עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by g1000000009,

אמור להתחבר לרסיבר/טלויזיה. לעבוד עם NEXUS 4 תודה

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by Rule The Pc,

מחר אני טס לחו"ל וקונים לי פאלם פיילוט בדיוטי פרי. אני לא יודע איך קובעים מה טוב כאילו זה פועל על פנטיום ומגה הרץ? יש דבר כזה חיבור רשת לפאלם???? מה יש להמליץ בשבילי?

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  3. Started by Arturh87,

איך אני יודע מה גודל המארז שלי? (כדי להגיד למוכר בחנות)

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  4. אני מתלבט איזה עכבר לגיימינג לרכוש: Razer Deathadder Chroma vs Logitech G502 מה אתם אומרים?

• 42 תגובות
    • 32.7k צפיות
  5. Started by ofirlik,

אני מחפש אוזניות למשחקים ושירים עד 400 ש"ח אם חריגה של 50 אני רוצה אוזניות איכותיות ובעיקר שיהיו נוחות ולא יכאיבו אחרי כמה שעות. תודה על העזרה נ.ב אם אפשר אני מעדיף חנויות באזור רחובות וראשון

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by bobby323,

גם מאוד מאוד מקצועי http://www.spirecoolers.com/case.asp?ProdID=4

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  7. שלום, אני מחפש אוזניות("רגילות"- לא אלו שנכנסו לאוזן) לשימוש כללי, שזה אומר: בעיקר מוזיקה וסרטים וקצת משחקים. מכיוון שאני לא יודע איך הנושא עובד, רצוי שיהיה לזה תאימות לסוני 4, לטלפון או למחשב (אם זה אומר שצריך לרכוש חלקים בנפרד, אשמח שתיידעו אותי על כך). בנוגע למיקרופון: אם יש מיקרופון פנימי, מה טוב. אני לא רוצה אוזניות שבהן המיקרופון חיצוני (משמע, זרוע שמגיעה לפה) חשוב מאוד שלא יהיו גם מצועצעות מידי. ואם זה משנה, אני אוהב לישון עם מוזיקה. תודה מראש.

8. Started by shimon16,

ברצוני לקנות מערכת מחשב חדשה ולא מזמן קניתי ספק חדש ואני לא מעוניין לקנות עוד אחד אם לא חייב ברשותי ספק פשוט של hec 400W הוא יחזיק את המערכת הנ"ל? ?P4 2.8 Ghz S-775 2x2M Cache DUAL-CORE? 512 x2 צורב דיוידי הרדדיסק 160 גיגה כרטיס מסך 6800 רגיל ושאלה נוספת אם תוכלו להמליץ לי על מארז איכותי (ללא ספק) שבא עם מאווררים בחבילה. בתקציב של 300 ש"ח, ניתן לחרוג במעט

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. בשביל כזה כרטיס מסך עם מערכת שלמה באוברקלוק אני אצטרך בטח ספק חזק , השאלה היא , כמה חזק?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני חייב לדעת מה שווה יותר ליקנות MX510, MX500 זה דחוף למחר בבקשה תמליצו לי דחוף! אני גיימר זה חשוב הדיוק האופטי. תודה kemic

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  11. אני רוצה לקנות לוח ציור דיגיטאלי. כמעט קניתי את הלוח של WACOM שעולה 2,800 ש"ח (גודל A4), ואז נתקלתי בלוח Genius Pen Sketch 9x12, שעולה רק 800 ש"ח. מישהו מכיר את הלוח הזה (הזול יותר)? אשמח לקבל חוות דעת. אני יודע שללוח של WACOM מצרפים גם גרסא כלשהי של PAINTER. השאלה אם זה מצדיק כזה הפרש במחיר, או שההבדל בחומרה, בלוח הציור עצמו, הוא הוא העניין. תודה פיני

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  12. Started by yoav9,

המסך שלי מטונף, באמת, מלא נגיעות של ידיים ועוזרת מטונפת שמנסה לנקות אותו אבל מטנפת אותו עוד יותר עכשיו אני ממש רוצה לנקות אותו, אבל לנקות אותו טוב. בלי סימנים בלי כלום. איך? עם מה???????? סנו רב מגבת? שמן דגים? מים עם נייר טואלת... HELP

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  13. Started by dani688933,

בעיקר לגיימינג וסרטים. אפשר לחרוג ב50 ש"ח אבל רק עם שה יעשה הבדל גדול. תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  14. Started by RYaniv,

יש לי עכבר מתוצרת A4Tech דגם X-710. חדש יחסית - כחצי שנה בשימוש. בגדול הוא סבבה לגמרי פרט לבעיה אחת: לפעמים (זה בא והולך) כשאני לוחץ על הכפתור האמצעי שלו, הוא עושה לחיצה כפולה למרות שאין שום "פידבק" לזה. זה מעצבן במיוחד כאשר אני בא לסגור טאבים לדוגמה בדפדפן ופתאום נסגרים לי שניים ביחד. אני יודע שזאת לא תקלה שגוררת את סוף העולם בעקבותיה, אבל זה כן משהו קטן ומציק. מישהו יודע כיצד ניתן לפתור זאת? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  15. שלום קניתי מחשב קדש והמארז שלו זה 69U6 של ויש שם יציאה לUSB קידמי. פתחתי את איזור שצריך להיות הUSB אבל אין שם את היצאה. יש שם תשתית לזה אבן אין שם לאן לחבר זה רק(יש שם חור שצריכים להיות היציאות אבל הם לא שם) רציתי לדעת למה זה. יש לזה אולי קשר ללוח אם שלי. זה הלוח: K8NF-9 רציתי לדעת למה לא חיברו לי ואם אני יביא את זה למשהו הוא יוכל לחבר לי אותם או אם יש אפשרות שאני יעשה את זה תודה מראש

16. מקלדת ה-WhiteFox היא קטנה, יקרה, ניתנת להתאמה אישית - וכובשת לכתבה

17. Started by nononinette,

בעיקר כשהמטרה היא לראות סרטים.. יש לי 2 אפציות: LG 19'' 2MS 1970 PHILIPS 19'' 190 WV7CS מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by X7-007,

אז יש לי את ה SteelSeries SX שהוא היה הכי יקר כבר יותר משנה או שנתיים והוא כבר לא מתפקד כמו שצריך, חלק באמצע יבש בכל השאר וצריך להילחם על כל X או כיוון ל Headshot במשחקים , אין הנאה. יש לי את ה RAT7 שקיבלתי רק היום, ואני צריך משהו שיחזיק טוב, לא משנה כמה יעלה, שלא יהרס ידהה או יאבד מהתיפקוד שלו או לפחות יותר משנה. אני עברתי וראיתי הרבה תגובות על Razer Destructor אבל יש אנשים אומרים שה RAT לא אוהב את המשטחים האלו. ‏Razer Sphex Mouse Pad‎ - אומרים שהוא טוב אבל מתחיל לאבד מהתיפקוד אחרי שימוש ממושך. סידרת ה Golthius יש לי את ה CONTROL הישן לא מהסידרה החדשה או FRAGGED ואני לא הכי מרוצה ממנו השאלה אם החדשים טובים וגם לא נהרסים. ‏Razer Megasoma - אומרים שהוא טוב אבל מאבד מהתיפקו…

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by sara,

היי כרגע יש ברשותי מדפסת ביתית משולבת מדגם hp6830 שאני לא מרוצה ממנה וזאת עוד בלשון המעטה. אני ממש אוכלת ממנה מדורים עקב הדרייבר של המדפסת שלא מותאם כראוי לוימדוז 10. לכן אני רוצה המלצה למדפסת חדשה עם דרייבר שנתמך כראוי עם וינדוס 10. מדפסת שכל מה שאצטרך לעשות זה רק להחליף ראשי דיו ולא לשבת שעות על גבי שעות עם תומכים טלפוניים של המוצר.

• 0 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. Started by BNDor,

מישהו שבאמת מבין יכול לעזור לי? יש מספר מוגבל של חיבורים או שאני יכול לחבר אין סוף כל עוד יש לי מספיק מפצלים? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  21. Started by ^GunX^,

שלום , אני צריך המלצה על מכשיר משולב שכולל מדפסת ,סורק ופקס - בעיקר חשוב שהאיכות הדפסה תיהיה כמו שצריך (תמונות) ושבסורק יהיו את כל האפשרויות של מכונת צילום רגילה (הגדלה הקטנה וכל זה..) חשבתי בנתיים על ה HP OFFICEJET 1200DP אם מישהו מכיר.. עם מיכלי דיו נפרדים. אם אפשר גם שתיהיה כמה שיותר חסכונית בדיו... תודה. *התקציב הוא עד 1000 , כמובן שכמה שפחות יותר טוב...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by raviv1989,

אני מחפש עכבר נוח ללפטופ שישמש לעבודה משרדית. אשמח להמלצה:)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by robben,

אהלן, מזמן לא הייתי פעיל כאן בHWZONE לאחרונה אתר גיימינג החליט לשתף איתי פעולה ולצאת בבלוג כתבות שאני מריץ מספר ימים.(ממוצע צפיות של 250, כאשר אין תוכן) בתור כתבת פתיחה החלטתי לצאת בדירוג קצת שונה של עשרה עכברי גיימינג שלדעתי, נמצאים בשימוש המירבי ביותר קיום ובעתיד הקרוב.. בהמשך יעשו סיקורים ודירוגים דומים לגבי ציוד נוסף. רציתי לדעת אם זה אפשרי מכם חברי הפורום לקבל משוב לגבי עכברים שונים שאת הנתונים אני אשכלל לתוצאה סופית. אני לא מעוניין בויכוחים מיותרים לגבי העכבר של מי יותר טוב, ואת הנתונים היבשים לגבי כל עכבר כבר יש לי... אני ארשום את רשימת העכברים, אם לדעתכם כדאי להוסיף עכבר\להוריד, בכיף, ביקורות תמיד מתקבלות בשמחה אם יש לכם את אחד העכברים, אני אשמח לסקירה קצרה בצורה …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. לקחנו לסקירה את אחד העכברים המבטיחים ביותר בשוק - הוא מכיל חיישן כפול מתקדם ונורות RGB המשולבות בטוב טעם. הכירו את אחד המועמדים לתואר עכבר הגיימינג התחרותי המוצלח מכולם לכתבה

25. שלום לכולם, אני מעוניין בהמלצה למארז חיצוני לדיסק קשיח של נייד 2.5". אם אפשר משהו טוב ולא יקר. אשמח לתגובות ולעזרה בנידון, מאחר ובירצוני לנצל את הדיסק קשיח לנייד של ה 60 ג'יגה ששוכב אצלי על המדף.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.