עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני רוצה לקנות דונגל של USB לIRDA שיוכל לקלוט לי תשדורת של שלט אוניברסלי מתקדם שיש לי בבית. השאלה היא האם הקליטה תיהיה טובה מספיק ? כי רשום שם שזה גג 1.3 מטר , הגיוני שזה ככה? אולי זה תלוי בשלט יותר מאשר במתאם ? השלט שיש לי בבית נותן טווח יחסית גדול של איזה 5 מטר. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by eliran005,

שקט, אמין, עם אוורור טוב...יציאות מקדימה.. תודה רבה לכל העוזרים

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. כרגע אני מחבר את המגבר למחשב בכבל RCA שמתפצל לשני חיבורים אנלוגיים (RCA למחשב ושני חיבורים אנלוגיים למגבר). סטריאו כמובן. אם אני יוציא כבל אודיו דיגיטלי אופטי מהמגבר למחשב האיכות תשתפר ? אין בעיה של כניסת אודיו דיגיטלית במחשב / מגבר.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by ran1809,

אז ככה עד לא מזמן השתמשתי בעכבר לייזר אלחוטי של לוג'יטק באמת היה טוב חבל על הזמן, עכשיו התחדשתי בעכבר של מיקקרוסופט שעובד על חיבור לבלוטוס ובטכנולוגיית הלייזר, עכשיו לפי מיטב הבנתי העכבר צריך להיות הרבה יותר טוב ויותר מדוייק לעומת זאת העכבר ממש לא מגיב טוב לתנועות וממש לא מדוייק. אז אולי אני טועה ובעצם עכבר אופטי יותר טוב מהלייזר ? כי אני ממש לא נהנה מהשימוש והתאמתי לעצמי את ההגדרות.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by עוד מישהו,

אז ככה קראתי המון פוסטים בנוגעי לעכבר G5 והוא נראה מאוד אמין וטוב מפי רוב הפורום פה. אבל עכשיו שמתי לב שיש רק כפתור אחד בצד של העכבר G5 ול MX518 יש שני כפתורים בצד. זה לא קריטי כזה אבל עדיין יש הבדל בין שניהם ואני לא יודע מה עדיף. וכמובן שיש את הקטע של הפד שלא מזמן שמתי לב שזה גם יחסית קריטי לעכבר. אז ישנם הצעות בנוגעי לזה? התקציב שלי עומד על בערך 500 ש"ח כולל מקלדת של לוגי'טק שכבר בחרתי ב 140 ש"ח ועכשיו את השאלה איזה עכבר עדיף ואיזה פד וגם בדרך חנות או תמונה חח תודה מראש

6. Started by yyfried,

היי, אני מחפש לקנות מקלדת ועכבר חדשים בתקציב של עד 400 ש"ח (אבל עדיף פחות). מבחינת עכבר נראה לי שכבר החלטתי על ה-Logitech Marathon Mouse M705, מה שמשאיר ~250 ש"ח למקלדת. אני לא משתמש ב-numpad הרבה ויש לי שולחן קטן, אז הגודל חשוב לי. מצד שני, לא מוצאים חן בעיניי כל מיני עיצובים לא סטנדרטיים שמשאירים את ה-numpad ומוסיפים לו Fn Key (למשל כמו ה-Logitech K360). אני מחפש משהו שיותר נראה כמו Ducky DK1087 מבחינת ה-layout. שיקולים נוספים: 1. עדיפות מסויימת למקלדת אלחוטית. 2. אם כבר אני קונה את ה-Marathon Mouse, יהיה נחמד אם גם המקלדת תעבוד עם ה-Unifying Receiver. 3. מקשי מדיה יהיו תוספת נחמדה אבל לא הכרחית. 4. מקשים עצמם בגודל סטנדרטי, לא קטן מדי. 5. משענת יד תהווה חסרון מסויים. 6…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by fl3r,

אהלן חבר'ה, אני צריך ייעוץ מקצועי לקניית מארז למחשב שלי. חשוב להזכיר: אין הגבלה של תקציב, העיקר שיהי טוב. להלן הפירוט של החלקים כרגע במחשב שלי (שאמורים להשפיע על איזה מארז אפשרי לקנות וכו') לוח אם: Intel Bay Field D865GBF 6 PCI, 1 AGP, 4 DIMM, Audio, Video, LAN מעבד: Intel pentium 4 2600 (2.6) 13*200 כרטיס מסך: Radeon 9200 se 128 mb זיכרון: ישנם שלושה מקלות, PC3200 DDR SDRAM מקל אחד 256 mb מקל שני 256 mb מקל שלישי 512 mb שני צורבים: אחד צורב "קומבו" אחד צורב DVD (לא שזה משנה). דיסק קשיח (פנימי) SAMSUNG 80 GB כונן דיסקטים 1.44 רגיל זהו זה מה שחשוב לדעתי לבחירת המארז הנכון לא אכפת לי להשקיע, אני רוצה שיהי מארז עם ספק כוח חזק, עם מאווררים להכל, וגם שיהי יפה, שקוף יהי נחמד א…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by dennis14,

המערכת שלי היא : AMD Opteron 146 939pins BOX DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Crucial Ballistix 2x512MB DDR 400 PC3200 Sapphire ATI X800GTO2 256 mb 256 bit DDR3 VIVO PCI Express Retail IDE 7200rpm 8mb 80gb FSP 400W THN איזה מארבעת המארזים האלה עדיף לי (לאוברקלוק של כ.מסך ומעבד וזכרונות וכ"ו)? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2172 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3776 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1715 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2279

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אהלן, המקלדת הקודמת שלי לצערי נהרסה (microsoft natural Ergonomic Keyboard 4000) וגם העכבר מראה סימני סוף חיים (razer imperator) וחשבתי שהגיע הזמן להתחדש מבקש המלצה למקלדת + עכבר אגרונומים, עדיפות לחוטיים ולא אלחוטיים (עם זאת, מוכן לשקול אם יש סיבה טובה ) מבחינת מחיר, חשבתי על סביבות 600-700 ש"ח (אפשר לגלוש לכיוון ה850 אם יש סיבה טובה) קניה של המקלדת מהארץ (אלא אם אפשר להזמין מחו"ל עם עברית). לגבי העכבר לא אכפת לי להזמין מאמזון אם יצא זול יותר כרגע מבחינת מה שכרגע הסתכלתי (אשמח להמלצות): 1. מקלדת, כרגע חשבתי פשוט לקנות את אותה המקלדת (185 ש"ח) 2. עכבר: חשבתי על הrazer mamba tournament, razer mamba deathadder elite, …

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by etay93,

טוב אחרי שהתחדשתי באוזניות , עכבר ופד לעכבר, הגיעה תורה של המקלדת פשוט חבל לא לנצל הנחות של כמעט 100 שקל . בעקרון אני מעדיף לא להשקיע סכום מטורף עד 400 ( לפני ההנחה ) כמובן שמדובר במקלדת מכנית. עיקר המקלדות שראיתי במחירים טובים היו של thermeltake אבל יש אפשרות ל crosiar ולcoolmaster . (שמתי עין בעיקר על ה Thermaltake Tt eSports Meka G1 ועל Thermaltake Tt eSports Meka G-UNIT שמגיעות במחיר יחסית מצוין) כאשר ה g-unit מציע באנדל יותר מענין (כולל אורות led וכל מיניות שטויות אבל הבעיה היחידה שלו היא שהסימן שאלה ממוקם בשונה ממקלדות רגילות) אשמח לשמוע המלצות . תודה איתי

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by dyn,

שלום, יש לי בבית מכשיר פקס מדגם panasonic ומודם פקס במחשב (אני לא יודע איזה, זה משהו מאוד ישן). כשאני שולח פקס לקו הטלפון בבית אני מקבל פקס רק אם אחד מהשניים מחוברים לקו, כלומר אני לא מצליח לקבל פקס גם למודם הפקס במחשב וגם למכשיר הפקס באותה השליחה, לעיתים הפקס מתקבל רק במכשיר הפקס ולא במודם הפקס. קיימת אפשרות להגדיר איכשהו שפקס שנשלח יתקבל גם במכשיר הפקס וגם במחשב למודם הפקס? תודה מראש על העזרה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by bilbo,

לכל הפריקים של סימולטורי הטיסה במיוחד falcon4 היגיע לישראל ה COUGAR! במחיר עממי של 2300 שקל. העתק מדוייק של הF16 שני החלקים שוקלים 8 ק"ג בקרוב (כל החלקים עשויים מתכת מלאה) מי שמעוניין פרטים : Cougar World

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by oren,

רציתי לחבר את המודם שלי לספק של המחשב כדי שהאל-פסק יחזיק גם אותו בעת הפסקת החשמל, אני הולך לחנות אלקטרוניקה ולא יודע מה לבקש, אמרתם לי שיש כזה מתאם, יש לזה שם? מה אני אמור לבקש?

14. Started by zohare62,

אני צריך אותה לעבודה ביתית קלה ופעם בכמה זמן להוציא תמונה על נייר רגיל או מיוחד הציאו לי במחיר של דילר 693 שח בלבד כדאי? כולל מעמ כמובן

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. ראיתי עכשיו באינטרנט מגוון רחב של דגמים של HP, BROTHER וגם EPSON משולבות צבע הזרקת דיו טרמית, כלל המדפסות מכילות את הפונקציות שאני רוצה מהמדפסת, עד עכשיו היה לי HP OFFICEJET 6313 שלא הייתה מוצלחת במיוחד, הייתי מעוניין להלחיפה בפירמה אחרת מוצלחת יותר, אני מתלבט במגוון דגמים של חברת BROTHER ואשמח לקבל חוות דעת עניינית ומקצועית לגבי איכות המוצר.תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by bhaim6,

שלום , רכשתי לאחרונה מצלמת וידאו דיגיטלית (PANASONIC NV-GS57 MINI DV) ואני מעוניין להעביר את החומר המצולם למחשב הביתי. היות ואני יודע שהחומר המצולם נשמר בצורה דיגיטלית על הקלטת ותופס נפח רב,אני כנראה צריך לרכוש כרטיס FIREWIRE כדי להעביר את החומר המצולם בקצב מהיר למחשב .(יש גם יציאת USB-2). השאלות שלי הן: 1. מדוע בחלק מהמקומו הכרטיס נקרא גם "כרטיס ללכידת וידאו DV "? האם מדובר בשני כרטיסים שונים? (עד היום חשבתי ש"לכידה" מתבצעת כאשר יש המרה מפורמט אנאלוגי לדיגיטלי) 2.האם התוכנה שמגיע עם חלק מהכרטיסים משמשת כתוכנה/דרייבר לצורך ביצוע ההעברה בפועל או תוכנת עריכה בלבד שאין חובה להשתמש בה? 3.מה פירוש "יציאת DV לעריכת הסרטים במחשב "?האם זה שם נוסף ל "FIREWIRE" או יציאה שונה לגמרי…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אז זה כמעט נכון. לבנצ'מרקים. השואה באתר של תום: GF4 Ti4200 מומהר, מול GF4 Ti4400 וה-GF4 Ti4600 לא מומהרים.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Circul8,

יש לי מקלדת טובה, Logitech Navigator, אבל הבעיה היא שהיא די ישנה והצטבר עליה קצת אבק וכל מיני לכלוכים אחרים :-X. אז בהנחה שלשטוף אותה עם מים אי אפשר, רציתי לשאול איך בדיוק, אם זה בכלל אפשרי? תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. מקלדת: מוארת , מקשים נמוכים חובה , עדיפות לתוספת מקשי קיצור - לא חובה. עכבר: אלחוטי , נוח לאחיזה מלאה , ליד ימין , מיועד לשני משתמשים (אחת עם ידים קטנות השני עם ממוצעות) . עדיפות למוצרים מעוצבים... עדיפות לרייזר , ופליז לא בK S P . תודה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by danshimsh,

שלום רב, יש ברשותי מדפסת HP LaserJet 1010. קניתי פעמיים טונר מקורי של HP עבור המדפסת, ברשת "אופיס דיפו". בשתי הפעמים ניגשתי למוכר, ביקשתי טונר ומסרתי את הדגם של המדפסת, וקניתי לאחר שווידאתי שהדגם הנ"ל מופיע בין הדגמים שנתמכים ע"י הטונר כפי שמופיע על גבי האריזה. בשתי הפעמים ההדפסות יוצאות מאוד חיוורות לעומת הדפסה של מדפסת דיו HP 4500 officeJet. למישהו יש מושג - האם זו בעייה של המדפסת ? האם קיימים מספר טונרים מתאימים, שיפיקו הדפסות פחות חיוורות? בברכה, דן

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  21. האם ה DPI הוא רק מהירות התזוזה של העכבר, או גם הדיוק בתנועות קטנות? לדוגמה ב G500 ה DPI יהיה על המקסימום בכל מקום אפשרי (בעכבר, במחשב ובמשחק) ינוע במהירות אדירה ויגיע למרחק ענק על המסך בכל מילימטר של תנועה, אבל מה יקרה אם אני אוריד את הרגישות במשחק? 1) המהירות שהוא מגיע ממקום למקום תרד. 2) מה יקרה לדיוק? נגיד האם תהיינה "קפיצות" קטנות ולא הכל יהיה חלק? כי אצלי ב G5 בתנועות קטנטנות ומדויקות יש קפיצות קטנות, שעלולות להפריע במשחק. שאלת סיכום, זה מה שמעניין אותי: האם עכברים שיש להם DPI גבוה יתפקדו על DPI נמוך באופן מדוייק יותר מעכברים שאותו ה DPI הנמוך הוא המקסימום בשבילם? לדוגמה, ל G5 יש 2000 DPI ול G500 5700. אם אני אוריד את ה DPI של ה G500 ל 2000 וישאיר את ה DPI של ה G5 על…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום לכולם. אני מחפש עכבר שיהיה כמה שיותר דומה ל g502 proteus spectrum אבל באלחוטי. יש כל כך הרבה עכברים אבל אף אחד לא פוגע בפיצ'רים שחשובים לי... העכבר ישמש למטרות משחק אבל לא רק. הוא חייב להיות נוח גם לשימוש משרדי אלה הפיצ'רים שמעניינים אותי: שיהיה לו חיישן עם DPI גבוה. שיוכל לנוע גם על משטחים בעיתיים (בדרך כלל החיישנים המודרנים המתקדמים כבר פותרים את זה). כפתור גלילה חופשי פיזי לשינוי מצב הגלילה מקליק-קליק לגלילה חופשית (שימושי ביותר אצלי). לגבי הכפתורים - לא ממש אכפת לי שיהיו לו מליון כפתורים שאפשר להגדיר. מספיק לי 2 כפתורים בשביל הקדימה ואחורה. כפתורים בשביל שינוי DPI בזמן משחק גם לא כל כך חשובים לי. אם אפשר ל…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by dragon772,

איזה ספק מבין עדיף בשביל הכרטיס x800gto 256m p4 2.8 512m איזה עדיף: 1) HEC 400AR-TF 2) Enermax Whisper EG365P-VE 350 Watt ואם אפשר פרוט למה עדיף את אותו ספק תודה.

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by dr-psyco,

שלום לכולם רציתי לדעת האם ניתן להאריך כבל USB ע"י חיתוך הכבל והארכת החוטים בצורה רגילה עם איזולירבנד. אני יודע שניתן להאריך עד 5 מטר ומעבר לזה דרוש מגבר. תודה למגיבים

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by avi215,

יש לי מדפסת HP 4625 , ואני לא מצליח לקבל פקסים, קראתי בחומר הנלווה למדפסת שצריך לחבר בטור לכבל שמתחבר לנקודת הטלפון רכיב שנקרא מסנן DSL , היכן ניתן למצוא את הרכיב הנ"ל?.

דיונים חדשים בפורומים