עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by BarM,

שלום, אני צריך להמיר את הקלטות שלי לקבצים דיגיטליים ואני צריך כרטיס הקלטה. אני צריך חיבור קומפונט(נראלי שקוראים לו ככה-הצהוב)+חיבורים לבן ואדום של סאונד. אני צריך כרטיס פנימי-יש לי היסטוריה רעה עם חיצוניים ;D -חיבור PCI או PCIEx1 חשבתי על זה: http://www.shirion-computers.com/pl_product~AVER-TV-SUPER-009~25~121.htm ואז ראיתי את זה: http://www.shirion-computers.com/pl_product~GIGABYTE-GT-PTV-TAF-RH~25~122.htm הוא כולל גם DVBT,עדיף באותו המחיר לקבל גם טלוויזיה . מה אתם אומרים?ללכת על הגיגהבייט? נ.ב. גם לינקים מחו"ל (EBAY או DX ודומיהם) כוללים משלוח יהיו אחלה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. איזה אתרי דריברים אתם מכירים אתר של דריברים ?????????

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by godisme171,

מה זה בקר SCSI /IDE

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. היום ברשותי מקלדת סבבה זולה ופשוטה נוחה לעבודה מדגם Logitech 120 הבעיה שהיא לא מוארת, וזו תכונה שיכולה להקל לי בשימוש בחושך, ראיתי פרסמו דגם של Apex 5 של steelseries, מה שמפחיד אותי קצת בדגם הזה זה הרעש של הקלילים על הלחצנים שיכולים להציק לי לפחות זה מה שקראתי על מישהו שהתלונן על זה השאלה אם משהו מכיר אץ הדגם ויכול להרגיע אותי על הדגם או להמליץ על עוד מקלדות מסוג שבהם ניתן לערוך לדים לחצנים העדפה לא למשהו יקר. הסדרתי עד היום עם מקלדת גם ב 80 ש"ח

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני רוצה לקנות מדפסת משולבת...מדפסת, מכונת צילום, פקס, סורק משהו נורמלי וזול...אזור 350 400 שקל..שימוש ביתי, כמה דפים כל שבוע.. ראיתי את הקנון ואת הHP 4500 הבנתי שעדיף את האיץ' פי....יש איזה חברה\דגם אחר שעדיף לי להסתכל עליו? בכל מקרה ל 4500 יש הרבה גרסאות שאני לא מצליח לראות איפה ההבדל במספר דגם.. יש דגם בלי כל הלמעלה של הכנסת דפים...יש דגם עם חיבור אלחוטי ויש את הדגם חיבור קווי.. איך אני מבדיל ביניהם? מה ההבדל ל 4580? האם אין בעיה של מיחזור טיונרים? איך האמינות של המדפסת? קיצור איזה מדפסת משולבת כדאי לי לקנות בתקציב של 350-450 שקל? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Dj_Infernal,

יש לציין שאני לא מבין כלום במצלמות דיגיטליות ואף פעם לא ראיתי מצלמה כזאת . לעניין.... אני מחפש מצלמה דיגיטלית שתיתן לי איכות תמונה טובה... הוידיאו לא חושב לי כל כך כמו איכות הצילום. עכשיו ראיתי בחנות החיות את המצלמה MDC 3000 Digital Camera שעולה 950 שקל. מה אתם אומרים? אולי יש משהו בפחות כסף כדי שאוכל לקבל איכות צילום טובה. עכשיו לשאלות : כיצד זה מיתחבר למחשב , ועד כמה אפשר לצלם שהמצלמה לא מחוברת למחשב ? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Pc_Master,

יש לי צורב RICOH MP7125A עכשיו התקנתי WIN XP התקנתי תוכנת צריבה NERO 5.5 הוא כל הזמן הוריד לי את ה בופר של הצורב והפסיק את הצריבה,הצורב ו ה די וי די יושבים על אותו ערוץ IDE לאחר שהחלפתי את ערוץ ה IDE של הצורב (הוא והדיסק הקשיח יושבים ביחד עכשיו) הוא לא יורד מ 90% בופר בצורב עכשיו השאלה שלי היא מה זה משנה לצורב עם הוא יושב על אותו ערוץ יחד עם ה די וי די או יחד עם הדיסק הקשיח?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by gshhar,

אני רוצה לקנות עכבר אלחוטי וחשבתי על ה-Logitech® Cordless Click! Plus Optical Mouse שעולה 290 מה אתם אומרים,איך הוא ? מישהו מכיר?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by MATOK,

איך אני בודק איזה ספק יש לי במחשב מבלי לפתוח אותו? אני רוצה לדעת כמה W הוא . בתקווה שאפשר!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אשמח לשמוע המלצות לעכברים נוחים וארגונומיים בסכום בלתי מוגבל כמעט (400 שח זה כיוון) שיטת האחיזה שלי היא palm בלבד. בנוסף יש לי כף יד גדולה יחסית ולכן אשמח לעכבר גדול עליו ניתן להניח את כל כף היד. אני מכיר את הפורמט הזה - http://www.healthyworkstations.com/media/STOCKIMG/0018701E.JPG אישית לא אהבתי אותו במיוחד אחרי ניסיון קצר ולכן אשמח לשמוע המלצות לעכברים אחרים. אין משמעות לעכבר מהיר או מדוייק במיוחד, זה לא למטרות גיימינג. מבחינתי שיהיה גם מבוסס כדור עקיבה. עדיפות לעכבר אלחוטי. תודה לכל עזרה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. האם ניתן לשנות צבע במקלדת של RAZER LYCOSTA? [TABLE] [TR] [TD=width: 50] [/TD] [TD=width: 100%] היי חברים יש לי מקלדת של רזור לקוסטה ואני רוצה לדעת אם חוץ מהצבע הכחול של המקלדת אפשרות לשנות לעוד צבעיים? הנה סירטון על המקלדת[/TD] [/TR] [/TABLE] מראים פה דרך אבל היא מסובכת ומסוכנת,מישהו ממליץ על משהו אחר? יום טוב.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by zoman,

אני מעונין במארז הזה - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4643 ,לדעתי הוא אחלה גם מבחינת עיצוב וגם מבחינת איוורור (טוב עיצוב זוהי שאלה של טעם) ,היתה התייחסות ענפה לגבי המארז הזה בפורם ,בהתייחסות הרוב טוענים כי מדובר במארז טוב אך מרעיש ,שאלתי היא : האם זה משהו שלא ניתן לתיקון או אם אני החליף מאווררים אז ניתן להתגבר על הבעיה ? ,וכן שאלה נוספת במקרה וניתן להחליף את המאווררים לכאלה שלא רועשים האם אתם יכולים להמליץ לי על מאוורים מתאימים שאינם רועשים ? תודה לכל אלה שמתייחסים לשאלות !!

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by shl122,

שלום לכולם עזרתי לדוד שלי לרכוש מחשב וכל הזמן הוא "נתקע" בלי סוף.... צריך עזרה בדחיפות :-/ מפרט המחשב הוא: Case: Generic 300W ATX Midi Tower case AMD Duron 800Mhz + ThermalTake VOLCANO II (TBIRD / DURON 36CFM 31.5DBA UP TO 1.5GB FAN) MB Elitegroup K7VZA-PLUS (5PCI 3DIMM 133MHZ SOCKET A SOUND On Board AGP*4 AMR 4USB VIA KT133 ) Asus Cd-Rom x50 Teac Floppy 1.44 Western Digital 20 GB 7200 RPM UATA 100 2MB Cache Video Card: HERCULES 3D-PROPHET-II (32MB AGP*4 Geforce 2 MX ) Hyunday 256 mb 133 mhz Dinamode 56k V 92 pci (Ess Chipset) KeyBoard: Genius Comfy KB-10X PS2 ENG/HEB Mouse: Genius NetScroll Optical usb/ps2 מקווה שלא שכחתי משהו...., מערכת ההפעלה הנוכחית במחשב שלו הי…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1IIJS017

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by sagi_,

עיינו לרגע במפרט הבא: לוח אם: A7V133-C (Socket A) - PC133 - PCI -1 - AMR - 4x UATA 100 - ATX [ASUS מעבד: Athlon Thunderbird (K7 Socket A - 266BUS) 1.4 GHz [AMD כרטיס מסך: Hercules- 3D Prophet 4500 - 64MB TV-OUT (retail) [Hercules דיסק קשיח: MAXTOR (5T030H3) - 30GB - 7200 RPM - ATA 100 זיכרון 256 mb SDRAM PC 133 (MT8LSDT1664AG - 13E כונן TEAC 1.44 MB CD-ROM: ASUS X50 כרטיס קול: Sound Blaster Live Value - creative מארז - Evergreat NT - 989 - B2 Midi - 300W ATX (P4 compatible מקלדת Quantum 104 - PS2 עכבר Logitech Pilot internet - PS2 (OEM רמקולים PMPO 180W שימוש של המחשב יהיה בעיקר למשחקים. מה אתם אומרים? תגידו כל דבר! לטוב ולרע!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. מה ההבדלים, יתרונות\חסרונות יחסיים בין האב לסוויטץ..? מה כדאי להעדיף מה ? האם זה מסובך לחבר רשת בת 3 מחשבים לסוויטץ,מישהו אולי יכול להנחות כיצד החיבור נעשה בפועל ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. איפה ניתן להשיג בארץ ממיר מחיבור ג'וסטיק אנאלוגי(gameport) ל- Usb כמו זה שכאן: http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?ModuleNo=23256&&source=14&doy=search תודה, ארז.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. הכותרת דיי ממצה - אם אני אחליף את חיבורי המולקס בספק, לחיבורים שזוהרים בירוק UV, זה יבטל את האחריות?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Ivgi,

מה שאני יודע: אפיק כפול מכפלה שווה את מהירותו הפנימית של רכיב כמו מעבד. בצ'יפסטים חדשים מהירות הזכרון נקבעת בנפרד ממהירות האפיק החיצוני. מהירותם של חריצי ההרחבה קבועה, ונקבעת לפי מהירות האפיק חלקי מחלק מתאים. אז מה נותנת מהירות אפיק של 400 או 533 הצפויה של פנטיום 4? או אפילו 266 או 200? בכל מקרה מחשבים לפי הבסיסית של 100 או 133. ואפילו האם יש יתרון ל 133 על פני 100? האם זה תיקשורת מהירה יותר בין המעבד לזיכרון, או מה? ועוד משהו, לדוגמה: קצב העברת נתונים של חריץ PCI היא 133 מגה\שניה. זה 32Bit X 33 Mhz. איך מגיעים ל 133? איך מחשבים? תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. בס"ד שלום מדובר במחשב Lenovo IdeaPad S145-15IIL 81W800ALIV אני רוצה לחבר מסך חיצוני למחשב נייד פשוט בשביל לראות גדול יותר במסך יש DVI IN במחשב יש HDMI - (צירפתי תמונה של החיבור אולי עשוי לעזור) הבנתי שיש מספר סוגים של HDMI ושבמחשב נייד זה כבל HDMI MINI והכבל צריך להיות נקבה ושל DVI לפי מה שאני מבין צריך להיות זכר כלומר שצריך כבל DVI זכר והצד השני HDMI MINI נקבה ואם אני לא טועה זה הכבל הדרוש https://ksp.co.il/?uin=26490&select=.216..38..12648.&txt_search= תודה רבה !!

21. Started by OranH,

שלום לכולם, מעוניין במדפסת משולבת צבעונית (כוללת פקס וסורק) עבור המשרד של אבי. המחיר למדפסת יחסית גמיש (300-800 ש"ח), אבל רצוי שהדיו/טונרים יהיו זולים ו/או שמסוגל לעבוד עם לא מקוריים (כי תאכלס, מה שעולה בסופו של דבר זה הצבע). כמות הדפסות לא גדולה יחסית למשרד - כמה עשרות דפים ביום, אבל רצוי שלא איטי מדי. אשמח להצעות, רצוי מנסיון אישי. בתודה מראש לכל העוזרים, אורן

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אז ככה. את המארזים של אנטק אני מבין שאפשר להשיג רק בפנדה (יבואן רישמי ויחיד בארץ לפי האתר של אנטק) או בחנויות שקונות ממנה ואין הרבה כאלה. את המארזים של צ'יפטק ואנרמקס אפשר להשיג ביותר חנויות. צ'יפטק יקרים יותר מאנרמקס אבל המארזים לא בנויים חזק כמו האנרמקס. האנטק מאד יקרים (860 ש"ח למארז מיני) ואת האיכות שלהם אני לא מכיר. אז מה בעצם הסיבה (חוץ מהמשקל) שאנשים מעדיפים צ'יפטק על אנרמקס ? ברור שלי שמארז כבד כמו האנרמקס לא פשוט לסחוב למסיבות רשת למרות שיש כאלה שהתגברו על המאמץ מישהו מתנדב לעשות לי סדר בבלגאן ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ate5502,

שלום לחברי הפורום הנכבדים. כבר שנים אני משתמש במקלדת גנרית שעלתה לי איזה 70 ש"ח באייבורי. ברצוני להתחדש במקלדת איכותית, אך אין לי ניסיון עם כאלו יותר מדי. אחרי שיטוט לא קצר ברחבי המרשתת, הבנתי שאני מחפש מקלדת עם תאורה אחורית, בעדיפות לכזו שאפשר לשלוט בעוצמת התאורה. בסוויצ'ים אין לי ניסיון. אני מחפש את התחושה של ההתנגדות הקלה אך חשוב לי גם שלא תהיה מקלדת רועשת. להבנתי סוויצ'ים חומים יתאימו לצרכי. חשוב לי שבמקלדת יהיו מקשים בעברית. מחסור בפקודות מאקרו לא יהרגו אותי, וגם לא מחסור במסך. אהבתי את המקלדת k95 rgb, אך בksp ניתן למצוא אותה רק עם סוויצ'ים אדומים. אם מישהו יודע היכן אוכל למצוא אותה עם חומים ומקשים בעברית (גם מחו"…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. ראיתי פה באיזו חנות מצלמה דיגיטלית שמצלמת ב1024 על 768 עם טיפה יותר מ1 מגה פיקסלים וגם יכולה לשמש כמצלמת אינטרנט. בכל אופן היא לא רעה ועולה 550 שקל.חבר שלי קיבל כשהוא קנה מיטה חדשה מצלמה שמחירה באותה חנות הוא 400 שקל והוא אומר שיש אחלה תמונות.אין פלאש או זום אבל יש אוטופוקוס אין מסך אין כלום והחיבור הוא יואסבי.לא רע בכלל. המצלמה שאני מדבר עליה היא גם יואסבי על יותר מ1 מגה פיקסלים רזולוצייה הרבה יותר גבוהה משלו ואני מתאר לעצמי שאם שלו נותנת אחלה תמונות יחסית אז גם זאת שאני רוצה ב550 שקל תיתן תמונות טובות.עכשיו לפני שאני קונה אותה רציתי לדעת אם אתם מכירים עוד סוגים של מצלמות כאלו זולות ופשוטות שנותנות תמונות טובות אבל אין להם את הפיצרים של מסך וכאלו כי אני רוצה מצלמה די פשו…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by DJO2,

אהלן, קניתי לפני שנתיים MX1100 והייתי מרוצה מאוד. לאחרונה (אולי עקב כמה נפילות אבל לא בטוח) הוא מקרטע. לפעמים קצת לא זז, לפעמים קצת לא מגיב או מגיב יתר ללחיצות. האם לעכברים של לוגיטק יש תמיד אחריות של 3 שנים? איך אני מממש את האחריות? פונה לחנות בה קניתי (אראסאם)? לא חושב שיש לי קבלה. אולי שווה כבר להתחדש בעכבר חדש באותו הסגנון? אני לא גיימר אבל עובד מהבית ונמצא על המחשב רוב היום - יש לי מחשב נייח כרגע. יש לי יד יחסית גדולה והייתי מרוצה מה-1100. תודה רבה ושנה טובה, דני

דיונים חדשים בפורומים