עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. היי אחרי הרבה חיפושים קריאת ביקורות וכו וכו וכו הגעתי למסקנה שהעכבר הכי טוב בשבילי הוא MX1000 אני משחק משחקים ושימושים כוללים, עכשיו אני צריך גם מקלדת אלחוטית יש המלצות? שאיפה לכמה שיותר זולה לא יותר מ200 ש"ח.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום לכולם, לפני מספר ימים רכשתי את הסט מקלדת-עכבר של מיקרוסופט מדגם Wireless Desktop 3000. הסט מגיע עם עכבר אופטי בטכנולוגיית בלו-טראק של מיקרוסופט מדגם Wireless Mouse 5000. הכל נחמד ועובד כפי שציפיתי למעט הקטע עם הגלגלת של העכבר - היא זזה חלק. ללא קליקים. אני פשוט משתגע מהקטע הזה וזה ממש לא מסתדר לי מבחינת תחושה ופידבק שהייתי מצפה לקבל. ניסיתי לחפש קצת ברשת על הנושא הזה אבל לא מצאתי פשוט כלום. אפילו לא אזכור לגבי הקטע שהיא חלקה. עכשיו השאלה שלי היא כזו - הגלגלת בעכבר הזה באמת אמורה להסתובב חלק ללא קליקים או שזו בעיה בעכבר שקבלתי ?? תודה מראש, שחר

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by smtm,

רציתי לרכוש את ה-8500 LE של הרקולס. מספרים שיש קצת בעיות עם היבואן כרגע, אז אני מחפש כרטיס אחר, באותה רמה - מבחינת איכות התמיכה בדו-מימד ובתלת מימד ומבחינת הביצועים. אני אשמח לשמות של דגמים מתאימים, כולל מחירם והיכן ניתן להשיג אותם. תודה וחג עצמאות שמח.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by omrit,

שלום, מישהו יכול לעזור לי לחשב את צריכת החשמל של המחשב שלי? (WATTS) מעבד AMD3000+ @ 1.55V X800GT 2 מאווררי 120, 2 מאווררי 80MM DVD, HD SATA יש עוד רכיב ששכחתי שצורך חשמל? תודה!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by ew89,

היי חברה, מאחר והלוג'יטק G5 שלי סיים את דרכו אני נאלץ לקנות עכבר חדש.. על העכבר אני כמעט ונעול על ה G400S והפאד SteelSeries QCK מההמלצות פה בפורום.. השאלה שלי היא מה ההבדל בין ה QCK+ ל Heavy? ראיתי שה Heavy טיפה יותר יקר.. אשמח גם לשמוע מה דעתכם על הבחירה שלי.. תודה מראש.

6. Started by yossix,

שלום. יש לי לוח אם ג'יגה בייט GA-P55-UD2 והסלוט הפנוי היחיד הוא PCIEXPRESS (הסלוט הכחול המאונך השמאלי). האם ניתן לחבר כרטיס האופג PVR150 לסלוט הזה? תודה קישור ללוח אם http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pID=3165#sp

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. המחשב הנייד יעבוד, אבל המסך שלו יהיה מקופל, כלומר, המסך של המחשב הנייד לא בשימוש. וכדי שלא יתפוס מקום, יהיה לו מעמד אנכי לשולחן. אני מחפש משהו כזה, אם מישהו שמע, או מכיר..

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכולם! אני חייב דחוף המלצה למקלדת ועכבר אלחוטיים עד 160 שקל חברה: לא משנה איזה אבל עדיף לוגיטק או מייקרוסופט חשוב ביותר: שהמקלדת לא תהיה רעשנית ועדיף שיהיה לה שלט חוטי אבל זה לא כזה חשוב, והעכבר ינוע בצורה חלקה, מקלדת ועכבר יוכלו לשמש גם למשחקים, שהמקלדת והעכבר יעבדו גם לאחר שנים 2-3 שלא תיערס לי ממכה קטנה, שאני לא יצטרך להשתמש בה עם פד אחריות: די חשוב זה די דחוף אז כמה שיותר מהר להביא לי.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Coca Cola,

750VA יספיק? האם באלפסקים של gamatronic יש תוכנה לכיבוי מחשב עצמאי? זה ממש חשוב לי שאם במקרה יש הפסקת חשמל בלילה אז המשחב יתכבה בעצמו יש עוד חברות חוץ מadvice U- gamatronic שהן טובות, לא יקרות ומומלצות?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Haflo,

מה קורה? לא אמרו שה v23.11 דפוקים ועושים בעיות? אז איפה v21.83? למה הם לא מופיעים באתר של nVidia?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by iib,

אני נעשה פחות ופחות בטוח שה ATi 8500 הוא בחירה עדיפה על הגיפורס 3... ההפרש במחיר אומנם 300 ש"ח אך אני כבר לא רואה הרבה יתרונות ממששים לכרטיס של ATI בעיקר עכשיו אחרי ש Anandtech גילו שאפשר לקבל ביצועי FSAA טובים יותר עם גיפורס 3 גם מבחינת האיכות - וזה היה הקלף העיקרי של הראדון עד עכשיו... בעיקר שמשחקים שמשתמשים ב DX 8.1 API 1.4 מאוד רחוקים ו TRUEFORM עד כמה שאני יודע נתמך רק בסיריוס סאם... ול nVidia עדיין היתרונות הגדולים יותר יציב יותר בטוח עידכוני דריוורים שוטפים שממשיכים לשפר את הביצועים. ול ATI עדיין החסרונות הרגילים - מחלקת דריוורים שלא נדע, יציבות - הבעיות לא נפתרו לגמרי התמיכה במערכות הפעלה חדשות של הדריוורים של ATI מעולם לא הייתה משהו משהו וזה יודע כל מי שהיה לו R…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Mandheling,

אני מעדיף פאד זול כי אני לא רואה סיבה להוציא הרבה על מוצר כל כך פשוט. הפאד שיש לי כרגע הוא זה והוא בסדר, אבל לאחרונה הוא לא יושב שטוח. מלבד הנושא (החשוב) הזה אין לי טענות. השימושים העקריים שלי בעכבר (לוג'יטק G400) הם משחקים, גלישה ועיבוד תמונה. אני מעדיף פאד גדול וללא כרית תמיכה. הצורה והמותג לא חשובים לי. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by galweb,

איזה עכבר עדיף לדעתכם לעבודת יום יום (לא משחקים) ? האם יש הבדלים בגודל הפיזי בינהם ? בנוחות הישיבה בתוך היד ? משקל ? חן חן נ.ב. ה-REV לא בא בחשבון כי אני שמאלי, עם ה-MX1000 אני עוד איכשהו אסתדר.....

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by CoronaLover,

מה אתם חושבים על ה Geforce 4 ? לפי דעתי זה ביזבוז כסף לקנות Ti 4600 בגלל הבדל הביצועים הקטן בינו לבין ה Ti 4400 והבדל הכסף הוא כ 100$ !!!! מה אתם חושבים ???

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. המדפסת הנ"ל מתריעה לי שאני אמור להחליף את הראש דיו הימני. קניתי ראש דיו חדש, והכנסתי אותו במקום הישן, אך אני נתקל בהודעת השגיאה (מתוך הווינדוס): cartridgename 1$$? למישהו יש מושג במה מדובר? המדפסת (פיזית) מסרבת לבצע כל פעולה מלבד הודעה השגיאה שצריך להחליף ראש דיו.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Alexkmr,

יש לי כרגע STEELSERIES המיני והוא כבר גוסס יש משהו מהמבצעים שיוכל להחליף אותו?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. והאם צפוייה הוזלה משמעותית במחירי הגי פורס 3 הרגיל ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by p_uriel,

אני מחפש לשדרג את המדפסת הביתית המשולבת שלי (קנון MX300) מה מפריע לי? היא מעט גדולה, אין לה Feeder (אני סורק כ 30 דפים בחודש), כאשר הפקס' נתקע (אין מענה וכו') - יש צליל חזק מאד שלא ניתן להפסיק עד שלא מוציאים את הכבל מהמכשיר. כל השאר - באמת טובים עבורי (מהירות הדפסה, איכות וכו') אני רוכש דיו מקורי פעמיים בשנה (את המחסניות ה'חסכוניות' ב 450 ש"ח לשנה. ראש שחור, ראש צבעוני). במדפסת קודמת של קנון, רכשתי תחליפי דיו ב 10 ש"ח, עד שהם הרסו לי את המדפסת, אז הגעתי למסקנה שתחליפי הדיו לא כאלו זולים בסופו של דבר ברצוני לשדרג את המדפסת לקטנה יותר, לא מדפסת רשתית וללא WIFI: חיבור USB וזהו. ראיתי שמשווקים בחנויות (קרביץ, באג וכו') את HP, אבל אני יודע שראשי הדיו שלהם יקרים יו…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום אנשים אני סטודנט ולא מזמן נהרסה לי המדפסת הישנה שלי (HP1315). חיפשתי קצת ברשת על מדפסות וראיתי את HP 6500, נראית מרשימה וחסכונית, אבל משום מה אני לא מצליח להיסגר אחזה דגם מהן מדפיסה דו"צ. בזאפ נראה לי שעשו סלט גדול בין כל הדגמים. ראיתי שה 6500 הרגילה עולה בסביבות ה550 אבל לא מצאתי שום אזכור של היצרן לגבי הדפסה דו"צ. עכשיו יש עוד דגם אלחוטי ב650 ועוד דגם PLUS ב780 ש"ח בערך. אני כבר די מבולבל כי בכל אתר כתוב משהו אחר לגבי הדו"צ, אותי לא מעניין הקטע של האלחוטי, הכי חשוב לי זה חסכון (כי אני מדפיס רק בשחור לבן) והדפסה דו"צ( כי אחרי הכל לסחוב על הגב כל יום פי 2 דפים זה לא כיף). אשמח לשמוע ממישהו שמכיר את הדגמים הנ"ל, ואפילו הצעות למדפסות של חברות אחרות. בעקרון התקציב הוא ע…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by UVnet,

יש לי שני דיסקים קשיחים אחד הוא 20 GB מלא עד הסוף והשני הוא 40 GB חדש איך אני מעתיק את כל המידע שעל הראשון לשני?? אני צריך עזרה ממש דחוף כי הראשון הוא של IBM והוא בתהליכי גסיסה סופניים. ועוד משהו הראשון מחולק ל 4 כוננים של 5 ג'יגה כל אחד איך אני מיישם את אותה שיטת חלוקה על השני? (כלומר 4 כוננים של 10 ג'יגה כל אחד) ושאלה אחרונה האם יש לי דרך שבה אוכל להעתיק את המידע מהראשון לשני מבלי לשנות ע"י כך את התארוך (מלשון תאריך) של כל תיקייה, כלומר שאם יש לי תיקייה שכרגע התאריך שרשום שהיא Modified הוא 20/1/1999 שאחרי שהיא תועבר התאריך לא ישתנה ולא יהפוך לתאריך של היום (היום שבו היא הועתקה). אם תוכלו נא להגיב כמה שיותר מהר תודה רבה מראש לכולם...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. או שעדיף להוסיף כסף לקנת מארז מכוער אבל יותר טוב?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by overload,

אני רוצה לדעת האם המחשבים הניידים של- HP COMPAQ נחשבים לטובים (איכות המוצר לא במפרט המחשב) ביחס לשוק הניידים בארץ תודה לכל מי שיעזור.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by bneli,

התוכנה האורגינלית לשליטה עושה לי בעיות עם משחקים ישנים (AOE 2 וכאלה) וגורמת לעכבר שלא מזיזים אותו לזוז לפינת המפה.. עכשיו כשהסרתי את התוכנה הכל עובד בסדר אז יש אולי תוכנה אחרת שאני יכול להתקין לשליטה וקביעה של DPI מסויים? (כרגע הורדתי דרך הווינדוס 7 בהגדרות אבל זה לא ממש מספק וזה לא נותן ממש משהו מדוייק ..זה לפי קווים) תודה אלי.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. היום בשעה 12:45 בבוקר בדיוק המחשב התכבה ואחרי בדיקה גיליתי שהספק התקלקל ולקח איתו גם את הלוח אם והמודם ADSL שלי עוד לא הספקתי לבדוק את הזכרון והמעבד..מקווה שלא קרה להם כלום! ועכשיו לשאלת השאלות...איזה ספק לקנות?? אני מעדיף שיהיה זול אבל יותר חשוב שיהיה אמין! שיהיה לפחות 350W ואם הוא יקר (מעל 200-250ש"ח) אז שיהיה עם 2 מאווררים... והמקסימום 350ש"ח מה דעתכם על הספק הזה: http://www.topower.com.tw/home/atx_400ssa.htm אמנם הוא יקר אבל משום מה הוא נראה לי שווה אבל תגידו לי את דעתכם! ומה עם הספק של TSUNAMI 350W שעולה זול, אני יודע שהוא יותר אמין מסתם ספק ג'נרי אבל כמה הוא שווה? אני גם רוצה שתתיחסו לספקים אחרים חוץ משל HEC כי כולם כאן תמיד ממליצים על HEC אבל כבר היו איתו …

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. היי, אני מעוניין לקנות מדפסת (לשימושים של סטודנט, הרבה הדפסות שחור לבן והרבה סריקות). מעוניין במדפסת עם דיו זול יחסית, תמיכה בWifi ואם יש אפשרות להדפסה דרך אפליקציה מרחוק זה יהיה מעולה. אין לי הרבה מקום אז חשוב לי שהיא תהיה כמה שיותר קטנה. המלצות? (עברתי על המומלצים אבל לא נראה לי שמה שמציעים שם מתאים לדרישות שלי). - - - תגובה אוחדה: - - - BROTHER HL1110 נראת לי קטנה וקומפקטית, אבל אין שם סורק ואני מעדיף סורק

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים