עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1IIJS017

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by godisme171,

צריך מייד אתרים בעברית שמלמדים אותך חומרה וכל השאר PLEASE

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Haflo,

השנאי של הסורק שלי כפי הנראה נשרף ויש לי גם מחשב נייד שאני זקוק לשנאי בשבילו, למישהו יש מושג איפה אפשר לקנות שנאים? (בעלי מתח ואמפר שונים)

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. יש המלצות\הצעות? אני רוצה גם שהעלויות אח"כ לא יהיו יקרות לדוגמא HP כל מיכל צבע עולה 100 שקל. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Motix,

יש לכם המלצה לכבל טוב? אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה בסלון. אני צריך שהכבל יתמוך בצורה הטובה ביותר ב3D ויהיה איכותי. אשמח לעזרה. תודה

6. Started by Ibrow-Now,

שאלתי אותם באימל אם יש להם תוכניות להוציא דיסק עם ATA133 וזה מה שהם השיבו לי: "Hi, At this time Seagate has no plans of releasing an ATA 133 drive. Regards, " זאת אומרת, זה לא רק הקטע של ATA133. כשיש מתחרה כמו IBM שהדיסקים שלהם בהחלט מהירים (אף אחד לא אמר אמינים) אני חושב שיהיה נבון מצד SEAGATE להוציא כונן עם צלחת בגודל 40GB כמו IBM, וכמובן שATA133 יהיה חלק מזה (אם כבר כונן חדש). אם SEAGATE לא מתכוונת לעשות צעד כזה, עוד חצי שנה בערך, אם ייתברר שהדיסק של מקסטור טוב ולא עושה בעיות, אפשר יהיה להגיד שהוא האופציה הכי טובה ואף אחד לא יוכל לבוא ולהגיד שSEAGATE יותר טוב. חבל........

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by sagi_,

עיינו לרגע במפרט הבא: לוח אם: A7V133-C (Socket A) - PC133 - PCI -1 - AMR - 4x UATA 100 - ATX [ASUS מעבד: Athlon Thunderbird (K7 Socket A - 266BUS) 1.4 GHz [AMD כרטיס מסך: Hercules- 3D Prophet 4500 - 64MB TV-OUT (retail) [Hercules דיסק קשיח: MAXTOR (5T030H3) - 30GB - 7200 RPM - ATA 100 זיכרון 256 mb SDRAM PC 133 (MT8LSDT1664AG - 13E כונן TEAC 1.44 MB CD-ROM: ASUS X50 כרטיס קול: Sound Blaster Live Value - creative מארז - Evergreat NT - 989 - B2 Midi - 300W ATX (P4 compatible מקלדת Quantum 104 - PS2 עכבר Logitech Pilot internet - PS2 (OEM רמקולים PMPO 180W שימוש של המחשב יהיה בעיקר למשחקים. מה אתם אומרים? תגידו כל דבר! לטוב ולרע!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Gritzman,

רכשתי את הzowie fk1 אחרי סבל מתמשך עם הלוג'יטק G300. מסתבר שהעכבר לא עובד על השולחן שלי בלי פאד. איזה פאד מומלץ לרכוש בשבילו?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Amir74,

מה היתרון של מארז אלומיניום? אמיר

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Pc_Master,

יש לי צורב RICOH MP7125A עכשיו התקנתי WIN XP התקנתי תוכנת צריבה NERO 5.5 הוא כל הזמן הוריד לי את ה בופר של הצורב והפסיק את הצריבה,הצורב ו ה די וי די יושבים על אותו ערוץ IDE לאחר שהחלפתי את ערוץ ה IDE של הצורב (הוא והדיסק הקשיח יושבים ביחד עכשיו) הוא לא יורד מ 90% בופר בצורב עכשיו השאלה שלי היא מה זה משנה לצורב עם הוא יושב על אותו ערוץ יחד עם ה די וי די או יחד עם הדיסק הקשיח?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש לי את העכבר MX610 [כותרת] ויש לי 2 שאלות... 1) כמה DPI יש בעכבר? כי אני זוכר שקניתי אותו על הקופסא היה רשום 1600 ועכשיו שאני מחפש באינטרנט אני מוצא רק גירסא ליד שמאל עם 800DPI... 2) מה קרה לגירסא ליד ימין? למה אני רואה ברוב החנויות רק ליד שמאל? תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by scorpion,

אני לא מאמין....... עד שהזיכרון pc3000 של ocz הגיע לארץ הוא עולה 135 דולר בלי מע"מ! שזה 750 שקל! שבחו"ל הוא עולה 90 דולר!!!!!!! ועל זה את'לון היה אומר: עשקנים!!!!!!!!!!!! בואו נעשה נגדם אופוזיציה ולא ניתן להם לעשוק אותנו ככה! :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by DJO2,

אהלן, קניתי לפני שנתיים MX1100 והייתי מרוצה מאוד. לאחרונה (אולי עקב כמה נפילות אבל לא בטוח) הוא מקרטע. לפעמים קצת לא זז, לפעמים קצת לא מגיב או מגיב יתר ללחיצות. האם לעכברים של לוגיטק יש תמיד אחריות של 3 שנים? איך אני מממש את האחריות? פונה לחנות בה קניתי (אראסאם)? לא חושב שיש לי קבלה. אולי שווה כבר להתחדש בעכבר חדש באותו הסגנון? אני לא גיימר אבל עובד מהבית ונמצא על המחשב רוב היום - יש לי מחשב נייח כרגע. יש לי יד יחסית גדולה והייתי מרוצה מה-1100. תודה רבה ושנה טובה, דני

14. Started by Kaligula Imperar,

ההוי אנשים אמיצים ונשים אמיצות, נתון: כבל hdmi אשר הושחל דרך הרצפה מהמחשב לטלוויזיה בסלון. הכבל הוא באורך של עשר מטר שולחן למחשב קטן מדפסת יום אס בי האם קיים מפצל לכבל hdmi אשר יאפשר לי לחבר את המדפסת ואת הטלויזיה לאותו כבל? רצוי במחיר זול יותר ממדפסת אלחוטית.... בתודה, אוהד

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by BarM,

שלום, אני צריך להמיר את הקלטות שלי לקבצים דיגיטליים ואני צריך כרטיס הקלטה. אני צריך חיבור קומפונט(נראלי שקוראים לו ככה-הצהוב)+חיבורים לבן ואדום של סאונד. אני צריך כרטיס פנימי-יש לי היסטוריה רעה עם חיצוניים ;D -חיבור PCI או PCIEx1 חשבתי על זה: http://www.shirion-computers.com/pl_product~AVER-TV-SUPER-009~25~121.htm ואז ראיתי את זה: http://www.shirion-computers.com/pl_product~GIGABYTE-GT-PTV-TAF-RH~25~122.htm הוא כולל גם DVBT,עדיף באותו המחיר לקבל גם טלוויזיה . מה אתם אומרים?ללכת על הגיגהבייט? נ.ב. גם לינקים מחו"ל (EBAY או DX ודומיהם) כוללים משלוח יהיו אחלה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. ^ הכפתור האמצעי כבר לא פותח חלונות בפיירפוקס . אני צריך ללחוץ על הגלגלת איזה 6-7 פעמים כדי שלינק יפתח . אשמח אם יש דרך לתקן את זה ולהפוך את הגלגלת (הכפתור אמצעי) לחלקה . תודה מראש .

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by avijimi,

שלום אני רוצה לדעת מה ההבדל בין ספק כוח של Line InteractiveוSmartCompact1000VA ו בין D-COMPACT SERIES 1000 VA האם יש הבדל ביניהם מבחינת מחיר ואיכות ,כי קניתי את דגם ה D-COMPACT ואין עליו הסבר בWEB לעומת הדגם של SMART מודה לכם.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. הנה כמה תמונות של המארז, המארז מעולה, פשוט נהדר ולדעתי גם הוא דיי יפה ;D תמונות: http://free.actserv.net/images/149626IMG_0001.JPG http://free.actserv.net/images/39693IMG_0002.JPG http://free.actserv.net/images/985587IMG_0003.JPG http://free.actserv.net/images/579441IMG_0004.JPG והנה תמונה של החדר החמוד שלי http://free.actserv.net/images/423531IMG_0005.JPG מה דעתכם? קנייה משתלמת? תגובותתתתתת

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by shlomom,

שלום. מעונין במדפסת להדפסת תמונות צבע שהמטרה המרכזית היא איכות ההדפסה. כמובן שחסכון בדיו יתקבל בברכה. כמו כן מעוניין גם בסורק. כאן הבעיה אם ניתן להשיג מדפסת איכותית משולבת סורק במחיר הזה או שצריך לשקול סורק נפרד. האם קפיצה קטנה במחיר (יחסית) תניב מדפסת משולבת סורק טובה? שאר הפונקציות של מכשיר משולב לא חשובות.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Satlan,

שלום אני מחפש לקנות מקלדת חדשה שהשימוש שלו הוא גיימינג התקציב הוא עד 250 .. ותביאו לי בבקשה חנויות מהארץ בלי חו"ל .. בתודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by saadaboy,

אהלן, האם ניתן להשיג בארץ מקלדת בגודל מלא שמכילה MX GREENים? אם לא - כמה % זה מכס לקנות מחול? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by jackhammer,

שלום לכולם אני רוצה לקנות את ה Sentry LXE של NZXT אני לא מוצא אותו בשום אתר על פי האתר של NZXT המפיץ בישראל זה מור לוי ובאתר שלהם אין אפילו מוצר אחד של NZXT ( ) מישהו יודע איפה אפשר לקנות?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by דני זיו,

שלום אני צריך עזרה, אוזניות נוחות באוזניים, שלא מזיעות באוזניים ואפשר לעבוד איתם במשך שעה וחצי ברצף, עם כבל עבה שעמיד לזה שדורכים עליו.. תקציב: 400 ש"ח תודה! אני רוצה כמו KOSS PORTA PRO שממש נוחות רק עם כבל עבה יותר...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by MATOK,

איך אני בודק איזה ספק יש לי במחשב מבלי לפתוח אותו? אני רוצה לדעת כמה W הוא . בתקווה שאפשר!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by vered,

יש לי צורב סקזי, ונראה לי שהוא גוסס, חיפשתי צורבים באתר חומרה, ובאחד מהם היה כתוב שהצורב מותאם לסקזי 3, מה זה בדיוק? ואיך אדע אם כרטיס הסקזי שלי מותאם לצורב כזה? כל מידע על צורבי סקזי יתקבל בברכה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים