עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by UVnet,

למישהו יש מושג מתי יוצאים בקרי סקזי [glow=red,2,300]Ultra320[/glow] ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by JCohen,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, אני מחפש משהו בסביבות 125 דולר, מארה"ב, או מיפן (YuvYuv) אם זה יתאפשר. בקיצור - חשבתי על כרטיס GeForce2 Pro עם 64MB DDR של MSI. המועמד השני הוא ה-7500 של ATi. שאלה ראשונה: איזה כרטיס מסך יספק ביצועים טובים יותר למערכת שלי: AMD Athlon 1.33GHz @ 800MHz Gigabyte GA-7VTX 256MB DDR PC2100 המחשב משמש למשחקים... שאלה שנייה: איך הפילטרים של MSI, האם איכות התמונה תהיה טובה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אהלן. כמו שהכותרת אומרת. P: צריך מקלדת אלחוטית טובה למשחקים וגלישה במחשב נייד עד סביבות 400 ש"ח - עדיף בלי באנדל עכבר אם אפשר, כי זה סתם מייקר את העניין וגם כבר יש לי עכבר (למרות שהיום כמעט וכבר אין באנדלים של מקלדות אלחוטיות בלי עכברים :'( ) תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by nsheep,

מישהו הצליח להתקין את המדפסת הזו בויסטה ? כרגע לחברת HP אין דרייברים מתאימים.

5. אני מחפש מדפסת דיו משולבת (פקס לא חובה) חסכונית במחיר 200-350 ש"ח לשימוש ביתי מתלבט בין 2 דגמים : HP Photosmart C4343 ב333 ש"ח: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do?id=sp5-4046686 יתרונות: ראשים חסכוניים 140XL, קורא כרטיסים HP Deskjet F2280 נמכרת ב199 ש"ח בקרביץ http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TXF2280 יתרונות זול קומפקטי אשמח להערות

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Godlike4ever,

אני מחפש מקלדת ZBOARD במחיר קצת יותר נורמלי מ300 שזה המחיר שלו מאז שהוא יצא תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by liav12,

אהלן, אני זקוק להמלצתכם בנוגע לעכבר אלחוטי לעבודה כללית על משטח + משחקים - אני כרגע משתמש ב 518 אבל האמת שהחוט שלו מפריע לי, והוא מתבלה דיי מהר מהציפוי שלו (בעיה מוכרת בעכבר הנ"ל), לפעמים גורם לבעיות של ניתוק מחשב (לדוגמא לאחר חיבור HD אלחוטי העכבר מפסיק להגיב לפעמים). בקיצור אני מחפש משהו נייטרלי נחמד בעל כפתורים דומים (קדימה/אחורה בצד השמאלי). התקציב הוא גג עד 200-180 ש"ח! תודה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by cr,

האם שווה ליקנות מניורון ולשלם עוד 300 שקל?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום . אפשר לקבל חוות דעת/ביקורת/המלצה על המדפסת הנ"ל? ראיתי שיש לה מיכלי דיו נפרדים. זה יוצא בסופו של דבר יותר זול? היא חסכונית בדיו?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום, נמאס לי מהפאדים הגרועים והקטנים ואני רוצה לקנות אחד טוב. ראיתי בטי.אמ.אס אתה ה-Steelpad 5L שעולה 221 שקל. את ה- Steelpad 4D שעולה 127 שקל. את ה- Steelpad QcK+ שעולה 90 שקל~ את ה- Steelpad S&S + Sleeve שעולה 188 שקל. מה הכי מומלץ?הכי אמין?נוח?מהיר?מדוייק? ניראה לי אני יקח את ה-5L .. מה אתם אומרים עליו? והאם יש משהו כדי להשעין את היד? ותגידו.. מה זה? http://tms.co.il/product/907 אשמח לחוות דעת על כל אחד והיתרונות וחסרונות... תודה, דניאל.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. בעקרון אני מחפש גו'יסטיק שיהייה ממש כמו של ה PS2 רק בחיבור USB . השימוש בו יהייה מאוד מצומצם וישמש רק לצורך Pro Evolution Soccer מדי פעם בפעם. בגלל שהשימוש בו יהייה מאוד מצומצם ובגלל שאני מתכוון לרכוש 2 (כדי שכל אחד יתפוס גו'יסטיק) אני מעוניין להשקיע סכום קטן מאוד ולקנות משהו ג'נרי. ראיתי כמה דגמים ורציתי לדעת למה כדאי לשים לב ואם אני מכוון נכון. מה דעתכם על הדגם הזה לדוגמא ? : TOPWAY TP-U626B DOUBLE SHOCK 2 http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=3932

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. שלום רב. הבעיה התחילה אצלי בערך לפני שנה. היה לי סט של עכבר ומקלדת אלחוטית של לוגיטק. אחרי שימוש של שנה במקלדת פתאום ביום בהיר העכבר היה מגיב ממש לאט למה שאני עושה,עם הזמן הוא התחיל להיתקע פתאום ואחרי שנייה שתיים חוזר לעבוד ואי אפשר היה לעבוד איתו בשוטף בכלל. ראיתי שזה המצב וקניתי סט חדש אלחוטי מתוך תקווה שיפסק ,קניתי סט של מיקרוסופט 5000 אלחוטי. התחלתי לעבוד עם הסט והכל היה תקין עד שבוע לאחר תחילת השימוש מאז אני מחובר גם עם עכבר חוטי כי העכבר נתקע כל הזמן ומגיב לאט מאוד!!!! בנוסף יש גם בעיה בכתיתה במקלדת, אני מקליד ואותיות מתפספסות או שצריך ללחוץ שש שבע פעמים כדי שהאות תיקלט. אשמח לפתרון המצב הזה משגע אותי. (דרך אגב רק לרשום את הפוסט הזה לקח לי מעל חמש דק' בגלל המקלדת,הב…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Nachum987,

שלום לכולם, אני מחפש משטח עכבר שיתאים לשימוש יום יומי, ללא משחקים, נוח, אם ניתן שיהיה ארגונומי ולא גדול במיוחד. אין הגבלת תקציב. העכבר שבשימוש הינו Logitech MX MASTER 2S. תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by sdfyuio,

שלום חברים. אולי זה הפורום המתאים לשאלה. אני מעוניין בתחנת עגינה למחשב דל XP-RD33-8081 Ultrabook xps13. יש לי מסך דל U2312. בגלל שחסר למחשב הנ"ל הרבה חיבורים, כמו חיבורי USB וחיבור RJ45 וחיבור רגיל למסך , אני מעוניין בתחנת עגינה עם כל החיבורים הנ"ל וחיבור לקו טלפון, רצוי שיהיה עם USB3. איזה תחנה מומלצת יש לכם להציע ובמחיר הוגן. והאם איכות הצפיה דרך התחנת עגינה יורדת, וכן איכות הUSB והרשת? ואיזה עוד דרך יש לחבר את המחשב הנ"ל למסך ישירות ללא תחנת עגינה. תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Inspector,

יש לי מעבד AMD 1.2 על לוח A7V133-C אני מעוניין לשדרג גם את כרטיס המסך המחשב לא משמש למשחקים ראיתי בעיתון שבכל המפרטים מופיע כרטיס מסך RIVA TNT2 32MB מה דעתכם עליו? ואיזה עדיף באותה רמת מחיר וזכרון (250 שקל)? אולי של ASUS או של ATI תודה ושבת שלום

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by th£»Light,

טוב אז ככה.. ברשותי מכשיר הגה עם דוושות חדש והיה רשום על הקופסא שההגה תומך ברטט משום מה הרטט לא עובד או שאולי לא הגדרתי אותו מה עושים!?@

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. למה כי בתמונה שבאתר לא רואים את כול העכבר........

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני לא מצליח לראות ברור עם המצלמה, כל תמונה יוצאת מאוד מטושטש וגם ב LCD רואים מטושטש. יש למישהו מושג מדוע וכיצד ניתן לפתור את זה ? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Arnold,

שלום לכולם!!!!!!!!!! רציתי לשאול שמו לי במארז ספק כוח MI-ATX400 . האם הוא טוב מבחינת כוח. יש לי ככה AMD ATHLON XP +2200 GA-7VRXP VER 2.0 2 *256 PC2100 CHAINTECH GFORCE 4 TI 4200 128 צורב YAMAHA 8*4*24 SYS FANS2 2500RPM FAN1 CPU 4440RPM CD-ROM 52X NETWORK 2 CARDS ??? ??? ??? ??? האם הספק מספק לי את ה כוח הנדרש??????????.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by eyal,

הכרטיס שלי יוצר על ידי msi זו חברה טובה ואין עליו מאוורר ואני לא מבין את זה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Aviv C,

יש לי בעיה עם עכבר אופטי של חברת Colors (אם זה אומר לכם משהו). הסמן של העכבר התחיל לאחרונה להיתקע לי. כשהסמן נתקע אז גם יש beep מהמארז. ניסיתי כבר להוציא את הכבל ולהכניס שוב, וזה עזר רק קצת, ואז נמשך אותו הדבר. היום זה הגיע לשיא שכמעט כל הזזה שנייה של העכבר גורמת לתקיעה שלו. זה גם פעמיים הגיע למצב שאני לא יכול להזיז את הסמן בכלל. יש לציין שכל שאר הדברים עובדים בסדר ושום דבר אחר לא נתקע. איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by shark1011,

קיבלתי מחבר הגה למחשב, דגם SW780 (אין לי מושג של איזו חברה) אני לא מצליח למצוא דרייבר התקנה להגה הזה. אשמח אם תוכלו להפנות אותי למקור מתאים ד"א יש לי ווינדוס 7, למרות שאני לא בטוח שיש דרייברים כל כך עדכניים, האם אחד לXP יעבוד בצורה טובה? עריכה: NEVER MIND חחח אפשר לנעול.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by TalBarami,

שלום, אני קונה בקרוב עכבר חדש למחשב לאחר שה-G5 שלי שבק חיים ההתלבטות שלי היא בין ה-G500 של Logitech לבין Razer Naga. המחיר יכול להיות עד לסביבות ה-350 או אפילו 400 אם זה באמת משהו ששווה את המחיר... העיקר שיהיה עכבר טוב שיחזיק מעמד להרבה זמן. חשוב לי כמובן שיהיה נוח ושכמו ב-G5, תהיה אפשרות לשנות את המהירות תוך כדי משחק ורצוי שיהיו כמה מקשים לתכנות עצמי. מישהו שמבין יכול לעזור לי להחליט?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני צריך מיקרופון, שמתחבר באמצעות USB וללא אוזניות. רק המיקרופון. אפשר בסטנד גמיש/ יוצא מהאוזן כמו מדונה. למטרת משחקי רשת יכול להזמין מחו"ל/לקנות בארץ תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Shual,

שלום, נדפק לי המיקרופון באוזניות >< אני צריך מיקרופון באיכות סבבה מיקרופון שולחני כזה שבערך במרחק של מטר יישמעו אותי עד 200 אולי חריגונת במקרה הצורך תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.