ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. עיינתי להנאתי באתר החנות הזאת COMP-IL, בכתובת: http://www.comp-il.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=1435&Cat2ID=1746. ראיתי את שני המארזים המופיעים בכותרת בהפרשים קטנים מאוד במחיר, וה 6A21 משך יותר את עיני מבחינת העיצוב, אך ראיתי שתמיד כאן בפורום מומלץ דווקא ה 6A19. האם העניין עקרוני עם הדגם הזה? או שההמלצה היא בכלליות על מארזים של Compucase בצירוף ספקי HEC. בתודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי סט אלחוטי קצת ישן (שנתיים) שבחצי שנה אחרונה שכב בצד,המקום ליד המחשב נהיה לי צר ורציתי להחזיר אותם. חיברתי אתמול את המקלדת והיא נהיתה קצת "משוגעת" - תפקדה לא כמו שצריך (חלק מהכפתורים לא עבדו וחלק עשו פעולות אחרות ממה שאמורות) חשבתי שאולי הבטריות חלשות והטענתי אותם, ועכשיו כשהן מלאות המקלדת לא עובדת בכלל - המנורה האדומה שעליה שאמורה להגיב לא נדלקת בכלל. עשיתי כל מה שחשבתי שאפשר לעשות ולא הצלחתי. (ניקיתי מאבק בעזרת פן קר לשיער, ניקיתי מגעים עם אלכוהול וגם את המגעים של הבטריות והטענתי אותם שוב ליתר ביטחון) יש למישהו רעיון מה עוד ניתן לעשות? אולי עוד מישהו נתקל בבעיה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כל פעם שאני מדליק את המדפסת הוא מדפיס לי דף לבדיקה, איך מבטלים את זה? אני רוצה מתי שאני אדליק את המדפסת הוא לא יידפיס לי שום דבר... יש לי מדפסת HP psc 1315 all in one
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר צריך משולבת שכוללת פקס, עד 500 ש"ח. עדיף מחברה נורמלית, המלצות? תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לכול מכורי amd נמאסתם תפסיקו להכניס בכול פעם שהמעבד שלכם טוב יותר זה מכיח שיש לכם פיגור שיכלי!!! אדם ששואל שאלה הוא לא רוצה לדעת על המעבד שלכם אלה אם שאל זאת !!! נמאסתם!!!!!!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המדפסת בבית. השימוש בה הוא כלל וכלל לא אינטנסיבי. אולי 30-40 דפים בחודש. האם כדאי ללכת על מדפסת דיו או לייזר? אני קונה בעיקר טונרים חלופיים. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מדפסת lexmark s405 משולבת עם סורק ופקס. נגמרו לי כל ראשי הדיו (של כל הצבעים) אז קניתי ראש דיו חדש רק שחור. החלפתי את הראש הישן בחדש ע"פ ההוראות, ואכן הצלחתי להדפסי דף או שניים. לאחר ההדפסות הללו פתאום בכל הדלקה של המדפסת אני מקבל הודעה כזאת: There is a problem with the printhead. Please consult user's guide. מה יכולה להיות הבעיה? וכיצד לתקן אותה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס DVR למצלמת הבטחה רצוי שישדר בזמן אמת כולל בנייד דור 3 אני יודע שיש את זה כמעת בכולם, חשוב שיהיה משהו איכותי.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מחשב חדש ואני כבר סגור 99 אחוז שאני קונה את העכבר LOGITECH MX1000 ב339 ש"ח עכשיו אני רק צריך מקלדת חשבתי על LOGITECH MEDIA ELITE איך היא? גם נורא אהבתי את ה MICROSOFT Natural keyboard 4000 איך המקלדות האלה? יש המלצות אחרות?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
הכנסו לקישור הזה (לא עמוס) ותגידו לי אם היה שווה לקנות את הרמקולים האלה ב299 ש"ח. הרמקולים
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מכונה פרה-היסטורית ביחסית למה שהם יכולים להיות! נכון שהיה שינוי גדול בגודל של המחשב אבל עדיין, ידעתם שהיום ניתן להפוך כל כרטיס במחשב לשבב? כן, זה אפשרי!!! כל הכבלים במחשב לא מעצבנים אותכם? למה בעצם שהכבל של העכבר לא יתחבר ישירות למקלדת ודווקא יעביר כבל ארוך למחשב? למה כל הכבלים במחשב חייבים להפוך למאורה של עכבר? למה?? כי זה לא משתלם לאף חברה! פשוט מאוד! עדיין אני מאמין שתקום בקרוב חברה שתחליט לעשות את המהפכה בעצמה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי סורק ישן מדגם HP ScanJet 3300c . לאחרונה התקנתי ווינדוס 7 ואני לא מוצא דרייברים בשבילו. כשאני מנסה להתקין אותו המערכת הפעלה כותבת שהיא לא מוצאת דרייברים (גם לא בחיפוש באינטרנט). באתר של HP כתוב שמכיוון שזה מכשיר ישן הם לא מוציאים דרייברים חדשים בשבילו שתומכים ב win 7 או ויסטה. למישהו יש פתרון? (חוץ מלהתקין מערכת הפעלה אחרת במקביל).
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם זה מארז מומלץ ויתאים מבחינת הספק שלו (זה בחנות KSP) זה יספיק לי לכרטיס מסך X800GTO2? תודהה ואם מישהו יודע באיזה צבע הם מספקים את המארז? ולא צריך לקנות עוד מאוררים או דברים אחרים נכון?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר הדיון שהיה על מסך 19 עם T2 או 17 עם T2 החלטתי שאני מעדיף מסך 19 אבל יחסית זול והנה כמה מסכים שראיתי (הביעו דעה) CTX EX950F גודל נקודה 0.25 640x480 up to 160 Hz 800x600 up to 153 Hz 1024x768 up to 120 Hz 1280x1024 up to 90 Hz 1600x1200 up to 77Hz מחיר 1750 CTX VL950 גודל נקודה 0.26 640x480 up to 160 Hz 800x600 up to 150 Hz 1024x768 up to 117 Hz 1280x1024 up to 85 Hz 1600x1200 75 Hz מחיר 1450 SAMSUNG 955DF גודל נקודה 0.20 1600 x 1200 / 65Hz 1280 x 1024 / 60, 70, 75, 80Hz (80Hz max) 1024 x 768 / 87i, 60, 70, 75, 85Hz 800 x 600 / 56, 60, 72, 75, 85Hz 640 x 480 / 72, 75, 85Hz מחיר 1750 עד עכשיו רציתי לקנות את הסמסונג אבל אני רואה שלCTX יש רפרש רייטס יותר ג…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כפי שידוע יש PCI-E בכפולות שונות (X1,X2,X4,X8,X16) והשאלה היא מה ההבדל בניהם מספר הערוצים הטוריים ???
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה בכותרת.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת לאחותי, המדפסת צריך לעמוד בדרישות הבאות - מדפסת צבעונית. מדפסת זולה (אני מניח שזה משאיר רק את האפשרות של מדפסת דיו). ראשי דיו זולים. מהירות הדפסה או איכות הם דבר שולי כיוון שהמדפסת מיועדת לשימוש של הילדים שלה (גילאי 7). ראיתי את המדפסת HP DeskJet D1560 ב 150 שקל, האם היא עונה על הדישות האלה (כולל הדרישה לראשי דיו זולים) ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! האם המשטח Roccat Alumic מתאים לעכבר Razer Mamba אשר עובד עם שני חיישנים במקביל (אופטי ולייזר)? תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
איך אפשר להפעיל ספק כוח בלי לחבר אותו ללוח אם? תודה! :saint:
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום. אני מחפש מדפסת משולבת עם פקס עצמאי ומכונת צילום. אני מודע לכך שלא חסרות אופציות בשוק, אך אני מחפש משהו ספיציפי, מדפסת שלא צריך להחליף את מיכל דיו שלם , שחור לדוגמא בכדי שיהיה ניתן להמשיך להשתמש בה ולהשתמש בשאר הצבעים, מבלי להיות מוגבל למעשה. שמתי לב שהרבה מדפסות היום פועלות בשיטה זאת ואינני מעוניין בזה. לתשובתכם אודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז חדש לאתלון הרותח שלי ואני בהתלבטות איזה לקנות ואיפה אני נוטה לכיון משהו שעשוי מאלומיניום שיקרר את הבפנים (כלומר הרבה מקום למאוררים) ושלא יעלה יותר מדי הדגמים של ציפטק מאוד קורצים לי למישהו יש רעיונות או המלצות עם ניסיון בקשר לאיזשהו מארז תודה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המקלדת הזאת לשימושי HTPC כמובן. למישהו יצא לעבוד איתה? אשמח להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-