עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by OR007,

קודם כל לפני שאני יתחיל אני פשוט חייב לדעת למה באיזה שהיא חנות ( *שיעול* השם שלה זה שם של דוב *שיעל* ) ליד המארז של אנרמקס רשום בפירוש "יש להתנהג בזהירות רבה עם הדלת , עלולה להישבר." וליד צ'יפטק ואנטק זה לא היה רשום, תמיד חשבתי שזה אותם מארזים רק שהחברות מרכיבות להם מאוורים וכו'... וחוץ מזה הדלת של החברות האחרות לא שבירות ??? ועכשיו לנושא ! איזה מארז לפי דעתכם הכי כדאי לי ? האנרמקס, הקומפיוקייס ואת השאר תציעו אתם ותנמקו. אני נוטה יותר לכיוון של האנרמקס כי גם מקבלים איתו ספק איכותי ואת הספק של הקומפיוקייס אני לא מכיר. אז מה דעתכם ?

2. לפי מה שהבנתי/חשבתי אם מעבירים ממצב של 125הרץ ל- 1000הרץ תזוזה של הסמן אמורה להיות יותר מהירה בפועל אני מקבל להפך כשהעכבר במצב 125הרץ זה הסמן נע יותר מהר, איך זה ? אם לא הבנתי נכון אשמח להסבר מה התפקיד של שני המצבים (כמובן בהתחשב במשחקים ובמצב עבודה רגיל)

3. שלום! ניסיונותיי למצוא מקלדת מכנית-נתקלו בהרבה מכשולים. תמיד הרגיש לי שלכל מקלדת שמוכרים פה יש 'פגם' שמונע ממני לרכוש אותה. מצד אחד רציתי מקלדת שקטה ככל שאפשר, כך שהורדתי מהאופציות את ה MX BLUE. מצד שני יש את המחירים המטורפים. על חלק מהמקלדות אומרים אנשים שהן מפסיקות לעבוד או שכפתורים קופצים מהן החוצה. אותיות מתחילות להימחק [שזה נורא! אין מקלדת אמינה בקטע הזה?!]..מקלדת שפתאום מצאתי שהיא כמעט בדיוק מה שרציתי [זו של THERMALTAKE- MEKA G1]- פתאום הבנתי שהיא רק באה ב MX BLACK שכנראה ממש מעייף בכתיבה [וזוהי המטרה העיקרית למקלדת. - כתיבה. כי כבר יש לי NOSTROMO לגיימינג]. אבל בסופו של דבר מרגיש כאילו אין ברירה אלא לקחת ת' DAS KEYBOARD. היא הכי פשוטה, והכי מומלצת, אבל גם ה…

• 30 תגובות
    • 11.4k צפיות
  4. Started by YO-YO,

אני פשוט מתכנן לקנותמחשב חדש... יכול להיות שאני אזמין מחו"ל... יש סבירות לכך שאני אזמין מחנות שלא שולחת משלוחים בינלאומיים, וקרובים שלי ישלחו לי את זה משם. לכן אני רק צריך לדעת כמה מחשב שוקל (בערך, כולל מסך) כדי לחשב כמה זה יעלה לי ואם זה בכלל כדאי.. . תגובות לגבי עלות משלוח מארה"ב (או כל ארץ מפותחת אחרת, ז"א לא לוב או בסגנון...) גם יתקבלו בברכה...

• 21 תגובות
    • 7.4k צפיות
  5. Started by ccc,

שימו לב לזה: זה מארז טוב? מומלץ?

6. אבא שלי רוצה לקנות מחשב כף יד... הוא נהג מונית והוא רוצה את זה בשביל הGPS אני לא מבין בזה כלום... מישהו יכול להסביר לי בערך מה הולך עם זה? מה אני צריך לקנות כדי שיהיה לו GPS באוטו? הוא משומה סגור על MIO 210 מישהו יכול להגיד לי אם זה באמת טוב? ומה טווח המחירים שלו? ומאיפה בכלל אני יכול לקנות אותו... אין לי מושג אם זה קשור לפורום הזה... אם זה לא קשור אז אני יודה לכם אם תעבירו את השאלה לפורום המתאים.. תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  7. שלום, ברצוני לרכוש מדפסת משולבת צבעונית הכוללת מכונת צילום ופקס. החלטתי ללכת על הזרקת דיו כי אני לא הולך להדפיס הרבה. שמעתי שיש מכשירים שהם עצמאים ומכשירים שמחוברים למחשב, השאלה היא אם אני צריך שהמחשב יהיה דלוק 7/24 עם מכשיר לא עצמאי על מנת לקבל ולשלוח פקסים? תמליצו לי בבקשה על דגמים. חשוב לי שיהיה אל מי לפנות במקרה של תקלה, אבל זה לא חובה, אז אנא ציינו אם יש למכשיר תמיכה בארץ. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  8. Started by alfus73,

מקווה שתוכלו לעזור לי ושלא טעיתי בפורום... ככל הנראה, אני צריך לשדרג את הספק שלי. יש לי מחשב חדש יחסית עם כרטיס מסך GetForce 6600GT. מדי פעם אני מקבל הודעה שלא מגיע כוח לכרטיס (ראו קובץ). כמו כן, לעיתים קרובות המשחקים שאני משחק בהם, הופכים, תוך כדי המשחק לממוזערים ואז אני צריך להגדילם משורת המשימות. הספק שיש לי היום הוא 250W. האם ספק טוב יותר יפתור את הבעייה ? הציעו לי ספק של Kmex שנותן 400W כולל שני מאוררים. האם הוא טוב? האם יפתור לי את הבעייה? הציעו לי מחיר של 250 ש"ח, האם סביר? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 813 צפיות
  9. דרישות: שלא תהיה צעצוע שהאלחוט שלה יהיה איכותי ולא יתפספסו אותיות בהקלדה אם אפשר, שלא תהיה בחבילת קומבו עם עכבר, אבל אם אין ברירה, לא נורא.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  10. צריך המלצה לעכבר ומקלדת אלחוטיים עד 200 שקל.. בינתיים אני מתלבט בין 2: Microsoft Wireless Optical Desktop 1000 או ‏Logitech® Deluxe 650 Cordless Desktop שהמייקרוסופט עולה 160 והלוג'יטק 125 מה יותר טוב לדעתכם? על מה הייתם הולכים? צריך שזה יקלוט עד 3 מטר תודה מראש‎

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by scylla,

אבי מעוניין לרכוש מדפסת משולבת והוא הלך להתייעץ בבאג (טעות...) והמליצו לו על Canon Smart Base MP300 המחיר הוא 1700 שהוא מחולק ל12 תשלומים של 141.5 ש"ח. רציתי לדעת אם בפחות או יותר אותו תקציב יש אופציות יותר טובות, ואם הדגם הנ"ל הוא אמין, נוח ומוצלח. הדרישות הן, פקס, סורק, מכונת צילום ומדפסת כמובן. ראיתי מכשירים עם סלוטים לכרטיסי זכרון ומסך LCD צבעוני שמציג את התמונות לפני ההדפסה, אופציה זאת בהחלט נחמדה.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by haim652,

הזמנתי עכבר חדש של RAZER, העניין הוא שאין לי פד, ואני גם לא כלכך מתחנן לקנות אחד, כי כרגע אין לי כסף. רציתי לדעת אם זה הורס או פוגע בעכבר עצמו (לא בביצועים) ועד כמה הביצועים משתנים עם או בלי פאד. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  13. Started by Torn,

קניתי אותו היום בעקבות ההמלצות שראיתי כאן... אבל מה אוכל לומר המארז הזה פשוט מכוער ועוד קניתי אותו בצבע שחור, כי הלבן בכלל זוועה... בקיצור מה אפשר לעשות בשביל להפוך אותו לקצת יותר מושך? אני רוצה לעשות חלון, אבל אין לי כוח לזה ואין לי את הציוד המתאים... יש מישהו בפורום שמוכן לעשות בשבילי (בתשלום כמובן). ועוד שאלה, שתי המאווררים של ה120 מ"מ מסתובבים נורא לאט משהו כמו 500-600 סל"ד והמהירות לא יציבה לפי מה שראיתי בEVERSET, זה תקין? כי שמתי לב שכאשר המחשב נדלק ב5 שניות הראשונות המאווררים מסתובבים מהר יותר, ומרעישים גם יותר... (או שזה פסיכולגי אצלי :s05:) קיצר יש לי כאב ראש מהמארז הזה, בכלל רציתי לקנות את הסופרטאלנט מKSP ולא היה להם אותו במלאי... ואני מבואס רצח!!!

• 10 תגובות
    • 729 צפיות
  14. בהמשך לשאלה... מחפש תוכנה שמאפשרת לראות סרט מהמחשב בטלוויזיה ובמקביל לעשות כל פעולה אחרת במחשב לשחק להתכתב וכו'? האם יש מוצר או תוכנה שעושה את הפעולה של המכשיר הזה http://sababadc.com/divx/divx.html יש אולי מכשיר דומה שבעצם מאפשר גישה לקבצים של המחשב אולי עם חיבור רשת ויש לו יציאות לטלוויזיה ככה שזה מן הסתם יהיה יותר זול ...

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  15. Started by liran2003,

אני כבר כמה שנים טובות משתמש בעכבר האופטי הפשוט של מיקרוסופט. אני רוצה להשתדרג קצת.. ה-g5 נוח? (יש לי יד גדולה),איך הוא יהיה בתור עכבר לעבודה משרדית/פוטושופ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  16. אהלן ושלום לכולם, אני מחפש עכבר גדול (כמו החוטיים של פעם - מצורפת תמונה), אבל אלחוטי שיעשה את העבודה. גלישה בסיסית למחשב נייד, עבודה עד מקסימום 1.5 מטר מהמיטה. אני מחפש בזאפ וכו', אבל מהתמונות לא ניתן תמיד לדעת אם הוא גדול או קטן, תמונה להמחשה לגודל הרצוי - http://www.dansdata.com/images/moremouses/wmo440.jpg אשמח להמלצות לעכברים, אפשר גם איביי כמובן ולינקים מהארץ גם. תודה לכולם ומועדים לשמחה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by ccc,

<פרסום אסור, ובכמויות> לא משקיע שקל מעל 320 שקל... הצעות למארזים אחרים? נימוק והסבר בבקשה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכולם, במסגרת "שיפוריי" המחשב שלי, אני מתכוון לקנות סט של מקלדת+עכבר. מה דעתכם על הסט הזה:Microsoft Wireless Optical Desktop מחיר ~350. אם היא גרועה/לא מומלצת, אשמח לקבל המלצות אחרות רק לסטים, עדיף שחורים. בתודה מראש, יאיר

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. היי,לפני כשבוע הייתה לי את אותה הבעיה. המדפסת דלוקה,אני הייתי מנסה להדפיס עם חיבור Wi-Fi ובחלונית היה כתוב Printer not responding.אותו דבר כשהייתי מחבר עם כבל. מחקתי את הדרייברים,התקנתי מחדש,הכל עבד עד ששוב היום אני מנסה להדפיס(לא משנה החיבור) ואני מקבל Printer not responding מה יכולה להיות הסיבה? תודה.

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. היי, אני כבר הרבה זמן נובר ברשת בחיפוש אחר מקלדת מכנית ראשונה. השימושים העיקריים שלי הם בעיקר כתיבת קוד ומלל ולעיתים רחוקות מאד משחקים. כרגע יש לי מקלדת ממברנה: Logitech Media Keyboard 600. (אם היא רק הייתה מכנית ועם לדים, היא הייתה מושלמת) יש לי צורך במקלדת מכנית עם תאורת לד (עובד בלילה עם מחשב....), מקשי מולטימדיה ושתהיה שקטה כמה שאפשר(מישהו אמר Cherry MX Brown?) בתקציב של עד 800 ש"ח. קראתי על הSwitchים השונים שקיימים וכמו הרוב, החלטתי שאלך על Cherry MX. למיטב הבנתי מקלדת ממברנה היא די דומה לסוויטצים האדומים. ליניארית ולא צריך הרבה מאמץ בשביל שהמקש ייקלט. בשל הדרישה לשקט עד כמה שניתן עם מקלדת מכנית, ופידבק מועט הבנתי כי החומים יעשו את העבודה. יהיו בטח שיציעו את R…

• 13 תגובות
    • 6.3k צפיות
  21. Started by waizman,

אני שוקל קנייה של ספק כוח, לא משהו יקר מדי. שוטטתי באתר של אנטק והתחלתי לבדוק ולהפתעתי יש שם מיליון סוגים של ספקים... TruePower, TrueBlue, SmartBlue, SmartPower.... מה הולך פה?! מה אומר כל דגם? אני רוצה 400-450 וואט לספק, ושיהיה שקט (ומן הסתם יציב). המפרט בצד (להזכירכם תחת אוברקלוק). יש ספק עם 2 חיבורי חשמל לפלופי? תודה

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. שלום לכולם, השבוע החלטתי להחליף עכבר לעכבר מקצועי כי נשבר לי כבר הז**ן מהעכבר המסכן של MICROSOFT שיש לי.. נמאס לי מהכאבים באצבעות ונמאס לי בקיצור מכל דבר שקשור אליו.. כמעט הזמנתי לפני יומיים את ה G7 מנעה ..אבל אז קראתי את הביקורת עליו כאן באתר וירדתי ממנו לגמרי.. סיבה : ממש לא מתאים לי העניין הזה שחיי הסוללה מספיקים ל12 שעות בלבד.. חשבתי לקנות אחריו את ה G5 (אותו עכבר רק עם כבל) אבל אז ממש אז ראיתי את ה MX518 שזול ממנו בכ 100 שקל ולא ממש שונה ממנו למרות שהוא אופטי ולא לייזר, 1600 DPI לעומת 2000 ב G5.. בקיצור - צריך את המלצותיכם בבחירה (אני על סף הזמנת ה518 אלא אם כן תמליצו לי על משהו אחר) ממש רציתי אלחוטי אבל לא מקובל עליי חיי סוללה קצרים/שלא יתאים למשחקים/שלא יהיה נוח ..…

• 9 תגובות
    • 686 צפיות
  23. Started by zorkenius,

שלום, במהלך בניית מארז חדש למחשב מדיה סנטרת ניתקלתי בצורך ב"זווית AGP". כרטיס Agp riser ימני. במידה ומישהו מקיר איפה ניתן להסיג אחד כזה? תעזרו בבקשה. (חוץ מPLONTER ) במידה ואין מאיפה להסיג אני כנראה יצתרך לעשות אותו לבד. במידה ומישהו עשה, אשמח לשמוע על הבעיות שיכולות להיות. תודה.

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  24. האם ניתן? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 856 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.