עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by elyaz,

אהלן אני כרגע עם 525 של genius - עכבר חוטי אופטי עם צורה די גדולה http://www.datapoint.com.mk/popup_image.php?pID=104 שעשה עבודה טובה אבל הוא כבר ישן. אני מחפש עכבר שיהיה במימדים והצורה של העכבר הזה יש המלצות? התקציב שלי הוא עד 150 ש"ח האם הG300 הוא גדול? (יש לי כף יד די גדולה) תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by infer73,

אני מתכנן לקנות ספק כוח משומש למחשב שלי רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק האם הספק יציב גם כשהמחשב בעומס מלא והאם יש איזה תוכנה או משהו שאפשר באמצעותו לבדוק את הספק הזה תודה לכל מי שיעזור

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by big foot,

כפי שידוע יש PCI-E בכפולות שונות (X1,X2,X4,X8,X16) והשאלה היא מה ההבדל בניהם מספר הערוצים הטוריים ???

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Nick1986,

האם כרטיס הקול החיצוני הזה יעבוד עם מערכת הפעלה WINDOWS 10 ? ואם לא, אז איזה כן ?

5. Started by PeaS,

1. כשקונים מכשירי-חשמל בחו"ל, לרב אי אפשר להשתמש בהם בארץ, בגלל המתח וכל אלה בשקעים בארץ. השאלה שלי היא אם זה תקף גם בחומרת מחשבים (ספקי כוח, כרטיסים וכו'...)? 2. ממי כדאי לקנות זכרונות? איזו מהירות? 3. מה זה לעזאזל צלעות קירור??? 4. מארז הENEMARX( אני לא זוכר כרגע איך בדיוק כותבים את זה), מתאים גם לי, בתור שמתמש ביתי? כי קראתי שהוא מתאים בעיקר לספקים וכאלה... 5. מישהו יכול להגיד לי מה זה ה2100\2XXX שיש בתיאור של זיכרונות מחשב? אם נאי לא טועה זה המהירות, מישהו יכול להגיד י כמה MHZ זה כל אחד מהם? עריכה=שיניתי קצת את השאלות והורדתי אחת, הניסוח הקודם היה ממש גרוע

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Darkone,

i whant to buy a good grafic card that will give me a good performene for heavy 3d games, is the geforce4 v8440 worth buying?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Shmoolik,

כרגע בא לי רעיון מה זה טוב אבל השאלה עם זה הגיוני ואפשרי. אז ככה : אני רוצה להוסיף עוד מודם של 56K ואז יהיה לי מהירות פי 2 לאינטרנט ;D זה אפשרי.????????

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני צריך מארז וספק עד 800 שקל ורק מחנות פנדה ואני צריך שזה יכלול גם תמשלוח מה לקחת? תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Kukishin,

שימושים - צילום סירטונים בעיקר של שיעורים שאני נותן. מרחק עד 2 מטר, איכות הסאונד חשובה. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Satlan,

שלום אני מחפש לקנות מקלדת חדשה שהשימוש שלו הוא גיימינג התקציב הוא עד 250 .. ותביאו לי בבקשה חנויות מהארץ בלי חו"ל .. בתודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by poop,

שלום לכולם! ראיתי מספר פעמים שכאן בפורום הרבה ממליצים על הפד הנ"ל, וקניתי אותו. אבל, בימים הראשונים הוא עובד באמת מאוד טוב, והעכבר ממש טס על המשטח, והייתי מאוד מרוצה, אבל לאחר כמה ימים או שבועות, זה מקבל אבק, והעכבר מתחיל לזוז לאט וצריך הרבה לגרור את העכבר עד שהוא זז. ראיתי שכאן מישהו בפורום כתב שהוא מנקה את הפד עם מטלית לחה, ניסיתי לעשות את זה, וזה נהיה עוד פעם חלק, אבל לא כמו בימים הראשונים שלאחר הרכישה. זה כבר פד שני שלהם. וראיתי שיש כאן אנשים שכתבו שמשתמשים עם הפד הזה כבר 3 שנים. רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי לדעת מדוע זה כך, אולי יש המלצה על פד אחר? תודה רבה לכולם מראש.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. וכשאני אומר אוזניות אני מתכוון לפין של אוזניות= PL קטן. זה אפשרי בכלל טכנולוגית או שזה לא יודע להעביר את אותו סוג מידע כמו USB?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Night,

אני רוצה לקנות מארז יפה ומעוצב.. מה האפשרויות שלי? על איזה מארז תמליצו לי? איפה אני יכול לראות מארזים יפים למכירה? תודה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום אני מחפש מדפסת משולבת חדשה עבור חמי - המדובר באדם מבוגר (כבר הרבה אחרי פנסיה) - ולכן נדרשות הנקודות הבאות 1. קלות תפעול - בדגש מיוחד על אופציית הסריקה - חובה שתהיה במדפסת כפתור סריקה למחשב\דואל\קובץ וכיוב' - המטרה היא להפוך את נושא הסריקה להכי פשוט שניתן. 2. תאימות - נדרשת תאימות לחלונות 7 וחלונות 10 בדרייברים\אפליקציה. 3. חיבור - נדרש חיבור USB - רשת קווית גם יכול להועיל - WIFI רק אם לא מוסיף הרבה במחיר. המחיר גמיש אך מדובר על סדר גודל של בין 1-1.5K תודה רבה, גבריאל

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. נמאס לכם משחור וירוק? בקרוב תוכלו לקבל את מוצריה של היצרנית הנודעת גם בלבן או באפור לכתבה

16. Started by Styx,

אתמול קיבלתי הגה LOGITECH FORMULA VIBRATION FEEDBACK התקנתי והכול בסדר אך מה המישחק שקיבלתי(NFS:SHIFT) לא מכיר ואני ניכנס לתוכנה עצמה אז זה כותב שאין בקרים מחוברים ולא מצאתי דריבר תומך או משהו כזה למרות שהוינודס כן רואה את ההגה זז על הצירים והכפתורים עובדים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by g1000000009,

אני רוצה לקנות ראשי דיו לכל הצבעים למדפסת ip7250 של קנון הם נותנים מחיר ממש נמוך לסט שלם אבל אני לא יודע אם אני הולך להידפק אחרי זה... היתרון הברור הוא המחיר וגם כמות מוגדלת של דיו. מה דעתכם? הנה הסט http://www.xn--5dbdgbepz.co.il/Product/2806816/-סט-תואם-CLI-551pgi550-קנה-4-סטים-תואמים-קבל-סט-חמישי-חינם!

18. Started by proevo4ever,

היי, אני מחפש לקנות מקלדת ועכבר ארגונומי. האם יש לכם המלצות / חוות דעת ללא הגבלה של מחיר - בשביל עבודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני מחפש מדפסת הזרקת דיו לבית לצורך הדפסת עבודות לבית ספר וקשקושים כאלה. בדרך כלל מדפיסים בשחור לבן, ולפעמים בצבע. אני מחפש מדפסת שיכולה לעבוד גם עם ראש צבע ריק ולא צריך כל הזמן לרוץ ולקנות אחד אחר. כמובן שאם מישהו מכיר דגם שיש לו גם דיו תחליפי זול - תבוא עליו הברכה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by bluemail,

לכול מכורי amd נמאסתם תפסיקו להכניס בכול פעם שהמעבד שלכם טוב יותר זה מכיח שיש לכם פיגור שיכלי!!! אדם ששואל שאלה הוא לא רוצה לדעת על המעבד שלכם אלה אם שאל זאת !!! נמאסתם!!!!!!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by wollmann,

קיבלתי היום UPS ממשהו שלא צריך אותו (כי הוא קנה חדש חזק יותר) של אדוויס דגם PR600. שמתי רק בחשמל, הפעלתי ושתי מנורות דולקות - הירוקה (שזה פועל) והאדומה (שהבטריה תקולה) האם הבטריה דפוקה? אם כן... אז מה אפשר לעשות? או שאולי זה בכלל ארור אחר? תודה לכל העוזרים

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by roy5550,

ראיתי באינטרנט באתרים שונים עכבר + מקלדת של חברות לא מוכרות כמו SANSUN . המקלדת אלחוטית והעכבר אלחוטי + נטען. החבילה עולה 200 שקל. רציתי לדעת אם כדאי להתעסק עם חברות לא מוכרות ואם למישהו יש מוצר של חברה זו או חברה אחרת לא מוכרת ויכול לומר לי את דעתו האם כדאי לקנות את המוצר? ??? ??? ???

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by nw,

יש הבדל בין מהירות האפיק של הדיורון 950- (100mhz) ובין האפיק של הדיורון 1000+ (??) אולי יותר cache?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Aviv943,

יש דבר כזה בארץ הקודש? יש לי כרטיס טלוויזיה עם אינפרה אדום, וכשאני רואה טלוויזיה מהמיטה אני לא רוצה לקום כדי לכבות את המחשב.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Holography,

היי, אני לא יודע בדיוק לאן זה שייך אבל החלטתי לכתוב את זה פה החורף הגיעה לעיתו ועמו הברקים...אחד האויבים המסוכנים של מחשבינו הנערץ (חוץ מהא'ק והחשמל סטטי ) רציתי לדעת כמה שקע כזה עולה ומאיפה ניתן לקנות,והאם הוא מספק הגנה של 100% למה שמחובר אליו ? (במקרה הזה למחשב) תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.