ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום. מעונין במדפסת להדפסת תמונות צבע שהמטרה המרכזית היא איכות ההדפסה. כמובן שחסכון בדיו יתקבל בברכה. כמו כן מעוניין גם בסורק. כאן הבעיה אם ניתן להשיג מדפסת איכותית משולבת סורק במחיר הזה או שצריך לשקול סורק נפרד. האם קפיצה קטנה במחיר (יחסית) תניב מדפסת משולבת סורק טובה? שאר הפונקציות של מכשיר משולב לא חשובות.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אנשים, מישהו יודע מהיכן אני יכול להשיג את אחד מהכרטיסים שמבוססים על הצ'יפים הללו ? ומדוע שמתי לב שמוכרים את ה- GTS במחיר יותר יקר מה - TI ? (דוגמא ב- ZigZag או Lamir או פנדה) ואם יש למישהו כרטיס כזה שהוא רוצה למכור, שירשום כי אני מעוניין עוד משהו : הכרטיסים של Inno3D הם טובים ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה באתי להשים תאוזניות על הראש ופשוט צד אחד נשבר איך זה קרה מלבישה רגילה של אוזניות. האוזניות תחת השם GAME COM של PLANTRONICS יחסית לאוזניות גימינג תחת השם הזה לא ציפתי שישברו לי פשוט מלבישה על הראש. דגם gamecom780 . האם יהיה אחריות על הדבר הזה? כי זה פשוט בדיחה מלא היו נשברות מתפרקות מנפילה אבל מלבישה על הראש אני מרגיש כאילו קניתי מוצר הכי זבל ולא איכותי שיש. אבל מה שכן שמעו בהם נהדר אחלה אוזניות. ועכשיו אני עם אותו חברה אלחוטי אוזניות אלחוטיות של אותה חברה דגם-995H ששרדות אצלי כבר יותר משנתיים בלי בעיות בלי לפתוח פה. אבל שחברה לוקחת על עצמה את השם GAMECOM אז תמצפה למשהו ברמה גבוהה יותה.... תודה לעוזרים אם תרצו תמונות רק תגידו פשוט בושה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
נכנסתי לביקורת על הלוח הנ"ל, כפי שפורסם בחדשות. לתדהמתי ראיתי את הדבר הבא: the GA-7VTXH uses a temperature probe for CPU monitoring. This will mean that Athlon XP users can't make use of the internal diode offered by the XP, and will need to be aware that in the event of your heatsink falling off, the CPU will not throttle it's clock speed back, nor shut down quick enough when the maximum safe operating temperature is reached אם הבנתי נכון זה אומר שעם הלוח הזה אי-אפשר להשתמש בדיודה של המעבד (XP), ולכן המעבד לא יאיט את המהירות או יכבה את המחשב בזמן התחממות.........כלומר, יש סיכוי די גדול שישרף לי המעבד... :-[ מישהו מוכן לאמת את זה או להסביר לי מה בדיוק הקטע הזה אומר?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, אני שמח שסוף סוף התחילו לייבא את כרטיסי ATI המקורייים, אבל אם יש דבר אחד שאני לא מבין למה לא מייבאים לארץ זה את כרטיסי ה TV Wonder שלהם, לא אני לא מתכוון לAIW, אלו הם כרטיסי PCI שהדבר היחידי שהם עושים זה לאפשר צפייה בטלוייזיה במחשב, הכנסת VIDEO למחשב כמעט בכל פורמט אפשרי, והכל במחיר טוב ובאיכות מעולה. הכרטיסים האלה במקרים מסויימים גם יותר טובים מאלה של Pinnacle, בעיקר כששוקלים את המחיר שלהם. ועל-כך נשאלת השאלה: למה לעזאזל לא מייבאים אותם?!?!?!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.xraypc.com זהו אתר שבודק את המחשב שלך ומפרט איזה חומרה יש לך ובודק אותה עד לפרט הכי קטן. בטח אתם מכירים את זה אבל אם לא אז תיכנסו לזה, זה אתר נחמד מאוד!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה עדיף? ATI raden 64mb ddr vivo agp או geforce3 נ.ב. אני קונה מחשב חדש , רק למשחקים!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה אתרי דריברים אתם מכירים אתר של דריברים ?????????
-
מכירים את המדפסת המשולבת הזאת? OfficeJet 6183 HP היא עם בלוטוס.יש לכם ביקורות ? אני רוצה לקנות יש מישהו אותה? ומה זה הבלוטוס הזה שיש בה מה אני לא צריך לחבר כבלים ממנה למחשב כאילו?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה שרציתי לשתף ולאבחן. יש לי את הפד הזה http://ksp.co.il/?uin=13917 ועכבר G700. גם בבית וגם בעבודה. אני לא יודע איך קוראים לזה, אבל התחתיות של העכבר, פשוט 'הולכות', לעכבר אחד בעבודה כבר החלפתי, בבית אני כבר מרגיש שהוא נגרר ועושה רעשים בתזוזה, כלומר התחתיות כבר 'נגמרות'. זה הפד שהמליצו לי פה לעכבר הנ"ל בשל החיישן לייזר שלו. זה הגיוני שפד עכבר 'גומר' את התחתיות של העכבר? ואם כן, איזה פד אחר מומלץ לקנות עבור העכבר? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כחצי שנה קניתי הרד דיסק של WD בפלונטר היום הופיעו אצלי סימנים שהדיסק נדפק (bad sector) וכו' התקשרתי לפלונטר ואז התחיל ה"פלונטר": תביא את הדיסק נשלח ליבואן והוא יבדוק אותו ואחר כך יחזיר לך אותו תקין או יחליף. בקיצור טרטור ועיכוב של חודש בלי מחשב. תעשו לעצמכם טובה אל תתקרבו אליהם הם לא שווים את הכסף שלכם .
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הגיימפד עצמו עובד מצויין אבל המקלט הפסיק להגיב והבנתי שהפתרון היחידי זה הלחמה שעוקפת פיוז ואני לא רוצה לגרום לנזק כלשהו למחשב אם הלחמתי בצורה לא נכונה(ולא הגיימפד כבר לא באחריות). איפה אפשר לקנות מקלט בלבד(אין לי בעיה להזמין מחו"ל אם יש צורך)
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש כל כך הרבה מדפסות וההבדלים בינהם קשים להשוואה. מבקש עצה מבעלי נסיון לקצת מיקוד והמלצה אם אפשר. 1. מדפסת ביתית - עומס עבודה עד 250 דפים בחודש. 3. פקס לא נחוץ. סריקה וצילום מאוד מאוד רצוי. 2. לא חייב איכות תמונה על נייר יעודי. אבל רוצה אפשרויות הדפסת צבע איכותי - עלון וכדומה. 3. לא משנה לייזר או דיו - כן חשוב עלות סופית להדפסה לצד הנמוך. 4. חייב רשת, מעדיף WIFI אבל אם הכל מצוין ורק החיבור רשת קווי אני אחיה עם זה. 5. חייב משקם-אלקטריק או מחסני חשמל - יש לי תלושים משני סוגים והם מכבדים את שניהם. מה אתם חושבים?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לקנות חדש (או אפילו משומש, אם מישהו רוצה להיפטר מזה) ערכה מוכנה כבר של עינית אינפרא-אדום (עדיף חיבור USB או SERIAL, חיבור PARALLEL הכי פחות עדיף) עם שלט?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש שתי מקלדות שאני מתלבט לגביהים 1.http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3038&CatCode=415 2.http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1598&CatCode=415
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מוצר חדש של VIA לוח אם פיצפון ויש בו פשוט הכל ! (אפילו מעבד C3 שלהם).
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה הייתה בעיה להשיג מארז של A-TOP אז אני צריך להגיד לחברה שאני קונה ממנה תמחשב איזה מארז חלופי אני רוצה במקום זה שרציתי....והם אמרו לי גם שיש להם קשר עם הספק של thermaltake... איזה מארז עדיף מבין אלה שמצאו חן בעיני ואני חושב שהם טובים??? Thermaltake Highest Xaser III V1000D Super Tower לינק: http://www.thermaltake.com/xaserCase/xaser3/v1000d.htm או זה: Thermaltake Xaser LANMOTO Aluminum VA1000UWA לינק: http://www.thermaltake.com/xaserCase/lanmoto/uwa.htm או זה: (דרך אגב אם זה מגיע קירור מים אז אין מצב אני לוקח את זה...) Thermaltake Shark VA7000 Silver לינק: http://www.thermaltake.com/xaserCase/shark/silver/silver.htm חשוב לי נושא הקירור... וזה למחשב A…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות רמקולים שיהיהו איכותיים למשחקים וסרטים. התקציב הוא 550 ש"ח תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי רמקולים של Logitech 5.1 ערוצים. כאשר אני מריץ סרט במחשב הוא לא משמיע לי את המילים, לפעמים הוא משמיע קולות רקע אבל לא את המילים. ניסיתי להוריד את התוכנה ffdshow וניסיתי לשחק שם עם ההגדרות אבל ללא הצלחה. משהוא מכיר את התופעה ויכול לעזור לי? תודה רבה, ליאור
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך ג'ויסטיק לUSB (כמו של פלייסטשן) מומלץ רוטט... עד 100 שח תודה..
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ההורים שלי קונים לי ליום ההולדת שלי מחשב בתקציב עד 30,000 ש"ח אני רוצה לדעת עם המחשב שבניתי אכן טוב ואם יש עוד חלקים לשפר: מארז: enermax 430w לוח אם: asus p4t533-c. מעבד: p-4 2.53 533 mhz. זכרון:kingston 512mb 1066 mhz. דיסק קשיח: wd 120 gb 8mb cache. כרטיס מסך: asus geforce4 ti4600 deluoxe 128 mb ddr+vivo. כרטיס קול: audigy platinum ex. רמקולים:creative 5.1 ddt 5700. די.וי.די: toshiba sd-m1612 16x/48x. צורב (די.וי.די): pioneer dvd-r a04. צורב: asus 48x 16x 48x. מסך: 17" lg782 le lcd מדפסת: hp-p1315. מקלדת + עכבר לייזר:logitech desktop pro. תוכנה לדי.וי.די: pwoer dvd xp 4.0(בחינם). תוכנה לצורב: nero 5.5(בחינם). מערכת הפעלה: win' xp pro 2002(בחינם). משחקים(כל המשחקים בחינם…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתם חושבים על המסך הזה? מכיוון שהוא של Proview אני צריך להתייעץ איתכם. כי שמעתי שהיא חברה שעושה מסכים בינוניים ומטה. אבל אולי מסכי ה-LCD שלה טובים. בקיצור, דעתכם.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
כמה שאלות ברשותכם: מארז זה שווה 318 ש"ח? (ואנא אל תגידו לי "השקע עוד X שקלים וקנה Y, אם היה לי עוד הייתי קונה אחר) למישהו יש כמה "הגיגים" לגביו? או אולי לינק לכתבה/סקירה עליו? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-