עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. צריך המלצה למקלדת למדיה סנטר עד 400 שקל שהמקלדת תיכלול עכבר מובנה בתוכה ושהמרחק ייהיה גדול לפחות 5 מטר אני ראיתי כמה דגמים עד עכשיו איך הם: ione scorpius p20mt XGene http://www.mornet.co.il/pl_product~Xg24G~44~0.htm Microsoft Media Center 2005 ZV1-00004 TEAC 2.4GHZ http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=PD9098 תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכולם, יש לי עכבר של LOGITECH דגם MX REVOLUTION. העכבר ברשותי כמה שנים ואיני מרוצה ממנו כלל, הוא לא אמין בעליל (הוחלף כמה פעמים במסגרת אחריות), אני חווה איתו ניתוקים מידי פעם ורק אחרי כמה שניות הוא חוזר לעבוד ועוד תופעות מעצבנות. נמאס לי כל פעם לממש אחריות ואחרי כמה חודשים לחזור לכל הבעיות ולכן אני רוצה לקנות עכשיו חדש. אני לא גיימר אך אני משתמש אינטנסיבי במחשב - (אני מפתח תוכנה במקצועי). אין לי בעיה להשקיע כמה שצריך, אני לא מחפש לקנות מוצר בסיסי עם נזק מינימלי אלה אני מחפש מוצר איכותי ואמין אשר יספק לי חווית שימוש נוחה. דבר אחד שאהבתי ב MX הוא הגלגלת הצידית שלו (מאוד נוח לווליום) וכמובן הכפתורי BACK ו-FORWARD (שהפכו לסטנדרט היום) אז אם אפשר עדיף שיהיה משהו דומה בעכ…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Yaniv11,

ראיתי שיש את HP f4283 הישנה יחסית ב-220 ש"ח, שווה? ואיך לעומתה HP f2280 שנמכרת ב-200 ש"ח? השימוש העיקרי הוא להדפסת טקסט שחור-לבן. עדכון: ב-HP מישהי שלא מבינה הרבה אמרה לי ש 4283 עדיפה כי היא מיועדת להדפסה של 3000 עמודים בחודש לעומת 1000 ב 2280. אבל ראיתי שב-2280 יש זיכרון של 32 מגה לעומת 16 ב-4283, ובקטגוריה- "print quality in black" ה-2280 מגיעה ל- 1200rendered dpi לעומת 600 ב-4283. יש לזה משמעות או שה-4283 עדיפה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by R-E-L,

אני צריך מפרט מחשב לחבר בתקציב של 4100 שקל. יש לי בערך מפרט בראש אבל רציתי לראות מה אתם מסוגלים "לקמבן" לי תודה! דרך אגב התקציב כולל מסך...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. משהו מתקשר (נראה לי שזה קורה רק בנכנסות), אחרי 3 וחצי דקות - בום הפקס נכנס לשיחה. לפני זה, הפקס היה משתלט אחרי 8 דקות. הפקס מוגדר כרגע כ FAX ONLY שבו הוא מפעיל את הפקס לאחר 8 צלצולים (3 וחצי דקות והפקס פועל). לפני זה הפקס היה tel/fax של 60 שניות (8 דקות והפקס פועל). דברתי כבר עם התמיכה לפני שבוע והיום זה שוב קרה, הם אמרו לי מה לשנות וזה רק עשה את זה יותר גרוע 8 דקות ל 3 דקות, הפקס משתלט על השיחה מתי שבא לו ואין דרך לעצור אותו עד שהוא מסיים. מחר אתקשר שוב לתמיכה, אבל.. למשהו יש רעיון איך לפתור את המכת מצריים 11 הזאת? תיקון: הפקס היה מחובר בטעות למרכזיה במקום לקו ישיר.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. תראו בפנים את הכבל usb שלי באמצע הכבל יש בליטה כזאת? זה אומר שהכבל יותר איכותי? יחסית הוא כבל עבה לעומת כבלים חדשים שיש היום ממש ממש דקים http://img137.imageshack.us/img137/1949/14032008nu6.jpg

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אני שוקל לרכוש את המדפסת הזו אבל המחסניות מכילות רק 5 מ"ל ונגמרות מהר. מצאתי בדף מידע של HP כי ניתן להתקין בה גם מחסניות דיו חסכוניות מסוג XL להדפסת כמות גדולה של דפים תחת המגבלה שחיווי הדיו יהא שגוי. כלומר: HP אומרים שתתקבל הודעת שגיאה שחסר דיו, אבל יש להתעלם ממנה ולהמשיך להדפיס עד שיגמר הדיו. להלן קישור: http://h41112.www4.hp.com/promo/21xl-info/il/he/ האם למישהו יש נסיון כלשהו עם מחסניות XL במדפסת זו? :s05:

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Haflo,

על אותו משקל: אני זוכר שהוזכר כאן על תמיכה ב ISA ב Windows XP....ובכן על אחד מהמחשבים שלי יש לוח MSI 6163 (עם שני סלוטים ISA) ועליהם יש מודם 33.6Generic וגם SB AWE32 Gold והם עובדים מצויין! אז מי אמר ש Windows XP לא תומך ב ISA?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Kalisto_D,

אני כבר איזה יומיים מתלבט על אוזניות חדשות, יש לי כרגע את הפיראנה שהם אוזניות מעולות שלא תבינו אותי לא נכון, אבל אחרי כמה שעות של MW2 האוזניים שלי מספיק חמות בשביל לעשות ביצת עין עליהם.. הם פשוט לוחצות לי על האוזניים ואונסות לי אותם! אבל באמת אוזניות מעולות. הגיימקום נראות לי אוזניות סבבה ויש עליהם ביקורות יפות והם גם לא כאלה יקרות, ה367 שאני מעדיף אותו על ה377 עם הדיזיין הסגור עולות 195 בקוברה מחשבים.. השאלה מי יותר איכותי ואם בכלל שווה לעשות שידרוג? ואם זה לא יהיה גיימקום, אז אני מתיאש וקונה בראקודה וזהו... http://www.xsreviews.co.uk/reviews/headsets/plantronics-gamecom-367/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. בעיקרון, ראיתי את המדפסת הזאת http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1CQ3EB7226 ונראה לי שהיא היחידה שנכנסת במחיר הזה, השאלה כמה הטונר שלה חסכוני, האם היחס עלות/תועלת של דגם זה הוא הכי טוב שאפשר להשיג במחיר זה? האם משתלם להשקיע יותר במדפסת אם אני מדפיס סדר גודל של 100-200 דפים בחודש? (סטודנט) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני מנסה למצוא את המידע ולא מוצא :-\

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. במדפסת לייזר צבעונית יש 2 טונרים? אחד שחור ואחד צבעוני? או רק טיונר אחד עם כל הצבעים?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. הכוונה למשטח עם כרית ג'ל. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by KoK,

דודים שלי נוסעים לארה"ב וביקשתי שייקנו לי עכבר, בנתיים יש לי עכבר אופטי של חברה בשם APOMAX (סתם עכבר) והבעייה היא שאני לא יודע איזה עכבר כדאי לי (בלי שום קשר למחיר): Microsoft Wireless Intellmouse with Tilt Logitech MX500 Logitech MX700 מה אתם אומרים? מה הכי שווה לקחת? אני מדבר מבחינת נוחות, איכות ודיוק במשחקים. אף פעם לא היה לי עכבר אלחוטי והרעיון מלהיב אותי, מה אתם אומרים? שווה את התוספת או שהעכבר הופך לכבד ומסורבל בגלל הסוללות? (הקטע הזה לא מדאיג אותי כי במייקרוסופט הסוללות יחזיקו מעמד המון זמן ויש לי נטענות, וב-700 יש תחנת עגינה).

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ag43,

אני מחפש מדפסת משולבת זולה (עד 350 ש"ח). עד היום השתמשתי בHP 6500 ואני סה"כ מרוצה ממנה. חשבתי ללכת על ה4500 אבל נתקלתי בהרבה תלונות עליה. יש מדפסת משולבת עדיפה ממנה בטווח המחיר הנ"ל?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Boomer,

קיבלתי אתמול את המחשב החדש עם Radeon 8500 ו-Athlon XP 1600. בקיצור, היום אני מתקין את הדמו של Comanche 4. זה עושה את כל הבדיקות שלו ומגדיר לי אוטומטי את הכל לגרפיקה גבוהה. אז אני משחק על 768*1024 והמשחק פשוט מלא ב-Slow Downs. אותו הדבר עם 600*800. לא הפעלתי את ה-SmoothVision או משהו כזה ואני עובד עם הדרייבר החדש ל-WIN XP ב-WIN XP. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. קניתי מנועה אבל לא קיבלתי שום דיסקט או משהו שיאפשר לי להגדיר מחדש את הכפתורים הנוספים שעליו tnx

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום. אני זקוק לחוות דעת מקצועית בנוגע למדפסת הזו שמשולבים בה פקס, סורק ועוד. משום מה אין לא מצאתי ברשת שום ביקורת עליה. ניתן להשיג אותה במבצע כרגע ואודה לכם אם תאירו את עיני בנושא. תודה רבה ושנה טובה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Component,

היי אני מעונין לרכוש מצלמה דיגיטלית לצורך הפקות דפוס. אני מניח שמצלמה עם 2.1 מגה פיקסל תספיק. על איזו מצלמה אתם ממליצים? ועוד שאלה: כמה תמונות באיכות גבוהה יכנסו בכרטיס של 8 מגה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by aSim3tRi3,

http://www.plextor.com/english/support/downloads/firm_2410.html לא שמרתי את הבדיקה האחרונה שלי של ה 1.01v, אבל אני חושב שהם סידרו את הבעיה של ה Access time. ב Full אני מקבל 250ms עכשיו.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם. אני מבקש עצות לפני קניית מצלמה דיגיטלית. מחיר מכסימלי : 400$ . מחירים לפי ארה"ב - משם כנראה אני אקנה. תודה לכולם מראש.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני סטודנט בלי יותר מדי כסף ואני צריך מחשב חדש למטרות אינטרנט, אופיס אבל אני רוצה שיחזיק מעמד איזה שנתיים ושאני לא אצטרך ללכת לחנות עוד יומיים לשדרג אותו!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by My_Name,

קודם כל, לא ידעתי איפה בדיוק לפרסם את השאלה שלי אז אם זה לא המקום - תעבירו. יש לי כמה שאלות בקשר למצלמות אבטחה: א. מהם הדרישות למצלמה (מבחינת המחשב) ? על איזה רכיב צריך להשקיע יותר ועל איזה פחות (כרטיס מסך, זיכרון, מעבד וכו'). ב. מהי המצלמה הטובה ביותר שלא עולה יקר יחסית ? איפה הכי כדאי לקנות ? ג. איזה רכיב נוסף צריך להוסיף למחשב על מנת לחבר מצלמת אבטחה (אם בכלל צריך) ולאן אני מחבר את המצלמה, לאיפיה הכי עדיף ? ד. אם אני רוצה להתחבר למצלמה מהבית (דרך האינטרנט): 1. על איזה ספק ותשתית אתם ממליצים למטרה זאת ? 2. איזה מהירות אני צריך שיהיה לי בעסק ובבית על מנת לקבל תמונה נורמלית ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by nargsi,

שבוע טוב, לפני שתתחילו לתקוף אותי בגלל הXBOX. תפסיקו. הוא בעיקר של האחים שלי. אני מחפש אוזניות לXBOX בגלל הרעש, ובגלל שמדובר בטלוויזיה הווליום גבוהה ודי מפריע שרוצים לשחק בלילה. יש את האוזניות של מיקרוסופט, אוזניות כאלו מחורבנות לא לבשתי המון זמן, ועדיין הם לא עבדו בחיבור דרך השלט. לחבר ישירות לקונסולה זה לחבר כבל של 3 מטר בערך, לא בעיה אבל די מציק. אפשר לחבר לשלט ? ויש מתאם כלשהו ? אני מעדיף להשתמש באוזניות שיש לי כבר עכשיו מאשר לקנות אוזניות חדשות. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים