ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אבקש חוות דעת לגבי המארז הזה : http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=T05-UW&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=270 בלי תשובות יש יותר טובים זה ידוע ,השאלה היא לגבי המארז הספציפי הזה ,מה היתרונותיו ומה חיסרונותיו ,תודה מראש. (הכוונה מבחינת רעש ,איוורור וכדו...)
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי היום ספק ENERMAX LIBERTY 500W ומאז ההתקנה כל פעם שאני נוגע במארז יחף אני מקבל "זרם". חיברתי את כל החיבורים הרגילים הבעיה לא היתה קיימת קודם. בתודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי עכשיו סתם מקלדת ג'נרית, ויש לה בעיה חמורה שאי אפשר ללחוץ על צירופים מסויימים של 3 מקשים ויותר אני יודע שהבעיה הזאת קיימת בהמון מקלדות, אני לא יודע אם זה קורה גם במקלדות ברמה גבוהה יותר... ניסיתי למצוא מידע באינטרנט אבל לא מצאתי [אם אני אדע איך קוראים לבעיה יהיה לי יותר קל] אני מעוניין לקנות את המקלדת Logitech Wave ורציתי לדעת אם הבעיה קיימת גם בה במידה כלשהי? זה שיקול חשוב עבורי והייתי שמח אם המקלדת היתה פטורה מהבעיה הזאת לחלוטין
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היה לי עד לפני כמה ימים MX518 אבל הוא התקלקל והיום התקשרו אלי מהחנות ואמרו שליבואן נגמר הMX518 ושאם אני רוצה אני יכול לחכות חודש ולקבל אחד חדש כאשר הוא יהיה במלאי, או לחילופין לקבל עוד היום G5 במקומו. האמת שדי אהבתי את העיצוב של ה518 אבל אם הG5 יותר טוב אולי אני אקח אותו. מה אתם אומרים? איזה עכבר עדיף?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט כרגע בין LYCOSA לG15, אם יש משהו טוב יותר בטווח המחירים הזה אשמח להמלצות. דגשים על שקט וכמובן שתחזיק מעמד המון זמן, אני נוטה לכיוון הG15 בעיקר בגלל המסך ובמיוחדדדדד בגלל האחריות המדהימה של לוג'יטק
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם הוא סופג מים?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל הבהרה: אין פה שום קשר לבעלי החנויות שמסתובבים באתר. OK בואו נגיד שקניתי מחשב: איך אני יכול לוודא שמוכר לדוגמא, לא כרטיס מסך בקופסא של ג'יפורס4 ושם בתוכו ג'יפורס3, או ג'יפורס4 חלש יותר. אותו הדבר לגבי המעבד: האם רשום על הקופסא NORTHWOOD? אם לא, איך אני אמור לזהות שהוא NW ולא ווילאמט?לעשות לו OC ולראות אם הוא מתקלקל? אותו הדבר לגבי הזכרונות, הכרטיסי קול וכל הדברים שבאים במחשב. אם יש לכם תוכנות שמראות את המפרט המדוייק של המחשב, שאני אוכל להריץ בחנות ממש אחרי שהוא סיים להרכיב, תנו לינקים, וחוץ מזה, כתבו את דעתכם
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום... לא מזמן קניתי מחשב חדש עם ציוד הקפי והכל... המקלדת שקניתי היא Microsoft Multimedia Keyboard ומאז ומתמיד הכפתור Prtscn לא עובד ! הכוונה כמובן לכפתור שמצלם את המסך... תודה מראש לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זוכרים איך היתפערתי מהSeagate שלי? אמרתי שהוא סוס עבודה וממש קטלני ולא עושה בעיות? אז זהו, ניגמרה התקופה היפה.... לפני מיספר שעות אני גולש באינטרנט(כמו תמיד)פותח את הפייבוריטס, מזיז את הגלגלת, <<<בום>>> המחשב עושה ריסטרט, אני כרגיל מיתעצבן, פיתאום הדרעק הזה כותב לי שאני יעשה גיבוי מיד ויחליף את ההארד דיסק אחרת משהו רע יקרה... הבנתי ישר שההארד דיסק גוסס... הלכתי לחבר שלי לגבות אצלו את כול המידע, אני מחבר אותו, עולה הכול יפה, האקס פי מתחיל בזיהוי של ההארד דיסק, ופיתאום עושה ריסטרט, ככה פעמיים.. אז היתייאשתי כבר הלכתי הביתה, מייד צרבתי את כול המידע החשוב ביותר(הרשימת איסיקיו, כול הדיסקים של הולימן שהורדתי יום שלם, מישחקים, ועוד כמה דברים), ועכשיו אני מחכה ש…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, כבר חרשתי על מלא חנויות ובכולם אין את העכבר במלאי...! אולי מישהו יודע אם יש איזו חנות באיזור השרון והמרכז שמוכרת את העכבר במחיר של עד 240 ש"ח אבל שיהיה במלאי... תודה לעוזרים!!
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חבר'ה יש לי כעת עכבר LOGITECH MX 700 שהוא כבר בדרך לסופו..:-) עכשיו אני רוצה לקנות עכבר לגיימרים כי אני בעצמי גיימר וגם גולש אז אני צריך את עזרתכם וייעוצכם.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי היום Logitech Performance MX אני רוצה לשים אותו עם פד (למרות שיכול לנוע על כל משטח) עדיף לקנות את הפדים הרגילים ב30 ש"ח עם הגל תמיכה ביד או בפד של חברה כמו razer שיהיה איכותי יותר?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש דיו למדפסת הזו. מישהו מכיר איזה דיו אני צריך? איפה אתם ממליצים לי לקנות (איפה הכי זול)?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
^ תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אומרים שהיא יותר טובה מהקודמת וגם שימוש ב Cherry Brown במקום Blue שעושה יותר שקט וגם חוסך את הבעיה שהיה עם הלחיצה הכפולה המהירה http://www.cravingtech.com/razer-blackwidow-ultimate-stealth-edition.html כדאי לחכות למקלדת הזאת או שללכת על ThermalTake Meka G1 שהגיע במלאי כבר שהוא Cherry Black . לא יודע בדיוק איזה מהם אני ירגיש בנוח אני מעדיף או שחור או חום כי הם הכי שנראים לי גם שקטים וגם אין להם בעיות מיוחדות. השוואה בין ה ULTIMATE ל STEALTH http://www.razerzone.com/minisite/blackwidow/product_range ThermakTake Meka G1 ביקורת מקיפה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים - מחשב רגיל עם 3 יציאות וידאו (DVI, VGA, Display Port) - לא בטוח כמה מהן יכולות לעבוד ביחד לפטופ עם תחנת עגינה ולה שתי יציאות Display Port (כמו גם חיבור VGA אחד וחיבור DVI אחד) שאני רוצה לחבר לשני מסכים (לכל אחד מהם 3 כניסות וידאו - DVI, VGA, Display Port) אני רוצה KVM_switch שיאפשר לי לעבור בין שני המחשבים במהירות (כאשר בכל מצב, שני המסכים יעבדו - בעדיפות לרזולוציה גבוהה) כמה יעלה לי התענוג, ועל אילו מכשירי KVM הייתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, שאלה שאולי מעט דקדקנית, אבל אני נורא אוהב ורגיל לאנטר הגדול שבמקלדות לעומת הקטן. אני שם לב שיש לא מעט מקלדות שיש להן שתי גרסאות, כדוגמת ה-Microsoft 3000: גרסת האנטר הגדול: וגרסת האנטר הקטן: האם מישהו יודע מה המקור להבדל? האם לצורך העיניין, השוני נובע בין ייצור אירופאי לאמריקני? מה שאני מנסה לברר בעצם, איך אני אוכל לדעת במעמד הרכישה איזו מקלדת מוכרים לי? *אם למישהו יש את המקדלת הנ"ל בדגם עם האנטר הגדול, אשמח לדעת היכן הוא רכש אותה + המלצות למקלות עם אנטר גדול אחרות שדומות יתקבלו בברכה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
[poll] [opt] לחכות לרדאון שיגיע, להשוות מחירים ואז לחשוב (אם מחירו לא יהיה יותר מדי גבוה משל ה"חיקויים" אז+מעבד 1800) [/opt] [opt] לקחת מעבד 1700 וGF3 T5 של MSI [/opt] [opt] לקחת מעבד 1700 GF3 רגיל של הרקולס או חברה ברמה דומה ומחיר דומה [/opt] [/poll] ובבקשה גם קצת נימוקים (כגון תחזיות לעליה שלישית של מחירי זכרונות) לידטק הוצאה מהסקר כי התברר לי שהמחיר לא כולל מע"מ ואז זה יוצא יקר
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שווה לקנות 6 ברגים Thumb Screws ב-29ש"ח? {הברגים הם של Antec}, אני הולך לכמה שעות, אז מישהו רוצה לדעת מאיפו שיגיד ואני ישלח לו יותר מאוחר בפרטי.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לאחר קריאת ביקורות על המקלדת הנ"ל שאחת מהן הייתה באתר הזה http://hwzone.co.il/reviews/nek4000/ החלטתי לרכוש אותה ביחד עם המחשב שלי. בכל מקום שקראתי לא דיברו על איך היא לגיימרים, יש מישהו עם המקלדת שיכול להמליץ לי עליה בהקשר לכך?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה מחסנית דיו מתאימה למדפסת C3100 של HP גם בשחור וגם בצבע אני צריך את כל המספרים תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יום ההולדת הגיע, מה שאומר שיש לי הזדמנות טובה לעשוק את המשפחה ולהחליף את העכבר/מקלדת הישנים, למשהו קצת יותר טוב. נכון לעכשיו אני משתמש במקלדת גנרית פשוטה ועכבר intellimouse explorer 1.a, אם אני זוכר נכון. יש לי כמה התלבטויות בנוגע לבחירת עכבר/מקלדת (ואולי גם פד) אז אני אפרט אותן לפי הסדר: * עכבר: - אני שמאלי, מה שאומר שאני צריך עכבר סימטרי. - לייזר או אופטי? - אני גיימר, אבל כמעט ולא משחק online. השאלה אם עדיין ללכת על עכבר חוטי, או שגם עכבר אלחוטי יהיה טוב בשבילי? - ההתלבטוית הגדולה שלי היא בין microsoft laser 6000 לבין razer diamondback 3g. אבל אני פתוח להצעות * מקלדת: - חשבתי לפנק את עצמי ב-logitech wave. גם כאן השאלה אם ללכת על הדגם החוטי או האל-חוטי, מבחינת משחקיות (…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מדפסת HP officejet J4580. קניתי דיו לא מקורי, הכנסתי את המחסנית והמדפסת הציגה הודעת שגיאה בה כתוב שמיכל הדיו ריק לחלוטין. האם זה מכיון שמדובר בדיו לא מקורי? זו בעיה ידועה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אין לי בעיה להזמין מאיביי, אני רק צריך משהו מומלץ. עם 5-7 כניסות.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-