עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום, קניתי מקלדת/עכבר אלחוטיים מדגם MK250 של לוג'יטק. לפי הנתונים על האריזה, המקלדת והעכבר משדרים לטווח של 10 מ' בתדר 2.4 ג'יגה הרץ. כמה שאלות: 1. האות ייחודי לכל מקלדת? האם מישהו שרכש מקלדת מדגם זהה לשלי ונמצא בטווח השידור יוכל לקלוט את האות של המקלדת שלי? 2. אני צריך טווח של לכל היותר 5 מ'. אפשר להחליש את האות כך שיגיע לטווח זה בלבד? 3. בטווח השידור של המקלדת/עכבר יושבים אצלי טלפון ושני ראוטרים חוטיים, האם השידור יכול להפריע לאחד מהם? ובמידה ואני עובר לטלפון/ראטור אלחוטיים? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by BUNG,

http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16811129154 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16817703001 שווה לי את שניהם בבערך 1000 שח?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. הי, אם מישהו זוכר, פירסמתי פה לפני כמה שבועות על בעיה שהייתה לי במאוורר (הוא עשה רעש של מטוס סילון), אך לא ידעתי איזה מאוורר גרם לבעיה. ובכן, נמצאה התשובה ! בלית ברירה החלטתי להתחיל "לבודד" כל אחר מהמאווררים בשיטה הישנה: להכניס אצבעות ולראות אם הרעש נפסק. כך גיליתי שהמאוורר שגרם לבעיה היה המאוורר הקטן שעל המעבד של כרטיס המסך (GEFORCE2 MX400). הייתי בטוח ש"טיטנוס", החנות ממנה קניתי את הכרטיס תחליף אותו. אני מדגיש שעברו לא יותר מכמה חודשים מאז שקניתי את הכרטיס. אבל כשהתקשרתי אליהם הם הודיעו לי שמצטערים, נדפקת. על זה שהכרטיס עושה רעש של טרקטור אין לנו אחריות. זה הרי ברור שהכרטיס פגום כי הוא לא יכל להתקלקל כל כך מהר. בסוף מה שנשאר לי לעשות הוא לחבר איזה מאוורר ישן של P133 לכ…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by singera,

אם מישהו יכול להשוות איתי תוצאות כאשר יש לו מערכת מסדר גודל כמו שלי ???

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Jesper,

יש לי כרגע סורק במכשיר משולב של HP 5783. הסריקה במכשיר הזה די איטית. אני צריך לסרוק עכשיו הרבה תמונות ורוצה לקנות לשם כך סורק חדש שיהיה מהיר יותר. חשבתי על cannon lide 110 או epson v33 שהם די זולים (כ-400 ש"ח). חשוב לי רק לדעת אם הם יהיו משמעותית יותר מהירים מה-HP? כי רק בגלל זה אני רוצה סורק חדש...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. לדוגמא: יש לי ADSL ומודם אלקטל, האם ניתן איכשהו לחבר את המודם לאל-פסק כדי שבעת הפסקת חשמל האל-פסק יחזיק גם את המודם? אם על האל-פסק כתוב 370W ועל הספק של המחשב כתוב 300W ולספק מחובר גם המסך (17 אינץ') אז האל-פסק יחזיק גם את המחשב וגם את המסך? יש לי באל-פסק מאחור חיבור כמו של הכרטיס מסך וכתוב עליו REMOTE, למה זה משמש בדיוק? באל פסק אני רואה מאחור חיבור לקו טלפון, איך בדיוק זה יכול להחזיק לי קו טלפון מתי שהקו מתנתק? הרי אני צריך להיות מחובר לבזק, לא? אשמח אם תוכלו לענות לי על השאלות ו/או להפנותי לאתר המסביר כל זאת. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. רכשתי לפני זמן מה את המקלדת הזאת ומפעם לפעם, אחרי שלא משתמשים בה מספר דקות, לחיצה על כל מקש שהוא נהפכת לסדרה רצופה של ] שלא מפסיקה עד שלוחצים שוב על איזשהו מקש. בעיית חומרה או תוכנה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by andrei21,

מבקש המלצה לעכבר גיימינג טוב רצוי אלחוטי , או לגיימינג מומלץ רק חוטי? לא גיימר מקצועי תקציב לא מוגבל יחס עלות תועלת חשוב

9. Started by Discover,

אהלן חברים מזה כמה שנים כבר שאני משתמש בסט Logitech Wave Desktop. המקלדת מדהימה, נוחה בטירוף ואין לי שום תלונה אליה. העכבר היה בגדר הסביר עד בסדר. לאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות והחלטתי "לקפוץ" על ההזדמנות ולנסות להחליף אותו. מדובר על סט אלחוטי שמחובר למחשב באמצעות "דונגול" Mini Receiver של לוג'יטק. למיטב זכרוני מדובר על תדבר 2.4GHz. האם כל עכבר אחר שאקנה, שעובד בתדר זה, יצליח לתקשר עם ה"דונגול" הזה? האם אני חייב עכבר של לוג'יטק? או אפילו את אותו דגם של עכבר? תודה רבה :-) אשמח לקבל המלצות לעכברים אלחוטיים מתאימים. תקציב הוא באיזור ה200-300 שקל לעכבר. רצוי אחד בטכנולוגיית לייזר ולא כזה עם מיליון כפתורים מסביב (5-6 כפתורים בהחלט מספיק). חיווי סוללה על גבי העכבר יתקב…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Silver Dragon,

היום, חבר של אבא שלי שבדיוק צריך לסוע לחיפה, יעבור דרך NoaComp ויביא לי את המוצרים שלי P: לשלם במזומן = הכי טוב והכי בטוח! בקיצור, בנתיים אני סגור על זה G5 + Steelpad QcK למישהו יש הערה / המלצה אחרונה? אם למישהו יש הערה חיובית אז סבבה.. אבל אם למישהו יש שלילית אז הוא חייב להגיב! אני חוזר אם למישהו יש הערה שלילית אז הוא חייב להגיב! (: תודה

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. כבר הרבה זמן שאני תקוע עם מקלדת שאני לא סובל (microsoft 5000), ואני ממש צריך להחליף אותה. לא קל לבחור מקלדת כי לא את כולן אפשר לנסות ובדרך כלל הנוחות מתגלה רק לאחר שימוש ממושך. אחרי שניסיתי את הWAVE המדוברת באיזה תצוגה לא התלהבתי כל כך ואין עוד המלצות חמות על מקלדות אחרות. מה שכן יצא לי לעבוד טיפה עם מקלדת של אימק, ואני חייב לציין שהיא מדהימה, זו חוויה שונה לחלוטין כל העיצוב של המקלדת שונה לגמרי ומאוד אהבתי את העיצוב השטוח מבחינת נוחות. אני די מעוניין במקלדת כזו ואפילו לא הייתי מתפשר וקונה את המקורית (למרות המחיר הגבוה) השאלה היא איך המקורית מתפקדת על פיסי? יש למישהו נסיון? והאם מישהו מכיר מקדלת בסגנון שתואמת פיסי? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. איזה רמקולים לא יקרים למחשב תוכלו להמליץ לי לקנות? http://zap.co.il/models.asp?sog=C-Speakers אפשר כמה המלצות? נגיד בטווח מחירים בין 150-300 ש"ח. (אם מומלץ משהו יותר יקר אז אשמח להמלצות נוספות) אבא שלי רוצה לקנות רמקולים למחשב הנייד.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. עדיפות עם סורק .. התקציב גמיש תלוי מה אני יקבל בתמורה ושהיה גם משתלם מבחינת הדיו

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שמעתי שלעכבר הנ"ל אין לחצן באמצע. הדבר די חשוב לי למשחקים למשל. האם זה נכון לשעכבר ברמתו חסר את הלחצן על הגלגלת באמצע ? אני יודע שיש גם גלגלת בצד,האם גם שם חסר לחצן ? אה ועוד משהו,עשיתי קצת חיפוש וראיתי שהרבה אנשים פשוט טוענים שהעכבר פשוט לא נוח למשחקים,אפשר בבקשה לדעת למה ? (אני פשוט רוצה לקנות אותו מחר ומפחד שאני יוציא סתם כסף עליו כי הרי אני הולך לשחק איתו). תודה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. היי מחפש אוזניות עד 15 דולר כולל משלוח שלא יהיו מקצועיות, רק סבירות ותקינות. ואלחוטיות. אני מעדיף שהן תעבודנה עם תדר FM השאלה האם FM יכול לעבוד עם מחשב ? מצאתי את האוזניות הללו לדוגמא http://www.ebay.com/itm/271200685177?ss ... 1438.l2649 מה אתם אומרים? האם יש הצעה אחרת טובה יותר ? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Armageddon1,

קניתי משטח לעכבר של חברת steelseries דגם QcK. העכבר שברשותי הינו של חברת logitech דגם G5 חיישן לייזר. לצערי משטח העכבר שרכשתי לא כלכך טוב בשביל העכבר הנ"ל, התזוזה מאוד לא טובה/חלקה (רעידות). מניסיונכם, לאיזה משטח אני צריך להחליף כדי להימנע מתופעות כמו אלו שציינתי. תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לכולם, למי שיש נסיון בגויסטיקים או שיודע להצביע על ביקרות מה עדיף Logitech Force 3D http://zap.co.il/model.asp?Model_id=29829 או Thrustmaster-11 - Top Gun Fox 2 Pro http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=Thrustmaster-11&affiliate=zap אם משהו יועד על הבדלים בינהם או שיחק בהם אשמח לקבל התרשמות. בתודה מראש, קובי

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by שבע-שנים,

שלום, הרגע חזרתי מבאג, רכשתי מדפסת HP 3745 והיא לא הגיעה עם כבל USB (רשום בדפי ההתקנה שיכול להיות שלא יגיע כבל USB). בכל אופן איזה כבל אני צריך ומה מחירו?

19. היי חבר'ה, אני קונה מחשב חדש ואני מעוניין להתחדש גם במקלדת ועכבר. התקציב הוא עד 180 ש"ח. אני לא מרחיק את המקלדת/עכבר יותר מדי.. אני פשוט רוצה שולחן עבודה "נקי מחוטים". מצאתי את 2 הדגמים הבאים שויזואלית מצאו חן בעיניי ומתאימים לי לכיס: 1. Logitech MK300 Cordless Desktop USB - עולה באיזור ה160 ש"ח 2. Microsoft Wireless Laser Desktop 3000 USB - עולה 180 ש"ח ב KSP ראיתי המון ביקורות חיוביות ושליליות על שני הסטים (בעיקר ביקורות שליליות על הסט של Microsoft) כרגע אני נוטה יותר לסט של Logitech (נראה אלגנטי יותר בעיניי ורוב הביקורות עליו היו חיוביות) מישהו פה יכול לשפוך קצת אור בנושא? אני ממש מבולבל..

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. הרמקולים יוצבו משני צידי המחשב, כשגבם לקיר. המחשב נמצא בסלון שיחסית גדול. בעתיד, ייתכן והרמקולים יחוברו לטלוויזיה/DVD וכו'. יש את הLogitech Z323, שהביקורות עליו לא אחידות. 258 ש"ח או Altec Lansing ‎VS2721. שמגיע מבית טוב - 285 ש"ח. אשמח לשמוע עוד הצעות, והחלטות.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. אהלן חברים, אני מעוניין לרכוש את המקלדת הנ"ל, יש כאן אנשים שיש ברשותם את המקלדת הזאת ויכולים להביא חוות דעת עליה? אשתמש בה בעיקר לגיימינג. כמו כן אני חייב לציין שיצא לי לשחק פעם אחת עם מקלדת מכאנית והיא הייתה בעלת כפתורים כחולים ולא אהבתי כי היא הייתה רועשת מדי והיה ממש צריך ללחוץ על הכפתור עד הסוף כדי לשלוח פקודה. נכון להיום אני משתמש במקלדת מיקרוסופט מלפני 15 שנה ואין לי ניסיון עם מקלדות מכאניות, חשוב לי שהמקלדת תהיה שקטה וכמו שהבנתי המקלדת הזו שקטה. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Shmuel Cohen,

אני מקליד דיי הרבה אז חשוב לי מאוד שתיהיה נוחה לכתיבה.. ופה ושם גם גיימינג.. אני לא מבין כל כך בתחום של המקלדות אבל היא נראת יפה בעין וחשבתי לקנות אותה (http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=N9Z-00015 - קישור). מה אתם אומרים ? יש משהו אחר יותר טוב בסביבות המחירים האלה ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום, לאחרונה קרתה לי בעיה שמנהל המתקנים מראה שיש לי בעיה עם הסידירום והצורב והתקנתי את הדרייברים והכל מחדש........... והוא נותן את הודעת השגיאה הבאה: Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19) גם לצורב וגם לסי די רום... יש לי הכל מעודכן במחשב.... ככה שלא דרייברים או משהו הכל התקנתי מחדש והכי מעודכן שיש אם למישהו יש רעיון אני אודה לו...... בתודה מראש יועד.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום. ברצוני לרכוש מדפסת ניידת(שמן הסתם פועלת על סוללה), , שיודעת להדפיס תמונות על נייר קשיח כמו כשמפתחים תמונות בחנות צילום. תקציב לא מוגבל, שתהיה באיכות הגבוהה ביותר ללא פשרות. מספיק שתדפיס בגודל 15X10. שתדע לקרוא מכ.זיכרון של המצלמה או נתמכת בחיבור USB להדפסת תמונות מהמצלמה. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. היי לכולם, יש לי כרגע מקלדת של NEC מאיזה מחשב שקניתי לפני 10 שנים מP1000 (לפני שהבנתי במחשבים) ואני חושב שהגיע הזמן להחליף אותה.. ראיתי שיש מקלדות נחמדות עם אורות באותיות ממש התלהבתי מזה. ישתלב טוב עם המארז שלי TT ELEMENT G על מה אתם ממליצים? למישהו שהוא מתכנת בשעות הבוקר וגיימר בשעות הלילה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים