עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. מישהו יודע מה קורה עם זה? כי נכנסתי לזאפ התקשרתי כמעט לכל החניות בהשוואת מחירים ואף חנות חוץ מבאג (אגב הם ממש יקרנים!) לא ידעו על מה אני מדבר! מישהו יודע מה קורה עם זה?... תודה.. ברק

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by ntl,

1. האם עדיף להשקיע במעבד (1800/1900) ולא בכרטיס (GeForce2) או בכרטיס (GeForce 3) ולא במעבד (1600/1700)? 2. האם ל-GeForce2 מספיק מסך 17 או לקנות 19? (GeForce3+מסך 19 קצת מוגזם) 3. אני יודע שמעבדי אינטל מכבים את המחשב כשהחום עולה, אבל איך אפשר "להרגיע" מעבד AMD? רק להוסיף Volcano6 או משהו כזה? 4. אני לא רוצה מארז ענק כמו Enermax אבל אני רוצה מארז שבו אשלב את המאוורר הנוסף וגם שיהיה אפשר לפתוח אותו בקלות (לא כמו ה-6 ברגים בג'נריק שלי :-/) וגם שלא יהיה יקר מדי....איזה כדאי? 5. האם להסתפק בCDROM רגיל או לקנות DVD? ואם DVD, אז מן הסתם אני צריך להשקיע ברמקולים.....איזה? (הכי זולים שאפשר שתומכים ב5.1/4.1) 6. האם לקחת את ה-GA-7VTX-H (שיש בו כרטיס רשת וקול משולב…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. תוך כדי שוטטות בגוגל וחיפוש אחרי עכבר טוב של אסוס (אוהב את החברה הזאת ) עלתה התוצאה הבא http://www.notebookreview.com/assets/18890.jpg ועוד עם הלוגו של הרפובליקה :'( אותו לוגו של על מקסימוס פורמולה שתים שאני יקנה בקרוב5 ברור לי שזה העיצוב של הG7 של לוג'יטק המפורסמת אבל רציתי לשאול יש עכברים איכותים של אסוס פה בארץ? כי לא נתקלתי בכאלה אף פעם........

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by p_uriel,

אני מחפש לשדרג את המדפסת הביתית המשולבת שלי (קנון MX300) מה מפריע לי? היא מעט גדולה, אין לה Feeder (אני סורק כ 30 דפים בחודש), כאשר הפקס' נתקע (אין מענה וכו') - יש צליל חזק מאד שלא ניתן להפסיק עד שלא מוציאים את הכבל מהמכשיר. כל השאר - באמת טובים עבורי (מהירות הדפסה, איכות וכו') אני רוכש דיו מקורי פעמיים בשנה (את המחסניות ה'חסכוניות' ב 450 ש"ח לשנה. ראש שחור, ראש צבעוני). במדפסת קודמת של קנון, רכשתי תחליפי דיו ב 10 ש"ח, עד שהם הרסו לי את המדפסת, אז הגעתי למסקנה שתחליפי הדיו לא כאלו זולים בסופו של דבר ברצוני לשדרג את המדפסת לקטנה יותר, לא מדפסת רשתית וללא WIFI: חיבור USB וזהו. ראיתי שמשווקים בחנויות (קרביץ, באג וכו') את HP, אבל אני יודע שראשי הדיו שלהם יקרים יו…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by hadarK,

שלום, אני מעוניין לרכוש מצלמת רשת. צריך המלצות

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. קיבלתי מערכת מקלדת ועכבר BLUETOOTH מדהימה (DINIVO של לוג'יטק) מאמריקה. הבעיה שאין עליה אותיות בעברית. איפה אפשר לעשות את זה וכמה זה אמור לעלות בערך? תודה על כל תשובה. יויו12

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Zelig,

היה לי G7 ארבע שנים והוא היה מצויין! ממש נהניתי לשחק איתו - עכבר קל משקל, אלחוטי, מדוייק, וכשנגמרת הסוללה ניתן להחליף לאחרת ולטעון במקביל. למרבה הצער העכבר הגיע לסוף ימיו, ולמרבה הצער נראה שכבר לא מוכרים אותו ולא מייצרים אותו. אני מחפש המלצה לעכבר שיחליף אותו. למעלה כבר כתבתי מה חשוב, והנה מה שלא חשוב: לא צריך כפתורי שינוי DPI ולא צריך כפתורים "משוגעים" (אחורה, קדימה, חיפוש באינטרנט, וכו'). כל עוד יש את 3 הכפתורים הרגילים + גלגלת זה מספיק. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by shuy,

בעקבות ההודעה הזו: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=134215.msg1126924#msg1126924 החלטתי לפתוח את הנושא, כל הזמן מדברים על ספקים ג'נריים וכאלה שלא, רציתי לדעת לפי מה קובעים אם חברה מסויימת ג'נרית וחברה אחרת לא. ואל תתחילו לדבר על מתחים יציבים וכו' בלי לספק השוואות טכניות שיגבו את הדברים, כי אני חיפשתי ברשת ולא הצלחתי למצוא שום השוואה טכנית גרידא בין ספקים "ג'נריים" וכאלה שלא. ד"א, אני מודע לחלוטין לחשיבות של מתחים יציבים לפעילות תקינה של המחשב, לי יש 2 מחשבים בבית ובאחד יש HEC475W ובשני יש ANTEC550W. הסיבה שלא פתחתי את זה בדיון הכולל על ספקים היא שרציתי שזה יהיה דיון רציני ומפרה שימשך לאורך זמן ושימצה את הנושא הזה אחת ולתמיד.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Regev,

מה עדיף TRACKBALL או OPTICAL. לא אופטי. אני לא סובל אופטי, על בטריות ותמיד זז מטווח הקליטה ונתקע!!! האם זה נוח הTRACKBALL הזה? מה שבטוח הוא שהוא יפה...

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Itaybe,

בוקר טוב, יש איזו המלצה גורפת לגויסטיק המושלם להטסת מסוקים במשחק ? (אולי ב BF3 גם מטוסים) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by ImAllMostAwake,

אז ככה לפני זה היה לי את ה5000MX ועכשיו הביאו לי את הMX5500 וגיליתי פה שני דברים מציקים לי מאוד 1. איך פותחים את המכסה של הבטריות? לקח לי רבע שעה לפתוח את זה ... אני פשוט מפחד לשבור את זה פעם הבאה אולי זה שאלה מצחיקה אבל למי שיש ומכיר אני אשמח לעזרה בנושא 2. שזה לא נראה יש פתרון אבל למה הם לא הכינו כפתור ONN \OFF תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום לכולם, לאחר נסיון לא טוב עם HP והקלקולים במדפסות שלהם אחרי שנה וחודש, אני מעוניין לקנות מדפסת אמינה. שמעתי דברים על קאנון, ואני רואה הרבה ביקורות טובות על בראדר. אני לא כ"כ מבין את ההבדל בין לייזר להזרקת דיו, אז אני פתוח להצעות. התקציב שלי הוא באזור ה-600 ש"ח עם אופצייה לחרוג ממנו עבור מוצר משכנע שיחזיק מעמד לאורך זמן. יכולות רצויות - הדפסה: ש\ל + צבע הדפסת תמונות באיכות מניחה את הדעת לא חייבת קצב הדפסה גבוה וגם לא תדפיס בתדירות גבוהה (ועל כן דרוש דיו שיהיה עמיד לפרקי זמן ללא שימוש) - מדפסת משולבת: סורק + פקס + ניהול פקסים על המחשב בצורה נוחה (כולל פיקסוס קבצים מהמחשב וקבלת פקסים ישירות למחשב בנוסף או כתחליף להדפסתם). - סריקת דפים מרובים ע"י הזנת נייר לסורק (nice t…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by UVnet,

יש לי שני דיסקים קשיחים אחד הוא 20 GB מלא עד הסוף והשני הוא 40 GB חדש איך אני מעתיק את כל המידע שעל הראשון לשני?? אני צריך עזרה ממש דחוף כי הראשון הוא של IBM והוא בתהליכי גסיסה סופניים. ועוד משהו הראשון מחולק ל 4 כוננים של 5 ג'יגה כל אחד איך אני מיישם את אותה שיטת חלוקה על השני? (כלומר 4 כוננים של 10 ג'יגה כל אחד) ושאלה אחרונה האם יש לי דרך שבה אוכל להעתיק את המידע מהראשון לשני מבלי לשנות ע"י כך את התארוך (מלשון תאריך) של כל תיקייה, כלומר שאם יש לי תיקייה שכרגע התאריך שרשום שהיא Modified הוא 20/1/1999 שאחרי שהיא תועבר התאריך לא ישתנה ולא יהפוך לתאריך של היום (היום שבו היא הועתקה). אם תוכלו נא להגיב כמה שיותר מהר תודה רבה מראש לכולם...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by The_Byter,

כניסה לשתי יציאות - ממותג. יש כזה ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. העכבר G700 LOGI אני מחפש משטח עכבר אחרי ש-ה SteelSeries SX השני נהרס ולא מחליק כמו שצריך אחרי שימוש של שנתיים קניתי SX אחר שלישי והוא לא מחליק בכלל כמו שצריך יכול להיות שגם בדברים כאלו יש "דפקטים" בייצור. אז אני יבצע החלפה שלו או רכישה שונה של משטח אחר כי שמעתי שיש אחרים יותר טובים ומעניין אותי לדעת מי כן השתמש בו והרגיש שהוא מחליק כמו או יותר מ SX ולאורך זמן כגון : Razer Scarab Expert Gaming Mouse Pad http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11989 Razer Destructor Mouse Pad http://www.pcgames.co.il/Razer_Destructor_Mouse_Pad-10522.html?isFromCat=1&Tmp=0&PN=1 SteelSeries 5L http://www.pcgames.co.il/SteelSeries_5L-1022.html?isFromCat=1&Tmp=0&PN=1 SteelSeries S&S …

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by RX7,

שלום ישנה בעיה במדפסת שלי, לא מגיבה לפקודות שאני שולח לה, להדפיס דרך הוורד, כשאני מפעיל מחדש את המחשב אז זה מתחיל להדפיס. בעיה שחוזרת על עצמה. נסתי לפתור אותה עם התמיכת של HP אך ללא הצלחה. יש לציין שבדקתי מגע בחיבורים, ניתקתי-החזרתי אך הבעיה קיימת תודה לעוזרים WINDOWS 7 בעברית

17. אוקיי אז ככה בזמן האחרון יצא לי לשאול את עצמי הרבה פעמים איזה מבין עכברי הG5 הוא הכי טוב.. מכל הבחינות.. האפור בגלל הfrimware המעודכן והמחיר השחור בגלל המרקם או שבכלל ה2142 בגלל היופי אז רציתי לשאול אתכם.. אילו מביניהם את מעדיפים?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by bneli,

התוכנה האורגינלית לשליטה עושה לי בעיות עם משחקים ישנים (AOE 2 וכאלה) וגורמת לעכבר שלא מזיזים אותו לזוז לפינת המפה.. עכשיו כשהסרתי את התוכנה הכל עובד בסדר אז יש אולי תוכנה אחרת שאני יכול להתקין לשליטה וקביעה של DPI מסויים? (כרגע הורדתי דרך הווינדוס 7 בהגדרות אבל זה לא ממש מספק וזה לא נותן ממש משהו מדוייק ..זה לפי קווים) תודה אלי.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by אלוויס,

למישהו יש פה ניסיון עם המפלצת הזאת??

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Fetalo,

אני חושב שאני מחזיק בשיא: עד לפני שנה היה לי P1 90 MHZ במשך 7 שנים! (בכל הזמן הזה רק נוסף לו מודם 56K) !now beat that

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by dd7,

מחפש לקנות מקלדת של dell בארץ..

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שמענו יותר מידי בעיות אמינות על הדיסקים שמוכרים כיום. למרות שלרובנו יש צורב ואנו מגבים את הכל, עדיין יש אנשים שחשובה להם אמינות הנתונים שלהם. הבעיות המוכרות: IBM: אין מה להוסיף...... WD: בעיות בסדרות הישנות שמאז הביאו להם שם רע בארץ+בעיות בלוחות מסויימים עם צ'יפסטים של VIA. MAXTOR: אלה שקנו את החדשים, חלקם אומרים על רעשים מסויימים. SEAGATE: חלק אומרים שהם איטיים בהשוואה לאחרים........... כולנו מסכימים שMAXTOR, SEAGATE וגם WD יתפקדו מצויין בתור כונן משני, זאת אומרת לא כונן C עליו מותקנת מערכת ההפעלה, לא? הפיתרון נמצא כבר הרבה זמן רק שהוא יקר...... קונים בקר סקזי (200 דולר) ועוד איזה קשיח SCSI 18GB 10,000RPM (בערך 230 דולר) של מקסטור/SEAGATE/WD ושמים את הדיסק הקשיח סקזי בתו…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by taotao,

שלום לכולם הגעתי למסקנה שם אני רוצה להתחיל בקירור טוב למחשב אז לפני המאוורים והכול אני צריך מארז גדול וטוב עכשיו המארזים הגדולים אלה הם TOWER משהו נראה לי שהם גדולים כאלה אני צריך הצעה איזה מארז לקנות? בעיקרון היופי לא חשוב כי במלא אני יעשה לו חורים למאוורים וכול זה אבל גם לא חתיכת פלסטיק שקוראים לה מארז המחיר בעיקרון אין לי בעיה לשלם עד 500 שקל כאילו (מה שנראה לי קצת מוגזם למארז) אבל רק שיהי לכם טווב ככה אז 500 ואם הוא בא אם עוד מאוורים אז זה גם טוב תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Alexkmr,

יש לי כרגע STEELSERIES המיני והוא כבר גוסס יש משהו מהמבצעים שיוכל להחליף אותו?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. היי, אני מעוניין לקנות מדפסת (לשימושים של סטודנט, הרבה הדפסות שחור לבן והרבה סריקות). מעוניין במדפסת עם דיו זול יחסית, תמיכה בWifi ואם יש אפשרות להדפסה דרך אפליקציה מרחוק זה יהיה מעולה. אין לי הרבה מקום אז חשוב לי שהיא תהיה כמה שיותר קטנה. המלצות? (עברתי על המומלצים אבל לא נראה לי שמה שמציעים שם מתאים לדרישות שלי). - - - תגובה אוחדה: - - - BROTHER HL1110 נראת לי קטנה וקומפקטית, אבל אין שם סורק ואני מעדיף סורק

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים