עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום, אני מחפש עכבר אמין שישמש אותי להרבה זמן , ולמרות שאני משחק CS וקצת פוטושופ אני לא צריך עכבר עם חמישים מיליון DPI.. אני חייב שהוא יהיה אלחוטי ככה שזה מהווה קצת בעיה אבל מצאתי כמה אפשרויות: MICROSOFT WIRELESS OPTICAL MOUSE 5000 METALLIC GREY http://www.lamir.co.il/product.asp?product=8947 או : http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=10307 אשמח לעוד הצעות ולתגובות . תודה

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום, אני משדרג עכשיו את המחשב שלי ל-חזק במשחקים ורציתי לקנות עכבר ומקלדת חדשים. התקציב הוא בסביבות 600 פלוס מינוס לשניהם ביחד.. עכשיו הדברים שחשוב לי שיהיו במקלדת הם שהיא תהיה יחסית שקט ויהיו בה מקשים יחסים רכים..ושתיהיה עם מקשים נוחים ומסודרים בצורה רגילה(זאת אומרת שהאנטר יהיה גדול, הקונטרול השמאלי יהיה בקצה של המקלדת וכו'... בקיצור כמו מקלדת רגילה של פעם בלי שינויים יותר מדי) עדיף שיהיו לה מקשים של מולטימדיה(ווליום השתק וכו'..) לא חשוב לי כ"כ תאורה אחורית ובכלל לא חשוב כפתורי מאקרו זה על המקלדת.. עכשיו בנוגע לעכבר אני רוצה שיהיה בעיצוב רגיל כמו הרייזור למיניהם ולא כמו ה-G7 לדוגמא..ושהגלגלת תהיה יחסית שקטה.. אם אין הרבה אפשרויות אפשר להעלות את התקציב.. תודה רבה ושבוע ט…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by bluemail,

קניתי סופסוף הארד דיסק חדש .... הרכבתי אותו ולוח האם מזהה אותו אבל לא ווינדוס .... אתם יכולים לעזור לי???..

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by eyal,

סוף סוף אין בעיה חמורה שצריך לפרמט אבל הנה בעיה שמורידה את כל ההנאה החץ במקלדת כלפי מעלה נתקע לפעמים וזה גורם לי להפסיד בהרבה משחקים זו מקלדת חדשה ולא נשפך לי כלום וזה קורה לעיתים רחוקות אבל זה קורה!!!!! קניתי את המקלדת לפני 3 שבועות :AR15:

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. יש עליו מבצע בvgames: http://esport.vgames.co.il/deal/1.html שווה לקנות או שיש משהו עם יחס עלות:תועלת עדיף?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. היי לכולם. אני מקווה שאני לא חורג המנהלים כאן חדש לי כל העסק הזה. מישהו יכול למצוא לי דריייבר לעכבר בלוטות' של מייקרוסופט 5000? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. Started by lior777,

שלום אני מחפש לקנות מתאם רשת אלחוטי שיעבוד על USB או PCIE, הראוטר תומך בתקן N בלבד, יחסית חלש ולכן חשוב לי שיקלוט טוב... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Alexkmr,

הלכתי היום לחנות ורציתי לרכוש את המדפסת הזאת. אך המוכר לא המליץ לי אליה בגלל שאחרי שנתיים פג תוקפם של הראשים שזוג עולה 350 ש"ח. באמת פג תוקפת לאחר שנתיים?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by vered,

מה זה כרטיס רייד ולמה הוא משמש? האם יש קשר בינו לכרטיס סקזי?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Psychedelic,

שלום, כרגע קיבלתי FSP 400W THN הספק עצמו 24 פין והלוח אם רק 20, לא קיבלתי איתו מתאם מה לעשות?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Crash5,

קניתי צורב חדש של YAMAHA מדגם CRW2200E 40x 20x 10x התקנתי אותו במחשב, התקנתי גם את ה Firmware העדכני ביותר, גירסא 1.0D. אני עובד על WINDOWS XP עם תוכנת צריבה NERO 5.5.5.1. מאז שקיבלתי את הצורב הצלחתי לצרוב איתו רק פעמיים או שלוש ומאז לא הצלחתי לצרוב יותר כלום, פשוט כלום! אני לא יודע איך בדיוק לתאר את הבעיה לכן צירפתי שתי תמונות מסך שבהם צילמתי את הבעיה. מקווה שתוכלו לעזור לי, אני ממש מאוכזב שקניתי צורב חדש ובתמורה קיבלתי רק בעיות ועצבים תודה רבה מראש לכולם נ.ב העלתי את התמונות בקובץ זיפ.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by elgard,

טוב אז אני רוצה לקנות עכבר אופטי :smoke:. אז דבר ראשון על מה אתם ממליצים? דבר שני איך קוראים לעכבר של לוגיטק שהוא גם אופטי וגם אלחוטי והאם הוא פועל ברדיו או באינפרה אדום???

