ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום, אחרי שה-Kana שלי שבק חיים באחד מהלחצנים וSteelSeries החליטו לשלוח בתור חלופה את אותו הדגם המיושן עם המפסקים הפגומים רק בגימור הלא הנכון במקום לשלוח את הגרסה המחודשת והעדיפה, החלטתי למצוא עכבר חדש. אני למעשה מחפש את ה Intellimouse Optical 1.1A או הWheel Mouse Optical של Microsoftרק עם DPI יותר גבוה. בשנה האחרונה השתמשתי בKana והאמת היא שהייתי מרוצה מאוד מהעכבר עד שהמפסק של אחד הלחצנים שבק חיים. נוכח שירות הלקוחות של SteelSeries אין לי שום כוונה לרכוש עכבר נוסף שלהם, אני מחפש כעת חלופה. הדרישות הן בסיסיות למדי: 1. עכבר סימטרי - ambidextrous. 2. חמישה כפתורים (אפשר יותר אבל עקרונית אין צורך). 3. ללא movement prediction/correction במידת האפשר, עכברים מודרניים כולם מכיל…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש המלצה למדפסת לייזר שחור לבן עד 400 שקל(אפשר לחרוג עד 450) המדפסת תשמש סטודנט ל3-4 שנים חשוב שתדפיס במהירות סבירה, אם יש הדפסה דו צדדית אוטמט' אז מעולה(אם לא אז דו צדדי ידני),הטיונר שלה במחיר עממי(אם יש לא מקורי והוא לא הורס אותה אז גם טוב), לא צריך פקס, אם יש עם סורק אז מעולה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , השאלה שלי מחולקת לשתיים 1. מתי נכון לקנות מדפסת לייזר הביתה ? אשתי גננת ובשנה אני שם בערך 1000 על דיו (אולי יותר). האם נכון לקנות מדפסת לייזר ? ואם כן אז למה ... האם הדיו זול יותר? 2. במידה ונכון...אשמח לקבל המלצה על מדפסת ליזר צבעונית לבית שכוללת סורק וחיבור רשת תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב יל לי מצלמה של חברת ibm חדשה התקנתי אותה והמצלמה פשוט לא נדלקת אני לא יודע מה קרה אני חיברתי ליצאה של ה usb ואני צריך ללחוץ על הכפתור שהיא תדלק והיא לא נדלקת ... עוד בעיה הוונדוס לא מזהה אותה ..אני משתמש וונדוס אקס פי .. ??? תודה...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לי סט אלחוטי קצת ישן (שנתיים) שבחצי שנה אחרונה שכב בצד,המקום ליד המחשב נהיה לי צר ורציתי להחזיר אותם. חיברתי אתמול את המקלדת והיא נהיתה קצת "משוגעת" - תפקדה לא כמו שצריך (חלק מהכפתורים לא עבדו וחלק עשו פעולות אחרות ממה שאמורות) חשבתי שאולי הבטריות חלשות והטענתי אותם, ועכשיו כשהן מלאות המקלדת לא עובדת בכלל - המנורה האדומה שעליה שאמורה להגיב לא נדלקת בכלל. עשיתי כל מה שחשבתי שאפשר לעשות ולא הצלחתי. (ניקיתי מאבק בעזרת פן קר לשיער, ניקיתי מגעים עם אלכוהול וגם את המגעים של הבטריות והטענתי אותם שוב ליתר ביטחון) יש למישהו רעיון מה עוד ניתן לעשות? אולי עוד מישהו נתקל בבעיה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום... אני מסתבך עם עצמי כבר המון זמן איזה סט לבחור... יש את של מיקרוסופוט wireless laser desktop 7000 http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=089&active_tab=systemRequirements ויש את של לוג'יטק cordless wave pro http://www.logitech.com/en-roeu/keyboards/keyboard-mice-combos/devices/4677 אני מחפש משהו אלחוטי שיחזיק מעמד יותר מ2 3 מטר... יותר לכיוון 4 5 מטר. מישהו יכול לעזור לי??? אם יש עצות לסט אחר אני אשמח לשמוע! אני כבר ממש משתגע ומבולבל...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, במקרה הגיעה המקלדת הזאת לעבודה שלי. הדגם המדויק זה deck hassium cbl 108 cherry mx בעבודה שלי מזמינים רק מקלדות עם כרטיס מגנטי(כאלה שיש בקופות חולים/סופרים) בדקתי ברכש אצלנו ואף אחד לא הזמין אותה. בכל מקרה,מה עושה את המקלדת הזאת לכל כך יקרה? בדקתי באיביי וראיתי שמוכרים אותה בסביבות ה200$ http://www.ebay.com/itm/Deck-Hassium-CBL-108-cherry-MX-Red-Mechanic-LED-Keyboard-USB-Eng-Kor-/271267575392?pt=PCA_Mice_Trackballs&hash=item3f28ceb660 עצם זה שהיא מכנית עושה אותה לכל כך יקרה? [h=1][/h]
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אפשר להפעיל ספק כוח בלי לחבר אותו ללוח אם? תודה! :saint:
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר שנגמר לי הדיו הצבעוני במדפסת נכנסתי לאייבי וראיתי שהמחירים שהם הרבה יותר זולים מבארץ. : כמובן שמדובר בדיו חלופי ולא מקורי. עד כמה זה מסוכן למדפסת להשתמש בדיו חלופי?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי סורק ישן מדגם HP ScanJet 3300c . לאחרונה התקנתי ווינדוס 7 ואני לא מוצא דרייברים בשבילו. כשאני מנסה להתקין אותו המערכת הפעלה כותבת שהיא לא מוצאת דרייברים (גם לא בחיפוש באינטרנט). באתר של HP כתוב שמכיוון שזה מכשיר ישן הם לא מוציאים דרייברים חדשים בשבילו שתומכים ב win 7 או ויסטה. למישהו יש פתרון? (חוץ מלהתקין מערכת הפעלה אחרת במקביל).
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מהו הדגם של לוח של גיגהבייט שעובד עם ה- Via KT266A החדש? (מקביל לAsus A7V266-E) ???
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4643 שווה לקנות את המארז הזה ב400 שקל ללא ספק? יש מארז יותר מומלץ עד הסכום הזה?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכנסו לקישור הזה (לא עמוס) ותגידו לי אם היה שווה לקנות את הרמקולים האלה ב299 ש"ח. הרמקולים
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי שהמחיר שלו סביר - 98 ש"ח. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1016
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוף... אני מבקש קצת הסבר כללי על מצלמות.. מה חשובת מה טובת מה לא טובת ודברים כאלה. דברים שחשובים לי: 1. שתהיה לה יכולת גבוה יחסית להישאר לאחר טעינה מלאה זמן רב. 2. כמות מקום גדולה שתספיק לכמה שיותר תמונותעל כל צ'יפ של תמונות (כמה עולה צ'יפ וכמה אפשר לשים עליו וכו') 3. תמונות לא חייבות להיות מאוד איכותיות אבל שיהיו נורמליות אקימר אני רוצה מצלמה טובה... נתונים: בעית כסף לא קיימת... שמועות גנובות לאוזניה שהדבר לא אמור לעלות על ה2500 ש"ח גג... (הגזמתי קצת) כך שאין בעיה... אז אנא מימכם עיזרו לי לימצוא את המצלמה אשר בה אני חומד.. תודה מראש! ;-) מת עלכים! מי שיעזור יקבל שמנמן רישמי! (המבין יבין ;D)
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משחק הרבה ומנסיון שלי יש דיליי מאוד מורגש עם מוצרים אלחוטיים. מכייון שהמחשב שלי מחובר לטלוויזיה ואני רואה סרטים דרכו, חשבתי לקנות מקלדת אלחוטית. אשמח גם לשמוע המלצות למקלדת אלחוטית עם עכבר מובנה עד 300 שקלים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעדיף מקלדת חוטית ושתהיה צרה (כל המרובע בצד ימין מספרים\חצים לא יהיו בשימוש ולכן אני לא צריך את החלק הזה)... מישהו יודע איפה אפשר לרכוש? (עדיף באינטרנט).
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את 2 המחשבים שלי עם KVM. המקלדת היא PS2 והעכבר הוא USB. יש לי מתאם USB לPS2. לאחד מהמחשבים יש 2 כניסות PS2 - גם למקלדת וגם לעכבר, ולמחשב השני יש כניסה רק למקלדת. הבנתי שאפשר לקנות מפצל PS2. אתמול עשיתי ניסוי וחיברתי את העכבר לפורט של המקלדת עם מתאם PS2 והוא לא עבד. יש דרך לגרום לזה לעבוד? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים אחרי חקירות וחפירות ארוכות, קניתי את הכרטיס הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6386 והתקנתי במחשב קליטת שידורים דיגיטאליים עובדת לא רע, אבל לכידת וידאו אנאלוגי מקלטות קצת מאכזבת... דבר ראשון, ההקלטה היא בפורמט MPEG בלבד ונראה שאין דחיסה - מתקבלים קבצים ענקיים למרות גודל הקבצים, הם ניתנים לצפייה בחלון קטן בלבד, הגדלה למסך מלא נותנת איכות גרועה מאוד. האם מישהו נתקל בבעיות כאלו ויכול לתת טיפים לתיקון (אם בכלל אפשרי) ? תודה למגיבים
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מארז לבניית מחשב. שיקול חשוב הוא - שקט. התאמה ל OC - מישנית. המחשב יכיל 2 או 3 דיסקים, CDRW, DVD. כן, אני יודע שכל זה לא תורם לשקט.. אבל זה מה שהוא אמור להכיל, ואני מחפש מארז שישקיט את ההמולה כמה שאפשר (נמאס לי לכבות את המחשב לפני האזנה למוסיקה במערכת..) יש המלצות למארז ספציפי שאפשר לקנות בארץ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש אפשרות לשחק במשחקי מחשב ללא מקלדת ועכבר - כל משחק ה- FPS ממש גורמים לכאבים בידיים וחשבתי על גיימינג פד: http://compactiongames.about.com/od/hardware/tp/gamepads.htm מה דעתכם, אפשרי ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי באינטרנט באתרים שונים עכבר + מקלדת של חברות לא מוכרות כמו SANSUN . המקלדת אלחוטית והעכבר אלחוטי + נטען. החבילה עולה 200 שקל. רציתי לדעת אם כדאי להתעסק עם חברות לא מוכרות ואם למישהו יש מוצר של חברה זו או חברה אחרת לא מוכרת ויכול לומר לי את דעתו האם כדאי לקנות את המוצר? ??? ??? ???
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני פרמטתי את המחשב שלי לפני כמה ימים והורדתי דריבר חדש של העכבר mx 300. העכבר עושה לי בעיות במשחק מחשב שלא קרו לי עם הדריברים הישנים. השאלה שלי היא מאיפה אני יכול להשיג דריברים ישנים? נ.ב באתר של לוג'יטק כל הדריברים חדשים. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להדליק ספק כח, רק בלי לוח אם יש לי כאן כמה מאזרים ( יפים ) שאני רוצה שיעבדו המאווררים, מנורות, מסכי LCD רק ללא לוח אם ראיתי כבר דבר כזה אני יודע שצריך לקצר שני פינים בחיבור חשמל שאמור להתחבר ללוח אם. המאזרים הללו לתצוגה ...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-