עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by danielzy,

שלום, יש לי כרגע G9, מכוון שהשגתי אותו ממש ממש בזול, אין לי בעייה למכור אותו בפחות או יותר אותו מחיר ולקחת משהוא אחר. כשקניתי תG9 התייחסתי ל DPI וכפתורים, ממש ככה. אחרי חודשיים שלושה עם הG9, אני מבין שכל השיט הזה של ה DPI זה חרטא ואף אחד לא משחק על יותר מ1000DPI. האופציות שחשבתי עליהם : DeathAdder \ Habu קורצים לי גם בגלל שאפשר לקנות אותם ב PCgames באמצעות PayPal, שיש לי שם כסף. המלצות ?

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  2. Started by iliyaman,

שלום לכולם ! אני מעוניין לקנות בקרוב אוזניות חדשות . התקציב שלי הוא עד 500 שקל (כולל חריגה) . אני מעוניין אוזניות לשימוש רק למוזיקה , לא לגיימינג ולא לשום דבר אחר . אני הולך לחבר למחשב , לאייפד שלי , וכנראה לפאלפון . המליצו לי בפורום אחר , על האוזניות הבאות : 1: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13687 2: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11050 יש לחבר שלי את האוזניות הראשונות , ולכן כנראה אני אלך על השניים . אבל יש לי כמה שאלות : 1: איזה מהאוזזניות יותר טובות ? 2:הן יהיו נוחות אם אני אקח אותן לבחוץ ? 3: יש טעם לקנות כרטיס קול חיצוני ? (כשאני אחבר למחשב) ? 4: הם ישמעו מעולה באייפד ובפאלפון ?5: אני אוהב לשמוע רוק , רוק כבד והרבה מטאל . הן לא יזייפו / יקרעו / משו כזה …

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  3. Started by OferS16,

שלום, אחי מחפש לקנות אוזניות אבל הוא רוצה אוזניות טובות ועמידות במחיר סביר. כשהוא שאל אותי על דגם מסוים אמרתי לו שישנן אוזניות שמיוצרות משנות ה80(עד היום כמובן) והן אמינות בצורה בלתי יאמנת וגם האחריות שלהן מאוד טובה , אך מכיוון שהזיכרון שלי מעולם לא היה משהו שחכתי את שמן ואיני יכול להיזכר בהן כעת. בעיקרון זה אוזניות קשת שאם אני זוכר נכון יש להן ציור תכלת כחול כזה בצד וצורה מוזרה מעט . הן ידועות מאוד והן נמכרות באזור ה200-300 ש"ח , זה כל מה שאני יכול לזכור עליהן . אה גם השם שלהם זה PORTAL או משהו כזה. אשמח לתשובה

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  4. צריך המלצה למדפסת לייזר+סורק המלצה למדפסת לייזר שחור לבן+ סורק עד 500 שקל שהיה חסכוני ככל האפשר. עדיף מדפסת עם סורק משולב לא חייב פקס, אך לא יפריעה. אם אפשר לקנות בנפרד גם בסדר. הסורק ישמש לסריקת ספרים, ותמונות. עדיף מדפסת עם אפשרות לדו צדקקי. כרגע אני עם EPSON C45 וזה זועה!! היא עושה המון רעש! ומדפיסה בצורה איטית בצורה מטורפת!! 6 דקות דף על האיכות הכי גבוהה, אם שמים על איכות בינונית הכתב בכלל לא ברור...

5. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם אני צריך בבקשה המלצה לספק שבעתיד יפעיל מערכת של A64 ושני כרטיסי מסך! ובקשר למארז אני מעוניין במארז ג'נרי מפני שאני מתכנן מודינג מקיף, כולל חורי אוורור לכן על המארז להיות "טוב" למודינג. אוסיף גם שאלה, האם יש מארזים ג'נריים כלשהם שנחשבים ליותר טובים? אם קיימים כאלה אני אשמח להמלצות! התקציב הכולל הוא כ400 שח, אפשרי להגיע ל500 בתודה גיא.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. חיברתי את כול הכבלים של הספק הכוח החדש בדיוק כמו שהיה מחובר הישן אבל אחרי שאני מפעיל את המחשב אז הוא מאוד לאט עולה עד לווינדוס זה נוררמאלי? מה יכולה להיות הבעיה? מדובר בספק hec 475

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  7. מחפש מדפסת לעסק קטן (אמינה,צבעונית ואחזקה זולה) . לא ציינתי מחיר, אבל, אני מחפש עד 600-700 ש"ח. אני יודע ש - hp די אמינה (אני מחזיק כזו) אבל העלויות של הראשים ... :'( (מה דעתכם על Xerox ? Epson ואולי עוד אחרות ... המדפסת תדפיס בעיקר בשחור לבן, אבל גם צבעוני.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. הי, אני צריך שתמליצו לי על מקלדת איכותית בתקציב של עד כ35 דולר או 150 שקל אם זה מהארץ. אני מאוד רוצה מכנית אבל להבנתי אין בתקציב שאני יכול להגיע אליו. אני מאוד אוהב מקשי מאקרו ומולטימדיה אז אם יש זה בונוס. שימוש העיקרי במקלדת הוא הקלדת טקסטים ארוכים במשך כמה שעות מדי יום. תודה,

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Salwaby,

אני מעוניין לרכוש מצלמת רשת תקציב 100-200 שקל רזולציה כמה שיותר גבוהה, עם רמקול מובנה בעיקר לשיחות ווידאו בין מחשבים .. תודה!

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  10. הזמנתי מגיבור את ה-3055 וקיבלתי את ה m1522nf ? לפי מה שכתוב כאן http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Printer&model_id=680438 http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Printer&model_id=386341 הרזולוציה של ה-3055 גבוהה יותר

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אשמח לשמוע המלצות למערכות הגה + דוושות למחשב. אני לא מכיר כל כך את התחום, אז אני לא בטוח מה ההבדל בין ההגאים השונים. אשמח לשמוע איזה תכונות רצויות יכולות להיות להגאים, ואיזה הגאים מומלצים. לא ידעתי לציין מחירים, כי אני לא כל כך מכיר את המחירים בתחום. אני חושב שלא ארצה להשקיע יותר מ-500 שקל בהגה. (אבל אולי 500 שקל זה ממש מוגזם להגה, אני לא יודע)

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  12. היי אני בדיוק בונה לבן-דודי מפרט מחשב, וכימעט סיימתי נישאר רק מארז, עכשיו השקט די חשוב לו(הוא משאיר אותו דולק בלילה) אז חשבתי בכיוון של מאווררי 120מ"מ... אני מחפש מארז שתואם לדרישות שלו, אבל אם אפשר שיהיה מזיגזג (כל המחשב יקנה דרכם) ואם אפשר שלא יהיה לו חלון, ואם יש אז שיהיה קטן חשוב שיהיה tower!!! ואל תציעו את דגמיי הCOMPUCASE, הם כל כך מכוערים!!! תודה מראש install

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  13. Started by AMIT_MEG,

שלום קניתי את המתאם הזה http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.20775#open%20full%20view אני רוצה לחבר את האקס בוקס למסך שלי Dell U2311H שיש לו חיבור dvi ו displayport המחשב מחובר ב dvi וקניתי את המתאם לאקס בוקס שאני מחבר את האקס בוקס למסך הוא לא מציג לי תמונה לא יודע על המתאם רשום displayport input ועל ה hdmi output זה אומר מה שאני חושב או שיש בעיה במקום אחר איך אני יכול לחבר את האקס בוקס למסך??

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by NeptuneMB,

יש לי כרגע SIDEWINDER הישן של מייקרוספט, כל כך נהנתי ממנו וכל מי ששיחק איתו עד אשר רכשתי את המחשב החדש שלי לפני כשנה, וגיליתי לצערי שאין לו חיבור מתאים בלוח אם! :'( :'( :'( דבר ראשון: האם יש מתאם כזה שאני יוכל לחברו למחשב?(לדגם הזה אין USB!) ודבר שני: איזה שלט אתם הכי ממליצים לקנות? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  15. אני מעוניין לקנות לעצמי מקלדת (מכנית) חדשה מסוג Cherry MX אבל אני לא חושב שיש אחת כמו שאני מחפש בשוק. ה-Layout המועדף עלי יחסית נדיר, במיוחד פה בארץ, והוא נראה הכי דומה לדגמים של SteelSeries 6Gv2 ו-ZOWIE CELERITAS, רק שנורא חשוב לי שזה יהיה סוויץ' חום ולא אדום/שחור וכו'. אני שוקל אם אני אוכל לייצר אותו בעצמי ע"י כמה קומבינות. חשבתי בתור התחלה לקנות את SteelSeries 6Gv2 ולפרק לו את הסוויצ'ים לגמרי, ובמקומם להלחים כמה חומים שאותם אני אזמין מאיביי או משהו. לפי מה שהבנתי אני צריך בשביל זה את הדגם MX1A-G1NA (כן, אני יודע שזה הדגם של הRGB) חשבתי על זה בגלל שאין לי ב6Gv2 את שני פיני ההלחמה הנוספים ללדים במקשים, ובשביל שאני אוכל לקבל מקלדת מוארת, עם המקשים האלה אני…

• 12 תגובות
    • 3.6k צפיות
  16. אני משחק הרבה ומנסיון שלי יש דיליי מאוד מורגש עם מוצרים אלחוטיים. מכייון שהמחשב שלי מחובר לטלוויזיה ואני רואה סרטים דרכו, חשבתי לקנות מקלדת אלחוטית. אשמח גם לשמוע המלצות למקלדת אלחוטית עם עכבר מובנה עד 300 שקלים. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. השאלה בכותרת, שיהיה במארז גם זרימת אוויר טובה ...

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  18. אומרים לחבר דיסק קשיח עם גובמיות.. בשביל למנוע רעש... איזה גומיות? ואיך לחבר? :s05:

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  19. אח שלי מעצב בפוטושופ ובפלאש, והוא ביקש שאני אחפש לו לוח כתיבה אלקטרוני. התקציב הוא 300-400 ש"ח. (אפשר לחרוג, אבל לא להגזים). צריך משהו כמה שיותר מקצועי בגדר התקציב, לא ל"ילדים קטנים". זה לשירטוטים, ציורים מקצועיים, לא שטויות של ילדים קטנים. תודה לעוזרים מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by full_clip,

היי אני זקוק למדפסת לצרכיי לימודים להדפסת טקסטים ומעט תמונות הכי חשוב שהדיו יהיה זול ככה שHP יורד מהפרק הבנתי ש \ 1500וCanon נורא מומלצת מה ההבדל בינה לבין ה1600 שיותר זולה ממנה? והאם למישו יש המלצה אחרת במסגרת התקציב

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  21. Started by sharpsharp,

צריך המלצה על מדפסת: 1. צבעונית 2. חסכונית בצבע (אם אפשר לצרף את מחירי הצבע) 3. שההדפסה תיהיה איכותית. 4. יכולה להיות משולבת (אך לא חייב) וכמובן שאם יש מדפסת מומלצת בפחות מ 500 ש"ח אז אפילו יותר טוב.

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by ^DaGoN^,

אני מעוניין לקנות Gigabyte GeForce FX 5900XT 128MB DDR DVI Retail Video Card ורציתי לדעת אם הספק שלי מתאים ... איזה ספק צריך לזה? כמה ואט ? ואיך אני בודק איזה ספק יש לי ? בלי לפתוח את המחשב ... איך אני יכול לבדוק כמה ואט הספק שלי בעזרת תוכנה או משהו לא יודע . תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  23. שלום לכולם, אני רוצה לקנות שלט רחוק לשימוש ב HTPC חשבתי שבמקום לקנות שלט בנפרד לקנות איתו כרטיס טלויזיה פשוט שאיתו מקבלים גם שלט בנוסף אני לא כלכך מכיר את הנושא של שלטים לכן אני רוצה לוודא שאפשר לעשות לשלט הסבה לשימוש כולל במחשב .... לדוגמא: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  24. Started by iakovl,

הייתי רוצה לקבל מבעלי הסט Logitech EX110 חוות דעת על הסט, אני שוקל כרגע שדרוג של הסט החוטי שלי לסט הזה ואין טעם להפנות אותי לZAP כבר ראיתי את הביקורות שם

• 6 תגובות
    • 975 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.