ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
זה המפרט שאני הולך לקנות בקרוב... אם למישהו יש מישהו לומר, זה הזמן MOBO: EPoX 8K3A+ CPU: Athlon XP 1800+ OEM (94$!) Memory: SAMSUNG 256MB PC2700 Video Card: Leadtek Winfast A250 TD Hard Drive: MAXTOR 80GB ATA-133 (זה עם הDynamic Fluid Motor) CD-ROM: SAMSUNG X52 Floppy drive: Teac 1.44 Case and PSU: עוד לא החלטתי... עכבר, מקלדת וכרטיסי רשת יעברו מהמחשב הישן. יש גם קצת קירור: Heatsink: Tr AX-7 Fans: YS-TECH adjustable 80 mm -נגמרו בחנות האלה של ה120) MACPOWER DigitalDoc5
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
או שעדיף להוסיף כסף לקנת מארז מכוער אבל יותר טוב?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מקלדת בלוטוס' למחשב עם עכבר מובנה (עדיף שיהיה בטראק-בול ולא טאצ') אני לא ממש יודע כמה זה עולה אבל נראה לי תקציב של 250 שקל זה מספיק לא אכפת לי המותג רק שתהיה פרקטית ונוחה לשליטה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, בקרוב אני קונה טלוויזיה שתומכת בFULLHD, ומכיוון ויש לי כ''מ ברמה גבוהה חשבתי לחבר את המחשב לטלוויזיה וכך לשחק\לראות. אילו חיבורים אני צריך בדיוק בשביל לעשות את זה וכמה זה יעלה לי (בשיעור)? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים, הבעיה שיש לי מאוד מוכרת מבחינתי כי זה תמיד קרה לי בעבר אך עם הזמן זה הסתדר(או שאני עשיתי משהו מבלי לדעת). העיניין עם המקלדת הוא שקודם כל היא חדשה,מקלדת של מיקרוסופט דגם Wireless Keyboard 1000. במשחקי פעולה שאני משחק,מה שקורה זה שבמידה ואני לוחץ ומחזיק את W אז המקלדת אומנם מגיבה אך אחרי 3 שניות היא מפסיקה להגיב וצריך ללחוץ שוב על אותו כפתור בשביל לבצע פעולה. ההרגשה היא שהמקלדת פשוט מאבדת את האות האלחוטי לשנייה ובגלל זה צריך ללחוץ כל הזמן על אותם הכפתורים במקום להתנהל בצורה תקינה. העייניין שזאת רק ההרגשה כי בהגדרות המקלדת אני רואה שהאות חזק והכל תקין מבחינה חומרתית. דרך אגב,עשיתי חיפוש בפורומים ומצאתי את הדיון הנ"ל עם בידיוק אותה הבעיה חוץ מעיניין הסוללות: http:…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עכשיו הולך לקנות מחשב חדש אתה יכולים לעזור לי ולהגיד לי מה אפשר להוסיף או להוריד מה טוב מה פחות טוב OK אז ככה כרטיס מסך GForce 2 titanuiom 64MB asus 7700 לוח אםintel beling זכרונות256RDRAM דיסק קשיחRdisk maqstor 7200 133ATA מעבדIntel pentiom 4/1.8 וכל השאר רגיל
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות צורב DVD במחיר נורמלי (לא מבין במחירים, אבל שיתאים למשתמש הממוצע). חשוב שיהיה של חברה טובה ומוכרת ומהירות גבוהה לימים אלה. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש למישהו מושג אם אפשר להשיג אותם בארץ ? ???
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם משהו נתקל פעם בודעה זו בהדלקת המחשב....? מה יכולה להיות הבעיה? תופעות: פעם המחשב עולה ופעם לא, לפעמים הוא קופא ב-WINDOWS.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עומד לקנות טונר למדפסת לייזר לברדר . האם יש מושג כזה שנקרא "תוקף לטונר" מבחינת הזמן ? ואם כן כיצד ניתן לבדוק באתר , שאני לא קונה טונר מקורי שפג תוקפו . בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי , יש לי מודם של Zontrix COnexant - לא זוכר דגם מדוייק.. אני עובד כרגע על XP שהותקן מעל 98 - ולכן המודם עובד (למרות ש XP מזהה אותו כ Generic Soft56k...( הבעיה היא שאני מעוניין לפרמט את ה HD ולהתקים XP מחדש , אבל אני חושש שהוא לא יזהה לי את המודם ! מה שמחזק את החשש הוא שחלונות 2000 מעולם לא הצליח לזהות לי את המודם הזה - לא משנה כמה ניסתי ! מה עושים ? תודה.
-
היי, שאלה שמעסיקה אותי בזמן האחרון, בעבר הייתה ברשותי מקלדת: microsoft multimedia keyboard 1.1 והיום ברשותי: microsoft wireless desktop 2000 במקלדת הישנה המקשים היו גבוהים מהמקלדת החדשה (מה שהיה לי הרבה הרבה יותר נוח) וכמובן שבעת לחיצה, באמת הרגשתי את המקלדת. רציתי להבין האם יש שם/סוג ברור להבדל בין המקלדות? כלומר בגובה הזה של המקשים.. בהתחלה חשבתי שהקודמת מכנית, אך מהר מאוד לאחר בירור הובהר לי שלא. אם מישהו יודע על מה מדובר אשמח לדעת, וכמו כן לשמוע על מקלדות בעלות קונספט דומה הנמכרות כיום. תודה ענקית!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ללוגיטק עכברים שמעוצבים לאחיזת CLAW? אם לא אז על איזה אתם ממליצים של חברות אחרות?[לא יותר מ300ש"ח] תודה...
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הסקירה השנייה על הראדון 8500 ו ATi עדיין מספקים דרייברים כושלים ובעייתים לא רק שיש בהם בעיות רבות אלא שהם גם לא נותנים ביטוי ליתרון הטכני והתיאורטי של הראדון 8500 כשזה מגיע למשחקים... והכרטיס היה אמור לצאת לשוק למעשה היה כבר אמור לצאת מהתשיעי לחודש... העובדה שפעמיים ATi סיפקה כרטיסים ודריברים כושלים עבור אתרי חומרה בהחלט לא מעלים את הביטחון שלי בחברה ובמוצרים שלה... הבחירה בסידרת הטיטניום של nVidia נראית כמו אפשרות יותר פרקטית על רקע הסקירה האחרונה... ובעיקר על רקע הידע שיש לנו על מחלקת הזכורה לרעה של ATi כבר מכרטיסי ה Raedon... והסקירה האחרונה בהחלט לא מוסיפה כבוד או ביטחון במוצר שלהם... בעיקר לא שמדובר בהשקעה של 300 דולר... רשימת הבעיות בדריוורים האחרונים ל Radeon 85…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים אני מעוניין להחליף את הסורק והמדפסת הוותיקים שלי במכונה משולבת שתכלול גם פקס התקציב כאמור עד 600 ש"ח הדרישות הן: אני סורק הרבה - צריך הזנה אמינה למספר דפים, רצוי גם לסריקה דו-צדדית סריקה ברזולוציה גבוהה לתמונות (ורצוי גם לפילם ושקופיות). חסכונית - רצוי מיכלי דיו נפרדים לצבעים השונים. אמינה - שתיתן שירות לאורך זמן בלי תקלות ותיקונים. חיבור USB למחשב חובה, חיבור רשת חוטית יכול להיות נחמד. תוכנה ידידותית. לא גדולה מדיי - המקום אצלי מוגבל. יש חיה כזו ? תודה מראש למגיבים
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
במחשב היישן שלי יש שתיי כניסות USB מקדימה וכמה מאחורה. בדרך כלל לא הייתי מקדיש יותר מדי מחשבה לכניסות USB, אבל זה אחד החלקים הכי חשובים במחשב. העניין המעצבן יותר זה כשכניסות הUSB מתחילות לא לעבוד טוב. כלומר, המגע נהיה רופף, מכשירים מתנתקים מותחברים כל הזמן, דברים כאלה... זה עוד בלי להיכנס למהירויות וגירסאות חדשות של USB. אז מה כל הטיפים שלכם לגביי כניסות USB? אתם מקפידים על מארזים שבהם הכניסות עמידות גם מבחינה "מכנית"? והאם כדאי לי לנסות להחליף את הפאנל הקטן של המחשב הישן בפאנל אחר עם כניסות יותר "עמידות"?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
נחשפתי לאחרונה לזה שאנשים ממלאים דיו במדפסת לבד. אחרי קצת התעניינות אני מעוניין להתחיל להתעסק עם זה. אולם הבנתי שיש רמאויות בתחום. שחנויות מוכרים לך דיו "איכותי" ו לכאורה הוא דפוק ואז הוא סותם את המדפסת. איך אני יודע מה לקנות? חמישי יש חנות אמינה? אני מחפש לקנות canon IP 7250. תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה אתם חושבים על ה Geforce 4 ? לפי דעתי זה ביזבוז כסף לקנות Ti 4600 בגלל הבדל הביצועים הקטן בינו לבין ה Ti 4400 והבדל הכסף הוא כ 100$ !!!! מה אתם חושבים ???
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי אחרי הרבה חיפושים קריאת ביקורות וכו וכו וכו הגעתי למסקנה שהעכבר הכי טוב בשבילי הוא MX1000 אני משחק משחקים ושימושים כוללים, עכשיו אני צריך גם מקלדת אלחוטית יש המלצות? שאיפה לכמה שיותר זולה לא יותר מ200 ש"ח.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
750VA יספיק? האם באלפסקים של gamatronic יש תוכנה לכיבוי מחשב עצמאי? זה ממש חשוב לי שאם במקרה יש הפסקת חשמל בלילה אז המשחב יתכבה בעצמו יש עוד חברות חוץ מadvice U- gamatronic שהן טובות, לא יקרות ומומלצות?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות פקס, איכות ההדפסה של הפקס לא כל כך חשובה וחשוב יותר כמות הדפים שהראש עושה. לא חשוב לי אם זה מכונה משולבת או לא אני אשתמש בזה כפקס בלבד. התקציב עד 800 ש"ח. מה כדא לקנות: פקס לייזר או הזרקת דיו? והאם לקנות משולב או פקס בלבד? ועל איזה דגם אתם ממליצים. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במחשב נייד שלי אין line in אלא רק אוזניות ומיקרופון, איך אפשר להוסיף כזה חיבור? לא הצלחתי למצוא משהו מתאים באיביי...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני זקוק לספק שיחזיק יציב את המערכת הבאה גם באוברקלוק גדול לכ.מסך, ולמעבד ( מ - 2.0 GHZ ל - 3.0 GHZ אם אצליח) : X800 GTO2 AMD OPTERON 146 DFI LANPARTY UT NF4 ULTRA-D CRUCIAL BALLISTIX DDR 400 2X512MB WD 7200RPM 16MB 320GB SATA2 SUNBEAM TRANSFORMER BLUE איזה מהספקים שלמטה יתמודד עם המשימה הכי טוב? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4691 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4015 http://ksp.co.il/main.php?uin=2706 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3408
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-