עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by makakO,

שלום אני מתלבט בין 2 עכברי הגיימינג הבאים : Razer DeathAdder או SteelSeries Ikari Optical (עכבר אופטי יותר טוב לשחקני - FPS מגוף ראשון כמוני, חשוב לציין שגם ה - DEATHADDER הוא אופטי) איזה יותר כדאי ? תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by proevo4ever,

היי, אני מחפש לקנות מקלדת ועכבר ארגונומי. האם יש לכם המלצות / חוות דעת ללא הגבלה של מחיר - בשביל עבודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by davidt99,

היי, יש לי הגה מהישנים, התקע שלו הוא כמו החיבור למסך רק עם יותר פינים (7 למעלה ו-8 למטה). רציתי לשאול עם יש כבל שממיר את התקע ל-USB, עדיף שלא מהאינטרנט (בגלל המשלוח) אבל זו גם אופציה. בתודה מראש הטופיק!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Svensk.il,

היי, תוכלו להמליץ לי על מקלדת דקה עם מקשים כמו של לפטופ (למחשב נייח). רצוי כזאת שמתלכלכת כמה שפחות. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by composite,

תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אהלן, דרושה מדפסת בעלות של 200 ש"ח (אפשר אבל עדיף שלא לחרוג ל250), שתהיה בקצב הכי מהיר שאפשר למצוא במחיר הזה, שהדיו שלה יהיה זול (הכי חשוב). מומלץ שלא לקסמרק, יש לי כרגע LEXMARK X1190, אוכלת דיו ודיו יקר מאוד. תודה, דוד.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Guyn,

אני מחפש סט אלחוטי שמתאים למשחקים. מה שחשוב לי הוא שהעכבר לא יהיה כבד מדי, כי יצא לי לעבוד (לא בבית) עם 2 עכברים אלחוטיים שהיו ממש לא נוחים בגלל המשקל. לגבי המרחק- אני לא צריך יותר מ-2 מטר. מחפש סט חוטי איכותי למשחקים. אני מוכן לחרוג בתקציב מעט אם יש סט ששווה את זה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Natural,

אני משחק משחקי רשת ועובד עם teamspeak בעיקר, האוזניות שיש לי כרגע הם steelseries v2. אני מתכנן לקנות אוזניות חדשות וחשבתי לגבי אוזניות בנפרד ומיקרופון בנפרד ורציתי לדעת איך זה? האם צריך להשקיע הרבה כסף למיקרופון ממש איכותי שיקלוט את הקול שלי ממרחק אם הוא עומד על השולחן מחשב? האם אוזניות שהם למוזיקה גם יתאימו למשחקים? אני רוצה אוזניות איכותיות עם איכות שמע טובה גם למוזיקה וגם למשחקים. התקציב שלי הוא בין 400-500 ובגלל הBF השמח לתשובות בהקדם שאולי אני יקנה משהו במהלכו בארץ או בחול, במידה ויש משהו בתקציב קצת יותר גדול ששווה את ההשקעה ויהיה הבדל גדול השמח לשמוע. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום אשמח לקבל המלצה בנוגע לרכישה של עכבר ומקלדת נוחים לעריכה גרפית ועבודה ממושכת. לא חייב אלחוטי אבל שיהיו איכותיים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by DJPOWER,

אל פסק שמספיק לאיזה 5וחצי שעות? תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ashbit_q,

אני מעוניין לקנות לאחי מקלדת גיימינג אלחוטית לצערי הרב הרבה מהם ללא עברית אז הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי לימצא מקלדת טובה בעברית הסכום הוא 300-350 עם סטיה קלה אני רוצה שתמליצו על מקלדת כגון G15 או Saitek Cyborg. המון תודות!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכם,אני רוצה לקנות אוזניות טובות עם תקציב של 400ש"ח,הסיבה שאני רוצה אלחוטיות כי אני ממש לא אוהב את הרעיון של הכבל שיכול לגרום לאי נוחות,העניין הוא האם יש פה אנשים שיכולים להמליץ בכלל אם שווה לקנות אלחוטי?או שאוזניות עם כבל יותר שוות ויותר טובות מבחינת סאונד? מישהו יכול להמליץ לי על איזה דגם טוב ולהביא לי איזה אתר אמין וטוב מאיפה שווה להזמין? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by huber,

יש הבדל אם הדיסק הקשיח יושב על הסלוט הראשן (SALVE) או השני (MASTER) בצמה אם הוא לבד?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. תהיתי אם קיימת חנות שמחזיקה תצוגה, שאוכל לבדוק את המכשיר ולבחון אותו מקרוב.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. טוב... אז ככה.. יש לי להשקיע 1000 ש"ח על כרטיס מסך... אני יכול לקנות G-FORCE 2 64 MB ב320 ש"ח אבל לפי מה שקראתי הבנתי ממכם שיש יותר טובים ויש לי מידע ממש בסיסי בענינם האלה אז יש לך הצאות? כל דבר יתקבל בברכה... :-*

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ORrrr,

אני מחפש מדפסת זולה ודיו זול וראיתי את האופציה הזו. לינק: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=859794 אני צריך מדפסת לסרוק מסמך פעם ב ולהדפיס כמה דפים פעם ב. האם המדפסת הזו מספקת את הסחורה או בגלל שהיא(250 שח) והדיו שלה(120 שח שחור + צבעוני) כל כך זולים זה מעיד על האיכות? האם יש מדפסת מומלצת אחרת בטווח מחירים של 300 שח +- למדפסת ובאותו טווח מחירים של הדיו?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Dr-XP,

נו!?!?! כמה זמן??? סוף סוף אני יודע שיש לי לוח אם שלהם... אחרי 3 שנים... :AR15: ;D :smoke:

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by alfus73,

היי. יש לי שולחץ עץ ואני חושש שהגה עם גומיות לא ייתפס לי על השולחן. האם יש שיטה לתפוס את ההגה לשולחן באופן אחר שלא באמצעות גומיות וואקום? אני מחפש הגה ל- PC רוטט עד 350 ש"ח

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by KoM,

האם אתם חושבים שמחשבים קטנטנים הם שימושיים? והאם, לפי דעתכם הם יהיו טובים למסיבות רשת? והאם מחירם מצדיק את ההשקעה ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by g1000000009,

אני רוצה לקנות ראשי דיו לכל הצבעים למדפסת ip7250 של קנון הם נותנים מחיר ממש נמוך לסט שלם אבל אני לא יודע אם אני הולך להידפק אחרי זה... היתרון הברור הוא המחיר וגם כמות מוגדלת של דיו. מה דעתכם? הנה הסט http://www.xn--5dbdgbepz.co.il/Product/2806816/-סט-תואם-CLI-551pgi550-קנה-4-סטים-תואמים-קבל-סט-חמישי-חינם!

21. Started by omri_ro,

ברשותי MX1000 בן 6 ושלושה חודשים ומה לעשות הסוללה כבר לא מתאימה לילד(עכבר). איפה ניתן בארץ לרכוש סוללה מתאימה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. בשביל מחשב מדיה-סנטר. צריך שיקלוט טוב לטווח גדול (6-7 מ'). בתקציב של עד 150 ש"ח. פשוט העכבר שיש לי כרגע (Microsoft Notebook Optical Mouse 3000) כמעט ולא קולט מעבר ל-3 מ'.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. נהרס לי הגלגלת של הכבר mx15 ולכן אני מעדיף לקנות חדש. אני צריך עכבר ברמה של ה mx15 1600dpi שעלה לי 200 ש"ח ואין צורך ביותר טוב ממנו אם המחיר הוא בהרבה יותר יקר. האומנם הייתי רוצה להשקיע עוד קצת בשביל לקבל עכבר אלחוטי ולכן התקציב הוא 300 ש"ח +-.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by tombraider,

1.האם משהו התנסה איתו 2.האם הגלילה שלו חלקה או מתגלגלת לסרוגין 3.האם הגלילה שלו נלחצת (AUTOSCROLLׂ 4.האם הוא מתאים גם למחשב רגיל עבור משחקים עם מסך 24" 5.אני מחפש עכבר גיימינג אלחוטי כי אני שמאלי.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. יש לי מחשב בסלון ואני מעוניין לשחק בו ולכן, אני מחפש מקלדת ועכבר אלחטיים עם טווח גדול (10+ מטר) יש כאלה חיות? מה לגבי ג'ויסטיק אלחוטי, יש חיה כזו? אין ממש הגבלת תקציב כיוון שאני מעוניין לראות את מצב השוק וכמה אני אאלץ להשקיע. מה שכתוב בכותרת זה רק כיסוי תחת

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים