ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אשמח להמלצה לאוזניות אלחוטיות איכותיות למחשב. עד 500 ש"ח תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש להם עכבר שנקרא smog והוא נראה נוח מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש אפשרות לבצע עדכון קושחה במדפסת משולבת HP Photosmart C7283? אם כן, אז איך?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה אני יושב הרבה עם לפטופ והייתי רוצה להקל על הצוואר/גב, ולכן אני מחפש מעמד למחשב נייד, אבל אני לא ממש בקיא בתחום. דברים שהייתי שמח שיהיו: מותאם ל14 אינץ'. שיהיה נוח יחסית למפרקים בכף היד (זווית המקלדת). שיהיה נייד ויהיה אפשר להכניס אותו לתיק בנוסף למחשב (משמע קטן מספיק ולא כבד מדי). לא דרוש משהו בומבסטי עם מליון פיצ'רים, אלא פשוט משהו נוח וקומפטי. המלצות?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 6 חיבורי USB במחשב, 2 מקדימה שלא נוח להשתמש בהם, ו 4 מאחורה תפוסים כולם, אני זקוק לעוד. 1. האם כאשר מחשבים USB HUB, זה מעמיס בצורה כלשהי על המחשב (לא בביצועים), כמו שכאשר מחברים מפצל גדול לשקע חשמלי, ואז מחברים מוצרים רבים לחשמל, זה יכול לגרום לעומס חשמל ובעיות, ברור לי שכאן זה לא חשמל, אבל עדיין, האם יש בעיה לחבר מפצל, ואליו מכשירי USB נוספים ? 2. ראיתי שיש USB HUB שכתוב עליהם באתר "ללא חיבור לחשמל", האם יש כאלה עם חיבור לחשמל ? מדוע ? מה עדיף ? 3. פרט לכך שחשוב שהמוצר יהיה USB 2.0, מה עוד חשוב לדעת/לשים לב ? 4. אשמח לקבל המלצה למוצר ספציפי. תודה !
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי ממיר HD של הוט אך אין לי טלויזיה בחדר. האם רכישת כרטיס טלויזיה תאפשר לי צפיה בהוט על גבי מסך המחשב? המסך שברשותי הוא Dell 2209WA. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
למישהו יש מידע או יודע איך מחשב נייד נקרא נייד שאין לו בטריה?! ???
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מדפסת מסוג Brother MFC-215C אמא שלי אמרה שהיא שיחקה עם ההגדרות של המדפסת וככל הנראה מאז היא נדפקה לא מוציא דיו, ולפעמים כשבא לו הוא מוציא רק שחור אבל דהוי.. קנינו מיכלי דיו חדשים מקוריים אבל לא עזר.. יש אפשרות לתקן את זה? או לפחות איך להחזיר את הגדרות ברירת המחדל של המדפסת?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זאת מקלדת גיימרים CoolerMaster CM Storm TRIGGER MECHANICAL Gaming Keyboard Black Switch או מקלדת לגיימרים Roccat Ryos MK Advanced Mechanical Gaming Keyboard - צבע שחור
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה באתי להשים תאוזניות על הראש ופשוט צד אחד נשבר איך זה קרה מלבישה רגילה של אוזניות. האוזניות תחת השם GAME COM של PLANTRONICS יחסית לאוזניות גימינג תחת השם הזה לא ציפתי שישברו לי פשוט מלבישה על הראש. דגם gamecom780 . האם יהיה אחריות על הדבר הזה? כי זה פשוט בדיחה מלא היו נשברות מתפרקות מנפילה אבל מלבישה על הראש אני מרגיש כאילו קניתי מוצר הכי זבל ולא איכותי שיש. אבל מה שכן שמעו בהם נהדר אחלה אוזניות. ועכשיו אני עם אותו חברה אלחוטי אוזניות אלחוטיות של אותה חברה דגם-995H ששרדות אצלי כבר יותר משנתיים בלי בעיות בלי לפתוח פה. אבל שחברה לוקחת על עצמה את השם GAMECOM אז תמצפה למשהו ברמה גבוהה יותה.... תודה לעוזרים אם תרצו תמונות רק תגידו פשוט בושה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
זוכרים את הבעיה שלי, שמלא פעמים אני מקבל את המסך הכחול ב-WIN XP (לא בעיה במערכת הפעלה אז על תעבירו את הת'רד)? בקיצור אז עשיתי שזה לא יעשה Restart אוטומטי וכתבתי את כל מה שכתוב על המסך הזה: A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. BAD_POOL_CALLER If this is the first time you've seen this stor error screen, restart your computer. If this appears again, follow these steps: Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new instalation, ask your hardwaer or software manufacture for any windows update you might need. If problems continue, disable or remove any newly installed hardware o…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מחפש המלצה למקלדת שנחשבת שקטה. בגדול, עדיפות למקלדת חוטית מכיוון שהיא תשמש גם לגיימינג, אבל זה פחות חשוב. מחיר - עדיף באיזור ה-300 שח, אבל זה גמיש. העיקר שהאישה תפסיק להתלונן שאני עושה רעש בזמן המשחקים תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו אולי יודע אם הכטיס הזה שווה משהו. אין עליו שום נתונים. :
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה שרציתי לשתף ולאבחן. יש לי את הפד הזה http://ksp.co.il/?uin=13917 ועכבר G700. גם בבית וגם בעבודה. אני לא יודע איך קוראים לזה, אבל התחתיות של העכבר, פשוט 'הולכות', לעכבר אחד בעבודה כבר החלפתי, בבית אני כבר מרגיש שהוא נגרר ועושה רעשים בתזוזה, כלומר התחתיות כבר 'נגמרות'. זה הפד שהמליצו לי פה לעכבר הנ"ל בשל החיישן לייזר שלו. זה הגיוני שפד עכבר 'גומר' את התחתיות של העכבר? ואם כן, איזה פד אחר מומלץ לקנות עבור העכבר? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה שאני יודע: אפיק כפול מכפלה שווה את מהירותו הפנימית של רכיב כמו מעבד. בצ'יפסטים חדשים מהירות הזכרון נקבעת בנפרד ממהירות האפיק החיצוני. מהירותם של חריצי ההרחבה קבועה, ונקבעת לפי מהירות האפיק חלקי מחלק מתאים. אז מה נותנת מהירות אפיק של 400 או 533 הצפויה של פנטיום 4? או אפילו 266 או 200? בכל מקרה מחשבים לפי הבסיסית של 100 או 133. ואפילו האם יש יתרון ל 133 על פני 100? האם זה תיקשורת מהירה יותר בין המעבד לזיכרון, או מה? ועוד משהו, לדוגמה: קצב העברת נתונים של חריץ PCI היא 133 מגה\שניה. זה 32Bit X 33 Mhz. איך מגיעים ל 133? איך מחשבים? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי קנית את העכבר של לוגיטק mx 700 (עכשבר נהדר דרך אגב) עכשיו יש לי משטח שחור מהעכבר הישן לא אופטי והוא מן בד שמתחתו יש חצי סנטימטר פלסטיק והוא בנוי כמו בגד שטי וערב והשולחן בנוי מעץ חלק בלי בליטות או שקעים והוא מן אורן כזה הצבע אחיד צבע עור כזה ויש פסים חומים דקיקים שגודלם ג 2 מ"מ 4 מ"מ אז מה כדי השולחן או הפד
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מקלדת Microsoft multimedia keyboard 1.0A שבאה עם חיבור PS2, במחשב שלי אין יציאת PS2, אלא רק יציאות USB2.0. אני שוקל לקנות מתאם USB TO PS2. האם זה יעבור עם מתאם כזה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מדפסת משולבת...מדפסת, מכונת צילום, פקס, סורק משהו נורמלי וזול...אזור 350 400 שקל..שימוש ביתי, כמה דפים כל שבוע.. ראיתי את הקנון ואת הHP 4500 הבנתי שעדיף את האיץ' פי....יש איזה חברה\דגם אחר שעדיף לי להסתכל עליו? בכל מקרה ל 4500 יש הרבה גרסאות שאני לא מצליח לראות איפה ההבדל במספר דגם.. יש דגם בלי כל הלמעלה של הכנסת דפים...יש דגם עם חיבור אלחוטי ויש את הדגם חיבור קווי.. איך אני מבדיל ביניהם? מה ההבדל ל 4580? האם אין בעיה של מיחזור טיונרים? איך האמינות של המדפסת? קיצור איזה מדפסת משולבת כדאי לי לקנות בתקציב של 350-450 שקל? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה. את המארזים של אנטק אני מבין שאפשר להשיג רק בפנדה (יבואן רישמי ויחיד בארץ לפי האתר של אנטק) או בחנויות שקונות ממנה ואין הרבה כאלה. את המארזים של צ'יפטק ואנרמקס אפשר להשיג ביותר חנויות. צ'יפטק יקרים יותר מאנרמקס אבל המארזים לא בנויים חזק כמו האנרמקס. האנטק מאד יקרים (860 ש"ח למארז מיני) ואת האיכות שלהם אני לא מכיר. אז מה בעצם הסיבה (חוץ מהמשקל) שאנשים מעדיפים צ'יפטק על אנרמקס ? ברור שלי שמארז כבד כמו האנרמקס לא פשוט לסחוב למסיבות רשת למרות שיש כאלה שהתגברו על המאמץ מישהו מתנדב לעשות לי סדר בבלגאן ?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברה אני מחפש המלצה למדפסת לייזר עד 400 ש"ח לשימוש בעסק מה חשוב : חסכונית אמינה תאימות ל WIN 7 פחות חשוב : גודל מהירות הדפסה איכות הדפסה (מדפיס כמעט אך ורק טקסט פשוט) הדפסה דו"צ בתודה מראש !
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ההורים שלי קונים לי ליום ההולדת שלי מחשב בתקציב עד 30,000 ש"ח אני רוצה לדעת עם המחשב שבניתי אכן טוב ואם יש עוד חלקים לשפר: מארז: enermax 430w לוח אם: asus p4t533-c. מעבד: p-4 2.53 533 mhz. זכרון:kingston 512mb 1066 mhz. דיסק קשיח: wd 120 gb 8mb cache. כרטיס מסך: asus geforce4 ti4600 deluoxe 128 mb ddr+vivo. כרטיס קול: audigy platinum ex. רמקולים:creative 5.1 ddt 5700. די.וי.די: toshiba sd-m1612 16x/48x. צורב (די.וי.די): pioneer dvd-r a04. צורב: asus 48x 16x 48x. מסך: 17" lg782 le lcd מדפסת: hp-p1315. מקלדת + עכבר לייזר:logitech desktop pro. תוכנה לדי.וי.די: pwoer dvd xp 4.0(בחינם). תוכנה לצורב: nero 5.5(בחינם). מערכת הפעלה: win' xp pro 2002(בחינם). משחקים(כל המשחקים בחינם…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מארז הייתם ממליצים לי שהוא עד 450 שקל שהוא לגיימרים כבדים (קירור טוב,יופי,)? מארז שהוא גם יפה גם מקרר טוב אני מדבר על מחשב לגיימרים כבדים וגם זול ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, אני פחות מחפש את ה"גאג'טים" וכל מיני עזרים לגיימרים, המטרה שלי זה שיהיה יותר קל ללחוץ על הכפתורים. אני צריך שיהיו לי כפתורים בעיברית, ורצוי מאד מקש אנטר גדול ומקש באקספייס גדול במחיר הכי זול שאפשר. תודה לכולם!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
i whant to buy a good grafic card that will give me a good performene for heavy 3d games, is the geforce4 v8440 worth buying?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-