ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שמעתי על שתי דגמים כאלה והם: meicer ו...jazpiper אז תוכלו לעזור לי בקשר אליהם או להמליץ על אחרים ועל מחירהם אני ישמח ואגב שתיהיה לו יציאת "ליין אווט" בנוסף ליציאה של האוזניות תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
המחיר זהה, שניהם אופטיים. אני יודע שהקינזו קטן יותר, רק שלושה כפתורים ורק שנת אחריות, אבל חדש יותר מה MX518. מישהו יכול להגיב? ראיתי גם שמישהו כתב שיש לקינזו בעיות עם משטחי עכבר מבד ב DPI נמוך. אני לא משחק הרבה FPS, בעיקר סטארקרפט 2, ולכן משחק בד"כ על DPI של 800-1200. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אז אחרי הכבל ה20 שנהרס אני מחפש כבל נורמאלי לחיבור של המחשב לX-530 שלי, הכבל הוא 2 RCA ל 3.5 מ"מ סטנדרטי. אני מחפש איזה כבל מומלץ רצוי עם אחריות (יש חייה כזאת?) או שיש טעם לעבור לאיזה משדר BT ? המלצות יתקבלו בברכה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, אתמול רכשתי מדפסת מסוג PANTUM P 1000. חיברתי את המדפסת למחשב והיא עובדת והכל טוב. אלא מה, כאשר קישרתי בין מחשב אחר למדפסת (לא המחשב אליו המדפסת מחוברת פיזית) התגלתה בעיה משונה מאוד. המדפסת הרי מקושרת למחשב השני כמדפסת רשת (יש לי רשת אלחוטית). המחשב שלי מזהה את המדפסת ומצליח להתחבר אליה בקלות. הבעיה היא שכאשר אני רוצה להדפיס מסמך כלשהו המדפסת לא מדפיסה דבר. במנהל ההדפסות ההדפסה אכן מופיעה וגם רשום כי היא תקינה ותחת "סטטוס" רשום "מדפיס" אבל כלום לא יוצא. זה לא הכל ! כאשר אני מפעיל מחדש את המחשב אליו מחוברת המדפסת פיזית, ההדפסה שהודפסה קודם לכן (מהמחשב שאינו מחובר פיזית למדפסת) יוצאת כמו שצריך מיד עם עליית המחשב אליו המדפסת מחוברת פיזית !! מה קורה פה? למה זה …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.amazon.com/dp/B002HWRJBM/ref=asc_df_B002HWRJBM1228797?smid=ATVPDKIKX0DER&linkCode=asn&creative=395093&creativeASIN=B002HWRJBM&tag=cnet-4209-20#lbhuc_355366 חשבתי לקנות את העכבר הזה דרך אמזון. מספר שאלות:\ 1) מישהו התנסה עם העכבר הזה? איך הוא בשביל משחקים (FPS בעיקר?) 2) זקוק לעיצה ממישהו שהזמין בעבר ציוד מאמזון (אלקטרוניקה/מחשב) האם אצטרך לשלם מכס וכמה? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משהו יכל להביא לי משהו טוב במחיר הזה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש עכבר לצרכים רגילים, לא ללגיימינג. העכבר צריך להיות נוח ולא כפתורים מיוחדים. אני עדיין לא יודע אם אקנה אלחוטי או חוטי, בכל מקרה מה העכבר בתקציב הנ"ל המומלץ ביותר, חוטי ואלחוטי? תודה רבה וחג סוכות שמח לכולם.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
העכבר ה"ג'נרי" לוג'יטק שחור שקונים בשקית BULK בבאג, או כל חנות אחרת, ב 100 שקל שלי - מקרטע בגגגלת כנראה יותר מדי קליקים אמצעיים ב FIREFOX והגלגלת לא מגלגלת יותר כמו שצריך (לא בעיית דרייבר, בדוק) אז חשבתי להשקיע בעכבר חדש ונחמד, שיעשה את העבודה. דרישות : לא אלחוטי, עד 400 שקל אני מניח שזה סביר (כמה שפחות יותר טוב) לא גיימר, אבל אם יש עכבר גיימרים שמתאים למה שאני צריך - אשמח לשמוע גם על כזה. (המשחק היחיד שאני משחק זה World Of Warcraft וגם ככה רוב הפעולות שם הם מהמקלדת) כמה שפחות כפתורים בגוף העכבר, קליק ימני,שמאלי וגלגלת, אני לא אתנגד לעוד 2-3 כפתורים אקסטרא, אבל לא יותר מדי. כמה שיותר נטח בכף היד סט דרייברים כמה שיותר פשוט ולא לוקח משאבים פשוט עד היום כל העכברים שהיו לי ה…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כנסו ל-KSP... ולספקים יש שם ספזק כזה : HEC 475W (True Watts) ב-350 שח... מה אתם אומרים עליו? אני צריך עוד המלצות לספקים.. רצוי כמה שיותר זול.. ורצוי 450W אמיתיים (לא גנריים) מערכת מחשב: (עתידי) קונרו E6600 X1800XT 512M 1G DDR667
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הקמתי מן משרד בביתי ועכשיו נשאר לי הציוד ההיקפי; מדפסת, עכבר + מקלדת. כאן נשים דגש על המדפסת: *פקס - חשוב מאוד *סורק - חשוב מאוד + אופציה של מכונת צילום (ללא המחשב). *לייזר/דיו - לא מתפרע יותר מידי בהדפסות. יכולות להיות תקופות ללא שימוש כלל. *צבע - לא "בלתי נפרד" אך אם כבר אז כדאי שתהייה האופציה. *WIRELESS - אופציה אפשרית, לא הכרחית. עוד חשוב שלא תהיה מסורבלת, פשוטה וטובה. שתהייה אמינה עם כמה שפחות תקלות (כמובן מביקורות וחוות דעת) הטווח מחירים הוא רחב, זאת מכיין שמצד אחד אולי עדיף לקנות משהו זול שיחזיק שנתיים - שלוש ויעשה את העבודה כמו שצריך או אם ישנם דגמים כל כך מוצלחים ואמינים ששווה להעלות את מחיר ההשקעה. (ממה שראיתי בזאפ אין מוצרים מוצלחים בטווח הזה אז אולי כבר כדאי …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
I have AMD 1.4Ghz mother GA-7DXR ram DDR256. My problem in that that sometimes it at me hangs. Usually it occurs in the morning, on the first start computer when is loaded windows he hangs like 4 times or most Then all the day works normally but sometimes hangs in game Diablo 2 (other games not tested ) I don't Play other games. I have window XP Professional Final Version. I have changed windows but this has not helped :'( :'( :'( Temperature of the processor 67 celsius in windows. ??? After I have changed windows my game Diablo 2 no more hangs and windows no so frequently hangs I think my computer is crasy ;D If someone can tell me what to do ? or tell me with what (pr…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה רכשתי עכבר E-3LUE מייזר 2. באמת שהוא עכבר מעולה אבל הוא גדול משמעותית מהעכבר הקודם ומרגיש שיש לו יותר חיכוך עם שולחן העץ שיש לי. אני זקוק להמלצה למשטח לעכבר זול וטוב עם חיכוך מינמאלי. רב תודות
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עברתי לאינט' 100M וקבלתי נתב חדש, D-LINK N600 6850U, הצלחתי להגדיר בקלות את המדפסת ולהדפיס דרכה. האם אני יכול להגדיר גם את הסורק של המדפסת? ואם כן איך?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם רציתי לשאול שני שאלות 1)מה ההבדל בין הכרטיסים creative audigy ו hercules game theater xp ואיזה מהם טוב יותר 2)על איזה כרטיס קול אתם ממליצים למשחקים לחיבור מערכת ולהקלטה למיני-דיסק וממנו (חוץ מהשניים למעלה) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה עכבר נוח יותר למשתמש ימני, לשימושים משרדיים, עם פד סיליקון ארגונומי? ה Deathadder 3.5G או הIkari laser ? כרגע יש לי G5 , האם שניהם/אחד מהשניים למעלה יהיה עדיף על הG5? או שבכלל לא שווה לי לחפש עכבר אחר? אני חושב להתחדש כמו ששמתם לב. ומה ההבדלים בין הDeathadder ה"רגיל" לבין הגdeathadder החדש 3.5G.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
600 ש"ח עם חריגה קלה או שישנו ספק יותר טוב ואיכותי ואם אפשר אני אשמח לקבל פירוט על ספקים והסברים תודה הספק: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3530 המפרט: AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box לוח אם- DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D זכרון- GeIL 512MB*2 DDR 3200 w/Heat Spreade CAS 2.5 Value Memory כרטיס מסך-Leadtek Winfast PX 7900GT 256MB 256bit PCI-E VIVO דיסק קשיח- דיסק קשיח- Hitachi Deskstar 200GB 7.2K 8MB Buffer S-ATA II פנדה צורב- LG GSA-4167B DVDRW Bulk מארז- Compucase 6A19-2F Midi
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש אחד חדש לשימוש די אינטנסיבי במחשב. אני לפעמים על המחשב 10 שעות ביום, אפשר לומר לצרכים משרדיים. העכבר צריך להיות גדול(יד גדולה), אלחוטי וימני. אני מוכן להשקיע בנוחות לכן אני די גמיש בתקציב. שיראה נורמלי ולא כמו חללית(mx518). ניסיתי לחפש בפורום אבל לא מצאתי משהו שמתאים לי, נראה לי שאם היה נושא בתחילת הפורום שממליץ על ציוד הקפי או לפחות מכוון, זה היה יכול לחסוך מכם קצת. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי המסע השדרוגים של המחשב שלי אני נתקל בהרבה משחקים שהמקלדת והעכבר האלחוטיים הנוכחים שלי לא מספקים מהירים ובעצם נתקעים לשנייה ולא מבצעים את מה שרציתי ... הבנתי שהסטים הרציניים הם חוטי, הבעיה היא שאני עובד עם טלוויזיה בסלון ואין לי אפשרות להתחיל להריץ כבלים של 3 מטר כדי לשחק כמו שצריך, וכמובן הנוחות של אלחוטי ידועה. על איזה סטים אלחוטיים אתם ממליצים ? משתמש לרוב עם העכבר על הספה, יד ימין. תודה רבה לעוזרים ...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, קיבלתי כרגע Logitech G13 חדש. הג'ויסטיק האנלוגי, כאשר מפנים אותו שמאלה מאוד קשיח ועושה רעשי קרקוש וחיכוך כאילו משהו מפריע לו. אני רוצה לוודא עם אחרים בעלי הג'ויסטיק שאין להם בעיה כזו וזו אכן בעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי שיש ב2006 מאמר שזכה בו ה aqua3 מחיפוש קצר בגוגל ראיתי שאין שום חנות שמוכרת אותו והיחידה שהוא נמצא בא רשמה שהוא אזל. השאלה אם יש מקום שמוכרים אותו שאתם מכירים? ואם לא אז על מה אתם ממליצים שקיים בישראל? יש לי עכבר לייזר G9 ופד QCK ששחוק כבר..
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם למישהו יש המלצות למקלדת טובה עם מקשים נוחים? לא מעניינים אותי דברים כמו "מקלדת מולטימדיה", "מקלדת אינטרנט" ושאר השטויות; זו גם לא צריכה להיות מקלדת אלחוטית. חשוב לי רק שהמקשים שלה יהיו נוחים להקלדה אינטנסיבית, ושיהיה לה חיבור usb. אה, וכמובן רצוי שהמחיר יהיה שפוי.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין ברכישת מדפסת משולבת עם פקס עד 700 ש"ח ומתלבט בין מספר מדפסות שהם ברשימה פה http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-printer&db5620=5622&db379696=379697&db56930=179761&noidx=1 ועוד מדפסת של HP דגם LaserJet pro MFT M127fn מה שחשוב לי זה תמורה טובה למחיר למשל שמחיר הטיונר יהיה זול ושייתן תפוקת הדפסה טובה מאוד לפחות 1500 דפים ויותר חשוב לי אמינות שאני לא יחליף את המדפסת אחרי 3 שנים וכמובן שתיהיה איכותית בהדפסות ובסריקת מסמכים תודה רבה על העזרה רם. נ.ב אם יש דגם אחר שיותר טוב מכול הדגמים שהצגתי כאן אשמח שתציעו לי.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיבור USB בודד אחראי על המצלמה ועל המיקרופון. מצורף קובץ RAR עם ההקלטה שמדגימה את רעשי הרקע. מיקרופון אחר בחיבור הורוד לא קולט רעשים כאלה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מקלדת G15 הבעיה שלי איתה זזה שכל חודשיים צריך לקנות מדבקות עברית ולהדביק מחדש וזה מתחיל לעצבן ובשנה זה לא זול ונשארים סימני דבק והכול חשבתי להשקיע במקלדת חדשה ורציתי לשמוע המלצות או משהו עליה המקלדת היא Roccat Isku FX Multicolor Gaming Keyboard שווה להוציא כסף ולקנות אותה או לא? התאורה של העברית שלה טובה? העברית לא תעלם לי? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-