עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום חברים, אשמח לחוות דעתכם לגבי המדפסת הנ"ל יתרונות / חסרונות / מחיר / מתחרים באותה סביבת מחיר או כל פרט אחר שאתם יכולים לשתף.... תודה לעוזרים! מצ"ב קישור למכירה שלה בגרופון http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/elcol-c02603249/12938762?nlp

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by yair23,

ראיתי באופיס דיפו את הסט של מיקרוסופט Microsoft Natural Ergonomic Desktop 7000 : http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=6040 העכבר יושב מחוץ לקופסא ככה ששמתי עליו את היד והיה לי ממש נוח. הבעיה היא שאני צריך רק עכבר, מישהו יודע אם אפשר לקנות אותו בנפרד ? מה שאהבתי בו זה שיש לו גובה, יושב בדיוק בתוך היד בלי שיהיה מרווח בין הכף לעכבר עצמו... זה העכבר שבחבילה : http://reviews.okaay.com/index.php/reviews/computer-accessories/microsoft-natural-wireless-laser-mouse-7000-review ??? שאלה: איך זה שהסט "נטורל 7000" עולה 380ש"ח ואילו רק העכבר "נטורל 6000" עולה 360ש"ח? הדבר הכי קרוב שמצאתי זה http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=11470 http://www.winprice.co.…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום, אני מחפש מקלדת לשימוש ממושך יחסית לצורך תכנות ושימושים משרדיים (אופיס, אינטרנט וכו). התעניינתי בK350 של לוגיטק, אך לצערי אין להשיגה כעת. יש המלצות למקלדות אחרות? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by MiniMizer,

בימים אלו אני מרכיב מחשב בשביל חבר שקצת קצר בתקציב. התקציב שלו הוא 4200 ש"ח למחשב שלם (כולל מסך 17") ולכן המלצתי לו על זכרונות SDRAM כיוון שגם הזכרונות וגם לוחות האם עצמם זולים יותר וכיוון שהוא כמעט לא משחק, ההבדל בשבילו בין SDRAM לDDR יהיה בלתי מורגש. לאחר ירידת המחירים האחרונה של AMD שמתי לב שהפרשי המחירים בין מעבדי הXP לת'נדרבירד הם מינימליים. אמרתי לו את זה והצעתי לו לקנות את הA7V133-C ולשדרג את הביוס כדי שהוא יוכל להשתמש בXP שטוב בהרבה. הוא התנגד בכל תוקף לשדרוג הביוס ולא הצלחתי לשכנע אותו. Now... האם ישנם לוחות אם בארץ שמשתמשים בSDRAM ומקבלים XP ללא צורך בשדרוג ביוס? אני מאוד סקפטי אבל בכל זאת...

5. אני שוקל לרכוש מצלמת וידאו דיגיטלית(אני שוקל רכישת מצלמה של sony עדיין לא החלטתי איזה דגם), האם לצורך החיבור של המצלמה למחשב יש צורך בכרטיס ללכידת וידאו או שניתן לחבר אותה ישירות דרך הUSB?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. בימים האחרונים קניתי שלושה אביזרים למשחקים: מקלדת: MICROSOFT NATURAL EGRONOMIC 4000. עכבר: LOGITECH G500. גיים פאד: MICROSOFT WIRED XBOX 360 CONTROLLER FOR WINDOWS. נכון שזה לא הפורום המתאים לציין זאת, אבל לגבי מע' הסראונד שיש לי כבר כמה חודשים CREATIVE INSPIRE T6200, עם זה אני כן שלם. האם אפשר לראות בשילוב של הקנייה של כל השלושה איזון די מתאים עבור משחקים? חוץ ממשחקים יש לי עוד שימושים במקלדת, כמו למשל הקלדה עיוורת שאני יודע. קראתי במספר מאמרים בגוגל שזאת מקלדת מאד נוחה, ובמיוחד עבור משחקים, רק שאין לה פיצ'רים שיש למקלדות אחרות שמיועדות לגיימינג, אבל המבנה האגרונומי שלה, כרית העור לידיים, ומבנה המקשים, מבחינות אלו ואולי עוד אחרות שאינני יודע, היא הרבה יותר נוחה למשחקים. …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by 3d7,

שלום! אני מעוניין לקנות סורק איכותי בתקציב של כ-600 ש"ח. השימושים העיקריים של הסורק הם סריקת מסמכים לצורך שמירה במחשב, שליחה להדפסה ולפקס. אני רוצה אפשרות לסרוק תמונות וקטסט (גם מתוך ספרים), וחשוב לי שהסורק יהיה מאוד אמין ויחזיק מעמד הרבה שנים בעומס עבודה קל. לאחר סקר שוק, אני סבור שהסורק המתאים לצרכים שלי הוא Canon 4400F http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=593&CatCode=322. מישהו מכיר את הסורק הזה? אשמח לקבל המלצות לדגמים אחרים. אבל, אני מאוד מעוניין לקבל חוות-דעת על הקנון 4400 מאנשים מרוצים או לא מרוצים.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום, אני מעוניין להחליף את ה MX 510 הישן, והמקלדת PS2 הישנה של מיקרוסופט. אני מחפש עכבר אלחוטי איכותי, שיגיב ללא כל דיליי, ושיהיה ברמה זהה ל MX510 לפחות. רצוי שיהיה נוח ושיהיה טוב גם למשחקים וגם לעבודה גרפית מדוייקת. בנוסף, אני צריך מקלדת נוחה, שתספק את העבודה, רצוי משהו אגרונומי, הייטיקי חדשני, לא יודע שארגיש באמת קניתי משהו טוב לא רוצה סוללות ושום דבר, שהכל יהיה טעין וזמין לעבודה, בלי סיבוכים של סוללות... אודה להמלצות בתקציב בין 800 ש"ח... אני יכול להתגמש קצת אם זה באמת שווה את הכסף.. (800 על העכבר והמלקדת) תודה מראש !

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by magus972,

אני מחפש עכברים ומקלדות שניתן להשתמש בהם גם בחוט וגם באלחוט. עד כה מצאתי: עכבר Logitech Performance Mouse MX מקלדת Logitech K810 מכירים מוצרים נוספים?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by ThE_BesT,

שמעתי על שתי דגמים כאלה והם: meicer ו...jazpiper אז תוכלו לעזור לי בקשר אליהם או להמליץ על אחרים ועל מחירהם אני ישמח ואגב שתיהיה לו יציאת "ליין אווט" בנוסף ליציאה של האוזניות תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Arile,

שבת שלום לכולם, אתמול רכשתי מדפסת מסוג PANTUM P 1000. חיברתי את המדפסת למחשב והיא עובדת והכל טוב. אלא מה, כאשר קישרתי בין מחשב אחר למדפסת (לא המחשב אליו המדפסת מחוברת פיזית) התגלתה בעיה משונה מאוד. המדפסת הרי מקושרת למחשב השני כמדפסת רשת (יש לי רשת אלחוטית). המחשב שלי מזהה את המדפסת ומצליח להתחבר אליה בקלות. הבעיה היא שכאשר אני רוצה להדפיס מסמך כלשהו המדפסת לא מדפיסה דבר. במנהל ההדפסות ההדפסה אכן מופיעה וגם רשום כי היא תקינה ותחת "סטטוס" רשום "מדפיס" אבל כלום לא יוצא. זה לא הכל ! כאשר אני מפעיל מחדש את המחשב אליו מחוברת המדפסת פיזית, ההדפסה שהודפסה קודם לכן (מהמחשב שאינו מחובר פיזית למדפסת) יוצאת כמו שצריך מיד עם עליית המחשב אליו המדפסת מחוברת פיזית !! מה קורה פה? למה זה …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. איזה עכבר מומלץ לגיימינג? היה לי בהתחלה עכבר MX518 שהיה לי יחסית נוח איתו - עכבר הגיימינג הראשון שהיה לי לאחר מכן עברתי לG500 מבחינת מהירות וזמן תגובה כמובן שאין מה להשוות. אבל מבחינת נוחות ירדתי ברמה. הרבה פחות נוח לי. לאחר שעשיתי חושבים עם עצמי הבנתי שהעכבר שאצלי מתאים לPALM-FINGERTIP והרבה פחות לCLAW לכן אני רוצה לקנות עכבר חדש שמתאים לCLAW ולשאלה שלי איזה עכבר אתם ממליצים לאחיזת CLAW? מה שאני ראיתי ומהניסיון הטוב עם לוג'יטק זה: G9X - אבל הוא דיי הפסיק את הייצור והמחליף שלו זה: http://gaming.logitech.com/en-us/product/g600-mmo-gaming-mouse ככה לפחות נראה לי למרות העיצוב המוזר אשמח לעזרתכם בנושא אה ושכחתי למי שלא יודע מה ההבדל בין האחיזות: http://www.razerzone.com/mous…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Xenasis,

אני צריך מודם פשוט? על איזה אתם ממליצים? (לא יקר)

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by שי כהן,

שלום רב, רציתי לקבל המלצה למקלדת Bluetooth עבור iPad Air 2. מעוניין להשקיע עד בערך 150 שקלים. חשבתי על LG Rolly או Logitech K380 ואשנח לחוות דעת עליהם מנסיון או על אחרים. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Alexkmr,

מספיק איכותי לסריקת תמונות משפחה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by sivanw1,

חברים אני בבעיה רצינית!!! אני מחפש כרטיס FIREWIRE לא משהו זול ולא משהו יקר בסביבות 50-150 פלוס מינוס לא נורא (Sעיפות לכבל ותוכנה עם הכרטיס) המצלמה שלי היא מדגם GR-D820 של JVC אז אם יש למישהו נסיון עם המצלמה הזו יחד עם כרטיס פיירוויר זה מבורך!!! אני סה"כ צריך כרטיס שבאמת ידגום לי את החומר מהמצלמה הזו שיש לי למחשב...בצורה הטובה ביותר! שאפשר בסכום הקנייה שלי... המון תודה למי שיעזור....SOON AS POSSIBLE ??? ???

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שמעו יכול להיות שזה נשמע מצחיק אבל המארז שציינתי בכותרת פולט את החום שבתוכו ואני ישן איתו בחדר עכשיו אבא שלי אומר שאני צריך לפתוח כל הזמן את החלון כי המארז פולט קרינה וזה לא בריא עכשיו לדעתכם זה נכון שהוא יכול לפלוט קרינה מסוכנת לבריאות ? או שזה סתם שטויות

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by HunterVee,

אחים שלי תעזרו לי אני לא יודע מה יש לעכבר שלי ... עכבר של חברת Logitech חדש שחור קטן ולעיניין . עכבר לייזר (אופטי) לא על-חוטי..... מתחבר לי דרך ה PS\2 . הוא עובד טוב ופתאום יש לו קפיצות לא רצויות והוא משתגע ועף לכל הכיוונים. אני משתמש במשטח חלק בכדי להשתמש בעכבר וגם ניסיתי עם פד לעכבר ולא עזר. אם מישהו יודע איפה לשנות את ההגדרותאו מאיפה להוריד תוכנה שמתקנת את זה שיתן לי הנחיות מדויקות בבקשה כי אני לא מבין גדול במחשבים (בכלל לא). בתודה קובי :'(

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. מה היתרונות ומה החסרונות של כל אחד? תודה..

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. יש לי מקלדת/ערבר לוג'יטק LX710 שקניתי בבאג עם חבר באיזה מבצע. ומכיוון שאין לי חשבונית, בנדא לא מוכנים להחליף את העכבר שמקולקל. האם מישהו יכול להמליץ על עכבר אלחוטי? ואם אפשר שיתממשק עם הרסיבר של ה-LX710. תודה. אני לא מחפש עכבר גיימרים רציני עם שינויי רזולוציות או משהו כזה. רק שיהיה מדוייק, אלחוטי ועם יותר משני הכפתורים הסטנדרטיים...

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני מעוניין לרכוש אזניות לגיימינג, עד היום לא היו לי אזניות למטרה הזאת ולכן אין לי יותר מידי ידע בנושא. ראיתי את ה-G430 של לוגיטק ב-419 ש"ח ב-KSP, רציתי לדעת מה דעתכם עליהם, או שיש דגמים עדיפים באותו טווח מחירים? חשוב לי חיבור USB.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכם אני מעוניין ברכישת מדפסת משולבת עם פקס עד 700 ש"ח ומתלבט בין מספר מדפסות שהם ברשימה פה http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-printer&db5620=5622&db379696=379697&db56930=179761&noidx=1 ועוד מדפסת של HP דגם LaserJet pro MFT M127fn מה שחשוב לי זה תמורה טובה למחיר למשל שמחיר הטיונר יהיה זול ושייתן תפוקת הדפסה טובה מאוד לפחות 1500 דפים ויותר חשוב לי אמינות שאני לא יחליף את המדפסת אחרי 3 שנים וכמובן שתיהיה איכותית בהדפסות ובסריקת מסמכים תודה רבה על העזרה רם. נ.ב אם יש דגם אחר שיותר טוב מכול הדגמים שהצגתי כאן אשמח שתציעו לי.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by abnatan,

שלום חברים, אני מחפש מדפסת הזרקת דיו (עדיפות ללא משולבת) שתענה על הדרישות הבאות: - מחיר עד 800 ש"ח (מוכן לחרוג +100 ש"ח אם יהיה צורך) - הדפסה איכותית של צבע + ש/ל - הדפסה אוטומטית משני צידי הדף (דופלקס) - אמינות לאורך זמן - הפרדה בין מחסניות הדיו הצבעוניות (אם נגמר הצהוב - מחליפים רק אותו) - מחיר מחסניות דיו נמוך יחסית ואפשרות לשימוש במחסניות תואמות. פיצ'רים כמו WIFI ו-blutooth, מסכי מגע וכו' אינם רלוונטיים. כמו כן, ברשותי סורק איכותי ולכן אין חשיבות לאיכות הסורק במידה ומדובר במשולבת. אשמח להצעות העונות על הדרישות הנ"ל. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by iam4u,

במחשב יש לי שתי יציאות של USB אולם, ב-DEVICE MANGER אין לי UNIVERSAL SERIAL BUS CONTROLLERS איך אני מוסיף את זה??? נ.ב אין לי מושג באיזה לוח אם מדובר - אבל מדובר בפנטיום שלוש שנקנה לפני בערך שנה וחצי מי שיכול לעזור לי - :AR15:בבקשה!!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. מחפש המלצה למדפסת לייזר שתומכת ב wifi הכוללת בתוכה פקס תודה מראש ירון

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים