ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש מדפסת לייזר עד שחור לבן עד 300 ש"ח, עם דיו לא יקר מידי ויש עדיפות לזירוקס. תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לאחי יש מחשב פנטיום 3 עם הארד דיסק מקסטור 40 גיגה וזיכרון 256 לוח אם לא ידוע עכשיו המחשב עבד לו מצויין על וינדוס אקס פי היום היה לו קצר בבית וכל הבית נכבה המחשב כמובן גם , אחרי שהחשמל חזר הוא המחשב לא נדלק הוא אמר שנדלק רק אור ירוק ורשום לו לפנות אל היצרן או משהו כזה, עכשיו אני לא ראיתי את זה אז ביקשתי ממנו שיבדוק אם משהו נשרף , שום גבר לא הריח שרוף או נראה חשוד פשוט המחשב לא נדלק ולא מגיב מה לעשות???????? תודה מראש אלירן
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמירת זכרונות... במידה ולא רלוונטי לפורום, מתנצל - אנא מחקו את האשכול. חיפשתי פתרון לסריקת כל אלבומי התמונות הישנות שיש לי, למדיה דיגיטלית. לסרוק תמונה אחת אחרי השניה זה סיוט שלא בא בחשבון, מצאתי חנות צילום שעושה זאת - המחיר יקר, וגם לא כ"כ פרקטי, מכיוון שאני מעוניין בפתרון קבוע אצלי בבית. חשבתי לצלם עם המצלמה הדיגיטלית את התמונות (אחת אחרי השניה) - לא נשמע מלהיב במיוחד. נתקלתי בהמלצה בנענע למוצר הבא : http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=555093&sid=127 (זו לא פרסומת, האתר בכלל בחו"ל) מדובר בסורק שמקבל תמונות, ושומר אותם בקובץ תמונה (5 מגה פיקסל), המגיבים טענו שזה לא באמת סורק, אלא בעצם יש בתוכו מצלמה... רציתי לרכוש, אבל אז שמתי לב שלא ניתן להזין למכשיר חבילה של…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש להדפיס שבועון PDF שאני מנוי אליו פעם בשבוע, בערך 100 עמודים. אולי עוד שטויות פה ושם טוטאל 200 עמודים בשבוע שחור לבן A4. רציתי לשאול מהי המדפסת הכי חסכונית במחיר שצרכן ממוצע יכול לקנות שתאפשר לי לעשות את זה בלי לשבור את הראש כמה יעלה לי כל דף ואיך אני הולך להתרושש ולוותר על ארוחות ערב ? תודה !
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כיום יש לי במחשב שני ארד-דיסקים וCD שהם מסודרים ככה: primary master : HD 40G primary slave : HD 20G secondary master : CD secondary slave : none עכשיו, ביום ראשון אני מקבל צורב ורציתי לדעת איפה כדאי לשים אותו... במקום הcd ולהעביר את הcd לsecondary slave? לשים אותו כ primery master? או שזה בכלל לא משנה? ???
