עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by 6kwar,

אבל אני רוצה שיהיה לו את הציפ של via kt333 amd ומאיפה אפשר לקנות את זה תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. הזמנתי את STEELPAD QCK+ ורק עכשיו ראיתי תגודל הענקי שלו!! חשבתי שהוא יותר טוב אבל הוא ענק.... אני לא מבין איך אפשר לשים משטח של 40 ס"מ על השולחן.... יכול להיות שהם טעו בגודל שלו??כי זה לא אפשרי..

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. AOpen Case: H700 מדגמי B או C (אני מעדיף B) עריכה: אבל בכל אופן לא A כי הוא לבן ואני מחפש שחור.. תודה.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שבת שלום, אני רוצה לדעת איזה עכבר יתאים לי יותר, כרגע אני משתמש בעכבר מאוד מגעיל של TEAC (משהו ב 20 שקל חח) לאחר שהמיקרוסופט הקודם נהרס. אני מוכן להשקיע עד כ200 שקל לעכבר...לדעתי לא צריך יותר מזה. שמעתי שללוג'יטק יש מבחר איכותי כגון MX510. איך הוא? וכמה הוא עולה? ראיתי בזאפ שמוכרים אותו כמעט ב 200 שקל..אבל אני מעדיף לשאול כאן קודם. איזה עוד מבחר אני יכול לראות? בתור אחד שמשחק המון קאונטר סטרייק ומשחקים בכללי, וגם לעבודות. ומה עדיף לייזר או אופטי? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אשמח להמלצה לבקר משחקים טוב אשר יעלה לי עד 160 ש''ח למחשב כמו השלט של XBOX 360 לדוגמא אשמח למשהו בסיגנון

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Flash,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1004530111&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by UnKnoWn_BuLLeT,

שלום, אני מחפש עכבר גיימינג עד 500 ש''ח ראיתי עכבר של לוג'יטק G502 Proteus Core האם כדאי לי לקנות את העכבר הזה ? אם לא, תמליצו על משהו תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. כל המחשב אני מזמין מtms, אז עדיף משהו משם. חשבתי על microsoft keyboard 600 ב66 ש״ח. יש משהו משתלם יותר עד 100ש״ח?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by abo9,

אני מחפש עכבר עד 300 שקל בערך טיפה יותר שמתאים לגיימינג וגלישה האחיזה שלי זה בין CLAW לPALM איזה עכבר אתם ממליצים?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Impreza,

יש לי את המארז של קומפיוקייס 6A19 מזיגזג ויש מאחורה איפה שהבורג למטה מדבקת אזהרה כזאת קודם כל: אם אני פותח את המארז יש אחריות עדיין נכון? ואם אני מוציא את המדבקה הזאת גם יש? כי היא מפריעה כשאני פותח את המארז

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by biodome,

לוחות MSI תומכי AMD בארץ??? האם סוף סוף??? 842 ש"ח. http://pctip.sweethome.co.il/pandas/tep_catalog/product_info.php?products_id=911

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by bronco,

איך אני יכול לחבר את ה Bose Companion 5 לכרטיס קול בכניסת PL 3.5 כרגע זה מחובר דרך USB ואייכות הסאונד מגעילה יש מתאם מאנלוגי לדיגיטלי? (PL 3.5 TO USB ) תודה ליועצים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אני מחפש סט מקלדת ועכבר לעמדת גיימינג שיש לי בסלון - מקלדת ועכבר לבדם פחות נוחים לשימוש וצריך ממש משטח/פלטה.. בדקתי קצת וראיתי את ה-Roccat Sova - אבל נראה שהמוצר ישן יחסית וכבר לא נמכר בארץ.. מחפש המלצות לסט בסגנון או רעיונות אחרים למחשב שיושב בסלון ואמור להיות לשימושי גיימינג בחלקו תודה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. הורדתי את הדרייבר מהאתר של HP אבל מישום מה הוא לא נותן לי להתקין אותו כמו שצריך הוא תמיד ניתקע באמצע ההתקנה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אז ככה היום קניתי את הX23 חיברתי מהמגבר מכניסת AUX INPUT כבל אדום+לבן לממיר של הוט HD לכניסת AUX אדום לבן. בצג ליד הוולים זה מראה 2.0 שאני שם את זה על 5.1 אין שמע. עכשיו במגבר בINPUT אומר לי שזה על AUX ולא על 5.1(מן הסתם כי חיברתי לAUX) ובOUTPUT זה מראה 5.1. אז למה שאני מעביר את זה בתצוגה למצב 5.1 אין שמע? איזה כבלים אני צריך לקנות? מאחורה במגבר הכניסות כאלה: http://www.ixbt.com/multimedia/microlab/x23/amp-big.jpg קיבלתי עוד כבלים שזה RCA וצד שני חיבור אוזניות שחכתי איך זה נקרא. זה החיבורים שיש לי בTV מאחורה: http://www.nix.ru/autocatalog/lcd_tv...2241_draft.jpg אז אני צריך חיבור RCA-RCA בישביל לחבר את זה לממיר או לTV אז יעבוד לי ה5.1?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. יש לי צורב hp cd writer plos 9010 series צורב *10 משכתב *8 קורא *36 מילפני שנה+ ולהלן הבעיה כשאני רוצה ליצרוב הוא מודיע על בפר לא זמין (eroor)ואם אני דופק עליו אז הוא מתחיל ליצרוב (לא תמיד בפעם הרישונה) אם יש למישהו מושג או ניסיון עם הצורב הזה אז בבקשה תעזרו אני מישתמש בתוכנות האלה במערכות ההפעלה הללו ב-windows xp easy cd creator v5 platiniom ב- windows 98 easy cd creator NTI CD MAKER v5

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אין איתו הוראות או משהו ולא מצאתי תשובה בשום מקום ברשת. כאשר לוחצים לחיצה ארוכה בת 3 שניות על z-pad הגלגלת מתחילה להבהב והמקשים מפסיקים להגיב (למעת קליק ימני שמאלי) עד ללחיצה נוספת על גבי מקש z-pad. נראה כאילו שהוא במצב הקלטה למקרו או משהו כזה אבל לא הצלחתי להבין בדיוק. בנוסף נראה כאילו שתאורת הצבע התכלת היא היחידה שנכבת ונדלקת באפקט עימעום יחד עם תאורת הסמל שבגוף העכבר, כאשר שאר הצבעים דולקים באופן אחיד. האם ניתן להגדיר אפקט עימעום עבור שאר הצבעים וכיצד? דבר נוסף לגבי הצבע התכלת, כאשר לוחצים לחיצה ארוכה על z-pad אז הגלגלת לא מהבהבת כמו בשאר הצבעים, אך הפסקת התיפקוד זהה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by JCohen,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, אני מחפש משהו בסביבות 125 דולר, מארה"ב, או מיפן (YuvYuv) אם זה יתאפשר. בקיצור - חשבתי על כרטיס GeForce2 Pro עם 64MB DDR של MSI. המועמד השני הוא ה-7500 של ATi. שאלה ראשונה: איזה כרטיס מסך יספק ביצועים טובים יותר למערכת שלי: AMD Athlon 1.33GHz @ 800MHz Gigabyte GA-7VTX 256MB DDR PC2100 המחשב משמש למשחקים... שאלה שנייה: איך הפילטרים של MSI, האם איכות התמונה תהיה טובה?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום רב. הבעיה התחילה אצלי בערך לפני שנה. היה לי סט של עכבר ומקלדת אלחוטית של לוגיטק. אחרי שימוש של שנה במקלדת פתאום ביום בהיר העכבר היה מגיב ממש לאט למה שאני עושה,עם הזמן הוא התחיל להיתקע פתאום ואחרי שנייה שתיים חוזר לעבוד ואי אפשר היה לעבוד איתו בשוטף בכלל. ראיתי שזה המצב וקניתי סט חדש אלחוטי מתוך תקווה שיפסק ,קניתי סט של מיקרוסופט 5000 אלחוטי. התחלתי לעבוד עם הסט והכל היה תקין עד שבוע לאחר תחילת השימוש מאז אני מחובר גם עם עכבר חוטי כי העכבר נתקע כל הזמן ומגיב לאט מאוד!!!! בנוסף יש גם בעיה בכתיתה במקלדת, אני מקליד ואותיות מתפספסות או שצריך ללחוץ שש שבע פעמים כדי שהאות תיקלט. אשמח לפתרון המצב הזה משגע אותי. (דרך אגב רק לרשום את הפוסט הזה לקח לי מעל חמש דק' בגלל המקלדת,הב…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by liav12,

אהלן, אני זקוק להמלצתכם בנוגע לעכבר אלחוטי לעבודה כללית על משטח + משחקים - אני כרגע משתמש ב 518 אבל האמת שהחוט שלו מפריע לי, והוא מתבלה דיי מהר מהציפוי שלו (בעיה מוכרת בעכבר הנ"ל), לפעמים גורם לבעיות של ניתוק מחשב (לדוגמא לאחר חיבור HD אלחוטי העכבר מפסיק להגיב לפעמים). בקיצור אני מחפש משהו נייטרלי נחמד בעל כפתורים דומים (קדימה/אחורה בצד השמאלי). התקציב הוא גג עד 200-180 ש"ח! תודה!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by zip master,

אח של חבר שלי עובד בחנות מחשבים והוא אמר לי שיש להם מבצע קצר על צורב של mitsumi 24*12*40 במחיר של רק 550 ש''ח ואני קונה עוד עוד כמה ימים במקום הצורב מהירות 8 שלי שווה לא? תנו לי דעות או לינקים על הצורב הזה כי זאת חברה טובה לדוד שלי יש צורב שלהם במהירות 16 והוא אמר לי שזה מצויין לא קורס ( ואגב בצורב החדש שלי יהיה באפר של 16 מגה ) זה מספיק?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. מחפש מדפסת משולבת הכי הכי הכי אמינה שיש וכמה שיותר קומפקטית, לא משנה לי מחיר. צבעונית כמובן לא משנה לייזר או דיו.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by yakir4u,

אחרי שהבנתי שהעכבר שלי לא מתאים לי בכלל והוא הגורם לכאבי ידיים במשחקי FPS אז החלטתי להחליף את כל הציוד ההיקפי שלי (מופיע ב<<) אני מחפש עכבר עם אחיזת PALM ליד גדולה חשבתי על הRAT7 שנראה לי מפלצתי ויש לו תמיכה גם לאגודל וגם לזרת שלי שמפריעה לי ויוצרת את מרבית הכאבים בשימוש בעכבר מקלדת אני רוצה מכנית עם כיוון לסוויצ'ים שחורים או חומים(?) אני מחפש מקלדת שקטה עם יחס לחיצה שקצת יותר חזק מהמקלדת הקיימת שלי לא ניסיתי אף מקלדת מכנית אז אני די יורה באפלה ומשטח לעכבר כי הקיים התחיל לשנות צורה חשבתי לכיוון אלומיניום אבל אני לא נעול על כלום בינתיים אז אני ישמח להמלצות אני מעריך את הכל ביחד ב900-1000 שקל בערך להכל ואם יהיה אפשר להכניס גם אוזניות זה יהיה מעולה למרות שלא נראה לי …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום לכולם, הכותרת אומרת הכל נראה לי.. רק רציתי לחדד שאני צריך באיזור ה 7 מטר וששמתי עין על ה MX1100 אבל לא כתוב בשום מקום על הטווח שלו.. מישהו יכול להמליץ על משהו?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by erezo,

לחברי הפורום שלום רב. ברצוני לרכוש בזמן הקרוב מדפסת של CANON במקום מדפסת מקבילה של HP 4500 שאותה רכשתי והחזרתי לאחר אינספור בעיות עם הפקס ומכונת הצילום שהציגה איכויות וביצועים נמוכים מאוד, דיברתי עם התמיכה שלהם אינספור פעמים ושיניתי מלא הגדרות לפי מה שאמרו לי, עדיין איכות הצילום והפקס ירודה מאוד, לא קרובה למקור, לכן החלטנו ביחד איתם שמחזירים את המוצר, קיבלתי זיכוי בעבורו. עכשיו אני רוצה לרכוש את המדפסת canon pixma mx435 שלפי דעתי מהווה אלטרנטיבה ראויה למדפסת הקודמת שציינתי לעיל. אני עדיין מתלבט איזה דגם של CANON לרכוש, כי גם לחברת BROTHER יש דגמים מקבילים בתכונות שאני מחפש, משולבת פקס/סורק/מכונת צילום. הבעיה העיקרית עם BROTHER זה 4 מיכלי צבע נפרדים שכל מיכל עולה יקר יותר.…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים