ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני צריך שיהיו לי 6 COMים על המחשב ולכן אני צריך כרטיס להוספת COMים למחשב. ברוב החנויות מצאתי רק כרטיס שמוסיף 2 אבל אני יודע שקיימים גם כאלה של 8 ולא ממש רוצה להעמיס כמה כרטיסים. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא דבר כזה? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
עבור המשרד הביתי עם 3 מחשבים. עדיפות למדפסת לייזר צבעונית, שתהיה חסכונית ועלות טונרים סבירה/נמוכה. אמינה, אחריות טובה וחיבור רשת לראוטר לשאר המחשבים. לא מדפיס הרבה בצבעוני, מידי פעם. אמשח להמלצות לדגמים מומלצים ואמינים. תודה מראש לכל המגיבים/ממליצים.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עברו כבר 4 שנים מאז שהחלפתי עכבר ואיך לומר? אני כבר לא גיימר כמו שהייתי פעם. מידי פעם אני משחק באיזה פיפא או NBA, אבל בשביל זה יש לי את הגיימפאד של ה-360... למרות זאת, נוח לי מאוד לעבוד עם ה-G5, הוא נוח ביד, ומאוד מהיר. עכשיו אני מחפש עכבר אלחוטי שיחליף אותו, שיהיה נוח, ולא פחות מהיר לעבודה. יש חיה כזאת? (העדפה לעכבר שלא יהיה תלוי בסוללות, לא מתאים לי לעבוד ולגלות שאני צריך להחליף פתאום) ובאותה הזדמנות, אני אשמח לשדרג גם את המקלדת. גם אותה למשהו אלחוטי ונוח. תודה
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
צריך המלצה למדפסת לייזר שחור לבן, זולה (לא משולבת). מדפסת מהירה אמינה ושקל למצוא לה טונרים וכו'. תודה מה אתם אומרים על המדפסת הזו ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=718598
-
- 9 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
העכבר והמקלדת לא עובדים(שניהם ps2) על המחשב. הם כן מקבלים מתח(האורות במקלדת נדלקים בעת החיבור והאורות בעכבר דולקים) בדקתי במחשב אחר ושניהם עבדו כראוי. ניסיתי לחבר למחשב עכבר usb והוא עבד כראוי. הייתי בטוח שהבעיה בשקעי ps2 על הלוח אם. אז קניתי חיבור שמעביר מps2 לusb וחיברתי את שניהם לusb ועדיין הם מקבלים רק מתח אבל לא פועלים. במנהל התקנים של הusb כשאני מחבר אחד מהם הוא רושם התקן לא מזוהה. יש למשהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ? ד"א העבר והמקלדת הם של gpt.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
איזו חברה עדיפה ולאיזו לא להתקרב? משולבת פקס+סורק חשוב שלא תהיה איטית- מהירות הדפסה שחור לבן של 17 ומעלה איכות הדפסה סבירה + האם יש פרמטרים שחשוב לבדוק לפני הקניה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי כמה שנים של עבודה עם אותו פד שקניתי בזמנו ב-30 ש"ח אני חושב שהגיע הזמן להשתדרג. הפד הפשוט הוא כבר לא כמו פעם, המשטח בעל התנגדות יותר גבוהה ממה שהייתה בתחילה. התחלתי בחיפושים אחר פד איכותי לעכבר בשילוב כרית ג'ל, באתי לחיפוש עם ידיעה שאין הרבה פדים כאלה אבל הופתעתי לגלות שאני מוצא רק אחד שעונה על הדרישות שלי (איכותי+כרית ג'ל) . זה הפד שמצאתי : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=5771 האם מישהו נתקל במקרה בעוד חיה כזאת או התנסה עם הפד הזה? דרך אגב הפד ישמש לעכברים הבאים: G5, G500 ו- MX1100 .
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות סט אלחוטי למרחק 5 מטר קראתי ביקורות טובות על מקלדת Logitech Wireless Desktop MK250 האם יש משהו יותר מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש עכבר אלחוטי ללפטופ שלי חשוב לי כמה דברים: 1 - שהמשדר של העכבר יהיה כמה שיותר קטן ושלא יבלוט מגבולות המחשב 2 - חיי סוללה כמה שיותר ארוכים 3 - שהעכבר יצליח לעבוד בצורה טובה גם על משטחים "לא נוחים" כמו זכוכית או שיש 4 - 2 לחצים + גלגלת לחיצה אין לי מגבלת תקציב, מפני שאני לא יודע כמה זה אמור לעלות אשמח להצעות
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קניתי מצלמת אינטרנט microsoft lifecam cinema ב300 שקל ואני לא מאמין אין אופציית מראה בתוכנה !! מה אני יכול יכול לעשות!? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
או במילים אחרות, אני רוצה משהו בסגנון (לא חייב להיות זהה) שיש בלינק, רק במחיר שפוי יותר, משהו כמו 150 ש"ח נניח. יש למישהו המלצות מנסיון? מנסיון שלכם, סתם מגש ארוחת בוקר למיטה יוכל לתפקד כסטנד נוח למחשב נייד למיטה? (ואם כן, המלצות גם לכאלה דברים יתקבלו בברכה) תודה
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם השאלה שלי היא כזאת לאחר שעשיתי כל מיני חיפושים נתקלתי בהמוןןן מדפסות (hp epson brother וכו' וכו') אני מחפש מדפסת סבירה + לאחי הקטן עכשיו בגדול ראיתי דגמים של epson stylus sx שעל פי קריאת המפרטים שלהם דגם 210 לדוגמא הייתה ניראת סבבה אבל מה שכן לא מצאתי אותה בישראל(שום אתר לא משווק אותה עד כמה שאני הצלחתי לראות) או למשל HP DeskJet F2483 למרות שקראתי בכל מיני מקומות הסתייגויות מהמוצר עקב בעיות הדפסה או שהמדפסת לא עבדה בכלל אז אני אודה לעזרה שלכם אם תוכלו לעזור לי לבחור בגדול אני צריך כמה פרטים 1.שזה לא יחרוג את ה600 ש"ח 2.שהספק הדיו יחזיק למשהו כמו 1000 דפים (שחור,ציבעוני פחות מדאיג אותי...זה לא כאילו כל שני וחמישי נדפיס תמונות) 3.שמחיר הדיו …
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי היום את הסט (עכבר + מקלדת) עכשיו יש המון מקשים שכשאני לוחץ עליהם לא קורב שום דבר... איך אני יכול להגדיר מקשים אלו?? תודה מראש !!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט מאד בין 2 מקלדות - Logitech wave חוטית. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1124 ומקלדת merc stealth - http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan המחיר שלהם יחסית קרוב, אבל הם מאד שונות. במה אתם הייתם בוחרים? (ואני בכוונה לא מפרט מה הדרישות שלי מהמקלדת כי אני רוצה לשמוע חוות דעת ללא אג'נדה). תודה..
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
c210 שעולה 130 ש"ח או c270 שעולה 195 ש"ח ויש לו תמיכה בצילום 720P (המחשב שלי תואם לדרישות המומלצות לשיחה ב- HD שמתוארות בעמוד המצלמה) או c310 שאני לא רואה בדיוק מה ההבדל בינו לבין c270 אבל אולי אני מפספס משהו והוא עולה 240 ש"ח. אני מכיר מניסיון את c210 ויודע שהוא נחמד, אבל שיחה באיכות HD יכולה להיות אפילו יותר נחמדה, אז תהללו ותקטלו, רק תגידו לי למה אני צריך או לא צריך לקנות כל אחת. אני אשמח לעזרה בהקדם כי אני הולך לקנות אחת מהן עוד פחות משעתיים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש אוזניות רגילות לשמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים שהיו בערך ברמה של אוזניות לפלאפון ממוצאות (כמו של האייפון לדוגמא) ומחפש עכבר לגלישה באינטרנט ועבודה משרדית בסיסית. עירכה: עכשיו קראתי וגילתי שזה לא הפורום לבקש אוזנייות אז תתעלמו מהבקשה של האוזנייות ותתחיסו לעכבר.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, קניתי מדפסת HP 6500A וחיברתי אותה עם כבל רשת לראווטאר. המדפסת מזוהה ודרך המחשב הראשי הכל עובד. דרך הלפטופ אני לא מצליח לתקשר עם המדפסת.... טיפים? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מחפש גיימפאד טוב לשימוש במשחקי מחשב חשוב לא אלחוטי שיהיה בעל שני סטיקים של אנאלוג(אני חושב ככה קוראים לסטיקים האלה שמסתובבים) שיעלה בסביבות 100-120אפילו פחות תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב. לא ממש מצאתי את הפורום המתאים לשאול את השאלה לכן פתחתי כאן.. ברשותי כרטיס מסך HD5770 בעל יציאת HDMI שאינה מתאימה לטלוויזיות ישנות לכן רציתי לשאול האם קיים כרטיס PCI או כרטיס אחר שיכול להתחבר למחשב והוא בעל יציאת S.video או TV OUT או קומפוזיט שיכול לשדר תמונה מהמחשב לטלוויזיה?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן לכולם, יש לי MX500 וחברה שלי מאוד התלהבה ממנו (למרות שהוא נראה כבר רע לגמרי ועם כפתור תקוע..) בכל אופן, אני מחפש המלצה לעכבר בשבילה - אותו סגנון (היה לה נוח..).. לא גיימינג בכלל, עבודה משרדית במחשב הנייד וזהו.. תקציב נניח עד 200 - הסיבה שזה התקציב כי ראיתי שיש ב-160 ש"ח את MX518 וחשבתי עליו.... עצות? רעיונות? כן? לא? אולי? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם מישהו יכול לייעץ איזה סוג עכבר עדיף?!?! ובכלל מה ההבדלים בניהם?! שמעתי על עכבר של מייקרוסופט explorer ועוד אחד דגם 6000? מצד שני יש עכברים בלוטות'... מה עדיף ??
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
זה נראה לי מאוד נוח. מישהו יודע איפה אני מוצא כזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש מצלמת אינטרנט שתהיה איכות וידיאו טובה וגם איכותית מיועד למסך LCD חשבתי על שתי מצלמות אינטרנט Microsoft LifeCam HD-5000 ו על Logitech Webcam C270 מה אתם אומרים איך הם?הוא שאתם ממלצים לי על מצלמות אחרות?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-