עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. מה אתם אומרים על אלו?: ‏M500 Corded Laser Mouse ‏MX518 Gaming-Grade Optical Mouse

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Haflo,

השנאי של הסורק שלי כפי הנראה נשרף ויש לי גם מחשב נייד שאני זקוק לשנאי בשבילו, למישהו יש מושג איפה אפשר לקנות שנאים? (בעלי מתח ואמפר שונים)

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by biodome,

לוחות MSI תומכי AMD בארץ??? האם סוף סוף??? 842 ש"ח. http://pctip.sweethome.co.il/pandas/tep_catalog/product_info.php?products_id=911

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם אני צריך בבקשה המלצה לספק שבעתיד יפעיל מערכת של A64 ושני כרטיסי מסך! ובקשר למארז אני מעוניין במארז ג'נרי מפני שאני מתכנן מודינג מקיף, כולל חורי אוורור לכן על המארז להיות "טוב" למודינג. אוסיף גם שאלה, האם יש מארזים ג'נריים כלשהם שנחשבים ליותר טובים? אם קיימים כאלה אני אשמח להמלצות! התקציב הכולל הוא כ400 שח, אפשרי להגיע ל500 בתודה גיא.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by koren,

ההורים שלי קונים לי ליום ההולדת שלי מחשב בתקציב עד 30,000 ש"ח אני רוצה לדעת עם המחשב שבניתי אכן טוב ואם יש עוד חלקים לשפר: מארז: enermax 430w לוח אם: asus p4t533-c. מעבד: p-4 2.53 533 mhz. זכרון:kingston 512mb 1066 mhz. דיסק קשיח: wd 120 gb 8mb cache. כרטיס מסך: asus geforce4 ti4600 deluoxe 128 mb ddr+vivo. כרטיס קול: audigy platinum ex. רמקולים:creative 5.1 ddt 5700. די.וי.די: toshiba sd-m1612 16x/48x. צורב (די.וי.די): pioneer dvd-r a04. צורב: asus 48x 16x 48x. מסך: 17" lg782 le lcd מדפסת: hp-p1315. מקלדת + עכבר לייזר:logitech desktop pro. תוכנה לדי.וי.די: pwoer dvd xp 4.0(בחינם). תוכנה לצורב: nero 5.5(בחינם). מערכת הפעלה: win' xp pro 2002(בחינם). משחקים(כל המשחקים בחינם…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. ראיתי פה באיזו חנות מצלמה דיגיטלית שמצלמת ב1024 על 768 עם טיפה יותר מ1 מגה פיקסלים וגם יכולה לשמש כמצלמת אינטרנט. בכל אופן היא לא רעה ועולה 550 שקל.חבר שלי קיבל כשהוא קנה מיטה חדשה מצלמה שמחירה באותה חנות הוא 400 שקל והוא אומר שיש אחלה תמונות.אין פלאש או זום אבל יש אוטופוקוס אין מסך אין כלום והחיבור הוא יואסבי.לא רע בכלל. המצלמה שאני מדבר עליה היא גם יואסבי על יותר מ1 מגה פיקסלים רזולוצייה הרבה יותר גבוהה משלו ואני מתאר לעצמי שאם שלו נותנת אחלה תמונות יחסית אז גם זאת שאני רוצה ב550 שקל תיתן תמונות טובות.עכשיו לפני שאני קונה אותה רציתי לדעת אם אתם מכירים עוד סוגים של מצלמות כאלו זולות ופשוטות שנותנות תמונות טובות אבל אין להם את הפיצרים של מסך וכאלו כי אני רוצה מצלמה די פשו…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. מישהו יודע איפה אפשר לקנות חדש (או אפילו משומש, אם מישהו רוצה להיפטר מזה) ערכה מוכנה כבר של עינית אינפרא-אדום (עדיף חיבור USB או SERIAL, חיבור PARALLEL הכי פחות עדיף) עם שלט?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Ibrow-Now,

שאלתי אותם באימל אם יש להם תוכניות להוציא דיסק עם ATA133 וזה מה שהם השיבו לי: "Hi, At this time Seagate has no plans of releasing an ATA 133 drive. Regards, " זאת אומרת, זה לא רק הקטע של ATA133. כשיש מתחרה כמו IBM שהדיסקים שלהם בהחלט מהירים (אף אחד לא אמר אמינים) אני חושב שיהיה נבון מצד SEAGATE להוציא כונן עם צלחת בגודל 40GB כמו IBM, וכמובן שATA133 יהיה חלק מזה (אם כבר כונן חדש). אם SEAGATE לא מתכוונת לעשות צעד כזה, עוד חצי שנה בערך, אם ייתברר שהדיסק של מקסטור טוב ולא עושה בעיות, אפשר יהיה להגיד שהוא האופציה הכי טובה ואף אחד לא יוכל לבוא ולהגיד שSEAGATE יותר טוב. חבל........

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by pure perfection,

שלום לכם , יש לי מדפסת משולבת HP 2410 עכישו הבעיה היא שהמדפסת מדפיסה באיטיות לא נורמלית . הבעיה היא רק כשאני מדפיס משהו מהמחשב , אם נגיד ואני מצלם משהו דרך המדפסת עצמה היא מדפיסה מהר מה יכול להיות ?? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לחברי הפורום המדפסת שלי Xerox pe 16 התקלקלה. אני זקוק להמלצה למדפסת חדשה צרכים: [list type=decimal] [*]הדפסה בשחור לבן * אם היא יודעת לעשות הדפסה דו צדדית, אחלה. לא חובה [*]פקס [*]סורק, רצוי גם לוח סריקה, וגם מזין דפים. [*]עלות נמוכה של טונרים להחלפה. [*]תמיכה במערכות הפעלה windows XP, Windows 7. [*]רשת, אין צורך בחיבור בפני עצמו. המדפסת תהיה מחוברת למחשב אחד. שאר המחשבים בבית ידפסו דרכו. תקציב: 600 ש"ח. אם התקציב הוא נמוך מידי, אז תגידו. תודה רבה לעוזרים, אם אפשר את התשובות בצורה של קישורים זה יהיה אחלה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by rozenasf,

שלום, תהיתי האם יש דרך להעביר אות USB מרחק של, נאמר, 100 מטר. אין בעיה למקור כח, הוא מסופק מהצד השני. אל תציעו משדר אל חוטי .אין לי בעיה עם קצת אלקטרוניקה, מגברים וכו' לשים לאורך הקו. אני צריך את זה למצלמת אינטרנט. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. היי, אני מחפש עכבר ומקלדת איכותיים וחזקים לחדר ישיבות במשרד על המוצר לתפקד מכל פינה בחדר, החדר דיי גדול בסביבות ה- 25 מ"ר איזו טכנולוגיה מומלצת ? יש מוצר ספציפי מומלץ ? אודה לעזרתכם

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. איזה מאלו תהיה הכי טובה (לשימוש רציף ובעיקר לגיימינג) ? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6070&perur=2&t=9&c=200 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=3783&perur=2&t=9&c=200 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6223&perur=2&t=9&c=490

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. מה נשמע כולם? יש לי מקלדת microsoft multimedia 1.0A כבר הרבה מאד זמן (אני מחליף לאותו דגם כל הזמן) ואני ממש מרוצה ממנה ומהעובדה שאני יכול לשחק במשחק ולהחליף שירים בנגן תוך כדי משחק וכו' וכו'. עד עכשיו המקלדת עבדה נהדר ב-XP וגם ב-VISTA אבל אין דרייברים מתאים לWIN7, חיפשתי באתר של מייקוסופט ובלי קשר ראיתי שלהרבה אנשים יש את הבעיה הזו.. בקיצור-מישהו הצליח לפתור את הבעיה או שמע על דרייברים מתאימים? אם אנחנו כבר כאן אז יש לי מדפסת משולבת Xerox Work Center PE16 ואני לא מצליח למצוא דרייברים בשביל הסריקה למחשב (המדפסת עובדת סבבה הוא פשוט לא מצליח לזהות את האפשרות סריקה) תודה לכולם יום טוב

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by gargar,

טוב, בשנים האחרונות אני משחק במשחקים רק עם עכברי לוג'יקט ובעיקר עם העכבר הטוב בעולם MX1000 מרובה הכפתורים. מה שמרגיז זה שמשחקים רבים לא מאפשרים לך להצמיד פעולות לכל הכפתורים בעכבר. זה מרגיז, נכון? הדרייברים של לוג'יקט דפוקים ולא מאפשרים לך לקבוע יותר מפרופיל יחיד מה שאומר ששינוי משחקים מחרבן את כל העסק ועולה על העצבים. לוג'יגיימר מת כבר זמן מה ולא עובד על דרייברים מהשנה וחצי האחרונים. בשבוע שעבר החלטתי שנשבר לי. לאחר שעה של חיפודים קדים בגוגל מצאתי את uberoptions שעובד כמו גדול. במקום תוכנה נפרדת הוא פשוט פותח אופציות נוספות המוחבאות בדרייברים הרגילים כמו היכולת להצמיד פרופיל פעולות שונה לכל קובץ EXE במחשב מה שמאפשר פרופילים שונים עבור כל משחק/תוכנה/דבר שאתם משתמשים בו מה…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. מה ההבדלים, יתרונות\חסרונות יחסיים בין האב לסוויטץ..? מה כדאי להעדיף מה ? האם זה מסובך לחבר רשת בת 3 מחשבים לסוויטץ,מישהו אולי יכול להנחות כיצד החיבור נעשה בפועל ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Ivgi,

מה שאני יודע: אפיק כפול מכפלה שווה את מהירותו הפנימית של רכיב כמו מעבד. בצ'יפסטים חדשים מהירות הזכרון נקבעת בנפרד ממהירות האפיק החיצוני. מהירותם של חריצי ההרחבה קבועה, ונקבעת לפי מהירות האפיק חלקי מחלק מתאים. אז מה נותנת מהירות אפיק של 400 או 533 הצפויה של פנטיום 4? או אפילו 266 או 200? בכל מקרה מחשבים לפי הבסיסית של 100 או 133. ואפילו האם יש יתרון ל 133 על פני 100? האם זה תיקשורת מהירה יותר בין המעבד לזיכרון, או מה? ועוד משהו, לדוגמה: קצב העברת נתונים של חריץ PCI היא 133 מגה\שניה. זה 32Bit X 33 Mhz. איך מגיעים ל 133? איך מחשבים? תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by scorpion,

אני לא מאמין....... עד שהזיכרון pc3000 של ocz הגיע לארץ הוא עולה 135 דולר בלי מע"מ! שזה 750 שקל! שבחו"ל הוא עולה 90 דולר!!!!!!! ועל זה את'לון היה אומר: עשקנים!!!!!!!!!!!! בואו נעשה נגדם אופוזיציה ולא ניתן להם לעשוק אותנו ככה! :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. רציתי לדעת אם מישהו מכיר חנויות בחול שמוכרות ויותר נכון שולחות לארץ.. ובעיקר כרטיסי מסך..

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. AOpen Case: H700 מדגמי B או C (אני מעדיף B) עריכה: אבל בכל אופן לא A כי הוא לבן ואני מחפש שחור.. תודה.

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by naor-007,

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2122 איך הוא לגיימינג?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by oshribun,

העכבר והמקלדת לא עובדים(שניהם ps2) על המחשב. הם כן מקבלים מתח(האורות במקלדת נדלקים בעת החיבור והאורות בעכבר דולקים) בדקתי במחשב אחר ושניהם עבדו כראוי. ניסיתי לחבר למחשב עכבר usb והוא עבד כראוי. הייתי בטוח שהבעיה בשקעי ps2 על הלוח אם. אז קניתי חיבור שמעביר מps2 לusb וחיברתי את שניהם לusb ועדיין הם מקבלים רק מתח אבל לא פועלים. במנהל התקנים של הusb כשאני מחבר אחד מהם הוא רושם התקן לא מזוהה. יש למשהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ? ד"א העבר והמקלדת הם של gpt.

23. אני מעוניין להזמין מחו"ל את האוזניות HD555 מamazon והן מגיעות יחד אם אחריות. האם אפשר לממש את האחריות הזאת פה בארץ? ואם כן איפה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by sufy,

שלום לכולם אני מחפש מדפסת לייזר שחור לבן עם סורק לצורכי הדפסה ביתיים (60 עמ' בחודש בערך) הייתי מעוניין במוצר קומפקטי ואם יש הדפסה דו צדדית מה טוב חשוב לי גם שהשימוש בסורק יהיה נוח ויעיל טווח המחיר הוא עד 700 ש"ח ואם אפשר פחות אז מה טוב תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by AvalonX,

התקציב עד 4.5K עדיף בסביבות ה1-2K הדרישות הן יכולת סריקת דפי A3 חברה איכותי *יתרון עצום* יכולת סריקה דף ב200dpi - 300dpi באופן מהיר (כ20 שניות ופחות מי זה) אני חשבתי על הסורק הזה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=20109 אך אני לא יודע אם החברה איכותית

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.