ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! ראיתי מספר פעמים שכאן בפורום הרבה ממליצים על הפד הנ"ל, וקניתי אותו. אבל, בימים הראשונים הוא עובד באמת מאוד טוב, והעכבר ממש טס על המשטח, והייתי מאוד מרוצה, אבל לאחר כמה ימים או שבועות, זה מקבל אבק, והעכבר מתחיל לזוז לאט וצריך הרבה לגרור את העכבר עד שהוא זז. ראיתי שכאן מישהו בפורום כתב שהוא מנקה את הפד עם מטלית לחה, ניסיתי לעשות את זה, וזה נהיה עוד פעם חלק, אבל לא כמו בימים הראשונים שלאחר הרכישה. זה כבר פד שני שלהם. וראיתי שיש כאן אנשים שכתבו שמשתמשים עם הפד הזה כבר 3 שנים. רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי לדעת מדוע זה כך, אולי יש המלצה על פד אחר? תודה רבה לכולם מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מדפסת lexmark s405 משולבת עם סורק ופקס. נגמרו לי כל ראשי הדיו (של כל הצבעים) אז קניתי ראש דיו חדש רק שחור. החלפתי את הראש הישן בחדש ע"פ ההוראות, ואכן הצלחתי להדפסי דף או שניים. לאחר ההדפסות הללו פתאום בכל הדלקה של המדפסת אני מקבל הודעה כזאת: There is a problem with the printhead. Please consult user's guide. מה יכולה להיות הבעיה? וכיצד לתקן אותה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למקלדת ועכבר לGAMING אין לי בעיה שזה יהיה עכבר ומקלדת בנפרד או בסט או חוטי או אל חוטי מחפש משהו טוב בבקשה המלצות תודה רבה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל המלצה בנוגע לרכישה של עכבר ומקלדת נוחים לעריכה גרפית ועבודה ממושכת. לא חייב אלחוטי אבל שיהיו איכותיים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היה לי צורב ככה איזה 4 שנים גם המהירות זהה לשנים אין לי בעיה שהצורב ההיה "איטי" אבל שלא ידפקו דיסקים המלצות חברות + דגמים תודה...
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז חדש לאתלון הרותח שלי ואני בהתלבטות איזה לקנות ואיפה אני נוטה לכיון משהו שעשוי מאלומיניום שיקרר את הבפנים (כלומר הרבה מקום למאוררים) ושלא יעלה יותר מדי הדגמים של ציפטק מאוד קורצים לי למישהו יש רעיונות או המלצות עם ניסיון בקשר לאיזשהו מארז תודה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עומד להחליט על קניית מסך חדש יש את האופציות הבאות: samsung 753dfx lg flatron 795 mag 786fd מה אתם ממליצים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
והאם הוא טוב מבחינת ביצועים ? והאם הוא VIA KT266A ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
כפי שידוע יש PCI-E בכפולות שונות (X1,X2,X4,X8,X16) והשאלה היא מה ההבדל בניהם מספר הערוצים הטוריים ???
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=1446194#post1446194 אהבתי!!
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור לכאן אבל לאחר המלצות על המדפסת הזאת קניתי אותה התקנתי אותה לפי ההוראות (את כל 4 ראשי הדיו) והכל מעולה עד שזה מגיע להדפסה של צבעים, שום צבע לא עובד ולפי מה שאני רואה מכליות הדיו מלאות.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כבר מתחרפן :\ האם קיים דבר כזה בכלל? אני יושב במרחק של כמעט 2 מטר מהמחשב, רצוי שהטווח יהיה מספיק (כלומר לא 27mhz) ניסיתי את המייקרוסופט rev3, הקליטה הלכה ב 1.8 מטר. ה EX110 מספיק בטווח, אבל העכבר בסט הזה מסריח בטירוף. בבקשה תעזרו לי X: -רצוי חנות מאיזור הצפון, למרות שלא חייב. -אפשרי גם מאיביי, אבל המשלוח תמיד יקר מדי X_X
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.unlimitpc.com/news/Razer%20DeathStalker.jpg אני רוצה מקלדת חדשה ובהצצה ראשונה ראיתי אותה ומיד נדלקתי עליה ועל המתחרה השניה עם מסך המגע strike7 (ואז ראיתי את המחיר...) חישפתי חלופה במחיר שפוי שעונה לדרישות ומצאתי בודדות בלבד! וגם אותם עד שמצאתי אין בארץ והמחירים שלהן לא רחוקות משל אילו עם מסך המגע. אז לשאלתי, איך היא ? שמעתי שהסוויצ'ים הירוקים של רייזור לא שווים הרבה, מישהו יכול להגיד היכן הם עומדים בהשוואה לcherry mx switches ? הבנתי שהמסך הזה יודע להציג מידע קריטי ממשחקים כמו למשל כמה DMG לכל נשק וסקיל. האם הוא ידע להציג לדוגמא מפה של BF או CS ? ראיתי גם התממשקות עם הסקלים בWOW, יש עוד משחקים עם התממשות ברמה הזו? האם רשימת המשחקים שלו מוגבלת\מצומצמת? זה ש…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי, כמו שציינתי בנושא הת'רד, אני מחפש דרך לסרוק מספר של עמודים לקובץ PDF יחיד עם המדפסת Brother MFC-255CW, לא מצאתי אפשרות כזאת בדרייבר של BROTHER ולא הצלחתי למצוא פתרון בגוגל. מישהו ניסה והצליח או סתם ככה יודע איזה שהו פתרון לעניין הזה? תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אבל התקציב שלי הוא מקסימום 900 ש"ח האם כדאי לי לקנות את ה Plextor PX-W1610A ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכנסו לקישור הזה (לא עמוס) ותגידו לי אם היה שווה לקנות את הרמקולים האלה ב299 ש"ח. הרמקולים
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת לאחותי, המדפסת צריך לעמוד בדרישות הבאות - מדפסת צבעונית. מדפסת זולה (אני מניח שזה משאיר רק את האפשרות של מדפסת דיו). ראשי דיו זולים. מהירות הדפסה או איכות הם דבר שולי כיוון שהמדפסת מיועדת לשימוש של הילדים שלה (גילאי 7). ראיתי את המדפסת HP DeskJet D1560 ב 150 שקל, האם היא עונה על הדישות האלה (כולל הדרישה לראשי דיו זולים) ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מדפסת משולבת עם פקס עצמאי ומכונת צילום. אני מודע לכך שלא חסרות אופציות בשוק, אך אני מחפש משהו ספיציפי, מדפסת שלא צריך להחליף את מיכל דיו שלם , שחור לדוגמא בכדי שיהיה ניתן להמשיך להשתמש בה ולהשתמש בשאר הצבעים, מבלי להיות מוגבל למעשה. שמתי לב שהרבה מדפסות היום פועלות בשיטה זאת ואינני מעוניין בזה. לתשובתכם אודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! האם המשטח Roccat Alumic מתאים לעכבר Razer Mamba אשר עובד עם שני חיישנים במקביל (אופטי ולייזר)? תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אנשים, כפי שכתוב בכותרת ההודעה, מחפש סוויץ' עם כפתור להעביר את היציאות הנ"ל (סה"כ 3) בין שני מחשבים. 1. האם מישהו מכיר חיה כזו במחיר זול ב-EBAY או משהו? 2. והבעיה היותר מהותית היא האם הכטיס קול מאבד מהכוח שלו ביצוא מוזיקה בלייב באיזשהו אופן (כלומר שהמוזיקה מאחרת - מה שקרוי latency), למשל כשאני מקליט מוזיקה בתוכנות הפקה כמו אבלטון וקיובייס? בתודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם זיכרון DDR 2400 יעבוד טוב עם זיכרון DDR 2100 כלומר ה - 2400 ירד למהירות של 2100 ?! או יעבוד ב ב 2400 ?!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתם חושבים על המסך הזה? מכיוון שהוא של Proview אני צריך להתייעץ איתכם. כי שמעתי שהיא חברה שעושה מסכים בינוניים ומטה. אבל אולי מסכי ה-LCD שלה טובים. בקיצור, דעתכם.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-