ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
-
היי, מעוניין במדפסת לייזר ביתית כמה שיותר זול. להדפסה של שחור לבן פעם ב-.. לא מעניין אותי מהירות, רק אמינות מחיר ושתגיע עם טיונר כמה שיותר מלא. 600 שקלים זה תקציב סביר?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי משטח לעכבר של חברת steelseries דגם QcK. העכבר שברשותי הינו של חברת logitech דגם G5 חיישן לייזר. לצערי משטח העכבר שרכשתי לא כלכך טוב בשביל העכבר הנ"ל, התזוזה מאוד לא טובה/חלקה (רעידות). מניסיונכם, לאיזה משטח אני צריך להחליף כדי להימנע מתופעות כמו אלו שציינתי. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב,אחי רוצה אוזניות חדשות אז הצעתי להביא לו את הTHERMALTAKE SHOCK ONE שלי(שהוא דיי מתלהב מהם),ואני אתפנק באיזה אוזניות חדשות ^^,למרות שהם נרכשו לפני איזה חודשיים.. יש המלצות לאוזניות גיימינג ומוזיקה עד 350 ש"ח~ ? בעיקר גיימינג,מוזיקה וסרטים הם שימוש דיי צדדי,כרגע אני משתמש בכרטיס קול מובנה של הלוח - אם(בחתימה),ככל הנראה ארכוש בקרוב X-FI XTREME AUDIO. היה לי ניסיון דיי מר עם הסיבריה,שנהרסו כל חודשיים בערך והייתי צריך לשלוח אותם לתיקון לעיתים תכופות,כדאי שהאוזניות שתמליצו לי עליהם יהיו כאלה שלא יתקלקלו פתאום בלי סיבה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! לאחרונה קניתי Genius EasyPen i405 (משטח עם עט כתיבה) בשביל להשלים את האפשרות שלי לשימוש המחשב כמחברת! השאלה שלי היא כזו.... כשאני כותב את כל הטקסטים בוורד ואז אני צריך להוסיף סרטוט להמשך הטקסט, איך אני עושה את זה? אני לא רוצה לפתוח את הצייר, לצייר ואז להדביק... אני רוצה לראות איך זה יצא על הדף שבו אני כותב... פעם אחת הצלחתי לעשות משהו בסגנון אבל זה היה מלפני המון זמן ולכן אני לא זוכר... בייחוד כשיש עכשיו את האופיס 2007. תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מזה כמה שנים השתמשתי במשטח של חברת 3M, השטח שלו לא גדול אבל יש לו משענת ג'ל מאוד נוחה המשטח הזה די הרוס ואני רוצה לקנות משטח חדש אם מישהו מכיר משטח עם משענת יד נוחה אני אשמח לשמוע. תודה !
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מדפסת ציבעונית כאשר שאר הפיצ'רים פחות חשובים (כגון סורק/פקס וכו' - כי היום עושים הכל באימייל). נניח לשני קבוצות מחיר נורמאליות : כ-500-800 ש"ח ו- 900-1200 ש"ח (חבל לעשות דיון על מחירים של כ-200 ש"ח שעלות הדיו יותר גבוהה). הדברים שצריך בחשבון (ותתקנו אותי אם אני טועה): 1. עלות השוואתית בין ביצועים 2. איכויות (רזולוציה וכו'). 2. אורך חיים 3. עלות החזקה (האם אפשר להניח שמכוונים בכל הסוגים הדפסה באותה רזולוציה?), בעיקר עלות החלפת דיו/תוף וכו'. 4. התאמה לטכנולוגיה, למשל: א. אפשרויות חיבור לרשת ביתית קווית או אלחוטית (בלייזר למשל עלות מדפסת צבעונית רישתית היא 4 א' - סכום הזוי, אך מה העלות להפוך אחת יותר זולה משמעותית עם מודם או משהו אחר לרישתית/אלחוטית…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש פד טוב שלא הורס את העכבר אני מתכוון לגומי\בד מחיר עד 200 שח תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר בדיקה קצת יותר מעמיקה החלטתי לנסות להשיג את הדגם הזה. מן הסתם רציתי קודם לראות כמה היא עולה פה. לא יכול למצוא את המוצר בשום אתר. מישהו מוכר את המצלמה הזאת בארץ? מישהו יכול להפנות אותי לחנות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מערכת שמע 2.1 למחשב, אבל צריך שתהייה בה כניסה לאוזניות מקצועיות גדולות(מדובר על Sennheiser HD 212 pro למי שמכיר), ולא קטנות כמו של אייפוד או נגן mp3. מה שאני לא יודע זה האם יש בכלל דגם של 2.1 כזה - ממה שראיתי באייבורי לא בכל הדגמים יש בכלל כניסה לאוזניות, ובאלה שיש מדובר על אוזניות קטנות. אני כותב את הת'רד הזה כאן ולא בפורום אודיו וקולנוע ביתי כיוון שמדובר במערכת שמע למחשב ולא על אוזניות. האם זה אומר שאני חייב לרכוש מערכת 5.1? האם יש דגם מומלץ(2.1 או 5.1)? אני מעדיף 2.1 כי כרגע יש לי 5.1 ונמאס לי מכל החוטים שמפוזרים ליד המחשב. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בסלון מחשב HTPC שמחובר לטלויזיה וככה אני רואה סרטים וסדרות, אפילו משחק במשחקים לפעמים. בשביל לא להפריע לסביבה החלטתי לקנות אוזניות אלחוטיות. חשוב לי איכות השמע ומאוד חשוב לי שיהיו נוחות לשימוש ממושך. התקציב הוא בערך 500-600 ש"ח. מאוד אשמח לקבל המלצות. תודה !
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מקלדת CMstorm Trigger עם סוויצ'ים שחורים, הורדתי את הדרייבר של המקלדת. כל כמה זמן האורות נכבים (הLED של המקשים) והמקלדת מפסיקה לעבוד למספר שניות (עד חצי דקה לכל היותר), וזה מראה לי הודעה על המסך שאומרת לא לנתק את המקלדת, ניסיתי לכבות את הדרייבר אבל זה עושה את זה פשוט בלי ההודעה. מה ניתן לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מקלדת מכנית (עדיף אלחוטית אבל מוכן להתפשר כי יודע שאין הרבה). אני עובד עם מחשב נייד לנובו t460 והתמכרתי לטראקפוינט (הנקודה האדומה) ולכן אני מחפש מקלדת שגם בה יש כזה דבר. השימוש הוא בעיקר כדי לייעל עבודה בהקלדה: כתיבת מסמכי וורד ובעיקר בשביל כתיבה מתמטית ב-lyx. בלי תיכנות. מישהו מכיר מקלדות כאלה? עדיפות גבוהה לדברים שאפשר לקנות בארץ. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,יש לי את המדפסת המשולבת Samsung SCX-4200,וכרגע היא מחוברת בusb לראוטר ומשותפת ברשת. הבעיה היא שאי אפשר לסרוק בדרך הזאת,לכן רציתי לקנות שרת מדפסות כזה: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=99360-110-00&Cat2Cat1ID=135&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he האם זה יאפשר לי לסרוק דרך הרשת? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה המליצו לי עד שני ספקי כח טובים מאוד אחד של HIPER: ואחד של אנרמקס שעליו המליץ לי חן שהוא טוב, גם אני חושב ככה בגלל שיש לו גם שני מסילות של 18 להייפר יש שתיים שאחת מהם 17 לעומת הנרמקס ששתיהם 18, למרות שחן עדיין לא בטוח לגבי זה למרות שרשום באתר היצרן אז הנה הפרטים. המחיר אני מוכן לתת עד 400 שקל אם יש לכם הצעה אחרת בבקשה... לוג"יק פי סי: Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=5499 אתר היצרן ששם תרדו למטה ותראו את הפרטים וגם תרא שרשום באחד היתרונות שלו 2 מסילות נפרדות. http://www.enermax.com/english/product_Display1.asp?PrID=20# וזה של ההייפר בנעה מחשבים: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5…
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי... אני צריך מיקרופון ואוזניות בעיקר בשביל שיחות בסקייפ... ורצוי בחיבור USB. הקטע שאני לא רוצה לקנות איזה זבל סיני שיחזיק לי שבוע... אלא משהו נורמלי בעלות מינימלית... ושאני גם אוכל להנות ממנו.. מה הדבר הזול ביותר שאני יכול לקנות וגם להנות ממנו? המלצות יתקבלו בברכה.. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי על זה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=37755 מה אתם אומרים?? ושמעתי שאי אפשר להזיז את הסטיקים(העיגולים למטה באמצע) בצורת עיגול אלה שהם נעים בצורת ריבוע זה מפריע?? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למי שיש אותה, תנו המלצות או הערות. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לשאול איזה סוגים יש של מדפסות לייזר צבעוניות וכמה הם עולות אני לא יודע כל כך מחירים אבל תתנו לי בבקשה המלצות למדפסות טובות בערך אני רוצה שהמדפסת תיהיה עד 1,100 ש"ח ואם יש בפחות אני אשמח אני צריך את המדפסת הלייזר לעבודות בשחור ובצבעוני ושתיהיה מומלצת, טובה וחסכונית תודה לכל העוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השבוע אני הולך לקנות את הרמקולים של Altech דגם ADA880R אם יש לכם הערות אני ישמח ודרך אגב למי שיש נסיון עם חנות המחשבים מ.ש.ב בראשון (ששם אני קונה אותם) יכול גם להעיר אני מאד ישמח לשמוע ממכם בתודה גבי.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טובה שאלה דה פשוטה לפני כמה זמן קראתי אל אעל השדרוג שאתה לעשות בקשר לפנטיום 3 טואלטין והשבחים שנתתה למעבד החלתטי לעשות איזה חיפוש ולחפש BENCHMARKים על המעבד הזה ולא מצאתי כלום אז תגיד לי בבקשה על מסך מה אתה יודע שהמעבד הזה (PIII במהירות שעון 1.4) משתווה בביצועים ל P4 1.9 ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי 450 שקל ב גיי מחשבים את LD 256 DDR 2100 ונשאר לי גם הקודם SAMSUNG 128 DDR 2100 אז קודם יכולתי להגידר ב BIOS מצב TURBO עכשיו אם אני מגדיר TURBO המערכת ההעפלה לא עולה לי ויש הודעות שגיע!!!! בXP (לא נסיתי מערכת אחרת ונסיתי פורמט!!!) אבל כך הכל מצוין! ומה דתעכם על חברת LD?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי, הג'נרי 300W התחיל להשתגע, OVER VOLTAGEת UNDER VOLTAGE, קופצות לי הזהרות כל הזמן... יש לי: 2 הרדיסקים, סידי, צורב, 4 מאוררי 80 MM, אודיגי 2 פלטניום, פלופי וגיפורס 4. כמו-כן גם המאורר שלו לא ממש עובד (למרות שהוא לא חם...) עכשיו יש לי 2 אפשרויות: 1. לקנות ספק 300W של HEC, לקוות שהוא יחזיק, ואולי גם לחבר 2 ספקים (גם שלי וגם את החדש). 2. לקנות ספק של TSUNAMI 350W, איך הספקים שלהם??? ANTEC ו אנמרקס לא ממש באים בחשבון, (אני יכול לקנות 2 300W של HEC במחיר ANTECאחד...) אשמח לשמוע את דעותיכם.. בתודה MOOMOO
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אצל דודים שלי המחשב נמצא מצד שמאל למסך וצמוד לקיר... עכשיו... הבן שלהם רוצה מארז שייפתח מצד ימין ולא שמאל (ואני לא מתכוון לדלת של הכוננים האופטים... אלא לדלת של המארז עצמו).. יש מארזים כאלה בכלל?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אני לא יודע עם זה קשור לפה אבל בכל זאת, אז ככה: יש לי מארז ג'נרי מסוג e-star עם ספק כח ג'נרי של 350w וקירור גנרי על המעבד (פנטיום 4 2.4 נורטווד) המחשב שלי מלא בכרטיסים (כרטיס מסך, מודם, בקר FireWire, כרטיס קול Audigy Platinum Ex) ונכון להיום יש בו שלושה כונני תקליטורים (כונן DVD, צורב DVD, צורב רגיל), דיסק SATA וכמובן כונן דיסקטים. עכשיו המאוורר של המעבד לא עובד טוב ועל כן הטמפרטורות של המעבד שלי במנוחה מגיעות לאיזור ה 40+ אפילו 50+ כמו כן הספק נראה לי שגם לא מחזיק לי טוב את הדברים שיש לי במחשב ומה שמחובר חיצונית לו כמו התקני USB . חשבתי לקנות: מוצרים ------------------------------------------------------ כמות פריט מחיר 1 x Thermaltake Extreme 3 in 1 Cooler - PO…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-