ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני אשמח להמלצה לעכבר זול יחסית שניתן לשלוט בו על הרגישות של התנועה של העכבר, הסיבה היא נוחות בעיצוב פנים של בתים בתוכנות ייעודיות ועיצוב אתר לשליטה על פרטים קטנים ביותר. ברשותי יש עכבר Logitecg G903 עכבר הכי טוב שנפגשתי בו עד היום, יש אפשרות לשלוט על כל מה שרק רוצים דרך תוכנה של Logitech ובעזרת שני כפתורים ניתן להגביר ולהנמיך את הרמות של הרגישות של העכבר על פי מה שהגדרתי בתוכנה. העכבר שיש לי מאוד יקר אני אישית קניתי אותו ב - 575 ש"ח אך הוא עולה הרבה יותר, העכבר שאני צריך הוא לא בשבילי, ולכן, אני מחפש עכבר עד 150 ש"ח עם אופציה ממש לא רצויה לחריגה ל - 200 ש"ח. נתתי את הדוגמה של העכבר שלי להבנה של מה שאני רוצה. אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום המחשב שלי מחובר לטלוויזיה דרך קיר משותף וברצוני לרכוש מקלדת אלחוטית שתשלוט על המחשב והמדיה סנטר (VISTA?) אני מעוניין במקלדת משולבת עכבר(TRACKBALL) בסכום של עד 800ש"ח +- חובה עם עברית צרובה /מדבקות ובונוס של מקשים מוארים (ניתן לוותר) יש לי שאלת תם האם אפשר לעבוד עם מקלדת אלחוטית בנוסף למקלדת חוטית USB או צריך לנתק את אחת מהן חזור למעלה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו ניסה לפחות חלק מהעכברים האלה ויכול לתת המלצה או השוואה או אפילו ממה עדיף להתרחק? ה-MX518: ה-MX510 ה-MX1000 ה-MX700: * שאלה נוספת, האם מישהו יודע איך הסט הזה, ואיזה דגם העכבר שבסט? Logitech Cordless Optical Desktop
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. האם יש בעיה לקנות דיו תואם? האם זה עושה בעיות במדפסת? יש את הדיו הזה http://www.matiprint.co.il/ProductDetails.aspx?pid=1730 והזה http://www.dmo.co.il/cartridges.aspx?cart_type=2&keyword=&printers_select=12294&printer_type=&man_list=209 לעומת המקור שעולה 120 ש"ח http://www.tonerink.co.il/product.aspx?p_id=15094 אודה על המלצתכם
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שאני לא יכול לחבר גם אינטרנט ואת הפקס ביחד איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת כי אני רוצה שיהיה לי גם פקס וגם אינטרנט ביחד ושאני מנתק את הטלפון שמחובר לפקס אז אין לי אינטרנט אשמח לדעת אם קיים פתרון לבעיה הזאת תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היה לי את הG500 שנים ומאוד נהנתי ממנו,העכבר נהרס והחלפתי לG700 טעות חיי,עכבר נוראי ורואים את השינוי בתוצאות במשחקים. יש לי את הפאד RAZER VESPULA כבר 3-4 שנים ואני מוכן להחליף אותו כדי שיהיה פאד מתאים יותר לעכבר החדש. מקלדת יש לי את הG510 כבר כמה שנים,בסך הכל מרוצה אבל כל הגימיקים שיש במקלדת מיותרים לי היום (היה מגניב כשהייתי ילד) והגיע הזמן להחליף מקלדת. אני צריך ציוד מותאם לFPS ואחיזת CLAW (חובה שתהיה אפשרות לשינוי DPI ישירות מהעכבר ועדיף אבל לא חובה גם אפשרות לגלגלת משוחררת כמו שיש בעכברי לוגיטק) ושיעלה כמה שיעלה,רק שיהיה יחס ביצועים מחיר טוב ולא סתם לזרוק כסף על מקלדת שעולה עוד 300 שקלים כי יש לה מקשי מאקרו ואורות,לא מפריע לי רעשי הקלדה,להפך,אני אוהב את הרעש שיוצא מ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
d865per p4 2.6ghz ht 512mb dual channel +1gb dual channel 80gb sata1 +250gb sata1\2 16mb leadtek 6800gt AGP +oc(אולי לגבי האובר קלוק) audigy 2 zs 3 מאוררים 80mm אני צריך המלצה למחשב הזה שהוא קיים כבר והספק שלי לא מספיק לי כבר(ג'נרי לא יודע כמה וואט) בגלל שהוספתי את הכרטיס מסך + דיסק קשיח + זיכרונות בעיקר בגלל הכרטיס מסך! התקציב דל מאוד אני מקווה שנסתדר איתו 250 שקל:\ תודה
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי היום עכבר AOPEN שעל האריזה כתוב 800 DPI , אני לא מרגיש כל הבדל בין ביצועי העכבר הזה לעכבר הקודם שלי שהיה גנרי (CHIC) . רציתי לדעת אם קיימת דרך בה ניתן לבדוק את ה-DPI של עכבר כדי לראות אם הוא אכן 800 DPI , או שמא הוא 800 DPI והוא לא מוגדר כך במערכת ולכן אני לא מנצל אותו כיאות (יכול להיות דבר כזה?) , תודה לכם
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אודה לכל מי שיביא לי לינק לאתר בארץ!!!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
התקן Usb 1.0 פועל במהירות 1.5 mega bit per second או ב mega byte per second? ו Usb 1.1 על 10 (בייט או ביט)?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מעונין לקנות משולבת לייזר חיבור ישיר לרשת עם גודל דפים עד A3 כולל תודה MAZAM
