ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר שלי קיבל צורב (משהו ענתיקה hp x 2), והוא אומר כשהוא מנסה לצורה בנרו הוא מקבל את הודעת השגיאה הבאה: Power calibration area is full למישהו יש מושג מה זה?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין להשתמש לשני סטים בשולחן שלי בעבודה , ובגלל שזה עבודה הייתי מעדיף שיהיה מטען לעכבר וכמובן להשקיע כמה שפחות כסף מבלי לפגוע בביצועים המשרדיים שהעכברים והמקלדות ישמשו.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעכבר שני אפשרויות אפשרות usb ואפשרות רגילה לחבר לאן שכולם מחברים.לאן מומלץ.יש לי עכבר logitek 1600 dpi של גיימר
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום שאלתי בערך לפני שבוע לגבי ספקים המלצתם לי ללכת על ספקים של 400W ומעלה עכשיו כיוון שהחלטתי לחכות לקונרו התקציב יכול לעלות טיפה עכשיו חיפשתי ספקים ורק של hec נרים טוב אבל חבל על הכסף שלי עליהם מה לגבי OCZ? אני מחפש ספק של סביבות 500W ל600W צבע שחור עדיף ואם אור ושקט.. תודה עריכה: זה לא כ"כ קשור לפה אבל חבל לי לפתוח תר'ד חדש המלצה לזכרונות בסביבות 1500 ש"ח והאם שווה לקנות עכשיו או לחכות ללוחות אם שיצאו עם הקונרו?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן ! אני מחפש מדפסת לייזר להדפסה בשחור לבן למטרות הדפסת ספרי PDF לקריאה. אני צריך שהיא תהיה כמה שיותר חסכונית מבחינת גודל טיונר ומחיר טיונר, ועדיין תספק הדפסה איכותית בשחור לבן. אם אני עושה סדר עדיפויות של הדרישות: 1. מחיר וגודל טיונר, זול להחלפה, קיבולת גבוהה, BANG FOR THE BUCK. 2. מחיר התחלתי של המכשיר 3. אמינות זה אומר שאם משהו עולה יחסית הרבה, אבל בטווח הארוך הוא חסכוני בגלל הטיונרים הזולים או הגדולים, אני אלך עליו. המלצות ? תודה !
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כונן DVD חדש דנדש עכשיו אני רוצה לנסות לעשות ריפ לאחד הסרטים שבבעלותי עכשיו אני מעוניין לקבל מדריך מלא ומפורט מאחד האתרים (עדיף בעברית) על איך להפוך DVD ל MPG ואיך להפוך DVD ל Divx
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן לקנות מערכת מחשב חדשה בזמן הקרוב, וכחלק ממנה, אני רוצה לבחור עכבר חדש. למרות שלא קניתי עכבר "מיוחד" בעבר, אני מחשיב את עצמי כגיימר, והפעם אני מתכוון לבחור עכבר מתאים יותר לכך. אחרי הסתכלות בכמה חנויות בארץ וכל מיני המלצות סותרות, הגעתי לבחירה בין כמה דגמים: DeathAdder Diamondback Diamondback 3G Krait כאשר הנטיה כרגע היא לכיוון הראשון ברשימה. הייתי מעוניין לדעת איזה דגם אתם מעדיפים ומאילו סיבות. תודה מראש על העזרה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז כן.. הRazer Copperhead הגיע לקיצו אחרי מספר שנות שירות והגיע הזמן להחליפו. אני מחפש עכבר גיימינג המותאם לשמאליים (עדיפות שניה עכבר המתאים לשתי הידיים) לפחות עם אותם ביצועים של הרייזר או יותר. הטווח מגיע לי עד 300 למראות שלדעתי אני אבזבז פחות. תודה רבה והמשך יום טוב. (:
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי הסט הנ"ל כבר הרבה מאוד זמן. אני צריך לרכוש כמה סטים ואני רוצה את אותו הדגם שהוכיח את עצמו אצלי. ראיתי מספר חנויות שמוכרות ב 160 ומעלה. יש גם באולסייל ב 150 אבל המודעה שם מאוד לא ברורה ולדעתי לא מדובר על הסט הזה ותכלס אני מעדיף לראות מה אני קונה ולא לרוץ אחרי זה ולחפש מישהו שיואיל בטובו לענות למייל ולהתייחס. שורה תחתונה, מישהוא מכיר חנות באזור השרון \ מרכז שמוכרת את הסט הזה ב 150 ש"ח ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רבתי עם ידידי Sonic באיציק... בגלל שאני אולי בעזרת ה' יקנה בקרוב נייד אז הוא אמר לי שאני יקנה מחשב עם r9000 אז אמרתי לו שיש מחשבים עם Ti 4200 והוא אמר לי שלא... וכך התחיל ויכוח... אז אנו צריכים את עזרתכם... בתודה, imac
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, לאחרונה התחדשתי בסט שציינתי בכותרת. אני מאוד מרוצה מהפרקטיות והנוחות ללא החוטים, אך אני נתקל בבעיה מציקה במיוחד - כל כמה זמן העכבר מתחיל לרצד וכאילו שהמחשב לא קולט את התנועה שלו כמו שצריך. הדבר קורה גם אצל קרוב משפחה שגם הוא קנה את הסט. חיפשתי ברשת ומצאתי רבים שנתקלו אף הם בתקלה אך לא הצלחתי למצוא פתרון. אשמח לשמוע אם מישהו מכם נתקל בסט ומכיר פתרון לבעיה הזו. ערן
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הסט האלחוטי של לוג'יטק s510 ??? תודה ואשמח לתשובות עם הסבר ולא רק להגיד סט טוב... תודה, דניאל.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברה, חבר שלי קנה את המצלמה הנ"ל NEOCOM NCC302 עכשיו, רשום שיש שם מקרופון בנוי אבל המחשב לא מזהה אותו בכלל לפיכך אני לא יכול להגדיר אותו, יש לו WINDOWS 7 X64 ניסינו גם תדרייברים האחרונים מהאתר הרשמי וזה לא עזר. למישהו יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מדובר בסט X1800, שהוא סט זול, ומהתמונות עושה רושם טוב. הסט הזה משך אותי במיוחד כיוון שאין לי הרבה מקום על השולחן והוא נראה דיי קומפקטי מצד אחד, מצד שני לא הצלחתי להבין בוודאות האם המקלדת מוקטנת או שהיא בגודל מלא ופשוט הכפתורים מסודרים אחרת (זה נראה שהיא בגודל מלא ורק חסכו ברווחים בין חלקי המקלדת השונים - אותיות, שורת הF, החלק של המספרים מימין)? אשמח אם מישהו יודע. כנ"ל לגבי העכבר. בעיקרון אני מעוניין במקלדת ועכבר בגודל מלא, אלחוטיים וזולים - נניח גג 150-200 שח. אם יש המלצות אחרות אשמח לשמוע. כמו כן, האם העכבר יעבוד חלק על כל משטח? בדומה לסדרת הblue track של מייקרוסופט? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי להבין למה סמן העכבר שלי מתעופף לו במהלך עבודה שוטפת בוינדוז לצידי המסך (בד"כ לימין או שמאל ולפעמים גם למעלה או למטה)? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבת שלום! אז ככה אני מעוניין לרכוש עכבר גיימינג חדש אלחוטי או חוטי לא משנה לי העיקר שהיה טוב למשחקים בעיקר משחקים כמו BF3 וכדומה. חשבתי על המוצר הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12367 מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תהיתי אם למישהו יש ניסיון עם חריטה על מקלדת של נייד(רצוי גם כזה שעובד עם מקלדת מוארת) ויש לו המלצות או דיסהמלצות על מקום שעושה את זה באזור תל אביב.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום יש לי לוח אם שתומך ב6 USB אולם עם הלוח עצמו הגיע חיבור לשני USB אשר מתחבר באיזור הכרטיסי PCI (חוץ מכנסיות הUSB שנמצאות שישירות על הלוח) מישהו יודע איפה אני יכול להשיג חיבור כזה ל4 USB? (ראיתי שיש 4 אבל רק כזה שמתחבר ישירות לPCI)
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעדיף עכבר של חברה מוכרת וגודל מלא ולא כל מיני עכברי מיני למחשב נייד. תקציב עד 200 שקל אם אפשר פחות אז מה טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני חושב לקנות כרטיס 6800GT או X800XT בחו"ל... הבעיה היא, שאני לא בטוח אם הHEC 300w AR-T שלי יחזיק אותם כמו שצריך. אני לא רוצה להמר. יש לי כסף אבל אני לא רוצה לבזבז אותו סתם. המפרט: A64 3000+ Abit KV8 Max3 512mb samsung PC3200 HDD1: maxtor 40 gb PATA HDD2: maxtor 80 gb SATA HDD3: WD 6 gb PATA Lite On burner LG CD-ROM five case fans and two cathodes אם זה משנה אה וכרגע יש לי Ti4600 של אסוס תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. מעוניין לרכוש מכשיר משולב לשימוש ביתי הכולל מדפסת, סורק, פאקס, מכונת צילום- ואם יהיה גם קורא כרטיסים או חיבור USB למצלמה- זה יהיה נחמד. חובה שהמכשיר יאפשר חיבור אלחוטי- מכיוון שיש לנו 4 מחשבים הממוקמים רחוק אחד מהשני בבית. דרישה נוספת היא שהמדפסת תהיה חסכונית. אני מוכן לשלם גם מחיר גבוה יותר בעת הקנייה- כדי לחסוך הוצאות עתידיות על ראשי דיו. תודות לעוזרים. נדב
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נחשפתי לאחרונה לזה שאנשים ממלאים דיו במדפסת לבד. אחרי קצת התעניינות אני מעוניין להתחיל להתעסק עם זה. אולם הבנתי שיש רמאויות בתחום. שחנויות מוכרים לך דיו "איכותי" ו לכאורה הוא דפוק ואז הוא סותם את המדפסת. איך אני יודע מה לקנות? חמישי יש חנות אמינה? אני מחפש לקנות canon IP 7250. תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, אני צריך עכבר טוב לBF2. קראתי את הדיונים שהיו כבר לגבי שני העכברים האלה ולא ראיתי מסקנה ברורה. מה שדווקא קוסם לי ב518 הוא שאין גלגלת אופקית ויש שני כפתורים בצד. האם הG5 באמת שווה 100 שקל יותר ? ממה שאני קורא מעל 800 DPI כבר לא רואים הבדל בעבודה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עומד לקנות טונר למדפסת לייזר לברדר . האם יש מושג כזה שנקרא "תוקף לטונר" מבחינת הזמן ? ואם כן כיצד ניתן לבדוק באתר , שאני לא קונה טונר מקורי שפג תוקפו . בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי מכשיר חינם שהוא בלאקברי CURVE 9300 דרך סלקום, למי שמדבר מעל 100 ש"ח בחודש. ובכן החבילה שלי היא גם ככה 210 ש"ח בחודש ככה שזה נותן לי החזר. בכל מקרה המכשיר הגיע עם מתנה קטנה וחמודה, וגם לא כ"כ זולה! מדובר על המכשיר הנ"ל: Wowee Gel Audio Speaker אני חייב לומר, הופתעתי! מגיע עם סאב קטן בתוכו שברגע ששמים על משטח במיוחד מעץ הוא עושה אחלה באס ופיתרון חמוד מאוד. הבעיה הוא שהוא יקר, בחו"ל כ 50-70 דולר. פה בארץ בטוח כפול. אגב, המכשיר דיי שמנמן, באורך של ה HTC HD2 שלי, אבל פי 3 ממנו בעובי. בכל מקרה מדליק לחבר את זה למחשב נייד שלא מחובר לשום דבר (כמו שלי), שיפור גדול בסאונד.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-