ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אם תסתכלו במפרט שלי אז יש לי חומרה שלדעתכם היא בטח חלשה מאוד....... אני רוצה להחליף כבר את MX200 אז מה כדאי לי חשבתי על: Geforce 4 MX 440 ATI Readon 8500LE Hercules Geforce 4 TI 4200 מה אתם אומרים? הכרטיס המעפן שלי מקבל 900 ב 1024X768 איזה כרטיס הכי ינצל את המעבד שלי? בכרטיס העכשוי שלי המשחקים עובדים נורא לאט
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ומה עדיף עכבר אופטי או עכבר לייזר תודה. אשמח לתשובות בהקדם
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברי שלום מחפש להתחדש במצלמת רשת מצלמה שתצלם באיכות ,שיש בא מיקרפון , יכולה לצלם ברמת איכות גובהה ולא שוברת תמונות זוית צילום רחבה אשמח להמלצות בברכה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן מבדיקה שעשיתי העכברים האלחוטיים הכי מומלצים ומשתלמים הם: [h=1]Logitech Wireless Marathon Mouse M705[/h] [h=1]Microsoft Sculpt[/h] הקטע הוא שאני אחיזת CLAW וזה קצת מפריע לי אם זה אחיזה אחרת יש איזה עכבר אלחוטי CLAW ללפטופ שאתם ממליצים ? - לא מיועד לגיימינג
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמעתם על חברת ספיד לינק? היא מייצרת ציוד גיימינג זול מאוד שמשווק בארץ על ידי קיי אס פי. מישהו התנסה עם מוצרים שלה ויכול להגיד עם הם שווים משהו? קישור לעכבר שלהם: http://ksp.co.il/?select=.1304..221.&list=1&sort=2&glist=1&uin=21369&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real=
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החלטתי לקנות מקלדת חדשה בנוסף למחשב החדש שקניתי והחלטתי על הcrosair k70. הדילמה שנוצרה לי היא האם לקנות את הcherry האדומים או החומים (לא ניסיתי את שניהם מעולם). רציתי לברר האם ישנה חנות באזור רמת השרון בה ניתן לנסות את סוגי הכפתורים השונים על מנת שאוכל להחליט. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך את הסורק הספציפי הזה, ממש דחוף. מצאתי רק ב-Ebay, אבל המוכר לא שולח לארץ.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למטרות גיימינג וגלישה עכבר חוטי וחשוב שיהיה מותאם לשני הידיים תודה והמשך ערב טוב
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע עכבר פשוט ועמיד ב20 שקל שכבר נהיה מגעיל מרוב שימוש, אז אני רוצה לקנות עכבר חדש והחצי מחיר בבאג קורץ לי מאוד. מה שאני מחפש זה עכבר שיהיה נוח לשימוש ארוך ליד גדולה עם אצבעות ארוכות, שיהיה עמיד לשנים, שיהיה מחוספס ולא חלק, (העכבר הנוכחי שלי כבר נהיה חלק וזה פשוט מגעיל שמזיעים עליו) ושיהיה טוב למשחק fps שמשחקים בו מהר מאוד (nexuiz) ושיהיה קל לעבור פיקסל פיקסל בפוטושופ ושלא יקפוץ 2 פיקסלים. ועדיף שהוא יהיה שחור כי צבע אחר יראה לא קשור. אני רוצה להוציא עד 150 שקל. עדיף פחות. אז חשבתי על Logitech G500 או Logitech MX518 או Microsoft SideWinder X3 יש להם גם razer אבל ממה שקראתי הם ממש לא מתאימים לי (לא נוח, לא עמיד) אני שם דגש יותר על העמידות והעיצוב ופחות על הבי…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אבא שמעוניין לבקר משפחה ברחבי הארץ ולסרוק את התמונות המשפחתיות הישנות שלהם לצורך תיעוד המשפחה. 1. אני מעוניין בסורק (גודל A4) עצמאי ללא צורך בחיבור למחשב, כלומר הסריקות נשמרות בזיכרון פנימי עד אשר מחברים את הסורק למחשב האישי ומרוקנים אותו. חשבתי על מחשב נייד אבל המסך קטן עבורו. http://pandigital.net/galleries/77 2. יש לנו מחשב כף יד MIO P350, אפשר לחבר אותו ב מיני USB לסורק? כל סורק USB סטנדרטי ? צריך תוכנה ולסנכרן אותה ל MIO שתומכת ב WINDOWS MOBILE? מכירים באופן אישי יצרן עם דרייבירים כאלו? תודה מראש, דני
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי שידרוג גדול נוסף למחשב החלטתי גם להחליף עכבר... העכבר בשביל שעות ארוכות של משחקים... ממוצע של 4 שעות משחק לפעמים גם 8 שעות רצוף (כן אני משוגע ) חשבתי על MX1000.. מה דעתכם? מעדיף שגיימרים רציניים עם נסיון בעכברים מסוג זה יתנו חוות דעת... תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה היתרון בימינו לצורב סקאזי? הרי בצורבים החדשים יש את טכנולוגית JUSTLINK או BURNBROOF שדי מונעת "נפילת" צריבות. היתרון היחידי שאני רואה כרגע הוא שחרור מקום על ה IDE (שמוגבל לשני התקנים על שני יציאות = ארבעה התקנים) אך מנגד כרטיס הסקאזי תופס חריץ PCI.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי לוח של אינטל עם כרטיס קול ac97 onboard לאחרונה כל קובץ שאני מנסה לנגן (winamp) הוא מנגן אותו פי שניים יותר מהר חשבתי שזה בעיה של codecs התקנתי את המדיה פלייר ועדיין הבעיה קיימת רעיונות???
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב נייד של 1400 Compaq presario והוא מעוניין למכור אותו . אני צריך את עזרתכם בהערכת מחיר : זה המפרט : Pentium 3 733 Mgh 192 sdram hard disk 15 gb hitachi dvdrom X 8 lcd 13.3 tft unipac מאיץ גרפי : Trident video accelerator Cyberblade i1 . נראה לי שבינתיים זהו . כמה שווה המחשב הזה ? תודה .
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני החלטתי לקנות את הk70 של corsair . עכשיו יש 2 גרסאות שאני לא מוצא ממש מקום שמסביר על ההבדלים ה rapid fire mx speed rgb לעומת הrgb lux עם Mx red . ברור לי שה rapid fire זה עם מקשים עם מרחק יותר קטן (במקום 2 ממ ). השאלה אם זהו ההבדל היחידי בינו לבין הlux ? אין עוד פיצ'רים שמייחדים את הlux ? ואשמח להמלצה לעכבר בסביבות ה60 דולר מארהב שמומלץ למשחקי moba בעיקר . תודה !
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש עכבר אמין שישמש אותי להרבה זמן , ולמרות שאני משחק CS וקצת פוטושופ אני לא צריך עכבר עם חמישים מיליון DPI.. אני חייב שהוא יהיה אלחוטי ככה שזה מהווה קצת בעיה אבל מצאתי כמה אפשרויות: MICROSOFT WIRELESS OPTICAL MOUSE 5000 METALLIC GREY http://www.lamir.co.il/product.asp?product=8947 או : http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=10307 אשמח לעוד הצעות ולתגובות . תודה
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך המלצה בקשר לאיזה הגה שווה לקנות. באופן כללי מי שיודע , איזו חברה כדאי לקנות הגה עד 300 שקל? (אם יש ב350 משהו הרבה יותר שווה מב300 אז בסדר מבחינתי ) וגם חשוב לי לדעת מאיזו חברה לא כדאי לקנות. עשיתי חיפוש בזאפ אבל יש כלכך הרבה שאני לא סגור על מה כדאי. אני רוצה שיהיו דוושות (זה דיי מינימום) ורטט, אגב רטט ומשיכה (ההרגשה שההגה מושך ומתנגד כמו הגה אמיתי) זה לא אותו דבר אני מניח, איך יודעים שיש את זה להגה אם החנות לא כותבת? וידית הילוכים נראה לי גם מוסיף. בכל מקרה מי שמבין בתחום יכול לעזור לי פה ולהמליץ לי על משהו (אני לא מקצוען ואני לא רוצה להוציא על זה 600+ שקל). תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא האמנתי שווקא החלק הזה יעשה לי בעיות אבל בכל זאת... אני רוצה לקנות מארז מזיגזג ואני מעדיף 350W מידי אבל מה? יש רק את האנרמקס והוא גם tower והוא גם עולה נורא יקר ואני לא צריך אחד כל כך יקר... אז למישהו יש המלצות מה לקחת מזיגזג כי נכנסתי למעיין מבוא סתום
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי את העכבר הנ"ל שנתיים בערך ולאחרונה התחילה בעיה מעצבנת,כל לחיצה על הלחצן השמאלי של העכבר עושה לי דאבל קליק
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי זוג רקמולים שמתברים למחשב בחיבור 3.5 ממ אני מעוניין לחבר אליהם את הסטרימר ווינדוס שיש לו חיבור 3.5 אחד וסטרימר אנדרואיד שיש לו חעבור 3.5 אחד יש איזה מפצל שיהיה ניתן לחבר ל2 הסטרימרים זוג רמקולים במקביל מבלי לגעת בחוטים כל הזמן? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, זקוק להמלצה למדפסת לייזר ביתית, שתדפיס בשחור לבן בלבד, הטונר צריך להספיק לכמה שיותר הדפסות, חייב שתדפיס באופן דו צדדי ללא התערבות מצידי. אין צורך במכונה משולבת (מכונת צילום, סורק ופקס). התקציב עד 500 ש"ח. אני ואחותי סטודנטים וצריך אותה להדפסת מסות של מאמרים ומצגות במינימום עלויות. עדיפות לאחריות רחבה ומותג מוכר (יש לי ניסיון טוב עם מדפסות הזרקות דיו של HP למשל) ושהטונר אח"כ לא יהיה הרבה יקר. תודה מראש, גיא.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת משולבת (הדפסה, צילום, פקס) הזרקת דיו, בסכום של עד 1000 ש"ח לשימוש ביתי בסיסי. (אני מגזים במחיר?) מה דעתכם על HP Deskjet Ink Advantage 4645? שמעתם עליה דברים רעים?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
טוב, אני שמאלי. מודה. ואני לא מתכוון לדבר המכוער הזה של לוג'יטק שאמור להתאים לשתי הידיים ( כי משתמשים בו עם האצבע ולא עם האגודל ) ? עריכה: ותעשו לי טובה, תגובות רציניות, ללא כל מיני "אז תעבור ליד ימין/תתרגל... וכדומה"
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה מצלמה דיגיטלית אתם ממליצים לי לקנות עד 2500 שקל? שמעתי שה olympus c4000 טובה אבל היא נראית לי גדולה מידי... אני חושב שאני מעדיף משהו קומפקטי יותר... זאת הסיבה היחידה שאני "מתרחק" ממנה... תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-