ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב נייד ויש לי דסקטופ, ואני רוצה לחבר את שני המחשבים הללו בעזרת kvm. העיניין הוא שלנייד אין יציאות ps/2 ולכן צריך לחפש kvm שתומך ב?usb. הייתי מעדיף שה?KVM ידע גם להסתדר עם כניסות PS/2, כדי שאני אוכל לחבר לשם גם מחשב ישן שיש לי פה. שתי כניסות מספיק לי, מקסימום נשחק בכיסאות מוסיקלים. אני מחפש הצעות למשהו כזה, ואני מעדיף לקבל חוות דעת של אנשים לפני שאני משקיע כסף בלקנות שטויות.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
מישהו כבר הספיק לקנות את העכבר החדש של MS לגיימינג ? האם הוא שווה את מחירו ובכלל ? האם הוא באמת לא נוח כמו שמתארים (קוטלים) אותו ברחבי הנט ?
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
חשבתי על הA4tech 750F אבל לפי מה ששמעתי הוא מאוד "פושטי". MX518, שמעתי שטוב מאוד, הוא יותר כדאי מה750F? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מקלדת חדשה ועכבר יש לי ממש גרועים(הם די נהרסו)אני רוצה בעיקר למשחקים. לא חייב סט אני מעדיף לקנות עכבר ומקלדת בנפרד.אם אפשר אז תביאו לי את שנהם ב 350 או 300 אבל אם אי אפשר אז 400
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
הזמנתי את ה RADEON 9700 PRO של GIGABYTE ואת ה 8RDA+ של EPOX. האם ספק של 300 וואט יספיק (ספק HEC מהמארז של COMPUCASE 6919) ??? * ככו בחשבון שאולי אני מוסיף גם איזה שני מאוורים של 80 mm.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין במדפסת אשר כוללות את התכונות הבאות : - הדפסה מהירה (חשוב!) - הדפסה דו-צדדית אוטומטית (חשוב!) - פקס (פחות חשוב - רק במידה וזה לא מקפיץ משמעותית את המחיר) - סריקה מהירה (פחות חשוב - במידה וזה לא מקפיץ משמעותית את המחיר) הבנתי כבר שאני צריך ללכת על לייזר שחור לבן, השאלה רק איזה דגם ומאיזו חנות - יש כ"כ הרבה אפשרויות. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב נייד עם WIN 7 שמבוחר עליו מגבר ו5.1 רמקולים. עד עכשיו הרמקולים לא עבדו כולם כי במחשב אין אפשרות לבחור 5.1, אז החלטתי לקנות כרטיס קול... הכרטיס הקול הזה: http://www.ebay.com/itm/USB-2-0-Virtual-7-1-Surround-Steel-Sound-12-Channel-Equalizer-PC-Adapter-/110818433153?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19cd4b1881 יספק אותי? למרות שרשום 7.1, זה יתאים גם ל5.1? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ספק זול (בסביבות 150ש"ח) למערכת הבאה: amd sempron 3200 socket 939 LEADTEK 7600GS WD 20GB IDE WD 160GB sata Albatron K8NF4X 512DDR עכשיו, שמתי עין על הספק: HEC 300AR-TF האם הוא יספיק? האם אפשר לקנות ספק יותר טוב באותו המחיר?
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
כרגע הצרכים שלי לעכבר הם שניים: בקרוב (ברגע שיצא כבר ה- E8200 המיוחל ) קונה HTPC לסלון וידרש עכבר לתפעל אותו וכן ללאפטופ החדש והמהמם (Dell m1530) אותו אני מפעיל לרוב במיטה. עשיתי חיפושון (בפורום, בזאפ, בזיגזג) וראיתי שאין את ה- MX Air בארץ. אחיו הקטן והמוגבל אווירית, ה- MX Revolution, מתומחר היום באיזור ה- 500 ש"ח בעוד שחברינו ה- Air נמכר באמאזון ב- 132 דולר אמריקאיים נמושתיים. יחד עם שילוח דרך מאסטופ (שחלילה לא נאלץ להתחכך עם הפרולטריון בדואר ישראל) זה יעלה כ- 155$ (558 ש"ח לפי שער של 3.6 [ + מע"מ]). נשמע לי no brainer. דעות?
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי חברים! מה נשמע? אני זקוק להמלצה על מצלמת IP אלחוטית (לרשת אלחוטית WIFI כמובן). המטרה היא להציב מצלמה במקום ולהתחבר מרחוק ולראות מה הולך. ממש כמו מצלמת אבטחה. תנאי הצילום הם חשוכים למחצה, ופה הקאטש. המצלמה צריכה לצלם בזוית רחבה חדר יחסית גדול ועוצמת התאורה בו היא בערך כמו כזו של פאב סטנדרטי ממוצע. תאורה מוחלשת. האם כדאי ללכת על מצלמת אינפרא? האם יהיה אפקטיבי בצילום רחב זוית? כמובן המטרה היא בסופו של דבר לכסות זוית גדולה ככל הניתן ולראות בצורה טובה בתנאי אור זניחים. האיכות ברמת פרטים, פרצופים וכו' אינה חשובה לי כאן. האם יש לכם רעיון למצלמה כזו? מה המחירים? המגוון לא כ"כ רחב, לפי חיפוש קצר שלי ברשת. אשמח לעזרה! תודה מראש, רן.
-
- 5 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת להדפסת טקסטים של עבודות לביה"ס ותמונות.. מדפסת הזרקת דיו. תקציב-600 ש"ח עדיפות לAll In One ושלא תיהיה מפלצתית וענקית ועוד פלוס חשוב- שהדיו לא יהיה יקר מידי
-
האם MX700 שווה את ההשקעה או ש MX500 יספיק. ההיטלבתות היא האם MX700 מספק את אותם הביצועים בדיוק + אלחוט או שהוא יותר טוב בהכל. כי היה לי ניסיון אם עכבר אלחוטי ואהבתי את העניין כי אין את החוט שמציק לפעמים, אבל זה היה עכבר מאוד פשוט ודי עצבן אותי וזלל סוללות כמו מטורף.
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מחפש עכבר לגיימר. מצאתי 3 עכברים בתקציב הנ"ל ורציתי לדעת איזה עדיף: Logitech G5 Laser Mouse Razer Diamondback 3G LogiTech MX518 - יש לי אותו (נקנה בזמנו ב 130 ש"ח - אך אני כבר לא מוצא אותו שוב במחיר הזה).
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לנו מדפסת Lexmark X5495 ואני רוצה לחבר אותה לרשת ולתקוע אותה בחור ולא לידי האם זה אפשרי... כי אני לא ראיתי אצלה מקום לחיבור או שיש איזה כונברטר מ-USB לרשת...?
-
- 8 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות לאחי עכבר גיימינג בתקציב של עד 350 ש"ח ( מעדיף לא לחרוג ) הוא לא גיימר כבד אבל אני רוצה לקנות לו עכבר טוב למשחקים ( לדוגמא : Titanfall \ PlanetSide \ Assassin Creed וכו' ) הוא משחק עם יד שמאל אז אני צריך עכבר שהוא לשמאלים או נייטרלי ראיתי בפורם המלצות על G402 שהוא בתקציב שלי אבל הוא לא נראה נוח לשמאלים ( אלא אם מישהו ניסה ויכול להגיד אחרת ? ) אשמח להמלצות תודה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
חשבתי להחליף את הספק שלי... אני צריך משו באיזור ה 400 וואט, התקציב הוא באיזור ה 350 שקל, וחשבתי על 2 ספקים בעיקר: ה HEC 475 וה TT 420, מה יותר טוב? יש עוד ספקים שכדאי? תודה
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
-
שלום חברים, רכשתי את העכבר דגם RAZER OROCHI . ואני רוצה להקצות פקודות ללחצנים שיש בעכבר, השאלה שלי היא האם בפקודות המאקרו אפשר לעשות שילוב של WINDWOS KEY ּ+ TAB לעשות את ה FLIP של WINDOWS 7 ???? התוכנה של רייזר בעיתית אצל מיקורוסופט ו לוג'יטק יש את ה KEY STROKE שככה אין בעיה להקצות כל מה שרוצים תודה לעונים ויום טוב לכם.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוף... אני מבקש קצת הסבר כללי על מצלמות.. מה חשובת מה טובת מה לא טובת ודברים כאלה. דברים שחשובים לי: 1. שתהיה לה יכולת גבוה יחסית להישאר לאחר טעינה מלאה זמן רב. 2. כמות מקום גדולה שתספיק לכמה שיותר תמונותעל כל צ'יפ של תמונות (כמה עולה צ'יפ וכמה אפשר לשים עליו וכו') 3. תמונות לא חייבות להיות מאוד איכותיות אבל שיהיו נורמליות אקימר אני רוצה מצלמה טובה... נתונים: בעית כסף לא קיימת... שמועות גנובות לאוזניה שהדבר לא אמור לעלות על ה2500 ש"ח גג... (הגזמתי קצת) כך שאין בעיה... אז אנא מימכם עיזרו לי לימצוא את המצלמה אשר בה אני חומד.. תודה מראש! ;-) מת עלכים! מי שיעזור יקבל שמנמן רישמי! (המבין יבין ;D)
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. האם מישהו יכול להמליץ על מצלמת אינטרנט פשוטה וטובה (לשימוש בסקייפ ומסנג'ר) ? היתה לי משלמה פשוטה שקיבלתי, אבל איכות התמונה לא טובה, אשמח להמלצה על משהו ספציפי. 2. בזמן האחרון מתרבים מחשבי הלוח (אייפד ודומיו), מישהו יודע האם למחשבים הללו קיימות אפליקציות רפואיות ? בנוסף, האם רופאים נוהגים להסתובב עם מחשב לוח, לתיעוד הביקורים / בדיקות / שימוש באפליקציות ? (יתכן וזה תלוי מחלקה, לדוגמא, רופאים בפנימית לא, אבל במחלקות אחרות כן)
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
ישבתי לי ללמוד היום קצת.. ופתאום עלה בי רעיון לנקות את הפד עכבר שכבר מזמן לא נראה מי יודע מה.. לאחר חיפוש באינטרנט גיליתי כל מיני שיטות שממש לא התחשק לי לנסות - מכונת כביסה, לשטוף במים וכו' וכו'.. התייאשתי עד שפתאם נזכרתי שאתמול הייתי באיקאה וסתם קניתי מהם את הגלגלות להסרת שיער בעלי חיים מהבגדים.. (גליל דביקי כזה), ואז פשוט חשבתי להשתמש בו לנקות את הפד.. התוצאות - מדהים. הפד חזר להיות שחור ונקי מאבק, העכבר חזר לשייט עליו בקלילות.. אחלה של דבר. סתם התחשק לי לשתף.. טיפ.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
יש להם מארז שנראה נחמד מאוד H600 black window והייתי רוצה לדעת איך הספק האם הוא אמין וטוב { ובנוסף האם יכול להחזיק הרד דיסק של 40 גיגה, עוד הרד דיסק של 120 גיגה, רדאון 9800 ,לוח אם p4p800 deluxe ,..בנוסף 4 מאווררים, וקטודה אחת..אני חושב שהספק הוא 300 ואט לא כתוב באתר של הדובים איזה ספק זה}...הסיבה היחידה שאני מתלבט ביניהם לבין compucase היא בגלל הספק כי המארז של Aopen נראה הרבה יותר טוב וממש טיפה יותר יקר מסדרת ה-6919 וה-6A19 של compucase תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שמעתי שלעכבר הנ"ל אין לחצן באמצע. הדבר די חשוב לי למשחקים למשל. האם זה נכון לשעכבר ברמתו חסר את הלחצן על הגלגלת באמצע ? אני יודע שיש גם גלגלת בצד,האם גם שם חסר לחצן ? אה ועוד משהו,עשיתי קצת חיפוש וראיתי שהרבה אנשים פשוט טוענים שהעכבר פשוט לא נוח למשחקים,אפשר בבקשה לדעת למה ? (אני פשוט רוצה לקנות אותו מחר ומפחד שאני יוציא סתם כסף עליו כי הרי אני הולך לשחק איתו). תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מבין בתחום של לוחות כתיבה אלקטרונים, ואני צריך את עזרתכם. - איזה חברה נחשבת למומלצת? - זה חשוב לאיזה מטרה אני צריך את הלוח? - כמה עולה לוח שנחשב לטוב? (300 ש"ח יספיקו ?) אם אפשר גם לקבל דוגמאות ללוחות כאלה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-