עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by maverick,

אני מחפש מצלמת רשת טובה (מצד אחד) ולא יקרה (מצד שני). אני לא רוצה שיראו אותי מטושטש (אני עדיין לא בשב"כ) ושדרך האינטרנט התמונה תהיה סבירה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by silverpist,

אהלן אני מחפש מדפסת לייזר משולבת (פקס, סורק ומכונת צילום) מדפיסה בשחור אלחוטית עדיפות להדפסה משני הצדדים גם כן, אבל לא חובה. לא יקרה מידי (תקציב עד 1200) אני חייב לציין שכרגע יש לי מדפסת דיו HP 8500 A PLUS ואני מאוכזב ברמות קשות, הצבעים כבר התייבשו לי פעמיים, בתקופה של שנה וחצי אחרי שלא הדפסתי חודש וחצי כל פעם. כל 4 מיכלים, שחור פלוס צבעים= 400 שקל. ובנוסף המדפסת הייתה בתיקון כבר 3 פעמים. בגלל הנסיון המר שיש לי עם הזרקת דיו (+צבעים שאני בקושי משתמש) אני מחפש עכשיו מדפסת לייזר רק שחור. כעיקרון חוץ מההדפסה, ממש אהבתי את ה HP ובגלל זה אני שוקל לקחת עוד פעם HP. אבל זה לא קריטי מידי. התחלתי עכשיו תואר ואני מדפיס קרוב ל- 25- 30 דפים בשבוע. רק טקסט. כרגע הצבעים שלי יבשים במדפסת,…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. Started by americium,

באתר עשו ריוויו לנגן של SMC ....... האם אפשר לשאול את חוות דעתכם על נגנים נוספים שקניתם ? או כאלו שלא מומלצים ? כמו-כן , אילו נגני אמ פי 3 מגיעים עם מטען לסוללות Built In או מצורף ואילו נגנים מגיעים עם כבל USB מצורף ? למשל ...... למיטב הבנתי הנגן Jazz Piper שאפשר לרכוש באקסלנט לא מגיע עם כבל USB במקור ולגבי מטען בטריות אינני יודע. תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. היי ... יש לי בעיה מוזרה בחלק מהתמונות שאני מצלם ... המצלמה שלי היא לא אחת מהטובות ביותר אבל אני די מרוצה מרוב התמונות שלה ... בכל מקרה בחלק מהתמונות יש עיוות של התמונה (ראו דוגמא) בעיקר בחלקים החיצוניים של התמונה ... ואין לי מושג מה גורם לזה ... בהתחלה חשבתי שזה בגלל שאני מצלם בתנועה אבל גם בעמידה בלי תזוזה חלק מהתמונות יוצאות ככה ... שמתי לב שזה קורה בעיקר בצילומים של אור שמש חזקה בחוץ למישהו יש מושג מה גורם לזה? , כי זה הורס לי הרבה תמונות לאחרונה ....

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום חברים אני צריך המלצה בקשר לאיזה הגה שווה לקנות. באופן כללי מי שיודע , איזו חברה כדאי לקנות הגה עד 300 שקל? (אם יש ב350 משהו הרבה יותר שווה מב300 אז בסדר מבחינתי ) וגם חשוב לי לדעת מאיזו חברה לא כדאי לקנות. עשיתי חיפוש בזאפ אבל יש כלכך הרבה שאני לא סגור על מה כדאי. אני רוצה שיהיו דוושות (זה דיי מינימום) ורטט, אגב רטט ומשיכה (ההרגשה שההגה מושך ומתנגד כמו הגה אמיתי) זה לא אותו דבר אני מניח, איך יודעים שיש את זה להגה אם החנות לא כותבת? וידית הילוכים נראה לי גם מוסיף. בכל מקרה מי שמבין בתחום יכול לעזור לי פה ולהמליץ לי על משהו (אני לא מקצוען ואני לא רוצה להוציא על זה 600+ שקל). תודה רבה לכל העוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by SomeOneDudOrg,

שלום אני מעוניין לקנות מקלדת ואני לא יודע איזה כדי יותר הייתי רוצה לדעת יתרונות או חסרונות או שינויים משמעותיים בין לבין והמלצות.. Roccat Isku FX Multicolor Roccat Ryos MK Advanced Mechanical אני לא כלכך מבין בתחום המכני של המקלדות הייתי רוצה לדעת איך שניהם אחת יחסית לשניה, האם צריך להחליף אחרי כמה זמן סווי'ץ במכני ? לא מפריע לי ה"רעש" של הכפתורים הכי חשוב נוחות אני קונה ב KSP וההפרשים זה 50 שקל אז לא הכי קריטי (מוכן לקנות מקלדת עד 450) תודה רבה מראש לעונים ולעוזרים !!!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by x-boy_24,

שלום יש לי שאלה פד לעכבר זה בשביל שהכדור יכול להסתובב בעכבר רגיל לא ?השאלה שלי זה האם אני צריך פד בשביל עכבר אופטי יש לי איזה פד בבית אם גל נוח ליד זה פד מתאים לעכבר אופטי והאם אני יכול להרוס ככה את העכבר תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. או במילים אחרות האם המעבר בינהם שווה 200 ש"ח לחלופין - המלצה על מקלדות בסדר גודל של 500 + ש"ח למשחקים

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by ^DaRk-MiNd^,

[poll] [opt] לחכות לרדאון שיגיע, להשוות מחירים ואז לחשוב (אם מחירו לא יהיה יותר מדי גבוה משל ה"חיקויים" אז+מעבד 1800) [/opt] [opt] לקחת מעבד 1700 וGF3 T5 של MSI [/opt] [opt] לקחת מעבד 1700 GF3 רגיל של הרקולס או חברה ברמה דומה ומחיר דומה [/opt] [/poll] ובבקשה גם קצת נימוקים (כגון תחזיות לעליה שלישית של מחירי זכרונות) לידטק הוצאה מהסקר כי התברר לי שהמחיר לא כולל מע"מ ואז זה יוצא יקר

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by se7en,

אני רוצה להזמין עכשיו זיכרונות מהאינטרנט ויש לי כמה שאלות. האם עם מעבד XP1900 יש צורך בזכרונות 2700? האם צריך לקנות אותם בזוגות?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by IDOnoach,

יש לי כיום עכבר לוגיטק אלחוטי m705 עם 1000dpi השאלה היא האם למטרות גיימינג באמת כדאי לעבור לעכבר עם dpi גבוהה יותר-האם באמת יש שיפור בשליטה והאם באמת אתם משתמשים במלוא ה dpi או שבפועל מגבילים אותו. חשוב לציין שהרבה כפתורים עם תכנות מאקרו, לא מדבר אליי בכלל.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. כרגע אני עם BlackWidow בת בערך 4 שנים, וחברה שלי לא יכולה לישון כשאני במחשב (מקלדת רועשת ממש) האם יש מקלדת מכנית שקטנה בלי כל מני "תוספות" של גיימרים? בלי מקשי מקרו, ואורות וכו', נטו מקלדת איכותית.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Ultras,

ברשת ESC של פלאפון הדף עם הפרטים על הפלאפון מישהו יודע אם יש בעיות מיוחדות איתו וכללי מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by RoyS,

שלום חבר'ה יש לי כעת עכבר LOGITECH MX 700 שהוא כבר בדרך לסופו..:-) עכשיו אני רוצה לקנות עכבר לגיימרים כי אני בעצמי גיימר וגם גולש אז אני צריך את עזרתכם וייעוצכם.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by noambaum,

http://www.gimx.co.il/computers/default.asp?mnu=2&catid=45&mfid=&subc=&pid=811 ב- 165 ש"ח!! שווה? אין לי שום מידע אחר

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. היי, האם אפשר לחבר שני מקלדות ושני עכברים למחשב אחד? (סט אחד בשימוש מול הטלוויזיה וסט אחד למסך מחשב) תודה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום, אשמח לקבל המלצות למדפסות (בעיקר מבחינת הטכנולוגיה העדיפה, דיו או לייזר) למדפסות לפי אופיי השימוש הבאים: 1. מדפסת לשימוש ביתי נדיר אקראי, ממוצע של דף בחודש. אין צורך בדו"צ. עדיפות לצבע, אבל תלוי בתוספת המחיר. עדיפות גבוהה לקיום פקס ומכונת צילום. האם ההפסקות (לעתים של יותר מחודש) מזיקות לאחד מסוגי המדפסות? 2. מדפסת לשימוש יותר מסיבי אבל עם הפסקות מחזוריות של מספר חודשים (בכל פעם כ-300 דף, הפסקות של 3-6 חודשים בין שימוש לשימוש, סה"כ כ-1000 דף בשנה). צבע לא קריטי, אין חשיבות לדו"צ. לא צריך פקס, אבל יתרון למכונת צילום/סורק (אולי כבר עדיף בנפרד?). השימוש נעשה במקום מרוחק מהאכסון, כך שהמדפסת תסבול מנסיעות ארוכות מספר פעמים בשנה. שוב השאלה היא אם הפסקה של חצי שנה בשימוש פוג…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by jaq,

ננסה שוב, אולי הפורום התעורר קצת...

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by smoke_man,

למטרות גיימינג וגלישה עכבר חוטי וחשוב שיהיה מותאם לשני הידיים תודה והמשך ערב טוב

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by DoR,

אני רוצה להתחבר ל-ADSL לאחת מהתכניות של 500 או 1500K. לאיזה חברה הכי כדאי להתחבר? איזה חברה הכי מהירה ואיפה יש את הפינג הכי נמוך?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אז ככה: היה לי בעיה עם הרסיבר של העכבר, המחשב לא זיהה את הרסיבר, רק אחרי שמזיזים אותו קצת למטה הוא זיהה, דיברתי עם לוגיטק והם שלחו לי רסיבר חדש. עם הרסיבר הגיעה חוברת עם הסברים איך לעשות לו reconnect, (לחבר את הרסיבר, לחכות קצת ולהדליק את העכבר, והם אמורים "לדבר" אחד עם השני ) התהליך הזה לא עובד לי !!! ניסיתי כמה וכמה פעמים, ואין, לא עובד, המחשב מזהה שמה שחיברתי אליו הוא רסיבר של העכבר, אך לא עובד. למישהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. הילדים שלי נוהגים להתעלל בעכברים: למשוך, להפיל על הרצפה, לנשוך את החוט וכדומה. אנחנו מחליפים עכברים בקצב, והבית מתמלא בגופות של עכברים מתים (למרבה המזל אף אחד מהם לא חדש, אבל המלאי מתחיל להגמר). לפני שהעכבר הנוכחי (שעוד עובד מדי פעם, בערך) ימות סופית ויהיה צורך לקנות עכבר חדש רק כדי להוביל אותו למוות בטוח, הייתי רוצה להתייעץ אם למישהו יש רעיון איך להתמודד עם המגיפה. חשבתי על הרעיון לקנות touchpad (כמו של מחשבים ניידים) או trackball, ככה יהיה אפשר לקבע אותו למקום אחד ולחסוך הרבה צרות, אבל אני לא יודע איפה קונים וכמה זה אמור לעלות. חיפשתי בחנויות אבל מצאתי בודדים, והם עלו הרבה יותר מדי לטעמי - ב400 ש"ח אני כבר יכול לקנות 20 עכברים פשוטים, ולא בטוח מה יחזיק יותר זמן... בקיצ…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by שמוליק איתן,

שלום! מחפש מדפסת משולבת כוללת פקס לשימוש ביתי, מחפש את הזולה, הטובה, וחסכונית בדיו. (חבר אמר לי שיש כאלה שאפשר למלא לבד את מיכלי הדיו) תודה! שמוליק

24. Started by yuvalm2,

יש לי שני מחשבים - מחשב רגיל עם 3 יציאות וידאו (DVI, VGA, Display Port) - לא בטוח כמה מהן יכולות לעבוד ביחד לפטופ עם תחנת עגינה ולה שתי יציאות Display Port (כמו גם חיבור VGA אחד וחיבור DVI אחד) שאני רוצה לחבר לשני מסכים (לכל אחד מהם 3 כניסות וידאו - DVI, VGA, Display Port) אני רוצה KVM_switch שיאפשר לי לעבור בין שני המחשבים במהירות (כאשר בכל מצב, שני המסכים יעבדו - בעדיפות לרזולוציה גבוהה) כמה יעלה לי התענוג, ועל אילו מכשירי KVM הייתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. המדפסת היא HP920C

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים