עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ybe,

היום צורף קטלוג של שמיר מחשבים לעתון מעריב, בקטלוג הדגישו את כרטיס המסך הנ"ל ואף הוא משווק בכל מחשב שנמכר שם: במה הדברים אמורים?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום, החלטתי לקנות אוזניות סטריאו בשביל להשתמש בהן בגיימינג ולשמוע גם מוזיקה. האיכות סאונד מאוד חשובה ובנוסף מאוד חשוב שיהיו נוחות כי לפעמים אני יושב מספר שעות ברצף עם אוזניות ואני לא רוצה שיכאבו האוזניים. התקציב בערך 400 ש"ח. תודה לעוזרים !

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אני צריך המלצה למקלדת, עם מקשים כמו בלפטופ, שתיהיה שטוחה עם מקשים דקים והקלדה נוחה המקלדת עבור אחותי, התקציב, באיזור ה200 שקל +/- יש הצעות תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by jcdenton1,

אני מתכנן בקרוב לקנות או PALM או POCKET PC ותכננתי לקנות ZIRE71 כבר שבוע הבא אבל אני לא רוצה לקנות ואז להתחרט כי יש משהו יותר טוב. קודם כל אני לא מבין מה ההבדלים בין ה-POCKET PC לפאלם. אני קונה את זה בעיקר בשביל הבית ספר (להשתמש במקום מחברות) ואני לומד מקצועות כמו אלקטרוניקה, פיסיקה כך שיש הרבה שרטוטים. מה יהיה יותר נוח בשבילי? מה כדאי יותר? מה ההבדלים? בבקשה לציין דגמים ומאיפה אני יכול לקנות אותם. תכננתי לקנות את ה-ZIRE71 שבוע הבא ב 1500 שקל אבל אז חשבתי לבוא ולשאול אותכם קודם. אז התקציב הוא 1500 שקל בערך, אני מוכן לשלם קצת יותר בשביל משהו יותר טוב. תודה מראש על העזרה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. טוב זה נראה כמו השידרוג הבא שלי - נראה שאפשר לשים סלרון מבוסס טואלטין בעזרת ערכת שידרוג (ראה למטה) לוחות מבוסס BX440 (הציפסט הטוב ביותר שאינטל עשתה אי פעם). הסלרון החדש שיתחיל במהירויות של 1.2GHZ צריך להשתוות ואף לעלות טיפה מעל הביצועים של הדיורון (מבוסס מורגן) באותה מהירות... שזה פשוט יוצא מהכלל בלי להחליף לוח אם... וגם די זול (אם כי לא זול כמו דיורון - אבל אני יצטרך להחליף לסוקט A וזה יעלה...). מה שטוב במיוחד הוא פוטנציאל האובר קלוקינג כיוון שהטואלטין במיהרות של 1.2GHZ יכול בממוצע להגיע ל 1.6GHZ! אז הסלרון מבוסס הטואלטין (שגם הוא מיוצר ב 0.13) צריך להגיע לאותו רמת אובר קלוקינג... אני יקנה זכרנות 133MHZ ויעשה אובר קלוקינג דרך ה FSB (ה BX440 הוא די טוב לאוברקלוקינג - יציב…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by se7en,

אני רוצה להזמין עכשיו זיכרונות מהאינטרנט ויש לי כמה שאלות. האם עם מעבד XP1900 יש צורך בזכרונות 2700? האם צריך לקנות אותם בזוגות?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by huber,

מה היתרון בימינו לצורב סקאזי? הרי בצורבים החדשים יש את טכנולוגית JUSTLINK או BURNBROOF שדי מונעת "נפילת" צריבות. היתרון היחידי שאני רואה כרגע הוא שחרור מקום על ה IDE (שמוגבל לשני התקנים על שני יציאות = ארבעה התקנים) אך מנגד כרטיס הסקאזי תופס חריץ PCI.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by moris,

היי! באיזו מדפסת מדפיסים על בד-קנבס? אם אפשר קישור לרכישת מדפסת זו. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by THL,

יש לי לוח של אינטל עם כרטיס קול ac97 onboard לאחרונה כל קובץ שאני מנסה לנגן (winamp) הוא מנגן אותו פי שניים יותר מהר חשבתי שזה בעיה של codecs התקנתי את המדיה פלייר ועדיין הבעיה קיימת רעיונות???

10. Started by RedHat_Lover,

http://www.tomshardware.com/cpu/02q1/020227/index.html חשבתי שזה יעניין אותכם......

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by wooper,

שלום אני מעונין לקנות סט אלחוטי למרחק 5 מטר קראתי ביקורות טובות על מקלדת Logitech Wireless Desktop MK250 האם יש משהו יותר מומלץ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by maverick,

אני מחפש מצלמת רשת טובה (מצד אחד) ולא יקרה (מצד שני). אני לא רוצה שיראו אותי מטושטש (אני עדיין לא בשב"כ) ושדרך האינטרנט התמונה תהיה סבירה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. כמה יעלו לי סט מקלדת ועכבר אלחוטיים למרחק של 3-4 מטר הכי זולים? כל הנוחות והדיוק לא חשובים לי...

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by itzik_now,

איזה דגם/ים של CDROM מומלץ , או שזה לא כל כך משהו ?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by the_saint,

אתמול הכריזה חברת Thermaltake על סידרת המארזים החדשים שלה ה Xaser III מארזים אלו המחולקים לשלוש סדרות שונים אחד מהשני בחמורים מהם הם עשוים: הסידרה ה "פשוטה" עושיה כולה ברזל. (צבע שחור) ה"אמצעית" עשויה מברזל כאשר הפאנל הקדמי מאלומניום (צבע כחול) והסידרה ה"גבוהה" עושיה כולה מאלומניום (צבע כסוף - אהוב עלי במיוחד!!) כל המארזים כוללים 7 (כן 7!!) מאוררים, שניים מקדימה, שניים מאחורה, שניים בצד ואחד למעלה, פאנל בקרת מהירות ומד טמפ' חדש ובעל יכולת מדידה חדשות ומשופרת, יציאות USB2 ו FIREWIRE. בוסף לכך ישנם שני כלובי הארד דיסקים מלבד שני מקומות לכונני 3.25 ובסה"כ 6 מקומות לכוננים קשיחים + 2 מקומות לכוננים פלופי וזיפ. המארז מיוצר כנראה על ידי Thermaltake עצמה - ולא על י…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by silverpist,

אהלן אני מחפש מדפסת לייזר משולבת (פקס, סורק ומכונת צילום) מדפיסה בשחור אלחוטית עדיפות להדפסה משני הצדדים גם כן, אבל לא חובה. לא יקרה מידי (תקציב עד 1200) אני חייב לציין שכרגע יש לי מדפסת דיו HP 8500 A PLUS ואני מאוכזב ברמות קשות, הצבעים כבר התייבשו לי פעמיים, בתקופה של שנה וחצי אחרי שלא הדפסתי חודש וחצי כל פעם. כל 4 מיכלים, שחור פלוס צבעים= 400 שקל. ובנוסף המדפסת הייתה בתיקון כבר 3 פעמים. בגלל הנסיון המר שיש לי עם הזרקת דיו (+צבעים שאני בקושי משתמש) אני מחפש עכשיו מדפסת לייזר רק שחור. כעיקרון חוץ מההדפסה, ממש אהבתי את ה HP ובגלל זה אני שוקל לקחת עוד פעם HP. אבל זה לא קריטי מידי. התחלתי עכשיו תואר ואני מדפיס קרוב ל- 25- 30 דפים בשבוע. רק טקסט. כרגע הצבעים שלי יבשים במדפסת,…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by STFU!!,

אני רוצה לקנות מארז soprano ואני מעוניין לדען אם טוב מה אתם חושבים אליו : תודה...

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום חברים , התחדשתי בDA חדש ואני רוצה לבחור לו פאד מתאים. אני שחקן CS כבר המון שנים לכן הייעוד של הפאד זה Counter Strike , תתחשבו בזה. אני יכול לקנות בגדול כל פאד שיש בפאנדס כי יש להם סניף קרוב לבית שלי (כסף לא כזה בעיה) . תודה לעוזרים !!!

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by R-E-L,

איזה מצלמה דיגיטלית אתם ממליצים לי לקנות עד 2500 שקל? שמעתי שה olympus c4000 טובה אבל היא נראית לי גדולה מידי... אני חושב שאני מעדיף משהו קומפקטי יותר... זאת הסיבה היחידה שאני "מתרחק" ממנה... תודה!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by RoyS,

שלום חבר'ה יש לי כעת עכבר LOGITECH MX 700 שהוא כבר בדרך לסופו..:-) עכשיו אני רוצה לקנות עכבר לגיימרים כי אני בעצמי גיימר וגם גולש אז אני צריך את עזרתכם וייעוצכם.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום, רציתי לדעת מה חוות דעתכם על ההגה הזה? האם הוא יחסית שווה את המחיר? והאם הוא נוח למשחקים בסגנון ניד פור ספיד, דירט 1-2-3 והאם יש לו בעיות בתיאמות למשחקים? איך הגז והברקס שלו ? וסתם אשמח לדעת למי שיש לו את ההגה האם הוא טוב.( כמובן שאני לא מצפה להגה ברמה של g 27 - הכל ביחס למחיר. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by SomeOneDudOrg,

שלום אני מעוניין לקנות מקלדת ואני לא יודע איזה כדי יותר הייתי רוצה לדעת יתרונות או חסרונות או שינויים משמעותיים בין לבין והמלצות.. Roccat Isku FX Multicolor Roccat Ryos MK Advanced Mechanical אני לא כלכך מבין בתחום המכני של המקלדות הייתי רוצה לדעת איך שניהם אחת יחסית לשניה, האם צריך להחליף אחרי כמה זמן סווי'ץ במכני ? לא מפריע לי ה"רעש" של הכפתורים הכי חשוב נוחות אני קונה ב KSP וההפרשים זה 50 שקל אז לא הכי קריטי (מוכן לקנות מקלדת עד 450) תודה רבה מראש לעונים ולעוזרים !!!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Eyal-Style,

הקנייה תהיה קניית מחיר\תמורה טווח מחירים עד 400 אם יש בפחות מה טוב אם יש ביותר אשמח לשמוע היי לכולם זאת ההודעה הראשונה שאני כותב בפורום הזה .. היום הלך לי עכבר G500 . גם אם יש אחריות אני לא רוצה לממש אותה . אני זקוק לעכבר גיימינג עם כפתורים נוספים. אני משחק בעיקר במשחקי FPS : CS COD ET וכו וכו וכו . אני ימיני ..

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום, אשמח לקבל המלצות למדפסות (בעיקר מבחינת הטכנולוגיה העדיפה, דיו או לייזר) למדפסות לפי אופיי השימוש הבאים: 1. מדפסת לשימוש ביתי נדיר אקראי, ממוצע של דף בחודש. אין צורך בדו"צ. עדיפות לצבע, אבל תלוי בתוספת המחיר. עדיפות גבוהה לקיום פקס ומכונת צילום. האם ההפסקות (לעתים של יותר מחודש) מזיקות לאחד מסוגי המדפסות? 2. מדפסת לשימוש יותר מסיבי אבל עם הפסקות מחזוריות של מספר חודשים (בכל פעם כ-300 דף, הפסקות של 3-6 חודשים בין שימוש לשימוש, סה"כ כ-1000 דף בשנה). צבע לא קריטי, אין חשיבות לדו"צ. לא צריך פקס, אבל יתרון למכונת צילום/סורק (אולי כבר עדיף בנפרד?). השימוש נעשה במקום מרוחק מהאכסון, כך שהמדפסת תסבול מנסיעות ארוכות מספר פעמים בשנה. שוב השאלה היא אם הפסקה של חצי שנה בשימוש פוג…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by MichaelZ,

אני צריך להביא מקלדת PS/2 חדשה. עשיתי סיבוב ב-4 חנויות וכל המקלדות הן USB. אני לא רוצה "מקלדת" וזהו. יש לי דרישות. תחל'ס אני אמור למצוא משהו מתאים בחנויות אינטרנט בארץ, רק הבעיה היא שהתמונות שם כל-כך מגעילות שלא רואים כלום. אם אי אפשר לגעת, לבדוק ולמדוד אז שלפחות יהיה אפשר לראות... אני לא הולך לקנות חתול בשק. איביי כנ"ל.. או שהתמונות קטנות או שהסוג לא מתאים לי.... אגב, בקושי יש שם מקלדות PS/2 עם עברית. ואז חשבתי... יש הרי מתאמים. אפשר להביא מקלדת USB ולחבר אותה ל-PS/2 בעזרת משהו כזה? http://www.ebay.com/itm/2PCS-USB-Female-in-to-PS2-Male-Adapter-Converter-for-Computer-Keyboard-Mouse-/151755627969?hash=item2355571dc1:g:mGIAAOSwu4BV…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים