עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by vermise,

שלום לכולם אני רוצה לקנות עכבר אבל אני מתלבט G400 או MX518 אני יודע ש G500 טוב יותר אבל אין לי כסף לפאד ב200 שקל אז תגידו לי מה עדיף G400 או MX518 תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. התחדשיתי במקלדת הזאת ו... משום מה מקשי ה-F הכוונה לקיצור הדרך לא מגיבים וכל שאר הקיצורים כמו כיבוי המחשב וכו' עובד. מה לדעתם הבעיה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by yakir4u,

אחרי שהבנתי שהעכבר שלי לא מתאים לי בכלל והוא הגורם לכאבי ידיים במשחקי FPS אז החלטתי להחליף את כל הציוד ההיקפי שלי (מופיע ב<<) אני מחפש עכבר עם אחיזת PALM ליד גדולה חשבתי על הRAT7 שנראה לי מפלצתי ויש לו תמיכה גם לאגודל וגם לזרת שלי שמפריעה לי ויוצרת את מרבית הכאבים בשימוש בעכבר מקלדת אני רוצה מכנית עם כיוון לסוויצ'ים שחורים או חומים(?) אני מחפש מקלדת שקטה עם יחס לחיצה שקצת יותר חזק מהמקלדת הקיימת שלי לא ניסיתי אף מקלדת מכנית אז אני די יורה באפלה ומשטח לעכבר כי הקיים התחיל לשנות צורה חשבתי לכיוון אלומיניום אבל אני לא נעול על כלום בינתיים אז אני ישמח להמלצות אני מעריך את הכל ביחד ב900-1000 שקל בערך להכל ואם יהיה אפשר להכניס גם אוזניות זה יהיה מעולה למרות שלא נראה לי …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. מצאתי גו'יסטיק בחדר שלי וחשבתי האם אפשר לחבר אותו למחשב.... הנה מספר תמונות שיסבירו את השאלה: תמונות של החיבור ושל הגו'יסטיק עצמו... יש מצב לחבר אותו למחשב? תודה לעוזרים מראש

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by koko0,

אני מדבר על ה Microsoft Arc mouse. חייבים לסגור אותו כדי שהוא יכבה או שהוא מזהה זמן מוסיים של אי פעילות ומכבה את עצמו?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. כל המחשב אני מזמין מtms, אז עדיף משהו משם. חשבתי על microsoft keyboard 600 ב66 ש״ח. יש משהו משתלם יותר עד 100ש״ח?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by abo9,

אני מחפש עכבר עד 300 שקל בערך טיפה יותר שמתאים לגיימינג וגלישה האחיזה שלי זה בין CLAW לPALM איזה עכבר אתם ממליצים?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by i_love_u,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1008972846&start=0]תוכנה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by 6kwar,

אבל אני רוצה שיהיה לו את הציפ של via kt333 amd ומאיפה אפשר לקנות את זה תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by MAROM,

שלום לכולם רציתי המלצה ממכם ל עכבר מקצועי מקלדת ורמקולים והכול בסיסות ה 500 שח וזה המחשב שאני מזמין http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=13261

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by danitavo,

אהלן, אני צריך אוזניות שיהיה נח להשתמש להרבה שעות ברצף השימוש העיקרי לסרטים ומוזיקה וטיפה גיימינג מחיר מקסימלי של 300~400 שקל תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by d0r0n,

אני בדיוק בשלב של לבעוט בעכבר העכשווי, תעזרו לי אני חייב עכבר טוב! אני בשימוש תמידי במחשב, הוא מחובר לי לטלוויזיה, אני רואה סרטים אני גרפיקאי ברוב זמן השימוש שלי במחשב, ועורך סרטים, שימושים ממושכים בזמן והדיוק פחות חשוב לי, העיקר שיהיה נוח אהה ושחכתי לציין הטווח קליטה מאוד חשוב לי ושיהיה אלחוטי כי אני במרחק מהמחשב, בערך של 3-4 מטר וזאת הבעיה שלי כרגע עם הסט הזול שלי. בנוגע לתקציב בסביבות ה200 ש"ח לעכבר, 200 ש"ח למקלדת או סט ב400 ש"ח, אין לי בעיה להזמין מאי ביי אז אם יש דגמים מומלצים במחיר גבוה גם תגידו לי אולי שם תהיה מציאה... תודה רבה!!!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. בס"ד רכשתי מסך LENOVO 21.5 אינץ' את הכבל שלו משום מה , אני לא מוצא רכשתי מרשת KSP כבל HDMI 4K בסכום של כ-35-40 שקלים רציתי לדעת האם תינתן לי אותה התפוקה , או שהכבל החדש הוא פחות טוב ? מה ההבדלים בצפייה לאחר החלפת הכבלים ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. הורדתי את הדרייבר מהאתר של HP אבל מישום מה הוא לא נותן לי להתקין אותו כמו שצריך הוא תמיד ניתקע באמצע ההתקנה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. תהיתי אם למישהו יש ניסיון עם חריטה על מקלדת של נייד(רצוי גם כזה שעובד עם מקלדת מוארת) ויש לו המלצות או דיסהמלצות על מקום שעושה את זה באזור תל אביב.

16. יש לי טלויזיה לא חכמה אבל יש לה חיבור HDMI. אני מחפש משהו שיתחבר לטלויזיה ושאני אוכל להתחבר אליו דרך הWifi כדי לראות סרטים בטלויזיה מהמחשב. יש את Chromecast אבל אי אפשר לשדר איתו סרטים מהמחשב לטלויזיה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אשמח להמלצה לבקר משחקים טוב אשר יעלה לי עד 160 ש''ח למחשב כמו השלט של XBOX 360 לדוגמא אשמח למשהו בסיגנון

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Ibrow-Now,

התקני USB רגיל יוכלו להתחבר ליציאת USB2 ?

19. Started by yair31,

לתללך

20. Started by erezo,

לחברי הפורום שלום רב. ברצוני לרכוש בזמן הקרוב מדפסת של CANON במקום מדפסת מקבילה של HP 4500 שאותה רכשתי והחזרתי לאחר אינספור בעיות עם הפקס ומכונת הצילום שהציגה איכויות וביצועים נמוכים מאוד, דיברתי עם התמיכה שלהם אינספור פעמים ושיניתי מלא הגדרות לפי מה שאמרו לי, עדיין איכות הצילום והפקס ירודה מאוד, לא קרובה למקור, לכן החלטנו ביחד איתם שמחזירים את המוצר, קיבלתי זיכוי בעבורו. עכשיו אני רוצה לרכוש את המדפסת canon pixma mx435 שלפי דעתי מהווה אלטרנטיבה ראויה למדפסת הקודמת שציינתי לעיל. אני עדיין מתלבט איזה דגם של CANON לרכוש, כי גם לחברת BROTHER יש דגמים מקבילים בתכונות שאני מחפש, משולבת פקס/סורק/מכונת צילום. הבעיה העיקרית עם BROTHER זה 4 מיכלי צבע נפרדים שכל מיכל עולה יקר יותר.…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by DXT,

יש לי סידירום של טושיבה שהוא מאד רועש ויש בעיה במכניזם כשאני מוציא את המגש הוא עושה רעש נורא מעצבן. אז חשבתי לעבור להשתמש בצורב שלי כסידירום, האם זה רעיון טוב? האם זה יגמור את החיים של הצורב יותר מהר?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. יש לי צורב hp cd writer plos 9010 series צורב *10 משכתב *8 קורא *36 מילפני שנה+ ולהלן הבעיה כשאני רוצה ליצרוב הוא מודיע על בפר לא זמין (eroor)ואם אני דופק עליו אז הוא מתחיל ליצרוב (לא תמיד בפעם הרישונה) אם יש למישהו מושג או ניסיון עם הצורב הזה אז בבקשה תעזרו אני מישתמש בתוכנות האלה במערכות ההפעלה הללו ב-windows xp easy cd creator v5 platiniom ב- windows 98 easy cd creator NTI CD MAKER v5

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום, הרמקולים הישנים שלי דועכים ויחד עם מחשב חדש חשבתי לקנות משהו קצת יותר טוב. אני לא בדיוק עם אוזן טובה לרמקולים (פציעה מהמילואים) אבל אשמח לשפר את חווית המשחק שלי (גיימינג זה השימוש העיקרי). ראיתי שסך הכול Z506 מומלצים וכך גם microlab 330 (או 530 אבל הבנתי שההבדל העיקרי הוא השלט.. שאין בו צורך במחשב). מצד שלישי ראיתי פה שהמליצו בכלל על 2.0 של אודיופיל.. ברשת אומרים שעדיף 5.1 פשוט על 2.1 או 2 פשוטים גם אם על הנייר הם טובים יותר (אלא אם הולכים על רמקולים שהם ברמה אחת מעל (אבל לא יודע אם במחיר הזה זה קיים). גם יש את האפשרות של מקרן קול... באמזון יש דווקא ביקורות חיוביות על מקרנים זולים, אבל לא בטוח אם הביקורות שם אמינות יותר מאז שהתחילו לזייף שם. אשמח לד…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by UnKnoWn_BuLLeT,

שלום, אני מחפש עכבר גיימינג עד 500 ש''ח ראיתי עכבר של לוג'יטק G502 Proteus Core האם כדאי לי לקנות את העכבר הזה ? אם לא, תמליצו על משהו תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. מחפש מדפסת משולבת הכי הכי הכי אמינה שיש וכמה שיותר קומפקטית, לא משנה לי מחיר. צבעונית כמובן לא משנה לייזר או דיו.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.