עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Alexkmr,

יש לי מדפסת HP 6500 כבר כ4 שנים. ואני מתלבט אם לקנות מקורי או תואם?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. שלום לכולם, לפני מספר שבועות הפסיק לעבוד לי המקלט (זה שמתחבר למחשב עם ה USB..) של השלט של ה Xbox360. לא רואה סיבה הגיונית או משהו שקרה, הוא פשוט הפסיק לעבוד - אין אפילו נורה ירוקה. כלום. (הוא בן כמה שנים כבר..) פתחתי אותו ולא ראיתי משהו חריג + מדדתי מתח כשהוא מחובר והוא מקבל 5 וולט מה USB כמו שהוא אמור לקבל. לאחר חיפושים נרחבים ברשת הבנתי כי לא ניתן לרכוש מלקט כזה מקורי חדש אלא רק חליפי סיני או משומש מקורי. מאחר ואנשים חיים בסרטים ומוכרים את המקוריים המשומשים יותר יקר משלט מקורי חדש + המקלט שלו החלטתי לרדת מזה ולהזמין חליפי סיני זול. (לא כזה זול..) הזמנתי את המוצר הבא: http://www.ebay.com/itm/BLACK-Cordless-Game-Pad-Controller-Signal-Receiver-For-xBox-360-PC-Windo…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by semuel_t,

אנשים, מישהו יודע מהיכן אני יכול להשיג את אחד מהכרטיסים שמבוססים על הצ'יפים הללו ? ומדוע שמתי לב שמוכרים את ה- GTS במחיר יותר יקר מה - TI ? (דוגמא ב- ZigZag או Lamir או פנדה) ואם יש למישהו כרטיס כזה שהוא רוצה למכור, שירשום כי אני מעוניין עוד משהו : הכרטיסים של Inno3D הם טובים ?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by ariel_rg,

שלום, צריך המלצה לנתונים של עכבר לעיצוב (דו ותלת מימד בכל התוכנות). אין מגבלת תקציב. אשמח אם תגדירו לי נתונים - חברות מומלצות, רזולוציות, טכנולוגיה וכל השאר... מיועד לכתיבה בתור בקשה להצעת מחיר. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. אשמח לשמוע המלצות לעכברים נוחים וארגונומיים בסכום בלתי מוגבל כמעט (400 שח זה כיוון) שיטת האחיזה שלי היא palm בלבד. בנוסף יש לי כף יד גדולה יחסית ולכן אשמח לעכבר גדול עליו ניתן להניח את כל כף היד. אני מכיר את הפורמט הזה - http://www.healthyworkstations.com/media/STOCKIMG/0018701E.JPG אישית לא אהבתי אותו במיוחד אחרי ניסיון קצר ולכן אשמח לשמוע המלצות לעכברים אחרים. אין משמעות לעכבר מהיר או מדוייק במיוחד, זה לא למטרות גיימינג. מבחינתי שיהיה גם מבוסס כדור עקיבה. עדיפות לעכבר אלחוטי. תודה לכל עזרה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. HP720 ששירת אותי למעלה מ5 שנים היתה טובה אני מחפש מדפסת חדשה של HP בסביבות ה 700 שקל, שתהיה טובה (איכות הדפסת תמונה, בשביל המצלמה הדיגיטלית שתבוא) מהירה וחסכונית בצבע, ובמקום תודה למי שעוזר RK

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=1446194#post1446194 אהבתי!!

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. אתמול נתקע לי דף במדפסת וכשמשכתי אותו החוצה נשבר גלגל שיניים פנימי, חשבתי שאוכל לפרק את המדפסת ולהגיע אליו אך כנראה חברת HP לא ממש מעוניינת שמשתמשים ינסו לתקן, בכל אופן קיבלתי עצבים והפכתי אותה ללא שמישה. אני מחפש מדפסת דומה, נוטה תמיד לכאלו מלאות בפיצ'רים כמו: חיבור אלחוטי, קורא כרטיסים, חיבור USB, שליחת הדפסה במייל וכל השטויות, אבל הדבר הכי חשוב לי הוא אחריות לשלוש שנים לפחות ואני מוכן להשקיע באיזור ה-600 שקלים. ראיתי את המדפסת הזו ומשום מה רק באתר של אולסייל היא מוצעת במחיר הזה עם אחריות לשלוש שנים, דבר שמאוד קורץ לי: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=821031 באתר של אולסייל: http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auct…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by huber,

כמה שאלות ברשותכם: מארז זה שווה 318 ש"ח? (ואנא אל תגידו לי "השקע עוד X שקלים וקנה Y, אם היה לי עוד הייתי קונה אחר) למישהו יש כמה "הגיגים" לגביו? או אולי לינק לכתבה/סקירה עליו? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by turtleman,

בפנדה יש Antec 400W SL400P SmartPower ב283 ש"ח וזה די זול לספק 400W ויש פנדה גם Antec SmartPower 300W באותו מחיר! זה גורם לי לחשוב כאילו ה SL400P לא טוב. מישהו יודע איך הספק הזה? אני צריך שהוא יחזיק לי מערכת די כבדה...

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by p_uriel,

שלום, אני מחפש מצלמת רשת שתשמש בעיקר ל SKYPE, אבל שתהיה ברמה טובה יחסית. אין לי שום מושג מה נחשב לטוב / איכותי וכו'. תקציב - עד 150 ש"ח. אשמח להמלצה. כמו כן, יש מס' מצלמות רשת ב DealExtreme: האם שווה לרכוש שם? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Mynameis,

בזמן שאני על המחשב העכבר מתנתק לכמה שניות (הUSB או החיבור או משהו כזה) וחוזר. יש לכם מושג אולי אם יש איזו אפשרות לתקן את זה? (מדובר בG500) אם אין שום דרך אז אני אשמח אם תציעו לי עכבר חדש לקנות בסגנון המבנה אחיזה של G500 (עכבר עבה ונוח לאחיזה). התקציב לא מפריע לי. תודה רבה,דימה.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by darkman,

תקציב עד 400 שקל. אני צריך 2 מצלמות ( עד 800 ש"ח סה"כ ) כמה שיותר אכותיות כדי לקיים צא'ט איכותי . ואם אפשר גם המלצה על תוכנה טובה. המצלמות צריכות להיות אמינות, הם אמורות לעבוד 24/7. ------------------------------------------------------- עוד שאלה... אם אני קונה מצלמה HD כמו זו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=2759_522&products_id=19565 האם יכול להיות לי STREAMING אחיד על 2.5 מגה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by skyline,

איזה מארז הכי יפה שראיתם למחשב? אשמח אם תביאו תמונות. [אני מעוניין לבחור כי אני קונה מחשב חדש] בינתיים מה שאני לוקח והכי יפה שראיתי זה : RAIDMAX Scorpio 868 Black 420 Watt [המארז כולל ספק 420 וואט , חלון צד , 3 מאווררים מאוור צד עם לדים ושתיים מאחורה עם חיישן טמפרטורה] תמונה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=5506

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Etus,

יש לי בעייה בצריבה שהתחילה לפני זמן קצר. בכל פעם שאני מנסה לצרוב דיסקים של מוזיקה, מהירות השליחה של ה- CD-ROM כ"כ קטנה, עד שזה עושה מיידית Error, אפילו כשאני מנסה לעשות CD-Image(אין לי מושג למה יש בעייה כשאני מנסה בדרך הזו). אני יכול לצרוב מידע ללא בעייה, ואני יכול לשמוע מוזיקה דרך הכונן הזה. אף פעם לא הייתה לי את הבעייה הזו. אני משתמש ב- WinOnCD 3.7, ויש לי צורב CRW8824S Yamaha 8x8x24 SCSI. עזרה בבקשה? נ.ב. עוד בעייה קטנה: למה הצורב לא מצליח לקרוא דיסקים של 800MB(הדיסקים של GPT, החדשים)? הוא מזהה אותם כדיסקים של 650MB.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם אני מחפש מדפסת איכותית להדפסת תמונות איכותיות גם לקטלוג אם צריך לא זקוק לשאר דברים כגון סורק או פקס התקציב שלי הוא עד 600 - 800 ש"ח (עדיף כלפי מטה ) . תודה מראש זקוק לתשובה מהירה במידה וניתן.

17. Started by y_i_c,

יש לי בעיה מוזר במחשב... מאז שעשיתי ADSL (אני מחובר דרך רשת ביתית - ה ADSL מחובר למחשב עם WINDOWS 2000 ולאותו מחשב יש כרטיס רשת נוסף שמחבר אותו להאב) (למחשב זה הוגדר שיתוף אינטרנט ודרך זה אני גולש (אני וכל הבית מחובר לרשת ...יש לי 5 מחשבים בבית) בכל מקרה כל פעם שאני עושה DOWNLOAD המחשב מאט והעכבר בקושי זז!!!! זה לא קורה קבוע זה קורה פעם בכמה דקות!!! אם למישהו יש רעיון למה זה קורה.... אז שתפו אותי....

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Baker1,

שלום, לפי כחצי שנה קניתי מדפסת OKI B401DN, איכות ההדפסה מאוד טובה, אבל! קצת מוגזם עם מחירי הטונר בארץ 280ש"ח לעומדת המדפסת שעולה 380ש"ח!!! ניסיתי לקנות טונרים מחו"ל (Ebay, Amazon..etc) אבל למרבה הצער אף אחד מהטונירים לא עבד. התקשרתי לחברת שר (היבואן הרשמי של OKI) והאם אמרו שיש אזו שהיא הגבלה על אזור המדפסת והטונר, ושלא משנה מאיפו אני אקנה בחו"ל הטונר לא יעבוד. השאלה שלי: האם אחד מכם נתקל בבעיה כזאת?מה הפתרון (חוץ מלקנות מדפסת BROTHER חדשה)? האם יש שיטה כך שטונרים מחו"ל יעבדו? האם יש חנות בארץ שמוכר טונרים במחירים סבירים?! תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by iCanKnow,

טופס המלצה לעכבר: תקציבכם: 750 (הסכום שאתם רוצים להשקיע בקניית העכבר). חריגה: (הסכום המקסימלי שתוכלו לחרוג בקניית העכבר). מהי האחיזה הרצויה בשבילכם? PALM אחיזת Palm אחיזת Claw אחיזת FingerTip במידה ויש כבר משטח לעכבר, אנא ציינו את שמו של המשטח כדי שנדע להתאים לכם את העכבר גם במבחינת תפקוד החיישן וגם מבחינת הרגליות של העכבר:QCK אם צריך משטח חדש שיתאים לעכבר החדש טוב יותר אין לי בעיה כי תיכננתי לקנות משטח חדש בכל מקרה (אם ברצונכם לקנות משטח חדש עם העכבר, נא לא למלא את סעיף זה ולעשות טופס חדש של המלצה למשטח). בקשות מיוחדות:ימני (ימניים, שמאליים וכו'). מחו"ל או מהארץ?ארץ (אם מחו"ל - ציינו חנות/ארץ שאתם מעדיפים). הערות:אני חייב שיהיה לי הרבה מקשים בצד לפח…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by abo9,

אני קונה בקרוב מחשב חדש ואני צריך ציוד הקפי. יש את המסך הזה: http://ksp.co.il/?store=ksprishonlezion&uin=15690 שהוא נראה לי מעולה לגיימינג אבל שתי שאלות: א. האם הפאנל טוב? כי שמעתי שTN זה לא טוב ב. האם הרמקולים בסדר או שחייבים חיצוניים? והאם כדאי אותו או משהו אחר טיפה זול יותר או באותו מחיר? עכבר: האם DA 2013 הוא מומלץ? אם לא אז מה כן מומלץ? ואיזה פד מומלץ בשבילו? מקלדת: הX4 של מיקרוסופט טובה? האם זה: http://ksp.co.il/?select=.1042..218..1286.&list=1&sort=2&glist=0&uin=16972&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 שווה את התוספת הגדולה במחיר? ואני פתוח לעוד הצעות

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Dj_Infernal,

יש לציין שאני לא מבין כלום במצלמות דיגיטליות ואף פעם לא ראיתי מצלמה כזאת . לעניין.... אני מחפש מצלמה דיגיטלית שתיתן לי איכות תמונה טובה... הוידיאו לא חושב לי כל כך כמו איכות הצילום. עכשיו ראיתי בחנות החיות את המצלמה MDC 3000 Digital Camera שעולה 950 שקל. מה אתם אומרים? אולי יש משהו בפחות כסף כדי שאוכל לקבל איכות צילום טובה. עכשיו לשאלות : כיצד זה מיתחבר למחשב , ועד כמה אפשר לצלם שהמצלמה לא מחוברת למחשב ? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by bezadon,

קראתי שכדי לדעת אם ה USB2 פעיל אצלי , אני צריך להכנס ל Device manager ושם לחפש את המילה "Enhanced" ליד חיבורי הUSB שלי. טוב, נכנסתי ומילה זו הופיעה רק ליד 2 חיבורים שכאלו כפי שתוכלו לראות בתמונה הזו: http://media.mekusharim.co.il/data/1950000/files_album/2069174.jpg עכשיו הקטע הוא שיש לי מ-ל-א חיבורי USB . איך אני אדע מי מהם זה השניים האלו. בחלק האחורי של המחשב יש לי 4 יציאות. בחלק הקדמי 2 יציאות (כחלק ממארז הטרנספורמר) ויש עוד אפשרויות על הלוח אם להוספת יציאות USB. הלוח שלי הוא ג'יגהבייט DS4 . הנה קישור לאתר שלו: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2288&ModelName=GA-965P-DS4 תודה למי שיעזור...

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. האם ניתן לשנות צבע במקלדת של RAZER LYCOSTA? [TABLE] [TR] [TD=width: 50] [/TD] [TD=width: 100%] היי חברים יש לי מקלדת של רזור לקוסטה ואני רוצה לדעת אם חוץ מהצבע הכחול של המקלדת אפשרות לשנות לעוד צבעיים? הנה סירטון על המקלדת[/TD] [/TR] [/TABLE] מראים פה דרך אבל היא מסובכת ומסוכנת,מישהו ממליץ על משהו אחר? יום טוב.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by rony1880,

היי האם העכבר הזה אמין ואיכותי?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

טוב, אני שמח שסוף סוף התחילו לייבא את כרטיסי ATI המקורייים, אבל אם יש דבר אחד שאני לא מבין למה לא מייבאים לארץ זה את כרטיסי ה TV Wonder שלהם, לא אני לא מתכוון לAIW, אלו הם כרטיסי PCI שהדבר היחידי שהם עושים זה לאפשר צפייה בטלוייזיה במחשב, הכנסת VIDEO למחשב כמעט בכל פורמט אפשרי, והכל במחיר טוב ובאיכות מעולה. הכרטיסים האלה במקרים מסויימים גם יותר טובים מאלה של Pinnacle, בעיקר כששוקלים את המחיר שלהם. ועל-כך נשאלת השאלה: למה לעזאזל לא מייבאים אותם?!?!?!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים