עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by shalom123,

שלום רבכ מתלבט בין קיי 350 לקיי 800 של לוגיטק. אחד עולה בישראל 260 ש"ח והשני עולה בארה"C 80 דולר מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by ori_fadida,

שלום לכולם, ישנה בעיה שמצאתי לאחרונה במדפסת שציינתי. אני עובד עם תוכנות של חברות ביטוח אחת מהן היא הכשרת היישוב שבה יש לי בעיה. כשאני מדפיס את המסמך מהתוכנה שלהם יוצא לי רק חצי דף. מדוע זה קורה? שמעתי מאנשים שאולי זאת בעיית פונטים.האם זה אכן הבעיה? אשמח לקבל עזרה. תודה רבה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by yarin153,

קניתי את המקלדת באייבורי בחודש 2 השנה עכשיו הכפתור של הALT בצד השמאלי נהיה קשה ומעצבן סתם ככה ולמי שיש תמקלדת יודע שהכפתורים נכנסים מאוד עמוק וברור שהם מבצעים את הפעולה שלהם בALT אומנם עושה אבל בגלל שהוא לא באמת נכנס אני לא יודע אם לחצתי עליו או לא וזה די מעצבן עכשיו השאלה שלי האם זה עילה לתיקון ? לא נעשה שימוש מיוחד במקלדת בעקרון אבל אולי לIVORY לא אכפת בכלל

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. התחדשיתי במקלדת הזאת ו... משום מה מקשי ה-F הכוונה לקיצור הדרך לא מגיבים וכל שאר הקיצורים כמו כיבוי המחשב וכו' עובד. מה לדעתם הבעיה?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by RedLion,

הזמנתי את Hp photosmart 850 , הכל טוב ויפה. כבר שבוע וחצי אני מחכה, והיום התקשרו אליי מחנות שהזמנתי מהאינטרנט (הזמנתי מוואלה דרך איזה חברה, וידיאו 2 בי משהו כזה), ואמרו לי ככה: "תשמע, יש למצלמה הזאת בעיה שהיא לא קוראת כרטיסי זיכרון של 128 מגה, זה בעיה שמופיעה אצל כל מיני סוגי זיכרונות, וכדי לפתור תבעיה (והוא אמר שהוא מקווה שככה הבעיה תיפתר)- HP הוציאו פאצ' באתר שלהם שאני צריך להוריד את זה למצלמה ואז כנראה שיעלמו לי הבעיות וזה יקרא תזיכרון". השאלה שלי- מישהו נתקל בבעיה כזאת? זה לגיטימי כזה דבר? כיאלו אני קונה מצלמה עם באג, מה זה הטימטום?! שקלתי כבר לבטל תהזמנה או משהו, לא יודע זה הוריד לי תחשק מהמצלמה הזאת, אם למישהו שיש תמצלמה או יודע יכול לעזור ולהסביר לי אני אהיה מאו…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. רכשתי מ EBAY מצלמת IP אלחוטית היא בהחלט עובדת עם התוכנה שאיתה היא מגיעה אך הייתי רוצה שהיא תעבוד עם התוכנה Security Monitor Pro הבעיה היא שאין לי את הדגם של המצלמה (סוג של משהו גנרי) היא נראית כך : http://ezsecuritycam.com/images_logos/PTCAM.png לפי מה שהצלחתי למצוא הדגם הוא EZ60PT Pro של EZCAM, אך חברה זו לא קיימת בתוכנה המדוברת. האם מישהו מכיר את העניין ? אשמח לקצת אור בנושא תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by ofer_mat,

יש למישהו פיתרון לבעית הדריברים של כרטיס עריכת וידאו DC10 במערכת ההפעלה XP

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by noodle,

יש לי מדפסת משולבת HP 5610 שקניתי לפני כחודש. המדפסת הפסיקה להדפיס משום מה, כל הפונקציות האחרות, סריקה צילום (לא יצא לי להשתמש בפקס עדיין) עובדות. בלוח בקרה > מדפסות ופקסים יש הדפסה אחת תקועה שלא ניתנת למחיקה משום מה, במצב שלה רשום "מחיקה - הדפסה". צריך עזרה דחוף. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by zmatanel,

לפני כמה זמן נשפך לי בטעות קפה על המקלדת, לא יודע אם מה שעשיתי היה נכון או טיפשי: ניתקתי אותה מהר, ניסיתי לספוג כמה שיותר מהזולים החוצה בעזרת נייר סופג והנחתי אותה הפוך כדי לנסות לגרום לכמה שיותר מהנוז להטפטף החוצה. מדובר במקלדת Blackwidow של razer ,מה שעשיתי לא עזר ממש הקפה התייבש וחלק מהמקשים נהיו "דביקים" (כלומר אני לוחץ עליהם ואין את התגובה ה"קליקית" של הסוויטץ' או שהכפתור נתקע לחוץ לאיזה שנייה. יש איזושהיא דרך לסדר את זה (במעבדה או בעצמי, כי כמו שהבנתם כנראה שהאחריות כבר אינה תקפה)? ניסיתי כבר להרים חלק מהמקשים ולראות אם יש משהו שאני יכול לנקות עם כלים פשוטים שיש לי בבית אבל זה ניראה בערך כמו בתמונה שמצורפת ועושה רושם שהמקור ל"דביקות" נמצא במגע בין החלק הכחול של ה…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. יש לי שיש מחשב שיש בו מיספר דיסקים קשיחים וגם כרטיס מסך 6800gt שמקבלים את המתח שלהם מיספק איכותי למדיי - hec 3oow אולם גבולי עבור מערכת כה עמוסה עלה אצלי הרעיון להישתמש בספק כוח של antec 2oow שנישאר לי מהמחשב הישן על מנת להפעיל את כול הרכיבים הלא קריטיים ,כמו הדיסקים הקשיחים הנוספים ,הכוננים האופטיים ומאוררי המארז . בצורה כזאת חשבתי להרוג 2 ציפורים במכה אחת: 1.להקל על העומס המוטל על הספק הראשי שמפעיל את הרכיבים הקריטיים שחשובים ליציבות המערכת כמו הדיסק הקשיח העיקרי, מעבד ,מאורר מעבד ,כרטיס מסך ,לוח האם(והזיכרונות כמובן) 2.להקטין את הבלאי של הדיסקים הקשיחים(כול פעם שהמחשב מודלק הם הרי מקבלים מכת מתח שמקצרת להם את החיים) וגם למנוע את הסיבוב שלהם כאשר הם לא נידרשים(…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. מדפסת משולבת אם זה עוזר. אני חיברתי אותה עם הכבל(שלא הגיע עם המדפסת לצערי), ובזמן ההתקנה שמתבקש זיהויי שלה, המחשב פשוט לא מזהה והUSB ב TASKBAR מופיע כבעיה. http://i30.tinypic.com/97mdkw.png http://i25.tinypic.com/33vhvrt.png האם צריך לעדכן סוג של חיבור USB? אני לא יודע כבר מה לעשות ואבא שלי צריך תמדפסת. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. מחפש מקלדת אלחוטית למדיה סנטר, ראיתי המלצות על לנובו N5902 אבל לפי ביקורות אין בה את האות ת' והעכבר שלה לא נראה יותר נוח מעכבר אלחוטי. רציתי לדעת אם יש אלטרנטיבות כמו שלט ה-MAGIC שיש ל-LG או אפילו כמו הלחצן האדום שיש בלפטופים של לנובו. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by shlomom,

שלום, מישהו נתקל בבעיית תאימות של מיכלי דיו לCANON? ברשותי מיכלי דיו מקוריים למדפסת IP4200 מסדרת CLI-7e/C/M/Y וכן שני שחורים CLI-8BK ומיכל גדול BCI-9BK. הם נרכשו ביפן בחנות אלקטרוניקה מכובדת ולא נראה לי שהם מזוייפים. כאשר אני מתקין את אחד המיכלים האלה המדפסת מהבהבת 14 הבהובים באור הכתום שמסמן דיו לא מזוהה. החזרת המיכל הישן פותרת את הבעיה. מישהו שמע על בעיית תאימות? יש אזורי דיו בעולם? מה לדעתכם ניתן לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. למחשב שלי מחובר קולט IR גנרי דרך חיבור USB. אני משתמש בשלט לוגיטק הרמוני בשביל לשלוט במחשב דרך WIN XP. הבנתי שיש אופציות BIOS להעיר/להדליק את המחשב דרך ה-USB. איך עושים את זה? הצלחתי לסדר שהוא יידלק ע"י DOUBLE CLICK של העכבר( שמחובר ע"י חיבור סטנדרטי ולא USB). עצה מישהו?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Eyal Golan,

היי, אני מעוניין לקנות אוזניות של לוג'יטק (G633) אבל אני חייב לנסות אותם כדי לוודא שהם נוחות לי. איפה אפשר לדעתכם לעשות את זה? בחנויות של באג אין אותם

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by XMB,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515_1534&products_id=6442 ואם לא, איזה מארז אתם ממליצים כולל ספק והכל שיהיה קל ועם דלת ושיראה נורמלי עד למחיר של 900 ש"ח כולל ספק תודה לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. אני רוצה להחליף חלק מהמתגים ב-blackwidow שלי כדי שיהיו פחות רועשים ומתאימים יותר לגיימינג . מה אתם אומרים חומים, שחורים או אולי אדומים?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by MAROM,

שלום לכולם רציתי המלצה ממכם ל עכבר מקצועי מקלדת ורמקולים והכול בסיסות ה 500 שח וזה המחשב שאני מזמין http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=13261

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. שלום לכולם קניתי היום רמקולים לוגיטאץ' X-530 . עשיתי בדיקת סאונד וכל ה6 רמקולים עובדים במהלך הבדיקה. אבל כאשר אני מנגן שיר/סרט או כל דבר אחר,אז רק 2 רמקולים עובדים ביחד עם הסאב . הכרטיס קול שלי תומך לא זוכר את שמו אבל הוא תומך באופן וודאי . גם הגדרתי רמקולים 5.1 מה לא עשיתי בסדר ? תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. קניתי מדפסת משולבת של לקסמרק X6570 ואני לא יכול להדפיס איתה! תוכנית ההתקנה אומרת שהמעבד לא עומד בדרישות, יש לי CORE2DUO 6300 1.86MHZ בתמיכה של לקסמרק אומרים שאין מה לעשות, אני פאקינג מריץ חלונות ויסטה אולטימט עם המשחקים הכי חדשים בשוק. מי שמע על דבר כזה מטומטם.... מזה חששתי, שהשם הרע של לקסמרק יצדיק את עצמו... לפי מה שהם אומרים זה לא יעזור אפילו להתקין את הדרייברים לבד בלי התוכנה עצמה. אני בכל מקרה אנסה, יש למישהו רעיון? אולי יעזור לעשות אוברקלוקינג זמני?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. היי, השוליים הנוכחיים מאוד רחבים ואני חייב להצר אותם על מנת שיודפסו כל האלמנטים הכתובים בעמוד. משום מה מאז שחיברתי את המדפסת [קניתי אותה היום] נחסמה הפונקציה של "הגדרות עמוד" בWORD ככה שאני לא יכול לגשת לעניין משם. יש מישהו שמכיר את הסדרה/המדפסת ויכול להדריך אותי איך לשנות את רוחב השוליים? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. חיפשתי בכל אייביי ולא מצאתי.. ניסיתי באתר של רייזר לראות עם אפשר להזמין אבל אין אופציה כזאת לישראל מצאתי רק באמזון מישהו שמוכר אבל זה לא נותן לי לעשות הזמנה כי אני לא מאמריקה מישהו יש רעיון איפה אני יכול לחפש?? זה העכבר Razer DeathAdder Dragon Age™ II תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by RISEROLL,

שבר אותי הכסא מאיקאה ב500 שקל כבר איזה 7 שנים התקשרתי ליבואן של HERMAN MILLER הEMBODY עולה 8100 כולל מע"מ הAERON שלא מתאים לגובה שלי ונראה הרבה פחות טוב עולה 7600 מה אפשר לקנות באזור ה5,000?

24. Started by b.r.b,

אתם ממש מטומטמים כל מי שמבין בגרוש אומר שINTEL יותר טובים מAMD ,אתם חבורה של חנונים שלא מבינים מהחיים שלכם, במיוחד L.I.C :AR15:

25. Started by psychuil,

אני נאלץ להפקיר את הDAS האהובה שלי כי היא רועשת מדי והחברה רוצהלהרוג אותי כל פעם שאני מקליד. אז היא מוכנה לקנות לי מלךדת חדשה. השאלה היא מה עדיף, הWave או הG15, תקציב לא משנה במקרה הזה.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים