עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by nanadav,

יש לי את העכבר כבר 3 חודשים, עכשיו פתאום נגמרה לו הבטריה, הטענתי את העכבר עד שהבטרייה התמלאה ואז שאני מנסה להשתמש בוא הוא לא מגיב, עשיתי לי ריסט בבייס והוא אומר לי את זה: אין לי שום כפתור התחברות, וניסיתי גם על הכפתור של הריסטרט שעל העכבר ולא עזר. בבקשה תעזרו לי...

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Talkman,

שלום לכם אנשי פורום יקרים! לפני מספר ימים הזמנתי דרך PCHardware מחשב. המחשב הוזמן לפי מפרט (http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=24;action=display;threadid=45076&start=0), שהרכבתי. אך היום התקשרו אלי, ואמרו לי, שהמארז, שבחרתי חסר במלאי ולא יהיה לפחות עוד שבועיים! :-\ המארז הוא: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case(לבן): http://www.pch.co.il/docs/pd612373275.htm . נאמר לי גם, שיש את אותו הדגם של המארז, אבל בשחור! הבעיה שלי היא: שהכוננים האופטיים שלי(צורב וכונן די.וי.די) הם לבנים. ואני פוחד, שהשילוב בין המארז השחור הזה לבין הכוננים הלבנים יכול ליצור משהו אבסטרקתי ומכוער. מכיוון, שלא יצא לי לראות שילוב בין מארז שחור לכוננים לבנים, אנ…

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by maccabeast,

האם המצלמה הנ"ל שווה משהו? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=33705 תודה ויום טוב...

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  4. זה המערכת שאני לוקח מעבד ?Athlon64 3500+ (Socket AM2) 62W לוח אם ?M2NPV-VM Socket AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E? זיכרונות DDR II 667MHz Twinmos 512MB X 2 = 1024MB דיסק קשיח ?Maxtor 250GB SATA II 7200RPM 16MB MaXLine III? צורב DVD NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black קירור למעבד Thermaltake TR2-R1 (for AM2 socket) A4022 שלט iMON Knob נכון לעכשיו יש זיכרון 1GB אבל יכול להיות שבעתיד אשדרג ל2GB.. וכרטיס מסף כרגע מובנה בלוח אם... אבל יכול להיות שבעתיד אשדרג ואקנה כרטיס מסך בסכנון ה7600GT אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף בספק כוח.. כי בעיניי זה פיל מת.. ממש לא מעניין אותי איזה ספק... (חלק מההבנה הדפוקה שלי במחשבים ) רק מעניין אותי שיהיה שקט מאד (כי זה למחשב HTPC) אז לדעתכם…

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  5. Started by killer107,

אני רוצה לקנות הגה וג'ויסטיק כמו של סוני למחשב, עד 200 ש"ח כל אחד. על מה אתם ממליצים לי?

6. Started by theking7,

שלום לכולם, רכשתי לאחרונה את המצלמה הנ"ל, עובדת אחלה, מצליח להתחבר מהמחשב, מהאייפון (כל עוד אני באותה רשת). הבעיה נוצרת כאשר אני מנסה להתחבר ממחשב חיצוני. יצרתי שירות DynDNS והפנתי פורטים בראוטר, אך עדיין כשאני נכנס עם הכתובת IP/DynDNS הוא מוביל אותי היישר לעמוד ההגדרות של הראוטר, ולא מפנה למצלמה. איך עושים זאת? הראוטר ברשותי הוא ROTAL RTA 1025W

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Svensk.il,

היי, תוכלו להמליץ לי על מקלדת דקה עם מקשים כמו של לפטופ (למחשב נייח). רצוי כזאת שמתלכלכת כמה שפחות. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. תקשיבו המקלדת שקניתי היא זאת: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2459 אני מאוד מרוצה והכל אבל יש משהו אחד מציק, מציק מאוד.. אתם רואים את מקש השיפט בצד שמאל מתחת לכפתור ה CAPS LOCK כאן מתמונה הזאת הוא ארוך לאללה וגרסא שאני קניתי משום מה קיצרו אותו והוסיפו מקש נוסף במקום השטח שהם קיצרו (מקש מאוד לא שימושי של \ שיש אותו כבר ליד האנטר) זאת שלי: http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=5374 הוסיפו משום מה עוד מקש בלי קשר וזאת בדיוק אותה מקלדת, למה זה והאם זו גרסא אחרת שונה של המקלדת חדשה יותר ישנה יותר? ועוד שאלה, הכפתור של ה- CAPS LOCK ושל הNUM LOCK משום מה הם כאלה חתוכים וזה דיי מרגיז, למה זה (אפשר לראות את זה בברור בתמונה הראשונה). תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  9. שלום, לאבא שלי יש דיסק קשיח חיצוני "2.5 של WD,בחיבור USB 3.0,והכבל שלו נורא קצר. הוא רצה לקנות כבל מאריך,ולכן קניתי לו אחד של 3 מטר באייבורי. חיברנו,וההרדיסק משתגע,ולא מזוהה ע"י המחשב. הוסבר לי באייבורי,שמכיוון שהוא מקבל גם מתח וגם סיגנל,זה בחיים לא יעבוד על כבל של 3 מטר. ראיתי ב-KSP כבל של 1.8 מטר. האם הוא כן יעבוד,או שכדאי לקנות מותג נורמלי מחו"ל בחנות בארץ,או באיביי?(וכאן אני זקוק להמלצות) תודה לעונים!

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. שלום, אני מחפס לקנות מדפסת חדשה שיהיה בה גם שילוב של סורק וצילום. -(ללא פקס!) בעיקרון, השימושים שלי הם בסיסים מאוד- הדפסת עבודות, דפי אינטרנט, וצילום מסמכים/ספרים. - בעיקר הדפוסת שחור-לבן. הכי חשוב לי שהראש דיו יהיה זול, אחרי בדיקה מעמיקה, נשארתי עם 4 דגמים: HP DeskJet F4180 (All In One או HP Photosmart C3183 All-in-One או CANON PIXMA MP160 All-in-One או Epson CX3900 לאיזה מהדגמים הנ"ל יש את הראש דיו הכי זול, ואיזו מדפסת נחשבת לכי טובה/איכותית מבין ה 4 הללו. תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  11. Started by MeTaLhAmMeR,

אני משתמש בMIO 168 (הייתי אמור ליקנות את ה201 למי שזוכר אך הבוס שלי הביא לי את שלו כי אין לו שימוש בו יותר) התקנתי את הדסטנייטור 3 ואני לא מצליח להגדיר אנטנות לווין GPS כי אני לא יודע איך... אז למי שיש ניסיון או יודע מה צריך לעשות/להגדיר/לכוון ויוכל להגיד לי אני יודה לו... ד"א אני רק כרגע התקנתי את הדסטנייטור אז אם ישנם עוד דברים שצריך לעשות אז תאמרו לי בבקשה בתודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by zoyaniv,

שלום רציתי לדעת מה ההבדלים בין הדגמים השונים של ה-MIO האם לכולם יש GPS מובנה? איזה מהם נחשב הכי טוב?

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  13. Started by ScreameR,

אני רוצה לקנות כבלים של 3-4 מטר, שצד אחד שלהם הוא RCA ובצד השני האודיו הופך לPL והווידאו נשאר בננה... מישהו יודע איפה אפשר לעשות דבר כזה ? בשד' הר ציון בתל אביב יהיו חנויות שיכולות לעשות לי דבר שכזה ? וכמה הוא צריך לעלות ?

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  14. אני רוצה להזמין את הג'ויסטיק הנ''ל עכשיו שאלה האם הוא בא עם רטט?? אני מתוכנן להזמין מפה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1217

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני מנסה למצוא את המידע ולא מוצא :-\

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by NI4NI,

אני מחפש מדפסת ביתית בינונית, במחיר עד 500 שקל. שתהיה אמינה ולא תתקלקל אחרי חצי שנה, שמחירי הדיו שלה לא יהיה בשמיים ורצוי שיהיה דיו חלופי זמין. יכולת הדפסת פוטו תהיה תוספת יפה אבל לא הכרחית. אני מבין טוב למדי במחשבים, אבל לא מכיר את כל 1000 דגמי המדפסות שיוצאים כל שנה. לאחר צמצום האפשרויות יש לי שתי מועמדות עיקריות: canon i350 ו HP 3650. האם יש למישהו המלצות במי מהן לבחור ? האם זה באמת נכון שמדפסות HP יותר חזקות ואמינות ? תודה

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  17. תקציב באזור 1000 שח מוכן לסטות אם יש באמת הצדקה להעלאה. לא משנה לי אם האוזניות אלחוטיות או לא. כרגע משתמש ברמקולים של מונסטר, אבל ממה שהבנתי משחקנים במשחק rainbow six siege כנראה שאני לא מצליח לשמוע את כל מה שצריך... (למשל אם שחקן אחר מתקרב אלי ומאיפה הוא בא) האם יש לאוזניות גיימינג מעבר למיקרופון באמת יתרון כלשהו מבחינת סאונד במשחקים? או שזה אותו דבר אוזניות רגילות למוזיקה ולמשחקים וההבדל זה רק המיקרופון? עכבר גם הייתי שמח להחליף למשהו חוטי מומלץ תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום, קניתי מחשב ואני מעוניין במקלדת ועכבר אלחוטיים למטרות גלישה, משחקים ולפעמים שליטה מרחוק בסלון (במרחק של 3-4 מטר מהמקלט). חשבתי בהתחלה על microsoft optical deskop 1000 ואז הבנתי שהוא קולט רק עד 2 מטר(WTF?!?!), ועכשיו הכי נראה לי ה-Logitech Cordless Desktop EX 110 ששמעתי שקולט 6-7 מטר, אבל שמעתי עליו שהוא לא כ"כ נוח... בקיצור - מה לקנות?? שיתאים לצרכים שלי, יהיה נוח ויגיע רחוק? תודה.

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  19. Started by davidb151,

שלום, יציאת ה-PS-2 שלי נדפקה, וכדי להימנע מלטפל בלוח האם החלטתי בהתאם להמלצות לרכוש מקלדת בעלת חיבור USB. כשהלכתי שמח וטוב לב לחנות הקרובה למקום מגוריי, הציע לי המוכר לרכוש מתאם USB-PS-2, כך שאוכל להמשיך ולהשתמש במקלדת (ה-PS-2) הישנה שלי אך לחברה לכניסת ה-USB של המחשב. שמח וטוב לב רכשתי את המציאה, חיברתי את המקלדת באמצעות המתאם, ליתר בטחון הגדרתי ב-BIOS את Legacy USB כ-Enabled, ו... אז החלו הבעיות. Windows XP לא זיהה דבר וחצי דבר וכמובן שהמקלדת לא פעלה. ניסיתי לעבור בין כל ה-Port-ים של ה-USB - נאדה. לבסוף, חיברתי Hub "פושטי" שיקבלתי במתנה כפרדומת (מפצל יציאת USB אחת לארבע יציאות) - והפלא ופלא, כשחיברתי את המקלדת והמתאם שלה דרך ה-Hub - סופסוף Windows התעוררה לחיים, ו... זי…

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  20. אהלן, ברצוני לשאול,האם הספק שמגיע איתו יהיה מספיק טוב למערכת בערך כמו שלי(ראה חתימה), והאם הוא מרעיש? שווה להחליפו או שניתן להשאר איתו?

21. Started by Randomness,

בשביל ישיבות ארוכות, שלא יכאב בכלל (במרפקים, בגב התחתון) מישהו מכיר (וישב) ויכול להמליץ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Mr.Pepo,

אחרי שאתמול נחשול מתח החריב לי את הספק והסי די רום יחד איתו, החלטתי לקנות אל-פסק. מכיוון שאין לי מושג במכשירים שכאלה אני רוצה מכם המלצה! התקציב שלי הוא עד 300 שקל, אם אין משהו ואילו הנורמלי ביותר בתקציב הנ"ל אז תוסיפו עוד 100 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  23. שלום, ברצוני לקבל המלצה למקלדת חדשה שמחיר של כ- 150 ש"ח (אפשר לחרוג קצת). השימושים- עבודה רגילה ושוטפת על המחשב, הקלדות של מסמכים ומשחקים. עדיפות למקלדת אלחוטית. כמובן מקשים באנגלית+עברית. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Shiker,

מה דעתכם על זה http://skypc.co.il/pl_product~920-000279~19~0.htm או זה http://skypc.co.il/pl_product~967553-0119~19~0.htm אם יש הצעה טובה ותר אמרו לי..

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  25. ראיתי באיביי שמוכרים מכניות עם סוויץ חום בסביבות ה-200 שקלים ואפילו פחות מזה... חלק אמרו שהמקלדות האלה טובות.. יש המלצה למשהו? או שעדיף כבר לקנות יצרן מוכר?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.