עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by e-r-a-n,

אחרי שבועיים של התעכבויות הוא הגיע סוף סוף לפרט?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by almor12,

ערב טוב, אני מחפש עכבר אלחוטי לגיימינג, רוב המשחקים שאני משחק הם משחקי fps כמו battlefield 4 ,call of duty ghost ואססין קריד 4. העכבר לא ישמש רק למשחקים מדי פעם לגלישה באינטרנט, אז צריך שיהיה לו גם את הלחצי ה''בא'' ו''חזור'' בשביל הדפדפן. האחיזה שלי היא בצורת claw. תקציב הוא עד 600₪ אבל עדיף לחסוך עם אפשר. היה לי כמה התלבטויות בין שני עכברים: 1) Razer ouroboros 2) Logitech g700s למען האמת עד עכשיו היה לי Razer deathadder 4g כמעט שנתיים, אני מחליף אותו בגלל שהגומי מסביב לעכבר כבר מתקלף, והגלגלת באמצע העכבר חורקת טיפה. חוץ מזה ממש נהנתי ממנו. לא משנה לי איזה חנות בארץ, אבל עדיפות לזולה יותר אפשר לקחת בחשבון גם חנויות בחו''ל כגון אמזון ומוכרים מומלצים באיביי אם יש המלצות אחר…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by BIR,

שלום וערב טוב פורום חומרה :ם לאחר שכבר נימאס לי במשחקי מירוצים כמו RACE,NFS,GTR לילחוץ חץ למעלה למטה ולצד אני רוצה ליקנות הגה למחשב :] שיהיה הגה הכי טוב שיכול להיות אני ישקיע את כול הכסף שלי P: רק שיתן ביצועים ותמורה בהתאם כן.? שלא יהיה במחיר מופרז של 1000 וכו' כי אני לא מאמין שהגה יכול לעבור את ה500 שקל שיהיה הגה טוב שאני יהנה ממנו כמו שצריך. בתודה מראש אור.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by oren12,

צריך משהו שיחזיק לי תמחשב נגד כל הקריסות חשמל האלה.. לאחרונה קורה פה הרבה ואני חייב משהו שיחזיק את המחשב.. אחד איכותי ושיחזיק מעמד עד 500 ש"ח.. תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by My_Name,

קודם כל, לא ידעתי איפה בדיוק לפרסם את השאלה שלי אז אם זה לא המקום - תעבירו. יש לי כמה שאלות בקשר למצלמות אבטחה: א. מהם הדרישות למצלמה (מבחינת המחשב) ? על איזה רכיב צריך להשקיע יותר ועל איזה פחות (כרטיס מסך, זיכרון, מעבד וכו'). ב. מהי המצלמה הטובה ביותר שלא עולה יקר יחסית ? איפה הכי כדאי לקנות ? ג. איזה רכיב נוסף צריך להוסיף למחשב על מנת לחבר מצלמת אבטחה (אם בכלל צריך) ולאן אני מחבר את המצלמה, לאיפיה הכי עדיף ? ד. אם אני רוצה להתחבר למצלמה מהבית (דרך האינטרנט): 1. על איזה ספק ותשתית אתם ממליצים למטרה זאת ? 2. איזה מהירות אני צריך שיהיה לי בעסק ובבית על מנת לקבל תמונה נורמלית ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by aragon,

יש לי amd athlon 1900+ לוח אם gigabye 7vax הרד דיסק של wd 20gb 5400rpm כרטיס מסך geforce 4mx440 64mb ddr צורב סוני 12 וסידירום ו 2 מאוררים עכשיו השאלה שלי היא איזה ספק אני צריך כלומר כמה וואט W

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. במדפסת לייזר צבעונית יש 2 טונרים? אחד שחור ואחד צבעוני? או רק טיונר אחד עם כל הצבעים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by HunterVee,

אחים שלי תעזרו לי אני לא יודע מה יש לעכבר שלי ... עכבר של חברת Logitech חדש שחור קטן ולעיניין . עכבר לייזר (אופטי) לא על-חוטי..... מתחבר לי דרך ה PS\2 . הוא עובד טוב ופתאום יש לו קפיצות לא רצויות והוא משתגע ועף לכל הכיוונים. אני משתמש במשטח חלק בכדי להשתמש בעכבר וגם ניסיתי עם פד לעכבר ולא עזר. אם מישהו יודע איפה לשנות את ההגדרותאו מאיפה להוריד תוכנה שמתקנת את זה שיתן לי הנחיות מדויקות בבקשה כי אני לא מבין גדול במחשבים (בכלל לא). בתודה קובי :'(

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by unknown,

אבא שלי קונה תוכנה בשם solid works, והיא דורשת כרטיס גרפי עם 32bit. אם אין 32bit ב-voodoo 3 אז במה יש? ואל תתנו לי כרטיסים כמו gf 3 או משהו במחיר הזה, כרטיס זול ואמין יספיק.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by MS-D,

לא הייתי סגור אם לפתוח את הנושא, תחת "אוברקלוקינג וקירור" או ב"ציוד היקפי". בכל מקרה, אני בטוח שבאחד הפורומים אוכל למצוא מענה. בכמה מילים עלי : חייל קרבי, במסגרת השירות, ואני בורר מילים יוצא להיות למשך הרבה זמן במקומות מאוד קטנים צפופים וחמים ללא הרבה אוויר לנשימה. שמעתי בעבר על "מזגן מתנייד", מכשיר קטן, לא מסורבל במיוחד, קל ונוח לתפעול שמוציא קור ומתחבר לסוללות צבאיות. אז קודם כל אם מתוך היכרות עם מערכות קירור וציוד היקפי של מחשבים אתם מכירים מכשיר שכזה אשמח אם תקשרו אותי אליו. עכשיו במקביל, אני יודע שיש מאווררים ניידים, כמו למשל אלה שנמצאים בספק הכוח. אז לשאלתי : איפה רוכשים כאלה ? האם הם לא מרעישים (אני מתכוון למאוורר יחסית שקט), באיזה גדלים אפשר להשיג כאלה …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by andrei21,

שלום ברשותי סט מקלדת ועכבר Logitech Desktop Wave ה reciever שלהם נהרס, האם אני יכול לרכוש reciever חלופי? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ThE_BesT,

שמעתי על שתי דגמים כאלה והם: meicer ו...jazpiper אז תוכלו לעזור לי בקשר אליהם או להמליץ על אחרים ועל מחירהם אני ישמח ואגב שתיהיה לו יציאת "ליין אווט" בנוסף ליציאה של האוזניות תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. צקעך המלצה לעכבר למחשב נייד (lenovo g550 אם זה משנה) לחברה, העכבר טאץ' המובנה ממש לא נוח לה (וגם לא המקלדת, אבל זה סיפור אחר). היא אוהבת לעבוד על המחשב במיטה ובשולחן עבודה. ויש לה כף יד קטנה. בדרך כלל אני בעד לוג'יטק אבל בתחום של עכברים לניידים אני מבין ומסיק שמיקרוסופט עדיפה. התקציב עד 150 ש"ח. חנויות אופצונליות: באג,אופיס דיפו,פנדה,אייבורי,קי אס פי. דף שיעזור לכם- מסודר לפי מחיר מהנמוך לגבוה - http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=412&OrderBy=saleprice . חשבתי על Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000 שעולה בול 150 ש"ח. אם יש עכבר אחר מומלץ ועדיף בפחות מחיר, גם מתקבל. תודה ושבוע טוב.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. אם אפשר את עזרתכם התקלקל לי הספק כח / שנאי של הסורק מדגם HP 4400C איפה אני יכולה לרכוש אחד כזה חדש????? תודה לינור

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by רקיע,

אני בסכ"ה צריך אותו למשחקים פשוטים של מרוצי מכוניות איגרוף וכוליי... איזו ג'ויסטיק הכי מומלץ לקנות ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by POPCORN,

יש לי מדפסת hp Officejet 6960 עם בעיה מוזרה אני מחבר את הדיו הכחול, והוא רושם לא שאין מחסנית החלפתי לדיו חדש והוא עדיין רושם לי את הבעיה הזו הבעיה עם hp היא שאם אין דיו אחד הוא לא נותן להדפיס מישהו יודע מה אפשר לעשות? או שהלכה המדפסת? אם המדפסת הלכה, אפשר לקבל המלצה למדפסת אחרת , אבל ששם אם הדיו נגמר או אין מחסנית המדפסת תמשיך לעבוד תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by avivlevy,

הוא מאוורר ? יש יותר טוב במחיר שלו?(230) ועוד משהו קטן: איזה צבע הלד של המאורר שמגיעה עם המארז?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. בעיקרון, ראיתי את המדפסת הזאת http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1CQ3EB7226 ונראה לי שהיא היחידה שנכנסת במחיר הזה, השאלה כמה הטונר שלה חסכוני, האם היחס עלות/תועלת של דגם זה הוא הכי טוב שאפשר להשיג במחיר זה? האם משתלם להשקיע יותר במדפסת אם אני מדפיס סדר גודל של 100-200 דפים בחודש? (סטודנט) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. כמו בכתובת, אני מחפש עכבר איכותי למשחקים ושימוש כללי עליו להיות אלחוטי, בתצורת claw/fingertip (אני מזיז את העכבר בעיקרת עם האצבעות ללא פרק כף היד) ואם אפשר גם המלצה על פד מוצלח, אני אשמח בברכת שבוע טוב, שלומי

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני רוצה ליקנות תחנת עגינה ל 2 דיסקים קשיחים ורוב מה שמצאתי ברשת מוגבל או ל 2 טרה או ל 4 טרה אני מחפש משהו שלא מוגבל כלומר לדוגמא בעוד חצי שנה או שנה אני יקנה דיסק בנפח גדול יותר ממה שיש היום 4 טרה אז שניים כאלו זה 8 אני רוצה שזה יתאים כמובן שאני מדבר על כל נפח מעל 2 טרה מצאתי של ונטק אבל הוא מוגבל ל 4 טרה חוץ מזה לא מצאתי משהו אחר רק כאלו שמוגבלים ל 2 טרה האם מישהו מכיר תחנות עגינה כאלו ל 2 דיסקים קשיחים שלא מוגבלות בנפח של הדיסקים שאפשר לשים בהם

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. האם : שולחן זכוכית + עכבר אופטי = נדפקתי? כי הכבר מזייף וקופץ לי על פד... ועל זכוכית פשוט לא זז :-X

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום פורום, אני נוסע עוד מעט לארה"ב ושם אני אזמין מAMAZON מקלדת שתגיע לבית של אבי ואחזור לארץ איתה. אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים איכותיים, השימושים נעים בין נוחות של לשבת על המיטה ולהשתמש במחשב לצפיית סרטים לבין גיימינג אינטנסיבי. אני צריך מקלדת ועכבר שהם גם נוחים ליד (גם כתיבה ובמיוחד העכבר) וגם איכותיים כך שלא יהרסו לי אחרי שנה (למרות שאני אשמור עליהם בלי קשר) וגם שלא יהיו התנתקויות ובעיות עם הקולט האלחוטי. אין מחיר מסויים, אני לא רוצה להתקמצן אבל גם לא מקלדת ב2,000 שקל כן? מקלדת שתעלה פה 1,000 ש"ח עולה בארה"ב 100$ (הMX5000 של לוג'יטק, שלאחר בירור קצר גיליתי שהיא נוראית לחלוטין, כך נאמר בכל האתרים וכל ביקורות הגולשים שקראתי עליה) ואין לי בעיה לבזבז על משהו איכותי 100$,…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Kalisto_D,

אני כבר איזה יומיים מתלבט על אוזניות חדשות, יש לי כרגע את הפיראנה שהם אוזניות מעולות שלא תבינו אותי לא נכון, אבל אחרי כמה שעות של MW2 האוזניים שלי מספיק חמות בשביל לעשות ביצת עין עליהם.. הם פשוט לוחצות לי על האוזניים ואונסות לי אותם! אבל באמת אוזניות מעולות. הגיימקום נראות לי אוזניות סבבה ויש עליהם ביקורות יפות והם גם לא כאלה יקרות, ה367 שאני מעדיף אותו על ה377 עם הדיזיין הסגור עולות 195 בקוברה מחשבים.. השאלה מי יותר איכותי ואם בכלל שווה לעשות שידרוג? ואם זה לא יהיה גיימקום, אז אני מתיאש וקונה בראקודה וזהו... http://www.xsreviews.co.uk/reviews/headsets/plantronics-gamecom-367/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני מנסה למצוא את המידע ולא מוצא :-\

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.