עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני מתלבט בין שני הסטים האלו אשמח לעזרה Microsoft Wireless BlueTrack Desktop 3000 http://ivory.co.il/product.asp?productid=3038&CatCode=415 Logitech Cordless Desktop S520 http://ivory.co.il/product.asp?productid=3273&CatCode=415

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם חיפשתי המון ולא מצאתי מוצר כזה. מישה פגש אולי או יודע היכן ניתן לקנות (עדיפות בארץ)? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  3. Started by arie2006,

ברשותי מדפסת חדשה HP D1663 . כאשר אני מבצע התקנה , בסיומה , כבר בהדפסת דף נסיון אני מקבל הודעת שגיאה :" spooler subsystem app נתקל בבעיה ועליו להיסגר". עשיתי התקנה חוזרת וקיבלתי אותה שגיאה. התקנה על מחשב אחר נותנת אותן תוצאות. ההתקנה נעשתה במחשבים עם מע' WIN XP PRO . מה עושים כדי לפתור בעיה זו? תודה מראש על התשובות והפתרונות.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. אני עכשיו עם ה RAZER LYCOSA הרגילה לא MIRROR, וכמה שנהניתי עם ה MIRROR במשחק אחד לא היה שווה הנאה של שום משחק, התשובה נמצאית בשימוש של המקלדת עם שימוש המקשים CAPS LOCK עם הכפתורים הרגילים למעלה שמאלה ימינה למטה, וגם ALT וכנראה CTRL אם לא שכחתי. כשאתם לוחצים על CAPS LOCK ולוחצים על החץ למעלה ומנסים לפנות שמאלה, אין תגובה מהמקלדת, כשמנסים ללחוץ ALT והחץ למעלה וימינה או שמאלה גם אין תגובה, זה ממש חסר טקטי מצידם למקלדת גיימרים ועוד עם שילוב של סכום כזה זעום על מקלדת שחסר לה את השילוב הכי טקטי ופשוט שצריך להיות. אני בסה"כ אומר המוצרים של RAZER הם פשוט זבל מזובל. היה לי ZBOARD לפני כמה שנים טובות בגירסה ה PS/2 והיה בעייה שהיא נתקעה במשחק ששיחקתי בזמנו ב CS SOURCE, כאמור התקשרתי…

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. שלום יש לי את העכבר G5 ולאחרונה דיי מציק לי החוסר שלו בכפתורים, ואני חייב לקנות עכבר חדש עם כפתור לכל פונקציה בכל אפליקציה, שנים אני משתמש בעכברים של לוג'יטק ואני תמיד מרוצה מן הסתם נכנסתי לאתר של לוג'יטק עברתי על כמה דגמים וממש נדלקתי על הדגם הנ"ל, קראתי קצת בפורום פה על הגרסא הקודמת שלו בשם Revolution, ראיתי כמה ביקורות בYoutube וננעלתי על העכבר. בקיצור נכנסתי לזאפ והמחיר פשוט הבהיל אותי.. 500 ש"ח ? יש גבול.. מידית נכנסתי לebay ומצאתי מחיר של 99$ לא כולל משלוח, יותר טוב אבל עדיין לא מספיק טוב. ואז נתקלתי בדבר הבא: 38$ לעכבר כולל משלוח, הקאצ'? מדובר בעכבר בלבד, בלי הבאנדל המקורי, ואז בדקתי מה הבאנדל המקורי מכיל, עכבר, מקלט, כבל טעינה (micro usb סטנדרטי), פאוצ' וכבל מאריך…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by דינה111,

מבקשת המלצה על מדפסת ביתית טובה ולא יקרה. חשוב לי שלא יהיה יקר להחליף או למלא דיו כי אני מדפיסה הרבה. כמו כן אין לי הרבה מקום אז אני מחפשת מדפסת קטנה. [move]תודה[/move]

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  7. מחפש מדפסת משולבת הכי הכי הכי אמינה שיש וכמה שיותר קומפקטית, לא משנה לי מחיר. צבעונית כמובן לא משנה לייזר או דיו.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Fighter,

יש לי בעיה קטנה קניתי אתמול לוג'יטק G9X ופד razer megasoma לאחר שמפד בד רק אכלתי חרא (אבקקקקקק) השתמשתי וכו', באמצע משחק אני חושב קצת הוזזתי את הפד ופתאום העכבר לא קולט אותו שאני מוזיז אותו עליו ניסיתי על דברים אחרים והעכבר קולט מצויין, אני חושב ששנייה לפני שזה קרה הפד זז קצת על השולחן מה לעזאזל הגורם לבעיה פה? באיזה פורום אחד היה כתוב שאולי יש אבק על העינית שלא רואים אבל עשיתי מלא פעמים פו וזה לא עוזר אני ממש מבואס

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by lpp.phpme,

יש לי כרטיס זכרון שהשתמשתי בו בעבר בשביל להתקין על הנטבוק שלי ווינדוס 7. הבעיה כרגע היא שכאשר הוא מפורמט מופיעה לי הודעה bootmgr is missing האם יש אפשרות לבטל את ההודעה הזו. ניסתי לפרמט אותו אבל לא הצלחתי, עדיין מופיעה לי הבעיה הזו.

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  10. Started by Cha0stAlker,

שלום, אני מעוניין במקלדת גיימינג בעיקר ל FPS ומעט MMORPG. צריך שתהיה איכותית, לא סתם אני עומד לשלם 350 על מקלדת. הנוחות חשובה לי יותר מהכל. אני אוהב ללחוץ על מקש ולהרגיש מעט גומי מתחת למקש, ולא תחושה של פלסטיק זול. כמו כן לא אכפת לי אם היא תהיה רק באנגלית, אני מקליד עיוור בשתי השפות. המקלדת תקנה בארה"ב במידה ושם המחיר זול במידה יחסית ניכרת. יש כמה אופציות שעליהן חשבתי: 1) איך לא, Logitech G15. 2) לוג'יטק G110. 3) רייזר "לייקוסה" או "אקטוסה" (נשמע כמו שמות של חיידקים , ). לא הרגשתי אף לא אחת מהמקלדות הנ"ל, אשמח לחוות דעת על הנתונים שאני מעוניין בהם (מרגש "גומיאי", וכו'). תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by zilbermm,

שלום, יש הבדל בין חברות הדיו החלופי והאיכות? איזה כדאי לקנות ל-Canon Pixma 1500? תודה

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  12. Started by RDragon,

מישהו מכיר? לא הצלחתי למצוא ביקורות http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6486&perur=2&t=9&c=201 יש לו כפתור לשינוי רזולוצייה 1600dpi / 1200dpi /800dpi / 400dpi והוא לא יקר. האם יספיק למטרות עיצוב גרפי ? עבודה ממושכת- יהיה נוח? (יד קטנה~ אני חושב). אל תציעו לי MX518 בבקשה, הוא קצת יקר ומתאים יותר לגיימרים אז משהו יותר פשוט יספיק ,לא?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by GEVER1,

איזה מדפסת יותר כדאי יותר מבחינת כלכלי מדפסת לייזר Xerox דגם Phaser 3140 או מדפסת לייזר HP LaserJet P1005 איזה טונר יותר זול מבחינה כספית וכמות הדפסה

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  14. Started by GEVER1,

אני מתכוון לקנות סורק משומש. באתר יד שנייה יש 2 סורקים אין לי גם מה לסרוק באיכות גבוהה יש 2 דגמים אני לא יודע מה להחליט HP Scanjet 5470c Scanner או Scanner Model HP Scanjet 3400C אם אפשר פרטים בנוסף להחלטה , באיזה שנים כל אחד יוצר ומהתקדם תר מ יו

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  15. מה ההבדל ביניהם ומה עלי לבחור? תודה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  16. Started by Ashand,

מחפש מתאם מ PCI או PCIE ל- PCI X האם יש דבר כזה? יש לי כרטיס SAS PCI-X 64BIT אבל ללוח שלי אין חריץ כזה ולשדרג מערכת תעלה יקר האם יש מתאם לכרטיס שלי? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by b3ta0,

שלום ברצוני לדעת את שמות ואתריהם של ייבואני חומרה בארץ. לדוגמא, היבואן בישראל של מסכי ומוצרי LG, היבואן של לוחות אם של Gigabyte, Asus, יבואן או יבואנים של מוצרי Logitech וכו. המטרה של נושא זה הוא להתחלת דיון, שבסופו יהיה מאגר מסודר של ייבואני החומרה (כל ציוד שקשור למחשבים ולציוד היקפי) בישראל, ומידע לגביהם. לדעתי מידע זה יועיל, במקרים מסויימים, כאשר הצרכן יודע מי היבואן של מוצר שבבעלותו, כמה שנות אחריות היבואן נותן למוצר - לוודא זאת בחנות, מהם התנאים להחלפת או לתיקון המוצר, ואולי גם כאשר החנות בה המוצר נקנה, לא מסכימה להחלפת המוצר בזמן האחריות - אפשרי לדבר מול היבואן. בנוסף, טרם רכישת מוצר מסוים, הקונה יוכל לבדוק אם החנות נותנת את מספר שנות האחריות שהיבואן נותן, או מספר פ…

• 2 תגובות
    • 6.3k צפיות
  18. Started by Ran B,

היי חברים! מה נשמע? אני זקוק להמלצה על מצלמת IP אלחוטית (לרשת אלחוטית WIFI כמובן). המטרה היא להציב מצלמה במקום ולהתחבר מרחוק ולראות מה הולך. ממש כמו מצלמת אבטחה. תנאי הצילום הם חשוכים למחצה, ופה הקאטש. המצלמה צריכה לצלם בזוית רחבה חדר יחסית גדול ועוצמת התאורה בו היא בערך כמו כזו של פאב סטנדרטי ממוצע. תאורה מוחלשת. האם כדאי ללכת על מצלמת אינפרא? האם יהיה אפקטיבי בצילום רחב זוית? כמובן המטרה היא בסופו של דבר לכסות זוית גדולה ככל הניתן ולראות בצורה טובה בתנאי אור זניחים. האיכות ברמת פרטים, פרצופים וכו' אינה חשובה לי כאן. האם יש לכם רעיון למצלמה כזו? מה המחירים? המגוון לא כ"כ רחב, לפי חיפוש קצר שלי ברשת. אשמח לעזרה! תודה מראש, רן.

• 5 תגובות
    • 4.2k צפיות
  19. Started by zik125,

שלום לכולם רציתי לדעת איך אפשר לזהות אם גייםפאד לאקס בוקס הוא מקורי או מזויף?האם יש סממנים מסוימים וכו? אשמח לתגובה

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  20. שלום לכולם, ברשותי 3 גיים-פאדים: אחד Sidewinder שאפשר לשחק איתו באוויר ומזהה את התנועה (צירי X ו- Y). ועוד 2 סטנדרטים שמתחברים אחד לשני. עם הראשון קיבלתי מתאם מחיבור סטנדרטי של ג'ויסטיק לחיבור USB וכשאני מחבר אותו המחשב מזהה אותו מיד וניתן לשחק ולראות אותו ב- Devices and Printers שבלוח בקרה (Windows 7). 2 האחרים משום-מה לא מזוהים. אני מחבר אותם עם המתאם של הראשון, הם נדלקים בירוק (יש עליהם נורית חיווי ירוקה) אך לא מזוהים במערכת. מצ"ב תמונה של השלושה, כולל המתאם. אודה מאוד לעזרה בזיהוי 2 הגיים-פאדים הפשוטים יותר ע"י מערכת ההפעלה. תודה רבה, אורן. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  21. Started by alexbmw,

תקשיבו ,אם אני קונה משהו כזה http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.19498 ,ומחבר אותו לנייד שלי ,האם אני יכול להישתמש למשל בgoogle earth ,ולשתמש בזה בתור Gps ? ,אגב ,איזו תוכנה מהסוג הזה מתאימה ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by benor,

אז ככה, מחפש שלט למחשב שנמצא בחדר שיפעל בערך ממרחק של 2.5-3 מטר. הדרישות הן בסה"כ שתהיה תמיכה במע' ההפעלה WIN7 Enterprise 32BIT (בעיקר במדיה סנטר המובנה שבה) ואם מתאפשר אז גם בתוכנה Media monkey. התקציב - 100 ש"ח גג הרצתי קצת חיפוש בפורום, מה אתם אומרים על השלט הזה? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7664&perur= תודה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by darkrule88,

בקרוב אני עומד לקנות את הציוד הבא: Razer Arctosa Razer Lachesis Razer Barracuda Razer Megasoma הציוד הנ"ל טוב? אם יש איזו שהן הצעות לשיפור אך לא עלייה במחיר תודה (אם אפשר דגש על הפד)

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  24. Started by darkrule88,

מישהו שמע על הפד Megasoma? אני רוצה לקנות אותו עוד כמה ימים, ורציתי לשמוע חוות דעת עליו אם למישהו יש אני ישמח לשמוע עליו

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  25. יש לי את המדפסת C3183 של HP, הכל היה תקין עד שניסיתי להדליק אותה יום אחד ופשוט הנורה של הpaper jam והנורה של הcartridge jam שתיהן דלקו ביחד, בנוסף הנורות של הצילום (ש.ל. וצבע) דלקו, חיפוש קצר בגוגל העלה את האתר הבא: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01447224&tmp_track_link=ot_recdoc/c00652863/en_vn/c01447224/loc:2&lc=en&dlc=en&cc=vn〈=en&product=1146340 ניסיתי את כל הפתרונות באתר והבעיה לא נפתרה, המדפסת מחוץ לאחריות יש משהו אחר לעשות חוץ מלהפגיש אותה עם הפח זבל? תודה

• 0 תגובות
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים