עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. כמו בכתובת, אני מחפש עכבר איכותי למשחקים ושימוש כללי עליו להיות אלחוטי, בתצורת claw/fingertip (אני מזיז את העכבר בעיקרת עם האצבעות ללא פרק כף היד) ואם אפשר גם המלצה על פד מוצלח, אני אשמח בברכת שבוע טוב, שלומי

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by yariv1,

שלום לכולם : אני צריך ups שהוא גם מייצב מתח למחשב אחד , אמין , יציב , ועם אחריות טובה ב-300 ש"ח או אפילו להסתפק רק במייצב מתח (ups באמת חשוב לבריאות המחשב ? זה לא מחשב לעבודה רק למשחקים ושטויות ) אשמח לדעתכם תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Maxim450,

היי, אני מחפש מדפסת בתקציב של 300-400 ש"ח עם חריגה מקסימלית של 50-100 ש"ח . אני צריך מדפסת לעבודה משרדית ביתית, הדפסת עבודות בעיקר, טקסט, ומאמרים. אני אשמח למדפסת צבעונית,אבל אני לא מתכוון להדפיס תמונות מלאות על דף שלם, רק כותרות בצבעים אחרים, הדגשים, ותמונות קטנות לעיתים רחוקות מאוד, ככה שהדגש הוא על איכות הדפוס. אני צריך שהיא תדפיס בקצב נורמאלי ולא איטי מידי יחסית למחיר, אם אפשר אפשרות להדפסה דו-צדדית, והכי חשוב - דיו זמין בכמה מקומות בארץ, וזול (כמה שיותר זול!). אני לא יודע איזו מדפסת אני צריך (דיו או לייזר), אז אשמח אם תעזרו לי ותציעו לי מוצרים. אני מעדיף לקנות מKSP , אבל אם יש רשת מקצועית שמוכרת מדפסות- אני מניח שגם זה בסדר. תודה מראש, מקווה שאני לא דורש יותר …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. http://ksp.co.il/?uin=20387

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Gohan,

אני גיימר דיי גדול (כל היום משחק במחשב) אתמול הלך לי 1 הזיכרונות (SDRAM) והכשיו יש לי רק 256 ואני רוצה לדעת מה יעזור לי יותר בורד חדש (עם אתם יכולים להמליץ על משהו ב450 שקל) או 256 חדש (שאז יהיה לי 512).

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני מחפש עכבר אל-חוטי בתקציב עד 250 ש''ח עם אפשרות לחריגה. צריך שיהיה נוח לאחיזה ושיהיה איכותי. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אהלן..אתמול קניתי מדפסת HP6500 WIRELESS התקנתי אותה והיא עובדת אחלה פרט לעובדה שבסיום העבודה שלה היא משמיעה רעש של 2 דק' בערך..כאילו שהיא חוזרת למקום שלה...מזיזה שעה את כל הגלגלים וכו'...קיצר מציק ביותר.יש לזה הסבר ופתרון או שהיא פשוט ככה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by andrei21,

שלום ברשותי סט מקלדת ועכבר Logitech Desktop Wave ה reciever שלהם נהרס, האם אני יכול לרכוש reciever חלופי? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. אז ככה הכותרת אומרת הכל. אשמח אם תעזרו לי להגדיר את הגלגלת ב Mx revolution. שלדוג' היא תפתח לי טאבים חדשים בפיירפוקס במקום לשלוט על סיבוב הגלגלת. בתודה מראש, דור.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by 1nstall,

היי אבא שלי נסע לשליחות ואני לא יודע מתי יחזור, אז דיברתי איתו והוא אמר אם אני רוצה שהוא יקנה לי את הMX510 וישלח לי אותו בדואר, אז החלטתי לישאול אותכם, מה דעתכם על העכבר MX510? אז מה דעתכם על העכבר הזה? בתודה מראש Install מי שלא מכיר את העכבר אז הינה לינק: http://www.logitech.com/index.cfm/about/pressroom/information/MX/EN,contentid=8290,year=2004

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. היי, אני מחפש להדפיס שבועון PDF שאני מנוי אליו פעם בשבוע, בערך 100 עמודים. אולי עוד שטויות פה ושם טוטאל 200 עמודים בשבוע שחור לבן A4. רציתי לשאול מהי המדפסת הכי חסכונית במחיר שצרכן ממוצע יכול לקנות שתאפשר לי לעשות את זה בלי לשבור את הראש כמה יעלה לי כל דף ואיך אני הולך להתרושש ולוותר על ארוחות ערב ? תודה !

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. ה-wave ממש נוחה (הריפוד לשורש כף היד והמבנה הכללי), אך לאחר כשנתיים שיש לי אותה, המקשים לא הולכים ממש חלק, ואחרי שניקיתי אותה המצב נהיה משום מה יותר גרוע. היות ואני לא חושב שיש דרך כלשהי לפתור זאת, מחפש מקלדת אחרת, בתקווה איכותית יותר ונוחה לא פחות. עדיפות למקלדת חוטית (זולה יותר). תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. חיבור USB בודד אחראי על המצלמה ועל המיקרופון. מצורף קובץ RAR עם ההקלטה שמדגימה את רעשי הרקע. מיקרופון אחר בחיבור הורוד לא קולט רעשים כאלה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום, אני מחפש אוזניות גיימינג עדיפות לקשת, חובה עם מיקרופון, בתקציב של 200 ש"ח עם טווח חריגה של 50 ש"ח. אני לא אשתמש בהם לסרטים ולמוזיקה, אך ורק למשחקי FPS. אין לחץ, אז אין מניעה להזמין מחו"ל (eBay ו-Amazon מבורך). תודה רבה,

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכולם, אני מחפש סט מקלדת ועכבר אלחוטיים ארגונומיים. המקלט צריך להתחבר בUSB (בשביל שיתחבר גם לWii). בנתיים ראיתי את הדגם הזה: Logitech Cordless Desktop Comfort Laser http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/167&cl=gb,en אבל הוא עולה באזור 550 שקל. האם הוא מומלץ? האם יש המלצה על סט ארגונומי אחר (בשאיפה יותר זול)? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. בשעה טובה החלטתי לקנות מערכת מחשב חדשה.המערכת תשמש בעיקר למשחקים, אינטרנט, תוכנות אופיס ועריכת וידאו(בעיקר גיבויים). הבעיה שהתקציב שלי מוגבל ל-8500 ש"ח .מה אני יכול להחליף מבלי לפגוע מהותית בביצועי המערכת(למעט המתנה לדולר שאולי ירד בחזרה לאזור ה-4.3 ש"ח) על מנת להשאר במסגרת התקצי?,להלן המערכת המבוססת על מחירי zigzag 2000 ליום 7 בינואר 2001. athlon xp 1700+ 1027 419 CRUCIAL / MICRON 256 mb DDR 2100 587 Gigabyte GA-7VTX-H 294 Creative SB Live 5.1 - PCI ( RETAIL ) 1572 V8200-T2 DELUX - Geforec 3 Ti200 581 MAXTOR (D740-6XL) -40GB -7200 RPM 619 RICOH (MP7163A-DP) CDRW 32x16X10 397 ASUSDVD ROM X16 - IDE 110 Creative Modem Blaster 56K - PCI ( Re…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. קניתי מנועה אבל לא קיבלתי שום דיסקט או משהו שיאפשר לי להגדיר מחדש את הכפתורים הנוספים שעליו tnx

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by MikMak,

שלום , יש לי מדפסת MX925 של CANON , קיבלתי דפי פוטו ניסיון כאלה : באמזון ארה"ב הכי קרוב לזה הוא עם PP-301 ולא PP-201 , זה אומר שטיפה שוקל יותר , הבעיה שבSPECS של המדפסת : http://www.canon.co.uk/printers/inkjet/pixma/pixma_mx925/specification.aspx רשום רק הדגם עם PP-201 , ואילו בגלל שה-PP-301 חדיש זה לא רשום , השאלה אם יתאים ? אני מתכוון מאמזון : https://www.amazon.com/CanonInk-Photo-Glossy-Sheets-1432C006/dp/B01M1DDCRB מה לדעתכם זה יעבוד במדפסת ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by eitanb3,

מישהו ניסה לפחות חלק מהעכברים האלה ויכול לתת המלצה או השוואה או אפילו ממה עדיף להתרחק? ה-MX518: ה-MX510 ה-MX1000 ה-MX700: * שאלה נוספת, האם מישהו יודע איך הסט הזה, ואיזה דגם העכבר שבסט? Logitech Cordless Optical Desktop

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Dr-XP,

תגידו אני מעוניין לקנות כרטיס מסך עד 800 שקל חשבתי כבר על ה geForce2 Titanium של הרקולס... מה אתם חושבים?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by kakaman,

היי שלום לכולם, אז ככה ..אם כבר נישאלה השאלה הזאת אז אני ממש מיצטער כי עשיתי חיפוש ולא מצאתי יש לי ג'ויסטיק עם gameportהאם יש להשיג מתאם לusb ??? ואם כן איפה ומה מחירו ? בתודה עמית

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. האם ברדר 7010 עומדת במשימה?אני צריך רק מדפסת אבל אם יש גם מכונה משולבת כמעט באותו תקציב אז מה טוב. עריכה:עכשיו קראתי על HP1020 מה דעתכם עליו?יש משהו משתלם יותר ב560 שקל?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. היי נגמר לי הדיו במדפסת HP OFFICEJET 6500A שלי בחיפושיי באינטרנט כדי למצוא את הדיו הזה הכי בזול שאפשר, מצאתי כמה חנויות וירטואליות, חלק בארץ, חלק בחו"ל השאלה שלי היא איך אני יכול לוודא שהדיו שהם מוכרים הוא מקורי של HP? כי פעם השתמשתי בדיו לא מקורי במדפסת BROTHER וזה גרם לה נזקים, אז אני רוצה רק דיו מקורי.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Cynicoren,

שלום, ברשותי מדפסת BROTHER MFC-215C ישנה. חיברתי אותה למחשב פעם אחת והוא זיהה אותה, אך מאז הוא מזהה אותה (מחוברת ב USB) כאילו חיברתי כונן. מה ניתן לעשות ע"מ שהיא תזוהה כראוי. מע' WIN 7 32bit/ תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. יש לי מדפסת HP 2410 +פקס+סורק ואני מאוד מרוצה ממנה עד עכשיו במשך 4 5 שנים ללא תקלות אבל יגיעה היום שצריך לתקן אותה 1 יש לי רעש של כמו של תיקתוקים בלי הפסקה לאחר כ 30 שניות מההפעלה בצד הימני אחורי של המדפסת המסך נדלק ולא עובר לבחירת מצבים ................? מה יכולה להיות התקלה ? נתקתי וחיברתי את הספק מתח שהולך למדפסת והבעיה ממשיכה 2 איפה ניתן לתקן את המדפסת מקום עם שירות מקצועי ? 3 אייך מגעים למחלקת שירות תיקונים של חברת HP אני צריך טלפון וכתובת

דיונים חדשים בפורומים