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למדפסת לייזר שמיועדת לשימוש בייתי. מכיוון שעד עכשיו היו לי מדפסות דיו וכל פעם התייבש לי הדיו החלטתי שאולי עדיף לי ללכת על מדפסת לייזר פשוטה. אין לי צורך במאפיינים מיוחדים ואפילו עדיפות להדפסה בשחור בלבד ( אם זה יכול לחסוך) אם יש אופציה לסורק משולב אז עדיפות למדפסות מסוג זה. כמובן שעדיפות למחירים נמוכים גם בקניה וגם בעתיד. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע אני רגיל ל G400 אבל רוצה כבר לשנות לא מצאתי יותר מדי מידע על ה Alcor וה Mizar אבל הם נראים טוב מישהו יכול לתת חוות דעת לגביהם? אני אוהב את ה G400 ורוצה תכונות דומות, כולל אפשרות ל DPI נמוך.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה הגה טוב יש למחשב עד 200 שקל, עם הילוכים אם אפשר תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוויזיה שאליו אני מחבר את מצלמת הווידאו שלי. חשבתי שדרך שיתוף שולחן העבודה יוכל עמיתי לראות את השיחה אולם דבר זה הוא איטי מאוד...... מאוד האם יש איזושהיא תוכנה שתוכל לעזור?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני מזמין מחשב חדש (שנעזרתי בהרכבתו בפורום זה) ורציתי לקבל ייעוץ לגבי ציוד היקפי. שימוש המחשב הוא בעיקרו למשחקי מחשב. דגש - אני לא משחק כלל במולטיפלייר. לגבי עכבר+מקלדת, התלבטותי היא בין Logitech Media Combo MK200 לבין אחיו האלחוטי MK260. העדפתי היא לאלחוטי מטעמי נוחות, אך איני בטוח אם זה יפגע לי בחווית המשחק עקב חוסר קליטה וכ"ו. לא יצא לי כלל לעבוד עם אביזרים אלחוטיים למעט בקר אלחוטי xbox360 למחשב שאין לי בעיות איתו בכלל ואני מאד מרוצה ממנו. אשמח לקבל ייעוץ בעניין. תודה רבה! לירן
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה שבוע הבא אני קונה מחשב חדש והייתי רוצה להתפנק בציוד מעולה . אבל הבעיה שאני לא כזה מבין גדול בתחום והייתי רוצה להתייעץ איתכם לפני הקנייה אני אשתמש בכרטיס GTX 295 ובמסך 24 אינץ' . לגבי המקלדות אני מתלבט בין Razer Tarantula \ Microsoft Reclusa חשוב לי שהמקלדת תיהיה בעל אפשרויות מגוונות לא ענקית מידי ולא קטנה מידי שהמקשים יהיו לא רעשנים מידי ושהקלדה תעבור בצורה חלקה שהמקלדת תיהיה נוחה להשים עלייה את הידיים במשך רוב הזמן . לגבי העכברים אני מתלבט בין השלושה : Razer DeathAdder \ Razer Lachesis \ Razer Mamba ממה שאני יודע הMamba עוד לא יצא השאלה שלי מתי הוא אמור לצאת וכמה הוא יעלה בערך ? + - אני מחפש את העכבר שיתן לי את מקסימום הביצועים ואת מקסימום הנוחות…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השבוע אני הולך לקנות את הרמקולים של Altech דגם ADA880R אם יש לכם הערות אני ישמח ודרך אגב למי שיש נסיון עם חנות המחשבים מ.ש.ב בראשון (ששם אני קונה אותם) יכול גם להעיר אני מאד ישמח לשמוע ממכם בתודה גבי.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי... אני צריך מיקרופון ואוזניות בעיקר בשביל שיחות בסקייפ... ורצוי בחיבור USB. הקטע שאני לא רוצה לקנות איזה זבל סיני שיחזיק לי שבוע... אלא משהו נורמלי בעלות מינימלית... ושאני גם אוכל להנות ממנו.. מה הדבר הזול ביותר שאני יכול לקנות וגם להנות ממנו? המלצות יתקבלו בברכה.. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים, קצת חקרתי את העיניין הזה של העכברי "מאקרו" ומה שעיניין אותי זה לדעת את סוגי העכברים שיש עליהם את האפשרות הזאת. ניסיתי למצוא דגמים ספציפיים אבל כשמצאתי הבנתי שיש כאלה שלא תומכים בכל משחקי ה FPS ולפעמים עושים בעיות. אז אשמח אם תוכלו לתת לי את הדגם "המתקדם" של האפשרות "מאקרו". תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מבחינת הכל ובמיוחד ביצועים מה יותר טוב? והאם הם יתאימו למארז זהTsunami Virgo bLUE for P4 350W?והספק בסדר? ואיזה דגם של זיכרון לקנות ? שמעתי שהזיכרון של מושקין ה-CAS222 256DDR שלהם מצוין או שלא?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך המלצה לעכבר ומקלדת אלחוטיים עד 200 שקל.. בינתיים אני מתלבט בין 2: Microsoft Wireless Optical Desktop 1000 או Logitech® Deluxe 650 Cordless Desktop שהמייקרוסופט עולה 160 והלוג'יטק 125 מה יותר טוב לדעתכם? על מה הייתם הולכים? צריך שזה יקלוט עד 3 מטר תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי משטח לעכבר של חברת steelseries דגם QcK. העכבר שברשותי הינו של חברת logitech דגם G5 חיישן לייזר. לצערי משטח העכבר שרכשתי לא כלכך טוב בשביל העכבר הנ"ל, התזוזה מאוד לא טובה/חלקה (רעידות). מניסיונכם, לאיזה משטח אני צריך להחליף כדי להימנע מתופעות כמו אלו שציינתי. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם Sunbeam Samurai BLACK יתאים לwindows 98 או שאני יצטרך לקנות ספק כח חדש או משהו אחר?? תודה נמרוד
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-