ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
הבעיה היא שה-Prophet III Ti200 לא במלאי ואני רוצה את המחשב מחר (יותר נכון אתמול), האופציות הן Prophet II Ti או GeForce III -אני חושב שזה גם של Hercules (זה מה שהמוכר אמר בטלפון כנראה הדגם שלפני ה-T200), בחרתי ב II Ti- כי זה היתה האופציה השניה שלי (וגם כמו ש- Athlon אומר אל תתן למוכרים לבלבל אותך) אני יודע שעשיתי את הצעד הנכון השאלה היא למה? (גם אני רוצה GF5 Ti20k ב-100$)
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם עכבר ומקלדת אל חוטיים טובים למשחקים? הם קולטים כמו שצריך?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרגע STEELSERIES המיני והוא כבר גוסס יש משהו מהמבצעים שיוכל להחליף אותו?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לשים בכניסה לבית מצלמת אינטרנט אלחוטית. המצלמה תחובר לרשת בבית (אלחוטית) ותהיה בעלת אפשרות לצפיה מרחוק. בינתיים הסתכלתי על המצלמה הזאת.... http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=PD64298866 דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
בתצורת TOWER: Raidmax Scorpio 668 Sunbeam Transformer Gaming ובתצורת MID-TOWER: Sunbeam Samurai Gaming Raidmax Scorpio 868 Black Midi Tower מה טוב יותר בכל קטגוריה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תודה !
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מסך לגיימינג בגודל של 22 23 עם אפשרות תלייה עדיפות לMS נמוכה מ5 ובנוסף תנו לי בבקשה המלצה לעכבר הכי מומלץ\נחשב בשוק לגיימר מחירי המסך עד 1500 ש"ח מחירי העכבר עד 450 ש"ח נ.ב שמתי את העניין של המסך גם בקטגוריה הזאת בשביל שלא ליצור 2 נושאים מקווה שלא עשיתי שום עבירה... :-\
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי רציתי שתייעצו לי מה לקנות... ואם תוכלו להסביר מה ההבדלים פחות או יותר הרמקולים: Altec lansing ATP-3 שעולים 700 ש"ח פלוס מינוס או Hercules XPS 510 שעולים 650 ש"ח פלוס מינוס
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני קונה את המפרט הבא: (יכול להיות שינויים קלים) Core2 Duo 1.86Ghz, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache - 1250 965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E - 950 677 - 2x1GB Twinmos - 940 Galaxy -7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E - 690 Maxtor - 250GB (16MB) SATA II - 470 NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 - 195 המליצו לי על הספק הזה: (180 ש"ח) JSP-TECH PS-05 BIG FAN 420W (12cm Fan) (24pin חיפשתי טיפה בפורומים וראיתי שהוא לא הכי איכותי ושהוא ג'נרי. אני מוכן להשקיע עוד 100 ש"ח ע"מ לקבל ספק יותר איכותי שיחזיק להרבה זמן ולשדרוגים עתדיים ול OC. האם הספק הזה הוא מספיק טוב? ואם לא, איזה עדיף לקחת?
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אפשר לעשות שכפתור בו יפתח לי את ה switch between screens? כלומר שבויסטה כשאני אלחץ על כפתור, זה יראה לי תצוגה תלת מימדית של החלונות הפתוחים?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי גם מקלדת וגם עכבר שאני מאוד מרוצה מהם אבל הם מחוברים למחשב ואני רוצה משהו שאני יכול להפעיל מהמיטה (2 מטר) אני מחפש מקלדת קטנה מאוד משהו כמו שיש בניידים הקטנים (EEE למיניהם) אבל שתהיה עליה שליטה על העכבר כמו שיש ל lenovo (או משהו בסגנון) אם יש לכם איזו אלטרנטיבה אחרת אני גם אשמח לשמוע תודה מראש טדי.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש דרך לחבר מחשב לטלויזיה שמרוחקים אחד מהשני, כלומר, ללא כבל, בכדי לצפות בסרטים? (לא HD). כלומר, שהתוצאה תהיה ממש כאילו חיברתי את המחשב לטלויזיה ב HDMI ישיר, בכדי לקבל שליטה מלאה על המחשב מהטלויזיה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה קורה? לא אמרו שה v23.11 דפוקים ועושים בעיות? אז איפה v21.83? למה הם לא מופיעים באתר של nVidia?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי עכבר Razer Diamondback שהתחיל לעשות בעיות, ואני מחפש תחליף ראוי שאינו אלחוטי. אני מחפש משהו שיתן תמורה טובה למחיר. ראיתי את ה- Logitech G400s מהסדרה החדשה, או את ה- G500 מהסידרה הישנה. מה אתם אומרים? או אולי להמשיך את המסורת עם Razer, השאלה על מה אתם ממליצים. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אתמול קניתי את הגיימפאד הנ"ל ואני לא מצליח לשחק איתו... ב- UT 2004 יש לו איזשהיא בעיה מוזרה שהוא מסתכל לי אוטומתית למטה, קבוע, כאילו הסטיק האנלוגי תמיד נוטה למטה... ובמשחק Delta Force Xtreme אנ לא מצליח לא לזוז ולא להיסתכל, ובהגרות שלו הוא לא מזהה בכל את הסטיק האנלוגי הימני ! חשוב לציין שהגדרתי את הגיימפאד בתוך המשחקים עצמם וקבעתי את המקשים אבל בכל זאת יש בעיות... ועוד משהו שחשוב לציין זה שעם NBA 2006 הוא עובד מצויין ! אז מה עושים ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת בתקציב של בערך 800 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה. קיבלתי המלצות על HP 8500 וראיתי שיש שני דגמים, רגיל ופלוס. ממה שאני מבין ההבדל ביניהן הוא רק גודל המסך וכמות הזכרון, לדעתי לא שווה תוספת של 200 ש"ח. יש הבדל שאני מפספס? האם ה8500 הרגילה יודעת להדפיס דו-צדדי? ובכל מקרה, אם יש משהו אחר מומלץ בסביבות התקציב הזה אני אשמח לשמוע. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי אנשים אז ככה אני בבעיה איזה מארז לבחור... HEC COMPUCASE או RAIDMAX COBRA או SUPERTALENT או ANTEC 1080B AMG או משו אחר בסביבות המחיר??? לאיזה מהם הקירור הכי טוב??? לאיזה מהם הספק הכי טוב??? (מה אתם אומרים על הספק HEC ועל ENERMAX???) איזה מהם בנוי מאלומיניום אם בכלל??? ואיזה הכי כדאי לקחת ואם כן עם איזה ספק כוח לקחת??? תודה רבה לכל העוזרים... ואם יש מארז אחר שאתם ממליצים עליו בסביבות ה-500 שקל פלוס מינוס תגידו.... וגם איזה ספק לקחת או יש לו??? דרך אגב: זה למחשב +AMD ATHLON64 3000 כרטיס מסך רדון 9800 פרו לוח אם אפוקס זכרון קשיח WD 120GB SATA צורב וכונן תקליטורים וזהו בעיקרון אם צריך עוד מידע תגידו אני יוסיף... תודה.....
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתעניין בשני העכברים הנ"ל. שניהם במחיר דומה- בעיקרון עכשיו יש לי RAZER LACHESIS שמתחיל לגמגם (אחרי כמה שנים טובות שהוא שירת אותי נאמנה ). אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לקראת רכישה של G27 חדש מKSP או איבורי (הכי זול משמעותית משאר החנויות) דבר ראשון - יש לי את שני הסניפים בעיר והיה לי ניסיון רע עם KSP באחריות על לוח אם, אבל אני יודע שהאחריות של לוג'יטק גלובלית ולכן לא ממש מדאיג אותי - האם אני צודק? לגבי ההגה עצמו - האם הוא שווה את הכסף? ממש מרגישים הבדל בינו לבין הגה ב"רק" 500 ש"ח נניח? אני חובב נהיגה באופן כללי ומשחקי מחשב גם, אם באמת ארכוש את המשחק, חוץ מGT5 לPS3 (שהבנתי שהוא חובה) איזה משחקי מחשב מומלצים להגה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הזמנתי פד של steelserious heavy מסין יש הבדל בין קוריאה לסין? את העכבר g700s הזמנתי מקוריאה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני כותבת כי יש לי בעייה עם המפצל הנוכחי שלי. קניתי מפצל בזמנו עם 11 יציאות כי חשבתי לעצמי לשים את כל הביצים בסל אחד. המפצל כולל מקור חשמל חיצוני וכמובן הינו 2.0. לצערי אני מרגישה כבר כמה זמן שהוא מזייף. שהתקנים שמחוברים אליו איטיים. אני מחפשת בנרות המלצה למפצלים אמינים יותר, שיכולים לתת שירות טוב בו זמנית לכמה התקנים אבל אני גם תוהה אם פשוט יש התקנים שלא מומלץ בכלל לחבר אותם לרכזת חיצונית ועדיף שיחוברו לספינת האם.... אז קודם כל הבעיות העיקריות שהיו לי הם עם פריקת תמונות מכרטיס הצילום שלי דרך הרכזת - בעיות של ניתוקים ואיטיות שנפתרו ברגע שהעברתי את הכרטיס ליציאות של המחשב, אבל לא יכולה להגיד שזה פתרון ממש נוח. קורא הכרטיסים שלי די רחב במבנה שלו, ולמרות שאני מחברת אותו ביצי…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע מה קורה עם זה? כי נכנסתי לזאפ התקשרתי כמעט לכל החניות בהשוואת מחירים ואף חנות חוץ מבאג (אגב הם ממש יקרנים!) לא ידעו על מה אני מדבר! מישהו יודע מה קורה עם זה?... תודה.. ברק
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, קניתי לא מזמן מדפסת אלחוטית ועכשיו התקנתי את הדיסק שבא איתה על המחשב שלי כדי שאוכל לעבוד איתה דרך הראוטר.. השאלה שלי היא, האם אני צריך שוב להתקין את המדפסת על מחשב אחר כדי שגם הוא יוכל להשתמש בה או שעכשיו פשוט צריך להגדיר אותה איכשהו בעזרת הIP שלה או משהו..?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שלושה רמקולים וראיתי בזאפ כמה שהיו נראים לי, התקציב שלי הוא עד 150 ש''ח השימושים שלי זה האזנה למוזיקה וקצת שימוש בKodi נ.ב הצעות אחרות גם יתקבלו בברכה. http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-speakers&modelsid=802298,717766,784618
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-