ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך בבקשה המלצה למקלדת נחמדה למשחקים, רצוי שיהיה בה גם מקשי מולטימדיה. התקציב כמו שאמרתי בסביבות 100 ש"ח. תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמעו הייתי בפורום של אתר מחו"ל ושאלתי אם AMD עדיף או שמא P4 (???) אמרו לי ש-AMD זה טוב, אבל: The only downside to AMD is they require a lot of cooling למה התכוונו ואיך מסדרים את זה....?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לעוזרים הגיע כנראה הזמן להחליף מדפסת השימושיים שלי הם בייתים לחלוטין ולא בתדירות יומיומית, אני כמעט לא עושה שימוש בצבע כך ששחור לבן יכול להתאים ואין לי צורך בפקס. צילום וסריקה יכולים להיות נחמדים אך גם בלעדיהם אני יכול להסתדר. בעיקרון חשבתי על ליזר, למרות שאני לא מדפיס הרבה, האם יש מניעה להחזיק טונר הרבה זמן ? אם אתם חושבים שמדפסת דיו עדיפה לשימושים שלי, אני מוכן לשקול בתנאי שמדובר במדפסת חסכונית ( יש לי ניסיון רע עם HP ) תנאי אחרון, המדפסות צריכות להיות יחסית קטנות ! תודה מראש וממתין לדגמים
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ישר שראיתי אמרתי לעצמי אני צריך כזה ממש מגניב ומומלץ לינק
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חושב לקנות אחד האם זה שווה את ההשקעה, אני מעדיף אחד עם הכרית ג'ל הזאתי למשענת
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כדי לאפשר פול-דופלקס צריך שכל 8 הגידים יהיו מחוברים? או שזה מצריץ אפשרות בדריברים? ובנוסף האם ההדבל בין פולס דופלקס להף(חצי) דופלקס משמעותי ומורגש? נא לענות מהר בבקשה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת חדשים, כרגע אני עם Office Keyboard וInteliMouse Optical , שניהם של מייקרוספט, כבר בערך חמש שנים. עיקר השימוש שלי בהם יהיה גלישה באינטרנט ובפורומים, שכולל לעיתים כתיבה ממושכת, וגם משחקים. אני חושב שאני מעדיף עכבר אלחוטי, כי אני לא *חייב* את רמת הדיוק המטורפת של גיימרים כבדים, וכי זה יותר נוח ואסתטי, שני הגורמים חשובים לי מאוד. לגבי המקלדת, לא יודע אם זה משנה. אני לא חושב שמשנה לי אם זה סט או שכל אחד בנפרד, תלוי בתכונות שלהם. חשבתי ברצינות על הG7, עד שקראתי שהוא עשוי מפלסטיק חלק, שגורם להזעה ולהחלקה של היד. אשמח לקבל הצעות והמלצות.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעניין לשמוע את דעתכם על ההשוואה הבאה כאשר לא לוקחים בחשבון שיקול כספי בכלל. מעבד פנטיום 4 1.7 על לוח מריוויל של אינטל ו 512 מ"ב זכרון מהיר (RDRAM). מעבד אתלון אקס פי 1700 על לוח ג'יגהבייט ו512 מ"ב זכרון (DDR). מה עדיף מבחינת ביצועים לשימוש בייתי כולל משחקים. אל תתיחסו בכלל לכסף תודה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אני חדש פה משהו משהו אבל עדיין מותר לשאול בקשר לג'ימפור של לוחות אם איך אני מחשב door volt ואיך אני יודע מתי לחלק ב66 את המהירות של המעבד ומתי לחלק ב100 כדי להתאים לטבלה הזאת (ששכחתי איך קוראים לה) בחברותא דרור :saint:
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש כבר זמן מה הגה Force Vibration Feedback Wheel של לוגיטק ובזמן האחרון אני צריך כל הזמן לאפס אותו והוא כבר לא מדוייק כמו שהיה, התקנתי מחדש דרייברים אבל זה לא ממש עזר וחשבתי שאם לא אנתק אותו מהUSB זה אולי ישמור את הכיול האחרון שעשיתי (הכיול אוטומטי, צריך להכנס להגדרות ההגה ולשחק איתו ימינה ושמאלה) אבל זה לא ממש עוזר, כל פעם לפני משחק אני צריך לבדוק שהוא באמת מכויל .. מה גם שיצא לי לראות שיש את אותו ההגה בשני דגמים חופפים http://www.logitech.com/en-roeu/441/298?WT.z_sp=Image שיש לו דרייברים לוויסטה http://www.logitech.com/en-us/441/2971?WT.z_sp=Image שיש לו דרייברים ל7 וגם ל64BIT השמות שלהם גם שונים אחד זה פורמולה והשני זה נסקאר איך אני יכול לדעת איזה דגם שצלי? יכול להיות…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש עכבר ומקלדת חוטיים לגיימינג תקציב-300 ש"ח לכל אחד בנפרד חריגה:50 ש"ח רק אם זה באמת שווה! אחיזה לעכבר משהו בין fingertip ל-claw אף פעם לא היה לי עכבר לגיימינג לא חשבתי על הדברים האלה לפני שקראתי פה מדריכים חח תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
ככה ראיתי אותו בקי אס פי וכנראה ששם אני אקנה אותו זה קרוב לי לבית. והבנתי שיש לעכבר שתי גרסאות איזה גרסא לקחת? זה ה g5 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2932 וזה ה mx518 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2933 ואולי כדאי ללכת בכלל על זה הפוינט אוף ויאו שנראה די מפתה בגלל המחיר שלו http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4447 השאלה אם הוא נח ביד.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש את זה עכבר+מקלדת+פאד http://www.ivory.co.il/catalog.php?act=order האם הפד מתאים לעכבר. תציעו לי עם יש יותר טוב תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אני קונה מחשב חדש, רציתי לדעת מה האופציה הכי טובה למשתמש הביתי - למשחקים. האם לקחת את הantec הכסוף עם 430W TRUE POWER (עולה בערך 850 ש"ח בפנדה) או אופציה אחרת שאתם תציעו לי שתעלה בערך אותו הדבר. לא ראיתי אשכול מרוכז על מארזים אז פתחתי אשכול חדש.. ובואו ניזכרו, אל תביאו לי מארז קטן של קומפיוקייס עם ספק טוב .. כי המבנה שלו בטח מעפן ומתחמם מהר.. ועוד דבר, למה הantec עם הספק true power 430W לא מופיע באתר הרשמי שלהם?
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש להם את הדגמים high performance שהם pc2100 ויש להם דגמים של pc3000 באותו מחיר.... אז מי מהם יותר טוב?? מה אתם אומרים? אני חושב לקחת את הhigh performance מישהו יודע אם הוא CL2 כי הבנתי שצריך את זה.... בקיצור אני מתכוון לקחת אותו 256MB אני מתכנן המהרה למעבד ללוח האם ולזכרון... הוא בסדר?
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך אותה לעבודה ביתית קלה ופעם בכמה זמן להוציא תמונה על נייר רגיל או מיוחד הציאו לי במחיר של דילר 693 שח בלבד כדאי? כולל מעמ כמובן
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אז כפי שהכותרת רומזת, הרי לכם עוד גיימר מבולבל שאיבד את הצפון בכל מה שקשור לחיישנים בעכברים. קודם זרקנו את הגלגלת לפח כי יצא האופטי שלא דורש ניקוי וכו' ונחשב לממש מדויק [זה היה מזמן ] אחרי זה יצא הלייזר [לא כל כך מזמן] שנחשב למלך הבלתי מעורער, ועכשיו -- חזרנו אחורה לאופטי וזרקנו את הלייזר לפח?[האינפרא אדום, לצורך העניין] מה הולך פה? עד לפני חודש לא שמעתי שום דבר רע על לייזר אלא רק דברים טובים, פתאום אחרי שRAZER הוציאו את הDEATH ADDER שלהם עם חיישן האינפרא אדום האופטי שלהם אני שומע רק דברים רעים על הלייזר [כמה שהוא לא מדוייק, כמה שהוא לא אמין, בלה בלה בלה], אז מה באמת קורה פה? להשאר עם הלוג'יטק אופטיק MICE שיש לי עכשיו שעלה לי איזה 100 שקל לפני מי יודע כמה שנים או …
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה היה לי יום הולדת 16, אני משחק תמיד עם חברים משחקי מרוצים כמו NFS:WORLD,BURNOUT,NFS וחשבתי שאולי אני אקנה הגה איכותי וטוב ליום הולדת שלי. אני אשמח להמלצות על הגה טוב, עם דוושות והילוכים אם זה לא יקר מידי. התקציב שלי הוא 200 שקל בערך, אפשר 100 או 200 שקל יותר. ואם אפשר שזה יהיה מציאותי כי עוד חצי שעה גם אני אתחיל ללמוד נהיגה. אבל המטרה העיקרית זה לשחק עם חברים במשחקי מירוץ. יש לי מקום להגה ליד המחשב ולדוושות על הרצפה אז זה לא הבעיה וגם יש לי מסך 23 אינץ'. אשמח להמלצה טובה, תודה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם יש באמת צורך בקניית UPS? כאשר אני לא משתמש המחשב סגור!
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני צריך ייעוץ מקצועי לקניית מארז למחשב שלי. חשוב להזכיר: אין הגבלה של תקציב, העיקר שיהי טוב. להלן הפירוט של החלקים כרגע במחשב שלי (שאמורים להשפיע על איזה מארז אפשרי לקנות וכו') לוח אם: Intel Bay Field D865GBF 6 PCI, 1 AGP, 4 DIMM, Audio, Video, LAN מעבד: Intel pentium 4 2600 (2.6) 13*200 כרטיס מסך: Radeon 9200 se 128 mb זיכרון: ישנם שלושה מקלות, PC3200 DDR SDRAM מקל אחד 256 mb מקל שני 256 mb מקל שלישי 512 mb שני צורבים: אחד צורב "קומבו" אחד צורב DVD (לא שזה משנה). דיסק קשיח (פנימי) SAMSUNG 80 GB כונן דיסקטים 1.44 רגיל זהו זה מה שחשוב לדעתי לבחירת המארז הנכון לא אכפת לי להשקיע, אני רוצה שיהי מארז עם ספק כוח חזק, עם מאווררים להכל, וגם שיהי יפה, שקוף יהי נחמד א…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כיסא למחשב בסכום של כ-700 ש"ח. צריך שיתכוונן לגובה, מנגנון נדנוד ומנגנון לשינוי גובה המסעדים. אני מעדיף כיסא מבד ולא מעור עם משענת גב גבוהה. אשמח להמלצות. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, הטווח שלי הוא עד 600 ש"ח, אבל תביאו מה שתמצאו. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה פד איכותי, יש מצב שאני אקנה את ה-Copperhead הזה אם הוא יצא לפני שאני אקנה את המחשב. אם לא אני אסתפק ב-Diamondback, ומה שישאר לי זה לבחור פד וכרגע אין לי. חשבתי על הפדים הבאים - Razer eXcatMat - מישהו יודע אם מוכרים אותו בארץ? אם כן אז לציין איפה. X-Ray - כנ"ל. IceMat - אמרו לי שהוא שוחק את ה-Gaming Mouses של Razer אז אני לא בטוח לגביו. Steelpad - לא מכיר. אגב למישהו יש מושג כמה בדיוק יעלה ה-Razer Copperhead?
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה עד לא מזמן השתמשתי בעכבר לייזר אלחוטי של לוג'יטק באמת היה טוב חבל על הזמן, עכשיו התחדשתי בעכבר של מיקקרוסופט שעובד על חיבור לבלוטוס ובטכנולוגיית הלייזר, עכשיו לפי מיטב הבנתי העכבר צריך להיות הרבה יותר טוב ויותר מדוייק לעומת זאת העכבר ממש לא מגיב טוב לתנועות וממש לא מדוייק. אז אולי אני טועה ובעצם עכבר אופטי יותר טוב מהלייזר ? כי אני ממש לא נהנה מהשימוש והתאמתי לעצמי את ההגדרות.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1001753214&start=0]תוכנה[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-