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. כאמור, מחפש עכבר עם גלילה בסגנון TRACKBALL, למחשב נייד, חובה שיהיה קטן. חוטי בלבד. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by MrAccident,

שלום. ההעדפות שלי הן: רצוי עד 150 ש"ח. חוטי. בלי כפתורים מיותרים; בעיקר אלו עם המספרים והחיצים בצד ימין. ושהכפתורים: "Page up\down, home\end etc" יהיו קרובות לאצבעות. דומה למקלדת בהמלצות בפורום זה; רק בלי המשטח - "]http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=811447 כפתורים נוחים ללחיצה; רצוי שטוחים. עכשיו למשל יש לי מקלדת עם כפתורים על הפנים שלא נלחצים טוב, ובכלל זבל שכמעט לא עובדת כשקניתי לא מזמן. כנראה זאת - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=811447 אז בעקרון משהו כמה שיותר דומה לזה. אני יכול להיות גמיש בקשר להכל כנראה. בזאפ אי אפשר לחפש על פי הקרטריונים האלה, ואי אפשר לדעת מתמונה בלבד; וגם ככה לא מי יודע מה קל למצוא משהו גם טוב וגם מומלץ וגם זול וכו'. בטח יש שם משהו מ…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by NaNdoS,

כנס: XP vs. MP

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by arik100,

אהלן מבדיקה שעשיתי העכברים האלחוטיים הכי מומלצים ומשתלמים הם: [h=1]Logitech Wireless Marathon Mouse M705[/h] [h=1]Microsoft Sculpt[/h] הקטע הוא שאני אחיזת CLAW וזה קצת מפריע לי אם זה אחיזה אחרת יש איזה עכבר אלחוטי CLAW ללפטופ שאתם ממליצים ? - לא מיועד לגיימינג

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by wooper,

שלום אני מעונין לקנות סט אלחוטי למרחק 5 מטר קראתי ביקורות טובות על מקלדת Logitech Wireless Desktop MK250 האם יש משהו יותר מומלץ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. היי, אני רוצה לקנות מקלדת אלחוטית עם משטח גלילה מובנה. שתי הערכות האלו עלו לגמר; שתיהן עולות אותו דבר בערך. נראה שמיקרוסופט קיבלו השראה (בלשון המעטה..) מדגם בכיר יותר של לוג'יטק (TK820): משטח הגלילה גדול יותר ומדובר במקלדת full size (היא לפיכך גם גדולה יותר פיזית). העניין הוא שאם לגבי הלוג'יטק יש חוות דעת רבות מאחר והמוצר נמצא בשוק כמה שנים (נניח, טווח קליטה וצריכת חשמל על בסיס נסיון מ"העולם האמיתי"), על הערכה של מיקרוסופט אין. אני גם נוטה יותר לסמוך על לוג'יטק מנסיון עבר ושומע שהשרות שלהם הוא ללא תחרות. מה כדאי לקנות? :\

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by EAD,

היי מה דעתכם על המקלדת? אני שוקל לקנות אותה ועוד שאלה האם זה מסובך להוסיף עברית - כלומר להדביק עליה עברית ממדבקות? וזה יוצא טוב ויפה? ומה דעתכם על המקלדת בכלל?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. הזמנתי דרך amazon.com עלה 89 דולר. אם בא לכם תמונות ברזולוציה או פשוט לדעת איך הם עובדים ביחד זרקו מילה. (האמת שאני אעלה תמונות בלי קשר...בשביל השוויץ <<עריכה>> זהו הוא בדרך יגיע בקרוב ואוו הוו

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by THE_COMMANDER,

מזה הדבר הזה ומה הוא נותן?? :-/

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום לכולם! בימים אלו המדפסת המשולבת הישנה של משרדי הצנוע שובקת חיים ונראה שהגיע הזמן להחליפה (Xerox WorkCentre 390 למי שמעוניין לדעת).... אני כרגע מעוניין לרכוש מכשיר שיחליף את הדפסת הקיימת ויענה על הצרכים הבאים : - הדפסה בלייזר, אין צורך בצבע. - נוחות שימוש ועצמאיות - אפשרות להפעלת המכשיר ללא התערבות המחשב בצורה נוחה. אם ניתן לשלוח ולקבל פקסים דרך המחשב בממשק נוח ואמין זה יתרון. - הזנת נייר אוטומטית (אפשרות להשים חבילה של ניירות ולתת למכשיר לצלם בלי לדחוף כל אחד בנפרד). - ממשק החיבור הרצוי הוא USB ו/או WIFI. כמובן מאוד חשוב שהמכשיר יהיה כזה שיחזיק כמה שנים טובות במשרד בלי להתקלקל/להשבר ולעשות 4 פייפר ג'מים על כל הדפסה. תודה רבה לכל המשיבים אשמח לשמוע על נסיונכם עם מכש…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום, החלטתי לקנות אוזניות סטריאו בשביל להשתמש בהן בגיימינג ולשמוע גם מוזיקה. האיכות סאונד מאוד חשובה ובנוסף מאוד חשוב שיהיו נוחות כי לפעמים אני יושב מספר שעות ברצף עם אוזניות ואני לא רוצה שיכאבו האוזניים. התקציב בערך 400 ש"ח. תודה לעוזרים !

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by omrit,

שלום אני מחפש מארז שקט וקריר + ספק שיחזיק 3200+, DFI NF4U, X800GTO. הכל ב OC. (שלא יראה מצועצע). התקציב הוא 600 ש"ח, אני לא יכול לחרוג. המון תודות מראש.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by almog1620,

שמעתם על חברת ספיד לינק? היא מייצרת ציוד גיימינג זול מאוד שמשווק בארץ על ידי קיי אס פי. מישהו התנסה עם מוצרים שלה ויכול להגיד עם הם שווים משהו? קישור לעכבר שלהם: http://ksp.co.il/?select=.1304..221.&list=1&sort=2&glist=1&uin=21369&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real=

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.