ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום, אשמח לקבל המלצות למדפסות כפי שפירטתי בנושא. אין העדפה לחברה ספציפית. חשוב שיהיה זמן אחריות כמה שיותר ארוך. תודה, עמית
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי אוזניות עם מיקרופון מובנה עליהם וכשאני מחבר אותו למחשב (כמובן ב 2 חיבורים) הוא לא עובד. כל מה שניסתי לעשות לא עזר: חיברתי אותו לכניסה הורודה קידמית/אחורית, דריברים חדשים, תיקון הגדרות הכלללללללללללל... וזה לא עובד. המקרופון נבדק במחשב אחר והוא עובד שם מצויין... יש פיתרון?? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם תוכלו לעזור? יש לי כעת S510 אבל היא מפסיקה לעבודה אחרי 2 מטרים. אני צריך טווח רציני יותר.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות למשחקים ושירים עד 400 ש"ח אם חריגה של 50 אני רוצה אוזניות איכותיות ובעיקר שיהיו נוחות ולא יכאיבו אחרי כמה שעות. תודה על העזרה נ.ב אם אפשר אני מעדיף חנויות באזור רחובות וראשון
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני שואל כי אני רואה הפרשים פשוט מטורפים במחירים. באייבורי למשל יש את הדבר הבא: http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=490 יש פה שני טונרים לאותה המדפסת, האחד 495 שקל השני 465 שקל, אין לי מושג מה ההבדל בניהם, ושניהם יותר יקרים מהמדפסת עצמה! באתר אחר אני רואה מחיר נמוך בהרבה: 124 שקל http://www.inkjets.co.il/ProductDetails.aspx?pid=1352 למה? אני מניח ששל אייבורי הוא "מקורי" והשני לא, אבל זה מצדיק כזה הפרש?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שיש מחשב שיש בו מיספר דיסקים קשיחים וגם כרטיס מסך 6800gt שמקבלים את המתח שלהם מיספק איכותי למדיי - hec 3oow אולם גבולי עבור מערכת כה עמוסה עלה אצלי הרעיון להישתמש בספק כוח של antec 2oow שנישאר לי מהמחשב הישן על מנת להפעיל את כול הרכיבים הלא קריטיים ,כמו הדיסקים הקשיחים הנוספים ,הכוננים האופטיים ומאוררי המארז . בצורה כזאת חשבתי להרוג 2 ציפורים במכה אחת: 1.להקל על העומס המוטל על הספק הראשי שמפעיל את הרכיבים הקריטיים שחשובים ליציבות המערכת כמו הדיסק הקשיח העיקרי, מעבד ,מאורר מעבד ,כרטיס מסך ,לוח האם(והזיכרונות כמובן) 2.להקטין את הבלאי של הדיסקים הקשיחים(כול פעם שהמחשב מודלק הם הרי מקבלים מכת מתח שמקצרת להם את החיים) וגם למנוע את הסיבוב שלהם כאשר הם לא נידרשים(…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עוד כמה ימים אחרי שיהיו פרטים ומחירים אספר לכם הכל...
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש משטח עכבר שיתאים לשימוש יום יומי, ללא משחקים, נוח, אם ניתן שיהיה ארגונומי ולא גדול במיוחד. אין הגבלת תקציב. העכבר שבשימוש הינו Logitech MX MASTER 2S. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Microsoft Wheelmouse Optical @ 1000Hz OC העכבר הכי טוב שהנחתי עליו את ידי, הרבה יותר טוב מעכברים יקרים בהרבה שהיו לי. מה איתכם, ומה דעתכם על העכבר שלכם?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב. הבעיה התחילה אצלי בערך לפני שנה. היה לי סט של עכבר ומקלדת אלחוטית של לוגיטק. אחרי שימוש של שנה במקלדת פתאום ביום בהיר העכבר היה מגיב ממש לאט למה שאני עושה,עם הזמן הוא התחיל להיתקע פתאום ואחרי שנייה שתיים חוזר לעבוד ואי אפשר היה לעבוד איתו בשוטף בכלל. ראיתי שזה המצב וקניתי סט חדש אלחוטי מתוך תקווה שיפסק ,קניתי סט של מיקרוסופט 5000 אלחוטי. התחלתי לעבוד עם הסט והכל היה תקין עד שבוע לאחר תחילת השימוש מאז אני מחובר גם עם עכבר חוטי כי העכבר נתקע כל הזמן ומגיב לאט מאוד!!!! בנוסף יש גם בעיה בכתיתה במקלדת, אני מקליד ואותיות מתפספסות או שצריך ללחוץ שש שבע פעמים כדי שהאות תיקלט. אשמח לפתרון המצב הזה משגע אותי. (דרך אגב רק לרשום את הפוסט הזה לקח לי מעל חמש דק' בגלל המקלדת,הב…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים זמן קצר לאחר רכישת המדפסת, כצפוי, אזל הטונר. ההבדל במחיר בין טונר מקורי לטונר חליפי/תואם (יש הבדל בכלל בין המונחים?) אסטרונומי. האם יש סיבה להתעקש על מקורי (כ- 300 ש"ח) מול האחרים שראיתי גם ב- 70 ש"ח? מציין כי המוכרים טוענים לגבי שניהם שהם מספיקים ל 2300 עמודים בכיסוי 5%. אשמח לשמוע דעתכם. תודה, אלעד
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חוץ מהבדל לא משמעותי בגודל לא מצאתי שום דבר. שווה להוסיף עוד מאה שקל בשביל ה-6919?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מצליח להעביר קבצים למכשיר וממנו, האם אני צריך איזה שהיא תוכנה בשביל זה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת באיזה חנות בארה"ב כדאי להזמין את הG7 (אמינות ומחיר בסדר זה) ואם כבר אני משקיע - איזה פד לקנות. אני לא צריך משהו מדהים אלא פד שיעשה את העבודה. ולא, אני לא גיימר.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי RECLUSA של מייקרוסופט, האות העברית בקושי מוארת, האם בדגם הנ"ל האותיות העבריות מוארות באופן סביר?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי להתייעץ .. אילו רמקולים מהאתר של TMS מומלץ לי לקנות למחשב שנועד לצורכי עריכה בלבד?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. האם אתם יכולים להמליץ לי לעכבר טוב לשמאליים? אני משחק הרבה משחקי גוף ראשון ברשת(CS וכאלו). תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות גוייסטיק אלחוטי של אקסבוקס 360,שאלתי היא האם בהכרח כלגוייסטיק שמיועד ל 360 מתאים גם למחשב?? או שיש כאלו שמותאמים במיוחד? אני שואל זאת משום שאני רוצה להזמין מאיביי בלונדון. ויש כאלו שלא כתוב שזה לווידוס גם..והם הכי זולים..
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, לצערי המקלדת שלי ספגה לפי הדיווחים, כמות מים נכבדת מה שגרם לה לשבות חיים ולהתחיל להשתגע. מחפש תחליף בתקציב נמוך - עד 200 שקל, אפשר גם מאתרים מחו"ל ששולחים לארץ בלי להסתבך עם חברות צד - שלישי. הייתי קונה שוב את הWAVE אבל לא הצלחתי למצוא במסגרת התקציב . אשמח אם תוכלו להפנות אותי לתחליפים או לאתרים ששולחים לארץ במחיר נמוך מהארץ. שאלה נוספת היא אם למקלדת לא תיהיה בעיה של לחיצה על מספר מקשים ביחד, המקלדת שהייתה לי בבית של מיקרוסופט comfort curve 2000 לא מתאימה להגדרה למשל בפיפא (המשחק שאני משחק בו הכי הרבה) אני לא יכול ללחוץ על מקשי החצים למעלה+לצד וללחוץ על Q/W/E/D , הם פשוט לא נלחצים. בWAVE לא הייתה בעיה כזו. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכרטיס שלי יוצר על ידי msi זו חברה טובה ואין עליו מאוורר ואני לא מבין את זה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש למישהו פיתרון לבעית הדריברים של כרטיס עריכת וידאו DC10 במערכת ההפעלה XP
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מה דעתכם על Thermaltake - Silent PurePower 410W (W0035) - Passive PFC יש לכם המלצות אחרות באותו המחיר? (360)
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, פתאום נעלם לי הקול במחשב אין לי מושג למה.. ב device manager הכל בסדר אין תקלות.. ניסיתי להתקין תדריברים מחדש וכלום לא עזר גם בדקתי ואין MUTE בשום מקום ואין, עדיין לי קול במחשב.. אני זוכר לפני כמה זמן היתה לי אותה בעיה ומישהו הביא לי איזה קובץ REG שהייתי צריך להכנס לadministrative tools ושם לעשות משהו אני כבר לא זוכר זה היה מזמן אבל זה עזר באותו הרגע למישהו יש איזה פתרון להביא לי? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש ממתג-KVM שיאפשר לי לעבוד עם 2 מסכים ו 2 מחשבים(לא מעוניין לחבר כל מסך למחשב), אלה יש ממתג שעושה את זה וחוסך צורך בעוד עכבר ומקלדת. אלה פשוט מזזים את העכבר לצד ואז אתה נמצא במסך השני עם המחשב השני. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-