ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
-
מראה חשוב מאוד ... משהו שיבוא עם ספק סביר וטוב ומחיר טוב בהתאם מעדיף מנעה מחשבים ... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4643
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לכתוב את זה אז כתבתי את זה פה אז השאלה היא כזאת: aquanet מספקת שירותי adsl ב17 $!!!!! עכשיו השאלה שלי היא האם למישהו יש adsl של אקווה נט והאם הוא טוב? ועוד שאלה אני מתכוון לקחת את החבילה הכי זולה של בזק הורדה חצי מגה והעלאה 64 עכשיו השאלה בכמה בערך אני יוריד משרתים של 2-3 קיי ב56?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת BROTHER HL2300D ואני מעוניין לחבר אותה לרשת כדי להדפיס ממחשבים ניידים שונים (חייהם של סטודנטים..) לצערי למדפסת אין כרטיס רשת ולכן אני לא יכול פשוט לחבר את הUSB לראוטר. רציתי לדעת האם קיים פתרון אחר למעט פרינט סרבר , ואם לא - האם יש לכם המלצות לפרינט סרבר במחיר סביר שיעשה את העבודה ? תודה מראש ! דור
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
^ הכפתור האמצעי כבר לא פותח חלונות בפיירפוקס . אני צריך ללחוץ על הגלגלת איזה 6-7 פעמים כדי שלינק יפתח . אשמח אם יש דרך לתקן את זה ולהפוך את הגלגלת (הכפתור אמצעי) לחלקה . תודה מראש .
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש סורק שייועד בייחוד לסריקת מסמכים, ושיהיה מהיר (שאוכל לסרוק על גבי המשטח לפחות 5 עמודים של טקסט (נניח רזולוציה של 300x200 grayscale) בדקה ורצוי מאוד קצב אף גבוה יותר (10-15 עמודים לדקה יהיה הרבה יותר טוב. אין לי צורך באיכות סריקה גבוהה במיוחד. הסורק צריך להיות מסוגל לסרוק ספרים, ללא משטח עליון (להאצת הסריקה). ככלל התנאים שצויינו הם דרישה שאני חייב גם עם העלות גבוהה. יחד עם זאת אין לי עניין לשלם הרבה מאוד כסף עבור משהו מקצועי לעבודות משרדיות אינטנסיביות. באם תוספת של 300-500 ש"ח ישפרו משמעותית את הנתונים המדוברים אל מעבר למינימום הנדרש או את האמינות, יהיה שווה לי לשלם את זה. אבל לא ישתלם לי לשלם נניח עוד 2000 ש"ח עבור שיפור של 2 שניות בזמן סריקה. ממה שראיתי, בלי שו…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לקנות סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים. השימושים שלי במחשב הם גם בין היתר משחקים (אבל לא כאלה שדורשים דיוק של חוט השערה - בעיקר פוטבול מנג'ר ולעיתים רחוק FPS למיניהם). מוכן להשקיע עד כ-300 ש"ח. לא חשובים לי הרבה דברים - בעיקר מרחק קליטה סביר, והכי חשוב - שיהיה בעכבר כפתורים ניווט (ככה קוראים לזה?). חשבתי על סטים של מייקרוסופט כמו ה-5000 \ 3000 (שאני לא מבין מה ההבדל ביניהם). אשמח להמלצות על הסטים האלה או על משהו אחר מומלץ. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בימים האחרונים קניתי שלושה אביזרים למשחקים: מקלדת: MICROSOFT NATURAL EGRONOMIC 4000. עכבר: LOGITECH G500. גיים פאד: MICROSOFT WIRED XBOX 360 CONTROLLER FOR WINDOWS. נכון שזה לא הפורום המתאים לציין זאת, אבל לגבי מע' הסראונד שיש לי כבר כמה חודשים CREATIVE INSPIRE T6200, עם זה אני כן שלם. האם אפשר לראות בשילוב של הקנייה של כל השלושה איזון די מתאים עבור משחקים? חוץ ממשחקים יש לי עוד שימושים במקלדת, כמו למשל הקלדה עיוורת שאני יודע. קראתי במספר מאמרים בגוגל שזאת מקלדת מאד נוחה, ובמיוחד עבור משחקים, רק שאין לה פיצ'רים שיש למקלדות אחרות שמיועדות לגיימינג, אבל המבנה האגרונומי שלה, כרית העור לידיים, ומבנה המקשים, מבחינות אלו ואולי עוד אחרות שאינני יודע, היא הרבה יותר נוחה למשחקים. …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משהו שאפשר להעלות את הרזולוציה של תמונות ממצלמה דיגיטלית...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מצלמה HP318, אני קיבלתי אותה בלי תוכנה, ואני לא מצליח למחוק את התמונות מהכרטיס. מישהו מכיר את המצלמה הזאת ויכול לעזור לי בנושא.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
בדובים כתוב שהוא לא זמין ובחנות אחרת שבדתקתי הוא עולה בסביבות ה 650 לא זוכר במדויק זה כבר מחיר מאד גבוהה (בדובים הוא עולה 512 נדמה לי) יש למישהו מושג איפה אני יכול להשיג מארז כזה בארץ (לא חובה שחור) או כל מארז full tower באותו סדר גודל ובסביבת המחיר שלו?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב שאני עומד לקנות הוא כזה : Amd 3200+ box gigabye k8nf9 ultra 120 GB sataII geforce 6800GS מארז של גיג'ה בייט : Gigabyte Aluminium Case GZ-FSCA1 http://tw2005.giga-byte.com/Peripherals/Products/Products_GZ-FSCA1-ANS(ANB).htm לינק למוצר. cd rom וצורב dvd עכשיו השאלה שלי איזה ספק יתאים לי לכזה מחשב, האם 350W של אנרמקס יתאים? אולי ספק באותו מחיר של hec אבל 450W dual fan? אולי בכלל אני צריך לעלות רמה ולהביא איזה 420 של enermax\antec\thermaltake? אני לאמ עוניין בשום פנים ואופן בספק ג'נרי.. כרגע במחשב הנוכחי אני עם ספק מעולה של אנטק, 430W אבל אני לא רוצה להתחיל ולהתעסק עם הרכבה ופירוק לכן אני מעדיף לקנות כבר עוד אחד באותו רמה תודה רבה קובי.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
AMD K7 Athlon-c "Thunderbird" 1400MHz ---------------------------- עדיפות ראשונה: ECS K7S5A עדיפות שניה: ABit KG7 ---------------------------- עדיפות ראשונה: Elsa/Hercules GF2 Ultra 64MB + TV-Out עדיפות שניה: Gainward GF2 Pro עם זיכרונות 4.5ns - זיכרונות של "אולטרא" עדיפות שלישית: MSI GF2 Pro ואחרון חביב: 256MB DDR PC2100 RAM של קרושיאל... אני עדיין יכול לשנות את הרכיבים, אבל לזמן מוגבל, כי בעוד שבוע הקרובים שלי חוזרים מחו"ל.. אז בבקשה, רשמו הערות או הארות למיניהן...
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מעוניין לרכוש לשימוש בעבודה. ראיתי המלצות על ה Wow-Pen Joy אבל לא ממש מאתר אותו בארץ או מחו"ל במחיר סביר (עד 200 נניח). יש למישהו המלצה? תודה! WOW PEN JOY: http://kjglobal.co.uk/acatalog/WOWPEN_JOY.html
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ככל הנראה נהרס לי הדונגל של הסט - Microsoft wireless 3000, יש דרך לקנות דונגל חדש או לתקן מבלי לקנות עכשיו סט מלא חדש? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות סורק איכותי בתקציב של כ-600 ש"ח. השימושים העיקריים של הסורק הם סריקת מסמכים לצורך שמירה במחשב, שליחה להדפסה ולפקס. אני רוצה אפשרות לסרוק תמונות וקטסט (גם מתוך ספרים), וחשוב לי שהסורק יהיה מאוד אמין ויחזיק מעמד הרבה שנים בעומס עבודה קל. לאחר סקר שוק, אני סבור שהסורק המתאים לצרכים שלי הוא Canon 4400F http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=593&CatCode=322. מישהו מכיר את הסורק הזה? אשמח לקבל המלצות לדגמים אחרים. אבל, אני מאוד מעוניין לקבל חוות-דעת על הקנון 4400 מאנשים מרוצים או לא מרוצים.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אשמח לקבל המלצה למדפסת, סורק ופקס אם יהיה לא יזיק אבל שלא יפגע באיכות של המדפסת והסורק. עד 400 שקל בערך, שתהיה טובה וחסכונית בדיו, כמובן שהדיו שלה לא יעלה יקר. עכשיו אשמח לקבל המלצה למקלדת ועכבר עד 120 שקל ביחד לשניהם, הייעוד בתכלס זה לגיימינג ולשימוש יום יומי אז אם יש מבצע באנדל על שניהם אשמח לשמוע. תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישה צריך מחיר של משהו אני יגיד לו פשוט אני לא יכול להגיד לכם את הלינק של העמוד עם המחירים כי הוא פשוט ברוסית דרך אגב הוא מתעדכן כל יום אז הוא עדכני
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש המלצה למדפסת לייזר שחור לבן עד 400 שקל(אפשר לחרוג עד 450) המדפסת תשמש סטודנט ל3-4 שנים חשוב שתדפיס במהירות סבירה, אם יש הדפסה דו צדדית אוטמט' אז מעולה(אם לא אז דו צדדי ידני),הטיונר שלה במחיר עממי(אם יש לא מקורי והוא לא הורס אותה אז גם טוב), לא צריך פקס, אם יש עם סורק אז מעולה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי כמה צריבות צורב ממוצע אמור למות? כאילו שהעינית שלו תמות... לי יש צורב של פיליפס - 8x4x24. לא שיש איתו איזה בעיה פשוט זה מעניין אותי... כמה עולה להחליף עינית צריבה? האם אפשר להחליף אותה רק דרך פיליפס או דרך כל מעבדה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה המצב חברה אני מזמין מחשב גיימינג כבד ורציתי להזמין עכבר מקלדת ורמקולים שמתאימים ודגש אני רוצה מפלונטר בלבד תודה !!!!! כי משם אני מזמין תמחשב במחיר סביר תקציב בסביבות ה 400
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב חבר'ה... אני מחפש אוזניות אלחוטיות , טובות , אך לא יקרות(לא יותר מ300 שקל). מישהו יכול להמליץ לי על כמה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע אם הדבר עובד ? ואם כן האם זה מקליט ללא רעשי רקע ? http://www.hjush.com/%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8_%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%9D_%D7%94%D7%A7%D7%9C%D7%98%D7%94_%D7%9E%D7%94%D7%98%D7%9C%D7%A4%D7%95%D7%9F_%D7%94%D7%A7%D7%95%D7%99_%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91/
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-