עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. יש המלצות\הצעות? אני רוצה גם שהעלויות אח"כ לא יהיו יקרות לדוגמא HP כל מיכל צבע עולה 100 שקל. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Natural,

אני משחק משחקי רשת ועובד עם teamspeak בעיקר, האוזניות שיש לי כרגע הם steelseries v2. אני מתכנן לקנות אוזניות חדשות וחשבתי לגבי אוזניות בנפרד ומיקרופון בנפרד ורציתי לדעת איך זה? האם צריך להשקיע הרבה כסף למיקרופון ממש איכותי שיקלוט את הקול שלי ממרחק אם הוא עומד על השולחן מחשב? האם אוזניות שהם למוזיקה גם יתאימו למשחקים? אני רוצה אוזניות איכותיות עם איכות שמע טובה גם למוזיקה וגם למשחקים. התקציב שלי הוא בין 400-500 ובגלל הBF השמח לתשובות בהקדם שאולי אני יקנה משהו במהלכו בארץ או בחול, במידה ויש משהו בתקציב קצת יותר גדול ששווה את ההשקעה ויהיה הבדל גדול השמח לשמוע. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by rony1880,

היי היום קניתי אותו ואני חייב לציין שקצת התאכזבתי ממנו, יש לו מהירות DFI של 450 1800 ו3600 , לא ניתן לשחק ב1800 חלק, הכל רץ מהר מאוד ואם אני מוריד ל450 אז זה איטי מאוד, חבל שאחן לו אפשרות למהירות של 800 DPI או 1000 לפחות, לא התלהבתי ממנו, מרגיש קצת פלסטיקי פשוט ולא מלוטש ואיכותי מספיק גם קטן וקל מדיי ,הGENIUS 525 שלי הישן כבר בהרבה מאוד נעים לעבודה ,חבל :'(

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by menis,

אבל התקציב שלי הוא מקסימום 900 ש"ח האם כדאי לי לקנות את ה Plextor PX-W1610A ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני רוצה להדליק ספק כח, רק בלי לוח אם יש לי כאן כמה מאזרים ( יפים ) שאני רוצה שיעבדו המאווררים, מנורות, מסכי LCD רק ללא לוח אם ראיתי כבר דבר כזה אני יודע שצריך לקצר שני פינים בחיבור חשמל שאמור להתחבר ללוח אם. המאזרים הללו לתצוגה ...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. לאחר שנגמר לי הדיו הצבעוני במדפסת נכנסתי לאייבי וראיתי שהמחירים שהם הרבה יותר זולים מבארץ. : כמובן שמדובר בדיו חלופי ולא מקורי. עד כמה זה מסוכן למדפסת להשתמש בדיו חלופי?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לכולם אני מחפש מקלדת ועכבר חדשים אלחוטיים לא חייב כסט - לא לגיימר . אבל הם צריכים להיות נוחים ככל האפשר לא בצורת Wave! אין בעיה להזמין מחו"ל למרות שכנראה רק את העכבר (כי למקלדת זה כנראה שילוח יקר שלא ישתלם). מאוד חשוב שיהיה הרבה כפתורים ניתנים לקינפוג בעכבר ובמקלדת (קיצורי מקשים).ושהתוכנה תהיה אמינה (השמועה גורסת כי התוכנה של לוג'יטק מגמגמת הרבה). תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Svensk.il,

היי, תוכלו להמליץ לי על מקלדת דקה עם מקשים כמו של לפטופ (למחשב נייח). רצוי כזאת שמתלכלכת כמה שפחות. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. מעדיף מקלדת חוטית ושתהיה צרה (כל המרובע בצד ימין מספרים\חצים לא יהיו בשימוש ולכן אני לא צריך את החלק הזה)... מישהו יודע איפה אפשר לרכוש? (עדיף באינטרנט).

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Kaligula Imperar,

ההוי אנשים אמיצים ונשים אמיצות, נתון: כבל hdmi אשר הושחל דרך הרצפה מהמחשב לטלוויזיה בסלון. הכבל הוא באורך של עשר מטר שולחן למחשב קטן מדפסת יום אס בי האם קיים מפצל לכבל hdmi אשר יאפשר לי לחבר את המדפסת ואת הטלויזיה לאותו כבל? רצוי במחיר זול יותר ממדפסת אלחוטית.... בתודה, אוהד

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by hen1235,

המפרט הוא E6300 או E6400 (עוד לא החלטתי) + DFI 975X. הכרטיס מסך יהיה ככל הנראה X1800XT עם 256Mb. דיסק קשיח 1 של 250Gb. זיכרון של 2 ג'יגה בדואל צ'אנל. נראה לי זה כל הפרטים שצריך. המעבד יעבור OC בקירור גז עד הקצה ויעבוד עם ה-OC נונסטופ. הכרטיס מסך גם כן יעבור OC, אבל על אוויר אולי על מים (יש סיכוי למודים של מתח לליבה ולזיכרון), גם כן יעבוד עם ה-OC נונסטופ. הבעיה היא שהתקציב לספק לא גבוה ואני מחפש את הספק הכי זול שיחזיק את המחשב בצורה שכתבתי. מה אתם אומרים על FSP 400W, יחזיק?

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by furyanaor,

http://www.unlimitpc.com/news/Razer%20DeathStalker.jpg אני רוצה מקלדת חדשה ובהצצה ראשונה ראיתי אותה ומיד נדלקתי עליה ועל המתחרה השניה עם מסך המגע strike7 (ואז ראיתי את המחיר...) חישפתי חלופה במחיר שפוי שעונה לדרישות ומצאתי בודדות בלבד! וגם אותם עד שמצאתי אין בארץ והמחירים שלהן לא רחוקות משל אילו עם מסך המגע. אז לשאלתי, איך היא ? שמעתי שהסוויצ'ים הירוקים של רייזור לא שווים הרבה, מישהו יכול להגיד היכן הם עומדים בהשוואה לcherry mx switches ? הבנתי שהמסך הזה יודע להציג מידע קריטי ממשחקים כמו למשל כמה DMG לכל נשק וסקיל. האם הוא ידע להציג לדוגמא מפה של BF או CS ? ראיתי גם התממשקות עם הסקלים בWOW, יש עוד משחקים עם התממשות ברמה הזו? האם רשימת המשחקים שלו מוגבלת\מצומצמת? זה ש…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. היי שלום לכולם אני גר בבאר שבע ורק באיבורי מוכרים את ה- g5 גירסה שנייה ב- 190 ש"ח בערך... עכשיו הבנתי שאסור לקנות מהם כי הם מתקנים מוצרים פגומים ומוכרים את זה בזול...מה דעתכם על זה? ועוד שאלה קטנטונת מאיפה אני יכול לקנות את הפאד qck (הרגיל שעולה 65 ש"ח בערך) באזור הדרום? אשמח נורא אם תענו לי ותרשמו את דעתכם הכנה.. בתודה מראש אביעד...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום לכולם! אני צריך לקנות מטען חדש למחשב הנייד, אבל לא מצאתי את הקוטר הרצוי בדיוק. לא רוצה לקנות ולהתאכזב. איך אוכל לדעת לפני קניה מהו הקוטר?

15. Started by Avi Levin,

אהלן, היום קיבלתי את ה-MX518 של לוג'יטק, ניתן לאמר כי העיצוב שלו נחמד (יש שקעים בפלסטיק שמתחת, כשקיבלתי את המשלוח חשכו עיני - אבל אז נגעתי בו והשקעים הם ליופי, מתחת לפלסטיק). לטעמי, העכבר נוח מאוד, במיחד ההבלטה המיועדת לאגודל (העכבר הוא רק לימניים) - העכבר בחלק העליון עשוי מפלסטיק שקוף וחלק (שמונע החלקה של היד), ובמסגרת של פלסטיק מט שחור, באמצע העכבר יש את הלוגו של לוג'יטק (שאני מניח שיימחק בעוד כמה שבועות) שמעט מובלט אבל אפשר להסתדר. הוא מגיע עם 2 כפתורים ליד האגודל שהפעולה שלהם ב-DEFAULT זה לשלוט על הדפדפן ב-FORWARD ו-BACK (קדימה ואחורה), כפתור באמצע שמפעיל מעין ALT TAB, ו-2 כפתורים שביניהם הגלגלת ששולטים על מהירות העכבר. המיקום של הכפתורים: המיקום של כפתורי השליטה על ה…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by omri_ro,

ברשותי MX1000 בן 6 ושלושה חודשים ומה לעשות הסוללה כבר לא מתאימה לילד(עכבר). איפה ניתן בארץ לרכוש סוללה מתאימה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אני חושב לקנות עכבר SteelSeries Sensei בדקתי קצת באינטרנט וראיתי שהוא אחד הטובים אם לא הכי טוב במחינת פונקציות וחיישן והאיכות שלו והבנתי שהוא גם מתאים ל PALM. האם יש אנשים שהשתמשו/משתמשים בו בPALM? ויוכלו לאמת את דעותי לגביו? לגבי מקלדת ראיתי שה SteelSeries g6v2 או g7 הם ממש מומלצות אבל לא ממש מצאתי מידע באתרים בארץ לגביהם ראיתי שאפשר להזמין ב Pcgames אבל רציתי לראות אם מישהו כאן שהשתמש במקלדות או משתמש יכול לתת חוות דעת עליהם ומה ההבדל ביניהם? והאם ניתן להשיג את המקלדת עם עברית או לחרוט בעזרת מקום שעושה חריטה מקצועית שלא פוגעת במקלדת? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by yaronyud,

שלום... אני מסתבך עם עצמי כבר המון זמן איזה סט לבחור... יש את של מיקרוסופוט wireless laser desktop 7000 http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=089&active_tab=systemRequirements ויש את של לוג'יטק cordless wave pro http://www.logitech.com/en-roeu/keyboards/keyboard-mice-combos/devices/4677 אני מחפש משהו אלחוטי שיחזיק מעמד יותר מ2 3 מטר... יותר לכיוון 4 5 מטר. מישהו יכול לעזור לי??? אם יש עצות לסט אחר אני אשמח לשמוע! אני כבר ממש משתגע ומבולבל...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. שלום רב קניתי מחשב חדש, השימושים שלי הינם כלליים כגון גלישה באינטרנט. ורציתי לקנות את המקלדת והעבר של לוגיטק MK520 בסביבות 220 ש"ח אך נזכרתי שאני רוב הזמן ישב בספה , אני מחפש עכבר שיעבוד לי גם על ספה. אשמח להמלצה לסט של עכבר ומקלדת אלחוטיים אשר מתאימים לדרישות שלי? בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by navk2,

אני הולך לקנות את ה- G5 ואני לא רוצה לקנות פד כי גם ככה יש לי חריגה מהתקציב... איך ה G5 עובד עם דף לבן ? איך הוא עובד עם משטח עץ ? (מן דמוי עץ כזה , כמו שיש בכל השולחנות...) איך הוא עובד עם פד ממש זול ? (מין חתיכת פלסטית עבה ורכה טיפה) איזה מהם הכי טוב ? ואיזה פד טוב אפשר לאלתר ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by USR,

והאם הוא טוב מבחינת ביצועים ? והאם הוא VIA KT266A ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני כנראה קונה מעבד AMD ATHLON XP 2000 שוכולם אומרים שצריך לקחת לפחות מארז של 350 ווט אבל בחנות שאני קונה ממנה אמרו ש300 ווט זה מספיק בהחלט ועוד בהתחשב בזה שאני גם לוקח VALCANO 7 PLUS אבל בכל מקרה גם ככה יש להם רק כמה מארזים של 400 ווט והם באים בלי ספק ובלי מאווררים אז תגידו מה כבר יכול לקרות עם אני יקח 300 ווט?!?? כי בחנות אמרו שזה בסדר גמור!, ועכשיו השאלה בקשר לזיכרון מה ההבדל בין Winbond Original Memory ולבין זיכרון רגיל כי הWinbond Original Memory הרבה יותר זול מה הזיכרון הרגיל מה פחות טוב בו? תודה רבה מראש לכולם

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

אחרי סרטים ארוכים וסרטניים , זה גמור : http://shayb19.tripod.com/suitcase/index.html תגובות בבקשה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Born2Kill,

שלום, כל פעם שאני מדליק את המדפסת הוא מדפיס לי דף לבדיקה, איך מבטלים את זה? אני רוצה מתי שאני אדליק את המדפסת הוא לא יידפיס לי שום דבר... יש לי מדפסת HP psc 1315 all in one

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.