ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
יש לי טאבלט של לנובו מלפני 3 שנים, משמש רק לניווט (וויז ומוביט), נעשה איטי רצח. יש המלצות למכשיר דומה, במחיר של 600-700 ש"ח? אפשרי בהחלט מסין, רק חשוב לי רכיב GPS אמין תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מבין שני הרמקולים עדיף לקנות? Philips Spa5300 או Mircolab FC530? (השימוש שלי הוא בעיקר סרטים ושירים) תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני קונה מחשב חדש ואני מעוניין להתחדש גם במקלדת ועכבר. התקציב הוא עד 180 ש"ח. אני לא מרחיק את המקלדת/עכבר יותר מדי.. אני פשוט רוצה שולחן עבודה "נקי מחוטים". מצאתי את 2 הדגמים הבאים שויזואלית מצאו חן בעיניי ומתאימים לי לכיס: 1. Logitech MK300 Cordless Desktop USB - עולה באיזור ה160 ש"ח 2. Microsoft Wireless Laser Desktop 3000 USB - עולה 180 ש"ח ב KSP ראיתי המון ביקורות חיוביות ושליליות על שני הסטים (בעיקר ביקורות שליליות על הסט של Microsoft) כרגע אני נוטה יותר לסט של Logitech (נראה אלגנטי יותר בעיניי ורוב הביקורות עליו היו חיוביות) מישהו פה יכול לשפוך קצת אור בנושא? אני ממש מבולבל..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ככה, יש לי במחשב הארדיסק כונן קומבו של ריקו שהוא גם CD רגיל גם DVD וגם צורב, וכונן CD של LG. עכשיו השאלה היא, איך הכי כדאי לחבר אותם ללוח האם, כלומר מי צריך להיות מחובר לאיזה IDE, מאסטר או סלייב? אני מאוד אשמח להסבר מפורט, כדי שאני לא רק אדע מה לחבר לאיפה אלא גם למה. תודה רבה לכל העונים, ושוב, אני מבקש רק מי שבאמת מבין, אני לא רוצה לעשות טעיות שיגרמו לי "נזקים".
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי ספק איכותי (Enermax 380W) ואני רוצה להחליף את המארז (Antec) שיש לי (שובר). מה דעתכם על המארז הזה : http://www.thermaltake.com/xaserCase/soprano/bns/bns.htm#logoInfo עולה 445 ש"ח בפנדה. יפיוף אמיתי...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
256MB PC1600 DDR (with ECC)...$ 40.49 128MB PC2100 DDR (non-parity).$ 19.79 256MB PC2100 DDR (with ECC)...$ 36.89 256MB PC2100 DDR (non-parity).$ 33.29 128MB PC133 SDRAM.............$ 18.89 256MB PC133 SDRAM.............$ 31.49 512MB PC133 SDRAM.............$ 69.29 אני קצת לא מבין מה קורה עם הזכרונות!! מה זה PC1600 PC2100 מה זה ECC ומה לעזזל זה non-parity ????????? עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 4 מחשבים שמחוברים ביניהם עם KVM, יקר וטוב- Smart View IC-714. העכבר מחובר ל KVM בחיבור PS2. עד עכשיו עבדתי עם העכבר MX1000 (כבד וגדול מידי) בגלל בעיות ביד חזרתי למיקרוסופט פשוט ובסיסי. רכשתי M500 החדש-אך הוא לא עובד עם חיבור PS2 ולכן נאלצתי להחזיר לחנות. בחנות אחרת נאמר לי שה MX400 עובד עם PS2 בצורה תקינה, והזמנתי. יש לציין שאני חייב גלילה לצדדים, מבחינתי זה הכי חשוב (ונוחות כמובן). ה MX400 עובד עם ה PS2, אך התוכנה SET POINT לא מזהה עכבר- לכן כפתורי הגלילה לצדדים לא מגיבים. בחיבור ישיר ב USB לאחד המחשבים, זה עובד נהדר... כמובן שאין מה להתפשר, הרי אני חייב את ה KVM. (עם ה MX1000 לא הייתה שום בעיה,וזה עבד טוב יחד עם אותו KVM) מה הפיתרון?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב, חדש יחסית עם ווינדוס 7 64bit המקלדות והעכבר ישנים יחסית אבל בשבוע-שבועיים הראשונים הכל עבד טוב... מקלדת אחת מופתית, אבל ישנה http://www.activewin.com/reviews/hardware/keyboards/ms/office_keyboard/index.shtml שכל הפיצ'רז בצד שמאל לא עובדים בה ובכל פעם שאני לוחץ על Alt המחשב נכנס למצב שינה/סטנד-ביי אני לא מוצא דרייברים ברשת למקלדת או לחילופין, מקלדת עם אופציות נוחות כ"כ בצד שמאל העכבר הבעייתי, שבא כסט עם מקלדת אלחוטית http://www.labtec.com/index.cfm/gear/details/EUR/EN,crid=28,contentid=754 באינטרנט אקספלורר 8 הוא גולל עמודים כרגיל באופרה הוא גולל רק למטה (גם כשאני גולל למעלה) בפיירפוקס ובכל החלונות של ווינדוס, הוא לא גולל בכלל אני יודע אני יודע, סט אלח…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כותרת אומרת הכל, למי שלא הכיר ואם הזכירו את זה מצטער
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6216 ? יש יותר טובים ממנו? המלצות?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה המדפסת/סורק הזולים ביותר שיכולים לבצע סריקה של חבילת דפים משני הצדדים ולעלות אותם בתור קובץ? אני לא מעורה בתחום אבל שמעתי שיש דגמים כאלה (כלומר יצירת PDF בודד הבנוי מכל הסריקות) מבחינת יכולות הדפסה, לא מעניין אותי, ידפיס אולי 2 דפים בחודש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את המחשב החדש עם Radeon 8500 ו-Athlon XP 1600. בקיצור, היום אני מתקין את הדמו של Comanche 4. זה עושה את כל הבדיקות שלו ומגדיר לי אוטומטי את הכל לגרפיקה גבוהה. אז אני משחק על 768*1024 והמשחק פשוט מלא ב-Slow Downs. אותו הדבר עם 600*800. לא הפעלתי את ה-SmoothVision או משהו כזה ואני עובד עם הדרייבר החדש ל-WIN XP ב-WIN XP. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום שמתי לב ששני העכברים הם אותו הדבר רק ש MX700 על חוטי! מה ההבדל ביניהם??? MX700 http://www.everythingusb.com/hardware/index/Logitech_MX700_Cordless_Optical_Mouse.htm MX510 http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=3,CONTENTID=8070
-
- 29 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה זמן פתחתי תארד על רכישת מערכת אל פסק אבל עדיין לא הגעתי להחלטה דפדפתי באינטרנט ומצאתי כמה חברות מענינות ביניהם Mustek ו APC APC נראה כאל פסק מאוד משתלם ומחירו בהתאם(~800 ש"ח) ל APC 650VA אל פסק של Mustek שהמליצו לי עליו MUSTEK POWERMUST 800VA שמחירו 551~ ש"ח האם יש אתר שנותן ביקורות על אל פסק? נראה שתחומי אל פסק יותר מעורפלים בעולם האלק והמחשבים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מארז עדיף ? ENERMAX 710-S Black או ANTEC 1030B
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, שמתי לב שרוב המקלדות המתקדמות לגיימרים הן ENGLISH ONLY. יש פתרון טוב לעברית ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש USB HUB עם ספק כוח, דרישות: 1. לפחות 4 כניסות 2. עדיפות ל USB 3.0 ( אבל לא תנאי הכרחי) 3. שקע אחד של לפחות 2.0A (קריטי בשביל הטענה מהירה) 4. עדיפות למותג מוכר ולא זבל סיני. 5. תקציב - עד 150 ש"ח, כמובן אפשר להזמין מחו"ל..
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לאחרונה התחלתי להתעניין במקרנים כפתרון לקונוע ביתי אצלי בחדר. הבעיה היא שיש המון מושגים שאין לי מושג מה הם אומרים בפועל (חוץ מ"גבוה יותר = טוב יותר = יקר יותר").. מושגים כמו עוצמת הארה, יחס ניגודיות, רזולוציה, וכו'... שוב, ברור ש-"גבוה יותר = טוב יותר = יקר יותר", השאלה היא מה הוא המינימום בתנאים ספציפיים... המקרן הולך להיות בחדר לא קטן, אבל גם לא גדול מדיי (הוא יהיה במרחק של כ 2-3 מטרים מהמסך), כשהדגש הוא על מחיר זול (זאת לא חוכמה לקנות את ספינת הדגל של YAMAHA...) חשבתי על ה BenQ DS-550, שנותן לי "60 ממרחק של 2 מטר ועולה ממש מעט יחסית (כ 8,000 ש"ח). האם הוא ממש זבל או שבתור מוצר Value הוא סביר ויספק אותי ? אנא, בלי תגובות מאנשים שכל מה שהם יודעים זה להשוות אותו למקרנ…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי לפני זמן מה את המקלדת הזאת ומפעם לפעם, אחרי שלא משתמשים בה מספר דקות, לחיצה על כל מקש שהוא נהפכת לסדרה רצופה של ] שלא מפסיקה עד שלוחצים שוב על איזשהו מקש. בעיית חומרה או תוכנה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
דבר ראשון - איך המשחק לגיימינג? ושנית, בשתי החנויות שהזכרתי העכבר עולה 280ש"ח בעוד שבאחרות לא פחות ב-430ש"ח - אין הדבר נראה תמוהה? מה כבר יכול להיות שבגללו המחיר כ"כ נמוך? כתוב שהעכבר בא ריטייל עם כל הבאנדל. למישהו יש עצות/דעות בנושא? רציתי לדעת האם העכבר הנ"ל מאפשר את אופצצית "פלאג אנד פליי" האם אני אוכל אחרי שהתקנתי את הדרייברים לנתק ולחברו לעיתים קרובות למחשב ופשוט ישר להשתמש בו?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרמקולים יוצבו משני צידי המחשב, כשגבם לקיר. המחשב נמצא בסלון שיחסית גדול. בעתיד, ייתכן והרמקולים יחוברו לטלוויזיה/DVD וכו'. יש את הLogitech Z323, שהביקורות עליו לא אחידות. 258 ש"ח או Altec Lansing VS2721. שמגיע מבית טוב - 285 ש"ח. אשמח לשמוע עוד הצעות, והחלטות.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים מזה כמה שנים כבר שאני משתמש בסט Logitech Wave Desktop. המקלדת מדהימה, נוחה בטירוף ואין לי שום תלונה אליה. העכבר היה בגדר הסביר עד בסדר. לאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות והחלטתי "לקפוץ" על ההזדמנות ולנסות להחליף אותו. מדובר על סט אלחוטי שמחובר למחשב באמצעות "דונגול" Mini Receiver של לוג'יטק. למיטב זכרוני מדובר על תדבר 2.4GHz. האם כל עכבר אחר שאקנה, שעובד בתדר זה, יצליח לתקשר עם ה"דונגול" הזה? האם אני חייב עכבר של לוג'יטק? או אפילו את אותו דגם של עכבר? תודה רבה :-) אשמח לקבל המלצות לעכברים אלחוטיים מתאימים. תקציב הוא באיזור ה200-300 שקל לעכבר. רצוי אחד בטכנולוגיית לייזר ולא כזה עם מיליון כפתורים מסביב (5-6 כפתורים בהחלט מספיק). חיווי סוללה על גבי העכבר יתקב…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. ברצוני לרכוש מדפסת ניידת(שמן הסתם פועלת על סוללה), , שיודעת להדפיס תמונות על נייר קשיח כמו כשמפתחים תמונות בחנות צילום. תקציב לא מוגבל, שתהיה באיכות הגבוהה ביותר ללא פשרות. מספיק שתדפיס בגודל 15X10. שתדע לקרוא מכ.זיכרון של המצלמה או נתמכת בחיבור USB להדפסת תמונות מהמצלמה. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-