ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך המלצה לעכבר אלחוטי טוב, ושיהיה לייזר . התקציב שלי הוא עד 200 ש"ח, אפשר לחרוג טיפה לכיוון ה250. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4015 ומה ההבדל בין זה לבין זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4016 תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 922 צפיות
-
-
מי מהם עדיף? יש לRAZER כפתורים לשינוי הDPI?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, כמו שרואים במפרט, יש לי מסך של סמסונג 17", עכשיו, עם המזל המנחוס שלי שיכול לעשות הרבה מאוד בעיות לפעמים, היו אצלי חברים (כל המקרה קרה כמה ימים אחרי קבלת המחשב שלי) ומישהוא חכם מהם שם כוס שתייה על המסך , לפתע הכוס החליקה קדימה משום מה, והוא מתוך אינסטינקט הצמיד את הכוס למסך (לזכוכית) כדי שהכוס לא תמשיך ליפול, ומאז כבר שנה כמעט יש לי מן שבר קטנטן במסך שמפריע מאוד אם מסתכלים על דפים סטטים (לא ניראה במשחקים), האם אפשר לעשות עם זה משהוא כדי לתקן את זה? :-/
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מחפש מדפסת שאני מדפיס דף עם תמונות ואחרי זה אני מדביק אותם למגנט ושהתמונות יצאו באיכות אני לא יודע דגמים סוגים וכו.. וזה על דף מיוחד לא רגיל ואני לאיודע איזה דף זה...זה לא דף זה מיוחד זה העניין..
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
[h=1]מתלבט בין הcanon mx455 לHP Deskjet Ink Advantage 4625. לא מצליח לקבל תשובה ברורה עדיין. [/h]תקציב בערך 400 ש"ח וחשוב לי איכות ההדפסה וגם מחיר הדיו והזמינות. תודה,
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
אהלן אני עומד לרכוש מעבד amd athlon xp 1600, ואני מתלבט בין איזה לוח לקנות. אני מתלבט בין שתי לוחות של ג'יגה בייט אחד ה - H והשני P. הבנתי שההבדל בהם הוא רק שב - H יש כרטיס רשת וב - P אין. לי זה ממש לא משנה עם יש או אין כרטיס רשת. עכשיו באתר שלהם ראיתי שיש גם הבדל גם ב AGP, ל H יש AGP X4 ול P יש AGP PRO. עכשיו גם ראיתי שיש עוד כמה שטויות אז מבחינת ביצועים איזה לוח הכי מומלץ בלי קשר למחיר או לכרטיס רשת??? תודה מראש אופיר
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שהשאלות שאני עומד לשאול הם שאלות די "בסיסיות", אבל אשמח אם תוכלו לענות. 1. אני יודע שיש כל מיני סוגים של לוחות אם, וכל אחד מהם מתאים ל- Socket אחר(370, 7 וכו'). מה זה בעצם ה- Socket ומה המספרים האלו? 2. בכל לוח אם יש Chipset שונה, באם זה של Intel, Via, AMD וכו'. מה זה ה- Chipset ומה הוא בעצם עושה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כלומר מבחינת איכות התמונה שתוצג על המסך במשחקים כלומר האם יש בעיה מבחינת המסך??? אני לא בונה על משחקים כבדים או חדשים פשוט קצת משחק כמו Rainbow 6 או משהו כזה... אני לא מבין בלפטופים או ב LCD או מסכים בכלל...
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן, קניתי לפני שנתיים MX1100 והייתי מרוצה מאוד. לאחרונה (אולי עקב כמה נפילות אבל לא בטוח) הוא מקרטע. לפעמים קצת לא זז, לפעמים קצת לא מגיב או מגיב יתר ללחיצות. האם לעכברים של לוגיטק יש תמיד אחריות של 3 שנים? איך אני מממש את האחריות? פונה לחנות בה קניתי (אראסאם)? לא חושב שיש לי קבלה. אולי שווה כבר להתחדש בעכבר חדש באותו הסגנון? אני לא גיימר אבל עובד מהבית ונמצא על המחשב רוב היום - יש לי מחשב נייח כרגע. יש לי יד יחסית גדולה והייתי מרוצה מה-1100. תודה רבה ושנה טובה, דני
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אוקיי אז אני צריך להחליט על המפרט כמה שיותר מהר, עדיף בפחות משעה. לפי מה שעיתי "על רגל אחת" זה יוצא קצת ויתר מ3000 ש"ח. אז מהר... בזיגזג יש בנדל של athlon xp 1600+ Gigabyte GA-7VTX-H 256MB DDR MICRON ב$320 עכשיו הHD, אני צריך שתענו לי כבר איזה פה כונן תקליטורים-ACTIMA X 52 זה 33$ דולר בזיגזג. כ. מסך-HERCULES 3D Prophet III Titanium 200 בזיגזג-229$ מארז-TASK TK-3003 בזיגזג כמובן-48$ מקלדת,כ. רשת, עכבר, וכונן דיסקטים אני יעביר מהמחשב הישן, כרטיס קול מובנה בלוח אם. סה"כ 630$, אבל צריך להוסיף גם את הHD שעוד לא עניתם לי, והוא יהיה 160-200$. ו... אופס, זה יוצא כמעט 4000, אבל לא נורא. אז מה אתם חושבים על המפרט? לשנות? להוסיף? להוריד? עריכה-שיניתי את הטופיק, שמח?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את המארז הייתי מעוניין לקבל תגובות על המארז מאנשים שיש להם אותו ורציתי לשאול אם שווה להשקיע עוד 300 שקל בשביל הספק 450?? וגם רציתי לדעת אם אפשר לשים בו מאוורר 12 ס"מ או שאפשר רק 8 סמ"מ ?? (ודרך אגב מה זה הקבל השחור שמקבלים אם הספק??) תודה
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש סורק ברמה גבוהה לסריקת תמונות בשביל עיבודן בגרפיקה למי שיש הצעות מניסיון או מידע אשמח לקבל ייעוץ
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום. עד עכשיו הסתפקתי בעכבר TEAC כלשהו ב 50 שקלים שהיה זרוק לי בבית. הגלגלת שלו השתגעה ולא גוללת יותר. זו הסיבה שנדרש לו מחליף. אני משתמש בו שימושים משרדיים ומדי פעם משחק בסגנון GTA IV וכו'. לא משהו שדורש דיוק מירבי או משהו בסגנון. רוב הזמן אני אוחז בעכבר אחיזת Plam. יש לי יד יחסית גדולה, כך שדרוש עכבר ממוצע +. ראיתי בת'רד ההיקפי המומלץ, את ה - Microsoft comfort 6000 Bluetrack. יש משהו מומלץ יותר נכון להיום? אהבתי את אופציית ה Bluetrack שמאפשרת לעכבר לעבוד גם על משטחים "קשים". עדיפות לעכבר חוטי בשל העובדה שהם קלים יותר מאלחוטי עם סוללות. יהיה נחמד אם הוא יותאם ליד שמאל גם כן. ניתן למתוח את התקציב לסביבות ה 150 אם זה שווה את ההפרש. אין לי בעיה עם קנייה ב Ebay.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
לינק - http://www.gcomputer.co.il/Product.asp?Pid=7300000000409&Cat2Cat1ID=159&Cat2ID=697
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
קשה לי להחליט מה עדיף? שניהם נראים טוב, למשחקים וגם לשימוש רגיל. היה לי mx 518 שהיה אחלא. אשמח לחוות דעת תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בגלל שהמחשב שלי הוא המהיר בבית (של אחותי לא משהו ) אז ההורים שלי כל הזמן יושבים לקרוא מיילים וכל מיני שטויות כאלה על המחשב שלי עכשיו אני מעוניין לקנות עכבר איכותי (RAZER או לוג'טק, בדיון השני עוזרים לי) ומקלדת איכותית ללא עברית אני מעוניין לחבר את 2 הסטים (עכבר-מקלדת) למחשב ופשוט להזיז איזה סוויצ' או כפתור כדי לבחור כל סט ככה שאני יושב אני מפעיל את הסט שלי ושאני קם מהמחשב אני מפעיל את הסט השני KVM זה גם למסך ויש לי מסך אחד אז מתי שאני יחליף לסט שלא מחובר לו מסך אני לא יראה כלום מה אני אמור לקנות? קיים איזה מפצל למסך? קצה אחד מתחבר למסך ובקצה השני מתפצל לשני כניסות ואז אני יוכל לחבר כל קצה לסט אחר ובעצם זה יהיה אותו מסך קיים דבר כזה?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חבריםיש ברשותי סט של מיקרוסופט wireless multimedia 1.1 ואני חושב שהגיע הזמן להחליף אותו. האמת שחוץ מהכפתור של המחשבון לא יצא לי להשתמש בכפתורי קיצור של המקלדת אז זה לא כל כך קריטי לי. בעכבר רצוי שיהיה שני כפתורים שיהיה אפשר לשים בהם קיצורים. יש לכם בראש איזה סטים מומלצים שאני יכול לקנות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש(לחבר), ואני רוצה לדעת איזה ספק כוח לקחת. 350W, 400W או 450W המפרט (שדורש חשמל)- AMD 3800 X2 2 הארד דיסקים 1 כונן DVD כרטיס מסך פשוט מאוד (לא יודע איזה) מישהו יודע? חשבתי על ספק 400W של אנטק...
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אחד מהשניים האלו... Logitech G5 או Razer Copperhead אני לא יודע מה לקנות ה G5 עולה בסביבות 400-350 שקל וה Razer Copperhead עולה בסביבות ה 500-550 שקל אני מתלבט מה מהשניים לקנות ? מה אתם אומרים מה כדאי יותר ?
-
- 7 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום, אחרי שה-Kana שלי שבק חיים באחד מהלחצנים וSteelSeries החליטו לשלוח בתור חלופה את אותו הדגם המיושן עם המפסקים הפגומים רק בגימור הלא הנכון במקום לשלוח את הגרסה המחודשת והעדיפה, החלטתי למצוא עכבר חדש. אני למעשה מחפש את ה Intellimouse Optical 1.1A או הWheel Mouse Optical של Microsoftרק עם DPI יותר גבוה. בשנה האחרונה השתמשתי בKana והאמת היא שהייתי מרוצה מאוד מהעכבר עד שהמפסק של אחד הלחצנים שבק חיים. נוכח שירות הלקוחות של SteelSeries אין לי שום כוונה לרכוש עכבר נוסף שלהם, אני מחפש כעת חלופה. הדרישות הן בסיסיות למדי: 1. עכבר סימטרי - ambidextrous. 2. חמישה כפתורים (אפשר יותר אבל עקרונית אין צורך). 3. ללא movement prediction/correction במידת האפשר, עכברים מודרניים כולם מכיל…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
AMD ATHLON XP 2000 Maxtor 40GB 7200RPM440 ASUS GEFORCE 4 V8420 DELUXE 128Mb Hercules Gamesurround Fortissimo Creative x 52 ALPS FLOPPY 1.44 CORSAIR 256MB DDR2100 CM64SD256-2100 Msi KT3 Ultra-ARU KT 333 איזה ספק כוח אני צריך של 380W או של 430?
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
יש לי שאלה... האם זה טוב? או שכדאי לקחת חוטי.... לדעתי חוטי.. תראו זה יעשה בעיות אלחוטי? זה יכול להיתקע? והאם זה נוח לשחק משחקים?
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-