עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני לא מצליח להעביר קבצים למכשיר וממנו, האם אני צריך איזה שהיא תוכנה בשביל זה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by danielledafni,

רציתי להתייעץ .. אילו רמקולים מהאתר של TMS מומלץ לי לקנות למחשב שנועד לצורכי עריכה בלבד?

3. Started by Oranili,

יש לי תקציב! מה אתם אומרים על ההגה?!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. יש לי הרדיסק חיצוני 160 IDE USB2 שמורכב במגירה של VANTEC ושמתי לב שאני שם לו כבלים פשוטים של USB הוא כמו מתקתק כזה מחוסר זרם.. יש לי רק כבל אחד האורגינלי שלו שאיתו הוא עובד טוב מאוד ולא עושה בעיות(למרות שהוא קצת ארוך ומסורבל..) אני רוצה להזמין מאייבי כבל שיהיה כמה שיותר עבה ועם ציפוי לבידוד שיהיה מניילון רשת כזה(כמו בעכברים של רייזר) אבל לא ראיתי משהו כזה...מכירים כזה דבר כזה.? ראיתי באיביי רק כבלים רגילים למחירה.. יש כזה כבל..אני באמת יודע שכולם בדרך כלל סיניים אבל בשביל זה מחפש כמה שיותר עבה ואם הבידוד ניילון הזה כמו שיש בציוד נורמלי

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום, אשמח לקבל המלצות למדפסות כפי שפירטתי בנושא. אין העדפה לחברה ספציפית. חשוב שיהיה זמן אחריות כמה שיותר ארוך. תודה, עמית

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני שואל כי אני רואה הפרשים פשוט מטורפים במחירים. באייבורי למשל יש את הדבר הבא: http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=490 יש פה שני טונרים לאותה המדפסת, האחד 495 שקל השני 465 שקל, אין לי מושג מה ההבדל בניהם, ושניהם יותר יקרים מהמדפסת עצמה! באתר אחר אני רואה מחיר נמוך בהרבה: 124 שקל http://www.inkjets.co.il/ProductDetails.aspx?pid=1352 למה? אני מניח ששל אייבורי הוא "מקורי" והשני לא, אבל זה מצדיק כזה הפרש?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by bronco,

איך אני יכול לחבר את ה Bose Companion 5 לכרטיס קול בכניסת PL 3.5 כרגע זה מחובר דרך USB ואייכות הסאונד מגעילה יש מתאם מאנלוגי לדיגיטלי? (PL 3.5 TO USB ) תודה ליועצים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by MAROM,

שלום לכולם רציתי המלצה ממכם ל עכבר מקצועי מקלדת ורמקולים והכול בסיסות ה 500 שח וזה המחשב שאני מזמין http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=13261

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. מצאתי גו'יסטיק בחדר שלי וחשבתי האם אפשר לחבר אותו למחשב.... הנה מספר תמונות שיסבירו את השאלה: תמונות של החיבור ושל הגו'יסטיק עצמו... יש מצב לחבר אותו למחשב? תודה לעוזרים מראש

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by yair31,

לתללך

11. Started by i_love_u,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1008972846&start=0]תוכנה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Ibrow-Now,

התקני USB רגיל יוכלו להתחבר ליציאת USB2 ?

13. יש לי צורב hp cd writer plos 9010 series צורב *10 משכתב *8 קורא *36 מילפני שנה+ ולהלן הבעיה כשאני רוצה ליצרוב הוא מודיע על בפר לא זמין (eroor)ואם אני דופק עליו אז הוא מתחיל ליצרוב (לא תמיד בפעם הרישונה) אם יש למישהו מושג או ניסיון עם הצורב הזה אז בבקשה תעזרו אני מישתמש בתוכנות האלה במערכות ההפעלה הללו ב-windows xp easy cd creator v5 platiniom ב- windows 98 easy cd creator NTI CD MAKER v5

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/4740&cl=US,EN מחפש נואשות ולא מוצא. תודה למי שיכול לעזור.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני מחפש עכשיו טוב לעבודה ממושכת מול המחשב (נמאס לי מהעכבר הפשוט שיש לי היום) ראיתי כמה אופציות נחמדות: Microsoft Natural® Wireless Laser Mouse 6000 Microsoft Explorer Mouse Logitech MX™ 1100 Cordless Laser Mouse בלי להתחשב במחיר.. במי מהם הייתם בוחרים?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום, אני מחפש לקנות לוח כתיבה אלקטרוני בסביבות ה500 שקל...600שקל מקסימום אם אין ברירה. אני מעוניין שהוא יתפקד כמו שצריך..שיהיה מספיק גדול, שהתוכנה שלו תתמוך בWin7. שהעט יהיה עמיד..כי קראתי על כמה לוחות ולחקלם יש עט שצריך להחליף להם את החודים כל כמה זמן...מייגע ביותר. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אני מעוניין לקנות לאחי הקטן מתנה ליום הולדת באזור ה 200-300 ש"ח. חשבתי על עכבר+פד. הוא משחק בעיקר במשחקי FPS, אבל גם ב-GTA, AC וכאלה. הבנתי ש-MX518 די מומלץ, אבל יש גם את ה-DeathAdder וה-Diamondback יש המלצות מבין שלושת אלו, או למשהו אחר? חוץ מזה, אני צריך המלצה לפד טוב שישאר במסגרת התקציב אחרי קניית העכבר. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אשמח להמלצה לבקר משחקים טוב אשר יעלה לי עד 160 ש''ח למחשב כמו השלט של XBOX 360 לדוגמא אשמח למשהו בסיגנון

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by haifaboy,

ראיתי שהמחירים של רבעיית אורגינלים בארץ ( שחור גדול , ורוד , צהוב , כחול ) מאוד יקרה ( כ 400 שח ) . מה דעתכם על הראשי דיו התחליפים , אני מעולם לא השתמשתי בהם ווהאם יש לכם המלצות לאחד שהוא איכותי יחסית ?? - בבדיקה באי ביי ובאמאזון לא ראיתי הבדלי מחירים ששווים יבוא .. ואגב , גם מבצעי ה 80 אחוז בחנויות לא שווים כלום, זה ממש בלוף כי בסופו של דבר 4 מחסניות עולות אותו מחיר , סתם תעלול פרסומי .

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by eladsgv,

שלום חברים זמן קצר לאחר רכישת המדפסת, כצפוי, אזל הטונר. ההבדל במחיר בין טונר מקורי לטונר חליפי/תואם (יש הבדל בכלל בין המונחים?) אסטרונומי. האם יש סיבה להתעקש על מקורי (כ- 300 ש"ח) מול האחרים שראיתי גם ב- 70 ש"ח? מציין כי המוכרים טוענים לגבי שניהם שהם מספיקים ל 2300 עמודים בכיסוי 5%. אשמח לשמוע דעתכם. תודה, אלעד

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. קניתי היום ואת העכבר וכשאני מחבר את הכבל USB ל-CHARGING DOCK קודם כל זה לא ממש נכנס וננעל אלא יש הרגשה שזה כזה רופף. עכשיו שכהעכבר מחובר בכבל הוא עובד והכל טוב אבל כשהכבל מחובר ל-CHARGING DOCK אני אמור ללחוץ על הכפתור גם בעכבר וגם ב-CHARGING DOCK וזה אמור לדלוק ולקלוט את העכבר עלמנת שיעבוד בלי כבל אבל כלום לא קורה. גם כשהכבל מחובר לעמדת הטענה והעכבר מוטען על לא דולקת שום נורה. בתמונה של התוכנה של העכבר (מעודכנת וגם הגרסת פרימוור שלו) יש מקום שבוא אני (נראה לי ככה) אמור לשים את ה-CHARGING DOCK על ON (ככה זה לפחות בתמונה במדריך של העכבר) אבל כפי שאתם רואים אני לא יכול לשים את הכפתור של שום אפשרות. יכול להיות שזה דפוק ?

22. Started by Joli,

שלום יש לי אוזניות עם מיקרופון מובנה עליהם וכשאני מחבר אותו למחשב (כמובן ב 2 חיבורים) הוא לא עובד. כל מה שניסתי לעשות לא עזר: חיברתי אותו לכניסה הורודה קידמית/אחורית, דריברים חדשים, תיקון הגדרות הכלללללללללללל... וזה לא עובד. המקרופון נבדק במחשב אחר והוא עובד שם מצויין... יש פיתרון?? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by The Dom,

היי, קניתי לפני כשנה וחצי Mionix 3200 חדש לגמרי והיום , לאחר שימוש קל מאד בעכבר, הגלגלת התחילה לחרוק (squeak) כשמשתמשים בה. קניתי את העכבר דרך איביי כך שגם אם הייתה, לא בטוח שכבר יש אחריות על הדבר הזה. יש מה לעשות?

24. אני עכשיו הולך לקנות מחשב חדש אתה יכולים לעזור לי ולהגיד לי מה אפשר להוסיף או להוריד מה טוב מה פחות טוב OK אז ככה כרטיס מסך GForce 2 titanuiom 64MB asus 7700 לוח אםintel beling זכרונות256RDRAM דיסק קשיחRdisk maqstor 7200 133ATA מעבדIntel pentiom 4/1.8 וכל השאר רגיל

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by zip master,

אח של חבר שלי עובד בחנות מחשבים והוא אמר לי שיש להם מבצע קצר על צורב של mitsumi 24*12*40 במחיר של רק 550 ש''ח ואני קונה עוד עוד כמה ימים במקום הצורב מהירות 8 שלי שווה לא? תנו לי דעות או לינקים על הצורב הזה כי זאת חברה טובה לדוד שלי יש צורב שלהם במהירות 16 והוא אמר לי שזה מצויין לא קורס ( ואגב בצורב החדש שלי יהיה באפר של 16 מגה ) זה מספיק?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.