עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום לכולם. אני רוצה לקנות מדפסת עם פקס, סורק ומכונת צילום. מספר הצילומים שאני עושה ביום אינו גדול. זה מכשיר שישמש אותי בבית בלבד. התקציב הוא בערך עד 1500 ש"ח, אבל אפשר קצת יותר. מצד שני, אם יש משהו זול יותר, אני אשמח לא לבזבז כל כך הרבה כסף, ולקחת את היותר זול. מה שחשוב לי זה האיכות. אני צריך מכשיר, שיעשה את העבודה. נקודה. המדפסת צריכה להיות צבעונית. אני גם לא מתנגד למדפסת לייזר, אך המחיר עד כמה שידוע לי לא מאפשר זאת (מדפסת צבעונית, לא שחור לבן). אני מצאתי שלושה מכשירים. 1 - HP Officejet 7213. מחירה כ-1600 ש"ח. http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06a/1090041-1090153-1090461-1090461-11536417-11536421.html 2 - HP Officejet J5783. מחירה כ-750 ש"ח. http://h10010.www1.…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by EAD,

היי מה דעתכם על המקלדת? אני שוקל לקנות אותה ועוד שאלה האם זה מסובך להוסיף עברית - כלומר להדביק עליה עברית ממדבקות? וזה יוצא טוב ויפה? ומה דעתכם על המקלדת בכלל?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by dino,

מישהו יודע איזה מארז זה המארז שבתמונה? ומישהו יודע עם ה-ENERMAX FS-710B נראה גם ככה? הוא שהוא יותר קטן?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by mic,

הורדתי אותה ולפני זה הגלגלת לא עבדה ועכשיו היא כן עובדת. כולם לכו להוריד אותה כפי שזה נראה הבעיחה נפתרה. תגידו לי מה קורה אצלכם, תודה.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by THE_COMMANDER,

למישהו יש אתר שמראה כיצד להתקין מעבדים של פנטיום 4

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by moris,

היי! באיזו מדפסת מדפיסים על בד-קנבס? אם אפשר קישור לרכישת מדפסת זו. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by ItayJ100,

טופס המלצה לשלט לבקרי משחק: (הגה) תקציבכם: 250-300 חריגה: 350 מה השימושים שלכם בג'ויסטיק? הגה למחשב אם בחרת בגיימינג ציין איזה משחקים הינך משחק? need for speed וכו מחו"ל או מהארץ? מהארץ

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by MrAccident,

שלום. ההעדפות שלי הן: רצוי עד 150 ש"ח. חוטי. בלי כפתורים מיותרים; בעיקר אלו עם המספרים והחיצים בצד ימין. ושהכפתורים: "Page up\down, home\end etc" יהיו קרובות לאצבעות. דומה למקלדת בהמלצות בפורום זה; רק בלי המשטח - "]http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=811447 כפתורים נוחים ללחיצה; רצוי שטוחים. עכשיו למשל יש לי מקלדת עם כפתורים על הפנים שלא נלחצים טוב, ובכלל זבל שכמעט לא עובדת כשקניתי לא מזמן. כנראה זאת - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=811447 אז בעקרון משהו כמה שיותר דומה לזה. אני יכול להיות גמיש בקשר להכל כנראה. בזאפ אי אפשר לחפש על פי הקרטריונים האלה, ואי אפשר לדעת מתמונה בלבד; וגם ככה לא מי יודע מה קל למצוא משהו גם טוב וגם מומלץ וגם זול וכו'. בטח יש שם משהו מ…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום, החלטתי לקנות אוזניות סטריאו בשביל להשתמש בהן בגיימינג ולשמוע גם מוזיקה. האיכות סאונד מאוד חשובה ובנוסף מאוד חשוב שיהיו נוחות כי לפעמים אני יושב מספר שעות ברצף עם אוזניות ואני לא רוצה שיכאבו האוזניים. התקציב בערך 400 ש"ח. תודה לעוזרים !

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by xtract1,

יש לי כרטיס רשת שאני מניח שהוא מובנה (אפשר לראות את המפרט שלי בצד+תמונה מEVEREST) רציתי לדעת אם מישהו יכול לתת לי קישור לעדכון (כי אני לא מוצא) והאם בכלל כדאי לעדכן,מזה יתן לי? נ.ב. יש קישור פה לעדכון אבל זה מגיע לי למקום שאני לא מבין איך..אז אם אפשר קישור.. תודה. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by DiSc@MaN,

תראו את הראדון הזה : http://www.compuplus.com/insidepage.php3?sid=94uydglmy3uih60&id=996 יכול להיות אמתי במחיר כזה?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by ata01,

אני מחפש סוויצ' כפי שכתוב בכותרת. המטרה היא לחבר PC ו-MacBook. ה-PC משמש בין היתר לגיימינג. המקלדת שברשותי היא Logitech Wave והעכבר Logitech G5 כך שאני צריך תמיכה בכל הפונקציונליות שלהם. אשמח לשמוע המלצות על סוויצ' טוב. אם אפשר להשיג בארץ זה יהיה נחמד.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. הכירו את המקלדת המכאנית המשוכללת של SteelSeries - אשר מציעה מנגנונים שמאתגרים את אלו מבית Cherry MX. האם הפיתוח העצמי עשה את העבודה? לכתבה

14. Started by Gilladriel,

מחפש ביקורות באופן כללי, לא מצאתי משהו חוץ מזה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום האם עכבר מקלדת כרטיס קול ודיסק קשיח (חיצוניים ) יתאימו למחשב חדש ( התקנים שעובדים ב usb 2 ) אני עומד לרכוש מחשב חדש עם לוח Z370M Pro4 asrock אני רוצה לדעת האם ההתקנים הישנים ( התקנים שעובדים ב usb 2 ) שלי יעבדו עם לוח חדש.

16. שלום, רציתי לדעת מה חוות דעתכם על ההגה הזה? האם הוא יחסית שווה את המחיר? והאם הוא נוח למשחקים בסגנון ניד פור ספיד, דירט 1-2-3 והאם יש לו בעיות בתיאמות למשחקים? איך הגז והברקס שלו ? וסתם אשמח לדעת למי שיש לו את ההגה האם הוא טוב.( כמובן שאני לא מצפה להגה ברמה של g 27 - הכל ביחס למחיר. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. חנות ספציפית שמוכרת את המוצרים שלהם? עד כה היה לי במשך 7 שנים את הA4TECH RFKB32+ RFSOP48 (מקלדת ועכבר אופטי אלחוטי) והוא החזיק כמו כריש עכשיו אני מעוניין להחליף את הסט הזה בסט שקט יותר ואלחוטי קראתי במגזינים על הcybersnipa אך היכן ניתן למצוא ריכוז של המוצרים שלהם? כנ"ל של A4TECH? עד 300ש"ח אני מוכן להשקיע

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. כמה יעלו לי סט מקלדת ועכבר אלחוטיים למרחק של 3-4 מטר הכי זולים? כל הנוחות והדיוק לא חשובים לי...

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by elgard,

טוב אז אני רוצה לקנות עכבר אופטי :smoke:. אז דבר ראשון על מה אתם ממליצים? דבר שני איך קוראים לעכבר של לוגיטק שהוא גם אופטי וגם אלחוטי והאם הוא פועל ברדיו או באינפרה אדום???

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by THE_COMMANDER,

מזה הדבר הזה ומה הוא נותן?? :-/

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. http://www.aliexpress.com/item/Nonstick-15mmx-10M-PTFE-Teflon-Adhesive-Tape-FKS/32320646057.html או דומה לו כשהוא מודבק בתחתית העכבר לשיפור החלקת העכבר על הפד ?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום אני מעוניין לקנות mx-518 השאלה שלי היא: איפה כדאי לקנות את העכבר באזור המרכז במחיר סביר? 200+- אני מעוניין בחנות אמינה ולכן לא בטוח שכדאי ללכת על אייבורי... תודה מראש ערן. עריכה: אולי עדיף את הG5 ראיתי שהוא יותר מדוייק וגם יש לו התאמה למשקל של העכבר. לעומת זאת יש לו פחות כפתור, מה הוא עושה הכפתור הזה? אז מה כדאי, האפרש הוא זניח 20 שקל. ויש לי עוד שאלה: האם אחד מהעכברים מונע זעה או שלא מזיעים עליו? תודה מראש ערן

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. היי, ני מעוניין לקנות עכבר ל-GAMING, וחשבתי לקנות את ה-mx518. עכשיו יש לי את האפשרות לקנות את ה-G7 בערך באותו סכום ( מוזר אהה ), אבל אני לא יודע אם באמת שווה לקחת אותו. אני יודע שהנתונים שלו הרבה יותר גבוהים משל ה-mx518, והוא אחד העכברי גיימינג המובילים שיש, אולם יש איתו כמה בעיות: 1. כולו עשוי מפלסטיק חלק כזה מה שגורם להזעה, בניגוד ל-mx518 שאם אני לא טועה, בקצצות יש שם חומר רק ונעים. 2. צריך להחליף כל יום ( כל 12 שעות עבודה ליתר דיוק ) את הסוללה. 3. לפי מה שהבנתי, עכבר כזה ( או שזה הדרייברים, אני לא יודע, תקנו אותי ) מעיק יחסית הרבה לעכבר על הזכרון הפנימי ומשתמש בקצת. עכשיו, 2 הבעיות הראשונות לא מענינות אותי, ואני מניח שאני אסתדר איתן, אולם החסרון השלישי יכול להי…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by bluemail,

קניתי סופסוף הארד דיסק חדש .... הרכבתי אותו ולוח האם מזהה אותו אבל לא ווינדוס .... אתם יכולים לעזור לי???..

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Void,

יום חמישי הגיע לידי הטרנספורמר(שחור) שאני חייב לציין שהוא כבד מדהים ביופיו ובעל איכות בניה מצויינת! התחלתי לפרק את המארז הקודם כדי להוציא את כל החלקים והתחלתי בבניה בטרנספורמר... יש המוןןןןןןןןן מרחב עבודה אבל המוןןןןן המארז פשוט ענק ועצם העובדה שאין בו שימוש בברגים למעט חריצי ההרחבה הקל עליי עוד יותר. מי שאמר שהוא מרעיש כנראה קיבל תמארז הלא נכון כי אצלי הוא שקט(ואני הוספתי עוד SF2 120mm). התאורה במארז מדהימה הקתודה הירוקה ו3 המאווררי לדים באים בול במקום יוצרים אפקט מדהים של כחול בצד וירוק מקדימה(ראו תמונות) האוורור במארז מעולה(בניגוד לביקורת המאווררים בצד הכניסו אויר והעליון והאחורי הוציאו) ירדו לי 3-4 מעלות במעבד ו3 מעלות בלוח אם. תמונות: בקיצור מי שמת…

• 31 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.