עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Injury`,

* עכבר עד 300 שקל * שימוש בעכבר ביקר למטרות משחקים, שיהיה נוח. [עכבר שצורתו היא צורת היד], ושלא היה יותר מדי גדול. חברה מועדפת Logitech או Microsoft. * פד עד 100 שקל * רצוי שהפד יהיה גדול ועשוי מחומר שיחזיק הרבה זמן, וישמור על העכבר שלא יהרס. לא משנה איזו חברה. :s05:

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. הייתי רוצה להחליף את הINTEL 1000 WIFI שלי בINTEL WIFI 7620 אלו התמונות של המוצרים: (אילו מתאמים אני צריך)

3. Started by g0vner,

יש לי מדפסת סמסונג פשוטה, לייזר שחור-לבן. לאחרונה הפידר שלה התחיל לעשות בעיות, או שהוא תופס כמה דפים יחד ונתקע או שהוא לא מצליח למשוך דף בכלל. האם יש דרך לתקן את הפידר, איזה מדריך HOWTO ? אין לי עתה תקציב למדפסת חדשה.. וסך הכל היא כן מדפיסה כשעוזרים לה להכניס את הדף. רק המשיכה הראשונה עושה בעיות. תודה לכל העונים. govner

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. תקציב: 600 חריגה מקסימלית: 100 שקל אני אשמח לקבל המלצות לעכבר, פאד ומקלדת לגיימינג. השימוש העיקרי יהיה גיימינג (FPS), אבל גם הקלדת טקסט כגון WORD, מסנג'ר, פורומים וכדומה. אני מעדיף מקלדת עם עברית אבל זה לא קריטי. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. דיברתי עכשיו עם החנות ואמרו שצריך לקחת למרכז שירות. זה לא ממש משתלם להפסיד נסיעות וזמן. עדיף כבר לקנות חדשה (הנוכחית אצלי 9 חודשים). הבעיה שאני רואה מעט עשן מהפתח של יציאת הדפים וגם שמידי פעם היא מושכת מספר דפים להדפסה ולא רק אחד. זה מעצבן כי לפעמים אני מדפיס עבודות גדולות וצריך להדפיס הכל מחדש וגם להדפיס במקבצים קטנים על מנת לשים לב שהיא לא מושכת. מה עצתכם?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. http://www.amperel.co.il/products/187941

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי... אני צריך מיקרופון ואוזניות בעיקר בשביל שיחות בסקייפ... ורצוי בחיבור USB. הקטע שאני לא רוצה לקנות איזה זבל סיני שיחזיק לי שבוע... אלא משהו נורמלי בעלות מינימלית... ושאני גם אוכל להנות ממנו.. מה הדבר הזול ביותר שאני יכול לקנות וגם להנות ממנו? המלצות יתקבלו בברכה.. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by shaykmp,

צריך המלצה על ציוד גיימינג אני מחפש אוזניות בטווח ה400 שקלים האוזניות חיבות להיות עם מיקרופון ושהן ווירלס במידה וידוע על דגם שיוצא עוד כמה זמן ועדיף לחכות, אין לי בעיה לחכות תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by JUVE,

אני הולך לקנות מחשב חדש של AMD ATALON XP 1.8 אני רוצה המלצה על לוח אם של GIGABYTE במחיר נורמלי תודה על העזרה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Lavender,

קניתי מחשב חדש ולא מצאתי את הדיסק - דרייבר המקורי אז הורדתי דרייבר למדפסת מהאנטרנט (מה שעבר מצויין בנייד) אך שניסיתי להתקין אותו במחשב השולחני החדש קיבלתי הודעת שגיאה שאמרה משהו כמו לא ניתן למצוא את הנתיב... ניסיתי להוריד דרייבר ממקור אחר וקיבלתי את אותה הודעה. אני מניחה שהבעיה היא לא בדרייבר כי זה עבד בנייד. מה יכולה להיות הבעיה במחשב? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. יש לי מחשב נייח שמחוברת אליו מדפסת רגילה לא אלחוטית וכמו כן מחובר ראוטר של אדימקס. בנוסף יש לי מחשב נייד שגולש דרך הראוטר. אני מנסה לחבר את הנייד דרך הרשת האלחותית כך שיוכל להדפיס ולא מצליח. הייתי עם התמיכה של אדימקס והם אמרו שבגלל שהנייח הוא 32 ביט והנייד הוא 64 ביט הם לא יודעים איך לקשר ביניהם אבל זה אפשרי. האם מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה? תודה, גיל

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם אני מחפש מדפסת לעבודה ביתית בעיקר עבודות בוורד ואקסל ... טווח המחירים הוא עד 400 ש''ח וחשוב שגם הדיו יהיה חסכוני יחסית .. מקווה שיש מישהו שיכול להמליץ פה על מדפסת במחיר טוב... זהו.. תודה רבה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Motix,

קניתי את המחשב הבא לעסק ואני צריך לחבר אליו 3 מגברים בו זמנית 1 דרך hdmi ו2 האחרים דרך כבל כמו של אוזניות. יש אפשרות להשמיע hdmi וגם 2 חיבורי אוזניות בו זמנית? אם לא, אשמח להמלצה לכרטיס שיאפשר זאת ושיהיה איכותי. המפרט: מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 7500 3.4Ghz 6MB Cache s1151 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus Prime B250M-A LGA1151, Intel B250, DDR4, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Value 8GB DDR4 2400Mhz CL15 Kit 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX 1050 Ti OC 4GB DVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים:…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by oriel10,

שלום, צריך המלצות לאוזניות לגיימינג, PC, תקציב עד סביבות 500-600 שקל. לא ממש מבין בכל התחום של האוזניות, משנה שהם יתחברו בUSB (יותר איכותי?)? שמעתי המלצות על ה Sennheiser GSP 350, אבל הם יצאו לפני שנתיים, הם עדיין מספיק טובות לשוק? אשמח להמלצות.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. ראיתי בכל מיני ביקורות פה (כמו של הmx1000 ) שאפשר לעשות OC לחריץ הUSB ובכך לשפר את ביצועי העכבר רציתי שמישהו יסביר לי מזה ואיך עושים זאת

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by shimon23,

התקן Usb 1.0 פועל במהירות 1.5 mega bit per second או ב mega byte per second? ו Usb 1.1 על 10 (בייט או ביט)?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by iNtro7,

אהלן, אני מחפש לקנות מקלדת נוחה ומעוצבת יפה לשימוש יומיומי, חשבתי על המקלדת Logitech illuminated Keyboard. אשמח לשמוע את דעתכם.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Or94,

יש לי מקלדת ועכבר של לוג'יטק מדגם MX5500 ועכבר מדגם MX REVOLUTION. הדבקתי על המקלדת מדבקות בעברית בגלל שקיבלתי אותה מלוג'יטק רק עם מקשים באנגלית. בהתחלה המקלדת הייתה במחשב שלי ואז העברתי אותה למחשב המדיה סנטר שלי. הבעיה היא שהמקלדת והעכבר צוברים שם המון אבק שמצטבר על המקשים במקלדת ועל הלחצנים והעכבר עצמו ויש גם המון שערות כי יש לי חתולה בבית. איך אפשר לנקות את המקלדת והעכבר? אגב יש לי גם אוזניות של לוג'יטק מדגם H360 ויש לי המון שערות עליהם. איך אפשר לנקות אותן?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ThE_BesT,

האם קיים אתר שנותן עידכונים של ה"ביוס" של הלוח אם??

20. Started by Ashand,

"מצאתי" כבל שהוא DVI ל-VGA עם מחבר של USB ...מישהו יודע למה הכבל משמש ולמה ה-USB נועד??

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by izhakizhaki,

מאיפה ניתן לכוון את מספר הצלצולים לקבלת פקס? האם יש לבזק צלצול מובחן? האם ניתן להדפיס רק שחור לבן?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by amit_R,

אבא שלי קנה את השלט הנ"ל עם המכשיר שממיר את האות מרדיו לRF (כדי שנוכל לשלוט במכשירים מאחורי קירות וכל זה..) השלט עובד והכל שולטים בטלויזיה בממיר וברסיבר (כששלט מול המכשירים) אבל דרך המתאם זה לא עובד ואנחנו לא מצליכים להגדיר אותו הוא .. המחשב מזהה את המשדר כדי להגדיר והכל אבל הוא רושם שהוא לא עובד מישהו מה .. ולא נותן לסנכרן אותו עם השלט.. (המשדר בתמונה --> http://productstrategy.blogs.com/photos/uncategorized/2007/10/02/h890_4_2.jpg מישהו יודע מה הבעייה ? איך לפתור אותה ? תודה מראש:] עם זה לא במקום המתאים אפשר בבקשה להעביר?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. בKSP מוכרים את HEC Compucase CI-6A21 400W?(!!) ב360ש"ח ואילו את HEC Compucase CI-6A19 300W? ב400 ש"ח מה ההגיון?? לפי http://www.ecomtrade.co.il/eMall/product.asp?pc=44344 ו- http://www.ecomtrade.co.il/eMall/product.asp?pc=44342 ההבדל העיקרי שהבנתי הוא בכך של6A21 יש 2 מאווררים לעומת 1 של 6A19 (תקנו אותי אם אני טועה) וכן ה6A21 מותאם לכוננים 4x 5.25"+ 1x 3.5" לעומת 4x 5.25" + 2x 3.5" של 6A19 1.זה לא מוזר מאוד שKSP מוכרת מארז עם הספק גבוה יותר ב100W אך זול יותר?? 2.איך ההבדל הנ"ל לגבי תאימות כוננים משפיע עליי? מה השימוש לכונן 3.5" מלבד פלופי 1.44(או שפספסץי פה משהו?) נ.ב. תהייה-מה אתם חושבים עדיף:מארז+ספק מעפנים-דפוקים-זולים יחד עם אל פסק - או : מארז איכותי כמ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ido135,

אני כותב כאן חוות דעת על עכבר שהזמנתי לפני כמעט חודשיים באתר Massdrop העכבר הגיע באיחור קיבלתי אותו ב7.1 והוא נחת בארץ ב28.12 איחור של שבועיים וקצת אני משתמש בו עם פאד razer goliathus כיוון שהפאד שהזמנתי שגם הוא של מיוניקס עדיין לא הגיע מMassdrop והזמנתי אותו באותו זמן שהזמנתי את העכבר ביצועים: אז אני חייב לציין שמאוד התרשמתי מביצועיו של העכבר העכבר מאוד מדויק והאמת שלא יצא לי לבדוק אותו על יותר ממשחק אחד שיחקתי בGTA V ובזמן משימה שכללה גם יריות דרך רכב העכבר לא זז לצדדים נשאר במקום המדויק אליו כיוונתי בעזרת התוכנה של MIONIX ניתן לתכנת את העכבר לפי רצונו של המשתמש עד 5 פרופילים לתכנות אישי שליטה במהירות התזוזה וגם אפשרות לשינוי צבע התאורה שנמצא על גבי …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ThE_BesT,

השבוע אני הולך לקנות את הרמקולים של Altech דגם ADA880R אם יש לכם הערות אני ישמח ודרך אגב למי שיש נסיון עם חנות המחשבים מ.ש.ב בראשון (ששם אני קונה אותם) יכול גם להעיר אני מאד ישמח לשמוע ממכם בתודה גבי.

דיונים חדשים בפורומים