ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להזמין EasyCAP [ממיר וידיאו לקובץ מחשב]לא חשוב מאיפה אבל אני רוצה משלוח מהיר והמחיר לא יעלה על 8$ מצאתי הרבה דברים באמזון השאלה היא: 1.המשלוח לישראל טוב ואמין? 2.הם לא שולחים מוצרים אלקטרוניים לישראל[צריך להפנות את ההזמנה לחברת משלוח],האם זה אחד מהמוצרים האלה...? 3.עדיף כבר dealextreme? תודה מראש נ.ב,לא מצאתי מקום יותר ראוי לנושא הזה,אם זה לא המקום בבקשה להעביר או להעיר תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כן, הדבר הזה הוא מארז ATX, לא אמפליפייר... מדובר בסדרת Home Theater PC Cases שנראית מעולה, IMHO. מעניין כמה יעלה להביא אותם לארץ? Prog.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
:-) סתם חבר'ה אני צוחק. יש ברשותי כרטיס מדהים ששמו voodoo 3500 אני עובד תחת חלונות 2000 , הקיצר רציתי לעדכן את הopenGL משהו שישפר איכות תמונה במשחקים, הורדתי תוכנה בשם WickedGL אין לי מושג אייך עובד, בחרתי את המשחק שיש לי במקרה הזה unreal tournament ששם מופיע רק unreality הקיצר אני בוחר, וצריך לבחור לו את תיקיית המשחק, אני בוחר את התיקיה system ולא עובד, מקבל הודעה שאומרת לי שהמשחק לא נמצא משהו כזה. ניסיתי את התיקיה הכללית וכלום מישהו יכול להמליץ על משהו טוב ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי כמה צריבות צורב ממוצע אמור למות? כאילו שהעינית שלו תמות... לי יש צורב של פיליפס - 8x4x24. לא שיש איתו איזה בעיה פשוט זה מעניין אותי... כמה עולה להחליף עינית צריבה? האם אפשר להחליף אותה רק דרך פיליפס או דרך כל מעבדה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מודם 56.6 רגיל - standard מדי פעם המודם מנתק אותי בלי סיבה, בלי קשר לטלפון או לפקס כי כאשר זה טלפון או פקס זה מנתק אותי מ י ד ושזה מנתק אותי בלי קשר זה מנתק בצעדים: בהתחלה זה עושה כזה צליל של התחברות, ואח"כ אחרי מספר פעמים זה מתנתק לגמרי! אז בבקשה תעזרו לי ותמליצו לי מה לעשות ! נ.ב. --- אני לא חושב שזה הספק אינטרנט כי גם שהיה לי סרפרי וגם עכשיו עם נטוויז'ן זה עושה את זה! :'(
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפי מה שראיתי זה חתיכת מדפסת משולבת עם כל האופציות שרק יכולות להיות קיימות ומאוד מהירה.. דרך אגב מישהו יודע אולי את המידות שלה כדי שאני יראה בכלל שאפשר להכניס אותה והיא לא משהו ענקי?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מחפש לצורך לימודים מדפסת לייזר עם חיבור רשת. המדפסת צריכה להיות חסכונית ובעלת טונרים לא יקרים. אשמח לקבל הצעות למדפסות מתאימות. תודה, אבירן.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היה לי מיקרופון ערבי שקניתי ב20 שקל, הוא לא פעל. :-/ בדקתי עד מיקופון וגם הוא לא פעל לי על המחשב :-* באתי, קניתי כמו גבר ב45 שקל אוזניות שבאות עם מיקרופון ו... גם הוא לא פעל > יש לי כרטיס קול ac97 שנמצא על הלוח אם (ברור אבל בכל זאת) עכשיו מה שאני שואל זה פשוט. what the hell is the problem!!!1 יש הגדרות מיוחדות למיקרופון שאני צריך לסדר? הכרטיס קול שלי ערבי מדי. מה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג אתה המקלדת במחיר שיותר נמוך מ ksp )725() בזמן הקרוב???
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש עכבר של logitech (הבנתי שהחברה האמינה ביותר בתחום העכברים), אשר יהיה מיועד בעיקר לגרפיקה (בעיקר 3ds max, פוטושופ וכו'). התקציב שלי הוא סביבות 350 ש"ח ומטה. האלמנטים החשובים לי ביותר הם נוחות ודיוק. כמו כן, אני עובד על פד מבד עם תמיכה ליד (הכחול המעוגל), אבל אני יכול לקנות פד לעכבר אם יהיה צורך להתאמה. טוב, אז אשמח לשמוע הצעות. תודה על הקריאה, moshe
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי את הכונן המהולל ASUS E616 UDM100 16/48 ואן לא זמפר להפיכה למולטי זון ולא מצאתי ברשת FIRWARE לדגם זה למולטי זון. -RCP1 כל מי ששמה ידע או מצא משהוא בנושא יבורך ! דן
-
-
מחפש המלצה למדפסת לייזר שחור לבן עד 400 שקל(אפשר לחרוג עד 450) המדפסת תשמש סטודנט ל3-4 שנים חשוב שתדפיס במהירות סבירה, אם יש הדפסה דו צדדית אוטמט' אז מעולה(אם לא אז דו צדדי ידני),הטיונר שלה במחיר עממי(אם יש לא מקורי והוא לא הורס אותה אז גם טוב), לא צריך פקס, אם יש עם סורק אז מעולה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם לאור כל הפסקות החשמל כדי לרכוש UPS ? יש לי הצעה לUPS טוב של 650W ב 400 חדש האם כדי?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מארז וספק עבור גיסי. חרשתי כבר את הפורום, וקיבלתי הרבה מידע מועיל, והחכמתי קצת בתחום. ובהזדמנות זו אני רוצה לציין את התפעלותי מהנכונות לעזרה והמקצועיות של המשתתפים והמנהלים - אני כבר לא זז בלי לבדוק קודם בפורום. כאמור, אחרי כל החיפוש, החלטתי על ה Compucase CI-6A19 עם ספק 300W של HEC. אבל... פתאום גיסי מציין שחשוב לו מאוד מאוד שהמחשב יהיה שקט - המחשב דולק כל הזמן, ובלילה, הרעש כיום מהמחשב פשוט מטריף אותו :'( האם ניתן למצוא חיה כזו בתקציב הנ"ל?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך מכם המלצה לעכבר אלחוטי נטען. קראתי פה בפורום ובאינטרנט בכלל הרבה על עכברים אלחוטיים ואף אחד מהם לא באמת ענה על הרצונות שלי. אז ככה, אני מחפש עכבר אלחוטי נטען (עם תחנת עגינה/ערסל/עמדת טעינה תקראו לזה איך שתרצו) שיהיה נוח לאחיזה וימלא את כל חלל כף היד, במחיר של עד 200-250 ש"ח לכל היותר... (אם יש פחות, מה טוב...) קראתי פה בפורום על דגם של Logitech שנקרא MX700 שבשנת 2003 עלה 450 ש"ח והוא דיי ענה על הרצונות שלי, אבל הבעיה שלא מצאתי אותו היום בשום מקום... בכל מקרה מחכה לעזרה מכם, תודה ויום טוב!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מתקן מחשבים בצורה מצומצמת בביתי והחלטתי לקנות KVM - נמאס לי כל פעם לפרק את המחשב. רציתי לקנות משהו טוב ואמין ועם זאת לא יקר מידי. המליצו לי לקנות KVM של חברת ATEN. הסתכלתי קצת באתר שלהם ושמתי עין על הדגם הזה - מבחינת חיבורים אני חושב שיכול להתאים לי: http://www.aten.com/products/productItem.php?model_no=CS1732B האם מישהו יכול להמליץ? תודה אופיר
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שלט הרמוני 700 אוניברסלי שהייתי רוצה לקנפג עבור מחשב HTPC לשליטה על XBMC בחלונות 8.1 הבנתי שצריך מקלט IR RC6. איפה קונים כזה דבר בארץ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. הגעתי להחלטה להחליף את ה-WAVE המזדקנת שלי במקלדת מכנית איכותית. אחרי שחרשתי את כל 67 עמודים "מקלדות מכניות -- ריכוז מידע" פלוס מדריכים ו-OCN הגיע זמן לתכל"ס - בחירת המקלדת. מחיר - 0-700 קצת גמיש אם זה שווה. תאורה אחורית - רצוי אבל לא חייב. מקלדת FULL SIZE. שימושים -בעיקר הקלדה. מקשי MACRO - תוספת נחמדה, אבל לא חייב. מקשי MEDIA - חייב! חשובה שליטה בווליום אפשר גם עם מקש FN. סוויצ'ים - הזמנתי Sampler Kit מ-WASD, פסלתי את הכחולים ושחורים. כנראה אלך על חומים, עדיין לא סגור עם אדומים. ממה שבדקתי עד היום: סוויצ'ים חומים Logitech G710 Ducky Shine 2 Ducky DK9008G2 PRO Camo Filco Majestouch-2 (בגלל מקשי מדייה, למרות שלא מת על צבע) Rosewill RK-9100BR…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1009388737&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_176_1445&products_id=10298 מה בדיוק הדבר הזה? למה יש 2 ג'ויסטיקים ומה כל אחד משמש, והאם הוא באמת ברמה גבוה? ועוד שאלה, מה ההבדל בין 3 הדגמים של לוגיטיק (הראשונים) שנמצאים פה: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=33_175_176_179 על היקר מהם נרשם בZAP בתגובה שהוא לא מתאים לFS .. אני רוצה באמת משהו איכותי על מה ממליצים? תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני לא יודע בדיוק לאן זה שייך אבל החלטתי לכתוב את זה פה החורף הגיעה לעיתו ועמו הברקים...אחד האויבים המסוכנים של מחשבינו הנערץ (חוץ מהא'ק והחשמל סטטי ) רציתי לדעת כמה שקע כזה עולה ומאיפה ניתן לקנות,והאם הוא מספק הגנה של 100% למה שמחובר אליו ? (במקרה הזה למחשב) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למה הצג משמש? כמה בערך הוא עולה? איפה ניתן להשיג? תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-