עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by giliboy,

תכנסו לכאן דבר פצצה הלהיט הבא...אני יחכה שירד המס ואז אני יחליף את זה במיני דיסק שלי..... ;D

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אמאזון גרמניה מספקת לנו הזדמנות נוספת לרכוש ציוד של החברה השוויצרית הגדולה במחיר מוזל מעוניינים להתחדש באוזניות או עכבר אלחוטי עבור המחשב שלכם, ואין לכם חשש מביצוע הזמנה מקוונת מחו"ל? המבצע הזה הוא כנראה בשבילכם: במסגרת מבצעי Deal of the Day באמאזון גרמניה, מוצעים לרכישה צמד דגמי אוזניות גיימינג וגם עכבר גיימינג של Logitech במחירים משתלמים למדי. אוזניות ה-G930 האלחוטיות המתקדמות של היצרנית, עם תמיכה באודיו סראונד ב-7.1 ערוצים ועם שלושה כפתורי מאקרו ניתנים לתכנות, זמינות לרכישה בעלות של כ-98 יורו כולל מסים ומשלוח ישיר לארץ, שהם כ-430 ש"ח ומהווים הוזלה של בערך 140 ש"ח מהעלויות הזולות ביותר של הדגם בישראל. כמו תמיד – אל תשכחו להגדיר את היורו כמטבע הבסיס של אמצעי הת…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by mr_ripper,

יש לי מודם 56.6 רגיל - standard מדי פעם המודם מנתק אותי בלי סיבה, בלי קשר לטלפון או לפקס כי כאשר זה טלפון או פקס זה מנתק אותי מ י ד ושזה מנתק אותי בלי קשר זה מנתק בצעדים: בהתחלה זה עושה כזה צליל של התחברות, ואח"כ אחרי מספר פעמים זה מתנתק לגמרי! אז בבקשה תעזרו לי ותמליצו לי מה לעשות ! נ.ב. --- אני לא חושב שזה הספק אינטרנט כי גם שהיה לי סרפרי וגם עכשיו עם נטוויז'ן זה עושה את זה! :'(

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

היום שמתי לב ששני העכברים הם אותו הדבר רק ש MX700 על חוטי! מה ההבדל ביניהם??? MX700 http://www.everythingusb.com/hardware/index/Logitech_MX700_Cordless_Optical_Mouse.htm MX510 http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=3,CONTENTID=8070

• 29 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום! האם המשטח Roccat Alumic מתאים לעכבר Razer Mamba אשר עובד עם שני חיישנים במקביל (אופטי ולייזר)? תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by HellBoY,

שלום,בעוד כמה ימים אני קונה מחשב חדש והחלטתי שאני הולך על מארז של Tt רק אני לא ידוע איזה דגם לבחור.. מה הכי מומלץ שלהם מבחינת קירור זרימה וכו' אשמ אם תעזרו לי אופק נ.ב ראתי פה בפורומים שכמה ממליצים על Thermaltake Xaser V VM-7000D האם הוא באמת טוב?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by The_Matrix,

GeForce2 MX400 זה טוב ??? ועם זה תומך במשחקים חדשים... :AR15: תודה בכל מקרה......

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. מישה צריך מחיר של משהו אני יגיד לו פשוט אני לא יכול להגיד לכם את הלינק של העמוד עם המחירים כי הוא פשוט ברוסית דרך אגב הוא מתעדכן כל יום אז הוא עדכני

9. Started by Holography,

היי, אני לא יודע בדיוק לאן זה שייך אבל החלטתי לכתוב את זה פה החורף הגיעה לעיתו ועמו הברקים...אחד האויבים המסוכנים של מחשבינו הנערץ (חוץ מהא'ק והחשמל סטטי ) רציתי לדעת כמה שקע כזה עולה ומאיפה ניתן לקנות,והאם הוא מספק הגנה של 100% למה שמחובר אליו ? (במקרה הזה למחשב) תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by MishaK,

הקיירו2 אולטרה ייצא רק בתחילת השנה הבאה :( דרעק ואני בניתי עליו עוד בסוף השנה הזאתי.... איזה פאק!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Styx,

אתמול קיבלתי הגה LOGITECH FORMULA VIBRATION FEEDBACK התקנתי והכול בסדר אך מה המישחק שקיבלתי(NFS:SHIFT) לא מכיר ואני ניכנס לתוכנה עצמה אז זה כותב שאין בקרים מחוברים ולא מצאתי דריבר תומך או משהו כזה למרות שהוינודס כן רואה את ההגה זז על הצירים והכפתורים עובדים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by watch out,

הי אני מחפש לקנות פד מומלץ לעכבר: logitech g400 mouse יש לי פד steelseries ישן אבל הוא איבד את היופי שלו במשך הזמן אשמח לכל המלצה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. היי ! קניתי אתמול עכבר LOGITECH דגם M185 -אלחוטיזה פעם ראשונה שאני קונה עכבר אלחוטי ואני ממש מבואס ממנו, הוא גם הולך איטי , וגם לפעמים יש לו תקיעות כאלה..זה אמור להיות בכזה עכבר ?מה אפשר לעשות? בתודה.. תומר.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני מחפש מקלדת בסביבות 400 ש"ח.הסתכלתי לכיוון של Roccat Isku fx או Crosair K50 ועוד כמה מקלדות לא מכאניות ואז נזכרתי שיש לי תו בשווי של 75 ש"ח בבאג וראיתי שיש להם את הRazer BlackWidow 2013 המכאנית ב500.כלומר אני קונה ב425. מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. חשוב שתהיה באיכות HD,מיקרופון מובנה ושאוכל לצלם איתה גם תמונות סטילס. ניתן לחרוג באיזה 20 ש"ח מה200 ש"ח. איך זאת לדעתכם: http://gamehot.co.il.preview30.livedns.co.il/Product.aspx?ProductID=491

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אהלן! לא מזמן נפטרו הרמקולים הפשוטים ששימשו אותי שנים (microlab m100), ואני בחיפושים אחרי רמקולים חדשים למחשב שלא ירוששו אותי ועדיין יהיו סולידיים יותר. הבנתי שמערכות 2.1 בטווח היותר נמוך פחות מומלצות ועדיף כבר לקנות 2.0 במחירים האלה והם יעשו את העבודה יותר טוב. אם בכז יש מערכות 2.1 טובות בטווח הזה, תפאדל. אין לי צורך בבלוטות', ושלא יתחבר דרך USB. השימוש הוא דיי סטנדרטי, גיימינג, סרטים, מוזיקה, ושאר שטויות. אפשר לסטות קצת מהתקציב במידה ויש שוני משמעותי. כרגע אחרי שנברתי קצת באינטרנט אני חושבת על הedifier r1280t, אבל אשמח לעוד הצעות. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לחברי הפורום . בגלל שאני כבר מזמן לא יודע מה הולך בשוק המדפסות אז אין לי בינתיים מושג לגבי התקציב ופה אני צריך את עזרתכם. כמובן שאני לא רוצה להשתגע עם התקציב ולבזבז סתם , אני רוצה מדפסת שתיהיה מחברה אמינה , אחריות ושירות טובים ושלא תיהיה יותר מידי יקרה. אז ככה , אני צריך מדפסת משולבת , שיהיה בה אפשרויות הדפסה , צילום , סריקה ושליחה וקבלת פקסים , ובנוסף שהיא תיהיה אלחוטית בגלל שאין לי בכלל מקום ליד שני המחשבים שלי , אלא לשים אותה איפשהו בניפרד , בגלל זה אני צריך שיהיה בה את האופצייה לשלוח נתונים אליה משני המחשבים שלי ללא חיבור כבל . כמו שהבנתי זאת מדפסת שצריך שיהיה בה כמו ראוטר מובנה או כרטיס רשת מונה , נכון ? אז אני מקווה שתעזרו לי ותודה מראש לכל העוזרים .

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by redead,

לפי מה שראיתי זה חתיכת מדפסת משולבת עם כל האופציות שרק יכולות להיות קיימות ומאוד מהירה.. דרך אגב מישהו יודע אולי את המידות שלה כדי שאני יראה בכלל שאפשר להכניס אותה והיא לא משהו ענקי?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by doldol360,

איזה עדיף? המחיר לא בעיה. לצורכי gaming כמובן במיוחד cs 1.6.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by natee,

יש לי טאבלט של לנובו מלפני 3 שנים, משמש רק לניווט (וויז ומוביט), נעשה איטי רצח. יש המלצות למכשיר דומה, במחיר של 600-700 ש"ח? אפשרי בהחלט מסין, רק חשוב לי רכיב GPS אמין תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Stanly,

בדרכ במקלדות יש לחצן בין הALT לCTRL הימניים שפועל כמו הלחצן הימני של העכבר, במקלדת הנוכחית הלחצן מפעיל את לחצני הfunction קיצר אני רוצה שבמקום הלחצןfunction יהיה לי את הלחצן הישן, יש דרך לעשות את זה? (מבלי לקנות מקלדת חדשה?)

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Pitzinyelo,

התקנתי במחשב שלי TT420 WAT... א)מה לעשות עם כל החוטים המיותרים? בניגוד לספק הגנרי שהיה לי מקודם, בספק הזה יש המון(נראה לי תשעה) חיבורים לPERIPHERALS. מדובר בעצם בשלושה קבוצות חוטים שלPERIPHERALS - שתיים מהן מיותרות. דחפתי את החוטים האלה לפינה אחת... האם זה טוב? מה אתם מציעים לעשות? ב)האם ישנה דרך כלשהי לווסת את המהירות של המאווררים על הספק(שניים)? http://www.thermaltake.com/purepower/w00089.htm

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום חברים, אני מחפש לקנות סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים. השימושים שלי במחשב הם גם בין היתר משחקים (אבל לא כאלה שדורשים דיוק של חוט השערה - בעיקר פוטבול מנג'ר ולעיתים רחוק FPS למיניהם). מוכן להשקיע עד כ-300 ש"ח. לא חשובים לי הרבה דברים - בעיקר מרחק קליטה סביר, והכי חשוב - שיהיה בעכבר כפתורים ניווט (ככה קוראים לזה?). חשבתי על סטים של מייקרוסופט כמו ה-5000 \ 3000 (שאני לא מבין מה ההבדל ביניהם). אשמח להמלצות על הסטים האלה או על משהו אחר מומלץ. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. 1) אני מתלבט בין שני מארזים : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2278 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4643 האם המארז השני שווה את ההפרש במחיר ? ( יש לו מלא מאווררים אז הוא מאוורר מצוין, הלא כן?) 2)אני מבקש המלצות ( +לינקים) למאווררי 80 מ"מ ו - 120 מ"מ בעלי דחיפת האוויר (CFM) הגדולה ביותר.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים