עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אמרו לי שמחליפים מדפסת כל שנה כי הדיו נגמר ואין הגיון לקנות דיו חלופי ולכן קונים כבר מדפסת חדשה שמגיעה עם דיו מקורי. אני סטודנט וצריך מדפסת רגילה, פשוטה ושתספיק לזמן רב ככל האפשר. לא חשוב לי כ"כ צבעונית. חשוב לי (לפחות בקנייה הראשונה שלי עכשיו) שיהיה גם סורק ושלא יסרוק ע"י משיכת הדף (כי שמעתי שלפעמים המנגנון הזה נהרס ואז לא ניתן להשתמש גם בסורק וגם במדפסת. כך שאם המדפסת תהרס לפחות אוכל להשתמש בסורק, וכך לקנות מדפסת פשוטה וזולה בפעם הבאה). דבר נוסף שאני מעדיף (אך לא חובה) שתהיה אופציה לפקס.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. האלן חבר'ה ויום טוב... אני מתלבט לאחרונה לגבי מארז... בהתחלה חשבתי על ה Antec 1000 AMG עם החלון: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=183&catcode=183 אחרי זה החלטתי שלא כי הוא לא מאלומיניום והוא גם קצת יקר בשביל העובדה שהוא סתם Chieftec בווארציה טיפה שונה. עכשיו אני מתלבט בין ה Supertalent לבין ה Alien של A-top Alien:http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1539&catcode=348 SuperTalent:http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1481&catcode=344 עכשיו ה אליין נראה ממש טוב, אבל גם מגיע עם ספק ג'נריק 400W שהוא חביב, חוץ מזה הוא גם יותר יקר ונראה לי שהמגירת כוננים שלו די בעייטית. הסופרטאלנט מגיע בצבעים קצת יותר מזעזעים הוא יותר זול ומגיע בלי ספ…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by shtrodel,

TAGAN TG420-U02 iXeye 420Watt יחזיק את המערכת שלי+ 7 מאווררים נוספים, פאן פאס, ואולי עוד דבר או שניים?

• 8 תגובות
    • 614 צפיות
  4. שלום לכולם יש לי ניסיון טוב מאוד עם Logitech , אבל האם קיימות עוד חברות ? לפני שנים רבות (שרק יצא העכברים האלחוטים ) היה לי סט של מיקרוסופט שרק מירר את חיי עם חיי סוללה זוועתיים ושאר מכות. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by DaniDin,

ב-Computer Management יש איפשרות ל-Convert To Dynamic Disk מה זה נותן, ביצועים או מהירות טובים יותר?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Th3-0n3,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1008228178&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  7. אני צריך המלצה לעכבר שישמש בעיקר לגיימינג אך כמובן שהוא צריך להיות נוח גם לשימושים כללים. אני משתמש ביד שמאל, אז כמובן שעכברים שמותאמים ליד ימין יורדים מהפרק התקציב הוא כ 200 ש"ח, ואין לי בעיה להזמין מ Ebay אם זה נחוץ. תודה

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by amirx19,

בעקבות הNFS החדש שיצא וזה שמדברים שמאוד רצוי שיהיה הגה החלטתי להשקיע .יש איזה שהוא מוצר שמרגיש קרוב לאמת עם ידית הילוכים נורמלית?תמיכה בוינדוס 7 64BITחובה.והכי חשוב שהתושבת של הדוושות לא תזוז היא צריכה להיות כבדה.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by y_i_c,

כלומר לאיזה שוק מיועד ה XP ןלאיזה שוק מיועד ה MP! ובכללי מה ההבדל הטכני בניהם?

10. Started by DAN,

רכשתי את הכונן המהולל ASUS E616 UDM100 16/48 ואן לא זמפר להפיכה למולטי זון ולא מצאתי ברשת FIRWARE לדגם זה למולטי זון. -RCP1 כל מי ששמה ידע או מצא משהוא בנושא יבורך ! דן

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Nagash,

הי אני מחפש עכבר טוב וזול (כמובן) היו לי כבר בעבר שני עכברים של Microsot דגם Intelimouse V3&4 למען האמת הם לא היו גרועים אבל פחות משנה ולחצן שמאל לא עבד כמו שצריך(לא תמיד מגיב) אז ראיתי את העכבר הזה במחיר ~100ש"ח למישהו יש ניסיון איתו? ד.א אני חייב בעכבר שני לחצנים בצדדים. תודה.

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  12. Started by vered,

אחי ביקש לשאול פה (הוא לא סובל להקליד) איך עושים טוויק לג'יפורס 2, ASUS 7700, gts, זאת אומרת שיעבוד יותר מהר, ולא מאתר התוכנה, משהו שתוכלו להוסיף מידיעותיכם האישיות. ואם טעיתי בניסוח השאלה, סליחה....... :-[

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם, מחפש לקנות לאבא שלי מתנה ליום הולדת והחלטתי על סט מקלדת ועכבר אלחוטיים. יש לו מקלדת מצ'וקמקת ממש שרוב הלחצנים בה לא עובדים והיא שווה 20 שח. לגבי העכבר, היה לו משהו טוב שקיבלתי בזמנו כשהייתי בESR במסגרת UNREAL (כן, חנון) אבל הוא נהרס ועכשיו הוא משתמש גם בעכבר ישן ולא נוח. בקיצור, הסתכלתי קצת בסטים של לוג'יטק, ואין לי כל כך מושג מה טוב.. וטווח המחירים פשוט מטורף, מ250 ועד' 1250... מישהו יכול לתת לי קצת הסבר מה ההבדל בין המקלדות השונות? אינפה לעומת bt או Usb, נטען לא נטען וכו'... ומה ההבדל בכלל בין מקלדת לגיימרים ולבין מקלדת מולטימדיה? והאם בכלל לוג'יטק שולטת או שזה רק אני שאני מיושן (צבא כבר שנתיים אני לא מעודכן..) לעניין: מה חשוב לי במקלדת: 1. נוחות 2. …

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by scorpion,

אז ככה......... לפני כמה ימים פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את האיכס פי........... פתאום אני פותח את הmy computer ונעלם לי הצורב! הביוס מזהה אותו אבל הווינדוס לא גם קודם השתמשתי באיכס פי אבל קודם שידרגתי מ2000 פרו אז צריך עזרה די דחוף תודה בכל מקרה!

• 8 תגובות
    • 937 צפיות
  15. Started by Discreet,

שלום לכולם מחפש עכבר למשחקים כגון : CSS תקציב עד 200 + - חשבתי על ‏Razer Salmosa Gaming Mouse‎ או על DeathAdder מה ההבדלים בינהם? לא ראיתי משהו משמעותי.... בעבר היה לי MX-518 בגלל שהפסקתי לשחק נתתי אותו לאחי אני מחפש עכבר יותר נוח ממנו.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Boomer,

כל פעם שיוצא עדכון, כדאי לעדכן? אני אף פעם לא עדכנתי ביוס אז אתם יכולים לעזור לי קצת ולהסביר לי איך? יש לי Gigabyte GA-7VTXH

• 9 תגובות
    • 974 צפיות
  17. שלום. אני מחפש מקלדת אשר תיועד בעיקר לגיימינג, לא הרבה עבודת כתיבה. אם יש הצעות וחוות דעת אשמח לשמוע.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by TeaTime,

מה יותר כדאי? (לא משנה המחיר ואני קונה אינטל)

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by frenzy,

מישהו יודע אם יש מכס על מארזים ? ???

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Shumy2,

אהלן, לאחרונה יש לי כאבים ביד בעת שימוש בעכבר של לוג'יטק (אחד פשוט, לדעתי מדגמי M). אני מחפש המלצה על עכבר שבנוי בצורה אחרת ולא יעשה לי כאבים כאלה. מה מומלץ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Regev,

האם יש לכרטיס זה יציאת TV? שמעתי הוא מצוייון במיוחד אחרי אוברקלוקינג. :

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  22. כמובן ג'ויסטיק שאפשר לקנות בארץ!!!

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  23. Started by Vatos-Locos,

לא אכפת לי של איזה יצרן, עדיפות גבוהה למיקרוסופט, עוד יותר גבוהה ללוג'יטק אין לי בעיה עם מקלדת חוטית ככה שאל-חוטי יהיה בזבוז כסף והכי חשוב, מחיר טוב! אני לא רוצה סט אני צריך רק מקלדת מצאתי בפנדה ב300 שקל, ולדעתי זה גניבה לאור היום להתחשב בזה שהדגם הוא בדיוק המקלדת מולטימדיה שעולה 80 שקל! תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by hen1235,

מדפסת למורה. 5-10 דפים ביום. הדפסה מהירה. חשיבות להדפסת תמונות באיכות גבוהה. המלצה בבקשה...

25. אז הנה המפרט של המחשב שלי..... 1 INTEL P4 2.26GHZ 533MHZ 478PIN 512 Cache 1,709 ש"ח 1 EPOX EP 4G4A+ 845G 533NHZ 940 ש"ח 2 Mushkin 256mb DDR 3000 1123 ש"ח 1 WD 80GB 7200 8M 798 ש"ח 1 MSI GeForce4 TI4600 - VTD 2,217 ש"ח 1 ASUS CD X 52 171 ש"ח 1 TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 77 ש"ח 1 Enermax FS-710-B 350W 739 ש"ח 1 IIYAMA 19 PRO 454 NEW MODEL 2,779 ש"ח סה"כ 10,533 ש"ח המחיר ירד כי אני כנראה יקנה את הזכרון הנוסף רק בעוד חצי שנה שנה כי אני לא צריך באמת 512 אז אני יקנה 256 עכשיו ויוסיף עוד 256 עוד כמה חודשים כשהמחירים של הדגמים החדשים ירדו.... מה אתם אומרים על הסידירום? זה שהוא זול אומר שהוא לא ט…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.