עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. היי מחפש אוזניות עד 15 דולר כולל משלוח שלא יהיו מקצועיות, רק סבירות ותקינות. ואלחוטיות. אני מעדיף שהן תעבודנה עם תדר FM השאלה האם FM יכול לעבוד עם מחשב ? מצאתי את האוזניות הללו לדוגמא http://www.ebay.com/itm/271200685177?ss ... 1438.l2649 מה אתם אומרים? האם יש הצעה אחרת טובה יותר ? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by or,

אפשר קישור לחנויות כאלה!!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. ATX סלרון 433 כ. מסך ATI AGP RAGE IIC GA-6VX7-4X (לוח חדש שהחליף את הקודם שנדפק) בבדיקה מחוץ למחשב הכל עובד חלק כאשר יש בלוח מעבד זיכרון כ. מסך -חיבורים: עכבר מקלדת דיסק קשיח לאחר הרכבת הלוח יש בעיות באיתחול לאחר הפוסט הוא נעצר ולפעמים גם ממשיך באיטיות להעלות את חלונות וגם מתחיל לזהות את הרכיבים וחלונות מתחילה להתקין בכל השלבים מדי פעם המחשב מאותחל או נכנס למצב השהייה פתרונות יתקבלו בשמחה מאד דחוף עוד הערב

4. בוקר טוב, כיום יש לי משולבת HP PSC 2210 שיש בה תקלה במנגנון הוצאת הדפים. להבנתי לא כדאי כלל לשלם עבור תיקון (לאור המחיר הנמוך של מדפסות חדשות). אני מדפיס מעט מאוד, ובד"כ במוד חסכוני כדי לחסוך בעלויות דיו. הצרכים שלי הם סריקות מעת לעת וגם משלוח פקסים. אני כמעט ולא מדפיס גרפיקה/תמונות (ואם כן - זה חלק ממאמר או משהו). למרות היקפי ההדפסה הנמוכים, אני מעדיף לקנות מכשיר טוב, גם אם זה עולה קצת יותר כסף. לאחר כמה שעות של בדיקת מפרטים ודירוגים במגוון אתרים, נשארתי עם הרשימה הבאה: CANON MX320 CANON MX330 LEXMARK X5075 LEXMARK X5650 LEXMARK X6675 HP J4680 HP 6500 וכמה דגמים שאני רואה שקיבלו ציונים גבוהים, אך אינני מוצא בחנויות בארץ: CANON MP620 CANON MP640 LEXMARK X7675 אני יודע שלח…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטים עבור מחשב HTPC. שכל היעוד שלהם הוא להפעיל קובץ, ואולי לגלוש קצת באינטרנט. סט מקלדת ועכבר מינימאלי בסביבות המחיר 100 ש"ח. אם יש לכם המלצה מאוד ספציפית אשמח לשמוע. הסט הנורמלי שמצאתי הוא: Logitech Wireless Desktop Set MK260 Retail http://ksp.co.il/index.php?uin=13834 הדבר החשוב ביותר שהם לא "יזללו" סוללות, כמה שיותר חסכוני ועם מנגנון השהייה כשלא עובדים עליהם (בהנחה וקיים דבר כזה). תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by MishaK,

הקיירו2 אולטרה ייצא רק בתחילת השנה הבאה :( דרעק ואני בניתי עליו עוד בסוף השנה הזאתי.... איזה פאק!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by jawis,

טופס המלצה לפאד (משטח לעכבר): תקציבכם: 231 חריגה: 69 מה השימושים שלכם בפאד? גיימינג מהו סוג הפאד שתרצו לקנות?: control בקשות מיוחדות: large-medium מחוספס אני עם dpi גבוהה 800 dpi 3 windows sensitivity איזה עכבר יש לכם עכשיו?: zowie divine s2 מחו"ל או מהארץ? חו''ל הערות: שיהיה מחוספס מוצר א' להשוואה: MP510 מוצרה ב' להשוואה: …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני בקרוב קונה מחשב ושאני מציג את המפרט אומרים לי עם אתה רוצה מחשב מושלם תיקח גם מארז של enermax או chiftec, בשביל מה אני בתור משתמש ביתי צריך כזה מארז? מה זה נותן?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by hellspawned,

