ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מוכר את ההגה בתוך הקופסא, השתמשתי בו פעמיים בסך הכל.... המחיר שנקנה כחדש: 495 ש"ח. כל המתעניין בהגה - http://www.thrustmaster.com/en_UK/products/ferrari-458-italia בנוסף אם מישהו רוצה לרכוש אותו, אני מגיע לרוב אזורי הארץ במהלך השבועיים הקרובים. אני מזכיר ההגה חדש ומגיע האריזה המקורית. המחיר מעניין מאוד אז לכל המעוניין נא ליצור קשר. עריכה מנהלתית: *צונזר* חל איסור על פרסום מודעות מכירה בפורום, בשביל זה יש את הטריידזון. תודה, שי.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי אני מחפשת מקלדת ועכבר אלחוטיים (סט או כל אחד לחוד - לא משנה לי) בארבע השנים האחרונות אני משתמשת ב logitech cordless desktop wave והייתי מאד מרוצה חשבתי לחדש ולקנות משהו של חברת לוג'יטק גם כן, כי לא התאכזבתי מהמוצרים והשירות שלהם. השימושים שלי הם להקלדה, גלישה... (לא גיימינג ולא משהו רציני) לא חשוב לי שהמקלדת/עכבר יהיו ארגונומיים, חשוב לי שיהיו אלחוטיים (ואם לא מדובר בסט אז ששניהם יוכלו להתחבר לרסיבר אחד, אני יודעת שיש אפשרות כזו בחלק מהמכשירים של לוג'יטק) ושהעכבר יהיה עם כפתורים צדדיים תזרימו הצעות בתודה, דורין
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הורדתי אותה ולפני זה הגלגלת לא עבדה ועכשיו היא כן עובדת. כולם לכו להוריד אותה כפי שזה נראה הבעיחה נפתרה. תגידו לי מה קורה אצלכם, תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עכבר גיימינג אלחוטי של לוג'יטק אבל עכשיו כל היתרון נעלם מאחר ואני משתמש בו עם כבל ההטענה - לא נוח בכלל. יש פתרון לבעיה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
לפני השאלה סיפור קטן הזמנתי מאייבי את הכרטיס AVerMedia AVerTVHD MCE A180 HDTV Tuner Card [ היה לי 2 כרטיסים שחיברתי ולא עמדו במשימה Phillips LifeView ישן שהיה לא דרייבר ישן של XP ובטא של VISTA אבל לא אצלכתי לזהות ממנו שידור בכלל באף תוכנה והשני זה terratec cinema ht pci שאמור היה לעמוד בזה והוא דיי חדש אבל עם איזה תוכנה שלא ניסיתי הוא לא מוציא שידור נורמלי באיכות נורמלית..רק עם רעשים(שלא קיימים בשידור המקורי) או שמוציא לי את השידור בשחור לבן (גם שמשחקים עם הפורמט מNTSC וPAL זה לא עוזר) משהו דפוק איתו..ניסיתי לדגום עם כמה תוכנות שונות וגם היה לפעמים מקריס סתם את התוכנה ועכשיו אם תוכלו לתת לי כמה תשובות לשאלות הלא פתורות שלי.. שמעתי על חברת AVerMedia אז רציתי לדעת…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מחוברים למחשב רמקולים של creative - Pc works שזה שתי רמקולים וסאב, רציתי לדעת אם יש הבדל רציני באיכות הסאונד(אם יש בכלל עם שתי רמקולים), בין ה Live value לבין ה creative vibra במקרה שלי?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מתכוון לרכוש כבל רשת 20 מטר וכבל HDMI באורך 10 מטר. אשמח אם תאשרו שבחרתי בסדר. כבל רשת:https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9307 כבל HDMI: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=21983 תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני משתמש בעכבר הנ"ל, ואיתו יש לי איזה פאד ג'ל כזה, שבהתחלה הוא היה מאוד בסדר אבל מתבלה עם הזמן, והאמצע של הפאד התחיל קצת להתפרק, ככה שזה גורם לאי דיוק במשחקים ורוב הפעמים אני פשוט משחק על השולחן בלי כלום.. יש איזה פאד נורמלי במחיר שפוי? 50 +- לא צריך משהו בגודל ענקי, אפשר להסתדר גם עם פאד בינוני (בעיקר ל CS:S ומשחקי FPS) תודה ושבת שלום.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיפשתי השוואה של צורבים... אני מניח שרובכם קראתם, אבל מי שלא: http://www6.tomshardware.com/storage/01q4/011213/index.html
