עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by TNT,

לפי מה נקבעת איכות המדיה לצריבה? מה אומרים צבעי הדיסק בחלק התחתון(הכחול, כסף, זהב....וכל אלה)?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by stupidity,

אפשר לחבר וידאו רגיל (4 ראשים של אקאי) לכרטיס מסך ג'יפורס 2 GTS של אסוס עם כניסות וידאו SVHS MINI DIN ו-RCA MINI DIN? צריך תוכנה מיוחדת? מה תהיה האיכות של הסרט על מסך 19 טוב בהשוואה לטלוויזיה 21 אינצ' פשוטה? TIA

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Hitman_47,

אז ככה בבית יש לי Surge protector שניקנה ב KSP מליפני שנה ומשהו עכשיו בגדול אמרו לי שזה רק מיצב מתח ברשותי 2 מחשבים אני רוצה UPS מספיק חזק שיחזיק 2 מחשבים ו 2 מסכים 19 17 רגילים שקניתי את הספק שלי HEC 580W ACE אמרו לי שהוא עם מיצב מתח ושאני לא חייב UPS עם זה נכון בקיצור איזה UPS אתם ממליצים לי ועם אני צריך אותו עם הספק HEC 580W ACE ? תודה רבה !

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. טוב, אז אני מבקש המלצה לאוזניות גיימינג מבטלות רעשים. אפשר להציע גם אתרים מחו"ל, ששולחים לארץ כמובן. תקציב 150 ש"ח. תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by ThE_BesT,

1) איזה לוח אם לדעתכם יותר טוב msi k7t266 pro2 או gigabyte ga7vtx-h? ובכמה יותר טוב? 2) יש לי מעבד amd athlon xp 1600+ האם 46 מעלות זה סביר? (טמפרטורה רגילה, לא אחריי עבודה קשה) 3) האם הכרטיס מסך msi geforce2 ti 64mb ddr טוב? אם לא אז מה דעתכם על אותו הדגם אבל של חברת "הרקולס"?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום אני מחפש עכבר לגרפיקה ודיוק מירבי עדיף אלחוטי אבל לא זולל סוללות קניתי עכבר LOGITECH LX3 אבל הוא לא נוח קטן לי וממש מכאיב. כמו כן הוא לא מדוייק לחלוטין מה אתם ממליצים תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לכולם, אני מחפש מדפסת הזרקת דיו שתוכל להדפיס על דיסקים CD/DVD המיועדים לכך (printable). כמו כן אשמח מאוד אם המכשיר יהיה משולב וגם אם יתמוך בחיבור לרשת במקום למחשב ספציפי (לא משנה אם חוטי או אלחוטי). התקציב שלי הוא בסביבות ה-500 ש"ח, יש משהו באזור התקציב הזה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Night,

אני רוצה לקנות מארז יפה ומעוצב.. מה האפשרויות שלי? על איזה מארז תמליצו לי? איפה אני יכול לראות מארזים יפים למכירה? תודה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. הערה: מדובר במחשב בן כמה שנים,שעד כה המקלדת שהיתה מחוברת אליו הייתה בחיבור PS2 והכול עבד כסידרו. רכשתי מקלדת USB פשוטה של סילברליין שמתחברת ב-USB . אולם כפתור ה-F8 (לכניסה ל-SAFE MODE )לא עובד. בדקתי אותה במחשב של חבר והיא עובדת בסדר. יתכן שעלי לבצע שינוי כולשהוא בביוס?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. הייתה לי אחת כזו מהניינטיז, גרמנית, שנדפקה. המטרה שלי היא דיוק בהקלדה. אצבעות מעט מגושמות ובמקלדת רגילה בגלל שהמקשים "מתנדנדים" כזה לצדדים זה בורח לי לאותיות סמוכות. במקלדת שהייתה לי היה רווח גדול יותר מהרגיל בין האותיות, מה שהקל על הנל.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by JBar,

היי, עברתי לדירה חדשה, וב SETUP הנוכחי שלי אין מקום ליותר מידי חוטים. לכן, אני רוצה לעבור לקונפיגורציה יותר wireless של מקלדת, עכבר ואוזניות. השימוש העיקרי הוא הקלדה וגיימינג, אבל לא גיימינג כבד. אני מאוד מרוצה מהציוד החוטי הנוכחי שלי, ולכן אני מעדיף "ציוד אלחוטי מקביל" - במגבלות הקיימות. כמו כן אין ממש מגבלת תקציב, אז cost effectiveness חשוב פה. מקלדת - אני משתמש ב Microsoft natural ergonomic keyboard 4000; מאוד מרוצה מהתצורה הארגונומית, אולם אין לי באמת צורך במקשי קיצור. זה Nice to have. מצד שני, יש לי מגבלה אחרת - מימדי המגירה הם 44.5 ס"מ ברוחב ו- 8 ס"מ בגובה, אז המקלדת החדשה צריכה להיות יחסית צרה. עכבר - כרגע Razer DeathAdder. כמו שאמרתי, אנ…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אלחוטית או bt או 2.4 GHZ , שתהיה קומפקטית לפחות כמו ה arc של מייקרוסופט , עם תאורה ולשם שינוי גם עברית , אני מחפש בנרות מקלדת כזו , מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by furyanaor,

http://www.unlimitpc.com/news/Razer%20DeathStalker.jpg אני רוצה מקלדת חדשה ובהצצה ראשונה ראיתי אותה ומיד נדלקתי עליה ועל המתחרה השניה עם מסך המגע strike7 (ואז ראיתי את המחיר...) חישפתי חלופה במחיר שפוי שעונה לדרישות ומצאתי בודדות בלבד! וגם אותם עד שמצאתי אין בארץ והמחירים שלהן לא רחוקות משל אילו עם מסך המגע. אז לשאלתי, איך היא ? שמעתי שהסוויצ'ים הירוקים של רייזור לא שווים הרבה, מישהו יכול להגיד היכן הם עומדים בהשוואה לcherry mx switches ? הבנתי שהמסך הזה יודע להציג מידע קריטי ממשחקים כמו למשל כמה DMG לכל נשק וסקיל. האם הוא ידע להציג לדוגמא מפה של BF או CS ? ראיתי גם התממשקות עם הסקלים בWOW, יש עוד משחקים עם התממשות ברמה הזו? האם רשימת המשחקים שלו מוגבלת\מצומצמת? זה ש…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by azuri,

אהלן, יש לי כרגע את העכבר MX518 והוא נהרס לי. רציתי להחליף אותו לעכבר דומה והבנתי שG400S ממש יתאים לי, וראיתי שיש גם את הG500S, יש בינהם הבדל? מה עדיף לי לקנות? (אני רוצה אחד משניהם בלבד, כי ממש התרגלתי לעכבר הזה)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by USR,

והאם הוא טוב מבחינת ביצועים ? והאם הוא VIA KT266A ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Avi Levin,

אהלן, היום קיבלתי את ה-MX518 של לוג'יטק, ניתן לאמר כי העיצוב שלו נחמד (יש שקעים בפלסטיק שמתחת, כשקיבלתי את המשלוח חשכו עיני - אבל אז נגעתי בו והשקעים הם ליופי, מתחת לפלסטיק). לטעמי, העכבר נוח מאוד, במיחד ההבלטה המיועדת לאגודל (העכבר הוא רק לימניים) - העכבר בחלק העליון עשוי מפלסטיק שקוף וחלק (שמונע החלקה של היד), ובמסגרת של פלסטיק מט שחור, באמצע העכבר יש את הלוגו של לוג'יטק (שאני מניח שיימחק בעוד כמה שבועות) שמעט מובלט אבל אפשר להסתדר. הוא מגיע עם 2 כפתורים ליד האגודל שהפעולה שלהם ב-DEFAULT זה לשלוט על הדפדפן ב-FORWARD ו-BACK (קדימה ואחורה), כפתור באמצע שמפעיל מעין ALT TAB, ו-2 כפתורים שביניהם הגלגלת ששולטים על מהירות העכבר. המיקום של הכפתורים: המיקום של כפתורי השליטה על ה…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לכולם, אני רוצה לרכוש את ה-PDA הראשון שלי. מעולם לא עבדתי עם מכשיר כזה, ואפילו לא ראיתי אחד יותר מכמה פעמים. הייתי רוצה ללמוד כמה שיותר על המכשירים לפני שאני משקיע 2000 ש"ח באחד. אז: לפי הבנתי קיימות שתי מערכות הפעלה מרכזיות - PalmOS מול PocketPC. מה היתרונות והחסרונות של כל אחת מהן? הבנתי שיש בעיה עם עברית במערכות של מיקרוסופט, ושצריך לרכוש את התמיכה העברית בנפרד... לא מובן לי הסיפור הזה ממש. האם קיימים מכשירי PDA עם סלוט לכרטיס CompactFlash? רובם עובדים עם SD, אבל לי יש בבית כבר כרטיס גדול של CF מהמצלמה הדיגיטלית, ונראה לי חבל לקנות עוד כרטיס סתם... בהנחה שהצרכים שלי ממכשיר כזה לא יהיו יותר מאשר ניהול לו"ז, דוא"ל, גלישה פה ושם בהנחה שהוא תומך ב-WiFi, והאזנה לקבצי M…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by israeliboyx1992,

שלום, אני חדש כאן ואני חייב ממש עזרה אני כבר לא יודע מה לעשות. לדודים שלי יש מחשב יחסית חדש והיה להם WINDOWS XP מותקן אבל הוא בקושי סחב אז הלכנו וקנינו WINDOWS 7 ועשינו פירמוט. יש להם מדפסת של olivetti שעבדה בXP אבל משום מה היא לא עובדת בווינדוס 7 :\ הוא מראה במחשב שהכל עובד תקין אבל היא לא מדפיסה כשמבצעים הדפסה. שאלתי את הטכנאי שלי והוא אמר שצריך לשלוח לאותה חברה הודעה באתר שלהם שישלחו לנו את הדרייבר של ווינדוס 7 אבל כבר עברו 3 חודשים והם עדיין לא חזרו והם חייבים את המדפסת כי רוב העבודה שלהם זה להדפיס... מה אפשר לעשות? ד"א כבר חרשתי את גוגל ולא מצאתי שום דרייבר =[ אם תוכלו לעזור לי למצוא דרייבר של מדפסת Olivetti Simple Way WIFI זה יהיה מצוין!!! תודה רבה ושבוע טוב

19. Started by רון88,

אילו מדפסות מומלצות שהדיו שלהן לא יקר אבל הן עדיין אמינות? עד 1000 אבל עדיף פחות. שמעתי על האפסון החדשה אבל היא עולה יותר מכפליים המדפסת צריכה להיות משולבת ותודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by moranfrd,

הסתיימו בחינות ההסמכה וכל החרא הנלווה לזה וגם הסט מקלדת-עכבר של מיקרוסופט שהחזיק 6 שנים החליט להתפגר, אז החלטתי לפנק את עצמי. התלבטתי אם לפרסם או לא לאור הנפשות הטובות שירדו לי לכיס, אבל החלטתי בכל זאת לפרסם בשביל אלו שמעניין אותם לראות את האריזה והמוצרים עצמם - אני מחשיב עצמי ככזה ותמיד ונהנה לראות תמונות של מוצרים חדשים וייחודיים שאחרים קנו. אז הנה הסט: 1. עכבר של רייזר דגם deathadder 2. פד של steelseries דגם 5L 3. מקלדת של SteelSeries דגם 6G לזה הוספתי גם בקר משחקים אלחוטי של מיקרוסופט (XBOX360) ומפצל יו-אס-בי שמביקורות ברשת עולה כי הוא איכותי דיו לצרכיי. הנה התמונות [br]פורסם בתאריך: 21.08.2008 בשעה 23:08:25 עוד תמונות[attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני רוצה לקנות מטען GP(?) לסוללות AAA לזמן טעינה של עד 12 שעות ואני לא כל כך מבין אם יש דברים מעבר לזמן טעינה שחשובים יש לי סוללות AAA של GP 850 (מס' גבוה יותר->קיבול גבוה יותר->זמן שימוש ארוך יותר???) יש המלצות עד 150 ש"ח בערך?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by oshribun,

העכבר והמקלדת לא עובדים(שניהם ps2) על המחשב. הם כן מקבלים מתח(האורות במקלדת נדלקים בעת החיבור והאורות בעכבר דולקים) בדקתי במחשב אחר ושניהם עבדו כראוי. ניסיתי לחבר למחשב עכבר usb והוא עבד כראוי. הייתי בטוח שהבעיה בשקעי ps2 על הלוח אם. אז קניתי חיבור שמעביר מps2 לusb וחיברתי את שניהם לusb ועדיין הם מקבלים רק מתח אבל לא פועלים. במנהל התקנים של הusb כשאני מחבר אחד מהם הוא רושם התקן לא מזוהה. יש למשהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ? ד"א העבר והמקלדת הם של gpt.

23. Started by tidan26,

שלום! ברשותי עכבר מחברת razer mamba חיברתי אותו אם כבל usb למחשב והפכתי אותו לעכבר חוטי והעכבר כל הזמן נטען מהמחשב האם מותר להשאיר אותו קבוע מחובר למחשב מכיוון שהוא כל הזמן ניטען והאם להוציא את הסוללה מהעכבר או להשאיר אותה?... ???

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by lan_dude,

אני צריך את עזרתכם.......... אני ועוד כמה חברים שלי עושים מסיבת רשת........עכשיו התברר לנו שיש רק 5 כבלים לא מוצלבים(לHUB) ועוד כבל מוצלב(קשר ישיר בין 2 מחשבים) עכשיו מישהו יכול להסביר לי אין אנחנו יכולים לחבר את ששת המחשבים יחד..... נ.ב: אם לא הבנתם אנחנו שש אנשים....

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. אהלן חבר'ה,צריך את המלצותיכם. עקב שימושי הרב בלפטופ,אני מחפש לשדרג את חווית השימוש בעכבר(את האמת מאסתי בTARGUS האדום שיש לי). אני מחפש עכבר קטן ונוח לשימושים פשוטים(לא לגיימרים) כיאה לעכבר שאמור להיות מיועד ללפטופ. מאוד נדלקתי על עכברי הBT,הבעייה שממה שראיתי בזאפ קיימים סה"כ 7 שאולי רק 3 באים בחשבון משיקולי תקציב ועיצוב - http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Mouse&DB27504=187015 עכשיו עכבר אלחוטי יכול לבוא בחשבון,אבל כאופציה של חוסר ברירה עקב אי מציאת משהו מתאים BT. לא כ"כ הבנתי את ההבדלים בין חיישן אופטי ללייזר ואת כל הקומבינות השונות שיש לאלחוטי עם בטריות,משדר וכדו'. אני לא אוהב את עניין המשדר שצריך לתקוע בצד של הלפטופ ע"מ להפעיל את העכבר האלחוטי. כמו שכתבתי אני מע…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים