ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
הדי וי די שלי לא קורא לי דיסקים צרובים הוא של חברת TOSHIBA מישהו יודע מה אפשר לעשות בעניין? תודה לעוזרים עריכה: חשבתי שהדגם יהיה נחוץ ושכחתי מזה DVD-ROM SD-M1212
-
- 14 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני מחפש סורק, עם דגש עיקרי על מהירות סריקה. שימוש עיקרי לסריקת דפים A4. תודה
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
1000 שקל לספק+מארז, שיהיה במלאי ושיהיה שניהם מאותה חנות. מה הכי כדאי?
-
- 10 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם, כפי שאומרת הכותרת אני מחפש מצלמה "צנועה" לעסק קטן. כזאת שאני אוכל להפעיל אותה בלילה (יש תאורה) ולצפות בה מהמחשב הבייתי דרך רשת האינטרנט. עדיף כמובן אם היא תיצור tunnel מוצפן על גבי הרשת אבל גם אם לא אז לא ביג דיל, אין לי מה להחביא שם ולא איכפת לי שמישהו "יצותת" לקו (שינהנה לו לצפות בשולחנות קפה רייקים מאדם ) אשמח להמלצות, עצות שימושיות (לציין שבגלל שאנחנו נמצאים בישראל ככל הנראה הרשת תצטרך לכלול גם ראוטר שידע לחייג l2tp או pptp בשביל להתחבר לאינטרנט.) תודה, מקסים.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למדפסת דיו אלחוטית קומפקטית בסביבות 600 ש"ח. אני רוצה לחבר אותה לרשת בתוך ארון שיש לי בהול. (האילוצים שלי במידות הם רק בעומק ואני מעדיף כמה שיותר צר - בסביבות ה-35 ס"מ כולל שהמדף פתוח) ה-6500W של HP נראית טוב (כתוב שהיא בעומק 26 ס"מ) אך אני לא יודע מה המידות שלה כאשר הטרייל של הדפים פתוח. האם אין מדפסות עם דפי הזנה והוצאה עומדים? אודה לכם אם תעזרו לי ותגיבו לת'רד זה. בברכה הראל
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי את המחשב החדש שלי בpch לפני כמה ימים והוא צפוי להגיע בערך עוד 7-8 יום. בכל מקרה, המארז שהולך להיות לי הוא סופרטאלנט, ואני רוצה לדעת אם יש בו מקום לשים עוד מאוורר (מאוורר שמוציא צבעים שקניתי יחד עם המחשב), וגם אם למישהו יש את המארז ויכול לתת ביקורת עליו.
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אני מתלבט מאוד בין שני הדגמים הנ"ל. בוא נגיד ככה: הזום של ה- 750 לא הכי משנה לי. אני רוצה איכות נטו! ההפרש מחיר בין שתי המצלמות לא ישבור אותי. איזה מהמצלמות יותר טובות מבחינת הכל ? (גם מבחינת כרטיסי הזיכרון - במיוחד התפוצה הנמוכה של כרטיסי ) זקוק לעזרתכם, תודה !
-
- 8 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לעוזרים. אני צריך לבחור בין עכברים, ויש באפשרותי את העכבר האופטי אלחוטי של TEAC: (+מקלדת לוג'יטק פרו שחורה) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3500 או את הסט האלחוטי של microsoft : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=392 תודה MORIEL.
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם, הית לי מדפסת Brother MFC-490CW ולפתע הדיו השחור הפסיק להדפיס, החלפתי למקורי - ללא שינוי. לקחתי למעבדה ואמרו לי משהו ממש מוזר: אם לא מדפיסים במשך כשבועיים במדפסת אזי ראש הדיו נסתם ומתייבש ואז יש צורך להחליף את הראש מה שלא כ"כ כלכלי הם אמרו לי שזו בעיה ידועה למדפות ברדר האם שמעתם משהו על זה? הייתכן? אני מחפש מדפסת משולבת -סורק, פקס, צילום וכו' שתקרא כרטיסים , אלחוטי לא קריטי. לשימוש ביתי אשמח לתגובות והערות תודה
-
- 6 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני צריך עכבר חדש כי הישן מתחיל למות ונגמרה האחריות (לצערי). התקציב כל כך רחב כי ראיתי את העכבר הזה http://www.pegasusgear.com/Default.asp?sType=0&PageId=84206 אבל הבעייה היא שאין עליו ביקורות (או שלא מצאתי ביקורות) ואינני מכיר את החברה או שמעתי עליה בעבר. לפי מה שאני הבנתי זאתי חברה ישראלית (לא בטוח גם בזה) שהתחילה לייצר מוצרי גיימינג במחירים ממש זולים. השאלה שלי היא אם העכבר שלהם שווה משהו או שהוא יחזיק חודש ויתפרק. החיסרון בעכבר, שאני רואה, שאין לו רפרש רייט של 1MS אבל הוא דיי קרוב ב-5 אז זה לא כזה קריטי. האפשרות השניה שלי היא עכבר שעוד לא יצא:http://www.razerzone.com/gaming-mice/razer-ouroboros אני יכל לחכות את הזמן הזה על שהוא יצא ויגיע לארץ אבל ההבדל במחיר הוא…
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
יש למישהו המלצה לאוזניות +מיקרופון במחיר של 300-350 שקלים? היו לי steelseries siberia v2 אבל הם נהרסו ואני לא מוצא אותן יותר בארץ אז חשבתי על משהו אחר. אם אפשר אז לא מחברת razer.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
תגידו... יש מצב שהספק הזה באמת 420 וואט והאם זה ספק טוב וחברה טובה והאם אתם ממליצים עליו? : http://www.datech.co.il/product_info.php?cPath=1_101_325&products_id=1759 בתודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
-
שלום אבקש לקבל מידע עדכני לגבי switch לשני מחשבים עם חיבור למקלדת, עכבר ו-DVI תודה
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
כשרכשתי את המחשב שלי בזמנו, לפני כשנה, קניתי מארז Compucase CI 6920 (זה עם הדלת הכחולה), שהגיע מלווה בספק כוח של HEC. המארז שירת אותי נאמנה והשאיר את המחשב הצנוע שלי על טמפרטורות טובות. הבעיה החלה ברגע שהתחלתי ללכת למסיבות-רשת, המארז פשוט גדול מדי וכבד מדי בשביל לסחוב אותו, כך שחשבתי על אולי לקנות מארז חדש שיקל עליי את מלאכת הסחיבה. עולות שתי שאלות: 1) מה הסיכויים שמישהו יהיה מעוניין לקנות מארז ישן? לי אישית זה נשמע לא סביר אבל אולי יש שוק לזה? 2) האם ניתן להשיג מארזים קלים ונוחים במחירים שלא יקרעו את הכיס? נא לא לשאול כמה אני מוכן לשלם כי זו פשוט שאלה של "כמה עולה מארז קל ונוח והאם אני מוכן לשלם את הסכום הזה", אשמח אם תציינו דגמים מומלצים מסוימים
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש לי את הטרמלטק גאמה פד: ואני מחפש תחליף טוב בשבילו, שיהיה גדול יותר (עדיף) ועם כמה צבעים כמו הפד הנ"ל. מישהו מכיר דבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
מדפסת משולבת עם פקס (בלי הצורך במחשב). אני מדפיס לרוב בשחור לבן . הדפסת תמונות צבעוניות לעיתים רחוקות מאוד. ממוצע של כ-5 הדפסות ביום .. אפילו פחות.. בגדול הייתי רוצה מדפסת כמה שיותר חסכונית בדיו (זה אומר ניצול טוב יותר של הדיו, ראשי דיו\תוף זולים או אפשרות למילוי ידני) תודה.
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אוקי אני מחפש מדפסת לייזר,שמדפיסה שחור בלבד. מצאתי את זאת: http://www.datech.co.il/product_info.php?cPath=1_5_356_357&products_id=2009 ה Lexamrk E220 גם זולה מאוד (יותר מהמחיר באתר...) וגם לייזר שתספיק לי להרבה הדפסות מה אתם אומרים??? מישהו מכיר את המדפסת?
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם קיימות מצלמות רשת שמאפשרות שליטה ידנית (באמצעות תוכנה) על זמן החשיפה בצילום סטילס. בעיקרון אני צריך מצלמה שניתן לחבר ולפקד מהמחשב, לצילום סטילס בתנאי אור נמוכים (כנראה שנמוכים מאוד), ושתעשה פוקוס לבד. התקציב עד נניח 400-500 ש"ח, אבל חשבתי אולי מצלמות רשת אפשר להשיג בזול בהרבה. מישהו יודע אם סדרת Life Cam של מיקרוסופט מאפשרת משהו כזה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
קצה הרענון שלי המקסימלי שהגדרות המסך שלי מספקות הוא 85HZ... אכן זה קצב רענון טוב יחסית - אבל משום מה עדיין אני רואה ריצוד במסך....וזה די מפריע לי... האם יש דרך שאני יכולה להגדיל את קצב הרענון? יש לי GEFORCE2 MX והוא הרי נחשב לאחד כרטיס המסך הטובים ביותר - אז קשה לי להאמין שאלה אפשרויותיו היחידות... או שפשוט עבר זמנו של המסך שלי?
-
- 35 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
-
מישהו יכול להגיד לי האם דבר זה נכון? "המתכת של המסגרת יוצרת מעין כלא מגנטי זה אומר ששדות מגנטיים מבחוץ לא מגיעים לתוך הרכיבים במארז בשדות עם חלון אין את האפקט הזה ושדות חיצוניים יכולים להגיע לרכיבים כשצ'יפ מחשב נחשף לשדה מגנטי זה יכול להפריע לו מידת ההפרעה תלויה בעוצמת השדה"
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
אני מכיר מישהו כזה ורציתי לדעת האם אתם מכירים ;D [poll] [opt] מכיר [/opt] [opt] מכיר אחד עם 1.4Ghz [/opt] [opt] לא מכיר [/opt] [opt] לא מכיר מישהו עם P4 [/opt] [/poll]
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מכשיר משולב - כשהדגש הוא על המדפסת, ליתר דיוק הדיו. המכשיר צריך לעמוד בכמה קריטריונים קטן יחסית, זול (אין לי מושג מה טווח המחירים לכן הייתי מעוניין לקבל המלצה למכשיר הזול ביותר) ובנוסף מכשיר משתלם, ז"א שלא יצא מצב שהמכשיר יהיה זול והדיו יהיה יקר מאוד. אני מעוניין לקנות את המכשיר בדחיפות לכן אשמח לקבל המלצות בהקדם האפשרי, תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-