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן ושלום לכולם, אני מחפש עכבר גדול (כמו החוטיים של פעם - מצורפת תמונה), אבל אלחוטי שיעשה את העבודה. גלישה בסיסית למחשב נייד, עבודה עד מקסימום 1.5 מטר מהמיטה. אני מחפש בזאפ וכו', אבל מהתמונות לא ניתן תמיד לדעת אם הוא גדול או קטן, תמונה להמחשה לגודל הרצוי - http://www.dansdata.com/images/moremouses/wmo440.jpg אשמח להמלצות לעכברים, אפשר גם איביי כמובן ולינקים מהארץ גם. תודה לכולם ומועדים לשמחה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר לטלויזיה שאני שוכב במיטה בנוח לראות סרטים אני מתעצבן שאני צריך לקום עד המחשב כדי להרים ווליום, לעצור,להריץ אחורה או קדימה וכל זה אין איזה מקלט שמתחבר לUSB ובא עם שלט כדי לשלוט על כל מיני פונקציות בסיסיות של המחשב כמו צפיה בסרטים וכל מיני דברים שכרגע אני לא יכול לחשוב עליהם? אז אם בכלל קיים דבר כזה איפה אני יכול לקנות? אם מישהו יכול לתת לי לינק זה יהיה נהדר
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בזמן שהותי בחו"ל קניתי לפטופ ששימש אותי בכבוד אבל פה בארץ אין לי יותר מדי שימוש לו אלא אם יהיו לי מקשים עם תגליפי עברית. האם למישהו יש רעיונות הצעות... אשמח לשמוע מה ניתן לעשות :silly:
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מדפסת משולבת מסוג HP 5510, למדפסת זו לא קיים דרייבר או איזשהי חבילת תוכנה עבור חלונות 7, זה אמור להיות מוטמע בה. לאחר שהתקנתי את המדפסת שמתי לב שאמנם ניתן להדפיס אך האופציה שהייתה קיימת בעבר (בחלונות XP) לשלוח פקס היישר מהמחשב אל המדפסת והחוצה לא קיימת יותר. בחלונות XP היו שתי אופציות להדפסה, האחת הדפסה והשניה שליחת פקס דרך המדפסת. האופציה השניה אינה קיימת יותר. כיצד ניתן לתקן את הבעיה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
לשימושים כללים וגם משחקים מדי פעם. עדיפות למשהו שהיה ברמה פעם של ה MX REVOLUTION
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא האמנתי שווקא החלק הזה יעשה לי בעיות אבל בכל זאת... אני רוצה לקנות מארז מזיגזג ואני מעדיף 350W מידי אבל מה? יש רק את האנרמקס והוא גם tower והוא גם עולה נורא יקר ואני לא צריך אחד כל כך יקר... אז למישהו יש המלצות מה לקחת מזיגזג כי נכנסתי למעיין מבוא סתום
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, אז יש לי את האוזניות בלוטוס האלה - http://eu.akg.com/akg-product-detail_eu/k-830-bt.html ויש לי גם את מתאם הבלוטוס הזה - http://www.ebay.com/itm/180983402049 ומשום מה, למרות שהאוזניות אמורות לדבר עם המשדר זה לא הולך. לא מצליח לחבר בין האוזניות למשדר. מישהו מכיר מתאם בלוטוס שיוכל לעבוד בוודאות עם האוזניות האלה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש עכבר איכותי שמסוגל לתקשר בצורה אחידה וברורה ללא תקיעות למיניהם . וחשוב לי גם לגבי מהירות התזוזה, שלא תהיה מהירה מדי . הכי חשוב שהעכבר יוכל לבצע דיוקים וכו' ברמה טובה ונוחה ללא תקיעות למיניהם ... וגם תפקוד במשחקים בגוף ראשון , שיהיה נוח לשחק איתו בצורה נעימה וקלילה ... ופרט נוסף שהעכבר יאפשר עבודה מירבית על כל סוג משטח (פלטת עץ וכו' ) ... תודה רבה ..
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מדפסת משולבת מסוג brother mfc-210c אני מקבל הודעת שגיאה שמונעת ממני הדפסה מסוג unable to init בדקתי שאין דף תקוע ואף התחלתי את המדפסת מהתחלה ושום דבר לא עזר. אודה על עזרתכם. אני על סף יאוש
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב. הוספתי לדיון תמונה של כבל, והייתי מעוניין לקבל עליו פרטים: 1. איך קוראים לכבל זה. 2. מאיפה בארץ אפשר לקנות אותו (אני צריך אורך גדול יותר). תודה רבה מראש על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים , רכשתי לפני כמה זמן את המדפסת המדוברת , קיימים הבדלים ניכרים בין מצב BEST לבין מצב של DRAFT . צירפתי קובץ ובו הבעיה , במצב של DRAFT אם תשימו לך הקווים המאונכים לא ישרים לחלוטין ! ( לרוחב הדף יש את ההזזה הזו ! החומר לא קריא כך) לעומת זאת במצב של BEST , אין את הפספוס הזה . האם גם שאר המשתמשים חווים זאת ? בתמיכה של HP טוענים "אלו איכויות המוצר" . במדפסת של 200 ש"ח של לקסמרק אין את הבעיה הזו
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ולא אני לא מדבר על רעש של לחצנים/גלגלת... אז ככה.. היום שמתי לב לרעש מציק ודקיק (בתדירות גובה) בחדר שלי.. זה כבר לא הפעם הראשונה ועד היום הייתי בטוח שזה רק אני ושמשהו לא בסדר עם האוזנים שלי או משהו כזה חח.. אבל היום, שמתי לב שזה בא מהעכבר שלי, ה- logitech mx518 החלטתי לחפש בגוגל כידי לבדוק שזה לא רק אצלי וגליתי שאני לא הראשון ששם לב לזה, ושיש את אותה בעיה ברוב עכברי הלוג'יטק.. תוכלו לראות את הבעיה מפורטת כאן עם רשימה של עכברים שנבדקו http://jdc.parodius.com/logitech/ תחת הכותרת Logitech mouse high frequency noise/whine למי שאין כוח לקרא, כתוב שהרעש בא מאיזה רכיב קרמי שנמצא על הלוח שמחזיק את המקשים והגלגלת... בנוסף כתוב שאין פתרון רשמי לבעיה, אבל מי שרוצה …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למערכת רמקולים 5.1 לחדר שתחובר למחשב ולטלויזיה..התקציב הוא -+500 שקל. מה שחשוב לי הוא שהרמקולים יהיו ניתנים לתלייה על הקיר. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
ספק : Thermaltake - Purepower Butterfly 480W (W0019) - Active PFC מארז : ThermalTake Xaser V Damier V6000A כעיקרון זה למחשב הבא: מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3200+ (S-939) 1120 1 1120 לוחות אם למעבדי ?AMD? MSI Price Units Total K8N Neo4 Platinum (s939 nf4ultra) 920 1 920 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA /VT 320 2 640 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) Price Units Total RADEON X800XL TV,DVI 256MB PCI-E 2280 1 2280 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 160GB SATA 530 1 530 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 340 1 340 מה אומרים ?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-