עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by morrtz,

שלום ככל הנראה נהרס לי הדונגל של הסט - Microsoft wireless 3000, יש דרך לקנות דונגל חדש או לתקן מבלי לקנות עכשיו סט מלא חדש? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אמאזון מספקת לנו עוד כמה מבצעי חומרה איכותיים בימים עמוסים אלו לכתבה

3. Started by תושב העיר,

מישהו יודע אם הדבר עובד ? ואם כן האם זה מקליט ללא רעשי רקע ? http://www.hjush.com/%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8_%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%9D_%D7%94%D7%A7%D7%9C%D7%98%D7%94_%D7%9E%D7%94%D7%98%D7%9C%D7%A4%D7%95%D7%9F_%D7%94%D7%A7%D7%95%D7%99_%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91/

4. Started by GMTK,

המלצה למקלדת ועכבר ניידים בסביבות ה300 שח ואפילו פחות השימוש הוא גיימינג בעיקר. ראיתי את הלוג'יטק 260MK ראיתי את המוצר בסביבות ה140 שקל 120 שקל עכבר ומקלדת בעייה שישר הסתכלתי עלייה היא שאין כפתור כיבוי. אשמח להמלצות למקלדות נורמליות ועכבר שיהיה מצויין לנייד בקרוב אני ארכוש גם ציוד לא נייד. אחרי שאני יסיים לבנות את הספרייה בחדר שלי אז מה שצריך עכשיו זה מקלדת ועכבר גימינג אלחוטי. יש לי בעייה עם לשמוע את המקלדת כאילו צריך ממש שקט אפשר טיפה רק שלא יהיה מציק מידי שישמעו אותה בקטנה וגם את העכבר. למשל היה לי עכבר היתי לוחץ עליו כלכך הרבה היו שומעים אותו למטה במטבח חחחחחחח. תודה מראש לעוזרים עם שחכתי משהוא אז תגידו.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. נהרס לי הגלגלת של הכבר mx15 ולכן אני מעדיף לקנות חדש. אני צריך עכבר ברמה של ה mx15 1600dpi שעלה לי 200 ש"ח ואין צורך ביותר טוב ממנו אם המחיר הוא בהרבה יותר יקר. האומנם הייתי רוצה להשקיע עוד קצת בשביל לקבל עכבר אלחוטי ולכן התקציב הוא 300 ש"ח +-.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. קודם כל יש לציין שהג'ויסטיק הוא למחשב.. עכשיו; הכפתור בג'ויסטיק/גיימפאד שאחראי על סיבוב זווית התמונה (ובעצם מהווה תחליף לעכבר) איטי מדי יחסית לעכבר... לגבי העכבר, אני יודע שיש הגדרות שדרכן אפשר להמהיר אותו... השאלה שלי היא, האם גם את הג'ויסטיק אפשר להמהיר דרך הגדרות כלשהן?.. ואם כן, אז הייתי רוצה לדעת איפה ההגדרות הללו נמצאות.. תודה לכל מי שיענה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. המחיר זהה, שניהם אופטיים. אני יודע שהקינזו קטן יותר, רק שלושה כפתורים ורק שנת אחריות, אבל חדש יותר מה MX518. מישהו יכול להגיב? ראיתי גם שמישהו כתב שיש לקינזו בעיות עם משטחי עכבר מבד ב DPI נמוך. אני לא משחק הרבה FPS, בעיקר סטארקרפט 2, ולכן משחק בד"כ על DPI של 800-1200. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by NiTRo37,

שלום רב חבר'ה... אני מחפש אוזניות אלחוטיות , טובות , אך לא יקרות(לא יותר מ300 שקל). מישהו יכול להמליץ לי על כמה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by sivanw1,

חברים אני בבעיה רצינית!!! אני מחפש כרטיס FIREWIRE לא משהו זול ולא משהו יקר בסביבות 50-150 פלוס מינוס לא נורא (Sעיפות לכבל ותוכנה עם הכרטיס) המצלמה שלי היא מדגם GR-D820 של JVC אז אם יש למישהו נסיון עם המצלמה הזו יחד עם כרטיס פיירוויר זה מבורך!!! אני סה"כ צריך כרטיס שבאמת ידגום לי את החומר מהמצלמה הזו שיש לי למחשב...בצורה הטובה ביותר! שאפשר בסכום הקנייה שלי... המון תודה למי שיעזור....SOON AS POSSIBLE ??? ???

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by LLLLiran,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4643 שווה לקנות את המארז הזה ב400 שקל ללא ספק? יש מארז יותר מומלץ עד הסכום הזה?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Tal Kfir,

==זהו חלק 2 מתוך 2 של ההודעה== אגב,שמתי לב שהלוח-אם עובד ב DMA100 וההארדיסק על 133 אבל אבא שלי אמר שכל המעבדים עובדים ב 100,אז לא משנה כבר..(יאני נישאר עם ההארדיסק הזה..יכול להיות בעתיד נשדרג את המעבד לאחד שעובד ב 133..) בקשר לכרטיס מסך-העירו לי הרבה לגביו...זה ברור מעליו גם שאני ל-א הולך להשאר איתו,רוב הסיכויים זה להוסיף 100 שקל לMX400.האם הכרטיס הזה טוב? או שעדיף משהו אחר? או חברה אחרת..? בקשר ללוח אם,שזה דבר מאד חשוב,מהאתרים שהבאתי למעלה על 'המידע הנוסף' ללוח אם,נאמר שבביצועים של הלוח,הוא מ-א-ד דומה ל Asus A7V266-E..אבל בכל זאת,קצת מעצבן אותי השם הזה Chaintech..יש לי פשוט את ההרגשה,שהיא יכולה להיות בהבדל בינהם-מה יהיה אורח החיים שלהם?(יאני Asus-זה שם מוכר,השני אף אח…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Angel-eyes,

אני רוצה לקנות לוח אם שמבוסס על AMD אבל אני לא יודע מאיזה חברה עדיף GIGABYTE או ASUS אז מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by lan_dude,

אני צריך את עזרתכם.......... אני ועוד כמה חברים שלי עושים מסיבת רשת........עכשיו התברר לנו שיש רק 5 כבלים לא מוצלבים(לHUB) ועוד כבל מוצלב(קשר ישיר בין 2 מחשבים) עכשיו מישהו יכול להסביר לי אין אנחנו יכולים לחבר את ששת המחשבים יחד..... נ.ב: אם לא הבנתם אנחנו שש אנשים....

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by dominic16,

אוקי רציתי ליקנות מיקלד אז איך המיקלדת הזוhttp://www.zap.co.il/model.asp?model_id=136154? ב69 שקל

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by roey1,

שלום, יש ברשותי עכבר אלחוטי שאני רואה שכתוב עליו Cordless Mouse בלבד ולא דגם אך לפי התמונות מהאינטרנט זה MX1000. הבעיה שלי היא שיש לי אותו בלי הכבל של החשמל. האם מישהו מכיר את העבר ויודע אם צריך כבל מיוחד או שנאי רגיל יכול לעבוד? מה המתח הדרוש? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אמאזון גרמניה מספקת לנו הזדמנות נוספת לרכוש ציוד של החברה השוויצרית הגדולה במחיר מוזל מעוניינים להתחדש באוזניות או עכבר אלחוטי עבור המחשב שלכם, ואין לכם חשש מביצוע הזמנה מקוונת מחו"ל? המבצע הזה הוא כנראה בשבילכם: במסגרת מבצעי Deal of the Day באמאזון גרמניה, מוצעים לרכישה צמד דגמי אוזניות גיימינג וגם עכבר גיימינג של Logitech במחירים משתלמים למדי. אוזניות ה-G930 האלחוטיות המתקדמות של היצרנית, עם תמיכה באודיו סראונד ב-7.1 ערוצים ועם שלושה כפתורי מאקרו ניתנים לתכנות, זמינות לרכישה בעלות של כ-98 יורו כולל מסים ומשלוח ישיר לארץ, שהם כ-430 ש"ח ומהווים הוזלה של בערך 140 ש"ח מהעלויות הזולות ביותר של הדגם בישראל. כמו תמיד – אל תשכחו להגדיר את היורו כמטבע הבסיס של אמצעי הת…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום אני מחפש מדפסת משולבת חדשה עבור חמי - המדובר באדם מבוגר (כבר הרבה אחרי פנסיה) - ולכן נדרשות הנקודות הבאות 1. קלות תפעול - בדגש מיוחד על אופציית הסריקה - חובה שתהיה במדפסת כפתור סריקה למחשב\דואל\קובץ וכיוב' - המטרה היא להפוך את נושא הסריקה להכי פשוט שניתן. 2. תאימות - נדרשת תאימות לחלונות 7 וחלונות 10 בדרייברים\אפליקציה. 3. חיבור - נדרש חיבור USB - רשת קווית גם יכול להועיל - WIFI רק אם לא מוסיף הרבה במחיר. המחיר גמיש אך מדובר על סדר גודל של בין 1-1.5K תודה רבה, גבריאל

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. היי ! קניתי אתמול עכבר LOGITECH דגם M185 -אלחוטיזה פעם ראשונה שאני קונה עכבר אלחוטי ואני ממש מבואס ממנו, הוא גם הולך איטי , וגם לפעמים יש לו תקיעות כאלה..זה אמור להיות בכזה עכבר ?מה אפשר לעשות? בתודה.. תומר.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יש לי את המדפסת Samsung CLX-3175FN חיברתי אותה למחשב נייח דרך ה- USB ואני מעוניין לחבר אותה לראוטר כדי שאוכל להדפיס דרך המחשב האלחוטי שלי בלי תלות בנייח... האם זה יכול להוות בעיה (חיבור USB+LAN) ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אפשר לחבר 2 מחשבים לאותה מדפסת, כל אחד דרך חיבור שונה? קחו בחשבון שאי אפשר לעשות רשת בין המחשבים. תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. איזה עכבר נוח יותר למשתמש ימני, לשימושים משרדיים, עם פד סיליקון ארגונומי? ה Deathadder 3.5G או הIkari laser ? כרגע יש לי G5 , האם שניהם/אחד מהשניים למעלה יהיה עדיף על הG5? או שבכלל לא שווה לי לחפש עכבר אחר? אני חושב להתחדש כמו ששמתם לב. ומה ההבדלים בין הDeathadder ה"רגיל" לבין הגdeathadder החדש 3.5G.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. משהו יכל להביא לי משהו טוב במחיר הזה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שמעו יכול להיות שזה נשמע מצחיק אבל המארז שציינתי בכותרת פולט את החום שבתוכו ואני ישן איתו בחדר עכשיו אבא שלי אומר שאני צריך לפתוח כל הזמן את החלון כי המארז פולט קרינה וזה לא בריא עכשיו לדעתכם זה נכון שהוא יכול לפלוט קרינה מסוכנת לבריאות ? או שזה סתם שטויות

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ybe,

הכרטיס הנ"ל נמכר בישראל(בחנות האסורה למי ששאל) במחיר של 812 ש"ח.מישהו ראה ב'נצמרקים או משהו דומה של הכרטיס הנ"ל?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Bug2000,

הסר כמות. מוצרים סה"כ Intel Celeron 1000 Mhz 401 ש"ח Gigabyte GA-60XT INTEL 815EP 485 ש"ח TRANSCEND 256MB SDRAM 133 312 ש"ח Maxtor 40GB 7200RPM 440 ש"ח Gigabyte ATi RAGE 128 Pro 32MB 195 ש"ח VIBRA 128BIT 4D 145 ש"ח Pine PF-X01A Conexant SmartDAA V.92 56K Modem 95 ש"ח Creative x 52 184 ש"ח LG 24X10X40 OEM 329 ש"ח Compucase CI6811 ATX MIDI TOWER 262 ש"ח Samsung 757NF 17 1,587 ש"ח סה"כ 4,433 ש"ח האם המפרט הזה בסדר גמור לגבי עבודה ? תגידו משהו לגבי המסך כי אני לא מבין בדיוק בדגמים אלה רק בחברות

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.