שלום, יש לי את המדפסת המשולבת הנ"ל כבר כמעט שנה ועד עכשיו ללא כל בעיות. לאחרונה נגמר הדיו במדפסת. אם זה רלוונטי - המדפסת משתמשת בארבעה ראשים - שחור, ציאן, מג'נטה וצהוב. כל הראשים הגיעו לטיפות האחרונות שלהם, והמדפסת קצת התמרמרה על כך וסירבה להדפיס . נכון לעכשיו אין צורך בהדפסה צבעונית, והסתפקתי בקניית ראש דיו שחור מקורי של Brother. החלפתי את המחסנית :2gunsfiring: וניסיתי לעשות הדפסת מבחן, אבל המדפסת פשוט לא מוכנה להוציא כלום. היא רק מודיעה על זה שחסרים לה הראשים האחרים. יותר מזה, כשרק הכנסתי את המחסנית החדשה, המדפסת הציגה שאלה אם החלפתי את המחסנית, סימנתי כן ואז פשוט הופיעה הודעה "אין מחסנית" ניסיתי כל מיני דברים, התקנת דרייברים מחדש, כיבוי והדלקה ועוד כל מיני שטו…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום רב, חברה שלי עכשיו ב UK ברייטון, אשמח לקבל המלצה על החנות הכי זולה שניתן לקנות בה את המוצרים הנל LOGITECH KEYBOARD K350 LOGITECH PERFORMANCE MX MOUSE אשמח לקבל המלצה למשהו זול יותר מהמחיר ב AMAZON תודה מראש, זה דיי דחוף אודה לתשובתכם אני פשוט לא מכיר חנויות זולות שמה או רשתות זולות

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם! אני מחפש מקלדת חדשה לאחותי (דגש על שקט בהקלדה!!!) וחשבתי אולי על המקלדת הנ"ל. היא צריכה מקלדת פשוטה לעבודות משרדיות , אולי גם לכתוב הרבה (פסיכומטרי , אוניברסיטה) וסתם לגלישה. עכשיו יש לה את הWAVE ואני פשוט משתגע מהרעש של ההקלדה ... איך המקלדת? שקטה? אמינה? תודה מראש , והמשך לילה שקט לכולם

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by yosda-boy,

שלום, אני מעוניין לקנות מקלדת גיימינג (תקציב לא מוגבל) חשבתי על ה-G15 האם היא באמת אחת המקלדות הכי מומלצות לגיימינג? אם לא אשמח לקבל המלצות... בתודה מראש yosda-boy

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by gnk,

זה ממש משנה אם אני קונה מעבד של אייאמדי Retail או OEM ?? לפי מה שהבנתי זה רק שאחד בא עם אריזה יפה והשני לא

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. קודם כל אני אציין שהדרייבר של העכבר מעודכן. בכל אופן, בזמן שימוש רגיל בעכבר, לחצן הגלגלת עובד. אבל משחקים לא מזהים את הכפתור הזה. כרגע אני מנסה לשחק ב crysis, ששם מבקשים ללחוץ על לחצן 3, אבל אין שום זיהוי ללחיצה במשחק. וזה קורה גם בעוד משחקים. מה אני יכול לעשות כדי לגרום לו לעבוד?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by PriorTak,

שלום, אני מתכוון לפרוס תשתית של מס' כבלים מאריכים לUSB. לפני הפריסה, אני מעוניין לבדוק האם הכבלים המאריכים עלולים לגרום להפרעות בהעברת המידע, אובדן נתונים העוברים בהם וכ"ו. האם יש תוכנה מסוימת שאוכל להפעיל כך שתיתן לי נתונים סטטיסטיים לגבי אחוזי אובדן המידע ומהירות ההעברה תוך שימוש בכבל, על מנת שאוכל להשוות למצב הנוכחי?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Component,

היי אני מעונין לרכוש מצלמה דיגיטלית לצורך הפקות דפוס. אני מניח שמצלמה עם 2.1 מגה פיקסל תספיק. על איזו מצלמה אתם ממליצים? ועוד שאלה: כמה תמונות באיכות גבוהה יכנסו בכרטיס של 8 מגה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Xmen,

מה בדיוק הכוונה במהירות- RDRAM 1066MHZ. לוחות אם מסוגלים לתמוך במהירות מקסימאלית של FSB 266MHZ אז למה הכוונה כאשר מציינים את המהירות 1066MHZ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. באתר של מייקרוסופט יש דף שיש בו מנוע חיפוש ששם אני רושם שם של קובץ וזה כותב לי למה הוא מיועד ולמה הוא משמש ונותן עליו פרטים, למשל יש לי קובץ בתיקיית SYSTEM שנקרא msipcsv.exe, אני מעוניין לדעת מה הוא עושה ולמה הוא משמש, אבל שכחתי את הכתובת של הדף הזה במייקרוסופט וזה נורא חשוב לי. נ.ב - זה מן מנוע חיפוש כזה... תודה מראש.

19. דיברתי עכשיו עם החנות ואמרו שצריך לקחת למרכז שירות. זה לא ממש משתלם להפסיד נסיעות וזמן. עדיף כבר לקנות חדשה (הנוכחית אצלי 9 חודשים). הבעיה שאני רואה מעט עשן מהפתח של יציאת הדפים וגם שמידי פעם היא מושכת מספר דפים להדפסה ולא רק אחד. זה מעצבן כי לפעמים אני מדפיס עבודות גדולות וצריך להדפיס הכל מחדש וגם להדפיס במקבצים קטנים על מנת לשים לב שהיא לא מושכת. מה עצתכם?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. האם יש כרטיס ללכידת וידאו מקצועית שגם מכיל tv out איכותי מלבד לכידת הוידאו? הדילמה היא כזאתי.אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש שיהיה בו גם את כל הפיצ'רים האיכותיים של לכידת וידאו מקצועית לצרכי עבודה גם tvout איכותי עד כמה שניתן גם לצרכי עבודה וגם קצת למשחקים ושיהיה חזק במשחקים לפחות כמו ti500. בכל אופן חשבתי על radeon 8500dv אבל כמו שהבנתי הוא לא אמור להגיע בזמן הקרוב אז אמרתי אם יש כרטיס בנפרד שנותן גם לכידת וידאו מקצועית וגם הקרנה איכותית על טלויזיה של סרטים ומשחקים אז אני יקנה אותו וגם כרטיס מסך בלי קשר אליו. בכל אופן אם יש משהוא טוב שיש לכם ניסיון איתו אשמח לשמוע הצעות ותגובות תודה מראש demulti

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by naki,

אני מעוניין בקונטרולר חדש. מחיפוש קצר באמאזון מצאתי דגם שנקרא power a בחצי מחיר. מישהו התנסה בדגם הזה? חיצונית הוא נראה בדיוק כמו שלט מקורי של xbox one קראתי שאיכות החומרים שלו פחות טובה. מישהו התנסה בדגם הזה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי בבית מחשב עם ספק של 480W של טרמלטק והוא פועל אצלי 24/7 כמה חשמל הוא "מבזבז" עד שאני מקבל את הטופס תשלום? 200 שקל?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Haflo,

על אותו משקל: אני זוכר שהוזכר כאן על תמיכה ב ISA ב Windows XP....ובכן על אחד מהמחשבים שלי יש לוח MSI 6163 (עם שני סלוטים ISA) ועליהם יש מודם 33.6Generic וגם SB AWE32 Gold והם עובדים מצויין! אז מי אמר ש Windows XP לא תומך ב ISA?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by composite,

רציתי לדעת: האם המקלדת הרגילה של אפל (חוטית, כולל keypad) עובדת עם Windows XP/Vista? ומה לגבי האלחוטית? אם קונים אותן בארץ, דרך iDigital, על המקשים יהיו אותיות עבריות? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by JUVE,

אני הולך לקנות מחשב חדש של AMD ATALON XP 1.8 אני רוצה המלצה על לוח אם של GIGABYTE במחיר נורמלי תודה על העזרה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.