ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
היי, למישהו יש המלצה לאוזניות לגיימרים(כולל מיקרופון כמובן) אלחוטיות שמתחברות ביו אס בי? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שימושים: סרטים, מוסיקה וCS: GO מעדיף לא אוזניות גיימינג מעדיף אוזניות שאפשר לקנות בארץ שימו לב שהאוזניות נקנות מאילת ולכן אפשר לנצל יותר את התקציב כי אילת זולה יותר. תודה הבנתי שהחברה samson ו superlux זה אוזניות עם סאונד איכותי מאוד במחיר זול מה אתם אומרים? אגב האוזניות שיש לי עכשיו הם samson sr850 אבל דפקתי אותם קצת
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה עוד קיימים הרמקולים האלה למכירה? הבנתי שמחירם בארץ ירד ל1200 ש"ח וגם ב1300 לא תיהיה לי בעיה לקנות אני לא מצליח למצוא איפה לקנות. אם למישהו יש איזשהו מידע על המצאותם בחנות כלשהי נא להגיב. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש אוזניות גיימינג סראונד למשחקים וסרטים וקצת מוזיקה (בלי דגש על מוזיקה). יש לי כמה שאלות כלליות: 1)עברתי על כמה דגמים שונים וראיתי שיש שני הבחנות עיקריות: 5.1 ווירטואלי ו- 5.1 אמיתי. האם ההבדל מורגש בכלל? זה משנה לי איך נוצר הסראונד? 2)באוזניות הוורטואליות יש גם 7.1, זה שימושי בכלל? 3)אין לי כרטיס קול חיצוני אלא מובנה בלוח (אבל אחד סביר), לכן עדיף חיבור USB או או חיבור אחר? בגדול התקציב שלי דחוק ולא אכפת לי לרכוש גם יד-2. כרגע אני מתלבט בין G35 של לוגיטק לבין Roccat Kave. הלוגיטק ווירטואלי והרוקט אמיתי. את שניהם אני יכול להשיג במחיר טוב יד שנייה, מה עדיף?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות מקלדת גיימינג, לא סגור אם מכנית או לא מכנית. בגדול אני מחפש מקלדת עד ה400 שקל, אם זה מכני וההבדל בין ה2 רציני אני אחרוג ב100-200 הדבר הכי חשוב זה מקשים נמוכים ואם יש תאורה אחורית זה גם טוב. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1008769191&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל מגיע לך קרדיט על החדשות העדכניות והמאמרים המעניינים, אך בכל זאת, יש לי הערה קטנה ומספר שאלות: "גבוה" זה שם תואר זכרי ו"גבוהה" נקבי, כך שאתה יכול בקלות לנחש איפה בדיוק דרוש תיקון בידיעה מהיום על כרטיס הרדאון AIW. שגיאות דומות מופיעות בעוד מספר מקומות, בינהם בעמוד הראשון של הכתבה על נגן ה-MP3 של Pine ("תמוהה" במקום "תמוה"), Speaking of which...יש לי מספר שאלות לגביו: מהי הפולאריות של מתאם ה-AC/DC? כלומר היכן נמצא ה-'+', בחלק הפנימי או בחלק החיצוני של תקע יציאת המתאם? האם קיימת אפשרות לנווט בין שירים שקיימים בתוך תיקיה מסויימת בלבד או רק בין תיקיות? במילים אחרות, אם ב-CD ישנם 5 אלבומים שונים (כל אחד בתוך תיקיה) האם כל השירים יופיע זה אחרי זה, או שתהיה הפרדה בין כל תי…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש עכבר טוב עד 300 שקל לרוב למשחקים אבל שיהיה גם נוח ביום יום תודה חשבתי על ה mx518 מה דעתכם או שכדאי כבר Razer Diamondback Precision Plasma Blue Gaming
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא בטוח שקיים דבר כזה אבל הגיוני שכן, אני מחפש שלט לדוגמה כמו של ה x-box או פלייסטיישן, שיכול להתחבר למחשב דרך USB ועדיף שיהיה Bluetooth (אלחוטי). אני יכול להשקיע בין 500 ל 700ש"ח תודה למוצא.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למחשב שלי מחובר קולט IR גנרי דרך חיבור USB. אני משתמש בשלט לוגיטק הרמוני בשביל לשלוט במחשב דרך WIN XP. הבנתי שיש אופציות BIOS להעיר/להדליק את המחשב דרך ה-USB. איך עושים את זה? הצלחתי לסדר שהוא יידלק ע"י DOUBLE CLICK של העכבר( שמחובר ע"י חיבור סטנדרטי ולא USB). עצה מישהו?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש אותו למישהו שאני מכירה, אבל הוא הגיע עם מערכת מחשב שלמה של DELL. השאלה אם מישהו מוכר אותו כיחיד. ואם לא בארץ, מכירים חנות לציוד היקפי למחשב בחו"ל שעושה משלוחים לארץ?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי MX518 שיש לו כמות רצינית של DPI 400-1800 אם אני לא טועה. זה עכבר למשחקים ואין לי עם זה בעיה, כשאתה לא משחק אני לא מצאתי DPI שיהיה נוח לעבוד איתו.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מישהו נתקל בבעיית תאימות של מיכלי דיו לCANON? ברשותי מיכלי דיו מקוריים למדפסת IP4200 מסדרת CLI-7e/C/M/Y וכן שני שחורים CLI-8BK ומיכל גדול BCI-9BK. הם נרכשו ביפן בחנות אלקטרוניקה מכובדת ולא נראה לי שהם מזוייפים. כאשר אני מתקין את אחד המיכלים האלה המדפסת מהבהבת 14 הבהובים באור הכתום שמסמן דיו לא מזוהה. החזרת המיכל הישן פותרת את הבעיה. מישהו שמע על בעיית תאימות? יש אזורי דיו בעולם? מה לדעתכם ניתן לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר חדש ואני מתלבט... :s05: אני רואה את העכברים של microsoft: ה-6000 וה-Bluetooth. והם נראים די איכותיים, אני רוצה להשוות אותם ל-G5 ול MX518 של- logitech אבל אין על כל העכברים שום מידע באתר שלהם ( של microsoft ). מה אתם אומרים? אם יש לכם פרטים על העכברים של microsoft אז תביאו לי ( יש לי כבר מידע על של -logitech ). נ.ב אני יודע שהעכברים של lugitech טובים ומומלצים יותר אני אני רוצה גם לדעת עד כמה הם יותר טובים כי הפרשי המחירים הם די גדולים ואני לא רוצה סתם לבזבז כסף.
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במחשב היישן שלי יש שתיי כניסות USB מקדימה וכמה מאחורה. בדרך כלל לא הייתי מקדיש יותר מדי מחשבה לכניסות USB, אבל זה אחד החלקים הכי חשובים במחשב. העניין המעצבן יותר זה כשכניסות הUSB מתחילות לא לעבוד טוב. כלומר, המגע נהיה רופף, מכשירים מתנתקים מותחברים כל הזמן, דברים כאלה... זה עוד בלי להיכנס למהירויות וגירסאות חדשות של USB. אז מה כל הטיפים שלכם לגביי כניסות USB? אתם מקפידים על מארזים שבהם הכניסות עמידות גם מבחינה "מכנית"? והאם כדאי לי לנסות להחליף את הפאנל הקטן של המחשב הישן בפאנל אחר עם כניסות יותר "עמידות"?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה היום קיבלתי את הכרטיס החדש שלי ge-force 2 ti 64MB ;D :jump: :jump: ועכשיו כשאני מעלה את Q3A וrtwcהדמו זה אומר שיש בעיה עם הopen gl subesistem אני לא בטוח שרשמתי את זה נכון אבל הבנתם .... מישהו יודע מה הבעיה ד'א אני עובד עם WIN XP זה אולי הדריברים??
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש למישהו מושג אם אפשר להשיג אותם בארץ ? ???
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן אני מחפש מצלמה דיגיטלית, למדתי קצת מושגים והבנתי בסך הכל מה אני צריך. 2 מגה פיקסל מספיקים לי, זום אופטי מינימום 2, זום דיגיטלי כמה שיהיה יהיה, מסך LCD כמובן, וזהו נראה לי. אני יכול להשיג את הפו'גי fine pix a 203, ב1000 שקל כולל כרטיס זיכרון 128 . ה"דיל" מאוד מאוד מפתה, אבל הבעיה שהמצלמה, היא עם רגישות 100 אסא, ואמרו לי ש100 אסא זה יותר מתאים ל-outdoor (צילומים בחוץ), ולצילומים במקום סגור עדיף יותר רגישות, (200+) אין לי ייעוד אחד למצלמה, מצלם הכל, מסיבות, בבית, בגינה, טיולים, וכו'... ככה שאני דיי בדילמה... יש עוד אפשרות שהיא ה-sony dsc p51 מה דעתכם עליה? אם יש לכם הצעות אחרות אני אשמח לשמוע...(בטווח המחירים של 250 דולר מקסימום, כנראה שאני אקנה בארה"ב) …
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כי כל הזכרונות שלה זולים לאללה!!! וגם לא מופיעםי בTOP BRANDS!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי ממך, VIA עשתה לך רק צרות! אני מניח שלעולם לא תקנה לוח מבוסס צ'יפסט Via , אבל הציקה לי מאד העובדה שבעקבות זאת קנית לוח 7DXR מתוצרת Gigabyte שמבוסס על צ'יפסט של AMD...וכך נמנעת מהבעיה, כביכול. אני מקווה מאד שאתה יודע שרק הגשר הצפוני המככב בלוח הזה הוא של AMD (ה 761) , ואילו הגשר הדרומי הוא של VIA !!! שמעתי שהבעיות שהיו לך עם Via היו בעיות זיהו מודם, כרטיס קול , בעיות IRQ למיניהן... אתה יודע שהגשר הדרומי בלוח מנהל את כל התקשורת בין הדיסקים הקשיחים, כרטיסי PCI,וכדומה לבין המעבד ,נכון? וכפי שאמרתי הגשר הדרומי הוא מתוצרת VIA!!! אז רגע...אכלת אותה?? לא בדיוק, כי אם היית אוכל אותה, היית בא לפה ומתלונן על כל הבעיות שקרו לך... נראה שאין שום בעיה. אז מעתה והלאה תעלמנ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חושב שהוא יצליח יותר מה:athlon mp, ביינתים הקסאון 2200 עקף את ה אתלון 2000 בביצועים!!!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות ניירות של קודאק, HP או אפסון בגודל A4. המלצות?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מדפסת משולבת של לקסמרק X6570 ואני לא יכול להדפיס איתה! תוכנית ההתקנה אומרת שהמעבד לא עומד בדרישות, יש לי CORE2DUO 6300 1.86MHZ בתמיכה של לקסמרק אומרים שאין מה לעשות, אני פאקינג מריץ חלונות ויסטה אולטימט עם המשחקים הכי חדשים בשוק. מי שמע על דבר כזה מטומטם.... מזה חששתי, שהשם הרע של לקסמרק יצדיק את עצמו... לפי מה שהם אומרים זה לא יעזור אפילו להתקין את הדרייברים לבד בלי התוכנה עצמה. אני בכל מקרה אנסה, יש למישהו רעיון? אולי יעזור לעשות אוברקלוקינג זמני?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני נאלץ להפקיר את הDAS האהובה שלי כי היא רועשת מדי והחברה רוצהלהרוג אותי כל פעם שאני מקליד. אז היא מוכנה לקנות לי מלךדת חדשה. השאלה היא מה עדיף, הWave או הG15, תקציב לא משנה במקרה הזה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי חברים מישהו יודע איפה אפשר לקנות HUB ? מישהו מוכר קופסה כזו? יש אנשים שיש להם את זה בארון או במחסן מלפני כמה שנים ולא משתמשים בזה כבר. אני אשמח שמישהו יצור איתי קשר. אני מתכוון ל-HUB ולא ל-SWITCH !!!! וזה ממש קריטי. מי שלא יודע מה ההבדל אז ככה: HUB זהו למעשה מכשיר "טיפש" יותר שמשכפל כל פקט שהוע שומע בפורט מסוים לכל שאר הפורטים מבלי ללמוד איזה כתובת פיזית יושבת מאחורי כל פורט. למה זה טוב ולמה אני צריך את זה? מי שעובד עם מערכות תקשורת ומעוניין לדבג את התקשורת יכול להעזר בהאב שכן כל פקט משוכפל לכל הפורטים. זהו כלי מאוד יעיל אך כיום קשה למצוא HUB . תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-