עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Gohan,

אני גיימר דיי גדול (כל היום משחק במחשב) אתמול הלך לי 1 הזיכרונות (SDRAM) והכשיו יש לי רק 256 ואני רוצה לדעת מה יעזור לי יותר בורד חדש (עם אתם יכולים להמליץ על משהו ב450 שקל) או 256 חדש (שאז יהיה לי 512).

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. האם ברדר 7010 עומדת במשימה?אני צריך רק מדפסת אבל אם יש גם מכונה משולבת כמעט באותו תקציב אז מה טוב. עריכה:עכשיו קראתי על HP1020 מה דעתכם עליו?יש משהו משתלם יותר ב560 שקל?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. חברת סטילסיריס משחררת עדכון למשפחת אוזניות הגיימינג שלה, סיבריה, עם כרטיסי קול חדשים, מיקרופונים דקים וגרסה מוזלת לכתבה: http://hwzone.co.il/steelseries-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%a9%d7%a4%d7%97%d7%aa-%d7%a1%d7%99%d7%91%d7%a8%d7%99%d7%94-%d7%94%d7%9e%d7%97%d7%95%d7%93%d7%a9%d7%aa/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Cynicoren,

שלום, ברשותי מדפסת BROTHER MFC-215C ישנה. חיברתי אותה למחשב פעם אחת והוא זיהה אותה, אך מאז הוא מזהה אותה (מחוברת ב USB) כאילו חיברתי כונן. מה ניתן לעשות ע"מ שהיא תזוהה כראוי. מע' WIN 7 32bit/ תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by or,

מה זה OEM ומה זה REATAIL (חיפשתי אבל לא הבנתי שום דבר מהתוצאות אז אם כבר שאלו את זה אז בבקשת תביאו לי קישור)

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולם, אני מחפש סט מקלדת ועכבר אלחוטיים ארגונומיים. המקלט צריך להתחבר בUSB (בשביל שיתחבר גם לWii). בנתיים ראיתי את הדגם הזה: Logitech Cordless Desktop Comfort Laser http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/167&cl=gb,en אבל הוא עולה באזור 550 שקל. האם הוא מומלץ? האם יש המלצה על סט ארגונומי אחר (בשאיפה יותר זול)? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Alon32,

שלום, אני מתכנן לקנות עכבר חדש שישמש בעיקר למשחקים ולשולה מוקשים. חשוב שיהיה נוח, שיזוז חלק על המשטח, שיהיו לו לא יותר מ-2 לחצנים וגלגלת ושהלחצנים לא יהיו נוקשים או בעייתיים. השיא שלי בש"מ כרגע הוא 81 שניות במומחה, הייתי שמח למצוא עכבר שיעזור לי להפוך את השיא הזה לממוצע. העכבר שלי כרגע הוא עכבר אופטי של סמסונג (לא יודע איזה דגם, אבל הוא אצלי כבר יותר מ-3 שנים).

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני מחפש עכבר אל-חוטי בתקציב עד 250 ש''ח עם אפשרות לחריגה. צריך שיהיה נוח לאחיזה ושיהיה איכותי. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by marking,

משעמם לי בביצפר בזמן האחרון... אז חשבתי לקנות משהו לעשות בזמן הפנוי שם (למשל שיעורי פטור הפסקות או סתם להבריז ) אני לא מבין כלום אחרי שהסתכלתי פה אז חשבתי להתנסות אז לא חסר לי כסף יש לי תקציב של 1100-900 שיהיה משהו טוב וקל להבנה (אני בן 14 אבל לא נוב במחשבים אז זה כנראה אותו דבר... לא? ) תביאו מחירים ואת הסוג אני קונה עוד פחות משבוע... תודה. נ.ב הפלם מתחבר לNET או משהו? עריכת המודר: כותרת.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by GanJaval,

אני רוצה לקנות פד (המשטח הזה לעכבר ) עכבר לייזר ואוזניות אני צריך את אלה כי אני משחק משחק רשת (קול אוף דיוטי ) ויש לי בקרוב יומהולדת אז אין לי מושג מה לקחת אז חשבתי אולי את אלה קיצר התקציב עד 700 שקל תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by TATA BOX,

עדיין יש חיה כזאת איפשהו? הצטברו לי במהלך הזמן עשרות מחסניות ריקות. אני זוכר שבעבר היו חברות שנתנו זיכוי תמורת הריקות. האם גם היום זה ככה? יש מה לעשות איתם או לפח?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם! אני מחפש סורק כמה שיותר קטן שיבצע סריקה של דף אחד וישלח אותו ישירות לאימייל ללא צורך בחיבור למחשב. אני אשמח אם משהו יכול לתת לי דגם של מכשיר כזה. אני גר בארה"ב אז אין שום בעיה אם מוצרים שמשווקים רק בחו"ל תודה רן

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by kakaman,

היי שלום לכולם, אז ככה ..אם כבר נישאלה השאלה הזאת אז אני ממש מיצטער כי עשיתי חיפוש ולא מצאתי יש לי ג'ויסטיק עם gameportהאם יש להשיג מתאם לusb ??? ואם כן איפה ומה מחירו ? בתודה עמית

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. לבת דודה שלי יש בת-מצווה, וחשבנו לקנות לה משהו כזה... יש חיה כזו?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by jawis,

טופס המלצה לפאד (משטח לעכבר): תקציבכם: 231 חריגה: 69 מה השימושים שלכם בפאד? גיימינג מהו סוג הפאד שתרצו לקנות?: control בקשות מיוחדות: large-medium מחוספס אני עם dpi גבוהה 800 dpi 3 windows sensitivity איזה עכבר יש לכם עכשיו?: zowie divine s2 מחו"ל או מהארץ? חו''ל הערות: שיהיה מחוספס מוצר א' להשוואה: MP510 מוצרה ב' להשוואה: …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by dino,

אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית באיכות טובה, בשביל לצלם את המחשב וגם סתם לצילומים, אבל שתיהיה באיכות טובה. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Dimka,

שלום לכולם, מחפש לוח כתיבה אלקטרוני (עדיף זול - אבל מוכן לשלם על איכות) המיועד לכתיבת הערות וכו' (לומד מתמטיקה), לא מתכנן לצייר איתו. מצאתי יקרים וזולים, השאלה אם אפשר להתפשר על איזה GENIUS או משהו כזה תודה לכל מי שיוכל לעזור...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by nigger84,

שלום לכולם, ה mx anywhere שלי התקלקל - אחד הלחצנים שלו קיבל תחושה מוזרה, לפעמים נלחץ, לפעמים לא. הלכתי ל ksp לממש אחריות, היום דיברתי עם המרכז שלהם ואמרו לי שאישרו לי לקבל עכבר חדש. רק שבינתיים העכבר הנ"ל כבר לא קיים במלאי של KSP. הבחור מהמרכז שלהם אמר שכנראה תהיה אפשרות לקבל עכבר אחר במקומו, שווה ערך, משהו כזה. אמרו לי שבתחילת שבוע הבא ייצרו איתי קשר מהחנות כדי למצוא פיתרון לעניין. השאלה שלי אליכם: מה הפתרונות במקרה כזה? חשוב לי לציין שמאוד אהבתי את ה anywhere, בגלל שהוא מתאים ל fingertip, אלחוטי ונייד ומשמש אותי ללפטופ. האם יש תחליף ראוי שווה ערך שנמכר ב KSP? האם אני יכול לקבל החזר כספי? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Xmen,

מה בדיוק הכוונה במהירות- RDRAM 1066MHZ. לוחות אם מסוגלים לתמוך במהירות מקסימאלית של FSB 266MHZ אז למה הכוונה כאשר מציינים את המהירות 1066MHZ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. הזמנתי מגיבור את ה-3055 וקיבלתי את ה m1522nf ? לפי מה שכתוב כאן http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Printer&model_id=680438 http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Printer&model_id=386341 הרזולוציה של ה-3055 גבוהה יותר

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Ibrow-Now,

יש להם את הדגמים החדשים למשל 5400C ויוצא שבישראל הסורקים שלהם ממש מפורסמים והכל, אבל בתכלס הם באמת טובים ? האיכות תמונה שלהם משתווה לזו של המתחרים או שהם פחות טובים ? יש גם את Mustek אבל השטח הנסרק שם מאוד קטן וגם מבחינת דרייברים הם גרועים (בקושי מעדכנים). הקטע הוא שבקניית סורק של HP אתה יכול לדעת בלב שקט שתמיד יהיו לך דרייברים מעודכנים ומתאימים לכל מערכות ההפעלה, השאלה הם הסורקים שלהם באמת טובים.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by lesForce,

שלום לכולם שידרגתי את כל המחשבים בבית ל-WIN8, ומשום מה הגדרת המדפסת (HP 4500) עושה בעיות הפעם. (בעבר הגדרתי אותה על WIN7 והכל עבד כמו חמאה) ראשית, היה קשה להגדיר אותה מהרגיל, בהתחלה שאר המחשבים בכלל לא זיהו שיש מדפסת רשת, רק לאחר מספר שעות, אחרי שכבר התייאשתי מהעניין, ראיתי את המדפסת ברשת והגדרתי אותה לבסוף בהצלחה בשאר המחשבים. אבל זה לא הסוף. משום מה, החיבור איתה לא עובד חלק, פעם אחת זה עובד, ויותר מידי פעמים זה לא עובד. מספר ימים שהמדפסת פשוט בסטטוס של "לא מכוונת". כמובן שבדקתי שהמחשב המתפעל פועל ומחובר לרשת. יש לכם קצה חוט?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אני רוצה ליקנות תחנת עגינה ל 2 דיסקים קשיחים ורוב מה שמצאתי ברשת מוגבל או ל 2 טרה או ל 4 טרה אני מחפש משהו שלא מוגבל כלומר לדוגמא בעוד חצי שנה או שנה אני יקנה דיסק בנפח גדול יותר ממה שיש היום 4 טרה אז שניים כאלו זה 8 אני רוצה שזה יתאים כמובן שאני מדבר על כל נפח מעל 2 טרה מצאתי של ונטק אבל הוא מוגבל ל 4 טרה חוץ מזה לא מצאתי משהו אחר רק כאלו שמוגבלים ל 2 טרה האם מישהו מכיר תחנות עגינה כאלו ל 2 דיסקים קשיחים שלא מוגבלות בנפח של הדיסקים שאפשר לשים בהם

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by רקיע,

אני בסכ"ה צריך אותו למשחקים פשוטים של מרוצי מכוניות איגרוף וכוליי... איזו ג'ויסטיק הכי מומלץ לקנות ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. יש לי BROTHER וכתוב שם שכדי לסרוק ב DPI גבוה שכזה צריך להשתמש ב תוכנת Brother scanner utility. שאני לא מוצא בשום מקום.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים