עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by biodome,

היי אנשים, אני בניו יורק כרגע וחשבתי לשדרג עכבר למחשב שלי ואולי מקלדת ל-HTPC עם עכבר מובנה. לא משחק במחשב אבל כן מתעסק בגרפיקה ורוצה עכבר טוב. יש אלחוטי שבאמת עובד כמו שצריך ומדוייק? תקציב עד 100-150 דולר. באשר למקלדת HTPC - היה לי MINI DINOVO והיא לא נוחה בעליל. משהו יותר מוצלח? לא מעודכן מה הולך היום.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by eozeri,

שלום אנשים טובים, הגיע הזמן להחליף את ה HP5610 האלמותית שמשרתת אותנו מזה כעשור. אני מחפש מדפסת משולבת לשימוש ביתי שתצליח לעבוד עם שני מחשבים נייחים, מחשב נייד אחד שמריץ חלונות 10, MacBook שמריץ iOS, וטלפונים ניידים שמחוברים לרשת הבייתית.. חשוב לי שיהיה סורק באיכות טובה, הדפסה ברזולוציה סבבה (לא מדפיס תמונות לאלבום, אבל כן לימי משפחה בגן), ויהיה נחמד שגם תדפיס אוטומטית משני הצדדים. עברתי על כל מיני מדפסות ותמיד יש איזה סקירה איפשהו שדופקת פרמטרים. הדפסה מסלולרים זה תחום חדש לי, האם זה מחייב הדפסה דרך ענן? כי הייתי מעדיף שלא. מישהו יכול להמליץ על מדפסת בסדר גודל של עד 500 ש"ח? תודה רבה, אייל

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. שלום לכולם, קניתי השבוע משטח לעכבר: Mad Catz G.L.I.D.E 3 שהוא אחלה והכל - למעט העובדה שהוא הגיע מגולגל היטב בקופסא, ולמרות שעברו כבר כמה ימים ושאני שם עליו ספרים כבדים (לדעתי מעל 10 ק"ג) מהבוקר עד הערב, הוא לא משתטח לחלוטין, והצדדים שלו (שמאל וימין) עדיין בולטים בקימור החלק האמצעי הוא שטוח למדי למישהו יש רעיון מה לעשות?? לגהץ?? לגלגל לכיוון ההפוך ולשים גומיות? אני משתגע מזה...

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by elgard,

טוב אז אני רוצה לקנות עכבר אופטי :smoke:. אז דבר ראשון על מה אתם ממליצים? דבר שני איך קוראים לעכבר של לוגיטק שהוא גם אופטי וגם אלחוטי והאם הוא פועל ברדיו או באינפרה אדום???

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אני מעונין לקנות כבל המחבר את המחשב עם יציאת VGA, למסך שבו יש רק כניסת HDMI המוכר מזהיר עם סימני קריאה - !!!!!!!!!! אתה צריך לקנות את מפענח בעצמך, או המכשיר מגיע עם מפענח.אחרת כבל זה לא יעבוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני באמת צריך מפענח - ממחשב למסך? ואם כן - מה זה? המוצר נמצא :

6. Started by bneli,

לפני השאלה סיפור קטן הזמנתי מאייבי את הכרטיס AVerMedia AVerTVHD MCE A180 HDTV Tuner Card [ היה לי 2 כרטיסים שחיברתי ולא עמדו במשימה Phillips LifeView ישן שהיה לא דרייבר ישן של XP ובטא של VISTA אבל לא אצלכתי לזהות ממנו שידור בכלל באף תוכנה והשני זה terratec cinema ht pci שאמור היה לעמוד בזה והוא דיי חדש אבל עם איזה תוכנה שלא ניסיתי הוא לא מוציא שידור נורמלי באיכות נורמלית..רק עם רעשים(שלא קיימים בשידור המקורי) או שמוציא לי את השידור בשחור לבן (גם שמשחקים עם הפורמט מNTSC וPAL זה לא עוזר) משהו דפוק איתו..ניסיתי לדגום עם כמה תוכנות שונות וגם היה לפעמים מקריס סתם את התוכנה ועכשיו אם תוכלו לתת לי כמה תשובות לשאלות הלא פתורות שלי.. שמעתי על חברת AVerMedia אז רציתי לדעת…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by oleg,

שלום לכולם. תוכלו בבקשה להמליץ על דיגיטלית בכ300-400 דולר (עדיף קרוב יותר ל300 אבל אם ההבדל רציני...). אני קונה אותה בניו יורק ואני חייב לקנות אותה בחנות הזו: http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home האפשרויות שנראות לי הם: Fujifilm finepix S-500 Fujifilm finepix S-300 HP Photosmart 850 Olympus camedia C-740 Ultra zoom Minolta Diamage Z1 בחרתי את אלו בעיקר בגלל הזום אבל הדבר שהכי חשוב לי זה איכות התמונה ואמינות המצלמה (כי האחריות תהיה בארה"ב). אגב, מה זה שכתוב SLR ו EVF ומה זה אומר Point and Shoot

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by CraXeD,

למישהו יש אותה ? מוכן לתת חוות דעת עליה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by stone cold,

צריך ליתרגל לכתיבה עיברת ...

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. Started by ofirs44,

לממ"ד שגודלו כ- 9.5 מ"ר, איזה רמקול עדיף? חשובה לי האיכות יותר מהעוצמה, אין הגבלת מיקום. תודה, לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Psychedelic,

שלום, כרגע קיבלתי FSP 400W THN הספק עצמו 24 פין והלוח אם רק 20, לא קיבלתי איתו מתאם מה לעשות?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Aviv Abif,

החלטתי לקנות מקלדת חדשה בנוסף למחשב החדש שקניתי והחלטתי על הcrosair k70. הדילמה שנוצרה לי היא האם לקנות את הcherry האדומים או החומים (לא ניסיתי את שניהם מעולם). רציתי לברר האם ישנה חנות באזור רמת השרון בה ניתן לנסות את סוגי הכפתורים השונים על מנת שאוכל להחליט. תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. כרגע יש לי את ה LOGITECH REVOLUTION MX אשר לצערי סובל מבעיה ידועה של הכפתור שנלחץ פעמיים (איזה חוצפה שעכבר כזה יקר בזמנו, הולך כלכך מהר). לכן, אני מחפש המלצה לעכבר שיהיה +- דומה בתכונות לעכבר זה, במחיר שפוי (מבצע BLACK FRIDAY תמיד טוב).

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אהלן ח'ברה קיבלתי הון של 75 שקלים חדשים לקניות בכמה חנויות, בינהם באג (היחידה בתחום המחשבים), אני שוקל לקנות עכבר מאחר ועכשיו אני משחק בGTA וצריך שם עכבר קצת יותר טוב מהצעצוע שברשותי. האם יש שם משהו מומלץ? כמובן שאוסיף כסף..התקציב שלי הוא סביבות ה200 שקל. יש את זה שראיתי: https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14048 האם שווה להשקיע קצת יותר ולקנות את זה? : https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=22174 או בכלל משהו אחר? ראיתי פה דיון שהמליצו על הg400 אבל אין אותו בבאג לצערי.. חבל.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. Started by henz12345,

עד היום חשבתי זה שטויות , אבל אני רואה פה הרבה תגובות מעולות על פדים לעכבר , אז לאחר הרכישה של הG5 שלי, אני יהיה מעוניין בפד נחמד לגיימינג [שלא יעלה יקר כן? לא צריך הטופ שבטופ , מספיק אחד שיעשה תעבודה טוב] , ו"גיימינג" , לא כזה גיימינג , משחק קאנטר סטרייק , ופה ושם מוריד משחקים לא משו רציני . תודה , חן . :]

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום, אני מחפש עכבר אמין שישמש אותי להרבה זמן , ולמרות שאני משחק CS וקצת פוטושופ אני לא צריך עכבר עם חמישים מיליון DPI.. אני חייב שהוא יהיה אלחוטי ככה שזה מהווה קצת בעיה אבל מצאתי כמה אפשרויות: MICROSOFT WIRELESS OPTICAL MOUSE 5000 METALLIC GREY http://www.lamir.co.il/product.asp?product=8947 או : http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=10307 אשמח לעוד הצעות ולתגובות . תודה

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by guy_intel,

מתכוון לרכוש כבל רשת 20 מטר וכבל HDMI באורך 10 מטר. אשמח אם תאשרו שבחרתי בסדר. כבל רשת:https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9307 כבל HDMI: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=21983 תודה!!!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אני מחפש מארז, משהו יפה עם חלון ומנורה, שיהיה עד 500 שקל פלוס מינוס, אבל בלי הגזמות בבקשה. תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by המפציץ A החמקן,

אני רוצה ליקנות עכבר יפה וטוב שיתן סיפוק במישחקים ושליטה טובה לגימריים בסביבות 400 ש'ח תודה לכול העוזרים

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by eliil1,

מה עדיף מה-MX ? 1100 או REVOLUTION לגיימינג,ולגלישה... אני יודע שלREVOLUTION יש 800DPI , ולכן לא מתאים למשחקים, אבל מה זאת אומרת? העכבר יזוז לאט? הוא יעלם פתאום? איך משפיעה כמות הDPI ? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Bone-Breaker,

היה לי עד לפני כמה ימים MX518 אבל הוא התקלקל והיום התקשרו אלי מהחנות ואמרו שליבואן נגמר הMX518 ושאם אני רוצה אני יכול לחכות חודש ולקבל אחד חדש כאשר הוא יהיה במלאי, או לחילופין לקבל עוד היום G5 במקומו. האמת שדי אהבתי את העיצוב של ה518 אבל אם הG5 יותר טוב אולי אני אקח אותו. מה אתם אומרים? איזה עכבר עדיף?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. ומה האחריות של AMD מקיפה? לפי מה שהבנתי האחריות של אינטל יותר טובה כי היא לכל החיים (למרות שמי יבוא להחליף 486) אבל מה היא מקיפה? נגיד, אני עושה אוברקלוק למעבד והורס אותו, האחריות עדיין בתוקף?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אוקיי זה הסיפור יש לי הגה של מיקרוסופט forcefeedback wheel או איך שלא קוראים לזה.. עכשיו הגה הוא דיי ישן אבל כל פעם שיוצא איזה משחק חדש הגה משרת אותי נאמנה אבל... מאז שהחלפתי מחשב לא השתמשתי והיום היה בא לי לנסות את ההגה עם nfs underground אני בא לחבר את ההגה לאחורה של המחשב... ורואה שאין את הכניסה הזאת בכלל!!! כלומר זה הכניסה הזאת שהייתה על הכרטיס קול פעם ועכשיו אני משתמש בכרטיס של הMB מה זה אמור להיות שהעלימו את הכניסה הזאת?! ואיך אני הולך עכשיו לחבר את זה למחשב? יש איזה מעביר לusb או משהו הסתכלתי באינטרנט והדגמים החדשים באים כבר עם usb... זה ממש מעצבן!

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by omrit,

היי, אני מתכוון לרכוש את המדפסת- Brother MFC-J650DW. ראיתי שהמחירים לדיו חלופי שלו מאוד זולים (למשל- http://www.i-needyo.co.il/productslist.asp?modelid=3315) השאלה שלי היא האם אפשר או מומלץ להשתמש בדיו חלופי עם המדפסת הזו, או ששימוש בדיו שלא מקורי יגרום לבעיות במדפסת? למישהו יש נסיון בשימוש עם דיו חלופי במדפסות Brother דומות?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. Started by ran500,

היי יש לי זוג רקמולים שמתברים למחשב בחיבור 3.5 ממ אני מעוניין לחבר אליהם את הסטרימר ווינדוס שיש לו חיבור 3.5 אחד וסטרימר אנדרואיד שיש לו חעבור 3.5 אחד יש איזה מפצל שיהיה ניתן לחבר ל2 הסטרימרים זוג רמקולים במקביל מבלי לגעת בחוטים כל הזמן? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים