עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. כל ממיר תומך בשידור HD של ערוץ 1 ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by kalda01,

יש לי שלט הרמוני 700 אוניברסלי שהייתי רוצה לקנפג עבור מחשב HTPC לשליטה על XBMC בחלונות 8.1 הבנתי שצריך מקלט IR RC6. איפה קונים כזה דבר בארץ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני מנסה למצוא את המידע ולא מוצא :-\

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. בעיקרון, ראיתי את המדפסת הזאת http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1CQ3EB7226 ונראה לי שהיא היחידה שנכנסת במחיר הזה, השאלה כמה הטונר שלה חסכוני, האם היחס עלות/תועלת של דגם זה הוא הכי טוב שאפשר להשיג במחיר זה? האם משתלם להשקיע יותר במדפסת אם אני מדפיס סדר גודל של 100-200 דפים בחודש? (סטודנט) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ag43,

אני מחפש מדפסת משולבת זולה (עד 350 ש"ח). עד היום השתמשתי בHP 6500 ואני סה"כ מרוצה ממנה. חשבתי ללכת על ה4500 אבל נתקלתי בהרבה תלונות עליה. יש מדפסת משולבת עדיפה ממנה בטווח המחיר הנ"ל?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני רוצה ליקנות תחנת עגינה ל 2 דיסקים קשיחים ורוב מה שמצאתי ברשת מוגבל או ל 2 טרה או ל 4 טרה אני מחפש משהו שלא מוגבל כלומר לדוגמא בעוד חצי שנה או שנה אני יקנה דיסק בנפח גדול יותר ממה שיש היום 4 טרה אז שניים כאלו זה 8 אני רוצה שזה יתאים כמובן שאני מדבר על כל נפח מעל 2 טרה מצאתי של ונטק אבל הוא מוגבל ל 4 טרה חוץ מזה לא מצאתי משהו אחר רק כאלו שמוגבלים ל 2 טרה האם מישהו מכיר תחנות עגינה כאלו ל 2 דיסקים קשיחים שלא מוגבלות בנפח של הדיסקים שאפשר לשים בהם

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. לפי מה שהבנתי/חשבתי אם מעבירים ממצב של 125הרץ ל- 1000הרץ תזוזה של הסמן אמורה להיות יותר מהירה בפועל אני מקבל להפך כשהעכבר במצב 125הרץ זה הסמן נע יותר מהר, איך זה ? אם לא הבנתי נכון אשמח להסבר מה התפקיד של שני המצבים (כמובן בהתחשב במשחקים ובמצב עבודה רגיל)

8. Started by nigger84,

שלום לכולם, ה mx anywhere שלי התקלקל - אחד הלחצנים שלו קיבל תחושה מוזרה, לפעמים נלחץ, לפעמים לא. הלכתי ל ksp לממש אחריות, היום דיברתי עם המרכז שלהם ואמרו לי שאישרו לי לקבל עכבר חדש. רק שבינתיים העכבר הנ"ל כבר לא קיים במלאי של KSP. הבחור מהמרכז שלהם אמר שכנראה תהיה אפשרות לקבל עכבר אחר במקומו, שווה ערך, משהו כזה. אמרו לי שבתחילת שבוע הבא ייצרו איתי קשר מהחנות כדי למצוא פיתרון לעניין. השאלה שלי אליכם: מה הפתרונות במקרה כזה? חשוב לי לציין שמאוד אהבתי את ה anywhere, בגלל שהוא מתאים ל fingertip, אלחוטי ונייד ומשמש אותי ללפטופ. האם יש תחליף ראוי שווה ערך שנמכר ב KSP? האם אני יכול לקבל החזר כספי? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by רקיע,

אני בסכ"ה צריך אותו למשחקים פשוטים של מרוצי מכוניות איגרוף וכוליי... איזו ג'ויסטיק הכי מומלץ לקנות ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. שלום חברים אחרי חקירות וחפירות ארוכות, קניתי את הכרטיס הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6386 והתקנתי במחשב קליטת שידורים דיגיטאליים עובדת לא רע, אבל לכידת וידאו אנאלוגי מקלטות קצת מאכזבת... דבר ראשון, ההקלטה היא בפורמט MPEG בלבד ונראה שאין דחיסה - מתקבלים קבצים ענקיים למרות גודל הקבצים, הם ניתנים לצפייה בחלון קטן בלבד, הגדלה למסך מלא נותנת איכות גרועה מאוד. האם מישהו נתקל בבעיות כאלו ויכול לתת טיפים לתיקון (אם בכלל אפשרי) ? תודה למגיבים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. יש לי מדפסת מסוג Brother MFC-215C אמא שלי אמרה שהיא שיחקה עם ההגדרות של המדפסת וככל הנראה מאז היא נדפקה לא מוציא דיו, ולפעמים כשבא לו הוא מוציא רק שחור אבל דהוי.. קנינו מיכלי דיו חדשים מקוריים אבל לא עזר.. יש אפשרות לתקן את זה? או לפחות איך להחזיר את הגדרות ברירת המחדל של המדפסת?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם! אני מחפש מארז וספק עבור גיסי. חרשתי כבר את הפורום, וקיבלתי הרבה מידע מועיל, והחכמתי קצת בתחום. ובהזדמנות זו אני רוצה לציין את התפעלותי מהנכונות לעזרה והמקצועיות של המשתתפים והמנהלים - אני כבר לא זז בלי לבדוק קודם בפורום. כאמור, אחרי כל החיפוש, החלטתי על ה Compucase CI-6A19 עם ספק 300W של HEC. אבל... פתאום גיסי מציין שחשוב לו מאוד מאוד שהמחשב יהיה שקט - המחשב דולק כל הזמן, ובלילה, הרעש כיום מהמחשב פשוט מטריף אותו :'( האם ניתן למצוא חיה כזו בתקציב הנ"ל?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. תראו בפנים את הכבל usb שלי באמצע הכבל יש בליטה כזאת? זה אומר שהכבל יותר איכותי? יחסית הוא כבל עבה לעומת כבלים חדשים שיש היום ממש ממש דקים http://img137.imageshack.us/img137/1949/14032008nu6.jpg

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. צריך המלצה למקלדת למדיה סנטר עד 400 שקל שהמקלדת תיכלול עכבר מובנה בתוכה ושהמרחק ייהיה גדול לפחות 5 מטר אני ראיתי כמה דגמים עד עכשיו איך הם: ione scorpius p20mt XGene http://www.mornet.co.il/pl_product~Xg24G~44~0.htm Microsoft Media Center 2005 ZV1-00004 TEAC 2.4GHZ http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=PD9098 תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני שוקל לרכוש את המדפסת הזו אבל המחסניות מכילות רק 5 מ"ל ונגמרות מהר. מצאתי בדף מידע של HP כי ניתן להתקין בה גם מחסניות דיו חסכוניות מסוג XL להדפסת כמות גדולה של דפים תחת המגבלה שחיווי הדיו יהא שגוי. כלומר: HP אומרים שתתקבל הודעת שגיאה שחסר דיו, אבל יש להתעלם ממנה ולהמשיך להדפיס עד שיגמר הדיו. להלן קישור: http://h41112.www4.hp.com/promo/21xl-info/il/he/ האם למישהו יש נסיון כלשהו עם מחסניות XL במדפסת זו? :s05:

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. כותרת אומרת הכל, למי שלא הכיר ואם הזכירו את זה מצטער

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by turtleman,

בפנדה יש Antec 400W SL400P SmartPower ב283 ש"ח וזה די זול לספק 400W ויש פנדה גם Antec SmartPower 300W באותו מחיר! זה גורם לי לחשוב כאילו ה SL400P לא טוב. מישהו יודע איך הספק הזה? אני צריך שהוא יחזיק לי מערכת די כבדה...

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by zoyaniv,

שלום לכם רציתי לשאול שני שאלות 1)מה ההבדל בין הכרטיסים creative audigy ו hercules game theater xp ואיזה מהם טוב יותר 2)על איזה כרטיס קול אתם ממליצים למשחקים לחיבור מערכת ולהקלטה למיני-דיסק וממנו (חוץ מהשניים למעלה) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Haflo,

מאיפה אפשר לרכוש את הדבר המדהים הזה? (ואם מישהו ענה לשאלה - האם אפשר לרכוש אותו ללא ספק כח [שילמתי כבר דיי הרבה על ה Enermax430 שלי])

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. האם : שולחן זכוכית + עכבר אופטי = נדפקתי? כי הכבר מזייף וקופץ לי על פד... ועל זכוכית פשוט לא זז :-X

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by bene,

שאלה לדורון בקשר ללוח אם של אסוס שפרסמת ערב טוב דורון ראיתי את הכתבה על לוח אם אסוס באיחור של יום! החלפתי לוח אם של asos av266-e +מעבד amd 1700 xp אני לא יודע איך לאחר שהגדרתי את המעבד ל 1467 GHZ! נשרף המעבד קניתי מעבד חדש ורציתי לשאול אם טעות ההגדרה נישארה בזיכרון בלוח? אם אני מנתק את הבטריה לדקה זה מתאפס לנורמאל או שאני מאבד עוד זיכרון! בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by R-E-L,

אני צריך מפרט מחשב לחבר בתקציב של 4100 שקל. יש לי בערך מפרט בראש אבל רציתי לראות מה אתם מסוגלים "לקמבן" לי תודה! דרך אגב התקציב כולל מסך...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by שבע-שנים,

שלום, הרגע חזרתי מבאג, רכשתי מדפסת HP 3745 והיא לא הגיעה עם כבל USB (רשום בדפי ההתקנה שיכול להיות שלא יגיע כבל USB). בכל אופן איזה כבל אני צריך ומה מחירו?

24. המחשב, חדש יחסית עם ווינדוס 7 64bit המקלדות והעכבר ישנים יחסית אבל בשבוע-שבועיים הראשונים הכל עבד טוב... מקלדת אחת מופתית, אבל ישנה http://www.activewin.com/reviews/hardware/keyboards/ms/office_keyboard/index.shtml שכל הפיצ'רז בצד שמאל לא עובדים בה ובכל פעם שאני לוחץ על Alt המחשב נכנס למצב שינה/סטנד-ביי אני לא מוצא דרייברים ברשת למקלדת או לחילופין, מקלדת עם אופציות נוחות כ"כ בצד שמאל העכבר הבעייתי, שבא כסט עם מקלדת אלחוטית http://www.labtec.com/index.cfm/gear/details/EUR/EN,crid=28,contentid=754 באינטרנט אקספלורר 8 הוא גולל עמודים כרגיל באופרה הוא גולל רק למטה (גם כשאני גולל למעלה) בפיירפוקס ובכל החלונות של ווינדוס, הוא לא גולל בכלל אני יודע אני יודע, סט אלח…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Decline,

מה הולך חברה, אני מחפש לקנות זוג אוזניות חדש למוסיקה וגיימינג (30-70 מבחינת אחוזי שימוש), מעדיף בלי noise cancelation, חובה מיקרופון סביר לשיחות. טווח מחירים בין 300-400, בגדול חריגה של 50 שקל. תודה רבה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.