ספה, במיטה וכו' - ? משהו כמו זה למשל: http://www.top-desk.co.il/ ראיתי כמה אופציות דרך גוגל, אבל אשמח להמלצה ממישהו שמרוצה ממשהו שכבר יש לו, ואם אפשר, אז גם בפחות מ270 שקל... תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-