ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
יש לי לפטופ ונייח ורציתי לדעת האם יש אפשרות שמקלדת אלחוטית תחליף שליטה בין המחשבים בצורה מהירה. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע? אם כרטיס USB עולה 50 שקל, אז החתיכת ברזל הזו בטח תעלה שקלים בודדים, השאלה היא רק לאן להביא את השקלים האילו...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מספר שאלות לגבי מכשירי KVM 1 - המכשיר הקיים שלי http://www.intellinet-network.com/en-US/products/8203-2-port-mini-kvm-switch מחבר שני מחשבים ה KVM היה בשימוש תקופה ארוכה ולרוב התנהג בסדר לפני כשנה עשיתי הפרדה בין שני המחשבים והמכשיר לא היה בשימוש לפני כמה ימים התחלתי להשתמש בו שוב מאז יש תופעה מעצבנת של פתיחת מסכי עזרה בכל פעם שאני עוברת בין המסכים זה נראה כאילו המחשבים מקבלים את המקש F1 מבלי שנגעתי בו בכלל במחשב אחד מסך עזרה נפתח פעם אחת (ניחא, הייתי יכולה לחיות עם זה) במחשב השני (טרנטה לפני החלפה) מדובר בכמות מסחרית של מסכי עזרה (60-70) וזה כמובן תוקע את המחשב לזמן רב. המקלדת תקינה, עובדת מצויין בחיבור ללא KVM. אולי יש לכם רעיון איך לסדר את העניין הזה…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי כרגע מקלדת של NEC מאיזה מחשב שקניתי לפני 10 שנים מP1000 (לפני שהבנתי במחשבים) ואני חושב שהגיע הזמן להחליף אותה.. ראיתי שיש מקלדות נחמדות עם אורות באותיות ממש התלהבתי מזה. ישתלב טוב עם המארז שלי TT ELEMENT G על מה אתם ממליצים? למישהו שהוא מתכנת בשעות הבוקר וגיימר בשעות הלילה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אם מישהו יכול להשוות איתי תוצאות כאשר יש לו מערכת מסדר גודל כמו שלי ???
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב! לא מזמן קניתי את המקלדת האלחוטית של אפל. כיוון שהיא לא נתמכת באופן טבעי ע"י וינדוס רכשתי לצידה מתאם Bluetooth קיקיוני ביותר. כצפוית המתאם לא שרד זמן רב וכעת איני יכול להשתמש במקלדת יותר. לכן נושא זה - אני מחפש המלצה למתאם בלוטות' אמין וטוב, ללא הגבלת תקציב (כמה זה כבר יכול לעלות?), ובכללי - אם יש איזה מדריך להתאמה מושלמת של המקלדת הנ"ל לעבודה עם וינדוס, כולל התוכנות, החומרה וההגדרות המתאימות - אני אשמח. בנוסף, אשמח להמלצה לתוכנה שתאפשר לי להגדיר פעולות מסוימות למקשים מסוימים שקיימים במקלדת ואין לי בהם שימוש, אבל הפעולות האלה חסרות לי. למשל - במקלדת של אפל יש כפתור eject שאין לי בו צורך, אבל חסר כפתור delete, שאני מעריך מאוד. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,אני מחפש אוזניות עם דרישות קצת בעייתיות, אני צריך שהן יהיו מתאימות להרבה פרמטרים ולא בטוח אם יש כזה דבר במחיר הזה, בערך 40% גיימינג 40% מוזיקה 20% סרטים.אני מוזיקאי אז אני שומע כמעט כל סוג של ז'אנר, ממטאל, ראפ ,hiphop שיש בהם הרבה בס, לשירים אקוסטים עדינים יותר.משחקים כמו CS או PUBG וכדומה, שצריך לשמוע צעדים די מרחוק.לאוזניות אני מתכוון לחבר מיקרופון MODMIC 4.0 Omni-Directional ככה שאם האוזניות יהיו פתוחות אני מקווה שלא יודלף רעש אל המיקרופון.*התקציב שלי בחנות באג יכול לעמוד על כ 1000 שקל בגלל שיש לי הנחה של 50%.תודה רבה, סופ"ש נעים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי טאבלט של לנובו מלפני 3 שנים, משמש רק לניווט (וויז ומוביט), נעשה איטי רצח. יש המלצות למכשיר דומה, במחיר של 600-700 ש"ח? אפשרי בהחלט מסין, רק חשוב לי רכיב GPS אמין תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מדפסת לייזר עד שחור לבן עד 300 ש"ח, עם דיו לא יקר מידי ויש עדיפות לזירוקס. תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש USB HUB עם ספק כוח, דרישות: 1. לפחות 4 כניסות 2. עדיפות ל USB 3.0 ( אבל לא תנאי הכרחי) 3. שקע אחד של לפחות 2.0A (קריטי בשביל הטענה מהירה) 4. עדיפות למותג מוכר ולא זבל סיני. 5. תקציב - עד 150 ש"ח, כמובן אפשר להזמין מחו"ל..
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם. אני רוצה לקנות סט מקלדת ועכבר אלחוטיים במבצע של הבלאק פריידי.מדי פעם אני משחק במחשב אז ככה שאין לי צורך במקלדת של גיימרים. אני מחפש משהו נוח ואיכותי. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מדפסת לעבודה ביתית בעיקר עבודות בוורד ואקסל ... טווח המחירים הוא עד 400 ש''ח וחשוב שגם הדיו יהיה חסכוני יחסית .. מקווה שיש מישהו שיכול להמליץ פה על מדפסת במחיר טוב... זהו.. תודה רבה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את המחשב החדש עם Radeon 8500 ו-Athlon XP 1600. בקיצור, היום אני מתקין את הדמו של Comanche 4. זה עושה את כל הבדיקות שלו ומגדיר לי אוטומטי את הכל לגרפיקה גבוהה. אז אני משחק על 768*1024 והמשחק פשוט מלא ב-Slow Downs. אותו הדבר עם 600*800. לא הפעלתי את ה-SmoothVision או משהו כזה ואני עובד עם הדרייבר החדש ל-WIN XP ב-WIN XP. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי amd athlon 1900+ לוח אם gigabye 7vax הרד דיסק של wd 20gb 5400rpm כרטיס מסך geforce 4mx440 64mb ddr צורב סוני 12 וסידירום ו 2 מאוררים עכשיו השאלה שלי היא איזה ספק אני צריך כלומר כמה וואט W
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם כדי להשתמש בפד (משטח) עם עכבר לוג'יטק MX1000? האם זה ירכך\ימנע שריטות באחורה של העכבר? והאם זה אפקטיבי או יותר מדויק? תודה מראש. .swg
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מבקש עצות לפני קניית מצלמה דיגיטלית. מחיר מכסימלי : 400$ . מחירים לפי ארה"ב - משם כנראה אני אקנה. תודה לכולם מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.plextor.com/english/support/downloads/firm_2410.html לא שמרתי את הבדיקה האחרונה שלי של ה 1.01v, אבל אני חושב שהם סידרו את הבעיה של ה Access time. ב Full אני מקבל 250ms עכשיו.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה : אני צריך מחשב לשימושים הבאים 1.תוכנות גרפיקה ,עבוד תמלילים וגלישה המשחקים בעדיפות שנייה. 2.אפשרות להקלטה אל ה H.D וממנו לטלויזיה/וידאו. 3.הצגת מצגות וסרטים על ה t.v . לשאלות: איזה כרטיס וידאו לקנות ? האם יש כ.מסך משולב והאם הוא עדיף ? איזה מעבד/לוח וכ.מסך יספיקו לביצועים סבירים של המערכת ? יש לי בערך 6000 ש"ח תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לפד המתאים לעכבר שציינתי למעלה אבל מה שחשוב שהוא יקנה באיבורי (כי אני בדרך לשמה) ואם אפשר שהוא יכנס במבצע של הבלאקפריידי כלומר מהאופציות הבאו בלבד : כי יש חמישים אחוז הנחה http://www.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=2665&filters%5B1616%5D%5B%5D=1618&filters%5B1616%5D%5B%5D=1623&filters%5B1616%5D%5B%5D=1619 עדיך שחור או משהו ניטרלי יחסית אם אין משהו ממולץ אז שיהיה קשור לחנות תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, המלצתכם למדפסת משולבת לייזר שחור לבן- בעלת אפשרות לשלוח/קבלת פקס - כמו כן מענה אוטומטי של הפקס, וחיוג חוזר אוטומטי באם תפוס. השימושים הם ביתיים ולכן הפלט לא צריך להיות סופר איכותי, תדירות שימוש יחסית נמוכה ופשוטה, עדיף שהמכשיר יהיה קטן פיזית. כמובן אמינות שירות נאותים של הנציגה בארץ. התקציב שעומד לעניין הוא כ: 1,000 ש"ח אך ניתן להתגמש במידה ודורש כן. תודה מראש על כל עזרה שתתקבל
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
דיברתי עכשיו עם החנות ואמרו שצריך לקחת למרכז שירות. זה לא ממש משתלם להפסיד נסיעות וזמן. עדיף כבר לקנות חדשה (הנוכחית אצלי 9 חודשים). הבעיה שאני רואה מעט עשן מהפתח של יציאת הדפים וגם שמידי פעם היא מושכת מספר דפים להדפסה ולא רק אחד. זה מעצבן כי לפעמים אני מדפיס עבודות גדולות וצריך להדפיס הכל מחדש וגם להדפיס במקבצים קטנים על מנת לשים לב שהיא לא מושכת. מה עצתכם?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה אני בהתלבטות לגבי קניית עכבר נפרד ומקלדת נפרדת. יש לי תקציב של 150$ (אני קונה בארה"ב אז או מניאג' או אמזון). חשבתי על logitech illuminated ו logitech g9x. אני משחק במשחקים לפעמים אבל אני לא גיימר, אבל שמעתי שמוצרים אלחוטיים הם בדרך כלל לא כל כך איכותיים ויש בעיות קליטה. עוד משהו שחשבתי עליו אבל שני המוצרים הם אלחוטיים זה logitech performance mx ו logitech k350. אני מעדיף לא לקנות מקלדת כמו g15 שנראת לי סתם מפוצצת בפיצ'רים לא שימושיים ויש לה מחיר מוגזם.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות בנוגע להדפסה מיוחדת למדפסות שמשתמשים בהם בעיקר בחברות גדולות. איזה מדפסת תתאים להדפסה באיכות חדה במיוחד? האם יש מדפסות(למכירה) שמדפיסות צבע בשכבה עבה מהרגיל כך שאחרי ההדפה יהיה ניתן לממש את הצבע על הנייר עם עצבע? האם יש מדפסות(למכירה) שמשתמשות בצבע עם אחוזי ברזל בהרכב? האם יש מדפסות(למכירה) שמשתמשות בצבעי זהב וכסף?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב, כיום יש לי משולבת HP PSC 2210 שיש בה תקלה במנגנון הוצאת הדפים. להבנתי לא כדאי כלל לשלם עבור תיקון (לאור המחיר הנמוך של מדפסות חדשות). אני מדפיס מעט מאוד, ובד"כ במוד חסכוני כדי לחסוך בעלויות דיו. הצרכים שלי הם סריקות מעת לעת וגם משלוח פקסים. אני כמעט ולא מדפיס גרפיקה/תמונות (ואם כן - זה חלק ממאמר או משהו). למרות היקפי ההדפסה הנמוכים, אני מעדיף לקנות מכשיר טוב, גם אם זה עולה קצת יותר כסף. לאחר כמה שעות של בדיקת מפרטים ודירוגים במגוון אתרים, נשארתי עם הרשימה הבאה: CANON MX320 CANON MX330 LEXMARK X5075 LEXMARK X5650 LEXMARK X6675 HP J4680 HP 6500 וכמה דגמים שאני רואה שקיבלו ציונים גבוהים, אך אינני מוצא בחנויות בארץ: CANON MP620 CANON MP640 LEXMARK X7675 אני יודע שלח…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך מדפסת לייזר צבעונית, לא בגלל שאני מדפיס הרבה אלא בגלל שנמאס לי מהבעיות הקשורות להזרקת דיו (מריחות, החלפת מיכל צבע כל 20 דפים ואיכות הדפסה על הפנים). אני מדפיס 50-100 דפים בשנה מקסימום, כך מהירות וחסכוניות הם לא כל כך עניין (כל עוד זה יותר טוב מהזרקת דיו). אני יודע שאין מדפסות ממש טובות בתקציב הנ"ל, אז אין צורך להגיד את זה, זה התקציב. רצוי שתהייה יחסית קטנה ויש יתרון למדפסות על דופלקס ו\או חיבור רשת. כל שאר הדברים כמו משולבת עם פקס\סורק או קורא כרטיסים לא רלוונטים. בנוסף, ראיתי שמוכרים Samsung CLP-310 ב-800 שקל, האם היא מדפסת טובה\סבירה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-