עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום. האם יש בעיה לקנות דיו תואם? האם זה עושה בעיות במדפסת? יש את הדיו הזה http://www.matiprint.co.il/ProductDetails.aspx?pid=1730 והזה http://www.dmo.co.il/cartridges.aspx?cart_type=2&keyword=&printers_select=12294&printer_type=&man_list=209 לעומת המקור שעולה 120 ש"ח http://www.tonerink.co.il/product.aspx?p_id=15094 אודה על המלצתכם

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by kobi_af,

המארז הזה טוב? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1530&catcode=344 ואגב הספק שבתוכו גנרי?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Cynicoren,

שלום, שמתי לב שרוב המקלדות המתקדמות לגיימרים הן ENGLISH ONLY. יש פתרון טוב לעברית ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by IG,

אני בודק אפשרות לקניית מחשב בעוד חודש+-. חשבתי ללכת על מערכת מבוססת AMD 3800+ כפול ליבה או משהו באזור (ממש לא נראה לי שמשחק כלשהו ידרוש מעבד חזק יותר ב4 שנים הקרובות...), וכרטיס מסך בינוני, עם אפשרות לשידרוג בעוד שנה +-. ההתלבטות שלי היא לגבי הספק (אני צריך לקנות ספק למחשב שיש לי עכשו לפני שהוא נשרף עם המוד והOC שעשית ). האם כדאי לקחת עכשו ספק חזק שיספיק לכרטיסי המסך בעתיד (אלה שידרשו יותר מ200W לפי כתבה שהתפרסמה פה לפני כמה זמן...)+ 2 HD, או כדאי לי לקחת עכשו ספק פשוט ב200~300 ש"ח, ולקנות ספק חדש למחשב הבא? (המחשב הישן יעבור לאחותי אחרי שאני קונה את החדש, בלי OC וכנראה שגם בלי המוד, ככה שהספק הג'נרי שיש לי יספיק...) תודה. נ.ב: המלצות לספקים משתלמים (ביצועים\ מחיר) ית…

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by gll,

יש המלצות? אני מעדיף עכבר חוטי למשחקי FPS כמו באטלפילד תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. בארץ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. הסט הנוכחי שלי מזה שנה: razaer taipan mouse razer deathstalker expert keyboard razer carcharias 2013 headset razer orbweaver gaming pad עם הזמן שהעברתי עם הרייזרים הבנתי איזה מאפיינים חסרים לי והחלטתי לשדרג. עשיתי מחקר בסיסי אבל אני עדיין רוצה המלצות, על כל דבר אני אכתוב מה אני מחפש ואיזה דגמים יצא לי לראות שלדעתי מתאימים אגב ג'אנר המשחקים זה MMO, RPG, MOBA עכבר: החלטתי לעבור לאלחוטי, ההעדפה שלי זה לא פחות מ2 כפתורי צד, כמובן programable הדגמים שאהבתי בנתיים mad catz R.A.T 9 mad catz M.O.U.S 9 razer naga epic (אם המאקרופד שלו נוח ולא מפריע) razer ouroboros (יש בו משהו שמצדיק את המחיר המוגזם?) מקלדת: עד כמה שנהנתי מהממברנות אכן מורגש חוסר פידבק לפעמים והחלט…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by almor12,

ערב טוב, אני מחפש עכבר אלחוטי לגיימינג, רוב המשחקים שאני משחק הם משחקי fps כמו battlefield 4 ,call of duty ghost ואססין קריד 4. העכבר לא ישמש רק למשחקים מדי פעם לגלישה באינטרנט, אז צריך שיהיה לו גם את הלחצי ה''בא'' ו''חזור'' בשביל הדפדפן. האחיזה שלי היא בצורת claw. תקציב הוא עד 600₪ אבל עדיף לחסוך עם אפשר. היה לי כמה התלבטויות בין שני עכברים: 1) Razer ouroboros 2) Logitech g700s למען האמת עד עכשיו היה לי Razer deathadder 4g כמעט שנתיים, אני מחליף אותו בגלל שהגומי מסביב לעכבר כבר מתקלף, והגלגלת באמצע העכבר חורקת טיפה. חוץ מזה ממש נהנתי ממנו. לא משנה לי איזה חנות בארץ, אבל עדיפות לזולה יותר אפשר לקחת בחשבון גם חנויות בחו''ל כגון אמזון ומוכרים מומלצים באיביי אם יש המלצות אחר…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. ATX סלרון 433 כ. מסך ATI AGP RAGE IIC GA-6VX7-4X (לוח חדש שהחליף את הקודם שנדפק) בבדיקה מחוץ למחשב הכל עובד חלק כאשר יש בלוח מעבד זיכרון כ. מסך -חיבורים: עכבר מקלדת דיסק קשיח לאחר הרכבת הלוח יש בעיות באיתחול לאחר הפוסט הוא נעצר ולפעמים גם ממשיך באיטיות להעלות את חלונות וגם מתחיל לזהות את הרכיבים וחלונות מתחילה להתקין בכל השלבים מדי פעם המחשב מאותחל או נכנס למצב השהייה פתרונות יתקבלו בשמחה מאד דחוף עוד הערב

10. יש לי BROTHER וכתוב שם שכדי לסרוק ב DPI גבוה שכזה צריך להשתמש ב תוכנת Brother scanner utility. שאני לא מוצא בשום מקום.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Yarin Yentel,

אני מחפש שולחן זיי גדול כדיי שאני אוכל לשים אליו את המישב ואת המסך כמובן מקלדת ועכבר ועוד כמה תוספות למיניהם תודה מראש😁

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Kalisto_D,

אני כבר איזה יומיים מתלבט על אוזניות חדשות, יש לי כרגע את הפיראנה שהם אוזניות מעולות שלא תבינו אותי לא נכון, אבל אחרי כמה שעות של MW2 האוזניים שלי מספיק חמות בשביל לעשות ביצת עין עליהם.. הם פשוט לוחצות לי על האוזניים ואונסות לי אותם! אבל באמת אוזניות מעולות. הגיימקום נראות לי אוזניות סבבה ויש עליהם ביקורות יפות והם גם לא כאלה יקרות, ה367 שאני מעדיף אותו על ה377 עם הדיזיין הסגור עולות 195 בקוברה מחשבים.. השאלה מי יותר איכותי ואם בכלל שווה לעשות שידרוג? ואם זה לא יהיה גיימקום, אז אני מתיאש וקונה בראקודה וזהו... http://www.xsreviews.co.uk/reviews/headsets/plantronics-gamecom-367/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by R-E-L,

אני צריך מפרט מחשב לחבר בתקציב של 4100 שקל. יש לי בערך מפרט בראש אבל רציתי לראות מה אתם מסוגלים "לקמבן" לי תודה! דרך אגב התקציב כולל מסך...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by ovadiadn,

צריך מדפסת שתחליף את הHP 4014n הנהדרת, שעשתה עבודה נאמנה כמה וכמה שנים טובות. מחפש משהו באותה רמה או יותר טובה, במחיר של עד 4,000 ש"ח. מעדיף עם אפשרות לטונר תחליפי כמה שיותר גדול. מדפיסים המון, שחור/לבן. עבודה ברשת.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by titan,

כרטיס הקול שלי (VIBRA 128) הפסיק לעבוד מאז שעברתי לWIN XP ולכן החלטתי לקנות כרטיס קול חדש ... אין לי הכסף להוציא 1000+ ש"ח על כרטיס קול כמו הAUDIGY מהסיבה הפשוט שאז אני ירצה גם רמקולים חדשים ולכן: יש לי שני רמקולים + סאב של SYSTEM WORKS ... איזה כרטיס קול, לא משנה החברה, ינצל אותם בצורה מקסימלית ? CREATIVE 5.1 ? או שיש חברה אחרת וכ'ו .. הקיצר אני לא מכיר את התחום ... תחכימו אותי.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. בעקבות היציאה של מעבדי ה XP ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום פורום, אני נוסע עוד מעט לארה"ב ושם אני אזמין מAMAZON מקלדת שתגיע לבית של אבי ואחזור לארץ איתה. אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים איכותיים, השימושים נעים בין נוחות של לשבת על המיטה ולהשתמש במחשב לצפיית סרטים לבין גיימינג אינטנסיבי. אני צריך מקלדת ועכבר שהם גם נוחים ליד (גם כתיבה ובמיוחד העכבר) וגם איכותיים כך שלא יהרסו לי אחרי שנה (למרות שאני אשמור עליהם בלי קשר) וגם שלא יהיו התנתקויות ובעיות עם הקולט האלחוטי. אין מחיר מסויים, אני לא רוצה להתקמצן אבל גם לא מקלדת ב2,000 שקל כן? מקלדת שתעלה פה 1,000 ש"ח עולה בארה"ב 100$ (הMX5000 של לוג'יטק, שלאחר בירור קצר גיליתי שהיא נוראית לחלוטין, כך נאמר בכל האתרים וכל ביקורות הגולשים שקראתי עליה) ואין לי בעיה לבזבז על משהו איכותי 100$,…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by nargsi6,

כמובן שכמו כולם ניצלתי את המבצע בבאג (1+1) וקניתי סיביריה. לאחר מסע שבו מצאתי את האוזניה המושלמת חשבתי וחשבתי איך לקנות סיביריה והחלטתי להזמין מאייבי. פתאום קפץ לי המבצע בבאג וקניתי משם סיביריה שחורות ללא USB (אני לא גיימר-לגיימנג יש לי פיראנה אבל זה כבר סיפור אחר) ואני מאוד נהנה מהם. הרמה שלהם שווה קניה ואת מחירה המלא בארץ! איך אפשר בלי תמונה אם אתם רוצים אני מוכן לשיפ פתק עם שם המתמש שלי ליד האוזניות שפתץחתי כבר (אם אתם לא מאמינים)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי עכבר של LOGITECH דגם MX REVOLUTION. העכבר ברשותי כמה שנים ואיני מרוצה ממנו כלל, הוא לא אמין בעליל (הוחלף כמה פעמים במסגרת אחריות), אני חווה איתו ניתוקים מידי פעם ורק אחרי כמה שניות הוא חוזר לעבוד ועוד תופעות מעצבנות. נמאס לי כל פעם לממש אחריות ואחרי כמה חודשים לחזור לכל הבעיות ולכן אני רוצה לקנות עכשיו חדש. אני לא גיימר אך אני משתמש אינטנסיבי במחשב - (אני מפתח תוכנה במקצועי). אין לי בעיה להשקיע כמה שצריך, אני לא מחפש לקנות מוצר בסיסי עם נזק מינימלי אלה אני מחפש מוצר איכותי ואמין אשר יספק לי חווית שימוש נוחה. דבר אחד שאהבתי ב MX הוא הגלגלת הצידית שלו (מאוד נוח לווליום) וכמובן הכפתורי BACK ו-FORWARD (שהפכו לסטנדרט היום) אז אם אפשר עדיף שיהיה משהו דומה בעכ…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. במדפסת לייזר צבעונית יש 2 טונרים? אחד שחור ואחד צבעוני? או רק טיונר אחד עם כל הצבעים?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Boomer,

קיבלתי אתמול את המחשב החדש עם Radeon 8500 ו-Athlon XP 1600. בקיצור, היום אני מתקין את הדמו של Comanche 4. זה עושה את כל הבדיקות שלו ומגדיר לי אוטומטי את הכל לגרפיקה גבוהה. אז אני משחק על 768*1024 והמשחק פשוט מלא ב-Slow Downs. אותו הדבר עם 600*800. לא הפעלתי את ה-SmoothVision או משהו כזה ואני עובד עם הדרייבר החדש ל-WIN XP ב-WIN XP. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Dimka,

שלום לכולם, מחפש לוח כתיבה אלקטרוני (עדיף זול - אבל מוכן לשלם על איכות) המיועד לכתיבת הערות וכו' (לומד מתמטיקה), לא מתכנן לצייר איתו. מצאתי יקרים וזולים, השאלה אם אפשר להתפשר על איזה GENIUS או משהו כזה תודה לכל מי שיוכל לעזור...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Haflo,

על אותו משקל: אני זוכר שהוזכר כאן על תמיכה ב ISA ב Windows XP....ובכן על אחד מהמחשבים שלי יש לוח MSI 6163 (עם שני סלוטים ISA) ועליהם יש מודם 33.6Generic וגם SB AWE32 Gold והם עובדים מצויין! אז מי אמר ש Windows XP לא תומך ב ISA?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by darkonerxd,

שלום,אני מחפש אוזניות עם דרישות קצת בעייתיות, אני צריך שהן יהיו מתאימות להרבה פרמטרים ולא בטוח אם יש כזה דבר במחיר הזה, בערך 40% גיימינג 40% מוזיקה 20% סרטים.אני מוזיקאי אז אני שומע כמעט כל סוג של ז'אנר, ממטאל, ראפ ,hiphop שיש בהם הרבה בס, לשירים אקוסטים עדינים יותר.משחקים כמו CS או PUBG וכדומה, שצריך לשמוע צעדים די מרחוק.לאוזניות אני מתכוון לחבר מיקרופון MODMIC 4.0 Omni-Directional ככה שאם האוזניות יהיו פתוחות אני מקווה שלא יודלף רעש אל המיקרופון.*התקציב שלי בחנות באג יכול לעמוד על כ 1000 שקל בגלל שיש לי הנחה של 50%.תודה רבה, סופ"ש נעים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. במשטח הרגיל הסורק עובד מצוין. בסורק מעליו לא עובד ומקבל שגיאה. איפה הבעיה? יש אפשרות שהבעיה עם בדרייבר/בתוכנה או בוודאות הבעיה היא פיזית בסורק העליון? זאת מדפסת ALL IN ONE של חברת HP

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים