עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. רציתי לדעת מה לדעתכם בטוח ומה לא לחבר או לנתק ממחשב בזמן שהוא עובד: כרטיסי PCI הארד דיסקים - הייתי מחבר ומנתק כשהייתה לי מגירה בשביל זה במחשב, אבל אפשר גם בלי? כונני דיסקטים - חיברתי כמה פעמים ולא נראה לי שיש עם זה בעייה או שכן? כוננים אופטיים SCSI SATA מאווררים - כולנו כבר חיברנו וניתקנו אלף פעם, אבל אני חושב שיש כאלה שאומרים שזה רע. ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם יש ברשותי mx 1000 ורציתי לדעת איך הכי כדאי להטעין אותו מבחינת שעות וכ"ו..? כמה פעמים בשבוע..?

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  3. Started by cool_boy-PP,

KME CX-3658 Midi Tower 480W הוא יפה.....ואיך יכולות האיוורור שלו?

• 8 תגובות
    • 739 צפיות
  4. מה אתם אומרים לגבי Supertalent CA-601UFS Aluminium Silver Full Tower 4 Fan? אני מעוניין במארז טוב (לא של Compucase) שיתאים לי בצורה מושלמת למחשב שאני הולך לקנות בנתיים ננעלתי על המארז הזה וכנראה שהיום (6.3) אני אף יקנה אותו. *בשנה הקרובה ייתכן ויעבוד במתכונת SLI ויש אפשרות שבעתיד אני יעשה לו OC (לא בטוח). בנוסף אודה לכם אם תמליצו לי על ספק שתומך בSLI (שני 6 פין). עוד דבר רציתי לדעת האם ניתן לעבוד במתכונת SLI עם שני 6800GT עם ספק שתומך ביציאה אחת של PCI-e ואיך? האם בכלל חייבים את חיבור ה6 פין ל6800GT? המפרט: Gigabyte GA-K8NXP-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box Gigabyte 6800GT 256MB DVI,TV DDR3,PCI-E? WD SATA 160GB 8MB 7200 RPM NEC ND-3…

• 8 תגובות
    • 673 צפיות
  5. Started by RayZ,

צריך המלצה לספק (לא ג'נרי) מתחת ל 300 ש"ח או בדיוק. (אפשר להוסיף אולי איזה עוד כמה שקלים..)

• 8 תגובות
    • 691 צפיות
  6. Started by gbox,

שלום רב אני די חדש פה אז ככה שהשאלה שלי מוזרה אני מחפש עכבר אופטי (לא אלחוטי) שטוב למשחקים ועבודה משרדית ב50 שקל פלוס מינוס איזה כדאי לקנות?

• 8 תגובות
    • 988 צפיות
  7. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

תודה לעונים .

• 8 תגובות
    • 895 צפיות
  8. Started by moris1977,

איך המארז הזה? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=6437 תודה!

• 8 תגובות
    • 740 צפיות
  9. Started by NOOB?MASTER,

אני משחק הרבה ואני חושב שכדי להחליף את העכבר שלי Logitech® Cordless Mouse וליקנות אחד חדש השאלה איזה בדקתי קצת בפורם וראיתי כמה דברים ויש לי שאלות 1. מה בדיוק זה רזולוציה בעכר לא מבין את הקשר 2. מה עדיף MX או אחד הRazer 3. עם השיפור כול כך גדול בין הMX510 ו MX518 4. היה כתוב בפורם שה MX518 הוא יבוא עצמי של החניות כך שלא שווה ליקנות עד למאי זה נכון? 5. איזה מוצר עדיף (לינק יעזור ) תודה!

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  10. Started by Posford,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב כף יד מתקדם עם GPS. אני לא מבין בתחום ואין לי מושג מה הטווח מחירים של המחשבים הללו. אז אשמח עם תמליצו לי על מחשב כף יד נורמלי ואיכותי שיהיה בו גם GPS. תודה רבה, אין לי הגבלת מחיר אני רוצה לראות בנתיים מה הטווח מחירים של המחשבים הללו. כמובן בלי הגזמה. שוב תודה.

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  11. Started by nore0,

אמרו לי שבעכברים האלה הגלגלת לא משוננת (חלקה) זה באמת ככה ???

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  12. Started by Yaron-Cohen,

TT Sviking או HEC 6A19?? אני קונה אותם בלי ספק...אני רוצה לדעת למי יש זרימת אויר טובה..?...מאוררים?..(איך הם??)...אופציות למאוררים נוספים?? קיצור..איך הוא יסתדר עם OC??

• 8 תגובות
    • 980 צפיות
  13. Started by nice,

האם הצפצוף שכולנו מכירים בזמן תקלה מגיע מהרמקול הקטן שמתחבר ללוח האם? ואם לא מהו תפקידו של אותו רמקול קטן?

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  14. אני מחפש סורק שיהיה מהיר, יסרוק ברוזולוציה גבוהה ושיהיה מותג. תקציב נע 500-900 אם אפשר שיראה טוב{בסטייל} תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 840 צפיות
  15. רציתי לקנות מארז של HEC Compucase Cl-6A19 300W ובחנות שאני קונה אין להם את המארז הזה. הציעו לי את המארז Foxconn 3GTH002 400W ATX מה דעתכם על המארז הזה??

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  16. Started by nadaw,

חבר'ה.. התאהבתי במארז! http://www.thermaltake.com/xaserCase/soprano/bns/bns.htm שני מאווררי 120.. לכן הוא שקט.. הוא יפה.. נטול ברגים.. וכו'.. שאלה.. מה אתם אומרים עליו? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515_1583&products_id=10168 אפשר גם עם חלון+מאוורר 90 בתוספת של 50 שח.. יש משו אחר יותר טוב ב450? צודההה

• 8 תגובות
    • 801 צפיות
  17. Started by malcolmx9,

בשביל המשחק GTA SA. עכשיו, אני לא יודע מה המחירים הרגילים, אז אני פשוט אתן תקציב של 130 ש"ח! יש אפשרות להשיג במחיר כזה GAMEPAD טוב? אם לא אז כמה להוסיף לתקציב כדי להשיג משהו נורמלי? אני די לחוץ בעניין התקציב.

• 8 תגובות
    • 827 צפיות
  18. Started by dgolverk,

האם יש כרטיס טלויזיה(שרואים טלוזיה במחשב ואפשר להקליט מהטלוזיה...) שיש בו גם כניסת 1394/Firewire או שיש בו איזו כניסה שבעזרתה ניתן להעביר סרט ממצלמת MINIDV (מקלטת DV) למחשב? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  19. שלום.. יש לי איזה ספק מעפן של 520W אמרו לי 250W נקי ככה (לא זוכר איזה חברה ) שזה גרוע בעע ואין ביוכלתי כרגע כסף לקנות ספק אחד טוב ב550¤ ככה,וברשותי עוד ספק 500W(אני חושב 200W נקי או קצת יותר) ואני רוצה לחבר את שתיהם ביחד איכשהו.. האם זה ניתן? יש בזה סיכונים? זה לא יכול לעשות קצר? שריפה? משהו? ואז ככה ,*לבנתיים* עד שאני אחסוך כסף,ואקנה אחד טוב יהיה לי 2 ספקים שייעבדו בערך כמו אחד ולא יהיה לי לחץ על הספק ההוא שיש לי כרגע... תודה מראש לעוזרים..

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  20. שלום יש לי מקלדת מוטימדיב וכמה מהמקשים שלה לא עובדים למשל הכניסה למוזיקה שלי והתמונות שלי לא עובדים אבל לעלות ולהנמיך את הכול עובד אבל המקשים האלה מגיבים(נגיד אני בICQ ולוחץ עליהם זה עושה רעש של הכתיבה) גם מקש הprtscn לא עובד לי משהו יודע אך אני פוטר את הבעיה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by scratch,

שלום, לפי מה שהבנתי במקלדות שלנו יש יותר חיידקים מאשר באסלה, ושלי באמת מתחילה להשחיר בכל מיני פינות, רציתי לדעת איך מנקים את המקלדת, באילו חומרים אפשר להשתמש? אלכוהול? חומר של סנו? מטליות ניקוי לטוסיק של תינוק =)? והאם כדאי לפתוח אותה ולנקות מבפנים?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום רב, אני בעליה הגאה של מדפסת hp920c, קניתי אותה לפני מספר שנים (2-3 שנים, לא זוכר בדיוק) ועד עכשיו עבדה בנאמנות. העניין הוא שעכשיו נגמר לה הדיו ואני גם בתקופה זו עומד לקנות סורק, הדיו למדפסת (שחור + צבעוני) נע מסביב ל-200+ שקלים, מחיר של סורק נע סביב ה-300+ שקלים, האם כדאי לי לזרוק את המדפסת הנוכחית שלי לכל הרוחות (למכור, ואם כן, בכמה אני יכול למכור אותה? -היא מדפסת ממש נאמנה, אני חייב לציין.) ופשוט לקנות מדפסת + סורק משולב + דיו כמובן ב-500+ ואת המדפסת שלי הנוכחית אני אמכור, וכך אני אצא מורווח, לא? (אם לא הבנתם, תקראו שוב. קצת מסובך. : ) מה אתם אומרים ? מהי הערכת המחיר לגבי המדפסת שלי אם אני אציע אותה למכירה? (אגב, יש כאן מישהו מעוניין לקנות? ) וגם שיקול נו…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש המלצות מיוחדות? אני בשום פנים ואופן לא מחפש אלחוטית!! שתיהיה נוחה והכל כמובן...תודה.

• 8 תגובות
    • 605 צפיות
  24. Started by J.a.C.k,

המחיר עד 400 שח ללא חריגות מהתקציב. אני מחפש איכות טובה אבל בהתאם למחיר (400שח). ומישהו יכול להסביר לי מה היא הטכנולוגיה של הדפסה טרמית? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  25. Started by M7a,

מארז של Thermaltake דגם VA9000 Kandalf black הוא כולל 2 מאווררים מ"מ ו- מאווררים 2 מ"מ הוא פיזית ענק 220x530x560 ושוקל 18 קילו עשוי מאלומניום 1 מ"מ יש לו 10 מפרצי 5.25 ו-2 מפרצי 3.5 חסופים ועוד 3 מפרצי 3.5 פנימיים תוסיפו לו את הבקר שליטה ל- 4 מאווררים וחיישני חום HardCano 13 (יש אליו ביקורת בפינת הביקורות באתר) אני אהבתי! כמה שאלות שיש לי: לערכה הזאת... איזה ספק כדי לקנות (עדיף של Thermaltake) ? בכמה כסף הכי זול יש את שני החלקים האלו בארץ מהנסיון והידע שלכם? תודה!

• 8 תגובות
    • 786 צפיות

דיונים חדשים בפורומים