עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Jcs,

תודה רבה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 931 צפיות
  2. Started by omrit,

שלום, אני מקווה שאני כותב במקום הנכון, מישהו יודע אם יש אפשרות להשתמש במודם של הכבלים כפקס (דרך המחשב, או בעזרת המודם "של האינטרנט" או במודם "של הטלפון")? תודה!

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  3. Started by Alex89,

יש לי עכבר בעל 5 כפתורים של BELKIN כמו ברב העכברים הכפתור ה 4 וה 5 הם לזוז אחורה קדימה בדפים של האינט'. הבעיה שכשאני לוחץ אחורה או קדימה (כפתור 4 או 5) זה חוזר או הולך קדימה יותר מדף אחד, איך אני מתרן את זה?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  4. Started by a-gold,

שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין הספק הזה...שרשום שהוא מתאים ל775 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4016 לבין הספק הזה....http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4015 מה שונה בהם ? האם את הספק השני אני לא יכול לחבר לסוקט 775?

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  5. היי, אשמח להמלצות המלצה למקלדת אלחוטית נוחה, איכותית ובמחיר סביר. בדרך כלל אני כותב המון על המחשב (עברית ואנגלית) ולכן חשוב לי שתהיה נוחה ושהקלידים יתאימו להקלדה ממושכת. אני גם נהנה להניח את המקלדת עלי לפעמים ומכאן הרצון שתהיה אלחוטית, בתקווה שלא תזלול סוללות בקצב מסחרר. אין לי ידע בנוגע לאיכויות ועלויות. מבחינת תקציב נראה לי שאני באזור ה-200 ש"ח אבל מוכן גם להשקיע יותר אם הדבר מהותי. תודה!

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by משתמש,

אני צריך פלטת קירור לLeptop LG super slim אין לי מושג מה הגדם המדוייק. יש כאן כמה דגמים, אבל אין לי מושג מה עדיף. אולי מישהו יכול להמליץ לי על משהו. או שמישהו משתמש בכאלה, הייתי רותה לשמוע חוות דעת על הפלטות האלה.

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  7. Started by shalom_18,

מקודם מחקו את ההודעה לא יודע למה היי אני חדש פה וקוראים לי שלום, אני בן 18 ואני ממש אלוף במחשבים! יש לי WINXP שקניתי מהטכנאי ב 450 שקל במקום ב900 כי הטכנאי הוא חבר שלנו והוא עושה לנו הכל זול והוא אמר שזה ממש יקר ואני מאמין לו עכשיו משהו מוזר........... על הדיסק כתוב office depot ובשורות WINXP בכתב של תוש........ אני לא מבין למה מייקרוסופט עושה ככה... טוב יש לי בעיה אחרת.............. כל הזמן התפר יט התחלה ננעלת למרות שאני משאיר אותה פתוח נו אתם יודעים שאני עושה נעל תפריט התחלה שזה למטה וזה כל הזמן ננעל למרות שאני עושה שזה ישאר פתוח............הטכנאי אמר שהוא יודע איך לתקן את זה והוא אמר שזה עולה 150 שקל והוא תיקן לי ושילמתי לו אבל אחר כך זה חזר.................הוא א…

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  8. Started by maccabeast,

יש לי מארז די קטן. אחרי כמה השעות שימוש במחשב, הוא מתחמם יותר מידי ואי אפשר לגעת בו אפשר ממש להכין חביתה עליו. לכן רציתי להחליף אותו למארז גדול ומאוורר יותר. עכשיו, אין לי מושג איך עושים את זה, האם הפרוצדורה של החלפת מארז ניתנת לעבודה עצמית או שצריך ללכת למעבדת מחשבים? ואם גם מישהו יוכל להמליץ לי על מארז לא יקר מדי, בסיסי, אבל שיקרר טוב, אודה לו. תודה רבה...

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by gulmer,

אז ככה, הסתכלתי גם על לוגיטק וגם על מיקרוסופט כברירות מחדל לעכברים, אבל לא מצאתי את מה שרציתי. מה שאני צריך זה עכבר פונקציונלי מבחינת הכפתורים והשליטה שיתאים גם לעבודות גרפיקה, אבל גם לשאר הדברים הבסיסיים - הוא צריך להיות אופטי, אבל אין לי עניין בעכבר אלחוטי (למרות שזה לא יזיק) עד עכשיו מצאתי שני דגמים שנמכרים בארץ ומעניינים אותי הראשון הוא הa4tech wop-35. עכבר אופטי עם שני כפתורי גלילה שנראה מאד נחמד. משום מה בארץ מתעקשים לקרוא לו quantum 4D. הוא עולה בערך 120 שקל ואפשר לראות פירוט שלו כאן: http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=1&SCID=8&MNO=WOP-35 אחד הדברים הכי נחמדים בו זה הגלגל השקט שפיתחו בa4tech ולא עושה רעשים. השני הוא עכבר של Iogear 4d web cruiser (דגם…

10. אהלן, רציתי לשאול כיצד אפשר להרוס אוזניות מבלי להסב להן נזק פיזי? קראתי שסאונד גבוהה הורס? נשמע קצת טפשי אבל יש סיכוי? או משיכת הכבל בצורה חדה (USB)?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. מתלבטת נורא. האם תדירות התקלות / החלפת הסוללות באלחוטיים היא רבה? האם כדאי שאחד מהם יהיה רק אלחוטי. עיזרו לי בבקשה. אני לא מתכוונת להשתמש בהם מרחוק , כלומר להתרחק משולחן המחשב, פשוט פחות חוטים על השולחן, נראה לי יותר נוח. מה כדאי ?

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. ידועות לי האופציות בשוק.. הרייזר טרנטולה הרייזר לייקסה והG15 של לוג'יטק.. הייתי רוצה לשאול איזה מהן נחשבת לאיכותית יותר? והאם באחת מהן יש שליטה על המדיה פלייר? זה קיים במקלדת הפשוטה שיש לי היום (של מיקרוסופט) וזה שימושי מאד לדעתי.. תודה

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  13. שלום למומחים בפורום. אני מתלבט לקנות מדפסת בראדר MFC-J985DW. רציתי לישאול שאלה לפני שאקנה מדפסת הזה. אני לא מדפיס הרבה דפים. נגיד פעם בחודש יום אחד מדפיס דף אחד או 2 או 4 דפים. אם אני לא מדפיס הרבה, רק פעם בחודש מדפיס דפים בודדים. האם ראשי דיו אחד מיהם או כמה מיהם ייבשו צבע, בגלל שאני לא מדפיס הרבה דפים? וזה לא ניגמר ראשי דיו צבעים הם מלאים צבע. אספר לכם היה לי מדפסת מזמן ישנה בדגם HP 870 אותו דבר לא מדפיס הרבה. רק יום אחד מדפיס בודדים. אני מדפיס דפים פעם אחת בחודש. המדפסת HP 870 עשה לי הרב בעיות לא מושכת נייר A4 וגם ראשי דיו אחד צבעונית ייבשה או שחור יייבש בדקתי בראשי דיו שיניהם בפנים צבע מלא. נסיתי לנקות ראשי דיו לא עזר ייבש בלי ברירה החלטתי ליקנו…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  14. Started by liav12,

והאם כדאי בכלל? ראיתי שהמחיר בערך 300 ש"ח לגרסה האלחוטית, שווה?

• 11 תגובות
    • 3.6k צפיות
  15. Started by itaim,

חיפשתי המלצות לג'ויסטיק טוב לסימלוטים (כמו פאלקון וכאלה) אני מחפש ג'ויסטיק טוב עם הידית של המהירות לסימולטורים אני לא כל כך מבין בדגמים, ומה טוב ומה לא אז בבקשה תנו לי המלצות לטווחי מחירים שונים ואם אפשר גם הסבר על יתרונות וחסרונות מהחיפוש בפורום הבנתי ש2 אלה הם ג'וסטיקים טובים: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=533&scat=211&tcat=30 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1080&scat=211&tcat=30 רציתי לדעת אם המחירים טובים? כי באג הם יקרנים וגם רציתי לשאול אם יש עוד הבדלים בין הג'ויסטיקים חוץ מזה שאחד אלחוטי והשני חוטי ולאחד יש 10 מקשים ולשני 12 מבחינת דיוק וכל זה יש הבדל? והבסיסים שלהם לא ניראים רצינים... הבסיס יזוז במהלך משחק?

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  16. אני צריך המלצות לסורק או מכשיר משולב (עדיף מכשיר משולב) של עד 3000 ש"ח וחשוב שהוא יהיה מהיר,אמין,חזק ובעיקרון משהו שהוא כבר יותר מתקרב למכונת צילום ולמשהו תעשייתי כזה אם אתם מבינים למה אני מתכוון... וזהו,תודה.

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  17. עדיף שיהיה של לוגיטק או מייקרוסופט כי שמעתי שהם הכי טובים. שיראה ככה חמוד לא סט מגעיל...ושהמקלדת לא תהיה מפוצלת או משהו זה סתם מבאס. והדבר הכי חשוב...אם זה סט אלחוטי שלא "יבלע" בטריות בקצב מטורף. אם אפשר תביאו תמונות... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  18. היי אני חדש בפורום ורציתי לשאול פה שאלה בקשר לכמה עכברי גיימינג מישהו יכול בבקשה לסדר לי את העכברים הבאים לפי גודל היד שאליהם הם נועדו? G300 G400 G500 DEATHADDER abyssus

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  19. שלום ותודה על הקריאה.. בזמן האחרון אני מתעניין במקלדות מכאניות, בכל ביקורת שאני קורא אני רואה שאנשים שעוברים למקלדת מכאנית לא מסתכלים אחורה. אני משתמש כל החיים במקלדת ממברנת גומי וכרגע יש לי את הסט האלחוטי של לוג'יטק MK250 (משתמש רק במקלדת) עם עכבר MX518. זה לא שהמקלדת לא עושה את שלה, ההפך אני דווקא מאוד מרוצה ממנה אבל אני משקיע לא מעט זמן במשחקים ואני חושב שהחוויה עשויה להשתפר עקב מעבר למקלדת מכאנית. בדקתי הרבה מקלדות וקראתי הרבה סיקורים ומקלדת אחת שממש שמתי עליה את העין היא ה CM quickfire rapid red switch, התלבטתי בין הסוויצ'ים החומים לאדומים (חפרתי וקראתי הרבה על סוגי סוויצ'ים באינטרנט לפני שגיבשתי דעה) הבעיה היא שחומים כמעט ואין בארץ ואני לא מעוניין להוציא המון כסף על…

• 60 תגובות
    • 8.7k צפיות
  20. מקלדת ועכבר של לוג'יטק עד 900 ש"ח אפשרות לחריגה ל-1000 ש"ח לא חייב לבוא בסט, אם בסט עדיף נטען (יותר טוב לסביבה מאשר בטריות) ובלי תקיעות של הגלגלת (זה מחרפן).... תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  21. יש לי כרטיס מסך gtx 1050ti winforce oc רציתי לשדרג את המסך שלי (יש לי מן קריעות כאלה במסך שקורה לי שאני משחק) רצוי מאמזון - שלא יעבור את ה1000 ש"ח כולל משלוח/מכס/שמכס וכל זה, אם אפשר מסך טוב שיתאים לגיימינג בבקשה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. הסתובבתי היום בכמה חנויות גדולות , באג , אופיס דיפו ועוד כמה לא היה להם את המדפסת הזאת , יש סיבה לכך ? השרשור של המומלצות עדיין עדכני ? זאת המדפסת המשולבת הכי כדאית בקטגוריה של עד 500 יש סיבה לא לקנות באופציה הראשונה בזאפ, " בית הפקס " ?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Shay17,

חשבתי לקחת את הMX518 אבל ראיתי שהרבה אוהבים את הG5 מה ההבדלים בינהם ? תודה לעונים

• 33 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. Started by ras81,

בשביל מה להוציא כסף לפד לעכבר אם יש שולחן ? אין לי פד ועד היום לא ראיתי שיש בעיות בזה........

• 25 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. Started by justblack,

שלום לכולם! אני מחפש מארז וספק טובים. ראיתי בנעה מספר מארזים בסביבות המחיר של ה 600 שח RAIDMAX RAIDMAX NINJA BLACK 400W RAIDMAX X1 400W Supertalennt Armor Deluxe Gaming Case 480W Black ARCTIC COOLING Silentium T2 ARCTIC COOLING Silentium T4 מי מבין המארזים הללו טוב יותר ? איך אני אדע שהספק טוב? תודה רבה לכל מי שעוזר!!

• 8 תגובות
    • 805 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.