ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אני שומע הרבה שספק גנרי הוא חרא מה ההבדל בין גנרי לספק רגיל בלי גנרי?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני שחקן (אסטרטגיה) WARCRAFT 3 TFT ואני מחפש לציוד גיימינג טוב שיעזור לי להתקדם אז אם תוכלו לייעץ לי על מקלדת טובה שזה כלי מאוד חשוב במשחק אשמח ובכלל... בינתיים ראיתי רק 2 מקלדות לגיימינג TARNTULA וZBOARD אז תוכלו לחדש לי עליהם לייעץ לי או בכלל להראות לי חדש אודה לכם מאוד! תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בדרכ במקלדות יש לחצן בין הALT לCTRL הימניים שפועל כמו הלחצן הימני של העכבר, במקלדת הנוכחית הלחצן מפעיל את לחצני הfunction קיצר אני רוצה שבמקום הלחצןfunction יהיה לי את הלחצן הישן, יש דרך לעשות את זה? (מבלי לקנות מקלדת חדשה?)
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האחיין שלי (שנה+) שיחק איתו ולחץ ושינה את השפה לצרפתית, אין לי את ספר ההוראות (אבד)וגם לא הצלחתי למצוא את הPDF שלו באינטרנט(מצאתי משהו דומה אבל זה לא כ"כ עבד גם בגלל שמה שכתוב על המסך של הטלפון וצרפתית וההוראות באנגלית) קיצר למישהו יש דגם דומה ויכול לעזור לי לשנות את זה חזרה לאנגלית?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך מכם המלצה לעכבר אלחוטי נטען. קראתי פה בפורום ובאינטרנט בכלל הרבה על עכברים אלחוטיים ואף אחד מהם לא באמת ענה על הרצונות שלי. אז ככה, אני מחפש עכבר אלחוטי נטען (עם תחנת עגינה/ערסל/עמדת טעינה תקראו לזה איך שתרצו) שיהיה נוח לאחיזה וימלא את כל חלל כף היד, במחיר של עד 200-250 ש"ח לכל היותר... (אם יש פחות, מה טוב...) קראתי פה בפורום על דגם של Logitech שנקרא MX700 שבשנת 2003 עלה 450 ש"ח והוא דיי ענה על הרצונות שלי, אבל הבעיה שלא מצאתי אותו היום בשום מקום... בכל מקרה מחכה לעזרה מכם, תודה ויום טוב!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג אתה המקלדת במחיר שיותר נמוך מ ksp )725() בזמן הקרוב???
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. הגעתי להחלטה להחליף את ה-WAVE המזדקנת שלי במקלדת מכנית איכותית. אחרי שחרשתי את כל 67 עמודים "מקלדות מכניות -- ריכוז מידע" פלוס מדריכים ו-OCN הגיע זמן לתכל"ס - בחירת המקלדת. מחיר - 0-700 קצת גמיש אם זה שווה. תאורה אחורית - רצוי אבל לא חייב. מקלדת FULL SIZE. שימושים -בעיקר הקלדה. מקשי MACRO - תוספת נחמדה, אבל לא חייב. מקשי MEDIA - חייב! חשובה שליטה בווליום אפשר גם עם מקש FN. סוויצ'ים - הזמנתי Sampler Kit מ-WASD, פסלתי את הכחולים ושחורים. כנראה אלך על חומים, עדיין לא סגור עם אדומים. ממה שבדקתי עד היום: סוויצ'ים חומים Logitech G710 Ducky Shine 2 Ducky DK9008G2 PRO Camo Filco Majestouch-2 (בגלל מקשי מדייה, למרות שלא מת על צבע) Rosewill RK-9100BR…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המקלדת הזאת לשימושי HTPC כמובן. למישהו יצא לעבוד איתה? אשמח להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, מחפש לצורך לימודים מדפסת לייזר עם חיבור רשת. המדפסת צריכה להיות חסכונית ובעלת טונרים לא יקרים. אשמח לקבל הצעות למדפסות מתאימות. תודה, אבירן.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה עדיף? המחיר לא בעיה. לצורכי gaming כמובן במיוחד cs 1.6.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, במקרה הגיעה המקלדת הזאת לעבודה שלי. הדגם המדויק זה deck hassium cbl 108 cherry mx בעבודה שלי מזמינים רק מקלדות עם כרטיס מגנטי(כאלה שיש בקופות חולים/סופרים) בדקתי ברכש אצלנו ואף אחד לא הזמין אותה. בכל מקרה,מה עושה את המקלדת הזאת לכל כך יקרה? בדקתי באיביי וראיתי שמוכרים אותה בסביבות ה200$ http://www.ebay.com/itm/Deck-Hassium-CBL-108-cherry-MX-Red-Mechanic-LED-Keyboard-USB-Eng-Kor-/271267575392?pt=PCA_Mice_Trackballs&hash=item3f28ceb660 עצם זה שהיא מכנית עושה אותה לכל כך יקרה? [h=1][/h]
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפי מה נקבעת איכות המדיה לצריבה? מה אומרים צבעי הדיסק בחלק התחתון(הכחול, כסף, זהב....וכל אלה)?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמה שאלות לפהי שאני קונה 1: מה זה DPI מה ההבדל בין חוטי אלחוטי(בביצועים)? מה ההבדל בין חיישן אופטי לחיישן ליזר? ואני צריך המלצה לעכבר גיימרים ליד בינונית בלי הכפתורים הנוספים רק ימני שמאלי וגלגלת מחיר עד 150
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סט ממש זול שעובד ב 2.4GHZ ואמור לעבוד במרחק 10 מטר http://www.wallabuy.co.il/sap.aspx?xip=213007 מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום נשבר לי כבר מהעכבר שלי ואני רוצה להחליף אותו. בתור גיימר ובתור אחד שישמח להוריד כבל מיותר מהשולחן חשבתי על הממבה. הסיבה היחידה לא ללכת ולקנות אותו כרגע זה המחיר. ראיתי אותו בKSP ב630 ש"ח (דגם 2012), האם הוא מצדיק את המחיר? האם ישנה תחלופה טובה? מעניין אותי בעיקר נוחות אחיזה (יד בינונית) ורמת דיוק. אקסטרה כפתורים לא מענינים. אני מניח שאם אחליט שלא ללכת עליו אז אלך על הDEATHADDER. עדיין, חשוב לי אלחוטי. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וברכה אני מחפש סט אלחוטי שיקלוט ממרחק של בערך 5 מטר. השימוש הוא למשחקים וצפייה בסרטים והמחשב יושב בסלון, בגלל זה המרחק. אודה מאוד למי שיעזור. בתודה סער
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצאתי בארון Microsoft Sidewinder gamepad ישן, עם חיבור 15 פין, כולל דרייברים לחלונות 95! מישהו רוצה? אני נמצא באיזור רמת גן. חינם חינם, כל הקודם זוכה. תמונה:
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש פה מישהי אצלי בעבודה שמחפשת לקנות מחשב, עכשיו מישהו נתן פה מקודם הצעה ב5800 איפה היא? ................Long Live AMD
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היצרנית הנודעת של מנגנונים מכאניים לכפתורי מקלדות, Cherry, חושפת גרסאות שקטות יותר של דגמי האדום והשחור הפופולריים שלה, שעשויים לשכנע קהל חדש לקפוץ לטרנד לכתבה: http://hwzone.co.il/המקלדות-המכאניות-החדשות-יהיו-שקטות-יו/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
למה הצג משמש? כמה בערך הוא עולה? איפה ניתן להשיג? תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם לאור כל הפסקות החשמל כדי לרכוש UPS ? יש לי הצעה לUPS טוב של 650W ב 400 חדש האם כדי?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה המארז http://211.20.198.74/online/ecase/products_detail.cfm?productid=101 הנה עוד תמונה למי שלא יודע על איזה אני מדבר http://wakuemodder.de.s24.evanzo-server.de/tests/compucase/SICT0023.jpg רציתי לשאול אם אתה מרוצים ממנו, יש בעיות מיוחדות וכו'... גם אם רק ראיתם אותו ואין לכם אותו תגובה לא תזיק על איך שהוא נראה, אני חושב לקחת אותו במקום את מארז של צ'יפטק, יוצא לי הרבה יותר זול !, אז תנו דעות... תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הסתובבתי היום בכמה חנויות גדולות , באג , אופיס דיפו ועוד כמה לא היה להם את המדפסת הזאת , יש סיבה לכך ? השרשור של המומלצות עדיין עדכני ? זאת המדפסת המשולבת הכי כדאית בקטגוריה של עד 500 יש סיבה לא לקנות באופציה הראשונה בזאפ, " בית הפקס " ?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-