ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
כמה שאלות לפהי שאני קונה 1: מה זה DPI מה ההבדל בין חוטי אלחוטי(בביצועים)? מה ההבדל בין חיישן אופטי לחיישן ליזר? ואני צריך המלצה לעכבר גיימרים ליד בינונית בלי הכפתורים הנוספים רק ימני שמאלי וגלגלת מחיר עד 150
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת, מבחינת ביצועים מה יותר טוב? מקניטוש או פיסי?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם לאור כל הפסקות החשמל כדי לרכוש UPS ? יש לי הצעה לUPS טוב של 650W ב 400 חדש האם כדי?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בקניית מחשבי כף יד מתוצרת PALM: ה-TUNGSTEN E והTUNGSTEN T3. אני יודע שהT3 עולה בערך כפול מה-E, אבל האם הוא שווה את זה - זאת אומרת, מהם היתרונות העיקריים שיש לו על גבי דגם ה-E? רציתי גם לשאול אם זה נכון שבשני המכשירים הללו אפשר לכתוב לעצמך פתקיות קטנות על גבי המסך של הפאלם בכתב יד שלך, בלי שהמכשיר יתרגם אותו אות אות (באנגלית, לא בעברית). כאילו כמו מעין מזכרים קטנים שאנחנו כותבים, רק בפאלם. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לכול מכורי amd נמאסתם תפסיקו להכניס בכול פעם שהמעבד שלכם טוב יותר זה מכיח שיש לכם פיגור שיכלי!!! אדם ששואל שאלה הוא לא רוצה לדעת על המעבד שלכם אלה אם שאל זאת !!! נמאסתם!!!!!!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות במדפסת משולבת (מדפסת, מכונת צילום וסורק). התקציב הוא עד 500 ש"ח. למישהו יש הצעות?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_176_1445&products_id=10298 מה בדיוק הדבר הזה? למה יש 2 ג'ויסטיקים ומה כל אחד משמש, והאם הוא באמת ברמה גבוה? ועוד שאלה, מה ההבדל בין 3 הדגמים של לוגיטיק (הראשונים) שנמצאים פה: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=33_175_176_179 על היקר מהם נרשם בZAP בתגובה שהוא לא מתאים לFS .. אני רוצה באמת משהו איכותי על מה ממליצים? תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לגלגל של הווליום והכפתורים שמעבירים שיר או עוצרים
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המקלדת הזאת לשימושי HTPC כמובן. למישהו יצא לעבוד איתה? אשמח להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעייה במקלדת של המחשב שלי, שהמחשב עולה ואני רוצה להכנס ל- bios אוו ל- f8 הוא לא נותן לי כאילו המקלדת לא עובדת, היא עובדת רק במערכת הפעלה. אבל אם אני מחבר מקלדת רגלית לא usb זה עובד לי יופי?? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי את המצלמה הזאת כמתנה מעבודה חרא של מצלמה אבל אני רוצה לשמש אותה כמצלמת אינטרנט אני חושב שאפשר אבל אני לא מצליח למצוא לה דריבר מישהוא יכול לעזור לי יש לי ויסטה X64 תודה רבה לכל העוזרים![br]פורסם בתאריך: 7.01.2009 בשעה 16:35:57 לא משנה דיברתי עם התמיכה שלהם והם אמרו לי שהמצלמה הזאת לא עובדת עם ויסטה 64BIT ובמקום נסו לדחוף לי מצלמה שכן עובדת!! כאילו שאני יקנה אותה!! איזה מצחיקים במקום להוציא דרייבר הם רוצים למכור לך עוד מצלמה תודה בכל זאת אפשר לנעול.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את העכבר כבר מספר שנים והוא עובד טוב יש מתחת לעכבר שלוש "מדבקות" (או איך שלא יקראו לזה) לבנות העליונה נתלשה היום(כנראה כבר העכבר זקן) בכל מקרה מישהו אולי יודע איפה אני יכול לקנות מדבקה כזאת חדשה? (מצורפת תמונה אני מדבר על מה שמוקף בעיגול) תודה רבה לכולם
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היצרנית הנודעת של מנגנונים מכאניים לכפתורי מקלדות, Cherry, חושפת גרסאות שקטות יותר של דגמי האדום והשחור הפופולריים שלה, שעשויים לשכנע קהל חדש לקפוץ לטרנד לכתבה: http://hwzone.co.il/המקלדות-המכאניות-החדשות-יהיו-שקטות-יו/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לחברי הפורום . בגלל שאני כבר מזמן לא יודע מה הולך בשוק המדפסות אז אין לי בינתיים מושג לגבי התקציב ופה אני צריך את עזרתכם. כמובן שאני לא רוצה להשתגע עם התקציב ולבזבז סתם , אני רוצה מדפסת שתיהיה מחברה אמינה , אחריות ושירות טובים ושלא תיהיה יותר מידי יקרה. אז ככה , אני צריך מדפסת משולבת , שיהיה בה אפשרויות הדפסה , צילום , סריקה ושליחה וקבלת פקסים , ובנוסף שהיא תיהיה אלחוטית בגלל שאין לי בכלל מקום ליד שני המחשבים שלי , אלא לשים אותה איפשהו בניפרד , בגלל זה אני צריך שיהיה בה את האופצייה לשלוח נתונים אליה משני המחשבים שלי ללא חיבור כבל . כמו שהבנתי זאת מדפסת שצריך שיהיה בה כמו ראוטר מובנה או כרטיס רשת מונה , נכון ? אז אני מקווה שתעזרו לי ותודה מראש לכל העוזרים .
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני רוצה להקליט שיחות טלפון דרך המחשב לצורך טביעה משפטית. אני יודע שצריך מן כרטיס חומרה , אני לא יודעאיזה ואני לא יודע אם בכלל ניתן לבצע את התהליך הזה. מישהו יכול לעזור ?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ממליץ בחום . קניתי אותו ב 1650 שקלים . בנוסף קניתי גם : סטיילוס שהוא גם עט רגיל וגם לחצן ריסט 15 $ כרטיס זכרון 128 מגה 60 $ נרתיק אלומיניום קשיח 27 $ מגן מסך 9 $ מטען לרכב 22 $ המכשיר מדהים !!!!!!!!! יש לו רזולוציה של 320 על 320 מנגן MP3 מצלמה דיגיטלית 640 על 480 16 מגה זכרון מובנה . מעבד 144 MHZ
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שומע הרבה שספק גנרי הוא חרא מה ההבדל בין גנרי לספק רגיל בלי גנרי?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש סורק שייועד בייחוד לסריקת מסמכים, ושיהיה מהיר (שאוכל לסרוק על גבי המשטח לפחות 5 עמודים של טקסט (נניח רזולוציה של 300x200 grayscale) בדקה ורצוי מאוד קצב אף גבוה יותר (10-15 עמודים לדקה יהיה הרבה יותר טוב. אין לי צורך באיכות סריקה גבוהה במיוחד. הסורק צריך להיות מסוגל לסרוק ספרים, ללא משטח עליון (להאצת הסריקה). ככלל התנאים שצויינו הם דרישה שאני חייב גם עם העלות גבוהה. יחד עם זאת אין לי עניין לשלם הרבה מאוד כסף עבור משהו מקצועי לעבודות משרדיות אינטנסיביות. באם תוספת של 300-500 ש"ח ישפרו משמעותית את הנתונים המדוברים אל מעבר למינימום הנדרש או את האמינות, יהיה שווה לי לשלם את זה. אבל לא ישתלם לי לשלם נניח עוד 2000 ש"ח עבור שיפור של 2 שניות בזמן סריקה. ממה שראיתי, בלי שו…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חושב שזה די מדבר בעצמו, עשיתי אפשרות להצביע שלוש פעמים ככה שאם אתם בוחרים את אפשרות 6 אז תרשמו מה אתם עושים כל פעם. אני בדר"כ קונה אחת חדשה אבל אבא שלי מצא מדפסת משולבת שדיו חלופי עולה רק 65 שקל אז זה די משתלם לי כרגע הצביעו (הספימו ) בהמוניכם
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! ברשותי עכבר של razer mamba על העכבר נוצרו לי טביעות אצבעות שלא יורדות מה הסיבה לזה? האם הצבע של העכבר דוהה במשך הזמן?... ???
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום נשבר לי כבר מהעכבר שלי ואני רוצה להחליף אותו. בתור גיימר ובתור אחד שישמח להוריד כבל מיותר מהשולחן חשבתי על הממבה. הסיבה היחידה לא ללכת ולקנות אותו כרגע זה המחיר. ראיתי אותו בKSP ב630 ש"ח (דגם 2012), האם הוא מצדיק את המחיר? האם ישנה תחלופה טובה? מעניין אותי בעיקר נוחות אחיזה (יד בינונית) ורמת דיוק. אקסטרה כפתורים לא מענינים. אני מניח שאם אחליט שלא ללכת עליו אז אלך על הDEATHADDER. עדיין, חשוב לי אלחוטי. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בהמלצה על מדפסת בייתית שבעיקר מיוחדת להדפסות רגילות (שחור לבן ופחות תמונות), מחפש מדפסת שהעלויות דיו זולות ושהיא יחסית חסכונית. עלות מדפסת שאני מוכן להשקיע היא עד 350 שח. עדיף שתהיה מדפסת עמידה ושאינה איטית. תודה למסייעים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת בסביבות 400 ש"ח.הסתכלתי לכיוון של Roccat Isku fx או Crosair K50 ועוד כמה מקלדות לא מכאניות ואז נזכרתי שיש לי תו בשווי של 75 ש"ח בבאג וראיתי שיש להם את הRazer BlackWidow 2013 המכאנית ב500.כלומר אני קונה ב425. מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בימים האחרונים קניתי שלושה אביזרים למשחקים: מקלדת: MICROSOFT NATURAL EGRONOMIC 4000. עכבר: LOGITECH G500. גיים פאד: MICROSOFT WIRED XBOX 360 CONTROLLER FOR WINDOWS. נכון שזה לא הפורום המתאים לציין זאת, אבל לגבי מע' הסראונד שיש לי כבר כמה חודשים CREATIVE INSPIRE T6200, עם זה אני כן שלם. האם אפשר לראות בשילוב של הקנייה של כל השלושה איזון די מתאים עבור משחקים? חוץ ממשחקים יש לי עוד שימושים במקלדת, כמו למשל הקלדה עיוורת שאני יודע. קראתי במספר מאמרים בגוגל שזאת מקלדת מאד נוחה, ובמיוחד עבור משחקים, רק שאין לה פיצ'רים שיש למקלדות אחרות שמיועדות לגיימינג, אבל המבנה האגרונומי שלה, כרית העור לידיים, ומבנה המקשים, מבחינות אלו ואולי עוד אחרות שאינני יודע, היא הרבה יותר נוחה למשחקים. …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-