ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
במשטח הרגיל הסורק עובד מצוין. בסורק מעליו לא עובד ומקבל שגיאה. איפה הבעיה? יש אפשרות שהבעיה עם בדרייבר/בתוכנה או בוודאות הבעיה היא פיזית בסורק העליון? זאת מדפסת ALL IN ONE של חברת HP
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כותרת ^ ^ ^ ^ ^ מה עדיף? למשחקי FPS בעיקר
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש כרטיס ללכידת וידאו מקצועית שגם מכיל tv out איכותי מלבד לכידת הוידאו? הדילמה היא כזאתי.אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש שיהיה בו גם את כל הפיצ'רים האיכותיים של לכידת וידאו מקצועית לצרכי עבודה גם tvout איכותי עד כמה שניתן גם לצרכי עבודה וגם קצת למשחקים ושיהיה חזק במשחקים לפחות כמו ti500. בכל אופן חשבתי על radeon 8500dv אבל כמו שהבנתי הוא לא אמור להגיע בזמן הקרוב אז אמרתי אם יש כרטיס בנפרד שנותן גם לכידת וידאו מקצועית וגם הקרנה איכותית על טלויזיה של סרטים ומשחקים אז אני יקנה אותו וגם כרטיס מסך בלי קשר אליו. בכל אופן אם יש משהוא טוב שיש לכם ניסיון איתו אשמח לשמוע הצעות ותגובות תודה מראש demulti
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בד"כ בעכברים שראיתי (MICROSOFT, LOGITECH) כתוב 1.5-2 מטר
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלן, האם יש למישהו רמקולים שקופים? מצאתי באינטרנט רמקולים של Microlab http://www.hubpc.co.il/product_info.php?products_id=222 הם יפים אין מה להגיד ובה לי לקנות אותם, אבל האם צורת המיקום של וופר והחומר שהם עשויים ממנו לא משפיע על האיכות לאומת הרמקולים באותו רמת תקציב? אולי עדיף ללכת על עץ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים הדגמים שראיתי הם לוג'יטק WAVE ומיקרוסופט 5000 או 7000 אשמח לקבל חוודת דעת מי מהסטים עדיפים או המלצה לסט אחר או קני ה בנפרד של מקלדת ועכבר תודה חזי
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב מחובר לטלויזה בסלון. המרחק מהמחשב לסלון 5 מטר שבדרך יש קיר לבנים. האם קיים עכבר שיכול לשלוט טוב על המחשב או פתרון יותר אלגנטי דמוי שלט ? בזמנו מכרו את עכבר BLUETOOTH של לוג'יטק שיצורו הופסק וקראתי תגובות שהוא יעיל. http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=30404 אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום המחשב שלי מחובר לטלוויזיה דרך קיר משותף וברצוני לרכוש מקלדת אלחוטית שתשלוט על המחשב והמדיה סנטר (VISTA?) אני מעוניין במקלדת משולבת עכבר(TRACKBALL) בסכום של עד 800ש"ח +- חובה עם עברית צרובה /מדבקות ובונוס של מקשים מוארים (ניתן לוותר) יש לי שאלת תם האם אפשר לעבוד עם מקלדת אלחוטית בנוסף למקלדת חוטית USB או צריך לנתק את אחת מהן חזור למעלה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין 2 דגמים 'סטים עבור מחשב שנמצא בסלון, מרחק 3-5 מטר... מחפש רק 2.4GHZ. שהטווח יהיה טוב , תודה GIGABYTE GK-KM7500 - בעלות 230 כולל משלוח. http://www.zulashops.co.il/product.asp?productid=2640&CatCode= TEAC SMX-10 בעלות של 180 באייבורי וקיאספי..אחריות ל3 שנים. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3300 תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למארז בגודל mid-tower, ללא ספק כוח, שיהיה יחסית שקט. מחיר: באזור 500 עד 700 שקל. אני מתכוון להכניס שם 3 עד 4 כוננים קשיחים, ובעתיד יהיה SLI. ולכן מצד אחד צריך ספק חזק, מצד שני צריך מארז שיעזור לשקט, ומצד שלישי (?) קירור סביר. החדשות הטובות הם שאין לי כוונה לעשות Overclocking בשלב זה. כמו כן יש לי נטייה מוזרה לשחק עם החומרה במחשב, ולכן הוא צריך להיות יחסית נוח לפתיחה, הוצאת כוננים וכו'. משהו כמו ה-antec sonata II היה הולך טוב, אבל הספק שלו (TruePower SmartPower II 450) חלש מדי עבור SLI. ה-P180 אחלה אבל יקר מדי... יש למישהו המלצה? נסיון אישי מוצלח? אולי אנקדוטה משעשעת על שפנים?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי על על השולחן עץ מלא שבניתי משטח זגוגית מחוסמת. משהו גדול כמו 230*70. עד היום יש לי חתיכת עיתון מלפני שבועיים ולכן מחפש עכבר שיעבוד באופן מושלם על משטח זכוכית ללא צורך בשטיחונים ומשטחים יעודיים. גולש בעיקר ברשת ויורה מדי פעם בARMA2. הקטע שיש לי כך יד גדולה ואצבעות ארוכות, כך שעכברים רגילים פשוט קטנים ולא נוחים לי. אשמח להמלצות לעכברי לייזר טובים. התקציב לא מחייב. הקטע השני הוא, שכשאני בא לחנות, אף אחד לא מוכן להוציא מן מלאי עכבר שרציתי למדוד, כמו G500 ודומיו ולכן אשמח לעזרתכם. אה, כן, חובה שיהיה חוטי ורצוי שיעבוד בPS2, למרות שגם בUSB זה לא כ"F מפריע. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איפה ניתן להשיג בארץ את עכבר הנ"ל? בדקתי בכל הרשתות ואין!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משעמם לי בביצפר בזמן האחרון... אז חשבתי לקנות משהו לעשות בזמן הפנוי שם (למשל שיעורי פטור הפסקות או סתם להבריז ) אני לא מבין כלום אחרי שהסתכלתי פה אז חשבתי להתנסות אז לא חסר לי כסף יש לי תקציב של 1100-900 שיהיה משהו טוב וקל להבנה (אני בן 14 אבל לא נוב במחשבים אז זה כנראה אותו דבר... לא? ) תביאו מחירים ואת הסוג אני קונה עוד פחות משבוע... תודה. נ.ב הפלם מתחבר לNET או משהו? עריכת המודר: כותרת.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ASUS V7700 DDR PURE GEFORCE 2GTS ASUS 133$ Innovision Geforce MX400 64mb+TV INNOVISION 76$ באמת שווה להשקיע 300 ש"ח נוספים ב- PURE? תקנו אותי אם אני טועה אבל אני חושב שה-MX400 יתן ביצועים טובים על רוב המשחקים והתוכנות של היום (?) מישהו בכלל ממליץ על innovision?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1009730964&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האים לדעתכם המרט הזה שווה משהוא ביחס למחיר המאוד מאוד נמוך ? http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=297174 אנא השיבו לי מהר לפני שהמכירה תיגמר (אני רוצה את המחשב כתחנה שלישית למשחק לילדים) דן
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
באחת מהתגובות שלך בפורום ראיתי שאתה לומד אלקטרוניקה והפרוייקט שלך זה לתכנן רכיב לוגי שצריך לעשות משהו ולצרוב אותו על צ'וק בעזרת תוכנה עכשיו גם אני לומד אלקטרוניקה אצתה יכול להרחיב קצת על הפקרוייקט שלך כי זה ממש מעניין (לפי דעתי) נ.ב הרכיבים "הרקים" האלה שאתה צורב אותם הם די זולים אבל התוכנה שצורבת היא ממשה יקרה איך אתה מתכוון לעשות את זה (יש לך תוכנה כזאת בבית ספר?)
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים, קצת חקרתי את העיניין הזה של העכברי "מאקרו" ומה שעיניין אותי זה לדעת את סוגי העכברים שיש עליהם את האפשרות הזאת. ניסיתי למצוא דגמים ספציפיים אבל כשמצאתי הבנתי שיש כאלה שלא תומכים בכל משחקי ה FPS ולפעמים עושים בעיות. אז אשמח אם תוכלו לתת לי את הדגם "המתקדם" של האפשרות "מאקרו". תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לפרוס תשתית של מס' כבלים מאריכים לUSB. לפני הפריסה, אני מעוניין לבדוק האם הכבלים המאריכים עלולים לגרום להפרעות בהעברת המידע, אובדן נתונים העוברים בהם וכ"ו. האם יש תוכנה מסוימת שאוכל להפעיל כך שתיתן לי נתונים סטטיסטיים לגבי אחוזי אובדן המידע ומהירות ההעברה תוך שימוש בכבל, על מנת שאוכל להשוות למצב הנוכחי?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה הגה טוב יש למחשב עד 200 שקל, עם הילוכים אם אפשר תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בדקתי באינטרנט וזה קורה לעוד אנשים, השכבה מתקלפת Uploaded with ImageShack.us
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי רוצה להחליף את הINTEL 1000 WIFI שלי בINTEL WIFI 7620 אלו התמונות של המוצרים: (אילו מתאמים אני צריך)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם לאחר שקניתי סט של Orico שהתברר כזבל סיני שכמעט כל ביט נהרס לפני שיצא הבורג הראשון, צריך המלצה לסט של מברג+ביטים. חשוב שיהיה חזק ובלתי נשחק עד מה שאפשר. שיעלה מה שיעלה. ובבקשה, אל תעשו גוגל ותמליצו על מה שנראה לכם אמין, תמליצו ממה שקניתם ועבדתם איתו ואתם מרוצים. תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
"מצאתי" כבל שהוא DVI ל-VGA עם מחבר של USB ...מישהו יודע למה הכבל משמש ולמה ה-USB נועד??
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-