ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
כלומר בעל אופציה לחוטי/אלחוטי
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, הנני מחפש כרגע מדפסת משולבת הכוללת מדפסת+סורק+מכונת צילום (פקס לא חובה), שתשמש לשימוש ביתי בלבד(לתקופת הלימודים באוניברסיטה) ולא שימוש משרדי, לכן ההדפסה לא תהיה כל יום אלא פה ושם. כמה דגשים: 1)המחיר עד 600 ש"ח. 2) חשוב שאיכות הדפסה תהיה טובה גם בשחור וגם בצבעוני בלי מריחות, ראשי דיו לא יקרים וחסכוניים, וחשוב שהמדפסת תתמוך במחסניות XL שהן יותר חסכוניות לפי מה ששמעתי. 3)הדפסה כמה שיותר שקטה ואיכות הסריקה וצילום טובות. 4)אם יש אפשרות לחיבור אלחוטי שך WI-FI או עם חיבור LAN לרשת כדי שאוכל להדפיס מכמה מחשבים ניידים אז בכלל מעולה! אשמח לכל עזרה והמלצה. מודה מראש על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברת סטילסיריס משחררת עדכון למשפחת אוזניות הגיימינג שלה, סיבריה, עם כרטיסי קול חדשים, מיקרופונים דקים וגרסה מוזלת לכתבה: http://hwzone.co.il/steelseries-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%a9%d7%a4%d7%97%d7%aa-%d7%a1%d7%99%d7%91%d7%a8%d7%99%d7%94-%d7%94%d7%9e%d7%97%d7%95%d7%93%d7%a9%d7%aa/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,בעוד כמה ימים אני קונה מחשב חדש והחלטתי שאני הולך על מארז של Tt רק אני לא ידוע איזה דגם לבחור.. מה הכי מומלץ שלהם מבחינת קירור זרימה וכו' אשמ אם תעזרו לי אופק נ.ב ראתי פה בפורומים שכמה ממליצים על Thermaltake Xaser V VM-7000D האם הוא באמת טוב?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מדפסת BROTHER MFC-215C ישנה. חיברתי אותה למחשב פעם אחת והוא זיהה אותה, אך מאז הוא מזהה אותה (מחוברת ב USB) כאילו חיברתי כונן. מה ניתן לעשות ע"מ שהיא תזוהה כראוי. מע' WIN 7 32bit/ תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP 2410 +פקס+סורק ואני מאוד מרוצה ממנה עד עכשיו במשך 4 5 שנים ללא תקלות אבל יגיעה היום שצריך לתקן אותה 1 יש לי רעש של כמו של תיקתוקים בלי הפסקה לאחר כ 30 שניות מההפעלה בצד הימני אחורי של המדפסת המסך נדלק ולא עובר לבחירת מצבים ................? מה יכולה להיות התקלה ? נתקתי וחיברתי את הספק מתח שהולך למדפסת והבעיה ממשיכה 2 איפה ניתן לתקן את המדפסת מקום עם שירות מקצועי ? 3 אייך מגעים למחלקת שירות תיקונים של חברת HP אני צריך טלפון וכתובת
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
משהו כזה יכול להתאים לי: מישהו מכיר?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש גיימפאד טוב לשימוש במשחקי מחשב חשוב לא אלחוטי שיהיה בעל שני סטיקים של אנאלוג(אני חושב ככה קוראים לסטיקים האלה שמסתובבים) שיעלה בסביבות 100-120אפילו פחות תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש המלצה לעכבר חוטי למשחקים בסביבות 150 שקל היה לי את razer deathadder 2013 והוא לא היה לי כזה נוח, צריך המלצה לעכבר יותר קטן ממנו. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי BROTHER וכתוב שם שכדי לסרוק ב DPI גבוה שכזה צריך להשתמש ב תוכנת Brother scanner utility. שאני לא מוצא בשום מקום.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש אזניות לגיימינג, עד היום לא היו לי אזניות למטרה הזאת ולכן אין לי יותר מידי ידע בנושא. ראיתי את ה-G430 של לוגיטק ב-419 ש"ח ב-KSP, רציתי לדעת מה דעתכם עליהם, או שיש דגמים עדיפים באותו טווח מחירים? חשוב לי חיבור USB.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שמירת זכרונות... במידה ולא רלוונטי לפורום, מתנצל - אנא מחקו את האשכול. חיפשתי פתרון לסריקת כל אלבומי התמונות הישנות שיש לי, למדיה דיגיטלית. לסרוק תמונה אחת אחרי השניה זה סיוט שלא בא בחשבון, מצאתי חנות צילום שעושה זאת - המחיר יקר, וגם לא כ"כ פרקטי, מכיוון שאני מעוניין בפתרון קבוע אצלי בבית. חשבתי לצלם עם המצלמה הדיגיטלית את התמונות (אחת אחרי השניה) - לא נשמע מלהיב במיוחד. נתקלתי בהמלצה בנענע למוצר הבא : http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=555093&sid=127 (זו לא פרסומת, האתר בכלל בחו"ל) מדובר בסורק שמקבל תמונות, ושומר אותם בקובץ תמונה (5 מגה פיקסל), המגיבים טענו שזה לא באמת סורק, אלא בעצם יש בתוכו מצלמה... רציתי לרכוש, אבל אז שמתי לב שלא ניתן להזין למכשיר חבילה של…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, אתמול רכשתי מדפסת מסוג PANTUM P 1000. חיברתי את המדפסת למחשב והיא עובדת והכל טוב. אלא מה, כאשר קישרתי בין מחשב אחר למדפסת (לא המחשב אליו המדפסת מחוברת פיזית) התגלתה בעיה משונה מאוד. המדפסת הרי מקושרת למחשב השני כמדפסת רשת (יש לי רשת אלחוטית). המחשב שלי מזהה את המדפסת ומצליח להתחבר אליה בקלות. הבעיה היא שכאשר אני רוצה להדפיס מסמך כלשהו המדפסת לא מדפיסה דבר. במנהל ההדפסות ההדפסה אכן מופיעה וגם רשום כי היא תקינה ותחת "סטטוס" רשום "מדפיס" אבל כלום לא יוצא. זה לא הכל ! כאשר אני מפעיל מחדש את המחשב אליו מחוברת המדפסת פיזית, ההדפסה שהודפסה קודם לכן (מהמחשב שאינו מחובר פיזית למדפסת) יוצאת כמו שצריך מיד עם עליית המחשב אליו המדפסת מחוברת פיזית !! מה קורה פה? למה זה …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מאיפה אפשר לרכוש את הדבר המדהים הזה? (ואם מישהו ענה לשאלה - האם אפשר לרכוש אותו ללא ספק כח [שילמתי כבר דיי הרבה על ה Enermax430 שלי])
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?uin=20387
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מעכשיו, כבר לא רק מארזים וגופי קירור: המותג מטאיוואן מתרחב רשמית גם אל קטגוריות השמע עבור חובבי הגיימינג לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני גיימר דיי גדול (כל היום משחק במחשב) אתמול הלך לי 1 הזיכרונות (SDRAM) והכשיו יש לי רק 256 ואני רוצה לדעת מה יעזור לי יותר בורד חדש (עם אתם יכולים להמליץ על משהו ב450 שקל) או 256 חדש (שאז יהיה לי 512).
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם ברדר 7010 עומדת במשימה?אני צריך רק מדפסת אבל אם יש גם מכונה משולבת כמעט באותו תקציב אז מה טוב. עריכה:עכשיו קראתי על HP1020 מה דעתכם עליו?יש משהו משתלם יותר ב560 שקל?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש עכבר נוח ללפטופ שישמש לעבודה משרדית. אשמח להמלצה:)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה הולך חברה, אני מחפש לקנות זוג אוזניות חדש למוסיקה וגיימינג (30-70 מבחינת אחוזי שימוש), מעדיף בלי noise cancelation, חובה מיקרופון סביר לשיחות. טווח מחירים בין 300-400, בגדול חריגה של 50 שקל. תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש דגם מסויים שתמליצו לי מזאפ? http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-keyboard&db400331=400333&db166765=166767 תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
במחשב הישן שלי, יש בעייה כרגע ... אני מתחיל את המחשב ונשמעים ציפצופים שונים והמסך לא מקבל תמונה, מה שמיד החשיד את כרטיס המסך... ניסיתי להוציא ולהכניס אותו לשנות לו מיקום אבל עדיין הציפצופים נשמעים ואין תמונה על המסך, למה ?
-
הי אני מחפש לקנות פד מומלץ לעכבר: logitech g400 mouse יש לי פד steelseries ישן אבל הוא איבד את היופי שלו במשך הזמן אשמח לכל המלצה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מארז וספק עבור גיסי. חרשתי כבר את הפורום, וקיבלתי הרבה מידע מועיל, והחכמתי קצת בתחום. ובהזדמנות זו אני רוצה לציין את התפעלותי מהנכונות לעזרה והמקצועיות של המשתתפים והמנהלים - אני כבר לא זז בלי לבדוק קודם בפורום. כאמור, אחרי כל החיפוש, החלטתי על ה Compucase CI-6A19 עם ספק 300W של HEC. אבל... פתאום גיסי מציין שחשוב לו מאוד מאוד שהמחשב יהיה שקט - המחשב דולק כל הזמן, ובלילה, הרעש כיום מהמחשב פשוט מטריף אותו :'( האם ניתן למצוא חיה כזו בתקציב הנ"ל?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן... לקחתי מקלדת אופיס לנסות ואם לא טוב אני יחזיר... בשביל שהמקשים ה"מיוחדים" שמיועדים לאופיס יעבדו מה אני צריך לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-