עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. פנטיום 3 800 כרטיס מסך G-FORCE 2 256 זיכרון סידירום 52 לוח אם טוב של PC PARTNER(הוא באמת די טוב לפנטיום 3) כולל רמקולים ועכבר אההה, וכרטיס קול של CREATIVE !

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by alexbmw,

תקשיבו ,אם אני קונה משהו כזה http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.19498 ,ומחבר אותו לנייד שלי ,האם אני יכול להישתמש למשל בgoogle earth ,ולשתמש בזה בתור Gps ? ,אגב ,איזו תוכנה מהסוג הזה מתאימה ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Cha0stAlker,

אני צריך המלצה לג'ויסטיק איכותי ליד ימין. חשבתי על Logitech Force 3D Pro, אבל אני לא יודע אם הוא איכותי.. התגובות מבלבלות ביותר.. אני משחק ב FS2004.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by tpoo40,

אני צריך לקנות עכבר חדש ואני מתלבט בין 2 עכברים: Logitech G302 - 238 ש"ח ttesports BLACK V2 Laser Gaming Mouse - 220 ש"ח איזה עכבר יותר עדיף? או שיש המלצה אחרת? העכבר הקודם שלי היה ttesports black והוא היה עכבר שמאוד התאים לי, נוח. שימושים: משחקי fps כמו BF וCOD, משחקי mmo ושימושים רגילים. אני מחזיק את העכבר באחיזה מלאה (palm)

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אהלן ושלום לכולם, אני מחפש עכבר גדול (כמו החוטיים של פעם - מצורפת תמונה), אבל אלחוטי שיעשה את העבודה. גלישה בסיסית למחשב נייד, עבודה עד מקסימום 1.5 מטר מהמיטה. אני מחפש בזאפ וכו', אבל מהתמונות לא ניתן תמיד לדעת אם הוא גדול או קטן, תמונה להמחשה לגודל הרצוי - http://www.dansdata.com/images/moremouses/wmo440.jpg אשמח להמלצות לעכברים, אפשר גם איביי כמובן ולינקים מהארץ גם. תודה לכולם ומועדים לשמחה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by bah10,

כל כרטיסי הGEFORCE4 4600 עובדים על 300 מגה"צ, למה ASUS יוצאת מן הכלל והכרטיס שלה יעבוד ב330 מגה"צ? איך יכול להיות? הרי כולם צריכים להיות אותו דבר, לא?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by JellyBlast,

שלום לכולם. אני לא ממש בטוח אם זה קשור לפה, אבל שיהיה. השאלה הזאת מציקה לי כבר הרבה זמן. אז ככה, בעכברים אופטים יש את הלייזר הזה למטה נכון? אז איך זה כשאני סוגר את המחשב הלייזר הזה נשאר דלוק? מה מפעיל אותו? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by almog1620,

שמעתם על חברת ספיד לינק? היא מייצרת ציוד גיימינג זול מאוד שמשווק בארץ על ידי קיי אס פי. מישהו התנסה עם מוצרים שלה ויכול להגיד עם הם שווים משהו? קישור לעכבר שלהם: http://ksp.co.il/?select=.1304..221.&list=1&sort=2&glist=1&uin=21369&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real=

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אני מתלבט בין כמה דגמים אשמח להמלצה, אני נוטה לכיוון הHP כי אין לי מקום בכללי והיא הכי קטנה ( אפשר לסגור את המכסה של הדפים והיא חצי מהגודל) מדפיס 30 דפים בשבוע (סטודנט). תודה לעונים. Samsung ML1865W Brother HL2135W HP P1102W בנתיים מוכרים המליצו על הברובר גם מבחינת עלויות לטווח הארוך.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by maormark,

שלום וברכה אני מחפש מדפסת לייזר פשוטה לשימוש ביתי..לסטודנט..תקופת מבחנים מדפיס 200 דפים..בכל חודש רגיל בערך 50 דפים חשוב לי שהמדפסת לא תעלה ויקר ושהטיונר שלה לא יעלה יקר גם ראיתי באינטרנט על סמסונג (למרות שאין לי מושג איך הם) והתלבטתי בין שני המדפסות הללו ML2525 שנמכרת ב340 ש"ח דרך דיל היום http://www.biz-coupon.co.il/Default.aspx?affiliate=dailyd&cuponid=235 מדפסת לייזר Samsung ,ML-1915 שנמכרת ב350 שח דרך אופיס דיפו http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000bzag6p1fTBbrcmng2WElI2I:12bbi68k5?id=4251500&pr=QJ5&N=2%2033258%2030279&sgID=10 שני המדפסות מגיעות עם טיונר של בסביבות 800 דף. איזה מהם כדאי לקנות? ואם יש המלצה לדגם שונה של סמ…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. היי לכולם. אני מקווה שאני לא חורג המנהלים כאן חדש לי כל העסק הזה. מישהו יכול למצוא לי דריייבר לעכבר בלוטות' של מייקרוסופט 5000? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. Started by asvg,

שלום אני רוצה לקנות מדפסת משולבת לצרכים ביתיים לשימוש קל עד 20 דפים בחודש בממוצע ,אני צריך שתכלול: הדפסה צילום סריקה ופקס עצמאי עם כרטיס רשת אלחוטי, התקציב עד 1000 שח , חשוב גם שתהיה פוטו כי אני אצטרך להדפיס תמונות מידי פעם, הציעו לי 3 דגמים Brother MFC-J4420DW HP Officejet Pro 6830 E3E02A HP Deskjet Ink Advantage 4645 B4L10C איזה מהם לפי דעתכם כדאי לקנות ??? תודה רבה למגיבים

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by roro12,

שלום, רציתי לדעת אם מישהו מכיר/שמע/יודע משהו על המדפסת: brother mfc 250c . אני מצרף לינק לתיאור המדפסת: http://www.kravitz.co.il/?CategoryID=262&ArticleID=831 תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום האם עכבר מקלדת כרטיס קול ודיסק קשיח (חיצוניים ) יתאימו למחשב חדש ( התקנים שעובדים ב usb 2 ) אני עומד לרכוש מחשב חדש עם לוח Z370M Pro4 asrock אני רוצה לדעת האם ההתקנים הישנים ( התקנים שעובדים ב usb 2 ) שלי יעבדו עם לוח חדש.

15. Started by er0101,

הsilentium t2 עושה רושם טוב מבחינת קירור, נוחות, יופי ועלות. מה דעתכם? המפרט שלי AMD Athlon 2500+ WD 120GB 7200 rpm ide Gigabyte GA-7N400-L LG CDRW 52x32x52 NEC DVDRW 3500AG Sapphire Radeon 9600 256 MB Samsung DDR 400 256MBx2 מחוברים בUSB: דונגל BT,סורק,מדפסת,MP3

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by omrit,

שלום אני מחפש מארז שקט וקריר + ספק שיחזיק 3200+, DFI NF4U, X800GTO. הכל ב OC. (שלא יראה מצועצע). התקציב הוא 600 ש"ח, אני לא יכול לחרוג. המון תודות מראש.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אשמח להמלצות , אני כמובן מחפש את המדפסת + סורק הטובה ביותר שהכסף שלי יכול לקנות. אני גם צריך שהמדפסת תהיה אלחוטית , זאת אומרת שאוכל למקם אותה היכן שארצה בבית כל עוד שיש חשמל באיזור. כמובן שמחיר הדיו הוא גם פקטור. תודה רבה על העזרה חברים.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by WizMaster,

שלום לכולם!!! אז ככה, יש לי 64 MB של זיכרון SDRAM במהירות של 100... וחשבתי להוסיף עוד 256 אז השאלה שלי היא האם כדאי לקנות במהירות של 133(ולהשאיר אותו לבד) או לקנות במהירות של 100(ולהשאיר את שניהם) מה ייתן לי ביצועים יותר טובים?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by alfus73,

אני לא כ"כ מבין בזה ולא מצאתי דיון מרוכז בנושא. מה צריך שיהיה בספק? מה טווחי המחירים? מיהן הספקים הטובים יותר ומי הפחות?

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום לכולם, מחפש לקנות לאבא שלי מתנה ליום הולדת והחלטתי על סט מקלדת ועכבר אלחוטיים. יש לו מקלדת מצ'וקמקת ממש שרוב הלחצנים בה לא עובדים והיא שווה 20 שח. לגבי העכבר, היה לו משהו טוב שקיבלתי בזמנו כשהייתי בESR במסגרת UNREAL (כן, חנון) אבל הוא נהרס ועכשיו הוא משתמש גם בעכבר ישן ולא נוח. בקיצור, הסתכלתי קצת בסטים של לוג'יטק, ואין לי כל כך מושג מה טוב.. וטווח המחירים פשוט מטורף, מ250 ועד' 1250... מישהו יכול לתת לי קצת הסבר מה ההבדל בין המקלדות השונות? אינפה לעומת bt או Usb, נטען לא נטען וכו'... ומה ההבדל בכלל בין מקלדת לגיימרים ולבין מקלדת מולטימדיה? והאם בכלל לוג'יטק שולטת או שזה רק אני שאני מיושן (צבא כבר שנתיים אני לא מעודכן..) לעניין: מה חשוב לי במקלדת: 1. נוחות 2. …

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by MagimiX,

אנשים כנראה שאני לוקח את המארז הבא : http://211.20.198.75/online/ecase/products_detail.cfm?productid=100יתרונות שנראים בעין ולפי מה שכתוב שם : הוא יפה מאד הוא גדול !!! הוא זול יש לו 3 מאוררים טובים (אחד 120 MM ועוד 2 שהם 80 MM !) יש לו ספק כוח 300W שאמרו לי שהוא של חברה דיי טובה(אל תשוו לאנרמקס!) HEC ! והוא דיי זול מה אתם אומרים עליו ? ועוד משהו ! האם הספק 300W יספיק לי למפרט הבא : INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Gigabyte GA-8PE667 PRO Samsung DDR 256MB 2700/333mhz WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO Samsung CD x 52 Mitsuni floppy 1.44 (כרטיס מסך יכול להיות שאני יחליף חברה כי אולי יש משהו עם 3 שנים אחרויות ! עם לא יכול …

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. לא הכותרת הכי ברורה, נכון? ישנם שני סידורי מקלדות כשזה נוגע לכפתור ה- Enter: מקלדות שבהן ה- Enter נמצא בצידה הימני של שורת המקשים השלישית מלמטה ומעליו כפתור ה- backslash (ככל הנראה הסידור הנפוץ יותר) ומקלדות שבהן ה- Enter קצר יותר, אבל בגובה שתי שורות, גם השלישית וגם הרביעית, כשה- backslash נמצא לשמאלו. אני לא מסתדר עם הסידור הראשון וכשאני נאלץ להשתמש במקלדת שכזו, מגלה כל הזמן שלחצתי על ה- backslash כשרציתי ללחוץ על ה- Enter, אז אני מקפיד לקנות מקלדות מהסוג השני. באני-לא-זוכר-כמה השנים האחרונות, השתמשתי במקלדת Logitech Wave K350 שהיתה לי מאוד נוחה, אבל הגיל נושא בה את אותותיו: הכיתוב על חלק מהמקשים נשחק מרוב שימוש, אחרים נתקעים לפעמים והגומי שעליו …

23. Started by shedox,

מה המקלדת הכי טובה שאני יכול לקנות מבאג עד 260 שקל ? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by bluemail,

קניתי סופסוף הארד דיסק חדש .... הרכבתי אותו ולוח האם מזהה אותו אבל לא ווינדוס .... אתם יכולים לעזור לי???..

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. מחפש עכבר גימנייג בסיסי ,טוב וזול. מקווה שמישהו יכול ל המליץ לי על משהו טוב שנמכר עכשיו בזול ב BF (KSP או אמזון או מקום אחר) מצאתי האמזון את ה Razer DeathAdder Elite ב 30$ https://www.amazon.com/Razer-DeathAdder-Elite-Mechanical-Ergonomic/dp/B01LXC1QL0/ref=zg_bs_402052011_1?_encoding=UTF8&refRID=9W80F5QHX7D3YHG24AY8&th=1 בארץ נראה שהוא עולה הרבה יותר , שווה את הכסף? יכולים להמליץ על משהו אחר אולי?

דיונים חדשים בפורומים