עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Pitzinyelo,

התקנתי במחשב שלי TT420 WAT... א)מה לעשות עם כל החוטים המיותרים? בניגוד לספק הגנרי שהיה לי מקודם, בספק הזה יש המון(נראה לי תשעה) חיבורים לPERIPHERALS. מדובר בעצם בשלושה קבוצות חוטים שלPERIPHERALS - שתיים מהן מיותרות. דחפתי את החוטים האלה לפינה אחת... האם זה טוב? מה אתם מציעים לעשות? ב)האם ישנה דרך כלשהי לווסת את המהירות של המאווררים על הספק(שניים)? http://www.thermaltake.com/purepower/w00089.htm

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by niv0us,

אני פרסמתי מפרט של 7000 ש"ח ללא מסך. מפרט זה הייה ללא עכבר מכיוון שהעכבר הייה אמור להקנות בארה"ב. חשבתי לקנות את ה mx 510 בארה"ב אך להפתעתי גילתי הבדלי מחירים די גדולים של בערך 50 ש"ח בים mx510 ל-mx500. ואינני בטוח עד כמה ההבדלים בין עכברים אלא שווה את הכסף. אשמח לקבל תשובה בהקדם

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. הפורום עוסק במקלדות, עכברים, ואמצעי HUMAN INTERFACE אחרים כגון בקרי משחק, הוא עוסק במדפסות סורקים ומה שבינהן, והוא עוסק במצלמות רשת וציוד VOIP. הוא לא עוסק בספקים או מארזים, אבל כל יום אני מעביר 3 תרדים חדשים מכאן לפורום ספקים ומארזים. הוא גם לא עוסק בלוחות אם, מעבדים, זכרונות, כרטיסי מסך, מפרטי מחשב, מסכים וכל שאר מיני ירקות, כמו שרבים חושבים - כי לכל אלה יש פורומים משלהם. "ציוד היקפי" הוא לא "פח זבל" של כל מי שלא מתחשק לו לחפש פורום או תת פורום מתאים יותר, אבל כך הוא נראה בחודשים האחרונים. ולכן, עד כה נהגנו להעביר תרדים לא מתאימים, כרגע כל ת'רד לא מתאים פשוט ינעל והמשתמש שפתח אותו פשוט יצטרך למצוא פורום מתאים יותר. מקווה שהדברים יופנמו במהרה.

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  4. שלום לכם קניתי את הכרטיס Asus v7700 ti 64mb וכשאני בודק אותו בתוכנת ה 3dmark2001 יוצא לי הציון המעפן 3468. תעזרו לי בבקשה לעשות משהוא!!!!! המחשב שלי: p4 1.6 256 sdram mb pcchips m921lr יכול להיות שהזכרון מאט לי את המחשב???

• 89 תגובות
    • 8.1k צפיות
  5. כי הם פןלטים הרבה קרינה ? קניתי לא מיזמן ואני מפחד שזה נכון .. רציתי לדעת עם זה נכון זה מה שקניתי .. http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=2&SCID=14&MNO=KBS-2348RP

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by haim.hdd,

שלום, מחפש המלצה לעכבר חוטי לגיימינג עד 350 שקל. אחרי שקניתי פעמיים את RADAZR DEATH -ADDER 3500DPI ופעמיים העכבר הזה נהרס לי עם אותה תקלה - אעדיף לא לקבל המלצות לדגמים של חברת RAZAR. אבל אשמח להמלצה על עכבר בעיצוב שלו, כלומר לא הרבה מקשים, DPI מעל 3000. חיים

7. כתבתי לך בהודעה קודמת אבל זה ענין דחוף לי : ענית לי בעבר שיש PATCH של VIA לבעיית ה-INFINITE LOOP ולא מצאתי אותו. יש לך הפניה ספציפית?

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  8. Started by danielledafni,

רציתי להתייעץ .. אילו רמקולים מהאתר של TMS מומלץ לי לקנות למחשב שנועד לצורכי עריכה בלבד?

9. עכשיו רציתי להתחיל לבנות מערכת מפלצת והמערכת היא AMD ATHLON XP 1900Plus RETAIL Epox 8K3A+ KT333 OCZ DDR PC3000 Memory 256MB DRAGON TX-01BLD TOWER Antec TruePower 380 Watt זה המערכת בתור התחלה בלבד! עכשיו לפי מה שהבנתי המכפלה של המעבד אינה פתוחה וזה חתיכת סיפור (ובגדול מי פראייר לעשות פשלה ולהפסיד אלפי מרשרשים?) אז חשבתי על מעבד MP שהמכפלה פתוחה ואז חיים משוגעים והשמים הם הגבול חשבתי על ה 1800 אבל השאלה הגדולה אם הוא יכול לרוץ על הלוח של EPOX או לעבוד כמעבד יחיד? בכל אופן התכוונתי לעשות עם ה MP א"ק רצחני ! התקציב אינו מ מוגדר וזה לא מחשב שאני רוצה לקנות פעם אחת אלא לבנות את המערכת מהטוב ביותר שיש בשוק כיום ! המלצות,הצעות,וגם תשובות יתקבלו בברכה. ואל תגידו לי…

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  10. שלום, המדפסת הסינית HP דיו ממשיכה לאכזב אותי. מעוניין לרכוש מדפסת לייזר צבעונית,לעולם לא השתמשתי במדפסת לייזר כך שאשמח גם להכוונה מכם. להלן הפרטים והדרישות: 1. הדפסת 10-15 דפים ליום פלוס מינוס. 2. פקס מתקדם 3. סורק איכותי 4. חסכונית ככל האפשר מבחינת מחסניות. 5. עדיפות למותגים אמינים ואיכותיים ולא כמו HP וסינים אחרים. 6. תקציב מקסימום 2000K. 7. הדפסה מרחוק - ברשת. 8. אלחוטית. 9. פשוטה לתפעול ושימוש. 10. אחריות יבואן רשמי כמה שיותר זמן. תודה רבה ליאור

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. טוב אז הסיפור הוא כזה: לפני מספר שנים(ליתר דיוק שסימולטור של מייקרוסופט FLIGHET SIMULATOR או בקיצור MSFS(אתם חייבים להודות שבעיברית זה נשמע נחמד ;D)) חבר שלי חשף אותי לנפלאות הFS (ויש לציין כי באמת הסימולטור המדובר התקדם רבות מאז...) אמרתי שאני חייב ג'ויסטיק טוב ונחמד ובזמנו קניתי את הCH F16 COMBATSTICK שהיה אז אחד הג'ויסטיקים המדהימים ביותר שראיתי (מבחינת העיצוב והנדסת האנוש) הקיצר הוא כבר התחיל לעשות לי בעיות והחלטתי לרכוש סטיק חדש, מכיוון שנחשפתי לג'ויסטיק מאוד דומה (לג'ויסטיק שבביקורת) של לוגיטק(כזה רק ללא הFF) אמרתי שזה מה שאני הולך לקנות. למרבה המזל ראיתי איזה פרסום של אופיס דיפו והיה ג'יסטיק כזה של LOGITECH בגרסת הFF במחיר נחמד והחלטתי שאני הולך על זה! אז קניתי! ו…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. היי חבר'ה, מחפש המלצה למדפסקת הזרקת דיו משולבת (הדפסה, סריקה ופקס) עד 2,000 ש"ח. מחפש משהו איכותי ואמין שיחזיק שנים קדימה. תודה!

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  13. Started by danielzy,

אתמול רכשתי לי את המלקדת הנ"ל במחיר של כ450 ש"ח. האריזה נחמדה מאוד, אני פותח את המלקדת ודבר ראשון מנסה את ה"מזלג" ההוא שאמור לשלוף מקשים- היתי נותן לו 0, עם מזלג קל ונוח יותר להוציא מקשים. הדרייברים מסובכים ומלאים תקלות, לפעמים הפרופיל נטען לבד על ידי ישום EXE לפעמים לא המקרואים מוגבלים ל 8 לחיצות, ואם נניח באמצע משחק תלחצו W, ועל מקרו, המקרו לא יפעל. המקשי מולטימדיה מתחת לכל ביקורת, פשוט גרועים וקשים מאוד ללחיצה. שלא נדבר על זה שהזום שם לא כמו הזום במקלדות של לוג'יטק המשך בקרוב

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  14. שלום חברים, הייתי רוצה את עזרתכם בהמלצה למדפסת משולבת( מדפסת+פקס+סורק+מכונת צילום). התקציב רשום בכותרת. ראיתי את המדפסת של HP OFFICEJET 5610-האם היא ממולצת? בכל מקרה, אני אשמח לעוד הצעות. תודה, חיים.

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  15. כן, הדבר הזה הוא מארז ATX, לא אמפליפייר... מדובר בסדרת Home Theater PC Cases שנראית מעולה, IMHO. מעניין כמה יעלה להביא אותם לארץ? Prog.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by shlomom,

שלום. מעונין במדפסת להדפסת תמונות צבע שהמטרה המרכזית היא איכות ההדפסה. כמובן שחסכון בדיו יתקבל בברכה. כמו כן מעוניין גם בסורק. כאן הבעיה אם ניתן להשיג מדפסת איכותית משולבת סורק במחיר הזה או שצריך לשקול סורק נפרד. האם קפיצה קטנה במחיר (יחסית) תניב מדפסת משולבת סורק טובה? שאר הפונקציות של מכשיר משולב לא חשובות.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Cynicoren,

אשמח לקבל המלצות לבקרים איתם יש לכם ניסיון טוב, או קראתם עליהם ביקורת טובה, תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 3.9k צפיות
  18. Started by zeez100,

לכל המומחים מי יכול לענות לי איזה חברה עדיפה מדפסות משולבות אשמח עם תערו לי בזה

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  19. Started by lennon,

היי! אני קונה מחשב חדש, עם המפרט הבא: Intel® Pentium® D 820 Dual Core 2.8Ghz LGA 775 GIGABYTE GA-8I945P-G SAMSUNG 1024MB 533MHZ DDRII WD 200GB 7200RPM 8MB SATAII GIGABYTE 6800GS 256MB PCI-E NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK לפי מה שהבנתי רצוי ספק כוח של 430W לכרטיס מסך כזה. אני חושב על המארז הבא: Thermaltake Swing VB6000 WINDOW BLACK 430'W אבל הבנתי ממה שאומרים כאן שחברה הזו היא לא משהו, לכן חשבתי על: CoolMaster Centurion 532, שנראה נחמד מהביקורת עליו כאן. אבל הוא בא רק עם ספק של פחות מ-400W 1)איזה ספק+מארז אתם ממליצים לי? 2)אני מאוד מעדיף מארז שהוא TOLL-FREE, הבנתי שהCM הנ"ל הוא כזה. האם גם ה-Thermaltake? תודה

• 5 תגובות
    • 519 צפיות
  20. Started by TransforM,

שלום, אני מעוניין לקנות את הזיכרון הנייד הנ"ל.. התקציב שלי די מוגבל למען האמת, והייתי רוצה לדעת את המחיר הכי זול שבו ניתן לרכוש אותו (האחריות היא לא פונקציה בשבילי). תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  21. Started by alfus73,

שלום. שדרגתי את כרטיס המסך שלי ל - GeForce 6600GT. שאר החומרה שלי היא סטנדרטית: פנטיום 4, 512 זכרון פנימי, Hd SATA, צורב DVD ו כונן CD ROM, 2 מאווררים וכו'. הסקפ כוח שלי הוא סטנדרטי כיום. האם נדרש לשדרגו????

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  22. אני צריך הגה למשחקים כמו GRID ו NFS ב150-200 שקל.לא חייב חברה גדולה אני רק צריך הגה ודוושות. אם אפשר גם הגה אם הילוכים.

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  23. Started by doronz,

שלום רב, דרושה המלצתכם על מדפסת/מכונת צילום מדגם samsung scx-4720fn. האם אתם מכירים מדפסות טובות יותר באותו טווח מחיר של 1200 ש"ח. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  24. Started by d100,

לאחרונה, יש מקשים במקלדת שלא מגיבים ללחיצה. ניקיתי אותם ועדיין לא פועלים. מה אפשר לעשות?

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  25. Started by nik55,

הי אני מקווה שאני בפורום הנכון מחפש קורא כרטיסי זיכרון חיצוני שיתמןך ב של אולימפוס..עד 100שח.. יש דבר כזה?

• 0 תגובות
    • 922 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.