עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by sagi_,

בואו נדמיין לרגע, שמעבד AMD Thunderbird 1.4GHz - 266BUS היה בדיוק באותו מחיר כמו מעבד כלשהו של אינטל (פנטיום 3 או 4 כמובן) (מבחינתי תיקחו את המעבד הכי טוב - אך שמעתי שיש הסתיגויות מP4 אז... בחרו במעבד הכי טוב לדעתכם) את מה הייתם קונים? נ.ב. אני לא מבין איך יתכן שמעבד אתלון 1.4ghz יחשב יותר טוב מפנטיום 2ghz - יש פה משהו אבסורדי. כמו כן אם תוכלו לבסס את תשובתכם על מאמר של עיתון מכובד כגון (PC magazie) אשמח עוד יותר.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכולם, אני מחפש מדפסת הזרקת דיו שתוכל להדפיס על דיסקים CD/DVD המיועדים לכך (printable). כמו כן אשמח מאוד אם המכשיר יהיה משולב וגם אם יתמוך בחיבור לרשת במקום למחשב ספציפי (לא משנה אם חוטי או אלחוטי). התקציב שלי הוא בסביבות ה-500 ש"ח, יש משהו באזור התקציב הזה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. מה ההבדלים, יתרונות\חסרונות יחסיים בין האב לסוויטץ..? מה כדאי להעדיף מה ? האם זה מסובך לחבר רשת בת 3 מחשבים לסוויטץ,מישהו אולי יכול להנחות כיצד החיבור נעשה בפועל ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. קניתי ב 100 שקל SMR 140 http://www.sunwave.com.tw/indexe.php?module=productse&area_id=1164596951&product_id=1164597050&action=1&title=Products&title2=PC%20Remote%20Control&title3=SMR-140%20%26%20SIR-140 הבעיה ש העכבר שלו עובד מעולה גם מעל ל 4 מטר ..ואילו שאר הכפתורים לא עובדים מעל חצי מטר ..זה יכול להיות בכלל ...האם יש בעייה בשלט ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by snoopdogg,

שלום לכולם יש לי את המערכת הבאה: AMD 64 3200 CG MSI K8N Neo PT Crucial 4000 Ballistick 512*2 Leadtek 6800GT WD 80G 8MB DVD CDRW TT 420W ועוד 3 מאווררים . הספק הזה כבר הוחלף פעם אחת ואני יכול למכור למישהו ולקנות חדש. אני מעוניין בספק חזק לאובקלוקינג לכרטיס מסך ולמעבד , כרגע שאני מנסה לעשות אוברקלוקינג אני לא מצליח הרבה ובפורומים של MSI מאשימים את הספק שהוא יחסית למפרט חלש. המלצות לספק טוב בסביבות 600 שקל? ומישהו יודע אם היה פה בקרוב ספקים של OCZ ?

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. רציתי לדעת אם מישהו מכיר חנויות בחול שמוכרות ויותר נכון שולחות לארץ.. ובעיקר כרטיסי מסך..

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Boris_yo,

לדעתי יצרני מדבקות למקלדת עושים מונופול/דופול, כי הרכה עולה 25 ש''ח לפחות. ומה אם ירדה מדבקה אחת או נשחקה? לקנות שוב הרכה חדשה? אצלי מדבקה עם אות "ש" התחילה לרדת ולזוז ואני מחפש פתרון לזה. האם אתם יכולים להמליץ על משהו?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by israeliboyx1992,

שלום, אני חדש כאן ואני חייב ממש עזרה אני כבר לא יודע מה לעשות. לדודים שלי יש מחשב יחסית חדש והיה להם WINDOWS XP מותקן אבל הוא בקושי סחב אז הלכנו וקנינו WINDOWS 7 ועשינו פירמוט. יש להם מדפסת של olivetti שעבדה בXP אבל משום מה היא לא עובדת בווינדוס 7 :\ הוא מראה במחשב שהכל עובד תקין אבל היא לא מדפיסה כשמבצעים הדפסה. שאלתי את הטכנאי שלי והוא אמר שצריך לשלוח לאותה חברה הודעה באתר שלהם שישלחו לנו את הדרייבר של ווינדוס 7 אבל כבר עברו 3 חודשים והם עדיין לא חזרו והם חייבים את המדפסת כי רוב העבודה שלהם זה להדפיס... מה אפשר לעשות? ד"א כבר חרשתי את גוגל ולא מצאתי שום דרייבר =[ אם תוכלו לעזור לי למצוא דרייבר של מדפסת Olivetti Simple Way WIFI זה יהיה מצוין!!! תודה רבה ושבוע טוב

9. רבתי עם ידידי Sonic באיציק... בגלל שאני אולי בעזרת ה' יקנה בקרוב נייד אז הוא אמר לי שאני יקנה מחשב עם r9000 אז אמרתי לו שיש מחשבים עם Ti 4200 והוא אמר לי שלא... וכך התחיל ויכוח... אז אנו צריכים את עזרתכם... בתודה, imac

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני מישתמש ב-Razer Copperhead, אך הוא לא נוח לי וגם לא ממש אהבתי את הביצועים שלו. העם יש עכבר שיכול להתאים לי יותר מימנו, שיתן ביצועים טובים ובאותו הזמן גם נוחות לשימוש ממושך. ד"א אני שמאלי. זה שיש לי תקציב של 500 ש"ח זה לא אומר לנצל את כולו, אלה לתת את התמורה הטובה ביותר עבור הכסף.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ate5502,

שלום לחברי הפורום הנכבדים. כבר שנים אני משתמש במקלדת גנרית שעלתה לי איזה 70 ש"ח באייבורי. ברצוני להתחדש במקלדת איכותית, אך אין לי ניסיון עם כאלו יותר מדי. אחרי שיטוט לא קצר ברחבי המרשתת, הבנתי שאני מחפש מקלדת עם תאורה אחורית, בעדיפות לכזו שאפשר לשלוט בעוצמת התאורה. בסוויצ'ים אין לי ניסיון. אני מחפש את התחושה של ההתנגדות הקלה אך חשוב לי גם שלא תהיה מקלדת רועשת. להבנתי סוויצ'ים חומים יתאימו לצרכי. חשוב לי שבמקלדת יהיו מקשים בעברית. מחסור בפקודות מאקרו לא יהרגו אותי, וגם לא מחסור במסך. אהבתי את המקלדת k95 rgb, אך בksp ניתן למצוא אותה רק עם סוויצ'ים אדומים. אם מישהו יודע היכן אוכל למצוא אותה עם חומים ומקשים בעברית (גם מחו"…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. זה פשוט, מערכת HTPC. עכבר אלחוטי, יש. מקלדת רגילה, יש. אני עומד להחליף את מקלדת רגילה במקלדת אלחוטית וחשבתי שזה יכול להיות מאוד נחמד אם אוכל להדליק את המחשב באמצעותה במקום ללכת למערכת ה HTPC. אשמח גם למקשי מדייה (ווליום, נגן/הפסק וכו').

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. פתחתי את המארז, מחשב שנקנה מפנדה לפני שבוע. כל המחשב דומם ושקט, רק הוא משתגע ועושה מלאאאא רעש. משתגע כמו איזה חמור עבודה כשהכרטיס והמעבד לא עוברים את ה48 במאמץ למשך שעות. איך אוכל להשקיט אותו? איפה אוכל לשלוט עליו? האם כדאי להוציא אותו ולשמן?(חדש אחרי הכל). עזרו לי איך אוכל להוציא אותו בזהירות עם כל כללי הזהירות שיש אם משהו יקרה למחשב אני אמות ואז אירה בעצמי. האם בכלל כדאי לי לחזור לחנות ולקלל אותם על חרא של מאוורר או פשוט להחליף אותו?! HELP. 10x .

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by asafm,

יש לי סרט בקלטת ווידאו רגילה עכשיו אני רוצה להעביר אותו למחשב ולהפוך אותו לקובץ AVI אני לא רוצה לעשות שום ערכיה רק שהסרט עם הסאונד יעבור מה אני צריך בשביל זה? ואיך אני עושה את זה?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by sagi_,

עיינו לרגע במפרט הבא: לוח אם: A7V133-C (Socket A) - PC133 - PCI -1 - AMR - 4x UATA 100 - ATX [ASUS מעבד: Athlon Thunderbird (K7 Socket A - 266BUS) 1.4 GHz [AMD כרטיס מסך: Hercules- 3D Prophet 4500 - 64MB TV-OUT (retail) [Hercules דיסק קשיח: MAXTOR (5T030H3) - 30GB - 7200 RPM - ATA 100 זיכרון 256 mb SDRAM PC 133 (MT8LSDT1664AG - 13E כונן TEAC 1.44 MB CD-ROM: ASUS X50 כרטיס קול: Sound Blaster Live Value - creative מארז - Evergreat NT - 989 - B2 Midi - 300W ATX (P4 compatible מקלדת Quantum 104 - PS2 עכבר Logitech Pilot internet - PS2 (OEM רמקולים PMPO 180W שימוש של המחשב יהיה בעיקר למשחקים. מה אתם אומרים? תגידו כל דבר! לטוב ולרע!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. בשביל מחשב מדיה-סנטר. צריך שיקלוט טוב לטווח גדול (6-7 מ'). בתקציב של עד 150 ש"ח. פשוט העכבר שיש לי כרגע (Microsoft Notebook Optical Mouse 3000) כמעט ולא קולט מעבר ל-3 מ'.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. קניתי מאיביי את הדבר הזה http://www.ebay.com/itm/190836395542?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 יש לי מדפסת מדגם HP F2200 ALL-In-One, אני לא מצליח להתקין את זה כך שאני יוכל לסרוק האם יש דרך לעשות את זה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. מה אתם אומרים על אלו?: ‏M500 Corded Laser Mouse ‏MX518 Gaming-Grade Optical Mouse

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לכולם יש לי בעיה במדפסת ( מכשיר משולב פקס ) , הבעיה היא שאני רוצה להדפיס מסמך או משהו מהמחשב או לצלם מהמכשיר עצמו , המדפסת מדפיסה באיטיות , ניסיתי להוציא את ראשי הדיו ולהכניס מחדש , עכשיו יש הודעת שגיאה cartridge error ( הכנסתי אותם בצורה טובה מספר פעמים זה לא עוזר ) , יכול להיות שבגלל שככל הנראה נגמר הדיו יש את הבעיה הזו ? ( כי עוד בזמן שההדפסה הייתה איטית הייתה לי הודעת שגיאה של רמת דיו נמוכה ) תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by y_i_c,

יש לי בעיה מוזר במחשב... מאז שעשיתי ADSL (אני מחובר דרך רשת ביתית - ה ADSL מחובר למחשב עם WINDOWS 2000 ולאותו מחשב יש כרטיס רשת נוסף שמחבר אותו להאב) (למחשב זה הוגדר שיתוף אינטרנט ודרך זה אני גולש (אני וכל הבית מחובר לרשת ...יש לי 5 מחשבים בבית) בכל מקרה כל פעם שאני עושה DOWNLOAD המחשב מאט והעכבר בקושי זז!!!! זה לא קורה קבוע זה קורה פעם בכמה דקות!!! אם למישהו יש רעיון למה זה קורה.... אז שתפו אותי....

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Hitman_47,

אז ככה בבית יש לי Surge protector שניקנה ב KSP מליפני שנה ומשהו עכשיו בגדול אמרו לי שזה רק מיצב מתח ברשותי 2 מחשבים אני רוצה UPS מספיק חזק שיחזיק 2 מחשבים ו 2 מסכים 19 17 רגילים שקניתי את הספק שלי HEC 580W ACE אמרו לי שהוא עם מיצב מתח ושאני לא חייב UPS עם זה נכון בקיצור איזה UPS אתם ממליצים לי ועם אני צריך אותו עם הספק HEC 580W ACE ? תודה רבה !

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. היי, אני מחפש עכבר ומקלדת איכותיים וחזקים לחדר ישיבות במשרד על המוצר לתפקד מכל פינה בחדר, החדר דיי גדול בסביבות ה- 25 מ"ר איזו טכנולוגיה מומלצת ? יש מוצר ספציפי מומלץ ? אודה לעזרתכם

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אני מעוניין להזמין מחו"ל את האוזניות HD555 מamazon והן מגיעות יחד אם אחריות. האם אפשר לממש את האחריות הזאת פה בארץ? ואם כן איפה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. הנה כמה תמונות של המארז, המארז מעולה, פשוט נהדר ולדעתי גם הוא דיי יפה ;D תמונות: http://free.actserv.net/images/149626IMG_0001.JPG http://free.actserv.net/images/39693IMG_0002.JPG http://free.actserv.net/images/985587IMG_0003.JPG http://free.actserv.net/images/579441IMG_0004.JPG והנה תמונה של החדר החמוד שלי http://free.actserv.net/images/423531IMG_0005.JPG מה דעתכם? קנייה משתלמת? תגובותתתתתת

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Sunbeam Samurai BLACK 200 ש"ח האם במארז הזה יספיקו מאוורר אחד מקדימה, אחד מאחורה, אחד בדלת ואחד בגג? האם במארז הזה יש זרימת אוויר טובה? לדעתי המארז נראה חמוד ובמחיר הזה הוא נראה ממש מציאה איך האיכות חומרים ובנייה שלו? והכי חשוב, האם כדאי לי לרכוש אותו במחיר הזה?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.