עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. נהרס לי הגלגלת של הכבר mx15 ולכן אני מעדיף לקנות חדש. אני צריך עכבר ברמה של ה mx15 1600dpi שעלה לי 200 ש"ח ואין צורך ביותר טוב ממנו אם המחיר הוא בהרבה יותר יקר. האומנם הייתי רוצה להשקיע עוד קצת בשביל לקבל עכבר אלחוטי ולכן התקציב הוא 300 ש"ח +-.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום אני מחפש מדפסת משולבת חדשה עבור חמי - המדובר באדם מבוגר (כבר הרבה אחרי פנסיה) - ולכן נדרשות הנקודות הבאות 1. קלות תפעול - בדגש מיוחד על אופציית הסריקה - חובה שתהיה במדפסת כפתור סריקה למחשב\דואל\קובץ וכיוב' - המטרה היא להפוך את נושא הסריקה להכי פשוט שניתן. 2. תאימות - נדרשת תאימות לחלונות 7 וחלונות 10 בדרייברים\אפליקציה. 3. חיבור - נדרש חיבור USB - רשת קווית גם יכול להועיל - WIFI רק אם לא מוסיף הרבה במחיר. המחיר גמיש אך מדובר על סדר גודל של בין 1-1.5K תודה רבה, גבריאל

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Jeka90,

אני מעוניין לקנות במדפסת משולבת (מדפסת, מכונת צילום וסורק). התקציב הוא עד 500 ש"ח. למישהו יש הצעות?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Shaq Diesel,

שלום לכולם יש לי את העכבר כבר מספר שנים והוא עובד טוב יש מתחת לעכבר שלוש "מדבקות" (או איך שלא יקראו לזה) לבנות העליונה נתלשה היום(כנראה כבר העכבר זקן) בכל מקרה מישהו אולי יודע איפה אני יכול לקנות מדבקה כזאת חדשה? (מצורפת תמונה אני מדבר על מה שמוקף בעיגול) תודה רבה לכולם

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by johnwoo,

היי, אני מעוניין לרכוש מערכת רמקולים למחשב שתשמש בעיקר לשמיעת משחקי מחשב ומוזיקת MP3. המחשב נמצא בחדר שינה. אני לא אודיופיל, אבל אני מעוניין לשמוע טוב משחקים כמו מקס פיין 3, דיאבלו ודרגון אייג'. התקציב שלי הוא 300 ש"ח. כמובן שאם יש מערכת שתשפר משמעותית את החוויה בתוספת של כמה שקלים, אני אבחר בה. עשיתי סקירה קטנה וראיתי שמרבית המערכות בתקציב הזה הן 2.1. מה אתם ממליצים?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. כרגע יש ברשותי סט נוראי של microsoft דגם (microsoft 800 wireless keyboard and mouse) ממליץ לכולם לא להתקרב לסט הזה. אני צריך סט נורמלי שהמקלדת לא "תפספס" ממרחק של כ2.5 מטרים והעכבר לא יתקע כשבא לו. השימושים שלי זה בעיקר אינטרנט ולפעמים גם משחקים. יש סט אלחוטי טוב שיכול להתאים גם למשחקים? או אולי מקלדת ועכבר נפרדים- אם אפשר לחבר אותם לדונגל אחד?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום, אני מתכנן לקנות אותם והשאלה שלי היא האם הם עוצמתיים ואיכותיים יחסית למחיר מבחינת סאב וצליל? תודה...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by בונדי,

אז ככה יש לי לוח אמ של ג'יגבייט וכרטיס רשת מובנה ועוד כרטיס רשת בנוסף שהוא אמור לשתף את האינטרנט במחשב השני שלי הורדתי את התוכנה everest כמו שאמרו לי ניכנסת לחיבורי רשת בתוכנה ורשום לי 2 ! Device Description Type SiS 900 Fast Ethernet 10/100 LAN Adapter PCI ========================== Device Description Type Davicom DM9009 Ethernet Controller PCI ואני לא יודע מה מהם אני אמור להתקין ואיךךךך אין לי את הדיסק התקנה !

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by moranfrd,

הסתיימו בחינות ההסמכה וכל החרא הנלווה לזה וגם הסט מקלדת-עכבר של מיקרוסופט שהחזיק 6 שנים החליט להתפגר, אז החלטתי לפנק את עצמי. התלבטתי אם לפרסם או לא לאור הנפשות הטובות שירדו לי לכיס, אבל החלטתי בכל זאת לפרסם בשביל אלו שמעניין אותם לראות את האריזה והמוצרים עצמם - אני מחשיב עצמי ככזה ותמיד ונהנה לראות תמונות של מוצרים חדשים וייחודיים שאחרים קנו. אז הנה הסט: 1. עכבר של רייזר דגם deathadder 2. פד של steelseries דגם 5L 3. מקלדת של SteelSeries דגם 6G לזה הוספתי גם בקר משחקים אלחוטי של מיקרוסופט (XBOX360) ומפצל יו-אס-בי שמביקורות ברשת עולה כי הוא איכותי דיו לצרכיי. הנה התמונות [br]פורסם בתאריך: 21.08.2008 בשעה 23:08:25 עוד תמונות[attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by stupidity,

אפשר לחבר וידאו רגיל (4 ראשים של אקאי) לכרטיס מסך ג'יפורס 2 GTS של אסוס עם כניסות וידאו SVHS MINI DIN ו-RCA MINI DIN? צריך תוכנה מיוחדת? מה תהיה האיכות של הסרט על מסך 19 טוב בהשוואה לטלוויזיה 21 אינצ' פשוטה? TIA

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Guyn,

אני מחפש סט אלחוטי שמתאים למשחקים. מה שחשוב לי הוא שהעכבר לא יהיה כבד מדי, כי יצא לי לעבוד (לא בבית) עם 2 עכברים אלחוטיים שהיו ממש לא נוחים בגלל המשקל. לגבי המרחק- אני לא צריך יותר מ-2 מטר. מחפש סט חוטי איכותי למשחקים. אני מוכן לחרוג בתקציב מעט אם יש סט ששווה את זה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by wollmann,

קיבלתי היום UPS ממשהו שלא צריך אותו (כי הוא קנה חדש חזק יותר) של אדוויס דגם PR600. שמתי רק בחשמל, הפעלתי ושתי מנורות דולקות - הירוקה (שזה פועל) והאדומה (שהבטריה תקולה) האם הבטריה דפוקה? אם כן... אז מה אפשר לעשות? או שאולי זה בכלל ארור אחר? תודה לכל העוזרים

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אלחוטית או bt או 2.4 GHZ , שתהיה קומפקטית לפחות כמו ה arc של מייקרוסופט , עם תאורה ולשם שינוי גם עברית , אני מחפש בנרות מקלדת כזו , מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by azuri,

אהלן, יש לי כרגע את העכבר MX518 והוא נהרס לי. רציתי להחליף אותו לעכבר דומה והבנתי שG400S ממש יתאים לי, וראיתי שיש גם את הG500S, יש בינהם הבדל? מה עדיף לי לקנות? (אני רוצה אחד משניהם בלבד, כי ממש התרגלתי לעכבר הזה)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by kobi_af,

אני שומע הרבה שספק גנרי הוא חרא מה ההבדל בין גנרי לספק רגיל בלי גנרי?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by lan_dude,

אני צריך את עזרתכם.......... אני ועוד כמה חברים שלי עושים מסיבת רשת........עכשיו התברר לנו שיש רק 5 כבלים לא מוצלבים(לHUB) ועוד כבל מוצלב(קשר ישיר בין 2 מחשבים) עכשיו מישהו יכול להסביר לי אין אנחנו יכולים לחבר את ששת המחשבים יחד..... נ.ב: אם לא הבנתם אנחנו שש אנשים....

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. טוב... אז ככה.. יש לי להשקיע 1000 ש"ח על כרטיס מסך... אני יכול לקנות G-FORCE 2 64 MB ב320 ש"ח אבל לפי מה שקראתי הבנתי ממכם שיש יותר טובים ויש לי מידע ממש בסיסי בענינם האלה אז יש לך הצאות? כל דבר יתקבל בברכה... :-*

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני רוצה לקנות מטען GP(?) לסוללות AAA לזמן טעינה של עד 12 שעות ואני לא כל כך מבין אם יש דברים מעבר לזמן טעינה שחשובים יש לי סוללות AAA של GP 850 (מס' גבוה יותר->קיבול גבוה יותר->זמן שימוש ארוך יותר???) יש המלצות עד 150 ש"ח בערך?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. יש לי מחשב בסלון ואני מעוניין לשחק בו ולכן, אני מחפש מקלדת ועכבר אלחטיים עם טווח גדול (10+ מטר) יש כאלה חיות? מה לגבי ג'ויסטיק אלחוטי, יש חיה כזו? אין ממש הגבלת תקציב כיוון שאני מעוניין לראות את מצב השוק וכמה אני אאלץ להשקיע. מה שכתוב בכותרת זה רק כיסוי תחת

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by itzikin0,

היי חבר'ה, זה לאט ולאט התחיל ועכשיו זה כל הזמן! יש לי את המקלדת ROCCAT ISKU FX שקניתי לפני שלושה שבועות מ-KSP! עכשיו זה התחיל לפני שבועיים וככה לאט לאט זה נעשה יותר.. סתם נגיד אני במשחק FIFA או אפילו DEVIL MY CRY המסך זז לי לבד עושה עיגולים זאת אומרת שהחצים פועלים סתם! זה קורה לרוב המקרים אבל עכישו בכלל זה קורה...ניסיתי לנתק את המקלדת ולהזחיר אותה וזה לא עוזר! אם אני מנסה בתפריט להזיז משהו איני יכול מכיוון שזה זז לבד ואין לי שליטה עליו! והמקשים לא תקועים כלל. אני מנסה להזיז את העכבר וזה מתנגד לי... מה עושים? מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by makakO,

שלום אני מתלבט בין 2 עכברי הגיימינג הבאים : Razer DeathAdder או SteelSeries Ikari Optical (עכבר אופטי יותר טוב לשחקני - FPS מגוף ראשון כמוני, חשוב לציין שגם ה - DEATHADDER הוא אופטי) איזה יותר כדאי ? תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by ThE_BesT,

1) איזה לוח אם לדעתכם יותר טוב msi k7t266 pro2 או gigabyte ga7vtx-h? ובכמה יותר טוב? 2) יש לי מעבד amd athlon xp 1600+ האם 46 מעלות זה סביר? (טמפרטורה רגילה, לא אחריי עבודה קשה) 3) האם הכרטיס מסך msi geforce2 ti 64mb ddr טוב? אם לא אז מה דעתכם על אותו הדגם אבל של חברת "הרקולס"?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by menas,

אני מעוניין כבר זמן מה לקנות גוייסטיק רציני (יש לי כרגע 2 בבית אין להם את 2 הפאדים...) לא צריך משהו "מסובך"-רק שיהיה לו 2 פאדים ובעצם יהיה לו מספיק מקשים כדי להריץ x360ce (אימולטור של שלט XBOX) (אני לא מעוניין בשלט XBOX "מקורי",יקר לי מדי). לא צריך משהו מסובך,רק שיעבוד ושיהיה זול. עדיפות לאלחוטי (אם ההפרש הוא יותר מ20 ש"ח-לא תודה). תקציב-כ100 שקל ועדיף שיעלה כמה שפחות שאפשר. יתכן שאקנה אחד נוסף בעתיד (אני רוצה לשחק בblur עם עוד חבר) כך שאני רוצה את זה כמה שיותר זול.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים