עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Bone-Breaker,

היה לי עד לפני כמה ימים MX518 אבל הוא התקלקל והיום התקשרו אלי מהחנות ואמרו שליבואן נגמר הMX518 ושאם אני רוצה אני יכול לחכות חודש ולקבל אחד חדש כאשר הוא יהיה במלאי, או לחילופין לקבל עוד היום G5 במקומו. האמת שדי אהבתי את העיצוב של ה518 אבל אם הG5 יותר טוב אולי אני אקח אותו. מה אתם אומרים? איזה עכבר עדיף?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Ultras,

ברשת ESC של פלאפון הדף עם הפרטים על הפלאפון מישהו יודע אם יש בעיות מיוחדות איתו וכללי מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by guy_intel,

מתכוון לרכוש כבל רשת 20 מטר וכבל HDMI באורך 10 מטר. אשמח אם תאשרו שבחרתי בסדר. כבל רשת:https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9307 כבל HDMI: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=21983 תודה!!!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לקנות עכבר שישמש אותי לגיימינג וליישומים משרדיים התקציב הוא עד 300 ש"ח מאוד חשוב שהעכבר יתאים ליד קטנה-בינונית רק לפני חודש קניתי MX518 ב-99ש"ח מבאג והוא פשוט לא התאים ליד שלי (גדול מידי)- תרמתי אותו לאחי במשך שנים רבות השתמשתי בעכבר הכי פשוט של מיקרוסופט והייתי ממשיך להשתמש בוא אם הוא לא היה עושה בעיות (מופיע בתמונה) תודה !

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by elimvp,

שלוםם, תודה על העזרה חברה זה משהו שמשגע אותי ים זמןן... יש לי עכבר מסוג teac smx-100H.E (לפחות זה מה שרשום מאחורי העכבר) עכשיו הגלגלת של העכבר במקום להוריד ולהעלות את העמוד... מורידה ומעלה עוצמת וולים... כמה שלא חקרתי וניסיתי לא הצלחתי להבין איך לשלוט בזה ולשנות את זה... אם אפשר עזרה... תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by save,

כולנו מכירים את הטריק של הייצרניות בנוגע לטונרים שמגיעים עם המדפסת. מישהו פה אולי ניסה למלא אבקה בטונר שמגיע עם מדפסות לד של Oki . אין שם צ'יפ כמו בטונר חדש מחנות. מה ימנע ממני למלא שוב ושוב ? במדפסות oki ניתן להמשיך להדפיס גם אחרי התראת דיו. אפילו ראיתי קיט בדולר שמדביקים על הטונר המיוחד ועליו כן ניתן לשים צ'יפ.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. או את ה-6600GT לא יודע איזה אני קונה עדין. בשיא החוכמה שלי נדפק לי הכרטיס מסך הישן שמתי אחד אחר והמחשב לא נדלק כאשר עם הקודם הוא נדלק אבל לא ראו כלום על המסך בקיצור בשיא הטמטום שיניתי את המתח של הספק מאחורה ושרפתי אותו ממש אין לי כסף עכשיו להשקיע בספק כוח אבל אני רוצה שתמליצו לי על איזה אחד טוב שלא ישרף לי תוך 5 דק' שיהיה עם אחריות ויוכל להחזיק את הכרטיס הנ"ל ואם לא את ה-6800GS בגלל שצריך ספק יקר אז מינימום את ה-6600GT.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by ran500,

היי יש לי זוג רקמולים שמתברים למחשב בחיבור 3.5 ממ אני מעוניין לחבר אליהם את הסטרימר ווינדוס שיש לו חיבור 3.5 אחד וסטרימר אנדרואיד שיש לו חעבור 3.5 אחד יש איזה מפצל שיהיה ניתן לחבר ל2 הסטרימרים זוג רמקולים במקביל מבלי לגעת בחוטים כל הזמן? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אני צריך המלצה למדפסת משולבת צבעונית. כמות הדפסות 100-150 לחודש, הדפסה דו צדדית חובה. התקציב כולל אחריות דיו לפעם הראשונה וכו'. ההתלבטות שלי כרגע היא: HP Officejet Pro 8600 Plus במחיר כולל של 1017 ש"ח או Brother MFC-J4410DW במחיר כולל של 977 ש"ח עם נטייה ל- HP עריכה: אם יש מישהו פנוי שיכול לתת איזה טיפ / ייעוץ / ערגלית אני אשמח. אני רוצה להזמין היום מהחנות ששמתי בקישור. תודה מראש למי שיוכל לעזור.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. היי, אני מחפש בימים האחרונים תחנת עגינה ללפטופ של בת הזוג שנרכש לא מזמן, dell xps 13 7390. ראיתי כל מיני דגמים ב-KSP, אבל לא הצלחתי להבין האם הם מתאימים למחשב (וגם המוכרים לא בדיוק ידעו לענות). מהניסיון שלי צריך דגם ספציפי, אבל לא ראיתי שום דבר של dell באתרים כמו ksp / ivory. מישהו יודע היכן להתחיל לחפש? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. איך אני יכול לדעת עד כמה איכותי איכות ההדפסה במדפסות שהרזולוציה שלהם היא 4800 על 1200 ? לעומת זאת יש מדפסת של אצ פי שהיא גם באותה רזולוציה אבל יש לה 6 ראשים בפנים כלומר הגוון צבעים שהיא יכולה להגיע אליו יותר גבוהה והיא כבר מדפיסה באיכות של פוטו (זה כמו לקנות ראש דיו פוטו אבל פה זה כבר מההתחלה באיכות פוטו) השאלה היא עד כמה ההבדל ניכר למשל לעומת מדפסות של אפסון שהרזולציה שלהם היא משהו כמו 5670 על 1440 נראה לי.. למשל על המדפסת של קנון 4500 יש לך רזולוציית הדפסה ממש גבוהה אז ככה שאני יודע שהיא תתן איכות הרבה יותר גבוהה מאפסון..אבל אם נשווה אותה ל7283? בקיצור הייתי מעוניין לקבל השוואה באיכויות הדפסה לגבי המדפסות הנ"ל.. 5783 אצ פי 7300 של אפסון 7283 אצ פי וקנון ה4500 כמובן

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אני כמובן מתכוון לזה: http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/359&cl=us,en ולא לזה: http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/135&cl=us,en הMX510 שלי נהרס (לחצן שמאלי לא עובד), ואני מחפש עכבר שיחליף אותו. קראתי באתר כמה תשבוחות על ה518, אבל עכבר עם חיישן לייזר ועם רזולוציה של 2000DPI, שאפשר לשנות פיזית על העכבר נראה מתאים לי יותר. אולם לG5 יש מגרעה אחת; והיא העובדה שיש לו רק כפתור אחד מצד שמאל. חיפשתי באתרים בארץ ולא מצאתי אחד שמוכר את הגרסא הכחולה. אם יש לכם מושג היכן ניתן להשיג אותה, או סיבה ממש טובה ללכת על ה518 אתם מוזמנים לכתוב כאן.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. מה יותר כדאי גם מבחינת חשיבה לעתיד? AMD Athlon XP 1800+, 512MB DDR 2700, Gigabyte 7VRXP KT333 או AMD XP 1900 MSI KT3 ULTRA ARU CORSAIR XMS256 MB 3000DDR מה עדיף? רק לפרופיל וזה לא לויכוח איתי עכשיו: אני מעדיף את הלוח של MSI. בעצם ההחלטה היא האם זכרון ומעבד יותר מהירים עדיפים על 512MB זכרון?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by bneli,

לפני השאלה סיפור קטן הזמנתי מאייבי את הכרטיס AVerMedia AVerTVHD MCE A180 HDTV Tuner Card [ היה לי 2 כרטיסים שחיברתי ולא עמדו במשימה Phillips LifeView ישן שהיה לא דרייבר ישן של XP ובטא של VISTA אבל לא אצלכתי לזהות ממנו שידור בכלל באף תוכנה והשני זה terratec cinema ht pci שאמור היה לעמוד בזה והוא דיי חדש אבל עם איזה תוכנה שלא ניסיתי הוא לא מוציא שידור נורמלי באיכות נורמלית..רק עם רעשים(שלא קיימים בשידור המקורי) או שמוציא לי את השידור בשחור לבן (גם שמשחקים עם הפורמט מNTSC וPAL זה לא עוזר) משהו דפוק איתו..ניסיתי לדגום עם כמה תוכנות שונות וגם היה לפעמים מקריס סתם את התוכנה ועכשיו אם תוכלו לתת לי כמה תשובות לשאלות הלא פתורות שלי.. שמעתי על חברת AVerMedia אז רציתי לדעת…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אהלן בקשה מוזרה,אבל נסביר את עצמי,אני תלמיד תיכון שמתמש בלפטופ בשביל כתיבה עכשיו זה לא בעיה במקצועות כמו ספרות היסטוריה וכו' אבל הבעיה היא במקצועות שהחשבון מתחיל להתערב.. אז אם כבר אני על נייד אז חשבתי לעצמי נילך על זה עד הסוף לא נכתוב בכלל על מחברות נקנה את הדבר הזה עכשיו מזה הדבר הזה זה כמו מה שיש לחברות כמו Orange וכל מיני,למשל שהם רוצים את החתימה שלך אתם חותם על גבי הדבר הזה ואז זה עובר למחשב שלהם אני מחפש משהו יותר רציני באיזה גודל של A4שיענה לצרכים של תלמיד תיכון אם יהיה זיכרון עצמאי זה גם יהיה נחמד קיצור תמליצו לי על הדברים תגידו חסרונות יתרונות ונראה מה הולך... תודה רבה ושבוע טוב עודד .

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by elgard,

טוב אז אני רוצה לקנות עכבר אופטי :smoke:. אז דבר ראשון על מה אתם ממליצים? דבר שני איך קוראים לעכבר של לוגיטק שהוא גם אופטי וגם אלחוטי והאם הוא פועל ברדיו או באינפרה אדום???

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by almog1620,

שמעתם על חברת ספיד לינק? היא מייצרת ציוד גיימינג זול מאוד שמשווק בארץ על ידי קיי אס פי. מישהו התנסה עם מוצרים שלה ויכול להגיד עם הם שווים משהו? קישור לעכבר שלהם: http://ksp.co.il/?select=.1304..221.&list=1&sort=2&glist=1&uin=21369&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real=

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אהלן, אני מעוניין לקנות מפצל USB למחשב שלי (שהוא לא נייד ד"א) ואני רואה שיש בשוק טווח מחירים של 20 ש"ח עד 250 ש"ח, האם יש באמת הבדל בין המוצרים השונים ? הרי סך הכל כל מה שהוא עושה זה לחבר מצלמה\נגן\פלאפון וכו.. למחשב ולהעביר נתונים. למה צריך לשים לב בקנייה של מפצל כזה ? תודה מראש וסופש נעים לכולם !

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by NightWing,

מישהו יודע אולי למה אין בשום מקום את שתי המקלדות היותר חדשות של מיקרוסופט? לא את Digital Media Keyboard 3000 ולא את Wireless Laser Desktop 7000. שתיהן יצאו באפריל... ביקורת על ה-3000: http://www.extremetech.com/article2/0,2845,2282348,00.asp ועוד קצת תמונות:

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by alexbmw,

תקשיבו ,אם אני קונה משהו כזה http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.19498 ,ומחבר אותו לנייד שלי ,האם אני יכול להישתמש למשל בgoogle earth ,ולשתמש בזה בתור Gps ? ,אגב ,איזו תוכנה מהסוג הזה מתאימה ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום חברים! באתי אליכם כי אתם בערך הפורום הכי מומלץ בכל הנושא של טכנולוגיה וגיימינג. אני רוצה לקנות אוזניות גיימינג חדשות (אחרי שהקודמות- logitech premium stereo headset, התחיל לקרטע). אני מתלבט בין שלושה סוגים אך תמיד תוכלו להוסיף סוגים אחרים כראות עיניכם. הסוגים: Corsair Vengeance 1500 Corsair Vengeance 2000 Razer Megalodon אז מה אתם אומרים? אל תשכחו לתת סיבות ולהתייחס למחיר. תודה רבה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by omrit,

שלום אני מחפש מארז שקט וקריר + ספק שיחזיק 3200+, DFI NF4U, X800GTO. הכל ב OC. (שלא יראה מצועצע). התקציב הוא 600 ש"ח, אני לא יכול לחרוג. המון תודות מראש.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by CraXeD,

למישהו יש אותה ? מוכן לתת חוות דעת עליה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by dandiG,

אני מחפש מקלדת למחשב של הילדים שתהיה חזקה ועמידה וטובה למשחקים שלהם. קראתי פה בפורום כמה פוסטים בנושא הזה של המקלדות (זה למשל https://hwzone.co.il/community/topic/470546-מקלדות-מכניות-ריכוז-מידע/ ) והבנתי שלא חייבים מקלדת גיימינג מיוחדת, אבל דווקא מצאתי באתר הזה https://www.ivory.co.il/keyboards.html מקלדת גיימינג של רייזר (Cynosa Chroma) במבצע ב-205 ש"ח ואני יודע שזאת חברה טובה, אז כדאי לקנות אותה? או שאולי היא יותר מדי בשביל הילדים? אני יודע שהם יאהבו את הצבעים שאפשר לתכנת, אבל זה בטוח לא משהו שהם חייבים, מה כן חשוב שיהיה במקלדת בשבילם? ומה זה "10 מקשים עם Anti-ghosting" שכתוב שיש בה? מישהו יכול להסביר? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. לא הכותרת הכי ברורה, נכון? ישנם שני סידורי מקלדות כשזה נוגע לכפתור ה- Enter: מקלדות שבהן ה- Enter נמצא בצידה הימני של שורת המקשים השלישית מלמטה ומעליו כפתור ה- backslash (ככל הנראה הסידור הנפוץ יותר) ומקלדות שבהן ה- Enter קצר יותר, אבל בגובה שתי שורות, גם השלישית וגם הרביעית, כשה- backslash נמצא לשמאלו. אני לא מסתדר עם הסידור הראשון וכשאני נאלץ להשתמש במקלדת שכזו, מגלה כל הזמן שלחצתי על ה- backslash כשרציתי ללחוץ על ה- Enter, אז אני מקפיד לקנות מקלדות מהסוג השני. באני-לא-זוכר-כמה השנים האחרונות, השתמשתי במקלדת Logitech Wave K350 שהיתה לי מאוד נוחה, אבל הגיל נושא בה את אותותיו: הכיתוב על חלק מהמקשים נשחק מרוב שימוש, אחרים נתקעים לפעמים והגומי שעליו …

דיונים חדשים בפורומים