ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
יש לי כונן DVD חדש דנדש עכשיו אני רוצה לנסות לעשות ריפ לאחד הסרטים שבבעלותי עכשיו אני מעוניין לקבל מדריך מלא ומפורט מאחד האתרים (עדיף בעברית) על איך להפוך DVD ל MPG ואיך להפוך DVD ל Divx
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רשום בכותרת ... תודה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אשמח להיוועץ איתכם בנושא הבא. אני נדרש להיות בקשר מקצועי יום יומי עם אדם מרוחק גיאוגרפית. הצורך הבסיסי הוא להיות לקיים שיחות ווידאו תוך כדי העברה הדדית של תכנית כגון סקיצות, נוסחות מתמטיות וכיו"ב. לשני הצדדים לפטופים ללא מסך מגע. הפתרון שהוצע היה לרכוש התקן עבור כל אחד מאיתנו. התקן זה יחובר לכל אחד מהלפטופים. הבעיה היא שלמרבה המבוכה אין לי מושג מה נדרש כאן ואם בכלל קיימים מוצרים העונים לדרישות. מהן החלופות העומדות בפני? משטח אלקטרוני? עט אלקטרוני? טבלט? (מתחבר ללפטופ?!) התקן אחר? ניסיתי לקרוא על הנושא ברשת ויצאתי מבולבל - עטים אלקטרונים, עטים אקטיביים, עטי Stylus, משטחי מגע.. בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תבחרו בלי להתייחס לזה שלפעמים צריך להוסיף לוח אם וכ"ו
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, בקרוב אני קונה טלוויזיה שתומכת בFULLHD, ומכיוון ויש לי כ''מ ברמה גבוהה חשבתי לחבר את המחשב לטלוויזיה וכך לשחק\לראות. אילו חיבורים אני צריך בדיוק בשביל לעשות את זה וכמה זה יעלה לי (בשיעור)? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אין GF2 Pro בארץ המ*ורבנת הזו?? ולמה הGF2 Ultra שהוא כבר לא הדבר הכי חדיש עכשיו עולה רק 50 ש"ח עלובים פחות מה GF3? יש לנו את הGTS של אסוס והקיירו2 בערך ב750~ פחות או יותר, את הGF3 של אלסה ב 1950 ש"ח בערך , ואת הGF2 Ultra ב 1900 ש"ח!!!!! כן, 50 ש"ח פחות מ GF3, לכו ותבדקו! ראו איזה חלל עצום בין שתי הרמות הללו!!! מי הפראייר שיקנה אולטרא כשGF3 עולה 50 ש"ח יותר?? את החלל הזה צריך למלא ב GF2 Pro או בUltra לאחר הורדת מחירו לכ 1350 ש"ח לכל היותר! למה אני, שרוצה לקנות משהו יותר טוב מקיירו2 או GTS אבל אין לי תקציב ל GF3 , לא יכול לקנות משהו באמצע?? ד-ר-ע-ק!!!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עקב המצב והעבודה מהבית יש לי על שולחן העבודה את הלפטופ של העבודה שמחובר דרך דוקינג סטיישן ובנוסף מחשב דסקטופ. שניהם מחוברים לאותו מסך, מקלדת ועכבר. כרגע אני כל פעם מנתק ומחבר ידנית את הכבלים, אבל מחפש פתרון לזה. הכניסות במסך הן DVI ו display port. מהדוקינג סטיישן יש יציאה של displayport. כרגע שניהם מתחברים ל DVI במסך עם כבל מתאים, ואני מחליף כל פעם. ראיתי את המוצר הזה ורציתי לדעת אם נראה כמו פתרון מתאים. https://www.aliexpress.com/item/4000035757064.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.5dff782bYTgnvh&s=p&ad_pvid=202007220011009229991277919100003980195_2&algo_pvid=8a2fc4b9-0ba3-4cb5-b9af-7661b403a4f9&algo_expid=8a2fc4b9-0ba3-4cb5-b9af-7661b403a4f9-1&btsid=0ab…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני סטודנטית נשארה לי עוד שנה אחת והלכה לי המדפסת קפוט. אני לא משתמשת בצבעוני, אולי לעיתים נדירות וזה ממש לא קריטי מבחינתי הצבעוניות. אני צריכה מדפסת חדשה ומתלבטת האם לקנות משולבת כדי שיהיה לי גם סורק או לקנות כבר לייזר כגון Xerox 3117 או brother HL-2030 או HP 1018? אני לא משתמשת הרבה בסורק, אבל זה טוב שיש בבית וגם אני לא מדפיסה כמויות אבל שונאת להתקמצן בהדפסה. עוד דבר שרציתי לשאול - אם אני לא משתמשת בצבעוני כמעט, הצבע יכול להתייבש או שיקרה לו משהו שיגרום איזשהו נזק למדפסת?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש המלצה למדפסת לייזר, עדיף קטנה, עם טונרים זולים. אם אפשר המלצה לשניים שלושה מדפסות תקציב עד 800 ש"ח אין צורך בדברים נוספים במדפסת כגון סורק, מדפסת בלבד.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מחפש עכבר אלחוטי שיתחבר למחשב נייד (TOSHIBA L 500 ) בעלות של 300-400 שקל. בעדיפות לעכברים עם משדר שניכנס לעכבר עצמו או כל דבר אחר נוח לתפעול . תקציב , 300 עד 400 שקלים. אשמח לכול המלצה. תודה מראש , דרור.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, אני צריך עכבר טוב לBF2. קראתי את הדיונים שהיו כבר לגבי שני העכברים האלה ולא ראיתי מסקנה ברורה. מה שדווקא קוסם לי ב518 הוא שאין גלגלת אופקית ויש שני כפתורים בצד. האם הG5 באמת שווה 100 שקל יותר ? ממה שאני קורא מעל 800 DPI כבר לא רואים הבדל בעבודה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעיקר כשהמטרה היא לראות סרטים.. יש לי 2 אפציות: LG 19'' 2MS 1970 PHILIPS 19'' 190 WV7CS מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום .. יש לי תמכונה המשולבת שמצויינת בכותרת - התקנתי את הדרייברים המטורפים שלה (לוקח הרבה זמן להתקין אותם והם 700 מגה ) לבעיה... אחרי שאני מתקין את הדרייברים המכונה עובדת נפלא.. עד שאני מכבה את המחשב ומדליק מחדש... אז כל פעם שאני מנסה להשתמש במכונה המחשב אומר שהמכונה לא מחוברת ויש לבדוק את החיבורים - והיא מחוברת היטב ודולקת! ... אז התקנתי את הדרייברים שוב מחדש (לאחר הסרה כמובן) ועוד פעם המכונה עובדת נפלא עד כיבוי של המחשב ושוב אחרי הפעלה מחדש היא לא עובדת! מישהו נתקל בבעיה מסוג כזה? תודה לכולם!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. ברשותי מקלדת RAPOO ULTRA SLIM אלחוטית. אני מאוכזב מאוד מחוויית המשתמש- ההקלדה אינה נוחה. הקליקים קשים והרווח לא עובד כמו שצריך(הרבה מילים יוצאות מחוברות). גם הקליטה א להיט. אני מרגיש שאני נלחם בה תו"כ הקלדה. אני מחפש אלטרנטיבה נוחה- הדגש הוא כתיבת מסמכים ארוכים ולא משחקים. אשמח להמלצות - - - תגובה אוחדה: - - - מעוניין להשקיע עד 250 שקל.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בס"ד אני צריך לקנות מדפסת ללימודים ואין לי מושג איזו מדפסת כדאי לקנות ואני צריך את זה כמה שיותר מהר טווח מחירים 150-300 אם אפשר כמה אפשרויות תודה רבה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. בואו נסכם, מה ידוע כרגע: כרטיס ביצועים מחיר הערות geforce 3 ti 500 ב-100% כ-370$ ביצועי הכרטיס, יהוו מדד בסיס=100. geforce 3 כ-90% לא רלבנטי הייצור יופסק radeon 8500 כ-90% כ-250$ כולל כרטיס TV geforce 3 ti 200 כ-80% כ-200$ radeon 7500 כ-60% כ-200$ geforc2 ti 200 כ-60% כ-150$ 2.הצעד הנכון.. geforce 3 ti 200 =radeon 7500 במחיר, geforce3 ti 200 מציע כ-20% יותר ביצועים.ולפיכך השוק של 200$ יהיה בשליטת geforce 3 ti 200.לעומתו radeon 7500 השווה בביצועים לgeforce 2 ti 200 יוזל בטווח הארוך לכיוון ה-150$ וזאת על מנת שימכר היטב. 3 הטעות.. מי שרוצה יותר ביצועים מאשר geforce 3 ti 200 מציע , יוסיף עוד 170$!!…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך מקלדת גיימינג עד 400 שקל ורצוי תאורה אדומה או שתהייה אדומה כי יש לי סט אדום חשבתי על זאת http://ksp.co.il/?uin=20385
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז של tt אבל אני לא יודע איזה תגידו לי מה ההבדל בין xaser 5000 ל 6000
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מגירת קירור להארד-דיסק חשבתי על ה-Enermax UC-106TMFA שעולה בסביבות ה-250ש"ח היא מציגה גם את הטמפרטורה של הכונן ועשויה מאלומיניום, והיא מעוצבת יפה מאוד, קישור לדף המוצר באתר של אנרמקס, מה אתם אומרים שווה לקנות אותה? ומישהו יכול להסביר לי בקצרה איך מחברים את הארד-דיסק למגירה הזו? תודה מראש, מתן.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מבקש את עזרתכם במתן רשמים על העכברים: Razer Nostromo, Steelseries Sensei תודה רבה על עזרתכם
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ! יש לי לוח Gigabyte 7VTXH ואני צריך עזרה בהרכבת מחברים ל-Front panel. הבעייה היא שיש שני דרכים לחיבור של כל מחבר, אין שם שום מגרעת העוזרת להחלית על דרך נכונה ובשום מקום בספר שמגיע עם הלוח לא כתוב איך לחבר אותם. כמובן שאני יכול לנסות ולנחש אבל: 1. יש שם 5 מחברים (HD led, Speaker, Reset, Power led, Power) 2. אני קצת מפחד לקלקל משהו 3. חייבת להיות דרך אינטלגנטית לעשות את זה... המארז שיש לי זה ATX Midi tower Task TK-3003 תודה על העזרה.
-
החלטתי לנסות לשחק ב - PES סוף סוף ולכן אני צריך גיימפאד (אי-אפשר לשחק במשחק הזה עם המקלדת!) ואם אני כבר קונה אז אני מעדיף משהו איכותי שיהיה נוח ויחזיק להרבה זמן. אני מעדיף שהגיימפאד יהיה חוטי (אבל זה לא חובה, אם יש אחד אלחוטי שממש שווה לקנות אותו והוא יותר טוב מכל חוטי אז אני אשקול אותו). המליצו לי על ה - LOGITECH DUAL ACTION אבל ראיתי עוד כמה נחמדים של SPEEDLINK ובגלל שאני לא מבין כל כך בנושא החלטתי להתייעץ כאן.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי , יש לי מודם של Zontrix COnexant - לא זוכר דגם מדוייק.. אני עובד כרגע על XP שהותקן מעל 98 - ולכן המודם עובד (למרות ש XP מזהה אותו כ Generic Soft56k...( הבעיה היא שאני מעוניין לפרמט את ה HD ולהתקים XP מחדש , אבל אני חושש שהוא לא יזהה לי את המודם ! מה שמחזק את החשש הוא שחלונות 2000 מעולם לא הצליח לזהות לי את המודם הזה - לא משנה כמה ניסתי ! מה עושים ? תודה.
-
ראיתם שת ה GEFORCE 3 TI 200 ב - 189$ ??? מה הקאטצ'? אם אין אני רץ לקנות! (כן, אני יודע שאין אחריות כי זה לא מיבואן רישמי, אך אחרי הכל זה 100$ פחות!)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-