עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני כנראה קונה מעבד AMD ATHLON XP 2000 שוכולם אומרים שצריך לקחת לפחות מארז של 350 ווט אבל בחנות שאני קונה ממנה אמרו ש300 ווט זה מספיק בהחלט ועוד בהתחשב בזה שאני גם לוקח VALCANO 7 PLUS אבל בכל מקרה גם ככה יש להם רק כמה מארזים של 400 ווט והם באים בלי ספק ובלי מאווררים אז תגידו מה כבר יכול לקרות עם אני יקח 300 ווט?!?? כי בחנות אמרו שזה בסדר גמור!, ועכשיו השאלה בקשר לזיכרון מה ההבדל בין Winbond Original Memory ולבין זיכרון רגיל כי הWinbond Original Memory הרבה יותר זול מה הזיכרון הרגיל מה פחות טוב בו? תודה רבה מראש לכולם

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. מה דעתכם על המארז של coolance עם קירור מים מובנה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by nw,

יש הבדל בין מהירות האפיק של הדיורון 950- (100mhz) ובין האפיק של הדיורון 1000+ (??) אולי יותר cache?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכולם אני מחפש מקלדת ועכבר חדשים אלחוטיים לא חייב כסט - לא לגיימר . אבל הם צריכים להיות נוחים ככל האפשר לא בצורת Wave! אין בעיה להזמין מחו"ל למרות שכנראה רק את העכבר (כי למקלדת זה כנראה שילוח יקר שלא ישתלם). מאוד חשוב שיהיה הרבה כפתורים ניתנים לקינפוג בעכבר ובמקלדת (קיצורי מקשים).ושהתוכנה תהיה אמינה (השמועה גורסת כי התוכנה של לוג'יטק מגמגמת הרבה). תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. מעכשיו, כבר לא רק מארזים וגופי קירור: המותג מטאיוואן מתרחב רשמית גם אל קטגוריות השמע עבור חובבי הגיימינג לכתבה

6. בשביל כזה כרטיס מסך עם מערכת שלמה באוברקלוק אני אצטרך בטח ספק חזק , השאלה היא , כמה חזק?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by raviv1989,

אני מחפש עכבר נוח ללפטופ שישמש לעבודה משרדית. אשמח להמלצה:)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by elyaz,

אהלן אני כרגע עם 525 של genius - עכבר חוטי אופטי עם צורה די גדולה http://www.datapoint.com.mk/popup_image.php?pID=104 שעשה עבודה טובה אבל הוא כבר ישן. אני מחפש עכבר שיהיה במימדים והצורה של העכבר הזה יש המלצות? התקציב שלי הוא עד 150 ש"ח האם הG300 הוא גדול? (יש לי כף יד די גדולה) תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. רציתי לדעת איך העכבר הזה לגיימינג ? טוב לא טוב ? נוח ? מדויק ? והאם שווה תמחיר 350 שקל!? ועוד שאלה בקשר לעכבר .. עד כמה חשוב משטח לעכבר למשחקים ? האם זה חושב וטוב והאם זה מוסיף לביצועים שלו? או שזה דבר לא רציני במיוחד? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by eyaffe,

אני מחפש מתאם בלוטוס למחשב על מנת לחבר אוזנייה ואת המחשב כף יד שיהיה טווח גדול (10 מטר) ושלא יתקלקל אחרי שבוע .... תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ^DaRk-MiNd^,

לאחר הדיון שהיה על מסך 19 עם T2 או 17 עם T2 החלטתי שאני מעדיף מסך 19 אבל יחסית זול והנה כמה מסכים שראיתי (הביעו דעה) CTX EX950F גודל נקודה 0.25 640x480 up to 160 Hz 800x600 up to 153 Hz 1024x768 up to 120 Hz 1280x1024 up to 90 Hz 1600x1200 up to 77Hz מחיר 1750 CTX VL950 גודל נקודה 0.26 640x480 up to 160 Hz 800x600 up to 150 Hz 1024x768 up to 117 Hz 1280x1024 up to 85 Hz 1600x1200 75 Hz מחיר 1450 SAMSUNG 955DF גודל נקודה 0.20 1600 x 1200 / 65Hz 1280 x 1024 / 60, 70, 75, 80Hz (80Hz max) 1024 x 768 / 87i, 60, 70, 75, 85Hz 800 x 600 / 56, 60, 72, 75, 85Hz 640 x 480 / 72, 75, 85Hz מחיר 1750 עד עכשיו רציתי לקנות את הסמסונג אבל אני רואה שלCTX יש רפרש רייטס יותר ג…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by elgard,

לא ידעתי איפה לכתוב את זה אז כתבתי את זה פה אז השאלה היא כזאת: aquanet מספקת שירותי adsl ב17 $!!!!! עכשיו השאלה שלי היא האם למישהו יש adsl של אקווה נט והאם הוא טוב? ועוד שאלה אני מתכוון לקחת את החבילה הכי זולה של בזק הורדה חצי מגה והעלאה 64 עכשיו השאלה בכמה בערך אני יוריד משרתים של 2-3 קיי ב56?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by aonn45,

יש לי בערך 600 שקל איזה מיקלדת מכאנית שווה לי ליקנות?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Amnon1,

שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בהמלצה על מדפסת בייתית שבעיקר מיוחדת להדפסות רגילות (שחור לבן ופחות תמונות), מחפש מדפסת שהעלויות דיו זולות ושהיא יחסית חסכונית. עלות מדפסת שאני מוכן להשקיע היא עד 350 שח. עדיף שתהיה מדפסת עמידה ושאינה איטית. תודה למסייעים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by BeN-T,

שלום רב. נתקלתי בבעיה מוזרה, שאני מנסה לשלוח פקס שאני מחובר לאינטרנט איני מצליח. לאחר שאני מנתק את כבל האינטרנט למודם אז אני יכול לשלוח פקס. ממה זה יכול לנבוע? *האם זה מתאים לתת פורום אחר התקלה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. היי, כמו שציינתי בנושא הת'רד, אני מחפש דרך לסרוק מספר של עמודים לקובץ PDF יחיד עם המדפסת Brother MFC-255CW, לא מצאתי אפשרות כזאת בדרייבר של BROTHER ולא הצלחתי למצוא פתרון בגוגל. מישהו ניסה והצליח או סתם ככה יודע איזה שהו פתרון לעניין הזה? תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היי, אני צריך עזרה בלמצוא לי מקלדת ועכבר מתאימים בגלל שהעכבר האחרון שלי razer deathadder elite croma מחליק לי מהיד( כנראה שקצת גדול בשביל היד שלי) וגם בזמן שאני מרים אותו טיפה החיישן של העכבר קולט את פד העכבר בגובה שאני לא רגיל אליו. אני מכור ל- cs go ככה שדברים קטנים כאלה יכולים להוציא אותי מדעתי, אני מעוניין נטו בביצועים של העכבר ואיכות הבנייה שלו(לאחיזה טובה יותר ומשקל של בערך 95 גרם) לא מעניין אותי כל הכפתורים הנוספים. לאחר שחיפשתי באינטרנט חשבתי ללכת על: Mionix castor(כנראה שאפשר להזמין רק מחול) או Zowie ec2-a(גם כנראה רק דרך הזמנה מחול) אני רוצה לשאול מה דעתכם עליהם? אם למישהו יש אותם ויכול להמליץ או להיפך? או אולי יש לכם המ…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by amd950,

אני עומד להחליט על קניית מסך חדש יש את האופציות הבאות: samsung 753dfx lg flatron 795 mag 786fd מה אתם ממליצים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by omrit,

אני מעוניין לקנות את המקלדת הזאת לשימושי HTPC כמובן. למישהו יצא לעבוד איתה? אשמח להמלצות.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by AmitDanan,

מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס DVR למצלמת הבטחה רצוי שישדר בזמן אמת כולל בנייד דור 3 אני יודע שיש את זה כמעת בכולם, חשוב שיהיה משהו איכותי.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by raw-e,

אני מחפש לקנות מקלדת גיימרים איזה עדיף? ( נ.ב. רק למבינים או בעלי ניסיון עבר עם המקלדת בבקשה...) את הרייזר החדשה? את הרייזר+מיקרוסופט? או הסיידווינדר של מיקרוסופט? או שמא נוציא 1000 שקל על הG19 של לוג'יטק?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Nick1986,

האם כרטיס הקול החיצוני הזה יעבוד עם מערכת הפעלה WINDOWS 10 ? ואם לא, אז איזה כן ?

23. Started by liatdo1,

ברצוני לקנותפלוטר להדפסה על קנבס. חיפשתי קצת וראיתי שיש אפסון 9800 וHP ויש גם לקנון נראה לי. אשמח להמלצה על פלוטר טוב להדפסה על קנבס. תודה רבה יום טוב.ליאת

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני כבר מתחרפן :\ האם קיים דבר כזה בכלל? אני יושב במרחק של כמעט 2 מטר מהמחשב, רצוי שהטווח יהיה מספיק (כלומר לא 27mhz) ניסיתי את המייקרוסופט rev3, הקליטה הלכה ב 1.8 מטר. ה EX110 מספיק בטווח, אבל העכבר בסט הזה מסריח בטירוף. בבקשה תעזרו לי X: -רצוי חנות מאיזור הצפון, למרות שלא חייב. -אפשרי גם מאיביי, אבל המשלוח תמיד יקר מדי X_X

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by naoriko,

אני צריך המלצה למקלדת ועכבר לGAMING אין לי בעיה שזה יהיה עכבר ומקלדת בנפרד או בסט או חוטי או אל חוטי מחפש משהו טוב בבקשה המלצות תודה רבה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים