ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום,אני בא מאוזניות ה -razer banshee ואני מעונין להשתדרג כי הן היו ממש מאכזבות חשבתי על : roccat kulo steelseries 7h *FNATIC* logitech g35 אשמח לתשובה -מי שעונה שיענה עם ניסיון ושיסביר למה הוא בחר את האוזניות תודה,יום טוב
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי עכבר של LOGITECH דגם MX REVOLUTION. העכבר ברשותי כמה שנים ואיני מרוצה ממנו כלל, הוא לא אמין בעליל (הוחלף כמה פעמים במסגרת אחריות), אני חווה איתו ניתוקים מידי פעם ורק אחרי כמה שניות הוא חוזר לעבוד ועוד תופעות מעצבנות. נמאס לי כל פעם לממש אחריות ואחרי כמה חודשים לחזור לכל הבעיות ולכן אני רוצה לקנות עכשיו חדש. אני לא גיימר אך אני משתמש אינטנסיבי במחשב - (אני מפתח תוכנה במקצועי). אין לי בעיה להשקיע כמה שצריך, אני לא מחפש לקנות מוצר בסיסי עם נזק מינימלי אלה אני מחפש מוצר איכותי ואמין אשר יספק לי חווית שימוש נוחה. דבר אחד שאהבתי ב MX הוא הגלגלת הצידית שלו (מאוד נוח לווליום) וכמובן הכפתורי BACK ו-FORWARD (שהפכו לסטנדרט היום) אז אם אפשר עדיף שיהיה משהו דומה בעכ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת: חשוב לי: לייזר, שחור לבן, פקס, עלות נמוכה עד בינונית לטונר, לא חשוב: צבע סורק מהירות הדפסה וכל השאר יכול להיות נחמד: wireless עד 500 שקל קיים דבר כזה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום פורום, אני נוסע עוד מעט לארה"ב ושם אני אזמין מAMAZON מקלדת שתגיע לבית של אבי ואחזור לארץ איתה. אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים איכותיים, השימושים נעים בין נוחות של לשבת על המיטה ולהשתמש במחשב לצפיית סרטים לבין גיימינג אינטנסיבי. אני צריך מקלדת ועכבר שהם גם נוחים ליד (גם כתיבה ובמיוחד העכבר) וגם איכותיים כך שלא יהרסו לי אחרי שנה (למרות שאני אשמור עליהם בלי קשר) וגם שלא יהיו התנתקויות ובעיות עם הקולט האלחוטי. אין מחיר מסויים, אני לא רוצה להתקמצן אבל גם לא מקלדת ב2,000 שקל כן? מקלדת שתעלה פה 1,000 ש"ח עולה בארה"ב 100$ (הMX5000 של לוג'יטק, שלאחר בירור קצר גיליתי שהיא נוראית לחלוטין, כך נאמר בכל האתרים וכל ביקורות הגולשים שקראתי עליה) ואין לי בעיה לבזבז על משהו איכותי 100$,…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם , אני מעוניין לקנות את העכבר הבא : http://www.gimmick.co.il/item.asp?id=2685 מה דעתכם עליו ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הכוונה למשטח עם כרית ג'ל. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לך לכם איזה מקום טוב שאפשר לקנות שולחן מרווח וגדול למחשב.. כל מה שראיתי במקומות כמו הום סנטר או אופיס דיפו הם קטנים ומעצבנים. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 4 מחשבים שמחוברים ביניהם עם KVM, יקר וטוב- Smart View IC-714. העכבר מחובר ל KVM בחיבור PS2. עד עכשיו עבדתי עם העכבר MX1000 (כבד וגדול מידי) בגלל בעיות ביד חזרתי למיקרוסופט פשוט ובסיסי. רכשתי M500 החדש-אך הוא לא עובד עם חיבור PS2 ולכן נאלצתי להחזיר לחנות. בחנות אחרת נאמר לי שה MX400 עובד עם PS2 בצורה תקינה, והזמנתי. יש לציין שאני חייב גלילה לצדדים, מבחינתי זה הכי חשוב (ונוחות כמובן). ה MX400 עובד עם ה PS2, אך התוכנה SET POINT לא מזהה עכבר- לכן כפתורי הגלילה לצדדים לא מגיבים. בחיבור ישיר ב USB לאחד המחשבים, זה עובד נהדר... כמובן שאין מה להתפשר, הרי אני חייב את ה KVM. (עם ה MX1000 לא הייתה שום בעיה,וזה עבד טוב יחד עם אותו KVM) מה הפיתרון?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ויום טוב אני מעוניין במארז של עד 450 ש"ח, דרוש עיצוב יפה וקירור טוב. זה הכל עקרונית, תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה.. קניתי לפני איזה 4 חודשים עכבר MX518והוא התחיל לעשות לי בעיות מוזרות לפני איזה חודש הוא זז לי במהירות ענקית ופותח לי את כל החלונות במחשב ולפעמיים נתקע ואי אפשר להוזיז אותו, יש מצב שזה וירוס כי התקנתי איזה משהו ואחרי איזה חצי שעה כל הבלאגן התחיל ולא נראה לי שזה בעכבר.. עוד משהו.. אני עכשיו במחשב של אבא שלי ואני עם העכבר עכשיו והוא עובד פיקס (למרות שאני איתו רק 3 דקות ככה) קיצור תעזרו לי בבקשה =\
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מודם פקס חיצוני suprafaxmodem 288. יש לו חיבור כניסה RS-232 עם כבל שבקצה אחד כניסה ובקצה השני יציאה, הבעיה שבמחשב יש רק כניסה. איך מחברים?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המליצו לי בחנות על הswing אבל אני לא מבין מה ההבדל בינו לבין הsoprano אני מחפש מארז טוב בסביבות 700 ש"ח , מעוצב אבל בלי כל החייזרים ואלה, ושיהיה כולל ספק המלצות בבקשה, המחשב ככל הנראה יהיה חזק אבל לא היסטרי
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היה לי מיקרופון ערבי שקניתי ב20 שקל, הוא לא פעל. :-/ בדקתי עד מיקופון וגם הוא לא פעל לי על המחשב :-* באתי, קניתי כמו גבר ב45 שקל אוזניות שבאות עם מיקרופון ו... גם הוא לא פעל > יש לי כרטיס קול ac97 שנמצא על הלוח אם (ברור אבל בכל זאת) עכשיו מה שאני שואל זה פשוט. what the hell is the problem!!!1 יש הגדרות מיוחדות למיקרופון שאני צריך לסדר? הכרטיס קול שלי ערבי מדי. מה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעתי על שתי דגמים כאלה והם: meicer ו...jazpiper אז תוכלו לעזור לי בקשר אליהם או להמליץ על אחרים ועל מחירהם אני ישמח ואגב שתיהיה לו יציאת "ליין אווט" בנוסף ליציאה של האוזניות תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
עבור מחשב חדש, שישמש בעיקר (בסדר הבא משחקים, אינטרנט, DVD וישומי office .מספר שאלות: 1.האם 256M יספיק או שכדאי מראש לרכוש 512M ? 2.אני מתכוון להפעיל את המערכת על WINDOWS 98 והבנתי שמערכת ההפעלה הנ"ל יודעת לנהל עד 192M זכרון, האם הזכרון "העודף" לא יפגע בביצועי המחשב? 3.האם זכרון גדול מדי(לא יודע להגדיר) פוגע בביצועי המחשב?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תודה מראש למתייחסים. זהו כאמור פאלם פיילוט M515 עם העברית של כלנית. 1. אני יודע שיש כל מיני יישומים קטנים שאפשר להוריד מהרשת ולהתקין לפאלם - איך עושים את זה ? 2. יש לי כמה אייקונים באנגלית (בנוסף לאלה שבעברית) - וחלקם כפולים (גם בעברית וגם באנגלית) - כיצד אני מסיר את מה שאני לא צריך ? 3. יש אייקונים (כמו אייקון הסנכרון) ששמו הוא באנגלית - איך אני משנה אותו לעברית ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש משהו שיענה על שלושה דברים לפחות א- מעבד טוב יחסית ב- כרטיס מסך טוב (אפשר אפילו לא 3D אבל עם יש מה טוב !!) ג- DVD חובה ! אם ניתן להוסיף צורב אדרבא ! נא ליצור עימי קשר דרך פה או ב סלקום : 058700850 תודה ערן מוסאי, נ"ב אני נוסע לצרפת בענייני עבודה אז עם זה משהו משם או מ ארה"ב אני יכול להשיג אנא דעתכם חשובה לי !!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני קונה מחשב חדש ואני מעוניין להתחדש גם במקלדת ועכבר. התקציב הוא עד 180 ש"ח. אני לא מרחיק את המקלדת/עכבר יותר מדי.. אני פשוט רוצה שולחן עבודה "נקי מחוטים". מצאתי את 2 הדגמים הבאים שויזואלית מצאו חן בעיניי ומתאימים לי לכיס: 1. Logitech MK300 Cordless Desktop USB - עולה באיזור ה160 ש"ח 2. Microsoft Wireless Laser Desktop 3000 USB - עולה 180 ש"ח ב KSP ראיתי המון ביקורות חיוביות ושליליות על שני הסטים (בעיקר ביקורות שליליות על הסט של Microsoft) כרגע אני נוטה יותר לסט של Logitech (נראה אלגנטי יותר בעיניי ורוב הביקורות עליו היו חיוביות) מישהו פה יכול לשפוך קצת אור בנושא? אני ממש מבולבל..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים. יש ברשותי עכבר מסוג MX1100. לאחרונה המקש השמאלי של העכבר התחיל להגיב בצורה מוזרה, כמעט כל לחיצה נקלטת כלחיצה כפולה, מה שהופך את חווית השימוש בעכבר לנוראי. לצערי תקופת האחריות הסתיימה לפני זמן מה - השאלה האם יש דרך לפתור את הבעיה? לא מצאתי דרך לפרק את העכבר.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש לוח כתיבה אלקטרוני (עדיף זול - אבל מוכן לשלם על איכות) המיועד לכתיבת הערות וכו' (לומד מתמטיקה), לא מתכנן לצייר איתו. מצאתי יקרים וזולים, השאלה אם אפשר להתפשר על איזה GENIUS או משהו כזה תודה לכל מי שיוכל לעזור...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
העכברים החדשים ה g5 וה mx610 נראים חתיכת דבר לעומת העכברים של רייזר לפי מה שנראה יהיה קשה לרייזר להגיב ולוגיטק במתקפת העכברים האלו נראית ממש נחושה להשתלט על עולם העכברים(בדיוני ) מה נראה לכם רייזר בסופו של גבר תאוחד עם לוגיטק כי מה שנראה ללוגיטק יש תגובות טיסניות לכל עכבר מטומטם(לדעתי) של רייזר.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם כן, איפה? ואיפה הכי זול ? תודה :-*
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבא שלי קונה תוכנה בשם solid works, והיא דורשת כרטיס גרפי עם 32bit. אם אין 32bit ב-voodoo 3 אז במה יש? ואל תתנו לי כרטיסים כמו gf 3 או משהו במחיר הזה, כרטיס זול ואמין יספיק.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישה צריך מחיר של משהו אני יגיד לו פשוט אני לא יכול להגיד לכם את הלינק של העמוד עם המחירים כי הוא פשוט ברוסית דרך אגב הוא מתעדכן כל יום אז הוא עדכני
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-