עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by itaysk,

משהו שאפשר להעלות את הרזולוציה של תמונות ממצלמה דיגיטלית...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by MoRtZkInG,

אבא שלי החליט לשדרג לWINXP, המחשב שלו זה המחשב שאליו מחובר כל הציוד ההיקפי בבית וכהלכתי לאתר של UMAX גיליתי שאין להם דריוורים לסורק שלי (600P) לWINXP. למישהו הפיתרון? מה לעשות איך להפעיל, מה?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by roy5550,

ראיתי באינטרנט באתרים שונים עכבר + מקלדת של חברות לא מוכרות כמו SANSUN . המקלדת אלחוטית והעכבר אלחוטי + נטען. החבילה עולה 200 שקל. רציתי לדעת אם כדאי להתעסק עם חברות לא מוכרות ואם למישהו יש מוצר של חברה זו או חברה אחרת לא מוכרת ויכול לומר לי את דעתו האם כדאי לקנות את המוצר? ??? ??? ???

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Johnny,

שלום לכולם... זה עתה סיימתי להרכיב את המחשב החדש שלי. כמובן שדבר ראשון היה לבחון את ביצועי החיה הרעה הזו וזה מה שיצא לי: (3d Mark 2001 SE) http://gamershq.madonion.com/compare2k1.shtml?2918090 (למי שמתעצל להציץ אז התוצאה היא 6824). תנו קצת תוצאות שלכם להשוואה. אגב המחשב החדש שלי כולל: (Intel P4 2.0A (512KB ASUS P4T-E ASUS V8200 T2 Deluxe Seagate Barracuda IV 80 Gig Creative Audigy 5.1 (ASUS DVD E-616 (x16 Yamaha CDRW x24x10x40 כל הנ"ל ועוד שואבים את כוחם מהמלך של Enermax ה- EG465P-VE. מחשב "חמודי" לכל הדעות .

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני רוצה להדליק ספק כח, רק בלי לוח אם יש לי כאן כמה מאזרים ( יפים ) שאני רוצה שיעבדו המאווררים, מנורות, מסכי LCD רק ללא לוח אם ראיתי כבר דבר כזה אני יודע שצריך לקצר שני פינים בחיבור חשמל שאמור להתחבר ללוח אם. המאזרים הללו לתצוגה ...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני כבר מתחרפן :\ האם קיים דבר כזה בכלל? אני יושב במרחק של כמעט 2 מטר מהמחשב, רצוי שהטווח יהיה מספיק (כלומר לא 27mhz) ניסיתי את המייקרוסופט rev3, הקליטה הלכה ב 1.8 מטר. ה EX110 מספיק בטווח, אבל העכבר בסט הזה מסריח בטירוף. בבקשה תעזרו לי X: -רצוי חנות מאיזור הצפון, למרות שלא חייב. -אפשרי גם מאיביי, אבל המשלוח תמיד יקר מדי X_X

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Fkl0ster,

AMD K7 Athlon-c "Thunderbird" 1400MHz ---------------------------- עדיפות ראשונה: ECS K7S5A עדיפות שניה: ABit KG7 ---------------------------- עדיפות ראשונה: Elsa/Hercules GF2 Ultra 64MB + TV-Out עדיפות שניה: Gainward GF2 Pro עם זיכרונות 4.5ns - זיכרונות של "אולטרא" עדיפות שלישית: MSI GF2 Pro ואחרון חביב: 256MB DDR PC2100 RAM של קרושיאל... אני עדיין יכול לשנות את הרכיבים, אבל לזמן מוגבל, כי בעוד שבוע הקרובים שלי חוזרים מחו"ל.. אז בבקשה, רשמו הערות או הארות למיניהן...

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by X,

???

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. טוף... אני מבקש קצת הסבר כללי על מצלמות.. מה חשובת מה טובת מה לא טובת ודברים כאלה. דברים שחשובים לי: 1. שתהיה לה יכולת גבוה יחסית להישאר לאחר טעינה מלאה זמן רב. 2. כמות מקום גדולה שתספיק לכמה שיותר תמונותעל כל צ'יפ של תמונות (כמה עולה צ'יפ וכמה אפשר לשים עליו וכו') 3. תמונות לא חייבות להיות מאוד איכותיות אבל שיהיו נורמליות אקימר אני רוצה מצלמה טובה... נתונים: בעית כסף לא קיימת... שמועות גנובות לאוזניה שהדבר לא אמור לעלות על ה2500 ש"ח גג... (הגזמתי קצת) כך שאין בעיה... אז אנא מימכם עיזרו לי לימצוא את המצלמה אשר בה אני חומד.. תודה מראש! ;-) מת עלכים! מי שיעזור יקבל שמנמן רישמי! (המבין יבין ;D)

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by manbot,

http://www.pchardware.co.il/docs/pd802738308.htm yey enjoy

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by elyaz,

אהלן אני כרגע עם 525 של genius - עכבר חוטי אופטי עם צורה די גדולה http://www.datapoint.com.mk/popup_image.php?pID=104 שעשה עבודה טובה אבל הוא כבר ישן. אני מחפש עכבר שיהיה במימדים והצורה של העכבר הזה יש המלצות? התקציב שלי הוא עד 150 ש"ח האם הG300 הוא גדול? (יש לי כף יד די גדולה) תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by pr3998,

אני מחפש מארז לבניית מחשב. שיקול חשוב הוא - שקט. התאמה ל OC - מישנית. המחשב יכיל 2 או 3 דיסקים, CDRW, DVD. כן, אני יודע שכל זה לא תורם לשקט.. אבל זה מה שהוא אמור להכיל, ואני מחפש מארז שישקיט את ההמולה כמה שאפשר (נמאס לי לכבות את המחשב לפני האזנה למוסיקה במערכת..) יש המלצות למארז ספציפי שאפשר לקנות בארץ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. נמאס לכם משחור וירוק? בקרוב תוכלו לקבל את מוצריה של היצרנית הנודעת גם בלבן או באפור לכתבה

14. Started by giloman,

כפי שכתוב הכבל USB של הG5 שלי הרוס בהתחלה העכבר היה מתחיל להיכבות באמצע עם הצליל של הUSB של win ועכשיו צריך ממש להתעסק עם המגעים כדי שהו יעבוד בדקתי את החוט ויש עליו קרע קטן אחריות אין . למישהו יש הצעה \ G5 תקול שמוכן לתרום לי ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by שיקאגו,

שלום, קניתי מדפסת HP 6500A וחיברתי אותה עם כבל רשת לראווטאר. המדפסת מזוהה ודרך המחשב הראשי הכל עובד. דרך הלפטופ אני לא מצליח לתקשר עם המדפסת.... טיפים? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. מה דעתכם על המארז של coolance עם קירור מים מובנה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by BeN-T,

שלום רב. נתקלתי בבעיה מוזרה, שאני מנסה לשלוח פקס שאני מחובר לאינטרנט איני מצליח. לאחר שאני מנתק את כבל האינטרנט למודם אז אני יכול לשלוח פקס. ממה זה יכול לנבוע? *האם זה מתאים לתת פורום אחר התקלה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by k_700,

אז ככה אני מתלבט בין שתי דגמים. אחד IPPON BACKPOWER PRO 800VA שאני יכול להשיג אותו ב465 שקל. והשני ADVICE 700VA שאני משיג אותו ב460 שקל. האל פסק צריך לשמש אותי למחשב חזק(מעבד כפול ליבה של AMD 3800, כרטיס מסך GTO2,ספק OCZ....) וגם צריך להחזיק מסך LCD. אני לא דורש בטריה ארוכת זמן מצידי שהבטריה שלו תהיה לדקה וחצי, רק שייצב לי תמתח בעת הפסקת חשמל. בנוסף אני יעשה בעתיד OC למעבד ולכרטיס מסך. קיצר אני יודע ששתי החברות האלה מצוינות איזה עדיף ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. היי, אני צריך עזרה בלמצוא לי מקלדת ועכבר מתאימים בגלל שהעכבר האחרון שלי razer deathadder elite croma מחליק לי מהיד( כנראה שקצת גדול בשביל היד שלי) וגם בזמן שאני מרים אותו טיפה החיישן של העכבר קולט את פד העכבר בגובה שאני לא רגיל אליו. אני מכור ל- cs go ככה שדברים קטנים כאלה יכולים להוציא אותי מדעתי, אני מעוניין נטו בביצועים של העכבר ואיכות הבנייה שלו(לאחיזה טובה יותר ומשקל של בערך 95 גרם) לא מעניין אותי כל הכפתורים הנוספים. לאחר שחיפשתי באינטרנט חשבתי ללכת על: Mionix castor(כנראה שאפשר להזמין רק מחול) או Zowie ec2-a(גם כנראה רק דרך הזמנה מחול) אני רוצה לשאול מה דעתכם עליהם? אם למישהו יש אותם ויכול להמליץ או להיפך? או אולי יש לכם המ…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. מעדיף מקלדת חוטית ושתהיה צרה (כל המרובע בצד ימין מספרים\חצים לא יהיו בשימוש ולכן אני לא צריך את החלק הזה)... מישהו יודע איפה אפשר לרכוש? (עדיף באינטרנט).

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by marvje,

זוהי מצלמה דיגיטלית עם 3.1MP (שני מגה פיקסל אלקטרוני ושלוש מגה פיקסל ע"י Coach Technology) וזיכרון 16MB. או בקיצור, הנה מפרט של המצלמה : Image Sensor: SONY 1600 x 1200 pixels SuperHAD CCD sensor Picture Resolution: (Fine) 2048 x 1536 by coach technology (High) 1600 x 1200 with standard quality (Low) 800 x 600 with standard quality Other Resolutions for Life Video over USB: 320 x 240 - 25 frames/sec. Video clip: 320 x 240 - 20 frames/sec. max. storage time to 30 seconds Display: 1.8" TFT 61.6k Pixels color LCD Focus Range: Auto focus lens, 20 cm to infinity Aperture Ratio: F2.8/F 5.6/ F11 Electronic Mechanic Shutter: 1/25 ~1/2500 sec Flashlight: IGBT T…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by navk2,

אני הולך לקנות את ה- G5 ואני לא רוצה לקנות פד כי גם ככה יש לי חריגה מהתקציב... איך ה G5 עובד עם דף לבן ? איך הוא עובד עם משטח עץ ? (מן דמוי עץ כזה , כמו שיש בכל השולחנות...) איך הוא עובד עם פד ממש זול ? (מין חתיכת פלסטית עבה ורכה טיפה) איזה מהם הכי טוב ? ואיזה פד טוב אפשר לאלתר ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by guy_intel,

מחפש אפשרות לשחק במשחקי מחשב ללא מקלדת ועכבר - כל משחק ה- FPS ממש גורמים לכאבים בידיים וחשבתי על גיימינג פד: http://compactiongames.about.com/od/hardware/tp/gamepads.htm מה דעתכם, אפשרי ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. קיבלתי מארז פול טאואר של ציפטק וקיבלתי בנוסף למסילות ולברגים עיגול מתכת(לא מגנט) מישהוא יודע מה זה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by elgard,

לא ידעתי איפה לכתוב את זה אז כתבתי את זה פה אז השאלה היא כזאת: aquanet מספקת שירותי adsl ב17 $!!!!! עכשיו השאלה שלי היא האם למישהו יש adsl של אקווה נט והאם הוא טוב? ועוד שאלה אני מתכוון לקחת את החבילה הכי זולה של בזק הורדה חצי מגה והעלאה 64 עכשיו השאלה בכמה בערך אני יוריד משרתים של 2-3 קיי ב56?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים