עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by rofben,

אני צריך חוות דעת על העכבר רייזר ממבה כי אני קונה אותו מחר ואני רוצה לדעת אם הוא טוב. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. בארה"ב הלהיט החדש-ישן הוא רדיו לוויני. זהו בסה"כ טיונר, אשר מסוגל לקלוט תחנות רדיו המשודרות דרך לווין (כמו המפענח של YES). היתרון הוא איכות המוסיקה ומבחר התחנות (במיוחד בארץ). האם נראה את הטכנולוגיה הזו פה??? הנה כתבה בנושא שנערכה ע"י techtv: http://www.techtv.com/screensavers/products/story/0,24330,3441370,00.html

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by RedHat_Lover,

http://www.tomshardware.com/cpu/02q1/020227/index.html חשבתי שזה יעניין אותכם......

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום מקווה שאני רושם בפורום הנכון אני מתכנן לבנות מחשב לא במארז סטנדרטי ככה שיצא שכניראה כרטיס המסך וכרטיס הרשת שמוברגים למארז לא יוכלו לשבת פיזית על הלוח האם ואצטרך להשתמש בכבלים מהסוג הזה כדי לחבר אותם ללוח אם. השאלה היא אם אני מאבד מהביצועים של הכרטיסים אם אני משתמש בכבלים כאלו? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. (וזה מאוד חשוב לי היו אס בי מקדימה וגם הפאיירוואיר) ושיבוא עם ספק כוח בבקשה במחיר עד 200 ש"ח יש כזה דבר...?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. היי חברים פרסמתי בעבר שקניתי את הרמקולים האילו לפני חודש בערך ואני ממש מרוצה.רק יש בעיה אחת שהכבל האורגינלי קצת קצר.ולכן,אני מחפש כבל ארוך יותר שמתחבר מ ה microlab למחשב זה בננה אדומה ולבנה וחיבור ירוק לכרטיס קול מובנה או כרטיס כמו שיש לי של ASUS.אשמח להמלצות אני מעדיף כמה שיותר ארוך 5 מטר 10 מטר שאוכל להזיז את הרמקולים בכיף. תודה מראש לעוזרים.שנה טובה לכולם. נ.ב הבנתי שאפשר לחבר PL ל PL איפה הכי זול לרכוש?אשמח להמלצות

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Doron Rosenzweig,

באמת למה לא שומעים בכלל על המעבדים (תואמי X86) של VIA (שרכשו את Cyrix ,כזכור) הבנתי שהם הגיעו ל 1Ghz וזולים במיוחד!

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by RieBiX,

שלום שלום המארז המדובר הוא Macase KA-k80 midi atx 300w האם למישהו יש את המארז ואם כן אז איך הוא? ומישהו יכול להמליץ על מארז ATX עד מחיר של 70$?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by yot,

קניתי בתחילת השבוע פלאפון Sony Ericsson K700i מחברת אורנג'. הפלאפון בעל מצלמה נגן MP3 ועוד שטויות.. עם הפלאפון לא קיבלתי חיבור למחשב, אבל כן קיבלת דיסק התקנה למחשב. אתמול קניתי את הכבל חיבור, התקנתי ומשום מה המחשב מזהה את החיבור של הפלאפון אבל התוכנה שאיתה אני אמור לעבוד (My Phones) לא מזהה את החיבור (כשאני נכנס לתיקייה של My phones כתוב Not Connected) וזאת למרות שכשאני נכנס ללוח בקרה ומשם ל-Phone Monitor Options אני כן רואה שהמחשב זיהה חיבור של ה-K700... מדוע זה קורה? ניסיתי להתקין בחיבורי יו אס בי שונים, לא הצלחתי וגם ניסיתי להשתמש בדיסק שקיבלתי עם הכבל ולא עם הדיסק של הפלאפון, עדיין לא עבד. למישהו יש רעיון? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by eyaler,

אני משתמש המון בקליק אמצעי וצריך סקרולר שהוא גם נוח ללחיצה והכי חשוב שלא מפספס קליקים. דרישות נוספות: ללא תאורה (או כזו שאפשר לבטל באופן קבוע) עדיפות לאלחוטי וכזה עם זמן סוללה ארוך גודל גדול כפתור אחורה בצד עד 450 ש"ח

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by UnKnoWn_BuLLeT,

שלום אני מתכנן לקנות עכבר גיימינג בסופ''ש הבא ואני צריך לדעת איזה עכבר יותר טוב מבין השניים ( כותרת ) עדיף מה שעם יותר דיוק. תודה רבה

12. יש לי את הסט הזה של עכבר+מקלדת והעכבר שלו פשוט דפוק, הוא משתגע, רוב הזמן הוא בכלל לא מגיב, והחלפת סוללות לא עזרה. למישהו יש רעיונות??

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by ^DaRk-MiNd^,

[poll] [opt] לחכות לרדאון שיגיע, להשוות מחירים ואז לחשוב (אם מחירו לא יהיה יותר מדי גבוה משל ה"חיקויים" אז+מעבד 1800) [/opt] [opt] לקחת מעבד 1700 וGF3 T5 של MSI [/opt] [opt] לקחת מעבד 1700 GF3 רגיל של הרקולס או חברה ברמה דומה ומחיר דומה [/opt] [/poll] ובבקשה גם קצת נימוקים (כגון תחזיות לעליה שלישית של מחירי זכרונות) לידטק הוצאה מהסקר כי התברר לי שהמחיר לא כולל מע"מ ואז זה יוצא יקר

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by eli.elfasi,

שלום אני מתעניין בעכבר של מיקרוסופט דגם SideWinder X3 מחירו באיבורי הוא 190 ש"ח והדגם של ה X5 עולה 220 האם שווה לקנות אותו? איך הוא מבחינה מקצועית למשחקים? ואם כן אז איזה דגם עדיף את ה X3 או את ה X5 ?????? אני מודה מאוד לכל מי שעוזר..

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום לכולם, כבר חרשתי על מלא חנויות ובכולם אין את העכבר במלאי...! אולי מישהו יודע אם יש איזו חנות באיזור השרון והמרכז שמוכרת את העכבר במחיר של עד 240 ש"ח אבל שיהיה במלאי... תודה לעוזרים!!

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Spootnik,

טוב אז ככה בשעה טובה ומוצלחת קניתי 6600GT ואני עם ספק ג'נרי והוא נכבה לי כל הזמן אז ניתקתי אותו עד שאני אקנה ספק חדש. צריך המלצה לספק חדש עד 350 שקל שיחזיק לי תמפרט הבא מפרט בצד איפה שכתוב מפרט רק להוסיף 6600GT שכתוב בדרישות שלו מינימום 400W והספק ג'נרי שלי רק 380. מודה מראש אם אפשר גם חנות ואם המוצר במלאי זה עוד יותר טוב. תודה.

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. השימוש: הדפסות לא רבות מידי, אך שתהיה אופציה זמינה. מדובר אולי פעם בשנה כמות גדולה יותר. יכול להיות של 100 עמודים פתאום ואז חודש ללא שימוש. חשבתי שיהיה לא רע אם היא תדע להדפיס דו"צ, אבל אני מניח שאין כאלה קטנות. מעבר לזה, נדפיס הרבה על דפי לוגו (כאלה שמזמינים מבית דפוס) אם יש לזה חשיבות, מבחינה זו שזה חייב להיות מדוייק מבחינת המדפסת. התקציב - אזור ה600-500. החשיבות היא קודם כל גודל ועיצוב אגב. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by MichaelZ,

אני צריך להביא מקלדת PS/2 חדשה. עשיתי סיבוב ב-4 חנויות וכל המקלדות הן USB. אני לא רוצה "מקלדת" וזהו. יש לי דרישות. תחל'ס אני אמור למצוא משהו מתאים בחנויות אינטרנט בארץ, רק הבעיה היא שהתמונות שם כל-כך מגעילות שלא רואים כלום. אם אי אפשר לגעת, לבדוק ולמדוד אז שלפחות יהיה אפשר לראות... אני לא הולך לקנות חתול בשק. איביי כנ"ל.. או שהתמונות קטנות או שהסוג לא מתאים לי.... אגב, בקושי יש שם מקלדות PS/2 עם עברית. ואז חשבתי... יש הרי מתאמים. אפשר להביא מקלדת USB ולחבר אותה ל-PS/2 בעזרת משהו כזה? http://www.ebay.com/itm/2PCS-USB-Female-in-to-PS2-Male-Adapter-Converter-for-Computer-Keyboard-Mouse-/151755627969?hash=item2355571dc1:g:mGIAAOSwu4BV…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אהלן, רציתי לשאול כיצד אפשר להרוס אוזניות מבלי להסב להן נזק פיזי? קראתי שסאונד גבוהה הורס? נשמע קצת טפשי אבל יש סיכוי? או משיכת הכבל בצורה חדה (USB)?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. Started by ^DaRk-MiNd^,

נתחיל בראשונה : לפני חודש כששאלתי על מארזים אמרתם שמארז ג'נריק לא מאושר ע"י AMD זה לא טוב ולא כדי עכשיו אחרי שיצא האטלון XP והביקורת על המארזים התחלתם להמליץ על ג'נריקים אז שווה להשקיע במארז אם לא עושים אוברקלוקינג ולא נוגעים בו ? 2: בלוח של ג'יגה בייט 7TXH יש כרטיס קול וכרטיס רשת האם הכרטיס יכול להשתוות לויברה 128 האם הכרטיס רשת טוב ואם אני אצטרך כרטיס רשת האם הלוח שווה יותר מה 7TXP

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by mzlbat,

היי מישהו יכול להמליץ לי על מדפסת משולבת טובה אני צריך שיהיה לה כניסות כמו USB וכפתורים נוחים לפחות לשליחת פקסים ( לא טאץ' ) תקציב 1500 שקל תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אני חושב לקנות razer taipan רציתי לדעת האם יש עכברים שמשתווים לרמת הביצועים שלו כמו 8200 dpi, העכבר מיועד למשחקי FPS האחיזה שלי היא פלאם גריפ, אני ימני, דבר שני אני רוצה מקלדת ל fps מה המקלדת שהכי מתאימה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום חברים. אני גר בארה"ב, ועברתי דירה. יש לי ראוטר מעולה, שאבד השנאי שלו (שנאי = ספק כוח?). על הכניסה רשום 12V- 2A היכן אוכל לרכוש כזה? מישהו אולי יכול לספק לי לינק לשנאי שכזה שאפשר אולי להזמין באיביי (כי שם יותר זול). המון תודה!!!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Masasa,

כרטיס טלוויזיה : http://www.ebay.com/itm/NEW-Hauppauge-WinTV-HVR-1850-ATSC-QAM-NTSC-85621LF-TV-Tuner-PCIe-/260870387273?pt=US_Video_Capture_TV_Tuner_Cards&hash=item3cbd163649שלט :http://www.ebay.com/itm/Genuine-HP-USB-Microsoft-MCE-Media-center-IR-Remote-Control-RC6-Kit-Certified-/261112095267?pt=US_Remote_Controls_Pointers&hash=item3ccb7e6223 מה אתם אומרים על הכרטיס הזה????? ראיתי באתר הזה שאין לו מסנן רעשים ומפצל אנטנות מה זה אומר??? http://tv-tuner-card-review.toptenreviews.com/ וכדי להשקיע כבר לדגם Hauppauge WinTV HVR-2250??? כי המחיר שלו בערך כפול.... יש כרטיס אחר שהייתם ממליצים לי עליו???

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. בוקר שלום, אני מתלבט בין ה Razer BlackWidow לבין ה SteelSeries G6v2. אציין כי אני קונה אותן מKSP כיוון שיש לי זיכוי של 380 ש"ח, ושניהן עולות בחנות 395. אשמח להמלצות מאנשים בעלי המקלדות הנ"ל. כרגע אני נוטה לכיוון ה BlackWidow. תודה מראש, רועי.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.