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי amd athlon 1900+ לוח אם gigabye 7vax הרד דיסק של wd 20gb 5400rpm כרטיס מסך geforce 4mx440 64mb ddr צורב סוני 12 וסידירום ו 2 מאוררים עכשיו השאלה שלי היא איזה ספק אני צריך כלומר כמה וואט W
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי נגמר לי הדיו במדפסת HP OFFICEJET 6500A שלי בחיפושיי באינטרנט כדי למצוא את הדיו הזה הכי בזול שאפשר, מצאתי כמה חנויות וירטואליות, חלק בארץ, חלק בחו"ל השאלה שלי היא איך אני יכול לוודא שהדיו שהם מוכרים הוא מקורי של HP? כי פעם השתמשתי בדיו לא מקורי במדפסת BROTHER וזה גרם לה נזקים, אז אני רוצה רק דיו מקורי.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP 2410 +פקס+סורק ואני מאוד מרוצה ממנה עד עכשיו במשך 4 5 שנים ללא תקלות אבל יגיעה היום שצריך לתקן אותה 1 יש לי רעש של כמו של תיקתוקים בלי הפסקה לאחר כ 30 שניות מההפעלה בצד הימני אחורי של המדפסת המסך נדלק ולא עובר לבחירת מצבים ................? מה יכולה להיות התקלה ? נתקתי וחיברתי את הספק מתח שהולך למדפסת והבעיה ממשיכה 2 איפה ניתן לתקן את המדפסת מקום עם שירות מקצועי ? 3 אייך מגעים למחלקת שירות תיקונים של חברת HP אני צריך טלפון וכתובת
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני מחפש לוח כתיבה איכותי וטוב שאוכל לכתוב בו את כל המהלכי שיעורים וכו' ואז לשמור את הכל במחשב ראיתי 2 דגמים: Genius G-NOTE 7100 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1DJDFFC738&cfm=7E05AFD1 וזה DIGIMEMO A402 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=XNDigiMemA402 למישהו יש ניסיון עם אחד הלוחות האלה? או המלצה ללוח אחר שהשימושים שלו כמו בלוחות האלה תודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
צקעך המלצה לעכבר למחשב נייד (lenovo g550 אם זה משנה) לחברה, העכבר טאץ' המובנה ממש לא נוח לה (וגם לא המקלדת, אבל זה סיפור אחר). היא אוהבת לעבוד על המחשב במיטה ובשולחן עבודה. ויש לה כף יד קטנה. בדרך כלל אני בעד לוג'יטק אבל בתחום של עכברים לניידים אני מבין ומסיק שמיקרוסופט עדיפה. התקציב עד 150 ש"ח. חנויות אופצונליות: באג,אופיס דיפו,פנדה,אייבורי,קי אס פי. דף שיעזור לכם- מסודר לפי מחיר מהנמוך לגבוה - http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=412&OrderBy=saleprice . חשבתי על Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000 שעולה בול 150 ש"ח. אם יש עכבר אחר מומלץ ועדיף בפחות מחיר, גם מתקבל. תודה ושבוע טוב.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הוא מאוורר ? יש יותר טוב במחיר שלו?(230) ועוד משהו קטן: איזה צבע הלד של המאורר שמגיעה עם המארז?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
256MB PC1600 DDR (with ECC)...$ 40.49 128MB PC2100 DDR (non-parity).$ 19.79 256MB PC2100 DDR (with ECC)...$ 36.89 256MB PC2100 DDR (non-parity).$ 33.29 128MB PC133 SDRAM.............$ 18.89 256MB PC133 SDRAM.............$ 31.49 512MB PC133 SDRAM.............$ 69.29 אני קצת לא מבין מה קורה עם הזכרונות!! מה זה PC1600 PC2100 מה זה ECC ומה לעזזל זה non-parity ????????? עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?uin=20387
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, הנני מחפש כרגע מדפסת משולבת הכוללת מדפסת+סורק+מכונת צילום (פקס לא חובה), שתשמש לשימוש ביתי בלבד(לתקופת הלימודים באוניברסיטה) ולא שימוש משרדי, לכן ההדפסה לא תהיה כל יום אלא פה ושם. כמה דגשים: 1)המחיר עד 600 ש"ח. 2) חשוב שאיכות הדפסה תהיה טובה גם בשחור וגם בצבעוני בלי מריחות, ראשי דיו לא יקרים וחסכוניים, וחשוב שהמדפסת תתמוך במחסניות XL שהן יותר חסכוניות לפי מה ששמעתי. 3)הדפסה כמה שיותר שקטה ואיכות הסריקה וצילום טובות. 4)אם יש אפשרות לחיבור אלחוטי שך WI-FI או עם חיבור LAN לרשת כדי שאוכל להדפיס מכמה מחשבים ניידים אז בכלל מעולה! אשמח לכל עזרה והמלצה. מודה מראש על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה עכבר מומלץ לגיימינג? היה לי בהתחלה עכבר MX518 שהיה לי יחסית נוח איתו - עכבר הגיימינג הראשון שהיה לי לאחר מכן עברתי לG500 מבחינת מהירות וזמן תגובה כמובן שאין מה להשוות. אבל מבחינת נוחות ירדתי ברמה. הרבה פחות נוח לי. לאחר שעשיתי חושבים עם עצמי הבנתי שהעכבר שאצלי מתאים לPALM-FINGERTIP והרבה פחות לCLAW לכן אני רוצה לקנות עכבר חדש שמתאים לCLAW ולשאלה שלי איזה עכבר אתם ממליצים לאחיזת CLAW? מה שאני ראיתי ומהניסיון הטוב עם לוג'יטק זה: G9X - אבל הוא דיי הפסיק את הייצור והמחליף שלו זה: http://gaming.logitech.com/en-us/product/g600-mmo-gaming-mouse ככה לפחות נראה לי למרות העיצוב המוזר אשמח לעזרתכם בנושא אה ושכחתי למי שלא יודע מה ההבדל בין האחיזות: http://www.razerzone.com/mous…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כמו בכתובת, אני מחפש עכבר איכותי למשחקים ושימוש כללי עליו להיות אלחוטי, בתצורת claw/fingertip (אני מזיז את העכבר בעיקרת עם האצבעות ללא פרק כף היד) ואם אפשר גם המלצה על פד מוצלח, אני אשמח בברכת שבוע טוב, שלומי
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מארז מיקרו עם ספק SFX http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1840 אני רוצה לשדרג את המחשב לרכיבים חזקים יותר, כנראה 939 אולי סמפרון. אני חושב שהספק שלי הוא 250W האם אני צריך להחליף לספק חזק יותר? ואיפה מוצאים ספק בגודל הזה? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחים שלי תעזרו לי אני לא יודע מה יש לעכבר שלי ... עכבר של חברת Logitech חדש שחור קטן ולעיניין . עכבר לייזר (אופטי) לא על-חוטי..... מתחבר לי דרך ה PS\2 . הוא עובד טוב ופתאום יש לו קפיצות לא רצויות והוא משתגע ועף לכל הכיוונים. אני משתמש במשטח חלק בכדי להשתמש בעכבר וגם ניסיתי עם פד לעכבר ולא עזר. אם מישהו יודע איפה לשנות את ההגדרותאו מאיפה להוריד תוכנה שמתקנת את זה שיתן לי הנחיות מדויקות בבקשה כי אני לא מבין גדול במחשבים (בכלל לא). בתודה קובי :'(
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משהו כזה יכול להתאים לי: מישהו מכיר?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מחפש גיימפאד טוב לשימוש במשחקי מחשב חשוב לא אלחוטי שיהיה בעל שני סטיקים של אנאלוג(אני חושב ככה קוראים לסטיקים האלה שמסתובבים) שיעלה בסביבות 100-120אפילו פחות תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי (: דבר ראשון חשוב לציין שאני לגמרי לא גיימר, אבל ממש חשובה לי תזוזה החלקה, דיוק, והשימור של הדברים הללו לאורך זמן (זה בעצם מה שהכי חשוב לי עכשיו, כי לא חוכמה שאני יהנה בהתחלה ואחרי חודשיים הכל יתחרבש). סיפור קצר (: כרגע אני עם עכבר אלחוטי פשוט של MS, ועם פד "גאמה" של טרמלטק (זה עם הלדים), קניתי את הפד של טרמלטק בעיקר מכוון שהוא עשוי חומר נחמד שנתן החלקה מטורפת לעכבר, והיה ממש כיף לעבוד איתו, אבל! זה נמשך בלחץ חודשיים עד שהפד התלכלך ולא משנה מה עושים, אי אפשר להתקרב לגימור שהוא הגיע איתו בהתחלה, ועכשיו אחרי שנה בערך, זה כבר הפך סיוט לעבוד איתו. עוד דבר נוסף, אני כבר כמה זמן עם עכבר אלחוטי וזה עולם אחר בשבילי, השאלה היא אם באמת שווה להוסיף את המחיר לקנות אלחוטי טוב, או …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מארז של tt xaser 2 5000 ואני צריך ספק (ספק טוב מן הסתם שיחזיק 5 מאווררים)
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כלומר בעל אופציה לחוטי/אלחוטי
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן... לקחתי מקלדת אופיס לנסות ואם לא טוב אני יחזיר... בשביל שהמקשים ה"מיוחדים" שמיועדים לאופיס יעבדו מה אני צריך לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-