עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ag43,

רציתי לדעת באיזה חנות בארה"ב כדאי להזמין את הG7 (אמינות ומחיר בסדר זה) ואם כבר אני משקיע - איזה פד לקנות. אני לא צריך משהו מדהים אלא פד שיעשה את העבודה. ולא, אני לא גיימר.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום לכולם קניתי היום רמקולים לוגיטאץ' X-530 . עשיתי בדיקת סאונד וכל ה6 רמקולים עובדים במהלך הבדיקה. אבל כאשר אני מנגן שיר/סרט או כל דבר אחר,אז רק 2 רמקולים עובדים ביחד עם הסאב . הכרטיס קול שלי תומך לא זוכר את שמו אבל הוא תומך באופן וודאי . גם הגדרתי רמקולים 5.1 מה לא עשיתי בסדר ? תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by bronco,

איך אני יכול לחבר את ה Bose Companion 5 לכרטיס קול בכניסת PL 3.5 כרגע זה מחובר דרך USB ואייכות הסאונד מגעילה יש מתאם מאנלוגי לדיגיטלי? (PL 3.5 TO USB ) תודה ליועצים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אני מחפש סט מקלדת ועכבר לעמדת גיימינג שיש לי בסלון - מקלדת ועכבר לבדם פחות נוחים לשימוש וצריך ממש משטח/פלטה.. בדקתי קצת וראיתי את ה-Roccat Sova - אבל נראה שהמוצר ישן יחסית וכבר לא נמכר בארץ.. מחפש המלצות לסט בסגנון או רעיונות אחרים למחשב שיושב בסלון ואמור להיות לשימושי גיימינג בחלקו תודה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום, ברשותי סט logitech שנרכש לפני כשלוש שנים MX3000 עם עכבר MX610. העכבר לאחרונה מקרטע לי - חדות המעקב ירדה והמקש השמאלי לעתים לא מגיב ונדרש ללחוץ עליו מספר פעמים. העכבר נקנה עם 5 שנות אחריות, אך האם זה באמת ישים? איפה אפשר לתת את העכבר לתיקון? והאם שווה כל ההתעסקות הזו או שמא כדאי לקנות עכבר חדש? תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. כי כל הזכרונות שלה זולים לאללה!!! וגם לא מופיעםי בTOP BRANDS!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. למחשב שלי מחובר קולט IR גנרי דרך חיבור USB. אני משתמש בשלט לוגיטק הרמוני בשביל לשלוט במחשב דרך WIN XP. הבנתי שיש אופציות BIOS להעיר/להדליק את המחשב דרך ה-USB. איך עושים את זה? הצלחתי לסדר שהוא יידלק ע"י DOUBLE CLICK של העכבר( שמחובר ע"י חיבור סטנדרטי ולא USB). עצה מישהו?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by liav12,

אהלן, אני זקוק להמלצתכם בנוגע לעכבר אלחוטי לעבודה כללית על משטח + משחקים - אני כרגע משתמש ב 518 אבל האמת שהחוט שלו מפריע לי, והוא מתבלה דיי מהר מהציפוי שלו (בעיה מוכרת בעכבר הנ"ל), לפעמים גורם לבעיות של ניתוק מחשב (לדוגמא לאחר חיבור HD אלחוטי העכבר מפסיק להגיב לפעמים). בקיצור אני מחפש משהו נייטרלי נחמד בעל כפתורים דומים (קדימה/אחורה בצד השמאלי). התקציב הוא גג עד 200-180 ש"ח! תודה!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אני צריך המלצה לעכבר עד 300 שקל. הדרישות שלי מהעכבר זה שהוא יהיה נוח ליד. וגם הלחצנים שלו והגלילה שלו תהיה סבירה. אני בעיקר אשתמש בו לגלישה באנטרנט. כמו שכתבתי בכותרת. לא משנה עם העכבר יהיה חוטי או אלחוטי. העיקר שיהיה אמין ויתפקד כמו שצריך. בתודה...

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. חיפשתי בכל אייביי ולא מצאתי.. ניסיתי באתר של רייזר לראות עם אפשר להזמין אבל אין אופציה כזאת לישראל מצאתי רק באמזון מישהו שמוכר אבל זה לא נותן לי לעשות הזמנה כי אני לא מאמריקה מישהו יש רעיון איפה אני יכול לחפש?? זה העכבר Razer DeathAdder Dragon Age™ II תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. יש לי טלויזיה לא חכמה אבל יש לה חיבור HDMI. אני מחפש משהו שיתחבר לטלויזיה ושאני אוכל להתחבר אליו דרך הWifi כדי לראות סרטים בטלויזיה מהמחשב. יש את Chromecast אבל אי אפשר לשדר איתו סרטים מהמחשב לטלויזיה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by psychuil,

אני נאלץ להפקיר את הDAS האהובה שלי כי היא רועשת מדי והחברה רוצהלהרוג אותי כל פעם שאני מקליד. אז היא מוכנה לקנות לי מלךדת חדשה. השאלה היא מה עדיף, הWave או הG15, תקציב לא משנה במקרה הזה.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by UnKnoWn_BuLLeT,

שלום, אני מחפש עכבר גיימינג עד 500 ש''ח ראיתי עכבר של לוג'יטק G502 Proteus Core האם כדאי לי לקנות את העכבר הזה ? אם לא, תמליצו על משהו תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Numi1989,

אני לא בטוח שקיים דבר כזה אבל הגיוני שכן, אני מחפש שלט לדוגמה כמו של ה x-box או פלייסטיישן, שיכול להתחבר למחשב דרך USB ועדיף שיהיה Bluetooth (אלחוטי). אני יכול להשקיע בין 500 ל 700ש"ח תודה למוצא.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אני רוצה עכבר ומקלדת יותר חשוב לי העכבר מאשר המקלדת אני שמאלי והתקציב 600 לשתהם אלחוטי....רוב השימוש שלי אינטרניט ומשחקים

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. בעקרון אני מחפש גו'יסטיק שיהייה ממש כמו של ה PS2 רק בחיבור USB . השימוש בו יהייה מאוד מצומצם וישמש רק לצורך Pro Evolution Soccer מדי פעם בפעם. בגלל שהשימוש בו יהייה מאוד מצומצם ובגלל שאני מתכוון לרכוש 2 (כדי שכל אחד יתפוס גו'יסטיק) אני מעוניין להשקיע סכום קטן מאוד ולקנות משהו ג'נרי. ראיתי כמה דגמים ורציתי לדעת למה כדאי לשים לב ואם אני מכוון נכון. מה דעתכם על הדגם הזה לדוגמא ? : TOPWAY TP-U626B DOUBLE SHOCK 2 http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=3932

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. יש לי KVM בבית בין 2 מחשבים ויש לי את העכבר Razer Mamba שלא עובד עם ה-KVM שיש לי ויש לי עכבר ישן יותר של לוג'יטק (חוטי) שעובד טוב עם ה-KVM, עכשיו אני מעוניין לקנות עכבר חדש ואני מתלבט האם ישנה דרך לדעת עם העכבר יעבוד לי עם ה-KVM או לא שלא יקרה מצב שאני מוציא כסף ונשאר עם עכבר שלא עובד לי בכלל עם ה-KVM תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by oz4225,

שלום לכולם מחפש ממתג-KVM שיאפשר לי לעבוד עם 2 מסכים ו 2 מחשבים(לא מעוניין לחבר כל מסך למחשב), אלה יש ממתג שעושה את זה וחוסך צורך בעוד עכבר ומקלדת. אלה פשוט מזזים את העכבר לצד ואז אתה נמצא במסך השני עם המחשב השני. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Ibrow-Now,

התקני USB רגיל יוכלו להתחבר ליציאת USB2 ?

20. שלום, לפני כחודש קניתי בקיי.אס.פי סט מקלדת ועכבר של מיקרוסופט - Wireless Desktop 3000 (Blue Track). בזמן מעבר דירה הצלחתי בהרבה כישרון לשבור את הדונגל (USB Receiver). דיברתי עם קיי.אס.פי ואי אפשר לקנות שם רק את הדונגל. דיברתי עם מיקרוסופט שאמרו שאפשר לקנות דונגל ג'נרי באחת מחנויות המחזיקות את המוצרים שלהם. הם אמרו לי להגיע עם המקלדת והעכבר ופשוט לנסות אחד אחד עד שאני מוצא משהו שעובד. הבעיה שהם נתנו לי רשימה של 1000 חנויות וכנראה שרק לאחוז קטן באמת יש דונגל גנרי כזה. מישהו מכיר חנות מתאימה? תודה, אורי

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. יש המלצות למשהו איכותי שיקלוט מרחק של איזה 2.5-3 מטר? יש לי XGENE.. הראשון שקיבלתי מת תוך יומיים.. החלופי תוך שבועיים.. כבר לא היה לי כח לחזור להחליף וזה ממזמן. עכשיו יש טלוויזיה בחדר שינה אז סט עם עכבר בנפרד לא יהיה הכי נוח כנראה.. כי הוא יצטרך לעבוד על הסדין של המיטה, למרות שזה אפשרי לא הכי אופטמאלי. משהו עד 200-300 ש"ח רק שיעבוד... :-X

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. כל המחשב אני מזמין מtms, אז עדיף משהו משם. חשבתי על microsoft keyboard 600 ב66 ש״ח. יש משהו משתלם יותר עד 100ש״ח?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. קניתי מדפסת משולבת של לקסמרק X6570 ואני לא יכול להדפיס איתה! תוכנית ההתקנה אומרת שהמעבד לא עומד בדרישות, יש לי CORE2DUO 6300 1.86MHZ בתמיכה של לקסמרק אומרים שאין מה לעשות, אני פאקינג מריץ חלונות ויסטה אולטימט עם המשחקים הכי חדשים בשוק. מי שמע על דבר כזה מטומטם.... מזה חששתי, שהשם הרע של לקסמרק יצדיק את עצמו... לפי מה שהם אומרים זה לא יעזור אפילו להתקין את הדרייברים לבד בלי התוכנה עצמה. אני בכל מקרה אנסה, יש למישהו רעיון? אולי יעזור לעשות אוברקלוקינג זמני?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by yotam360,

יש לי תקציב של-500 ש"ח למקלדת אל חוטית (כבר עכבר כבר בחרתי G7 של לוג'יטק). איזה מקלדת אתם ממליצים?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום! רציתי לדעת איפה אני יכול להשיג בארץ מארז (לא חייב לכלול ספק כוח) של AlienWare? למי שלא מבין למה אני מתכוון אז אני מתכוון למארזים כאלו: http://www.alienware.com/gaming_main_desktop.aspx תודה רבה רבה :-* ;D

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים